size tavsiyem 3 litre su için günde 3 bardak yeşil çay için bol maydonoz tüketin ve her gece yatarken bir bardak greyfurt suyu için bakın görün nasıl veriyosunuz rabbim azmimizi işşallah kırmaz şeytana uymayalım diyete devam edelim aman diyim aman azcık yiyim bişey olmaz demeyinçünkü bir kerede olsa ucu kaçıyo kendimden biliyorum azimliyim bu arada biri beni görünce diyo kilomu
verdin sen diyo dahada hırslanıyorumsloganımız ney bol su için zayıflayın biz açız iradesiz bayanlar deyiliz verelim güzelleşelim işte o ka eşim bile dedi geçen canım gerçekten verdin kiloyu dedi beni ihya etti kimse sevinmesede eşim saglıgım için sevinsin onun gözüne güzel görünüyüm daha bişey istemiyorum bu arada aranızda panik atak olan varsa söylüyüm inanın ben bu diyeti yaptım yapalı hamdolsun gelmiyolar benimkiler :18::18:aman gelmesinlerde zaten ne pilav ne makarna yiyorum sadece 3 yemek kaşıgı bulgur oda lifli diye sodamıda yemeklerden sonra içiyorum yakında yeni halim eski halim diye buraya koyarsam şaşmayın irade çok önemli bu sefer başarıcam onun için bir etek aldım inadına kiloyu vericem o etegin içine giricem işşallah
önceden 102 geliyodum şimdi 95 geliyorumdahada vericem bundan öncede 118 kilo geliyodum bebegim olmuyodu doktor kilo vericen dedi başladım kilo vermeye irademe sahip olamıyodum hep pazartesi deyim geçiriyodum ama birgün doktorum senbu bebegi istemiyosun deyince istiyorum deyince bana bir kilo bir yumurta 2 kilo iki yumurta dedi herseferinde ben pko hastasıydım çünkü gel gelelim 118 kilodan 99 düştüm ve rahmetli ogluma hamile kaldıgımda 90 kadar düştüm 3 evlat yitirdim acısı çok zor doktorum kilo vericeksin birdaha gebelik istiyosan dedi vericeksin azim ettim veriyorum kızlar işşallahta vericem işşallah azimimin sayesinde tek istedigim burada birbirimize destek olup kilolarımızı vermek bana destek olmak istermisiniz bende sizlere seve seve destek olurum
size tavsiyem 3 litre su için günde 3 bardak yeşil çay için bol maydonoz tüketin ve her gece yatarken bir bardak greyfurt suyu için bakın görün nasıl veriyosunuz rabbim azmimizi işşallah kırmaz şeytana uymayalım diyete devam edelim aman diyim aman azcık yiyim bişey olmaz demeyinçünkü bir kerede olsa ucu kaçıyo kendimden biliyorum azimliyim bu arada biri beni görünce diyo kilomu
verdin sen diyo dahada hırslanıyorumsloganımız ney bol su için zayıflayın biz açız iradesiz bayanlar deyiliz verelim güzelleşelim işte o ka eşim bile dedi geçen canım gerçekten verdin kiloyu dedi beni ihya etti kimse sevinmesede eşim saglıgım için sevinsin onun gözüne güzel görünüyüm daha bişey istemiyorum bu arada aranızda panik atak olan varsa söylüyüm inanın ben bu diyeti yaptım yapalı hamdolsun gelmiyolar benimkiler :18::18:aman gelmesinlerde zaten ne pilav ne makarna yiyorum sadece 3 yemek kaşıgı bulgur oda lifli diye sodamıda yemeklerden sonra içiyorum yakında yeni halim eski halim diye buraya koyarsam şaşmayın irade çok önemli bu sefer başarıcam onun için bir etek aldım inadına kiloyu vericem o etegin içine giricem işşallah
önceden 102 geliyodum şimdi 95 geliyorumdahada vericem bundan öncede 118 kilo geliyodum bebegim olmuyodu doktor kilo vericen dedi başladım kilo vermeye irademe sahip olamıyodum hep pazartesi deyim geçiriyodum ama birgün doktorum senbu bebegi istemiyosun deyince istiyorum deyince bana bir kilo bir yumurta 2 kilo iki yumurta dedi herseferinde ben pko hastasıydım çünkü gel gelelim 118 kilodan 99 düştüm ve rahmetli ogluma hamile kaldıgımda 90 kadar düştüm 3 evlat yitirdim acısı çok zor doktorum kilo vericeksin birdaha gebelik istiyosan dedi vericeksin azim ettim veriyorum kızlar işşallahta vericem işşallah azimimin sayesinde tek istedigim burada birbirimize destek olup kilolarımızı vermek bana destek olmak istermisiniz bende sizlere seve seve destek olurum
Sağol canım güzel sözlerin için bu havada detoks yapmakta iyi cesaret ben normal dietim bile acıkıyorum soğuklarda belki açlıktan üşümüşsündür:))kız banuş kimseye karışmıyorum olmuyor aaa sen karışmıycanda benmi karışcam. bazen elimizde olmayan bazende olan sebeblerden edindiğimiz bilgileri hayata geçiremiyoruz. sen çok uzun bir yol aldın. sonra sıfıra döndün ve tekrar yılmadan başladın. o yüzden en çok senin karışman katılman gerek canım.
yaa kızlar bişi diycem ben çok üşüyorum. mens oldum. bugünde detoks diyeti yapıyorum. acaba detokslarım beni sıcakmı tutuyoduda benim haberim yoktu
İnşallah canım verirsin kilolarını.maşallah arkadaşım çok güzel kilo vermişsi,n inşaallah dahasınıda verirsin ve mutlu olursun... bendede haşimato vardı ve çok şükür çok doğumla birlikte geçti.... artık ilaç vs almıyorum herşey yolunda.. yani bu benim için taş çay-tlasın 4-5 gün sürecek bir durum dediklerininde tamamen farkındayım ama psikolojik olarak byle daha iyi hissedicem yoksa şevkim kırılıyor zor bu kilo işi beni en iyi sizler anlarsınız ama karşıma geçipte hayatında kg sorunu yaşamamış birinin düzenli ye bol su iç sporda şart tipi yaklaşımları beni artık cinnete getirmeye yetiyor... dinlemek istemiyorum bu tip lafları yada kıyafet aldığım yerlerde sizin bedeniniz bizde üretilmez vs gibi cevaplar duymak artık canımı sıkıyor..... neyseki sonunda kararımı verdim ve başladım bir şekilde nasipse perşembe gibide normal diyetime döneceğim ve kalıcı şekilde midemide küçülterek direncimi kaybetmeksizin asıl diyetime başlarım işallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun.....
Aferin eşine valla iyi yapmış almış seni ötekilerde terbiyesiz boşver ne ağlıyosun daha çok hırs yap bir dahaki görüşmede morat onları bana laf edenlerin çoğu kilo aldı ne mutluyum bilsen::))durunn ne anlatcam size kayınvaldem gildeyiz 1 hafta kadar orda kaldık onların evleri kalöferli neyse geçen gün eşimin yengesiyle kuzeni geldi kuzeni dr ama anneside kendide dengesizin deki neyse arkadaşım eve girip oturup soluklanmadan başladılar bana sallamaya eşimin yengesi abooo bu ne şişmanlık yüzün duvar gibi olmuş kuzenide ben 2 tane çocuk dogurdum sen daha dogurmadın bu ne böle benim amacım yok senin var neye ugradıgımı şaşırdım ses çıkarmadım daha dogrusu çıkramadım agzım dilim tutuldu eve geldim bütün gece agladım buarad kayınvaldemgilde daha kalacaktık ama kadın temizlik temizlik diye tutturdu eşimde hadi hanım biz gidelim bu ben işe gidince sana bütün evi temizletir dedi kalktık geldik..
Aman beyzuş abla oturun yollar berbat cuma düzelicekmiş en azından kar gidicek oyyy oarları soğuda yer adamı valla.İyi geceler arkadaşlar;
Hepiniz iyisiniz umarım....
Biz annemi getirdik;buralarda kaldık.İstanbul kardan yıkılıyor;burası da kuru soğuk;ama ne soğuk...Jilet gibi kesiyor...
Yollarda buz var diye oturuyoruz oturduğumuz yerde...
Hepinizi özledim...
Hoşgeldin ece çocuklarda gelmiş kavuştunuz şükür.slm kızlar:)))bizde döndük sonunda bugün.iki çocuğum sakaryaya babanneye gitmişti geçen ctesi yaklaşık 9 gün kalmış oldular.eşim geçen hsonu bıraktı bu hsonu aldı.bende geçen salı çkaleye uçtum bu sabhta geri döndüm.diyet aslında ilk günler iyiydi sonraki günler bi sapıttım hala kendimi toplayamadım bugün de düzensizdik tabi herkesin valizi ve ev işleri birikmişti.üstelik çok yorgundum.toparlanam lazım ama çocuklar evdeyken biraz zor olacak toparlanmam.tartılmakta istemiyorum moralim bozulacak çünkü kısa sürede çok güzel kilo alabiliyorum malesef...
annemler ablalarım abimler arkadaşlarım çok şaşırdılar yeni halimi görünce.kurbandan sonra 7 kg daha inmiştim.popon bacakların kalmamış hiç dediler.ama göbeğimi gösterince hak verdiler bölgesel bişeyler yapabilirsin diye.yazın 97 kg iken gören bir arkadaşım özellikle çok tebrik etti.kendisi 55 kg imişte 56,5 olmuş hemen leslileri yollamamı istedi internette...boyu 165 cm.36-38 beden giyiyormuş.1,5 kg bile rahatsız olması içni yetmiş yani...ablamın pantolonlarına girdim hatta biraz da bol geldi 42 bedendiler çeşitli markalarda.hatta abimin eşi yok olcaksın yeter artık bile dedi:)))
bende anneciğimi görmüş oldum.çkale çok çok soğuktu.1 kere kahvaltıya gittik bide kahve içmeye.onun dışında hep evdeydik.çocuklarımı özledim ama olmamalarıda iyi oldu kafamı dinledim biraz.gerçi en küçüğümde bi garipti, kucağımdan inmek istemedi noramlde yabancı bilmez ama bırakacağımdan korktu heralde.bugün abisini ablasını görünce nasıl mutlu oldu anlatamam.hepsi çok mutlular çok şükür.bende bu soğuk havalarda karda koşta kazasız evimize ulaştığımız içni çok mutluyum.herkse iyidir inşallah.geçmişi okuyamadım ve halada okuyamayacağım.yarın vaktim olursa okumaya çalışırım birazdan film izleyeceğiz eşimle.işte böyle....hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun dilerim.herksese kuacak dolusu sevgiler:)))
Sağol canım Amin.ya arkadaslar ben aslinda hemen hemenen son yazimdan suana kadar paylasim yapan herkeze cevap yazmistim ama ,
yapistirinca bir kaci gitmis
neyse artik..saglik olsun
Hoşgeldin paşam maşallah vermeye başlamışsın bu arada seni buralarda görmek çok güzel elbette destek veririz inşallah bu seferki bebeğine sağlıkla kavuşursun...size tavsiyem 3 litre su için günde 3 bardak yeşil çay için bol maydonoz tüketin ve her gece yatarken bir bardak greyfurt suyu için bakın görün nasıl veriyosunuz rabbim azmimizi işşallah kırmaz şeytana uymayalım diyete devam edelim aman diyim aman azcık yiyim bişey olmaz demeyinçünkü bir kerede olsa ucu kaçıyo kendimden biliyorum azimliyim bu arada biri beni görünce diyo kilomu
canım arkadaşım yaşadığın üzüntüyü çok iyi anlıyorum rabbim bidaha yaşatmasın inşallah sağlıklı evlatlarını kucaklarsın
azmine hayran kaldım tebrik ederim diyetine devam edip istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
hoş geldin
n
cnm hosgeldin
ilk önce rabbim sana sabır versin 3evlat acisi çok zor ben iyi bilirim rabbim birdaha evlat acisi yasatmasin aminnn
diet için doğru yerdesin
Sağol canım güzel sözlerin için bu havada detoks yapmakta iyi cesaret ben normal dietim bile acıkıyorum soğuklarda belki açlıktan üşümüşsündür:))
İnşallah canım verirsin kilolarını.
Aferin eşine valla iyi yapmış almış seni ötekilerde terbiyesiz boşver ne ağlıyosun daha çok hırs yap bir dahaki görüşmede morat onları bana laf edenlerin çoğu kilo aldı ne mutluyum bilsen::))
Aman beyzuş abla oturun yollar berbat cuma düzelicekmiş en azından kar gidicek oyyy oarları soğuda yer adamı valla.
Hoşgeldin ece çocuklarda gelmiş kavuştunuz şükür.
Sağol canım Amin.
Hoşgeldin paşam maşallah vermeye başlamışsın bu arada seni buralarda görmek çok güzel elbette destek veririz inşallah bu seferki bebeğine sağlıkla kavuşursun...
Senide buralarda görmek çok güzel yazılarından anladığım kadarı ile çok şükür iyisin canım inan hep aklıma geliyordun.İnşallah canım önce kendin için zayıfla.sagolun arkadaşlar işşallah bundan sonra bol bol görüşücezbanucum senide burda görmek çok güzel arkadaşım işşallah dahada vericem resminizi büyütün çekin buzdıolabına koyun o resmi gördükçe yemek isteginiz kalbolucak denenmiştir kardeşlerim benide aranıza aldıgınız için sag olun istediginiz destegi vermeye hazırım şimdilik ben çıkıyourm geç oldu eşim kızmaya başladı nasip olursa sabah görüşmek üzere güzel dilekleriniz içinde sag olun önce saglıgım için ama en çokta bebegim için vericem eşim mutlu olsun benden bir parça ona hediye ediyim daha hiç birşey gözümde yok
İlknurcum ilk gün sıkılmışsın ama bak evdede süprizlerle karşılaşmışsın cicilerini güle güle giy canım inşallah küçülmeden bollansınlar üstünde:)Iyi geceler kizlarrr
Bugün kursumun ilk günüydü ve ben o kadar cok skildimki anlatamam. Alismisim evde durmaya öglen olmiycak sandim
Eve geldigimde sagolsun esim günlük isleri yapmisti cok mutlu oldum.Aksam yemeginden sonra hem yürüyüs yapalim hem magazalari gezelim dedik. Kendime 46 beden siyah bir kazak aldim aslinda 44 te oluyordu ama kalca kismi beni rahatsiz etti Bi tanede 44-46 beden mont aldi kocsim cok sevindim cünkü 48-50 aliyordum daha önceleri 1 saatte yürüyüsümü yaptim toplamda simdilik 330 dk oldu sporum. Aslinda yaptigim yürüyüslere göre haftada en az 1 kilo verilirdi ama sanirim yavas veriyorum dünkü yediklerime göre bugün artilara cikmamisim cok sükür Bugün yediklerimi yaziyim :
SABAH: 1 dilim tavuk salam, 1dilim kasar peynir, 2 dilim ekmek.
ÖGLEN: ascikin uyku
AKSAM: 1 kase tarhana corbasi, 1 tabak az pirincli ispanak yemegi, 1 kase yogurt, 2 dilim tahilli ekmek, 1 bardak diyet kola
Senide buralarda görmek çok güzel yazılarından anladığım kadarı ile çok şükür iyisin canım inan hep aklıma geliyordun.İnşallah canım önce kendin için zayıfla.
İlknurcum ilk gün sıkılmışsın ama bak evdede süprizlerle karşılaşmışsın cicilerini güle güle giy canım inşallah küçülmeden bollansınlar üstünde:)
pasam hosgeldin Allahu Teala sabir versinsize tavsiyem 3 litre su için günde 3 bardak yeşil çay için bol maydonoz tüketin ve her gece yatarken bir bardak greyfurt suyu için bakın görün nasıl veriyosunuz rabbim azmimizi işşallah kırmaz şeytana uymayalım diyete devam edelim aman diyim aman azcık yiyim bişey olmaz demeyinçünkü bir kerede olsa ucu kaçıyo kendimden biliyorum azimliyim bu arada biri beni görünce diyo kilomu
Banucum googleden baktim ama bulamadim ayca kayanin dieti nasil birsey acaba az paylasabilirsin?İyi geceler hanımlar benim diet bugün güzel geçti bu ayça kaya dieti güzel gidiyor herkes çok güzel veriyor normalde acıkmıyordum ama bu gece acıktım tüm öğünlerimide yedim bakalım napıcam artık.
Iyi geceler kizlarrr
Bugün kursumun ilk günüydü ve ben o kadar cok skildimki anlatamam. Alismisim evde durmaya öglen olmiycak sandim
Eve geldigimde sagolsun esim günlük isleri yapmisti cok mutlu oldum.Aksam yemeginden sonra hem yürüyüs yapalim hem magazalari gezelim dedik. Kendime 46 beden siyah bir kazak aldim aslinda 44 te oluyordu ama kalca kismi beni rahatsiz etti Bi tanede 44-46 beden mont aldi kocsim cok sevindim cünkü 48-50 aliyordum daha önceleri 1 saatte yürüyüsümü yaptim toplamda simdilik 330 dk oldu sporum. Aslinda yaptigim yürüyüslere göre haftada en az 1 kilo verilirdi ama sanirim yavas veriyorum dünkü yediklerime göre bugün artilara cikmamisim cok sükür Bugün yediklerimi yaziyim :
SABAH: 1 dilim tavuk salam, 1dilim kasar peynir, 2 dilim ekmek.
ÖGLEN: ascikin uyku
AKSAM: 1 kase tarhana corbasi, 1 tabak az pirincli ispanak yemegi, 1 kase yogurt, 2 dilim tahilli ekmek, 1 bardak diyet kola
....
Ay amin cnm aminnnnnnnnn 42leride giyeriz hep beraber insallahhhhh
Cok tesekkürler cnmcimpasam hosgeldin Allahu Teala sabir versin
zayiflama hk ,öyle dolu dolu yazmissinki azmine hayran kaldim masallah barekallah
insallahuRahman kisa bir zamanda Rabbim hayirli evlatlar nasip eder,
Banucum googleden baktim ama bulamadim ayca kayanin dieti nasil birsey acaba az paylasabilirsin?
Masallah ilknur daha haftanin ortasina gelmedik sen 330 dak. Spor yapmissin
Benim bugün 180 dakika oldu ama yarin insallah 120 dakika yürümeyi hedefledim
Cicilerinide güle güle giy,bende bugün birseyler almaya gittim üzerime
56/58 den 54 bedene düsmüsüm,subat sonuna kadar insallahuRahman az daha düserim sevinciyle hic birsey almadan ciktim :)
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)kesinlikle katiliyorum sana yst38,hepinizin deneyimlerinden faydalanmayi seviyorum
yanlis birsey gördügünüzde kendi adima söyleyim fikir verirseniz inanin cok memnun olurum
birde bende cok üsüyorum doktorum karbonhidrati ve yagi azalttigimdan olabilecegini söyledi
gecenlerde ayiptir söylemesi firinda uskumru yaptim o da haliyle baya yagli bir balik sabaha kadar ellerim ayaklarim sicacikti..simdi yine el ayak buzz gibi.
zor degilmi canim sadece sivi tüketmek dayanabiliyormusun?
yok canım az öncede yazdığım gibi yaptım. karataycılar hep yapmışlar. benimde regl me denk geldi ama yarım bırakmadım. hafta sonunun artılarını aldı götürdü iyi oldu. eksideyim şuan.Hoşgeldin güzelimHadi gözün aydın cocuklarına da kavuştun
Ne güzel kısa bir süreliğine de olsa bir araya gelmişsiniz annenlerleboşver nasılsa yediklerini en kısa sürede eritirsin eğer artı cıkarsan ama ben sanmıyorum kilo almış olduğunu
Hadi bakalım hayırlısı canım ama sırf sıvı beslenmiyorsundur herhalde. Bende sabahtan beri bol bol su içmeye calıştım ama daha ancak 2 litre su içtim ve kendimi fazladan su yutmuş balık gibi hissediyorum
Bende herhalde bir iki güne kadar regl olucağım :26: Bir yandan seviniyorum olucağım diye diğer yandan bu ay çok az vermiş olmanın sıkıntısını yaşıyorum. Yarın kendi kafama göre bıraktığım ilaçı alıcağım eczaneden ondan sonra inşallah herşey düzene girer
canım sen hep burda ol. bugün sen bize yarın biz sana burası çok enerji dolu bir topik. ama nedense çok hasta bir topik. sanırım herşey kilodansize tavsiyem 3 litre su için günde 3 bardak yeşil çay için bol maydonoz tüketin ve her gece yatarken bir bardak greyfurt suyu için bakın görün nasıl veriyosunuz rabbim azmimizi işşallah kırmaz şeytana uymayalım diyete devam edelim aman diyim aman azcık yiyim bişey olmaz demeyinçünkü bir kerede olsa ucu kaçıyo kendimden biliyorum azimliyim bu arada biri beni görünce diyo kilomu
yok canım öyle aç kalmıyorsunki. 2 saatte bir soğuk ayran çorbası içiyorsun 1 kase.Sağol canım güzel sözlerin için bu havada detoks yapmakta iyi cesaret ben normal dietim bile acıkıyorum soğuklarda belki açlıktan üşümüşsündür:))
İnşallah canım verirsin kilolarını.
Aferin eşine valla iyi yapmış almış seni ötekilerde terbiyesiz boşver ne ağlıyosun daha çok hırs yap bir dahaki görüşmede morat onları bana laf edenlerin çoğu kilo aldı ne mutluyum bilsen::))
Aman beyzuş abla oturun yollar berbat cuma düzelicekmiş en azından kar gidicek oyyy oarları soğuda yer adamı valla.
Hoşgeldin ece çocuklarda gelmiş kavuştunuz şükür.
Sağol canım Amin.
Hoşgeldin paşam maşallah vermeye başlamışsın bu arada seni buralarda görmek çok güzel elbette destek veririz inşallah bu seferki bebeğine sağlıkla kavuşursun...
sagolun arkadaşlar işşallah bundan sonra bol bol görüşücezbanucum senide burda görmek çok güzel arkadaşım işşallah dahada vericem resminizi büyütün çekin buzdıolabına koyun o resmi gördükçe yemek isteginiz kalbolucak denenmiştir kardeşlerim benide aranıza aldıgınız için sag olun istediginiz destegi vermeye hazırım şimdilik ben çıkıyourm geç oldu eşim kızmaya başladı nasip olursa sabah görüşmek üzere güzel dilekleriniz içinde sag olun önce saglıgım için ama en çokta bebegim için vericem eşim mutlu olsun benden bir parça ona hediye ediyim daha hiç birşey gözümde yok
Günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün çok hareketli az kalorili bir gün diliyorum hepinize
günaydın cnm kacamaksiz günler diliyorum
asumancim günaydın nasıl oldu belin insallah iyilesmissindir
benim kız grip atesi var mız mız laniyor memeyi bırakınca daha hircin oldu
size de günaydın canım papatyana da geçmiş olsun atlatır bu dönemi de inşallah kolay değil alışkanlıklardan vazgeçmek
belim daha iyi şükür öğleden sonra bir arkadaşım gelecek yavaştan bikaç bişey yapacağım
günaydın cnm kacamaksiz günler diliyorum
asumancim günaydın nasıl oldu belin insallah iyilesmissindir
benim kız grip atesi var mız mız laniyor memeyi bırakınca daha hircin oldu
hemde acayip oldu hep ilgi oyun istiyor ilk başlarda evde durmadım anneme gorumceme eltime gittim ama her gün gidemiyorum evde uğraşıyoruz geçecek bu günlerdeGeçmiş olsun kızına emmeyi bırakmış ya o yüzden daha da mızmız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?