Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım arkadaşım yaşadığın üzüntüyü çok iyi anlıyorum rabbim bidaha yaşatmasın inşallah sağlıklı evlatlarını kucaklarsın
azmine hayran kaldım tebrik ederim diyetine devam edip istediğin kiloya ulaşırsın inşallah
hoş geldin

n
cnm hosgeldin
ilk önce rabbim sana sabır versin 3evlat acisi çok zor ben iyi bilirim rabbim birdaha evlat acisi yasatmasin aminnn
diet için doğru yerdesin

Son düzenleme:
Sağol canım güzel sözlerin için bu havada detoks yapmakta iyi cesaret ben normal dietim bile acıkıyorum soğuklarda belki açlıktan üşümüşsündür:))
İnşallah canım verirsin kilolarını.
Aferin eşine valla iyi yapmış almış seni ötekilerde terbiyesiz boşver ne ağlıyosun daha çok hırs yap bir dahaki görüşmede morat onları bana laf edenlerin çoğu kilo aldı ne mutluyum bilsen::))
Aman beyzuş abla oturun yollar berbat cuma düzelicekmiş en azından kar gidicek oyyy oarları soğuda yer adamı valla.
Hoşgeldin ece çocuklarda gelmiş kavuştunuz şükür.
ya arkadaslar ben aslinda hemen hemenen son yazimdan suana kadar paylasim yapan herkeze cevap yazmistim ama ,
yapistirinca bir kaci gitmis
neyse artik..saglik olsun
Sağol canım Amin.
Hoşgeldin paşam maşallah vermeye başlamışsın bu arada seni buralarda görmek çok güzel elbette destek veririz inşallah bu seferki bebeğine sağlıkla kavuşursun...

İyi geceler hanımlar benim diet bugün güzel geçti bu ayça kaya dieti güzel gidiyor herkes çok güzel veriyor normalde acıkmıyordum ama bu gece acıktım tüm öğünlerimide yedim bakalım napıcam artık.

n

cnm hosgeldin
ilk önce rabbim sana sabır versin 3evlat acisi çok zor ben iyi bilirim rabbim birdaha evlat acisi yasatmasin aminnn
diet için doğru yerdesin

sagolun arkadaşlar işşallah bundan sonra bol bol görüşücezbanucum senide burda görmek çok güzel arkadaşım işşallah dahada vericem resminizi büyütün çekin buzdıolabına koyun o resmi gördükçe yemek isteginiz kalbolucakdenenmiştir kardeşlerim benide aranıza aldıgınız için sag olun istediginiz destegi vermeye hazırım şimdilik ben çıkıyourm geç oldu eşim kızmaya başladı nasip olursa sabah görüşmek üzeregüzel dilekleriniz içinde sag olun önce saglıgım için ama en çokta bebegim için vericem eşim mutlu olsun benden bir parça ona hediye ediyim daha hiç birşey gözümde yok

Iyi geceler kizlarrr
Bugün kursumun ilk günüydü ve ben o kadar cok skildimki anlatamam. Alismisim evde durmaya öglen olmiycak sandim
Eve geldigimde sagolsun esim günlük isleri yapmisti cok mutlu oldum. Aksam yemeginden sonra hem yürüyüs yapalim hem magazalari gezelim dedik. Kendime 46 beden siyah bir kazak aldim aslinda 44 te oluyordu ama kalca kismi beni rahatsiz etti Bi tanede 44-46 beden mont aldi kocsim cok sevindim cünkü 48-50 aliyordum daha önceleri 1 saatte yürüyüsümü yaptim toplamda simdilik 330 dk oldu sporum. Aslinda yaptigim yürüyüslere göre haftada en az 1 kilo verilirdi ama sanirim yavas veriyorum dünkü yediklerime göre bugün artilara cikmamisim cok sükür Bugün yediklerimi yaziyim :
SABAH: 1 dilim tavuk salam, 1dilim kasar peynir, 2 dilim ekmek.
ÖGLEN: ascikin uyku
AKSAM: 1 kase tarhana corbasi, 1 tabak az pirincli ispanak yemegi, 1 kase yogurt, 2 dilim tahilli ekmek, 1 bardak diyet kola

Senide buralarda görmek çok güzel yazılarından anladığım kadarı ile çok şükür iyisin canım inan hep aklıma geliyordun.İnşallah canım önce kendin için zayıfla.
İlknurcum ilk gün sıkılmışsın ama bak evdede süprizlerle karşılaşmışsın cicilerini güle güle giy canım inşallah küçülmeden bollansınlar üstünde:)

Aynen cnm sagolsun böyle zamanlarda cok yardimini görürüm esimin elinden her is gelir
Ay amin cnm aminnnnnnnnn 42leride giyeriz hep beraber insallahhhhh

pasam hosgeldin Allahu Teala sabir versin
zayiflama hk ,öyle dolu dolu yazmissinki azmine hayran kaldim masallah barekallah
insallahuRahman kisa bir zamanda Rabbim hayirli evlatlar nasip eder,

Banucum googleden baktim ama bulamadim ayca kayanin dieti nasil birsey acaba az paylasabilirsin?

Masallah ilknur daha haftanin ortasina gelmedik sen 330 dak. Spor yapmissin
Benim bugün 180 dakika oldu ama yarin insallah 120 dakika yürümeyi hedefledim
Cicilerinide güle güle giy,bende bugün birseyler almaya gittim üzerime
56/58 den 54 bedene düsmüsüm,subat sonuna kadar insallahuRahman az daha düserim sevinciyle hic birsey almadan ciktim :)

Cok tesekkürler cnmcim
Insallah sende düsersinde istedigin cicileri alir giyersin cnm. BEN kazagimi Karstadtan montumuda C&A dan aldim. Sen tam olarak neredeydin bilmiyorum ama buralarda herseyde indirim var . Aslinda bende almak istemedim ama firsatida kacirmak istemedim
Simdi cikmam lazim cnm yarin sabah erkenden Konsolosluga gitmemiz gerekiyormus. Pasaportum dolduda yenisini cikarttiricaz. Allah rahatlik versin cnm. Insallah yarin görüsürüz...

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

yaptığım diyet bu şekilde canım. suyu ekstradan içiyorsun.
yok canım az öncede yazdığım gibi yaptım. karataycılar hep yapmışlar. benimde regl me denk geldi ama yarım bırakmadım. hafta sonunun artılarını aldı götürdü iyi oldu. eksideyim şuan.
canım sen hep burda ol. bugün sen bize yarın biz sana burası çok enerji dolu bir topik. ama nedense çok hasta bir topik. sanırım herşey kilodan
yok canım öyle aç kalmıyorsunki. 2 saatte bir soğuk ayran çorbası içiyorsun 1 kase.

rabbim sağlıklı sihatli bir anne ve sağlıklı sıhatli bir yavru nasip etsin canım :)

günaydın cnm kacamaksiz günler diliyorum
asumancim günaydın nasıl oldu belin insallah iyilesmissindir
benim kız grip atesi var mız mız laniyor memeyi bırakınca daha hircin oldu

size de günaydın canım papatyana da geçmiş olsun atlatır bu dönemi de inşallah kolay değil alışkanlıklardan vazgeçmek
belim daha iyi şükür öğleden sonra bir arkadaşım gelecek yavaştan bikaç bişey yapacağım

aman cnm sağlıklı biseyler yapmaya çalış bizim gelin tamtahil makarnadan salata yapıyor çok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…