Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar

Dışarda acayip lapa lapa kar yağıyor akşama kadar yağarsa ne olur buralar bilemiyorum

Bugün -300 gr gördüm ve çizelgemdeki rakama ulaştım bundan sonra verdiklerim listede - olarak görünecek inşallah

günaydınlar kızlar işe yeni gelebildim
resmen dondum
dizimden aşağısı sırılsıklam
kasıklarım agrımaya başladı çoktan
bitsin artık kış da kar da
güneşi görmek istiyorum ben yaa

Merhabalar, bu karda kışta herkes iyidir umarım. Birkaç alıntı yapmıştım ama oğlan bilgisayarı şak diye kapatınca alıntılar gitti. Aklımda kaldığınca yazayım bari :)

Asuman, ben de minik bir fire verdim canım. Dün akşam bir avuç Antep fıstığı yedim çocuklara ayıklarken. Benimki yanında kabak çekirdeği masum kaldı :)) Aslında bana diyetisyenim akşam ara öğün olarak 1 çay bardağı çekirdek vermişti ama ben kendimi frenliyemiyorum diye yemiyordum :))

Toksin, geçmiş olsun canım, kızım hafif atlatır inşallah.

Ece78, hoşgeldin canım. Çocuklarına kavuşmuşsun gözün aydın :)) Bu tatil döneminde, kiminin seyahatleri kiminin misafirleri (ben dahil) beslenme düeni alt üst oldu ne yazık ki (

Beyzuş
biz de özlemiştik, iyi olduğuna sevindim. Buluşma güzel geçmiştir eminim, müsait olunca ayrıntıları bize de yazsan :) Lise arkadaşları ile buluşma nadir bir olay çünkü :)

İlknur, güle güle kullan kıyafetlerini. Zayıfladıkça birşeyler almanın keyfi bambaşka. Daha küçük bedenlere gireceğimiz günler yakındır inşallah :)

Yena, nerelerdesinnn? Ben mi rastlayamıyorum? Umarım keyfin yerindedir...

tünaydın aysecim..sen erkenden kalkıp işinin basına gecmişsin o yüsden günaydın demiyeym sana
cok geçmiş olsun dikkat et kendine...ben de aynı isyanlardaydım...
güneşi çokk özledimmm
bir de bu kocaelinin gri havası var,istanbul gibi degil..güneş pek ugramıyor buralara...

kış ayı depresyon ayı

şu an browni fırında pişiyor
ayrıca makarna salatası kısır ve kereviz salatası poğaça var ben kısır ve kereviz salatasından yemeyi planlıyorum kahvaltı da yapmadım dengelemek için
umutcum tatilde zor işte gel de yap ama yeme değilmi
yena da gezmelerde sanırım

slm kızlar karlı soguk bir istanbuldan sevgiler hepinize .evim çok soguk spor yapamıyorum havalar düzelsede spora başlasam

canım tavuk salam ve kaşar yeme sakınbenim listemde yok onlar zararlı şeyler kilo aldırır inan geçen yumurtalı ekmek kızartım eşime dedi paşa al bir dilim bişey olmaz kaşarıda uzattı salamda içinde yok dedim bebegim için vermeliyim hemde saglıgım içineşimde ban sen baya baya hırs yaptın dedi diyet kola diye yokmuş doktorun öle dedi ay ben onun nasıl yapıldıgını gördükten sonra içmiyorumben bol soda ve greyfurt suyu ve ayran içiyorum olup bitiyo meyvaları bile sınırladım böyle degigim içinde kızma olurmu güzel kardeşim benim
ye
canım bundan sonra bol bol görüşücez çok şükür biraz daha iyiyim kıızmı özlüyorum okadaraldıklarım herşeyleri verdim dagıttım gitti allahım evlat acısı nede zormuştek istedigim saglıklı diyet tapmak kilo vermek eylüldede yada haziranda bebege vesile olmak 1 senede 2 gebelik çok zor oldu biliyosun eziyetimi bebek gibi yatıyorum ben
allah razı olsun bacım benim rabbimden geldi rabbime gitti elimden bişey gelmiyoki evlat acısı zormuş onu anladım yaradanımın belkimde bildigi bişey varsabredicem işşallah

teşekkür ederim benide aranıza aldıgınız için beni ihya ettinizişşallah bol bol görüşücez sizinle şimdi ban geelelim bugüm 3 çeri domates bir badem yumurta haslama kibrit kutusu kadarda peynir yedim yeşil çay okadar akşamada brüksel lahanası karnıbahar bir tane kabak kereviz bir tane tavuk gögsü ızgara yicem okadar yanınada ayranböylece bu kilolar gidicek şuan 95 geliyorum sizede bir akıl veriyim ben yaptım belime kurdele bagladım ayrıyetten incelme oluyomu ordan anlıyorumbuzdolabbınada dev bir resminizi koyum biyittirin ozaman dolabın kapagını açmazsınızeşime öle yaptırdım ben şimdi çıkmam lazım eşime yemek yapmam lazım bende haslama yiyim koca cüsse nasıl doyucaksaherkeze hayırlı günler diliyorum rabbime emanet olun

Asumancığım ne güzel mamalar yapmışsın öyle aman dikkat et fazla kaçırma unutma cumaya az kaldı

onur elini çabuk tutsun da alsın seni yanına bir an önce :)

Valla onurun almasına daha var gibi ondan önce burdan kurtulmam lazım bu burada yaşadığım son kış olur inşallah yaza samsuna yerleşmeyi düşünüyoruz inşallahhhh yerleşiriz Allahın izniyle. Onurun beni almasına daha var ya

samsun cennet gibi gelir sana ordan
hem yakın olursanız akşamları semiranla yürürsün , denize gidersin bende orduya giderken uğrarım yanınıza :)

malesef yedim yaptıklarımdan azar azar
ama kahvaltı yapmamıştım akşam da kpuska yerim tamamdır dengelerim herhalde
kilo vermem zor da aynı kalmaya çalışıyorum işte tatil boyunca

ben kaçıyorum kızlar servis 3te kalkacakmış
resmen boşuna geldim bugün sistemde yoktu oturdum oturdum geri gidiyorum
yrn görüşürüz allah emanet olun

kız sen bizi yoldan çıkartmayamı çalışıyon bakayım???

selam kızlaaar....kar çok kötü vurdu yaa...başakşehir felç olduu..banuu evden çıkabiliyormusun...

ahhh kızlarrdertleşmeye çok ihtiyacım var.cumartesiden beri varya ya annemler ya da allah sabrımı deniyor(

bugün 5.gün ve annem neler yaptı neler..birde anne eli ne pişirse güsel oluyor
inanın ne mantı açması kaldı,ne börek açması hemde kıymalı patatesli,ıspanaklı...ne sizlerin fellak köftesi diye bildiginiz kaldı,ne lahana dolması

dün son oyununu oynadı kader bana veee içliköfte yaptı eşim çok istiyor bana da az yersen bişe olmas diyorlar..nasıl olmassa olmas olur mu yaaa

bunun yanında pişen keklerden,tramislerden bahsetmeyecegim bile..aksamları kestaneler,fındıklar fırınlanıyor..eskıden bende mi b u kadar cok yiyormusum? ya da insanlar neden bu kadar cok yiyor? ya da annem böle güsel yapıp yese bile neden 65kg nun üstüne hiç çıkmıyor?
ya da babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendi?? dicektim kii bu konumuzla alakasız bir replik
cidden kafam da deli sorular var ve kolayca çözemiyorum Serdar abiminde dedgi gibi..sanırım bu durumda dilime vurdu..
işin en kötü yanı bu rüyadan yarın diyetsyenime gidecegim rüyası ile uyanacağım

canım allah kolaylık versin ne diyim.

HOŞGELDN ECECİM.. NE GÜZEL KAFA DAĞITMIŞSINDIR ANNECİĞİNİDE GÖRDÜN...DİYETİNE KALDIĞIN YERDEN DEVAM EDERSİN BOŞVER.NASIL MUTLU OLMUSSUNDR YORUMLAR İÇİN ALLAHIM BANADA NASİB EDER İNŞALLAH...
AYYYY SAMSUN DEİN BENİ VURDUN NASIL ÖZLEDİM MEMLEKETİMİ 3 AY OLDU GİTMEDİMM...SAMSUN ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR İNAŞŞALH BİR AN ÖNCE TAŞINIRSINIZ..

ben kaçıyorum kızlar servis 3te kalkacakmış
resmen boşuna geldim bugün sistemde yoktu oturdum oturdum geri gidiyorum
yrn görüşürüz allah emanet olun
AYŞEM SENDE YEDİN DEMEK SOĞUGU REGL OLDUGUMDA ACISI ÇIKIYOR BENDEN FENA ÇOK KORKUYORUM BU AY:18::18::18:

AYY CANIM BENİM YA SEN BU YAPILANLARDAN YEMEDİNMİ ŞİMDİ SEN NE İRADELİSİN GÜZELİM İSTEDİĞİN KİLOYA KEİNLİKLE ULAŞIRSIN. BEN ASLA DAYANAMAZDIM O YÜZDEN YERİMDE SAYIYORUM ZATEN...EVET CANIM O KADAR COK YİYORUZDA ALIYRUZ BU KİLOLARI.ŞİMDİ ÇOK GELİYOR DEĞİL Mİ GÖZÜNE.FAZLADAN YEDİĞİMİZ HER LOKMA HARAMMIS ASLINDA....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…