- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
günaydınlar kızlar işe yeni gelebildim
resmen dondum
dizimden aşağısı sırılsıklam
kasıklarım agrımaya başladı çoktan
bitsin artık kış da kar da
güneşi görmek istiyorum ben yaa
tünaydın aysecim..sen erkenden kalkıp işinin basına gecmişsin o yüsden günaydın demiyeym sana
cok geçmiş olsun dikkat et kendine...ben de aynı isyanlardaydım...
güneşi çokk özledimmm
bir de bu kocaelinin gri havası var,istanbul gibi degil..güneş pek ugramıyor buralara...
kış ayı depresyon ayı
Vallahi canım ya hiç sorma depresyonun dibine vurmak üzereyim bıktım kardan kıştan burası istanbul gibide değil ki 6 ay kar varmoralim çok kötü ya hava hep karanlık psikoloji diye birşey kalmadı artık
canım tavuk salam ve kaşar yeme sakınIyi geceler kizlarrr
Bugün kursumun ilk günüydü ve ben o kadar cok skildimki anlatamam. Alismisim evde durmaya öglen olmiycak sandim
Eve geldigimde sagolsun esim günlük isleri yapmisti cok mutlu oldum.Aksam yemeginden sonra hem yürüyüs yapalim hem magazalari gezelim dedik. Kendime 46 beden siyah bir kazak aldim aslinda 44 te oluyordu ama kalca kismi beni rahatsiz etti Bi tanede 44-46 beden mont aldi kocsim cok sevindim cünkü 48-50 aliyordum daha önceleri 1 saatte yürüyüsümü yaptim toplamda simdilik 330 dk oldu sporum. Aslinda yaptigim yürüyüslere göre haftada en az 1 kilo verilirdi ama sanirim yavas veriyorum dünkü yediklerime göre bugün artilara cikmamisim cok sükür Bugün yediklerimi yaziyim :
SABAH: 1 dilim tavuk salam, 1dilim kasar peynir, 2 dilim ekmek.
ÖGLEN: ascikin uyku
AKSAM: 1 kase tarhana corbasi, 1 tabak az pirincli ispanak yemegi, 1 kase yogurt, 2 dilim tahilli ekmek, 1 bardak diyet kola
canım bundan sonra bol bol görüşücez çok şükür biraz daha iyiyim kıızmı özlüyorum okadarSenide buralarda görmek çok güzel yazılarından anladığım kadarı ile çok şükür iyisin canım inan hep aklıma geliyordun.İnşallah canım önce kendin için zayıfla.
İlknurcum ilk gün sıkılmışsın ama bak evdede süprizlerle karşılaşmışsın cicilerini güle güle giy canım inşallah küçülmeden bollansınlar üstünde:)
allah razı olsun bacım benim rabbimden geldi rabbime gitti elimden bişey gelmiyoki evlat acısı zormuş onu anladım yaradanımın belkimde bildigi bişey varpasam hosgeldin Allahu Teala sabir versin
zayiflama hk ,öyle dolu dolu yazmissinki azmine hayran kaldim masallah barekallah
insallahuRahman kisa bir zamanda Rabbim hayirli evlatlar nasip eder,
Banucum googleden baktim ama bulamadim ayca kayanin dieti nasil birsey acaba az paylasabilirsin?
Masallah ilknur daha haftanin ortasina gelmedik sen 330 dak. Spor yapmissin
Benim bugün 180 dakika oldu ama yarin insallah 120 dakika yürümeyi hedefledim
Cicilerinide güle güle giy,bende bugün birseyler almaya gittim üzerime
56/58 den 54 bedene düsmüsüm,subat sonuna kadar insallahuRahman az daha düserim sevinciyle hic birsey almadan ciktim :)
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
yaptığım diyet bu şekilde canım. suyu ekstradan içiyorsun.
yok canım az öncede yazdığım gibi yaptım. karataycılar hep yapmışlar. benimde regl me denk geldi ama yarım bırakmadım. hafta sonunun artılarını aldı götürdü iyi oldu. eksideyim şuan.
canım sen hep burda ol. bugün sen bize yarın biz sana burası çok enerji dolu bir topik. ama nedense çok hasta bir topik. sanırım herşey kilodan
yok canım öyle aç kalmıyorsunki. 2 saatte bir soğuk ayran çorbası içiyorsun 1 kase.
rabbim sağlıklı sihatli bir anne ve sağlıklı sıhatli bir yavru nasip etsin canım :)
şu an browni fırında pişiyor
ayrıca makarna salatası kısır ve kereviz salatası poğaça var ben kısır ve kereviz salatasından yemeyi planlıyorum kahvaltı da yapmadım dengelemek için
umutcum tatilde zor işte gel de yap ama yeme değilmi
yena da gezmelerde sanırım
onur elini çabuk tutsun da alsın seni yanına bir an önce :)
Valla onurun almasına daha var gibi ondan önce burdan kurtulmam lazım bu burada yaşadığım son kış olur inşallah yaza samsuna yerleşmeyi düşünüyoruz inşallahhhh yerleşiriz Allahın izniyle. Onurun beni almasına daha var ya
şu an browni fırında pişiyor
ayrıca makarna salatası kısır ve kereviz salatası poğaça var ben kısır ve kereviz salatasından yemeyi planlıyorum kahvaltı da yapmadım dengelemek için
umutcum tatilde zor işte gel de yap ama yeme değilmi
yena da gezmelerde sanırım
ahhh kızlarrdertleşmeye çok ihtiyacım var.cumartesiden beri varya ya annemler ya da allah sabrımı deniyor(
bugün 5.gün ve annem neler yaptı neler..birde anne eli ne pişirse güsel oluyor
inanın ne mantı açması kaldı,ne börek açması hemde kıymalı patatesli,ıspanaklı...ne sizlerin fellak köftesi diye bildiginiz kaldı,ne lahana dolması
dün son oyununu oynadı kader bana veee içliköfte yaptı eşim çok istiyor bana da az yersen bişe olmas diyorlar..nasıl olmassaolmas olur mu yaaa
bunun yanında pişen keklerden,tramislerden bahsetmeyecegim bile..aksamları kestaneler,fındıklar fırınlanıyor..eskıden bende mi b u kadar cok yiyormusum? ya da insanlar neden bu kadar cok yiyor? ya da annem böle güsel yapıp yese bile neden 65kg nun üstüne hiç çıkmıyor?
ya da babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendi?? dicektim kii bu konumuzla alakasız bir replik
cidden kafam da deli sorular var ve kolayca çözemiyorum Serdar abiminde dedgi gibi..sanırım bu durumda dilime vurdu..
işin en kötü yanı bu rüyadan yarın diyetsyenime gidecegim rüyası ile uyanacağım
HOŞGELDN ECECİM.. NE GÜZEL KAFA DAĞITMIŞSINDIR ANNECİĞİNİDE GÖRDÜN...DİYETİNE KALDIĞIN YERDEN DEVAM EDERSİN BOŞVER.NASIL MUTLU OLMUSSUNDR YORUMLAR İÇİN ALLAHIM BANADA NASİB EDER İNŞALLAH...slm kızlar:)))bizde döndük sonunda bugün.iki çocuğum sakaryaya babanneye gitmişti geçen ctesi yaklaşık 9 gün kalmış oldular.eşim geçen hsonu bıraktı bu hsonu aldı.bende geçen salı çkaleye uçtum bu sabhta geri döndüm.diyet aslında ilk günler iyiydi sonraki günler bi sapıttım hala kendimi toplayamadım bugün de düzensizdik tabi herkesin valizi ve ev işleri birikmişti.üstelik çok yorgundum.toparlanam lazım ama çocuklar evdeyken biraz zor olacak toparlanmam.tartılmakta istemiyorum moralim bozulacak çünkü kısa sürede çok güzel kilo alabiliyorum malesef...
annemler ablalarım abimler arkadaşlarım çok şaşırdılar yeni halimi görünce.kurbandan sonra 7 kg daha inmiştim.popon bacakların kalmamış hiç dediler.ama göbeğimi gösterince hak verdiler bölgesel bişeyler yapabilirsin diye.yazın 97 kg iken gören bir arkadaşım özellikle çok tebrik etti.kendisi 55 kg imişte 56,5 olmuş hemen leslileri yollamamı istedi internette...boyu 165 cm.36-38 beden giyiyormuş.1,5 kg bile rahatsız olması içni yetmiş yani...ablamın pantolonlarına girdim hatta biraz da bol geldi 42 bedendiler çeşitli markalarda.hatta abimin eşi yok olcaksın yeter artık bile dedi:)))
bende anneciğimi görmüş oldum.çkale çok çok soğuktu.1 kere kahvaltıya gittik bide kahve içmeye.onun dışında hep evdeydik.çocuklarımı özledim ama olmamalarıda iyi oldu kafamı dinledim biraz.gerçi en küçüğümde bi garipti, kucağımdan inmek istemedi noramlde yabancı bilmez ama bırakacağımdan korktu heralde.bugün abisini ablasını görünce nasıl mutlu oldu anlatamam.hepsi çok mutlular çok şükür.bende bu soğuk havalarda karda koşta kazasız evimize ulaştığımız içni çok mutluyum.herkse iyidir inşallah.geçmişi okuyamadım ve halada okuyamayacağım.yarın vaktim olursa okumaya çalışırım birazdan film izleyeceğiz eşimle.işte böyle....hasta olanlar varsa çok geçmiş olsun dilerim.herksese kuacak dolusu sevgiler:)))
AYYYY SAMSUN DEİN BENİ VURDUN NASIL ÖZLEDİM MEMLEKETİMİ 3 AY OLDU GİTMEDİMM...SAMSUN ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR İNAŞŞALH BİR AN ÖNCE TAŞINIRSINIZ..Valla onurun almasına daha var gibi ondan önce burdan kurtulmam lazım bu burada yaşadığım son kış olur inşallah yaza samsuna yerleşmeyi düşünüyoruz inşallahhhh yerleşiriz Allahın izniyle. Onurun beni almasına daha var ya
AYŞEM SENDE YEDİN DEMEK SOĞUGU REGL OLDUGUMDA ACISI ÇIKIYOR BENDEN FENA ÇOK KORKUYORUM BU AY:18::18::18:ben kaçıyorum kızlar servis 3te kalkacakmış
resmen boşuna geldim bugün sistemde yoktu oturdum oturdum geri gidiyorum
yrn görüşürüz allah emanet olun
ahhh kızlarrdertleşmeye çok ihtiyacım var.cumartesiden beri varya ya annemler ya da allah sabrımı deniyor(
bugün 5.gün ve annem neler yaptı neler..birde anne eli ne pişirse güsel oluyor
inanın ne mantı açması kaldı,ne börek açması hemde kıymalı patatesli,ıspanaklı...ne sizlerin fellak köftesi diye bildiginiz kaldı,ne lahana dolması
dün son oyununu oynadı kader bana veee içliköfte yaptı eşim çok istiyor bana da az yersen bişe olmas diyorlar..nasıl olmassaolmas olur mu yaaa
bunun yanında pişen keklerden,tramislerden bahsetmeyecegim bile..aksamları kestaneler,fındıklar fırınlanıyor..eskıden bende mi b u kadar cok yiyormusum? ya da insanlar neden bu kadar cok yiyor? ya da annem böle güsel yapıp yese bile neden 65kg nun üstüne hiç çıkmıyor?
ya da babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendi?? dicektim kii bu konumuzla alakasız bir replik
cidden kafam da deli sorular var ve kolayca çözemiyorum Serdar abiminde dedgi gibi..sanırım bu durumda dilime vurdu..
işin en kötü yanı bu rüyadan yarın diyetsyenime gidecegim rüyası ile uyanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?