Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ya nasıl dayanıyorsun bunlar pişti ve hiç birinden yemediysen seni ayakta alkışlıyorum Bende senin gibi düşünüyorum biz eskiden ne çok yiyormuşuz dimi bende 1.5 ay oldu düzenli bir şekilde diyetime devam ediyorum hiç kaçamak yapmadan tartıda da eksileri görünce keyfime diyecek olmuyor. ama az yemeye alıştı mide sanırım fazla yiyince şişkinlik oluyor . Annene de söyle sabrını fazla zorlamasın öpüyorum

selam kızlar burası çok soğuk donuyorz ilk defa bu kadar soğuk gördüm ben pcde soğuk odada şu an bile çok üşüyorum yazarken, çünki lesliemi yaptım duşumu aldım size bakayım dedim ıslak ıslak...hafta sonu gelin beni çok üzdü ama kardeşim gönlümü aldı yine her zamanki gibi allahtan kardeşimi soğutmuyor dedim moral buldum ...birde olayın ertesi günü kuaförde randevum vardı çok büyük değişiklik ve moral oldu benim için ,bakırın üzerine balyaj sarı attırdım bir ara çeker koyarım hatta sizlerede...çok sevinçliyim saçlar değişti gören nasıl kilo verdiğimi soruyor ama ben dünden beri sütlü tatlıyı kaçırıyorum yine dayanamayarak...

yemedim yazmamısım yazıma tekrar baktım da
mantıya köfteye dolmaya karsı cıktım ama bu sabah böregimi yedm valla kahvaltıda ohhh karnımın doydugunu hissettim.
bir de sanırım sanırım bu akşam içliköfte yiyecegim..cok canım istiyor...
napayayım böle taze taze en az 3 ay daha bulamam bu da bahanem olsun
canım allah kolaylık versin ne diyim.

amin canım..ilk 5gün vermişti kolaylıktan ama bugün dirayetm kırılıyor sanırım

ahh ablacım..derman ablacım..bugüne kadar yememiştim ama sabah böregimle yaptım kahvaltımı ben alkıslanmayı haketmıyorumve sanırım aksam da içliköfte yiyecegm dün yemedm ve rüyamda gördüm inanabiliyormusun
valla saka degil rüyamda öle çok yiyordum ki sanırım rüyam gerçek olcak
ve de yarın diyetsyen kontrolüm var cuma da bildirimmm

bende 94 kiloyum tam veriyorum derken yine hoooooppppppppp aynı geri niyeee yaaaaa ....

selam kızlar, herkes kardan muzdarip, ben bursadayım bi dün akşam yağdı, sabah her taraf kar altındaydı, şimdi bakıyorum da şehir merkezinde kar kalmamış. oğlumla iyiyiz allaha şükür, geri sayım yapıyoruz, hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
ha bu arada toksin ortim geçmiş olsun kuzucuğuna

DENGELERSİN CANIM ÜZÜLME YİNEDE BRAVOOO

Seni takip ediyorum bu aralar iyi kilolar veriyorsun bu seferlik ye nasılsa toparlarsın ama ipin ucunu kaçırma yinede

Seni takip ediyorum bu aralar iyi kilolar veriyorsun bu seferlik ye nasılsa toparlarsın ama ipin ucunu kaçırma yinede

merhaba canlarımben geldim çok şükür yemekleri pişirdim kendi haslamalarımıda yedim akşama sadece mercimek çorbası yicem sıcak sıcak işte okadar bu arada arkadaşım altaki çizelgeyi nasıl yapoıyosunuz ve kiloların nasıl gittigini islermi ayarlıyosunuz hep merak ederimde beni aydınlatırsanız sevinicem inanın

canım aferin sana yememişsin işte boşver içli köfteyi gümletirsin.bu hafta almamaya odaklansan bile yeter bu kadar saboteyerağmen:))) bu arada babam pasta yapmayı nerden öğrendi çok güzel yakışmış valla çok canım sıkkındı baya bi güldüm:)) aslında bi sebepte yok ama depresifim nedense..

inşallah çok daha güzel yorumlarında olur canım annem benim baya yaşlandı ve baya hastalıklarla boğuşuyor.onu görmek iyi geldi görmeyince huzursuz oluyorum baya.

hoşbulduk teşekkür ederim.hepimiz ayrı yerlerdeydik buda bir garip geliyor insan korkuyor karda kışta..onlar yoldayken baya merak ettim hem giderlerken hem gelirlerken...çok şükür kavuştuk.kaldığımız yerden aynen devam.aynı enerji ile hala koşuşuyorlar hepsi.ama benim enerjim yok nedense...hafif kırıklığım vardı memlektteyken şimdi aslında iyi gibiyim ama her yerim ağrıyor.bi de ben şaşkın anne olarak en küçüğümün nüfus cüzdanını unutmuşum.giderken sorun yaşamadık gelirken tutturdular binemezsiniz diye uçağa.haklılar.ya kaçırıyorsam??kızım da benzemez bile bana hoş benzesede farketmezdi zaten...nasıl moralim bozuldu nasıl gerildim anlatamam.geliş biletlierini fln gösteriyorum yok diyorlar.neyse sonra polise yönlendirdiler.orada tc kimlik nosu ile nüfus cüzdan örneği gibi bişey çıkardı polis.ama ben stresten öldüm.diğerlerinin nüfus cüzdanlarını yanlarına vermiştim ama yanımdakinin unutmuşum yaaa şaşkınlığa bak

neden olmasın canım.bana biri dese geçen ağustosta 75 lere ineceksin diye hayatta inanmazdım.hemde insülin direncimi öğrendiğim gün mahvolmuştum.sende inersin inşallah canımben toparlayamıyorum depresifim nedensiz.sanırım biraz hastayım heryanım ağrıyor.çocuklar hareketli...

canım çok teşekkür ederim.ordayken aldığıma 2 günde biraz daha kattım.ağzım hiç boş durmadı mutlunun dediği maymunlar gibiydim....hatta utancıma buraya da girmeyecektim ama iyiki girmişim özlemişim

bebişlerin için çok üzüldüm inşallah sağlıcakla alırsın kuzularına kucağına.bende pko yoktu ama insülini direnci vardı.22 kilo verince dr a gittim.geçtiğini söyledi ama bakıyorum da yemeye başlayınca hala aynı iştahım gelebiliyor malesef.

cnm hosgeldin herkesin sasirmasi seni çok mutlu etmiştir dimi sen çabuk alıyorum demissin ama cabukta veriyorsun dikkat edince
Yazın sakaryaya gitcenmi belki görüşürüz bende sakarya geliniyim

evet nasıl mutlu oldum anlatamam.utandm bile iltifatlardanyazın sakaryaya gidiyoruz ama çok curcuna oluyor.tüm çocuklar geliyor nerdeyse.evleri de yazlık gibi bahçeli.sadece kuzuluğa gezmeye çıkıyoruz arada o kadar. çok isterdim görüşmeyi...çabuk alıyorum ama çok şükür veriyorum da nankörlük etmeyeyim dediğin gibi.ablam her gece 1 koca paket çekirdek çitliyormuş çok zamndır.yemeğni çok güzelde yer.sonra tatlısı vs halleyler fln eksik olmaz.1 kg almış sadece...kendime bakınca ben onun gibi beslensem 1 ayda 6-7 alırıdım çok rahat...sigara içiyor gerçi onun etkisi varmı bilmem

Hoşgeldin ece çocuklarda gelmiş kavuştunuz şükür.
.

...

hoşbulduk:)))çok şükür kavuştuk sonunda
sağol canım en güzeli olmuş.

hoşgeldin ececim. okudukça yüzümde güller açtı canım. aile yeniden bir arada. ee artık sende gel bizde bir arada olalım.

hoşbulduk:))aslında girmek istemiyordum sürekli yediğim için beni kimse uyarmasın istiyordum ama girince mutlu oldum sizleri okudukça canlarımsınız

samsun cennet gibi gelir sana ordan
hem yakın olursanız akşamları semiranla yürürsün , denize gidersin bende orduya giderken uğrarım yanınıza :)

Ayyyy ne güzel olur canım yaaa inşallahhh hayırlısıyla Allah izin verirse gideriz inşallah.

Wowww anneye bak be marifetlere bak benim annem artık yemek bile yapmaya üşeniyor kocaman kızlar oldunuz yemeği siz pişirin diyor arada bir ben girişiyorum yemek faslına arada bir ablam öyle idare ediyoruz benim annem onca şeyi yapıp önümüze koymaz bile daha ne kadar şişeceksiniz bekar kız sizin gibimi olur deyip bağırıyo hep bize kendisi evlendiğinde 36 bedenmişte bizi beğenemiyor şimdi Maşallah senin annene kıymetini bil yapıyo yapmayı geçtim yediriyor

AYYYY SAMSUN DEİN BENİ VURDUN NASIL ÖZLEDİM MEMLEKETİMİ 3 AY OLDU GİTMEDİMM...SAMSUN ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR İNAŞŞALH BİR AN ÖNCE TAŞINIRSINIZ..

İnşallah ağzın dualı olur canım artık ailecek Erzuruma katlanamaz hale geldik Polis çocuğu olduğum için hep gezdik ve genelde doğudaydık onun için artık deniz görmek istiyoruz bıktık bu kardan kıştan. Allahım bu sene nasib eder inşallaaaahhhhhh

canlarım canım sıkkın bi sebep yok sadece kas ağrım var ve benden ilgi,sevgi bekleyen 3 meleğim var...bunu sebep biilip sabhatan beri önüme ne çıktıysa yedim dünküleir saymıyorum.giderken 2 hafta izin istemiştim bu haftada izinli sayın diyecektim ama kaçış yok tabi...bilmem cumaya bildirime katılırmıyım???burayı okumak kafamı dağıttı baya.yoksa çok agresiftim...kımıldamak gelmiyor içimden.çocukları uyutup kendim de uyudum bir güzel.şimdi buzlukta mantı var onu kaynatacağım mercimek çorba yapacağım...beni bu hafta affedin ...aslında memlekette 3-4 gün yapabildiğim kadar dikkat etmiştim.sonra bi saldım az kaldı gidecem diye dolmalar sarmalar yaş pastalar....eve gelince daha toparlanamıyorum.insülin direncim fln geçmemiş sanki hala içimde canavar var...offf offf.şimdi uyanmaya başladılar kaçıyorum

kız sen bizi yoldan çıkartmayamı çalışıyon bakayım???

yok canım olurmu hiç kötü örnek olarak gösteriyorum kendimi ben yaptım siz yapmayın
ece hoşgeldin canım hava değişimi felan derken hasta olmuşundur canım geçmiş olsun
sen annene gittin de düzenin bozuldu ben evdeyim ama senden iyi değilim yani çocuklar evde gelen giden oluyor yapıyoruz değişik şeyler yiyorum da malesef sıkma canını toparlarsın canım

Merhaba canım ,
Öncelikle seninle daha önce konuşmadık tanımıyorum ama çizelgende gördüğüm kadarıyla 75 kiloya kadar düşmüşsün bu çok güzel bir başarı lütfen kendini sıkma ve yediklerinden pişman olma. Ben senelerdir rejim yapıyorum burdada 2. seneme yaklaştım kendini sıkmak pişmanlık duymak sana birşey kazandırmaz. Kendine bir süre ver o zamana kadar içinden ne yemek geliyorsa ye bir süre sonra yemekten sıkılıyor zaten insan o zaman kendini tekrar hazır hissediyor rejime kendini ne kadar çok sıkarsan toparlanman o kadar zor olur relax ol

Bu arada senin insülin direncin mi vardı :26: geçti mi :44: nasıl geçti anlatırmısın :26: bir insülin direnci hastası olarak merak ettim açıkçası

canım teskkür ederim desteginiz içinrabbim yardımcın olsun kas agrısı demişsin ne oldu çokmu üşüttünde böel oldu eşimedegeçen oldu zor attık hastaneye allah korusun kalp krizi geçiriyo diye zannetik:18::18:çok üşütmektenmiş allahtan rabbim evlatlarına bagışlasın işşallah seni kardeşim

Link vermiş bir arkadaş ordan gir gerçekten güzel diet.
Sen ne kadar verdin?
günaydın cnm kacamaksiz günler diliyorum
asumancim günaydın nasıl oldu belin insallah iyilesmissindir
benim kız grip atesi var mız mız laniyor memeyi bırakınca daha hircin oldu
Geçmiş olsun canım...
Burasıda çok kötü baharcım.
Nasıl gittin kız benim eşim gidemedi bravo valla sana.
Ohh ne mamalar yapılmış altlarda okudum yutulmuşta afiyet olsun canım.
Çok zor zamanlar yaşadın inşallah bir daha böyle şeyler yaşamassın kilolarınıda verirsin...
selam kızlaaar....kar çok kötü vurdu yaa...başakşehir felç olduu..banuu evden çıkabiliyormusun...
Nerde canım ya eşim bile işe gidemedi düşün bizizm küçük uyum bile geç saatte açıldı fırın ekmekte 2 olarak verdi herkese tam mahrumiyetti öğleden sonra biraz yollar açılmış.
Kar oynamaya çıktık resmen bele kadardı çok güzeldi şimdi baktım hala yağıyor inşallah artık kesilir ama....
Güle güle kullan derincim saçlarını çok yakışmıştır muhakkak.

Canım hemen benim diğer foruma yazdıklarımı okurmusun burayada yazamıycam müsait değilim istek nasıl göndercem bilmiyorum ki bunu anca sen yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…