Canım ya nasıl dayanıyorsun bunlar pişti ve hiç birinden yemediysen seni ayakta alkışlıyorum Bende senin gibi düşünüyorum biz eskiden ne çok yiyormuşuz dimi bende 1.5 ay oldu düzenli bir şekilde diyetime devam ediyorum hiç kaçamak yapmadan tartıda da eksileri görünce keyfime diyecek olmuyor. ama az yemeye alıştı mide sanırım fazla yiyince şişkinlik oluyor . Annene de söyle sabrını fazla zorlamasın öpüyorumahhh kızlarrdertleşmeye çok ihtiyacım var.cumartesiden beri varya ya annemler ya da allah sabrımı deniyor(
bugün 5.gün ve annem neler yaptı neler..birde anne eli ne pişirse güsel oluyor
inanın ne mantı açması kaldı,ne börek açması hemde kıymalı patatesli,ıspanaklı...ne sizlerin fellak köftesi diye bildiginiz kaldı,ne lahana dolması
dün son oyununu oynadı kader bana veee içliköfte yaptı eşim çok istiyor bana da az yersen bişe olmas diyorlar..nasıl olmassaolmas olur mu yaaa
bunun yanında pişen keklerden,tramislerden bahsetmeyecegim bile..aksamları kestaneler,fındıklar fırınlanıyor..eskıden bende mi b u kadar cok yiyormusum? ya da insanlar neden bu kadar cok yiyor? ya da annem böle güsel yapıp yese bile neden 65kg nun üstüne hiç çıkmıyor?
ya da babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendi?? dicektim kii bu konumuzla alakasız bir replik
cidden kafam da deli sorular var ve kolayca çözemiyorum Serdar abiminde dedgi gibi..sanırım bu durumda dilime vurdu..
işin en kötü yanı bu rüyadan yarın diyetsyenime gidecegim rüyası ile uyanacağım
yemedim yazmamısım yazıma tekrar baktım daAYY CANIM BENİM YA SEN BU YAPILANLARDAN YEMEDİNMİ ŞİMDİSEN NE İRADELİSİN GÜZELİM İSTEDİĞİN KİLOYA KEİNLİKLE ULAŞIRSIN. BEN ASLA DAYANAMAZDIM O YÜZDEN YERİMDE SAYIYORUM ZATEN...EVET CANIM O KADAR COK YİYORUZDA ALIYRUZ BU KİLOLARI.ŞİMDİ ÇOK GELİYOR DEĞİL Mİ GÖZÜNE.FAZLADAN YEDİĞİMİZ HER LOKMA HARAMMIS ASLINDA....
canım allah kolaylık versin ne diyim.
Canım ya nasıl dayanıyorsun bunlar pişti ve hiç birinden yemediysen seni ayakta alkışlıyorum Bende senin gibi düşünüyorum biz eskiden ne çok yiyormuşuz dimi bende 1.5 ay oldu düzenli bir şekilde diyetime devam ediyorum hiç kaçamak yapmadan tartıda da eksileri görünce keyfime diyecek olmuyor. ama az yemeye alıştı mide sanırım fazla yiyince şişkinlik oluyor . Annene de söyle sabrını fazla zorlamasın öpüyorum
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
yemedim yazmamısım yazıma tekrar baktım da
mantıya köfteye dolmaya karsı cıktım ama bu sabah böregimi yedm valla kahvaltıda ohhh karnımın doydugunu hissettim.
bir de sanırım sanırım bu akşam içliköfte yiyecegim..cok canım istiyor...
napayayım böle taze taze en az 3 ay daha bulamam bu da bahanem olsun
amin canım..ilk 5gün vermişti kolaylıktan ama bugün dirayetm kırılıyor sanırım
ahh ablacım..derman ablacım..bugüne kadar yememiştim ama sabah böregimle yaptım kahvaltımı ben alkıslanmayı haketmıyorumve sanırım aksam da içliköfte yiyecegm dün yemedm ve rüyamda gördüm inanabiliyormusun
valla saka degil rüyamda öle çok yiyordum kisanırım rüyam gerçek olcak
ve de yarın diyetsyen kontrolüm varcuma da bildirimmm
Seni takip ediyorum bu aralar iyi kilolar veriyorsun bu seferlik ye nasılsa toparlarsın ama ipin ucunu kaçırma yinede
ahhh kızlarrdertleşmeye çok ihtiyacım var.cumartesiden beri varya ya annemler ya da allah sabrımı deniyor(
inanın ne mantı açması kaldı,ne börek açması hemde kıymalı patatesli,ıspanaklı...ne sizlerin fellak köftesi diye bildiginiz kaldı,ne lahana dolması
dün son oyununu oynadı kader bana veee içliköfte yaptı eşim çok istiyor bana da az yersen bişe olmas diyorlar..nasıl olmassaolmas olur mu yaaa
bunun yanında pişen keklerden,tramislerden bahsetmeyecegim bile..aksamları kestaneler,fındıklar fırınlanıyor..eskıden bende mi b u kadar cok yiyormusum? ya da insanlar neden bu kadar cok yiyor? ya da annem böle güsel yapıp yese bile neden 65kg nun üstüne hiç çıkmıyor?
ya da babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendi?? dicektim kii bu konumuzla alakasız bir replik
cidden kafam da deli sorular var ve kolayca çözemiyorum Serdar abiminde dedgi gibi..sanırım bu durumda dilime vurdu..
inşallah çok daha güzel yorumlarında olur canımHOŞGELDN ECECİM.. NE GÜZEL KAFA DAĞITMIŞSINDIR ANNECİĞİNİDE GÖRDÜN...DİYETİNE KALDIĞIN YERDEN DEVAM EDERSİN BOŞVER.NASIL MUTLU OLMUSSUNDR YORUMLAR İÇİN ALLAHIM BANADA NASİB EDER İNŞALLAH...
....
Merhabalar, bu karda kışta herkes iyidir umarım. Birkaç alıntı yapmıştım ama oğlan bilgisayarı şak diye kapatınca alıntılar gitti. Aklımda kaldığınca yazayım bari :)
[Ece78, hoşgeldin canım. Çocuklarına kavuşmuşsun gözün aydın :)) Bu tatil döneminde, kiminin seyahatleri kiminin misafirleri (ben dahil) beslenme düeni alt üst oldu ne yazık ki(
...
[
Ececim sag salim ailecek evinize dönmüssünüz cok sükür. Allah agzinizin tadini bozmasin insallah.
Senin kilona inecegimi hiiiic sanmiyorum ama hayal ettimde insan nasil mutlu olur kimbilir senin adina cok sevindim fistikim
Biraz kacirmis olabilirsin ama toparlarsin dert etme
canım çok teşekkür ederim.ordayken aldığıma 2 günde biraz daha kattım.ağzım hiç boş durmadı mutlunun dediği maymunlar gibiydim....hatta utancıma buraya da girmeyecektim ama iyiki girmişim özlemişimHoşgeldin güzelimHadi gözün aydın cocuklarına da kavuştun
Ne güzel kısa bir süreliğine de olsa bir araya gelmişsiniz annenlerleboşver nasılsa yediklerini en kısa sürede eritirsin eğer artı cıkarsan ama ben sanmıyorum kilo almış olduğunu
:
bebişlerin için çok üzüldüm inşallah sağlıcakla alırsın kuzularına kucağına.bende pko yoktu ama insülini direnci vardı.22 kilo verince dr a gittim.geçtiğini söyledi ama bakıyorum da yemeye başlayınca hala aynı iştahım gelebiliyor malesef.size tavsiyem 3 litre su için günde 3 bardak yeşil çay için bol maydonoz tüketin ve her gece yatarken bir bardak greyfurt suyu için bakın görün nasıl veriyosunuz rabbim azmimizi işşallah kırmaz şeytana uymayalım diyete devam edelim aman diyim aman azcık yiyim bişey olmaz demeyinçünkü bir kerede olsa ucu kaçıyo kendimden biliyorum azimliyim bu arada biri beni görünce diyo kilomu
verdin sen diyo dahada hırslanıyorumsloganımız ney bol su için zayıflayın biz açız iradesiz bayanlar deyiliz verelim güzelleşelim işte o ka eşim bile dedi geçen canım gerçekten verdin kiloyu dedi beni ihya etti kimse sevinmesede eşim saglıgım için sevinsin onun gözüne güzel görünüyüm daha bişey istemiyorum bu arada aranızda panik atak olan varsa söylüyüm inanın ben bu diyeti yaptım yapalı hamdolsun gelmiyolar benimkiler :18::18:aman gelmesinlerde zaten ne pilav ne makarna yiyorum sadece 3 yemek kaşıgı bulgur oda lifli diye sodamıda yemeklerden sonra içiyorum yakında yeni halim eski halim diye buraya koyarsam şaşmayın irade çok önemli bu sefer başarıcam onun için bir etek aldım inadına kiloyu vericem o etegin içine giricem işşallah
önceden 102 geliyodum şimdi 95 geliyorumdahada vericem bundan öncede 118 kilo geliyodum bebegim olmuyodu doktor kilo vericen dedi başladım kilo vermeye irademe sahip olamıyodum hep pazartesi deyim geçiriyodum ama birgün doktorum senbu bebegi istemiyosun deyince istiyorum deyince bana bir kilo bir yumurta 2 kilo iki yumurta dedi herseferinde ben pko hastasıydım çünkü gel gelelim 118 kilodan 99 düştüm ve rahmetli ogluma hamile kaldıgımda 90 kadar düştüm 3 evlat yitirdim acısı çok zor doktorum kilo vericeksin birdaha gebelik istiyosan dedi vericeksin azim ettim veriyorum kızlar işşallahta vericem işşallah azimimin sayesinde tek istedigim burada birbirimize destek olup kilolarımızı vermek bana destek olmak istermisiniz bende sizlere seve seve destek olurum
cnm hosgeldin herkesin sasirmasi seni çok mutlu etmiştir dimisen çabuk alıyorum demissin ama cabukta veriyorsun dikkat edince
Yazın sakaryaya gitcenmi belki görüşürüz bende sakarya geliniyim
Hoşgeldin ece çocuklarda gelmiş kavuştunuz şükür.
.
...
sağol canım en güzeli olmuş.
hoşgeldin ececim. okudukça yüzümde güller açtı canım. aile yeniden bir arada. ee artık sende gel bizde bir arada olalım.
samsun cennet gibi gelir sana ordan
hem yakın olursanız akşamları semiranla yürürsün , denize gidersin bende orduya giderken uğrarım yanınıza :)
ahhh kızlarrdertleşmeye çok ihtiyacım var.cumartesiden beri varya ya annemler ya da allah sabrımı deniyor(
AYYYY SAMSUN DEİN BENİ VURDUN NASIL ÖZLEDİM MEMLEKETİMİ 3 AY OLDU GİTMEDİMM...SAMSUN ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR İNAŞŞALH BİR AN ÖNCE TAŞINIRSINIZ..
kız sen bizi yoldan çıkartmayamı çalışıyon bakayım???
canlarım canım sıkkın bi sebep yok sadece kas ağrım var ve benden ilgi,sevgi bekleyen 3 meleğim var...bunu sebep biilip sabhatan beri önüme ne çıktıysa yedim dünküleir saymıyorum.giderken 2 hafta izin istemiştim bu haftada izinli sayın diyecektim ama kaçış yok tabi...bilmem cumaya bildirime katılırmıyım???burayı okumak kafamı dağıttı baya.yoksa çok agresiftim...kımıldamak gelmiyor içimden.çocukları uyutup kendim de uyudum bir güzel.şimdi buzlukta mantı var onu kaynatacağım mercimek çorba yapacağım...beni bu hafta affedin ...aslında memlekette 3-4 gün yapabildiğim kadar dikkat etmiştim.sonra bi saldım az kaldı gidecem diye dolmalar sarmalar yaş pastalar....eve gelince daha toparlanamıyorum.insülin direncim fln geçmemiş sanki hala içimde canavar var...offf offf.şimdi uyanmaya başladılar kaçıyorum
canım aferin sana yememişsin işte boşver içli köfteyi gümletirsin.bu hafta almamaya odaklansan bile yeter bu kadar saboteyerağmen:))) bu arada babam pasta yapmayı nerden öğrendi çok güzel yakışmış valla çok canım sıkkındı baya bi güldüm:)) aslında bi sebepte yok ama depresifim nedense..
inşallah çok daha güzel yorumlarında olur canımannem benim baya yaşlandı ve baya hastalıklarla boğuşuyor.onu görmek iyi geldi görmeyince huzursuz oluyorum baya.
hoşbulduk teşekkür ederim.hepimiz ayrı yerlerdeydik buda bir garip geliyor insan korkuyor karda kışta..onlar yoldayken baya merak ettim hem giderlerken hem gelirlerken...çok şükür kavuştuk.kaldığımız yerden aynen devam.aynı enerji ile hala koşuşuyorlar hepsi.ama benim enerjim yok nedense...hafif kırıklığım vardı memlektteyken şimdi aslında iyi gibiyim ama her yerim ağrıyor.bi de ben şaşkın anne olarak en küçüğümün nüfus cüzdanını unutmuşum.giderken sorun yaşamadık gelirken tutturdular binemezsiniz diye uçağa.haklılar.ya kaçırıyorsam??kızım da benzemez bile bana hoş benzesede farketmezdi zaten...nasıl moralim bozuldu nasıl gerildim anlatamam.geliş biletlierini fln gösteriyorum yok diyorlar.neyse sonra polise yönlendirdiler.orada tc kimlik nosu ile nüfus cüzdan örneği gibi bişey çıkardı polis.ama ben stresten öldüm.diğerlerinin nüfus cüzdanlarını yanlarına vermiştim ama yanımdakinin unutmuşum yaaa şaşkınlığa bak
neden olmasın canım.bana biri dese geçen ağustosta 75 lere ineceksin diye hayatta inanmazdım.hemde insülin direncimi öğrendiğim gün mahvolmuştum.sende inersin inşallah canımben toparlayamıyorum depresifim nedensiz.sanırım biraz hastayım heryanım ağrıyor.çocuklar hareketli...
canım çok teşekkür ederim.ordayken aldığıma 2 günde biraz daha kattım.ağzım hiç boş durmadı mutlunun dediği maymunlar gibiydim....hatta utancıma buraya da girmeyecektim ama iyiki girmişim özlemişim
bebişlerin için çok üzüldüm inşallah sağlıcakla alırsın kuzularına kucağına.bende pko yoktu ama insülini direnci vardı.22 kilo verince dr a gittim.geçtiğini söyledi ama bakıyorum da yemeye başlayınca hala aynı iştahım gelebiliyor malesef.
evet nasıl mutlu oldum anlatamam.utandm bile iltifatlardanyazın sakaryaya gidiyoruz ama çok curcuna oluyor.tüm çocuklar geliyor nerdeyse.evleri de yazlık gibi bahçeli.sadece kuzuluğa gezmeye çıkıyoruz arada o kadar. çok isterdim görüşmeyi...çabuk alıyorum ama çok şükür veriyorum da nankörlük etmeyeyim dediğin gibi.ablam her gece 1 koca paket çekirdek çitliyormuş çok zamndır.yemeğni çok güzelde yer.sonra tatlısı vs halleyler fln eksik olmaz.1 kg almış sadece...kendime bakınca ben onun gibi beslensem 1 ayda 6-7 alırıdım çok rahat...sigara içiyor gerçi onun etkisi varmı bilmem
hoşbulduk:)))çok şükür kavuştuk sonunda
hoşbulduk:))aslında girmek istemiyordum sürekli yediğim için beni kimse uyarmasın istiyordum ama girince mutlu oldum sizleri okudukça canlarımsınız
paşaam burdan bakabilirsin çizelgewyi yapmak için canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Link vermiş bir arkadaş ordan gir gerçekten güzel diet.pasam hosgeldin Allahu Teala sabir versin
zayiflama hk ,öyle dolu dolu yazmissinki azmine hayran kaldim masallah barekallah
insallahuRahman kisa bir zamanda Rabbim hayirli evlatlar nasip eder,
Banucum googleden baktim ama bulamadim ayca kayanin dieti nasil birsey acaba az paylasabilirsin?
Masallah ilknur daha haftanin ortasina gelmedik sen 330 dak. Spor yapmissin
Benim bugün 180 dakika oldu ama yarin insallah 120 dakika yürümeyi hedefledim
Cicilerinide güle güle giy,bende bugün birseyler almaya gittim üzerime
56/58 den 54 bedene düsmüsüm,subat sonuna kadar insallahuRahman az daha düserim sevinciyle hic birsey almadan ciktim :)
Sen ne kadar verdin?ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
yaptığım diyet bu şekilde canım. suyu ekstradan içiyorsun.
yok canım az öncede yazdığım gibi yaptım. karataycılar hep yapmışlar. benimde regl me denk geldi ama yarım bırakmadım. hafta sonunun artılarını aldı götürdü iyi oldu. eksideyim şuan.
canım sen hep burda ol. bugün sen bize yarın biz sana burası çok enerji dolu bir topik. ama nedense çok hasta bir topik. sanırım herşey kilodan
yok canım öyle aç kalmıyorsunki. 2 saatte bir soğuk ayran çorbası içiyorsun 1 kase.
rabbim sağlıklı sihatli bir anne ve sağlıklı sıhatli bir yavru nasip etsin canım :)
Geçmiş olsun canım...günaydın cnm kacamaksiz günler diliyorum
asumancim günaydın nasıl oldu belin insallah iyilesmissindir
benim kız grip atesi var mız mız laniyor memeyi bırakınca daha hircin oldu
Burasıda çok kötü baharcım.Günaydın Kızlar
Dışarda acayip lapa lapa kar yağıyor akşama kadar yağarsa ne olur buralar bilemiyorum
Bugün -300 gr gördüm ve çizelgemdeki rakama ulaştım bundan sonra verdiklerim listede - olarak görünecek inşallah
Nasıl gittin kız benim eşim gidemedi bravo valla sana.günaydınlar kızlar işe yeni gelebildim
resmen dondum
dizimden aşağısı sırılsıklam
kasıklarım agrımaya başladı çoktan
bitsin artık kış da kar da
güneşi görmek istiyorum ben yaa
Ohh ne mamalar yapılmış altlarda okudum yutulmuşta afiyet olsun canım.şu an browni fırında pişiyor
ayrıca makarna salatası kısır ve kereviz salatası poğaça var ben kısır ve kereviz salatasından yemeyi planlıyorum kahvaltı da yapmadım dengelemek için
umutcum tatilde zor işte gel de yap ama yeme değilmi
yena da gezmelerde sanırım
Çok zor zamanlar yaşadın inşallah bir daha böyle şeyler yaşamassın kilolarınıda verirsin...canım tavuk salam ve kaşar yeme sakınbenim listemde yok onlar zararlı şeyler kilo aldırır inan geçen yumurtalı ekmek kızartım eşime dedi paşa al bir dilim bişey olmaz kaşarıda uzattı salamda içinde yok dedim bebegim için vermeliyim hemde saglıgım için eşimde ban sen baya baya hırs yaptın dedi diyet kola diye yokmuş doktorun öle dedi ay ben onun nasıl yapıldıgını gördükten sonra içmiyorum ben bol soda ve greyfurt suyu ve ayran içiyorum olup bitiyo meyvaları bile sınırladım böyle degigim içinde kızma olurmu güzel kardeşim benim
ye
canım bundan sonra bol bol görüşücez çok şükür biraz daha iyiyim kıızmı özlüyorum okadaraldıklarım herşeyleri verdim dagıttım gitti allahım evlat acısı nede zormuş tek istedigim saglıklı diyet tapmak kilo vermek eylüldede yada haziranda bebege vesile olmak 1 senede 2 gebelik çok zor oldu biliyosun eziyetimi bebek gibi yatıyorum ben
allah razı olsun bacım benim rabbimden geldi rabbime gitti elimden bişey gelmiyoki evlat acısı zormuş onu anladım yaradanımın belkimde bildigi bişey varsabredicem işşallah
teşekkür ederim benide aranıza aldıgınız için beni ihya ettinizişşallah bol bol görüşücez sizinle şimdi ban geelelim bugüm 3 çeri domates bir badem yumurta haslama kibrit kutusu kadarda peynir yedim yeşil çay okadar akşamada brüksel lahanası karnıbahar bir tane kabak kereviz bir tane tavuk gögsü ızgara yicem okadar yanınada ayran böylece bu kilolar gidicek şuan 95 geliyorum sizede bir akıl veriyim ben yaptım belime kurdele bagladım ayrıyetten incelme oluyomu ordan anlıyorum buzdolabbınada dev bir resminizi koyum biyittirin ozaman dolabın kapagını açmazsınız eşime öle yaptırdım ben şimdi çıkmam lazım eşime yemek yapmam lazım bende haslama yiyim koca cüsse nasıl doyucaksa herkeze hayırlı günler diliyorum rabbime emanet olun
Nerde canım ya eşim bile işe gidemedi düşün bizizm küçük uyum bile geç saatte açıldı fırın ekmekte 2 olarak verdi herkese tam mahrumiyetti öğleden sonra biraz yollar açılmış.selam kızlaaar....kar çok kötü vurdu yaa...başakşehir felç olduu..banuu evden çıkabiliyormusun...
Güle güle kullan derincim saçlarını çok yakışmıştır muhakkak.selam kızlar burası çok soğuk donuyorz ilk defa bu kadar soğuk gördüm ben pcde soğuk odada şu an bile çok üşüyorum yazarken, çünki lesliemi yaptım duşumu aldım size bakayım dedim ıslak ıslak...hafta sonu gelin beni çok üzdü ama kardeşim gönlümü aldı yine her zamanki gibi allahtan kardeşimi soğutmuyor dedim moral buldum ...birde olayın ertesi günü kuaförde randevum vardı çok büyük değişiklik ve moral oldu benim için ,bakırın üzerine balyaj sarı attırdım bir ara çeker koyarım hatta sizlerede...çok sevinçliyim saçlar değişti gören nasıl kilo verdiğimi soruyor ama ben dünden beri sütlü tatlıyı kaçırıyorum yine dayanamayarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?