Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne güzel kilo vermişsin gerçekten, tebrikler. Kardeşinin eşiyle ilgili durumu okumuştum, sen büyüklük yapmışsın aramışsın, gerisini boşver. Kardeşinle aran bozulmasın önemli olan bu. Er geç o da yaptığı hatayı anlayacaktır ama.. Sen canını sıkma.
Saçlarının yeni halinin resmini koyarmısın lütfen, benim de fikire çok ihtiyacım var bu konuda. Değişiklik yapmak istiyorum ama nasıl birşey istediğimi ben bile bilmiyorum..

ooo kaçmanın yolu buraya uğramamak ha saçlarını çekerim seniiiinnn :)) tamam tamam atta dönüşü olur öyle toplamak zaman alıyor ama aldığın kilolar kalıcı hale gelmeden el at olaya canım.
valla benden yana izinlisin ne diyim hani reklamlarda diyolar ya anne eli değmiş gibi diye. anne olunca akan sular duruyor canım. evlenip anne kucağından ayrılınca daha farklı oluyor. annem geçen diyorki sen evlendiğinden beri 1 kez kek yaptım daha diyor. öncekilerin nereye gittiği böylelikle belli oldu :))
yinede saçını çekcem hııı

canım hafta sonu 90 ı bulmuştum yine. dün ilk günümdü. bugün saba 88.6 çıktım. yarın görcez sonucu. aslında 3 gün yapıp cuma ile birleştirmek istedimde sıkılıyor insan aynı şeyleri yemekten.

kızlar bugün ikbal in programını izleyen oldumu. can boğazdan çıkar diye bir kitabın tanıtımını yapıyolardı. yazar kan gruplarına göre beslenmeyi anlattı. videosunu bulsamda paylaşsam.
adam diyorki ilk kan grubu 0 mış. sonra çiftçiliği öğrenmişler A grubu oluşmuş. sonra avlanmayı öğrenmişler B grubu oluşmuş.
A grubu mercimeği bol bol tüketmeliymiş. hayvansal gıdaları özellikle sütü sindirimde yetersiz oluyormuş vücutları. onlar tavuk ve balık tüketmeliymiş
B grubuda daha çok hayvansal gıda tüketebilirmiş ama onlar için bile zormuş sütü hazmetmek. onlarda danadan çok keçi koyun eti tüketmeliymiş.
diyorki yemeğe oturduğunuzda beyin kokuyla ve görsellikle yemekleri algılar ve mideye emir verir. yiyecekler geliyor hazırlan diye. eğer siz sofraya oturur oturmaz su içerseniz midede ki asit ve enzimler bağırsaklara gider ve ordaki siliaları parçalar diyor.
akşam 9 da mide şarteri indirirmiş. gece 3 e kadar. o yüzden en geç 1 saat öncesinden birşey yemeyin diyor.
yaa keşke bulsamda izleseniz. sadece beslenme anlamında değil vücudumuzu tanıma adınada faydalı olduğunu düşünüyorum. güzel yani.
kullandığınız sıvı yağlar diyor 40 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda eriyor. hani aspiratördeki yağlar varya işte o yağları damarlarınıza yapışmış düşünün diyor. zeytin yağını öneriyor. belki tereyağı ağır gelebilir bünyeye ama zeytin yağı en ideali diyor. ay çok hoşuma gitti.
her sabah yemekten 20-25dk önceinden limonlu ılık su için diyor. tüm kanseratif başlangıçları temizler diyor. portakal yerine limon tüketin, greyfut tüketin diyor.
ay yoruldum

bugün yediklerim:
sabah:special k ve süt
ara öğün:10 adet badem
öğle:1 kase tarhana çorbası
2 adet kornişon turşu
ara öğün:1 adet yeşil elme
akşam:3 yk nohut
5 adet inegöl köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 adet greyfurt
ayrıca bugün üşütmüşüm biraz boğazlarım için 2 yk bal yedim bir de bitki çayı içtim.
spor:30 dk pilates,200 twist ve 100 mekik toplam 40 dk diyebiliriz.

tebrik ederim menülerin çok düzenli gidiyor sporunu da yapıyorsun maşallah
gerçekten az yiyorsun doyuyormusun kaç kalorilik listen acaba
boğazların için geçmiş olsun bol ılkı su bitki çayı iç

saol cnm simdilik hafif atlatiyor kanimca gece ne yapariz bilmem hayirlisi bakalim
cnm senin olanda nerdeyse 23 haftalik olmus artik top oynamaya baslamistir hissediyormusuun cok guzel duygu bebisin oynamasini hissetmek tadini cikar cnm

cnm aman cabuk toplanmaya calis yoksa anlamadan hop 5kg almissin aman ha ne zorlukla verdik o kilolari deilmi
cnm cabuk toplancagina inaniyorum
kv yasarken tr gittikmi bizde cok kalabalik oluyorduk tabiki anneleri izine gelmis hepsi toplanirdi ama guzel zamanlardi
ben yaza tatile gelince ancak 1yada 2 haftaligina geliyorum büyük kizimi uzun süre birakmak istemiyorum zaten giderkende korka korka gidiyorum ama senle adapazarinda bulusmak isterim bu sene orman parkta kahvalti yaptik süperdi orda bulusuruz mesela ben yesiltepede kaliyorum sen neresindesin cnm

Selam kızlarrrrrrrrrrr :122: :122:

Az geçikmeli de olsa gelebildim şükür
Tam 3 gündür sularımız akmıyor gibi bir şey üstelik dünden beri elektriklerde gidip geliyor :26:
Sabah 1 saat akarsa akıyor sular o arada da ancak mutfakta yığılan bulaşıkları halledebiliyorum. Sudan cıkmayan ben 3 gündür duşa giremediğim için sinir oldum Allahtan yaz değil yoksa kesin damacanadaki temiz suyu kullanırdım duş almak için
Offf inşallah bu gece sular gelirde sabaha karşı da olsa bir duş alabilirim yoğsam bitlenceğim

Aramıza hoşgeldin ozaman Maşallah motivasyon açısından hepimize yeterde artarsın gibi görünüyor. Yazdıklarını büyük bir keyifle okudum ve içinden kendime aldığım şeylerde olacaktır Paylaşımın için teşekkürler umarım devamı da gelir

Güle güle kullan yeni cicilerini canım Valla şu günlerde bende isterdim Almanyada olabilmeyi hem bedenime göre uygun şeyler bulmak mümkün hemde çok güzel indirimler oluyor ve sadece mağazaları bile dolaşmak çok zevkli
Neyse artık bir sonraki Sömestre Tatilinde inşallah Tabi o zamana kadar baya bir zayıflarım inşallah da bol bol yeni ciciler alırım kendime :122: :122: :122:

YOk yok şu ayran çorbasını ben bir ara deniyeceğim inşallah ama yakında regl olucağım galiba o yüzden onun bir başlayıp bitmesini bekleyeyim ki ona göre neticemi etkilemesin
Senin sonuçunuda büyük bir merakla bekliyorum

günaydın cnm kacamaksiz günler diliyorum
asumancim günaydın nasıl oldu belin insallah iyilesmissindir
benim kız grip atesi var mız mız laniyor memeyi bırakınca daha hircin oldu

Benim sari civcivde birkaç gündür sapıttı yaklaşık 6 ay evvel anne sütünü bıraktı ki zaten sağıp veriyordum Anne sütünü ama nereden aklına takıldıysa birkaç gündür aklına geldikce meme diye tutturuyor hatta oratya cıkartıyoruz memeyi ve hiç memeden emmeyen cimcime 5 veya 6 kere aralıklarla az da olsa memeden emmiyor ( birşey gelmiyor o ayrı ) aralardada kapattırıyor.
Aç meme paka meme diye emir yağdırıp duruyor bırak başkasının yanında da aç diye tuturacak sonra al başına belayı

Valla işin çok zor güzelim yaa okadar güzel mamalara hayır demek :26: hatta sen yine iyi dayanmışsın be güzelim ben olsam 5 gün dayanamazdım herhalde
Sabret güzelim hem annenlerle hasret gidereceksin hemde sabretmeyi başarırsan beyninde senden abuk subuk kilo yapıcı şeyler istemiyecek nasılsa bu yemiyor hesabı

Canım yeni saç rengini çok merak ettim ama eminim çok hoş olmuştur
Sen o gelinede takma bak ne güzel en azından kardeşin gönlünü almış. Rabbim büyük belki bir gün oda yaptığının yanlış olduğunu anlar ve viçdana gelir Cıkmadık candan ümit kesilmez dimi ama..

bende 94 kiloyum tam veriyorum derken yine hoooooppppppppp aynı geri niyeee yaaaaa ....

Oyyy oyyy aynı derten bende muzdaribim İnşallah bundan sonra hep geriye doğru gider şu tartının ibresi

İyi olmanıza sevindim canım Hadi bakalım büyük güne az kaldı yakında sende o güzel mucizeyi kuçağına alacak o cennet kokusunu derin derin içine çekeceksin Rabbim bütün bebiş bekleyen Güzel Anne adaylarınada o cennet kokusunu derin derin içine çekmeyi nasip eder inşallah ... Aminnnnnnnnn

Canım inşallah içimizdeki o canavarları bir an önce yok etmeyi başarırız

Bende ilk fırsatta izleyeyim bari o programın tekrarını ne greyfurtmuş yaw herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir doğruluk payı diyorum ve o greyfurtu bende listeme ekledim gitti

cnm ya elektiriksiz ve susuz yasamak cok zor aslinda hepimiz ne kadar lüks yasiyoruz deilmi ama varken degerini bilmiyoruz
cnm benimkide ümüdini kesmedi aci bittti anne diyor ac anne diyor ememiyor diye nereye saldircagini bilemiyor su an oturma odasi savas alani gibi dolapdan bezleri cikardi oyuncaklari dagitti hic bu gün toplanmamis gibi oda arada ablasinin babacagindan tutup ckiyor korkuyorum bir gun düsürcek yada kiracak diye ablasida cok korkuyor
cok guzel oluyor konusmasi ama hic susmuyor

resimleri nihayetyükledim arkadaşa geldim mutfakyaptıracak onlar mutfakta ölçerken karar verirlerken bendesize bakayım dedim istavrit ve ceconun merak ettiğinigörünce hemen yükledik

Derincim saçların çok hoş olmuş keşke şu saçlarımı koyu kestane yapmasaydım dönemiyorum şimdi hiçbir renge güle güle kullan yeni rengini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…