selam kızlar burası çok soğuk donuyorz ilk defa bu kadar soğuk gördüm ben pcde soğuk odada şu an bile çok üşüyorum yazarken, çünki lesliemi yaptım duşumu aldım size bakayım dedim ıslak ıslak...hafta sonu gelin beni çok üzdü ama kardeşim gönlümü aldı yine her zamanki gibi allahtan kardeşimi soğutmuyor dedim moral buldum ...birde olayın ertesi günü kuaförde randevum vardı çok büyük değişiklik ve moral oldu benim için ,bakırın üzerine balyaj sarı attırdım bir ara çeker koyarım hatta sizlerede...çok sevinçliyim saçlar değişti gören nasıl kilo verdiğimi soruyor ama ben dünden beri sütlü tatlıyı kaçırıyorum yine dayanamayarak...
ooo kaçmanın yolu buraya uğramamak ha saçlarını çekerim seniiiinnn :)) tamam tamam atta dönüşü olur öyle toplamak zaman alıyor ama aldığın kilolar kalıcı hale gelmeden el at olaya canım.canım aferin sana yememişsin işte boşver içli köfteyi gümletirsin.bu hafta almamaya odaklansan bile yeter bu kadar saboteyerağmen:))) bu arada babam pasta yapmayı nerden öğrendi çok güzel yakışmış valla çok canım sıkkındı baya bi güldüm:)) aslında bi sebepte yok ama depresifim nedense..
inşallah çok daha güzel yorumlarında olur canımannem benim baya yaşlandı ve baya hastalıklarla boğuşuyor.onu görmek iyi geldi görmeyince huzursuz oluyorum baya.
hoşbulduk teşekkür ederim.hepimiz ayrı yerlerdeydik buda bir garip geliyor insan korkuyor karda kışta..onlar yoldayken baya merak ettim hem giderlerken hem gelirlerken...çok şükür kavuştuk.kaldığımız yerden aynen devam.aynı enerji ile hala koşuşuyorlar hepsi.ama benim enerjim yok nedense...hafif kırıklığım vardı memlektteyken şimdi aslında iyi gibiyim ama her yerim ağrıyor.bi de ben şaşkın anne olarak en küçüğümün nüfus cüzdanını unutmuşum.giderken sorun yaşamadık gelirken tutturdular binemezsiniz diye uçağa.haklılar.ya kaçırıyorsam??kızım da benzemez bile bana hoş benzesede farketmezdi zaten...nasıl moralim bozuldu nasıl gerildim anlatamam.geliş biletlierini fln gösteriyorum yok diyorlar.neyse sonra polise yönlendirdiler.orada tc kimlik nosu ile nüfus cüzdan örneği gibi bişey çıkardı polis.ama ben stresten öldüm.diğerlerinin nüfus cüzdanlarını yanlarına vermiştim ama yanımdakinin unutmuşum yaaa şaşkınlığa bak
neden olmasın canım.bana biri dese geçen ağustosta 75 lere ineceksin diye hayatta inanmazdım.hemde insülin direncimi öğrendiğim gün mahvolmuştum.sende inersin inşallah canımben toparlayamıyorum depresifim nedensiz.sanırım biraz hastayım heryanım ağrıyor.çocuklar hareketli...
canım çok teşekkür ederim.ordayken aldığıma 2 günde biraz daha kattım.ağzım hiç boş durmadı mutlunun dediği maymunlar gibiydim....hatta utancıma buraya da girmeyecektim ama iyiki girmişim özlemişim
bebişlerin için çok üzüldüm inşallah sağlıcakla alırsın kuzularına kucağına.bende pko yoktu ama insülini direnci vardı.22 kilo verince dr a gittim.geçtiğini söyledi ama bakıyorum da yemeye başlayınca hala aynı iştahım gelebiliyor malesef.
evet nasıl mutlu oldum anlatamam.utandm bile iltifatlardanyazın sakaryaya gidiyoruz ama çok curcuna oluyor.tüm çocuklar geliyor nerdeyse.evleri de yazlık gibi bahçeli.sadece kuzuluğa gezmeye çıkıyoruz arada o kadar. çok isterdim görüşmeyi...çabuk alıyorum ama çok şükür veriyorum da nankörlük etmeyeyim dediğin gibi.ablam her gece 1 koca paket çekirdek çitliyormuş çok zamndır.yemeğni çok güzelde yer.sonra tatlısı vs halleyler fln eksik olmaz.1 kg almış sadece...kendime bakınca ben onun gibi beslensem 1 ayda 6-7 alırıdım çok rahat...sigara içiyor gerçi onun etkisi varmı bilmem
hoşbulduk:)))çok şükür kavuştuk sonunda
hoşbulduk:))aslında girmek istemiyordum sürekli yediğim için beni kimse uyarmasın istiyordum ama girince mutlu oldum sizleri okudukça canlarımsınız
valla benden yana izinlisin ne diyim hani reklamlarda diyolar ya anne eli değmiş gibi diye. anne olunca akan sular duruyor canım. evlenip anne kucağından ayrılınca daha farklı oluyor. annem geçen diyorki sen evlendiğinden beri 1 kez kek yaptım daha diyor. öncekilerin nereye gittiği böylelikle belli oldu :))canlarım canım sıkkın bi sebep yok sadece kas ağrım var ve benden ilgi,sevgi bekleyen 3 meleğim var...bunu sebep biilip sabhatan beri önüme ne çıktıysa yedim dünküleir saymıyorum.giderken 2 hafta izin istemiştim bu haftada izinli sayın diyecektim ama kaçış yok tabi...bilmem cumaya bildirime katılırmıyım???burayı okumak kafamı dağıttı baya.yoksa çok agresiftim...kımıldamak gelmiyor içimden.çocukları uyutup kendim de uyudum bir güzel.şimdi buzlukta mantı var onu kaynatacağım mercimek çorba yapacağım...beni bu hafta affedin ...aslında memlekette 3-4 gün yapabildiğim kadar dikkat etmiştim.sonra bi saldım az kaldı gidecem diye dolmalar sarmalar yaş pastalar....eve gelince daha toparlanamıyorum.insülin direncim fln geçmemiş sanki hala içimde canavar var...offf offf.şimdi uyanmaya başladılar kaçıyorum
yinede saçını çekcem hıııyok canım olurmu hiç kötü örnek olarak gösteriyorum kendimi ben yaptım siz yapmayın
ece hoşgeldin canım hava değişimi felan derken hasta olmuşundur canım geçmiş olsun
sen annene gittin de düzenin bozuldu ben evdeyim ama senden iyi değilim yani çocuklar evde gelen giden oluyor yapıyoruz değişik şeyler yiyorum da malesef sıkma canını toparlarsın canım
Link vermiş bir arkadaş ordan gir gerçekten güzel diet.
Sen ne kadar verdin?
Geçmiş olsun canım...
Burasıda çok kötü baharcım.
Nasıl gittin kız benim eşim gidemedi bravo valla sana.
Ohh ne mamalar yapılmış altlarda okudum yutulmuşta afiyet olsun canım.
Çok zor zamanlar yaşadın inşallah bir daha böyle şeyler yaşamassın kilolarınıda verirsin...
Nerde canım ya eşim bile işe gidemedi düşün bizizm küçük uyum bile geç saatte açıldı fırın ekmekte 2 olarak verdi herkese tam mahrumiyetti öğleden sonra biraz yollar açılmış.
Kar oynamaya çıktık resmen bele kadardı çok güzeldi şimdi baktım hala yağıyor inşallah artık kesilir ama....
Güle güle kullan derincim saçlarını çok yakışmıştır muhakkak.
GÜLBEN - ''Can Boğazdan Çıkar'' Kitabının Yazarı Mehmet Ali Bulut ile Kan Grubuna Göre Beslenme ve Diyet 30.01.12 | Kronik TV
kızlar burda gülbenle konuşuyolar burdn bakın bakalım.
Canım hemen benim diğer foruma yazdıklarımı okurmusun burayada yazamıycam müsait değilim istek nasıl göndercem bilmiyorum ki bunu anca sen yaparsın
bugün yediklerim:
sabah:special k ve süt
ara öğün:10 adet badem
öğle:1 kase tarhana çorbası
2 adet kornişon turşu
ara öğün:1 adet yeşil elme
akşam:3 yk nohut
5 adet inegöl köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 adet greyfurt
ayrıca bugün üşütmüşüm biraz boğazlarım için 2 yk bal yedim bir de bitki çayı içtim.
spor:30 dk pilates,200 twist ve 100 mekik toplam 40 dk diyebiliriz.
selam kızlar, herkes kardan muzdarip, ben bursadayım bi dün akşam yağdı, sabah her taraf kar altındaydı, şimdi bakıyorum da şehir merkezinde kar kalmamış. oğlumla iyiyiz allaha şükür, geri sayım yapıyoruz, hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
ha bu arada toksin ortim geçmiş olsun kuzucuğuna
canlarım canım sıkkın bi sebep yok sadece kas ağrım var ve benden ilgi,sevgi bekleyen 3 meleğim var...bunu sebep biilip sabhatan beri önüme ne çıktıysa yedim dünküleir saymıyorum.giderken 2 hafta izin istemiştim bu haftada izinli sayın diyecektim ama kaçış yok tabi...bilmem cumaya bildirime katılırmıyım???burayı okumak kafamı dağıttı baya.yoksa çok agresiftim...kımıldamak gelmiyor içimden.çocukları uyutup kendim de uyudum bir güzel.şimdi buzlukta mantı var onu kaynatacağım mercimek çorba yapacağım...beni bu hafta affedin ...aslında memlekette 3-4 gün yapabildiğim kadar dikkat etmiştim.sonra bi saldım az kaldı gidecem diye dolmalar sarmalar yaş pastalar....eve gelince daha toparlanamıyorum.insülin direncim fln geçmemiş sanki hala içimde canavar var...offf offf.şimdi uyanmaya başladılar kaçıyorum
size tavsiyem 3 litre su için günde 3 bardak yeşil çay için bol maydonoz tüketin ve her gece yatarken bir bardak greyfurt suyu için bakın görün nasıl veriyosunuz rabbim azmimizi işşallah kırmaz şeytana uymayalım diyete devam edelim aman diyim aman azcık yiyim bişey olmaz demeyinçünkü bir kerede olsa ucu kaçıyo kendimden biliyorum azimliyim bu arada biri beni görünce diyo kilomu
verdin sen diyo dahada hırslanıyorumsloganımız ney bol su için zayıflayın biz açız iradesiz bayanlar deyiliz verelim güzelleşelim işte o ka eşim bile dedi geçen canım gerçekten verdin kiloyu dedi beni ihya etti kimse sevinmesede eşim saglıgım için sevinsin onun gözüne güzel görünüyüm daha bişey istemiyorum bu arada aranızda panik atak olan varsa söylüyüm inanın ben bu diyeti yaptım yapalı hamdolsun gelmiyolar benimkiler :18::18:aman gelmesinlerde zaten ne pilav ne makarna yiyorum sadece 3 yemek kaşıgı bulgur oda lifli diye sodamıda yemeklerden sonra içiyorum yakında yeni halim eski halim diye buraya koyarsam şaşmayın irade çok önemli bu sefer başarıcam onun için bir etek aldım inadına kiloyu vericem o etegin içine giricem işşallah
önceden 102 geliyodum şimdi 95 geliyorumdahada vericem bundan öncede 118 kilo geliyodum bebegim olmuyodu doktor kilo vericen dedi başladım kilo vermeye irademe sahip olamıyodum hep pazartesi deyim geçiriyodum ama birgün doktorum senbu bebegi istemiyosun deyince istiyorum deyince bana bir kilo bir yumurta 2 kilo iki yumurta dedi herseferinde ben pko hastasıydım çünkü gel gelelim 118 kilodan 99 düştüm ve rahmetli ogluma hamile kaldıgımda 90 kadar düştüm 3 evlat yitirdim acısı çok zor doktorum kilo vericeksin birdaha gebelik istiyosan dedi vericeksin azim ettim veriyorum kızlar işşallahta vericem işşallah azimimin sayesinde tek istedigim burada birbirimize destek olup kilolarımızı vermek bana destek olmak istermisiniz bende sizlere seve seve destek olurum
Cok tesekkürler cnmcim
Insallah sende düsersinde istedigin cicileri alir giyersin cnm. BEN kazagimi Karstadtan montumuda C&A dan aldim. Sen tam olarak neredeydin bilmiyorum ama buralarda herseyde indirim var . Aslinda bende almak istemedim ama firsatida kacirmak istemedim
Simdi cikmam lazim cnm yarin sabah erkenden Konsolosluga gitmemiz gerekiyormus. Pasaportum dolduda yenisini cikarttiricaz. Allah rahatlik versin cnm. Insallah yarin görüsürüz...
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
yaptığım diyet bu şekilde canım. suyu ekstradan içiyorsun.
günaydın cnm kacamaksiz günler diliyorum
asumancim günaydın nasıl oldu belin insallah iyilesmissindir
benim kız grip atesi var mız mız laniyor memeyi bırakınca daha hircin oldu
ahhh kızlarrdertleşmeye çok ihtiyacım var.cumartesiden beri varya ya annemler ya da allah sabrımı deniyor(
bugün 5.gün ve annem neler yaptı neler..birde anne eli ne pişirse güsel oluyor
inanın ne mantı açması kaldı,ne börek açması hemde kıymalı patatesli,ıspanaklı...ne sizlerin fellak köftesi diye bildiginiz kaldı,ne lahana dolması
dün son oyununu oynadı kader bana veee içliköfte yaptı eşim çok istiyor bana da az yersen bişe olmas diyorlar..nasıl olmassaolmas olur mu yaaa
bunun yanında pişen keklerden,tramislerden bahsetmeyecegim bile..aksamları kestaneler,fındıklar fırınlanıyor..eskıden bende mi b u kadar cok yiyormusum? ya da insanlar neden bu kadar cok yiyor? ya da annem böle güsel yapıp yese bile neden 65kg nun üstüne hiç çıkmıyor?
ya da babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendi?? dicektim kii bu konumuzla alakasız bir replik
cidden kafam da deli sorular var ve kolayca çözemiyorum Serdar abiminde dedgi gibi..sanırım bu durumda dilime vurdu..
işin en kötü yanı bu rüyadan yarın diyetsyenime gidecegim rüyası ile uyanacağım
selam kızlar burası çok soğuk donuyorz ilk defa bu kadar soğuk gördüm ben pcde soğuk odada şu an bile çok üşüyorum yazarken, çünki lesliemi yaptım duşumu aldım size bakayım dedim ıslak ıslak...hafta sonu gelin beni çok üzdü ama kardeşim gönlümü aldı yine her zamanki gibi allahtan kardeşimi soğutmuyor dedim moral buldum ...birde olayın ertesi günü kuaförde randevum vardı çok büyük değişiklik ve moral oldu benim için ,bakırın üzerine balyaj sarı attırdım bir ara çeker koyarım hatta sizlerede...çok sevinçliyim saçlar değişti gören nasıl kilo verdiğimi soruyor ama ben dünden beri sütlü tatlıyı kaçırıyorum yine dayanamayarak...
bende 94 kiloyum tam veriyorum derken yine hoooooppppppppp aynı geri niyeee yaaaaa ....
selam kızlar, herkes kardan muzdarip, ben bursadayım bi dün akşam yağdı, sabah her taraf kar altındaydı, şimdi bakıyorum da şehir merkezinde kar kalmamış. oğlumla iyiyiz allaha şükür, geri sayım yapıyoruz, hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
ha bu arada toksin ortim geçmiş olsun kuzucuğuna
canlarım canım sıkkın bi sebep yok sadece kas ağrım var ve benden ilgi,sevgi bekleyen 3 meleğim var...bunu sebep biilip sabhatan beri önüme ne çıktıysa yedim dünküleir saymıyorum.giderken 2 hafta izin istemiştim bu haftada izinli sayın diyecektim ama kaçış yok tabi...bilmem cumaya bildirime katılırmıyım???burayı okumak kafamı dağıttı baya.yoksa çok agresiftim...kımıldamak gelmiyor içimden.çocukları uyutup kendim de uyudum bir güzel.şimdi buzlukta mantı var onu kaynatacağım mercimek çorba yapacağım...beni bu hafta affedin ...aslında memlekette 3-4 gün yapabildiğim kadar dikkat etmiştim.sonra bi saldım az kaldı gidecem diye dolmalar sarmalar yaş pastalar....eve gelince daha toparlanamıyorum.insülin direncim fln geçmemiş sanki hala içimde canavar var...offf offf.şimdi uyanmaya başladılar kaçıyorum
kızlar bugün ikbal in programını izleyen oldumu. can boğazdan çıkar diye bir kitabın tanıtımını yapıyolardı. yazar kan gruplarına göre beslenmeyi anlattı. videosunu bulsamda paylaşsam.
adam diyorki ilk kan grubu 0 mış. sonra çiftçiliği öğrenmişler A grubu oluşmuş. sonra avlanmayı öğrenmişler B grubu oluşmuş.
A grubu mercimeği bol bol tüketmeliymiş. hayvansal gıdaları özellikle sütü sindirimde yetersiz oluyormuş vücutları. onlar tavuk ve balık tüketmeliymiş
B grubuda daha çok hayvansal gıda tüketebilirmiş ama onlar için bile zormuş sütü hazmetmek. onlarda danadan çok keçi koyun eti tüketmeliymiş.
diyorki yemeğe oturduğunuzda beyin kokuyla ve görsellikle yemekleri algılar ve mideye emir verir. yiyecekler geliyor hazırlan diye. eğer siz sofraya oturur oturmaz su içerseniz midede ki asit ve enzimler bağırsaklara gider ve ordaki siliaları parçalar diyor.
akşam 9 da mide şarteri indirirmiş. gece 3 e kadar. o yüzden en geç 1 saat öncesinden birşey yemeyin diyor.
yaa keşke bulsamda izleseniz. sadece beslenme anlamında değil vücudumuzu tanıma adınada faydalı olduğunu düşünüyorum. güzel yani.
kullandığınız sıvı yağlar diyor 40 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda eriyor. hani aspiratördeki yağlar varya işte o yağları damarlarınıza yapışmış düşünün diyor. zeytin yağını öneriyor. belki tereyağı ağır gelebilir bünyeye ama zeytin yağı en ideali diyor. ay çok hoşuma gitti.
her sabah yemekten 20-25dk önceinden limonlu ılık su için diyor. tüm kanseratif başlangıçları temizler diyor. portakal yerine limon tüketin, greyfut tüketin diyor.
ay yoruldum
Selam kızlarrrrrrrrrrr :122: :122:
Az geçikmeli de olsa gelebildim şükür
Tam 3 gündür sularımız akmıyor gibi bir şey üstelik dünden beri elektriklerde gidip geliyor :26:
Sabah 1 saat akarsa akıyor sular o arada da ancak mutfakta yığılan bulaşıkları halledebiliyorum. Sudan cıkmayan ben 3 gündür duşa giremediğim için sinir oldum Allahtan yaz değil yoksa kesin damacanadaki temiz suyu kullanırdım duş almak için
Offf inşallah bu gece sular gelirde sabaha karşı da olsa bir duş alabilirim yoğsam bitlenceğim
Aramıza hoşgeldin ozamanMaşallah motivasyon açısından hepimize yeterde artarsın gibi görünüyor. Yazdıklarını büyük bir keyifle okudum ve içinden kendime aldığım şeylerde olacaktır Paylaşımın için teşekkürler umarım devamı da gelir
Güle güle kullan yeni cicilerini canımValla şu günlerde bende isterdim Almanyada olabilmeyi hem bedenime göre uygun şeyler bulmak mümkün hemde çok güzel indirimler oluyor ve sadece mağazaları bile dolaşmak çok zevkli
Neyse artık bir sonraki Sömestre Tatilinde inşallahTabi o zamana kadar baya bir zayıflarım inşallah da bol bol yeni ciciler alırım kendime :122: :122: :122:
YOk yok şu ayran çorbasını ben bir ara deniyeceğim inşallah ama yakında regl olucağım galiba o yüzden onun bir başlayıp bitmesini bekleyeyim ki ona göre neticemi etkilemesin
Senin sonuçunuda büyük bir merakla bekliyorum
Benim sari civcivde birkaç gündür sapıttıyaklaşık 6 ay evvel anne sütünü bıraktı ki zaten sağıp veriyordum Anne sütünü ama nereden aklına takıldıysa birkaç gündür aklına geldikce meme diye tutturuyor hatta oratya cıkartıyoruz memeyi ve hiç memeden emmeyen cimcime 5 veya 6 kere aralıklarla az da olsa memeden emmiyor ( birşey gelmiyor o ayrı ) aralardada kapattırıyor.
Aç meme paka meme diye emir yağdırıp duruyorbırak başkasının yanında da aç diye tuturacak sonra al başına belayı
Valla işin çok zor güzelim yaa okadar güzel mamalara hayır demek :26: hatta sen yine iyi dayanmışsın be güzelim ben olsam 5 gün dayanamazdım herhalde
Sabret güzelim hem annenlerle hasret gidereceksin hemde sabretmeyi başarırsan beyninde senden abuk subuk kilo yapıcı şeyler istemiyecek nasılsa bu yemiyor hesabı
Canım yeni saç rengini çok merak ettim ama eminim çok hoş olmuştur
Sen o gelinede takma bak ne güzel en azından kardeşin gönlünü almış. Rabbim büyük belki bir gün oda yaptığının yanlış olduğunu anlar ve viçdana gelirCıkmadık candan ümit kesilmez dimi ama..
Oyyy oyyy aynı derten bende muzdaribimİnşallah bundan sonra hep geriye doğru gider şu tartının ibresi
İyi olmanıza sevindim canımHadi bakalım büyük güne az kaldı yakında sende o güzel mucizeyi kuçağına alacak o cennet kokusunu derin derin içine çekeceksin Rabbim bütün bebiş bekleyen Güzel Anne adaylarınada o cennet kokusunu derin derin içine çekmeyi nasip eder inşallah ... Aminnnnnnnnn
Canım inşallah içimizdeki o canavarları bir an önce yok etmeyi başarırız
Bende ilk fırsatta izleyeyim bari o programın tekrarınıne greyfurtmuş yaw herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir doğruluk payı diyorum ve o greyfurtu bende listeme ekledim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?