Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın cnm kacamaksiz günler diliyorum
asumancim günaydın nasıl oldu belin insallah iyilesmissindir
benim kız grip atesi var mız mız laniyor memeyi bırakınca daha hircin oldu
toksincim kizina cok gecmis olsun düzeni bozuldu tabi mizmizlanmasi cok normal
Cok tesekkürler umutcugum bu arada adin gecrekten umutmu???
Gercekten zayifladigini hissetmek kadar keyif verici hisbisey yokmus

Canim benim onu yeme bunu yeme bende ne yiyecegimi sasirdim Tabiki kizmiyorum cnm burada birbirimizin hatalarini söylemek icin buradayiz
Ama sanirim bana kilo aldirmiyor cünkü cok sükür vermeye basladim insallahta böyle gider

Canim iyi düsün hersey iyi olsun simdi her yer kis kiyamet cocuklarda evde eski düzenin bozuldu belki ondanda kendini kötü hissediyorsundur. Tabi rahatsizliginda varmis ama toparlanirsin cnm sen bu haftada izinli yaz kendini ama haftaya seni aramizda istiyoruz

Canim benim saclarin cok yakismis masallah sen de cok büyük degisikler gördüm insallah istedigin kilolara inersin cnm.
Cimcimende cok büyümüs cok seker masallah Rabbim nazarlardan korusun insallah hastaligi gecmisttir bir ara baya hastaydi fistik

teşekkür ederim ececimmm içli köfteyi gümlettim
ayhhh seni güldürebildigime sevindimmoralin bozuk anlıyorum havalarında etkisi,ruh halimizi bozuyor ama bence topla kendini beyninin seni kandırmasına izin verme.yedikçe kendini suçluyacaksın,suçladıkça da yiyeceksin..bak ne güzel kilolara inmişsin kanma şeytana

iddiadasım aksam yedimmm hemde karnım burnuma gelene kadar
ohhh iice bir doydum birde sabah kalkıp diyetsyene gtcem
valla suçluluk hissediyorum ve hem keyfliyim yedklerimden hem mutsuzzz..garip duygular..

napayım anne yapmıs yenmes mi sen beni çok ii anlarsın

Cok tesekkürler fistigim
Insallah indirim zamanlarinda sende gelirsinde güzel güzel ciciler alirsin ve insallah o zamana kadar dahada incecik olursun
Bugünde kendime degil ama evime cok güzel bir cicek aldim yapma ama gercek gibi duruyor uzun ince bir vazonun icinde orkide aldim gerceginide almayi düsünüyorum

biz akyazı kuzuluktayız.adapazarına gelebilirmiyim bilmem.şimdiye kadar sadece 1kere gidebildik.kısmet yinede isterim çok.ben 2 gün daha izin istiyorum kendime gelemedim hala

teşekkür ederim izin için.aslında benim annem şeker hastası olduğu için hiçbirimizin çok yemesini istemezbende direnç olduğunu ve gebeliğimdeki insülin direncim içn şeker riski olmasından korkuyor.aslında çok çok şeyler yapardı ama yapmadı.bende istemedim zaten.sadece sarma yaptı özel olarak.sonra ben kaşındım .ablalaırm illa yaş pasta al bebeğin bir kere daha doğum gününü kutlayalım dediler.pasta da ne pastaydı ama....2.dlimi de istedim ama kızdı hatta.fazla bilnçli bir annem var yani aslında ben kendim kaşındım ablalaırmdan biri zaten hiç durmaz boyna tıkınır.annem dışarda yememize bile karışır.çok kızar.onun yanında plan bile yapamıyoruz yani....ben asıl eve gelince sapıttım.memlektte herkesin gözü üstümdeydi.sanırım kendimi sıktım biraz daha ve evde patladım.belki biraz nazar bile almış olaiblirim bilmemekii...demek kekleri götüren belli olmuş.hep bu pis boğazıızdan bu hallerdeyiz işte...vermek çok zor almak çok kolay

ben de annemlerden çok evde sapıttım asuuu.nazarmı değdi neee??

aslında çok yiyince rahatsız oluyorum haklısın.en iyisi diyet kelimesinden uzak durayım bir müddet.ama abartmadan.şuan senin dediklerine o kadar ihtiyacım varki...inşallah dönerim tekrardan aranıza.benim insülin direncim vardı canım 4,5 değerindeydi.21 kg verince dr a gittim ve 2,1 e düştüğünü ve geçtiğini söyledi.neler yaptım:
diyet ve mutlaka egzersz günde 1 saat.başlarda haftada 6 gün,sonra 3-4 şimdilerde pek yapamıyorum ama.ilk 3 ay çörek otu kullandım yemeklrden yarım saat önce çiğniyordum ve su içiyordum yarım çay kaşığından az fazla.sonra onu da bıraktım basur ilacı kullanmak zorunda kaldım çünkü.3 ana 2 ara öğün yedim.gece 9-10 gibi lebelebimi de yedim ama emziren anneyim sizlere göre biraz daha fazla yakıyorum ve çok acıkıyorum.bende geçmez zannetmiştim şükür geçti .geçen hafta kahvaltılarda hep nutella yediler yeğenlerim 1 kaşık bile almadım diye evindim.ama 1 dlm pastadan sonra doymayan biri oldum çıktım.yani geçti belki ama çok yemeye devam edersem ki etmeyeceğim toparlanacağım en kısa zamanda inşallah

çok teşekkürler canım yokşuanda daha iyiyim,zaten çok çok kötü değildim ama biraz dökülüyor gibiydim. eşine çok geçmiş olsun.yollarda biraz üşütmüştüm.bide bizim ev çok çok sıcak ama ablamların ev baya soğuktu.ordada üşüdüm biraz.ondan oldu heralde.şimdi daha iyiym

derincim çok hoş olmuşsun güle güle kullan saçlarını.kızında pek tatlı.çok nazar değiyordur çok dikkat çekici .onu oku bol bol maşallah

anam anamm benmki çok marifetlidir canım...evlendm kocaeline geldm onlar memlekette kaldı..3aydır görmemiştim o da beni tabiki...
daha sıraya neler koydu yapmak için...bizede herseyi yapıp yedrmk istiyor haftaya gidecek diye.
ayyy yavrum benmm annem hiç demes bana belki dese daha ii olurdumayhh benmkide evlendiginde 46 kiloymus şimdi 64 ama hala ah vah yapıyor

biz akyazı kuzuluktayız.adapazarına gelebilirmiyim bilmem.şimdiye kadar sadece 1kere gidebildik.kısmet yinede isterim çok.ben 2 gün daha izin istiyorum kendime gelemedim hala

Anaaa kız ben Kuzuluğa kaç kere geldim ama tabi şu son 3 senedir gelmiyoruz :26:
Hayin valide ve rahmetli kp Kuzuluktaki kaplıcalara her sene giderlerdi hatta yeni evliyken beni de istemediğim halde götürmüşlerdi. Eşim olmadığı için sıkılmıştım ama sonraki gidişlerimizde eşimde vardı yanımda ve çok eğlenmiştik sonuçta kendimize vakit ayırabilmiştik bol bol yürüyüp baş başa kaplıcaların civarındaki çay bahçelerine kaçıyorduk yanlız kalabilmek adına
Daha birkaç hafta önce yine eşime dedim keşke imkan olsa da tatil yapabilsek kışın Kuzuluğa bile razıyım diye
Bilseydim seninde oralarda olduğunu imkanları daha fazla zorlardım ama şu ara istesekte olmaz çünkü taksitler falan derken tatile para ayıramıyoruz maalesef :26:

Kizlar bu sabah saat 7.30da düstük yollara. Pasaportumun günü gelmis degismesi gerekiyormus. Konsolosluga erken gidelimde siraya girelim dedik ama demez olaydik. Sabah öyle soguktuki 15 dk disarda sirada bekledik ama totosumuza varana kadar donduk Neyse randevumuz oldugu halde saat 10 gibi anca ciktik. Eve gitmeden hadi dedik kahvaltimizi bugünde disarda yapalim dedik ama ben cok yemedim . Kosturmaktanmi nedir midem kötü oldu. Sonra hediyelik esya, süs esya, tabak canaktir satan bi yere girdik. Yapma orkide aldim ama yapma oldugunu anlamak icin insanin baya bi incelemesi gerekiyor . Herkes bakimi zor diyor ama ben yinede canlisinida almayi düsünüyorum. Eve geldim cocuklar esim babanesine gittiler bi yattim neredeyse aksama kadar uyuyup uyandim. Sabah sogugunu yedim sanirim o beni yormus sopa yemis gibiydim zaten eve geldigimde Dünden yemekler vardi corba ispanak falan kocisle onlari yedik cocuklarda babanesinde yemisler. Aksamida böyle ettik bugün. Yarin sabah yine kursta olucam. Sabah 8.30dan öglen 12.30a kadar sürüyor. Allahtan 1 ay nedense hic gidesim yok

Ceco ya naptınız elektrik yok su yok dondunuz valla dimi insan nasıl sinir oluyor.
Çok güzel olmuş derincim gile gullan gerçekten yakışmış.

Oy yerim ben onu zilli şey.

Kızlar yaaa deminden beri unutuyorum yediklerimi yazayım bari ;

Sabah:
2 Yumurta ( haşlama )
5 siyah zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz yeşil çay
( evde kahvaltılık kalmamıştı bende kar sebebiyle bayırı cıkıp alışveriş yapamadım Allah ne verdiyse yidim )

Öğlen:
Yağsız tuzsuz 1 tabak Mantar ( pirinçsiz )
1 şekersiz nescafe

Akşam:
5 Köfte ( ızgara )
Bol havuç, turp salatası
1 kase yoğurt

Gün içinde tam 3 litre su içtim ve lavabo salon arası postacı yürüyüşü yapıyorum üstelik yemeğide erken yediğim için şaban gibi hala açlığımı bastırsın diye su içiyorum benim kara vicdanlıda geçmiş karşıma şambali tatlısı yiyor ama asla ona uymayacağım hatta kızım bile niyeti bozdu ama onuda engelledim şu an fena bozuldu bana ama oda aldı başını gidiyor :26: sonradan keşkeler yaşayacağına şu an bana kızsın nasılsa yarın sabah kahvaltı hazırlayınca kesin affeder beni

selam arkadaaşlar ben bişey merak ediorum ilaç ismi vermicem sadece ilacın etken maddesini yazıcam Orlistat dersem anlarsınız sanırım :)
aranızda orlistat içeren ilaç kullanan varmı? varsa fayda ettimi bu ilacı tanımanız için bi ip ucu daha vereyim yağlı dışkılama yaptıran
(aman ilaç ismi vermeyelim)

derincim saçların çok güzel olmuş çok yakışmış sana güle güle kullan canım
naz kızımıza da maşallah Allah nazardan korusun
eceee ben de aynı sen gibiyim şu anda ama sanırım ihtiyacımız var bu molaya canım tatil bitsin toparlarız inşallah

Ceco ya naptınız elektrik yok su yok dondunuz valla dimi insan nasıl sinir oluyor.

Sorma canım yaa lahana gibi kat kat giyindik ama bırak benim küçük cadı alışık değil gezmeye gideceğiz sandı başladı atta da atta diye Allahtan ara ara da olsa elektrik geldide iyice ev soğmadan tekrar ısındı. Bir ara sobalı evi olan bir tanıdık düşündüm hani en kötü ihtimalle giderim çocuklar ısınsın diye ama yok herkesde doğalgaz. O an işte keşke gecekondu da olsa müstakil evim olaydı dedim ne güzel kur kuzineyi yak çatır çatır hem ilikler ısınsın hem o çıtırtıyla kedi gibi mayış
Evde depoladığım sularda bitmek üzere inşallah gelir bir ara sularda bari tuvalet için su koyarım kenara. Şu saat oldu hala su yok Levent kırca gibi iski iski diye telefon açasım var valla

Çok güzel bir paylaşım olmuş canım çok beğendim çok farklı şeylerden bahsediyor

Derinciğim saçların çok güzel olmuş yakışmış kızında çok tatlı maşallah allah nazardan saklasın

biz her yıl gidiyoruz.kuzulukta güzel bir ev yaptırdı kv ler.her çocuk için(eşim 5 kardeş) bir oda var 2 katlı bahçesi fln çok güzel.zaten havası o kadar temizki bayılıyorum ben.baharda daha güzel oluyor gerçi bence.çay bahçelerine giderdik eskiden ama şimdi evin bahçesi o kadar güzelki çayımızı orada içiyoruz.biz görümcemlerle geziyoruz çoğu zaman dükkanları fln geziyoruz erkekler çok sıkılıyor alışverişten çünkü.eşimle de çıkıyoruz tabi arada.artık kaşarlandık sanırım 11 yıl olacak bu yıl evliliğimizin.eşim artık rahatça söyler alışverişi sevmiyorum parasını benden al ama beni elleme derbide dereboyu diye bir yer var.orası daharika kahvlatısı hele mükemmel:)))

ah asu ahhh:)))özlemde yok ortalarda dimi?molaaa molaa molaaa ...bari fazlaca artı olmasak

canım çok şükür toparlandım artık geçmişi arkama atım gelecegi önüme kattım eşiminde dedigi gibi sanki hiç yaşamamış ol üzüntülü şeyleri dedi ozaman canın dahada az acır dedi onu uygulamaya çalışıyorum rabbim yardımcım olsun dahha bişey istemiyorum
işşallah fırsat buldukça sizlerle görüşmeyi isterim eşimden fırsatım anca sabah oluyo akşam eve gelinceye kadar sonra onun mesayi başlıyo pc başında
canım benim bu kiloları vermek zorundayız ne yapalım bugün çok fena bişey yaptım pişmanım günah çıkarayım bari bir tane gül böregi küçücük bir dilim yogurt tatlısı ve biber dolması yedim bir ayda ilk defa aştım kendimi nekadar pişman oldum sanki hırsızlık yapıyomuş gibi oldum az kalsına aglıcaktım eşimde bir sseferden bişey olma kendini suçlama dedi sen çok azimlisin bugünüde ödül yaptım say dedi çok pişmanım çok birdaha yapmıcem ama ne güzel şeyler yaparmışım yemek yemeye yemeye unutmusum herşeyin tadını iyimi
aman canım iyi olda eşimden biliyorum aklım çıktı ona bişey olucak diye:18::18:rabbim bana bagışladı çok şükür
kar vicdanlımı ay ne güldüm o lafına bir kara vicdanlıda bende varişin komigi adam yedikçe kilo almıyo ben su içsem yarıyo iyimi

neyse kızlar ben kaçtım eşimin işi var sonra görüşürz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…