ah asu ahhh:)))özlemde yok ortalarda dimi?molaaa molaa molaaa ...bari fazlaca artı olmasak
Cok tesekkürler cnmcim
Insallah sende düsersinde istedigin cicileri alir giyersin cnm. BEN kazagimi Karstadtan montumuda C&A dan aldim. Sen tam olarak neredeydin bilmiyorum ama buralarda herseyde indirim var . Aslinda bende almak istemedim ama firsatida kacirmak istemedim
Simdi cikmam lazim cnm yarin sabah erkenden Konsolosluga gitmemiz gerekiyormus. Pasaportum dolduda yenisini cikarttiricaz. Allah rahatlik versin cnm. Insallah yarin görüsürüz...
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
yaptığım diyet bu şekilde canım. suyu ekstradan içiyorsun.
yok canım az öncede yazdığım gibi yaptım. karataycılar hep yapmışlar. benimde regl me denk geldi ama yarım bırakmadım. hafta sonunun artılarını aldı götürdü iyi oldu. eksideyim şuan.
canım sen hep burda ol. bugün sen bize yarın biz sana burası çok enerji dolu bir topik. ama nedense çok hasta bir topik. sanırım herşey kilodan
yok canım öyle aç kalmıyorsunki. 2 saatte bir soğuk ayran çorbası içiyorsun 1 kase.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün çok hareketli az kalorili bir gün diliyorum hepinize
Selamun aleykum arkadaslar nasilsiniz insallah
ben cok üsüyorum ya,üsümekten ölcem birgün
bugün yediklerimi yazayim
kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi,az beyaz peynir,marul,domates,biber
öglen yok firsat bulamadim
aksam bir tabak döner sadece eti,1 tabak mercimek corbasi,1 tabak coban salatasi
130 dakika da yürüdük cok sükür.
Ne güzel hareketli bir gün geçirmişsin Ankara çok soğuk biz evden dışarı çıkamıyoruz yürüyüş yapmak hayal gibiRica ederim canim,biz stuttgartta kaliyoruz C&A da baya dedigin gibi indirimler ver,firsati kacirmadigin cok iyi olmus.
Cok sagolasin yst ,bunuda not alayim insallah bir denerim belki faydasi olur..bunaldim artik
Sanirim dilegin Kabul oldu dermanabla,bugün tam 2 saat yürüyüs yaptim , baya hareketli bir gündür benim icin:)
Toksin kizina cok gecmis olsun
Tombulkelebekim masallah 24 kilo vermissin darisi basima insallah
ayse_c52 dikkat et kendine canim,sicak tutmaya calis kendini Allah muhafaza birde hasta olma
asumanzeynep browniye hic dayanamiyorum ben hele birde pogaca varsa tam olur,gelde yeme
insallah dayanabilirsin diyecektim ki ,az az yedigini okudum 
fadime evin ici soguk olunca insanin yataktan cikasi gelmiyor,bizde penceleri acip esimle yürüyüse gittik,eve bir geldikki morg gibi sanki buzhane,komsuya gectik cay ictik buzlarimiz erisin diye
mmery Annenin ellerine saglik ,baya güzel hazirliklar yapmis yani mantiya dayanabildinya ne diyeyim masallah :)
Derin saclarin ,benim cok hosuma gittiler,evvelki halini bilemiyorum nasildi ama bu renk cok hos olmus.
Kizinda Allah bagislasin masallah güzeller güzeli
Kristalbebek bahseettigin ilactan yillar evvel kullandim ve ölümden döndüm :)
Ben yatıyorum artık kızlar herkese iyi geceler öpüyorum hepinizi
burasida cok soguktu,bayada az yemek yiyince
suan baya atesim var,donuyorum ,
Allah rahatlik versin dermanabla ,bari gidip erkenden yatayim
sizlere doyum olmaz
Allaha emanet olun canlar
selam ve dua ile
özlem de yok misafiri vardı onun da
ben zaten geçen hafta artıdaydım bu hafta daha fazla artıya geçmemeyi hedefliyorum canım sabit kalsam yeter napıyım sen de artıdaysan bile çabucak gönderirsin onları eminim
Çok haklısın valla bizler neysede çocuklara yazık ya.Selam kızlarrrrrrrrrrr :122: :122:
Az geçikmeli de olsa gelebildim şükür
Tam 3 gündür sularımız akmıyor gibi bir şey üstelik dünden beri elektriklerde gidip geliyor :26:
Sabah 1 saat akarsa akıyor sular o arada da ancak mutfakta yığılan bulaşıkları halledebiliyorum. Sudan cıkmayan ben 3 gündür duşa giremediğim için sinir oldum Allahtan yaz değil yoksa kesin damacanadaki temiz suyu kullanırdım duş almak için
Offf inşallah bu gece sular gelirde sabaha karşı da olsa bir duş alabilirim yoğsam bitlenceğim
Aramıza hoşgeldin ozamanMaşallah motivasyon açısından hepimize yeterde artarsın gibi görünüyor. Yazdıklarını büyük bir keyifle okudum ve içinden kendime aldığım şeylerde olacaktır Paylaşımın için teşekkürler umarım devamı da gelir
Güle güle kullan yeni cicilerini canımValla şu günlerde bende isterdim Almanyada olabilmeyi hem bedenime göre uygun şeyler bulmak mümkün hemde çok güzel indirimler oluyor ve sadece mağazaları bile dolaşmak çok zevkli
Neyse artık bir sonraki Sömestre Tatilinde inşallahTabi o zamana kadar baya bir zayıflarım inşallah da bol bol yeni ciciler alırım kendime :122: :122: :122:
YOk yok şu ayran çorbasını ben bir ara deniyeceğim inşallah ama yakında regl olucağım galiba o yüzden onun bir başlayıp bitmesini bekleyeyim ki ona göre neticemi etkilemesin
Senin sonuçunuda büyük bir merakla bekliyorum
Benim sari civcivde birkaç gündür sapıttıyaklaşık 6 ay evvel anne sütünü bıraktı ki zaten sağıp veriyordum Anne sütünü ama nereden aklına takıldıysa birkaç gündür aklına geldikce meme diye tutturuyor hatta oratya cıkartıyoruz memeyi ve hiç memeden emmeyen cimcime 5 veya 6 kere aralıklarla az da olsa memeden emmiyor ( birşey gelmiyor o ayrı ) aralardada kapattırıyor.
Aç meme paka meme diye emir yağdırıp duruyorbırak başkasının yanında da aç diye tuturacak sonra al başına belayı
Valla işin çok zor güzelim yaa okadar güzel mamalara hayır demek :26: hatta sen yine iyi dayanmışsın be güzelim ben olsam 5 gün dayanamazdım herhalde
Sabret güzelim hem annenlerle hasret gidereceksin hemde sabretmeyi başarırsan beyninde senden abuk subuk kilo yapıcı şeyler istemiyecek nasılsa bu yemiyor hesabı
Canım yeni saç rengini çok merak ettim ama eminim çok hoş olmuştur
Sen o gelinede takma bak ne güzel en azından kardeşin gönlünü almış. Rabbim büyük belki bir gün oda yaptığının yanlış olduğunu anlar ve viçdana gelirCıkmadık candan ümit kesilmez dimi ama..
Oyyy oyyy aynı derten bende muzdaribimİnşallah bundan sonra hep geriye doğru gider şu tartının ibresi
İyi olmanıza sevindim canımHadi bakalım büyük güne az kaldı yakında sende o güzel mucizeyi kuçağına alacak o cennet kokusunu derin derin içine çekeceksin Rabbim bütün bebiş bekleyen Güzel Anne adaylarınada o cennet kokusunu derin derin içine çekmeyi nasip eder inşallah ... Aminnnnnnnnn
Canım inşallah içimizdeki o canavarları bir an önce yok etmeyi başarırız
Bende ilk fırsatta izleyeyim bari o programın tekrarınıne greyfurtmuş yaw herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır bir doğruluk payı diyorum ve o greyfurtu bende listeme ekledim gitti
Ben kullandım hiç bir faydasını görmedim daha sonra gittiğim başka bir dr anlattı bunu uzun kullananlar bebek beziyle geziyolarmış her an başına bir iş gelebilir benden demesi.selam arkadaaşlar ben bişey merak ediorum ilaç ismi vermicem sadece ilacın etken maddesini yazıcam Orlistat dersem anlarsınız sanırım :)
aranızda orlistat içeren ilaç kullanan varmı? varsa fayda ettimi bu ilacı tanımanız için bi ip ucu daha vereyim yağlı dışkılama yaptıran
(aman ilaç ismi vermeyelim)
Sorma canım yaa lahana gibi kat kat giyindik ama bırak benim küçük cadı alışık değil gezmeye gideceğiz sandı başladı atta da atta diyeAllahtan ara ara da olsa elektrik geldide iyice ev soğmadan tekrar ısındı. Bir ara sobalı evi olan bir tanıdık düşündüm hani en kötü ihtimalle giderim çocuklar ısınsın diye ama yok herkesde doğalgaz. O an işte keşke gecekondu da olsa müstakil evim olaydı dedim ne güzel kur kuzineyi yak çatır çatır hem ilikler ısınsın hem o çıtırtıyla kedi gibi mayış
Evde depoladığım sularda bitmek üzere inşallah gelir bir ara sularda bari tuvalet için su koyarım kenara. Şu saat oldu hala su yokLevent kırca gibi iski iski diye telefon açasım var valla
Öyle canım sen geliceğe bak.canım çok şükür toparlandım artık geçmişi arkama atım gelecegi önüme kattımeşiminde dedigi gibi sanki hiç yaşamamış ol üzüntülü şeyleri dedi ozaman canın dahada az acır dedi onu uygulamaya çalışıyorum rabbim yardımcım olsun dahha bişey istemiyorum
işşallah fırsat buldukça sizlerle görüşmeyi isterimeşimden fırsatım anca sabah oluyo akşam eve gelinceye kadar sonra onun mesayi başlıyo pc başında
canım benim bu kiloları vermek zorundayız ne yapalım bugün çok fena bişey yaptım pişmanım günah çıkarayım bari bir tane gül böregi küçücük bir dilim yogurt tatlısı ve biber dolması yedim bir ayda ilk defa aştım kendimi nekadar pişman oldum sanki hırsızlık yapıyomuş gibi oldum az kalsına aglıcaktım eşimde bir sseferden bişey olma kendini suçlama dedisen çok azimlisin bugünüde ödül yaptım say dedi çok pişmanım çok birdaha yapmıcem ama ne güzel şeyler yaparmışım yemek yemeye yemeye unutmusum herşeyin tadını iyimi
aman canım iyi olda eşimden biliyorum aklım çıktı ona bişey olucak diye:18::18:rabbim bana bagışladı çok şükür
kar vicdanlımı ay ne güldüm o lafına bir kara vicdanlıda bende varişin komigi adam yedikçe kilo almıyo ben su içsem yarıyo iyimi
neyse kızlar ben kaçtım eşimin işi var sonra görüşürz
Geçmiş olsun hasta olucan heralde..burasida cok soguktu,bayada az yemek yiyince
suan baya atesim var,donuyorum ,
Allah rahatlik versin dermanabla ,bari gidip erkenden yatayim
sizlere doyum olmaz
Allaha emanet olun canlar
selam ve dua ile
Baslarda insanin pismanlik duygusu daha cok oluyor ama sonra sonra yapmamaya daha cok özen gösteriyor cnm korkma telafi edersincanım çok şükür toparlandım artık geçmişi arkama atım gelecegi önüme kattımeşiminde dedigi gibi sanki hiç yaşamamış ol üzüntülü şeyleri dedi ozaman canın dahada az acır dedi onu uygulamaya çalışıyorum rabbim yardımcım olsun dahha bişey istemiyorum
işşallah fırsat buldukça sizlerle görüşmeyi isterimeşimden fırsatım anca sabah oluyo akşam eve gelinceye kadar sonra onun mesayi başlıyo pc başında
canım benim bu kiloları vermek zorundayız ne yapalım bugün çok fena bişey yaptım pişmanım günah çıkarayım bari bir tane gül böregi küçücük bir dilim yogurt tatlısı ve biber dolması yedim bir ayda ilk defa aştım kendimi nekadar pişman oldum sanki hırsızlık yapıyomuş gibi oldum az kalsına aglıcaktım eşimde bir sseferden bişey olma kendini suçlama dedisen çok azimlisin bugünüde ödül yaptım say dedi çok pişmanım çok birdaha yapmıcem ama ne güzel şeyler yaparmışım yemek yemeye yemeye unutmusum herşeyin tadını iyimi
aman canım iyi olda eşimden biliyorum aklım çıktı ona bişey olucak diye:18::18:rabbim bana bagışladı çok şükür
kar vicdanlımı ay ne güldüm o lafına bir kara vicdanlıda bende varişin komigi adam yedikçe kilo almıyo ben su içsem yarıyo iyimi
neyse kızlar ben kaçtım eşimin işi var sonra görüşürz
Selamun aleykum arkadaslar nasilsiniz insallah
ben cok üsüyorum ya,üsümekten ölcem birgün
bugün yediklerimi yazayim
kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi,az beyaz peynir,marul,domates,biber
öglen yok firsat bulamadim
aksam bir tabak döner sadece eti,1 tabak mercimek corbasi,1 tabak coban salatasi
130 dakika da yürüdük cok sükür.
Aleyküm selam cnm cok az yemissin üsümen cok normalRica ederim canim,biz stuttgartta kaliyoruz C&A da baya dedigin gibi indirimler ver,firsati kacirmadigin cok iyi olmus.
Cok sagolasin yst ,bunuda not alayim insallah bir denerim belki faydasi olur..bunaldim artik
Sanirim dilegin Kabul oldu dermanabla,bugün tam 2 saat yürüyüs yaptim , baya hareketli bir gündür benim icin:)
ayse_c52 dikkat et kendine canim,sicak tutmaya calis kendini Allah muhafaza birde hasta olma
asumanzeynep browniye hic dayanamiyorum ben hele birde pogaca varsa tam olur,gelde yeme
fadime evin ici soguk olunca insanin yataktan cikasi gelmiyor,bizde penceleri acip esimle yürüyüse gittik,eve bir geldikki morg gibi sanki buzhane,komsuya gectik cay ictik buzlarimiz erisin diye
mmery Annenin ellerine saglik ,baya güzel hazirliklar yapmis yani mantiya dayanabildinya ne diyeyim masallah :)
Derin saclarin ,benim cok hosuma gittiler,evvelki halini bilemiyorum nasildi ama bu renk cok hos olmus.
sağol banucum benimde çok hoşuma gitti...Canım saclarına bayıldım gerçekten süper olmuş güle güle kullan
teşekkürler canım kızınada çok geçmiş olsun....cnm güle güle kullan saclarini cok guzel olmuslar sende fistik gibisin masallah
sağol canım benim aklım hep bu sarıdaydı ama güvenemiyordum çok çok iyi oldu beklediğimden ,bende memnun kaldım canım...Derincim saçların çok hoş olmuş keşke şu saçlarımı koyu kestane yapmasaydım dönemiyorum şimdi hiçbir rengegüle güle kullan yeni rengini
tarihi yalnış canım arkadaşın oğlu çekti ,yoksa bu gece çekildi...cnm kizin cok tatli masallah
kizinin simdiki halimi yoksa foto makinasinin tarihimi yanlis
belli değilmi teyzesi ....çok sağol....Maşallahhhhh canım yaaa çok cimcime belli
çok sağol canım inşallah hep beraber ineceğiz istediğimiz kiloya...çok şükür şimdi iyi teyzesi.....toksincim kizina cok gecmis olsun düzeni bozuldu tabi mizmizlanmasi cok normal
Cok tesekkürler umutcugum bu arada adin gecrekten umutmu???
Gercekten zayifladigini hissetmek kadar keyif verici hisbisey yokmus
Canim benim onu yeme bunu yeme bende ne yiyecegimi sasirdimTabiki kizmiyorum cnm burada birbirimizin hatalarini söylemek icin buradayiz
Ama sanirim bana kilo aldirmiyor cünkü cok sükür vermeye basladim insallahta böyle gider
Canim iyi düsün hersey iyi olsun simdi her yer kis kiyamet cocuklarda evde eski düzenin bozuldu belki ondanda kendini kötü hissediyorsundur. Tabi rahatsizliginda varmis ama toparlanirsin cnm sen bu haftada izinli yaz kendini ama haftaya seni aramizda istiyoruz
Canim benim saclarin cok yakismis masallah sen de cok büyük degisikler gördüm insallah istedigin kilolara inersin cnm.
Cimcimende cok büyümüs cok seker masallah Rabbim nazarlardan korusun insallah hastaligi gecmisttir bir ara baya hastaydi fistik
teşekkürler ececim ....sorma çok nazar değiyor birde 12 senede gelen bir bebek olduğu içinde çok seviyor herkez onu.....derincim çok hoş olmuşsun güle güle kullan saçlarını.kızında pek tatlı.çok nazar değiyordur çok dikkat çekici .onu oku bol bol maşallah
sağol canım,,,,Ceco ya naptınız elektrik yok su yok dondunuz valla dimi insan nasıl sinir oluyor.
Çok güzel olmuş derincim gile gullan gerçekten yakışmış.
Oy yerim ben onu zilli şey.
teşekkürler asumancım....derincim saçların çok güzel olmuş çok yakışmış sana güle güle kullan canım
naz kızımıza da maşallah Allah nazardan korusun
eceee ben de aynı sen gibiyim şu anda ama sanırım ihtiyacımız var bu molaya canım tatil bitsin toparlarız inşallah
sağol canım amin...Çok güzel bir paylaşım olmuş canım çok beğendim çok farklı şeylerden bahsediyor
Derinciğim saçların çok güzel olmuş yakışmış kızında çok tatlı maşallah allah nazardan saklasın
Rica ederim canim,biz stuttgartta kaliyoruz C&A da baya dedigin gibi indirimler ver,firsati kacirmadigin cok iyi olmus.
canım hakkaten derin hatunmuşun ne diyim. maşallahtan başka :)
offffffffff şu sular hala gelmedi kafayı yiyeceğim
Dağ gibi çamaşır birikti :26: sular gelse bir dert gelmese bir dert :26:
Bu gidişle sabaha kadar suların gelmesini beklemek zorunda kalıcağım ki az da olsa akarsa kenara su koyayım
Of offffffff kötü olmus cnm insallah uzun sürmez hersey suya bagli olunca insanin eli ayagi baglaniyor
Neyse cnm bana müsade sabah malum kurs var ama hic gidesim yok:18::18::18:
Hayirli geceler cnm görüsürüzzzz
iyi geceler
ceco gittin mi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?