Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykum arkadaslar nasilsiniz insallah
ben cok üsüyorum ya,üsümekten ölcem birgün

bugün yediklerimi yazayim
kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi,az beyaz peynir,marul,domates,biber

öglen yok firsat bulamadim

aksam bir tabak döner sadece eti,1 tabak mercimek corbasi,1 tabak coban salatasi

130 dakika da yürüdük cok sükür.

ah asu ahhh:)))özlemde yok ortalarda dimi?molaaa molaa molaaa ...bari fazlaca artı olmasak

özlem de yok misafiri vardı onun da
ben zaten geçen hafta artıdaydım bu hafta daha fazla artıya geçmemeyi hedefliyorum canım sabit kalsam yeter napıyım sen de artıdaysan bile çabucak gönderirsin onları eminim

Rica ederim canim,biz stuttgartta kaliyoruz C&A da baya dedigin gibi indirimler ver,firsati kacirmadigin cok iyi olmus.

Cok sagolasin yst ,bunuda not alayim insallah bir denerim belki faydasi olur..bunaldim artik

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün çok hareketli az kalorili bir gün diliyorum hepinize

Sanirim dilegin Kabul oldu dermanabla,bugün tam 2 saat yürüyüs yaptim , baya hareketli bir gündür benim icin:)

Toksin kizina cok gecmis olsun

Tombulkelebekim masallah 24 kilo vermissin darisi basima insallah

ayse_c52 dikkat et kendine canim,sicak tutmaya calis kendini Allah muhafaza birde hasta olma

asumanzeynep browniye hic dayanamiyorum ben hele birde pogaca varsa tam olur,gelde yeme
insallah dayanabilirsin diyecektim ki ,az az yedigini okudum 

fadime evin ici soguk olunca insanin yataktan cikasi gelmiyor,bizde penceleri acip esimle yürüyüse gittik,eve bir geldikki morg gibi sanki buzhane,komsuya gectik cay ictik buzlarimiz erisin diye

mmery Annenin ellerine saglik ,baya güzel hazirliklar yapmis yani mantiya dayanabildinya ne diyeyim masallah :)

Derin saclarin ,benim cok hosuma gittiler,evvelki halini bilemiyorum nasildi ama bu renk cok hos olmus.
Kizinda Allah bagislasin masallah güzeller güzeli

Kristalbebek bahseettigin ilactan yillar evvel kullandim ve ölümden döndüm :)

aleyküm selam
az yemişsin ve bu havada çok yürümüşsün üşümen normal

Ne güzel hareketli bir gün geçirmişsin Ankara çok soğuk biz evden dışarı çıkamıyoruz yürüyüş yapmak hayal gibi

burasida cok soguktu,bayada az yemek yiyince
suan baya atesim var,donuyorum ,
Allah rahatlik versin dermanabla ,bari gidip erkenden yatayim
sizlere doyum olmaz

Allaha emanet olun canlar

selam ve dua ile

Son düzenleme:

dediğin gibi sabit kalırsın inşallah.yok ben artıdayım kesinde.bi de gitmeden 2 haftalık izin almıştım bu haftada izinliyim yani neyse bu hafta koptum ben bana bakma.ctesi veya pazara anca kendime gelrim inşallah.çocuklar evdeyken kendimi dekasmak istemiyorum.neyse artık kaçtım ben öptüm herkesiii

Çok haklısın valla bizler neysede çocuklara yazık ya.

Ben kullandım hiç bir faydasını görmedim daha sonra gittiğim başka bir dr anlattı bunu uzun kullananlar bebek beziyle geziyolarmış her an başına bir iş gelebilir benden demesi.

Öyle canım sen geliceğe bak.
burasida cok soguktu,bayada az yemek yiyince
suan baya atesim var,donuyorum ,
Allah rahatlik versin dermanabla ,bari gidip erkenden yatayim
sizlere doyum olmaz

Allaha emanet olun canlar

selam ve dua ile
Geçmiş olsun hasta olucan heralde..

Baslarda insanin pismanlik duygusu daha cok oluyor ama sonra sonra yapmamaya daha cok özen gösteriyor cnm korkma telafi edersin

Aleyküm selam cnm cok az yemissin üsümen cok normal

Canım saclarına bayıldım gerçekten süper olmuş güle güle kullan
sağol banucum benimde çok hoşuma gitti...
cnm güle güle kullan saclarini cok guzel olmuslar sende fistik gibisin masallah
teşekkürler canım kızınada çok geçmiş olsun....
Derincim saçların çok hoş olmuş keşke şu saçlarımı koyu kestane yapmasaydım dönemiyorum şimdi hiçbir renge güle güle kullan yeni rengini
sağol canım benim aklım hep bu sarıdaydı ama güvenemiyordum çok çok iyi oldu beklediğimden ,bende memnun kaldım canım...
cnm kizin cok tatli masallah
kizinin simdiki halimi yoksa foto makinasinin tarihimi yanlis
tarihi yalnış canım arkadaşın oğlu çekti ,yoksa bu gece çekildi...
Maşallahhhhh canım yaaa çok cimcime belli
belli değilmi teyzesi ....çok sağol....
çok sağol canım inşallah hep beraber ineceğiz istediğimiz kiloya...çok şükür şimdi iyi teyzesi.....
derincim çok hoş olmuşsun güle güle kullan saçlarını.kızında pek tatlı.çok nazar değiyordur çok dikkat çekici .onu oku bol bol maşallah
teşekkürler ececim ....sorma çok nazar değiyor birde 12 senede gelen bir bebek olduğu içinde çok seviyor herkez onu.....
Ceco ya naptınız elektrik yok su yok dondunuz valla dimi insan nasıl sinir oluyor.

Çok güzel olmuş derincim gile gullan gerçekten yakışmış.

Oy yerim ben onu zilli şey.
sağol canım,,,,
teşekkürler asumancım....
sağol canım amin...

sağol canım benimde çok hoşuma gitti...daha önce kahve bakırdı canım...

albümede resim koydum arkadaşlar bakabilirsiniz arkadaştan şimdi geldim herke<e kısa cevaplar yazdım hemen uyumam lazım yarın çok kalabalık misafirim var tamda yine tartıdan birgün önce yaaaa keşke cuma gelselerdi...

canım hakkaten derin hatunmuşun ne diyim. maşallahtan başka :)

o fıstığın ojelerini severim. kız çocuğununda bu yönü bambaşka işte. benim oğlum var şimdi en büyük isteğim en kısa zamanda bir takım elbisenin içine sokmak onu. babasını giydiremiyorum oğlumu giydiriyim bari

ece canım bu arada evet kekleri ben götürüyomuşum. iyide 90 kilonun altında kimse yokki bizde. koca göbüşlü bir baba, 130 dan fazla kilosu olan bir anne, hem enine hem boyuna bir erkek kardeş ne bekliyosun demi :) tombiş teyzeler annane tombik çok yani :))
istanbulda iyi bir endokrine götürmek istiyorum annemi. bakalım ne olcak.

offffffffff şu sular hala gelmedi kafayı yiyeceğim
Dağ gibi çamaşır birikti :26: sular gelse bir dert gelmese bir dert :26:
Bu gidişle sabaha kadar suların gelmesini beklemek zorunda kalıcağım ki az da olsa akarsa kenara su koyayım

Of offffffff kötü olmus cnm insallah uzun sürmez hersey suya bagli olunca insanin eli ayagi baglaniyor
Neyse cnm bana müsade sabah malum kurs var ama hic gidesim yok:18::18::18:
Hayirli geceler cnm görüsürüzzzz

Of offffffff kötü olmus cnm insallah uzun sürmez hersey suya bagli olunca insanin eli ayagi baglaniyor
Neyse cnm bana müsade sabah malum kurs var ama hic gidesim yok:18::18::18:
Hayirli geceler cnm görüsürüzzzz

Tamam canım bende yatayım bari bu suların geleceği yok inşallah sabah gelmiş olurda bir güzel 40larım evi de kendimide

Sanada hayırlı geceler canım
Yarın görüşmek üzere Allaha emanet ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…