Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derinciğim iyi günlerde kullan saçlarını yakışmış..
ben koyu saç sevdiğim için diğer saçında çok yakışıyordu sana...Güzel hatun olunca rengin önemi kalmıyor tabii..Her renk yakışıyor derinciğime.
Naz'a ne demeli.. bayıldım.. maşallah suphanallah...Çok büyümüş, ayrıca hiçte zayıf değil annesi, haksızlık etme prensese...

--------------

İki gündür abimlerdeyiz. abimin eşi hastalandı çoluk çocukla hasta bakmak zor oldu ama kalmasaydım kendimi kötü hissederdim..
Özellikle bugün oğlum saçmalamaya başladı iyice,düzeni bozulunca,birde babayı özledi sanırım ne rezillikler yaptı çıldırttı beni..Akşam üzeri toparlanıp eve geldik mecburen..

Yeme düzenim berbat..elimde değil olmuyor belli bir düzenin olması gerekiyor düzenli beslenmek içinde...2 haftam boşa gidiyor ama sağlık olsun diyorum..

Bağlama kursuna başlayacağım bende sevinçliyim uzun zamandır istediğim birşeydi..Sarı saçlı mİhriban la başlarım heralde..
Çok mesudum.eşimin 3 gitarından sonra bende bağlamamı asarım duvara hehehe .
Sırada fransızca var.eşimi ikna edersemde tango var :) o zamana kadar zayıflarım inşallah..:)

------

umuttçuğum ..

Beyzuuuşşş,mecburi bekleyişmi var memlekette benden izin almadan gittin bak neler oldu..Şaka bir yana kuzuuu özledim seni ama..

Herkeşlere selam ederim,sonrada öperim şlaapp şlaappp diyerekten..

Son düzenleme:
Yeni bir diyet listesi girmiş Allah razı olsun bir arkadaş 15 günde 9 kilo verdiriyormuş..
2,5 ay sıkıp bunu yapacağım veeee 45 kilo verip diyet sayfasını kapatacağım bu kadar basitmiş haberimiz yokmuş.

Sizede söylüyorum haberiniz olsun,ilgilenirseniz diye .

Son düzenleme:
tatlım nasıl araım ve buldum

bizde isterizzz

güüünnaayyddıınn kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim misafir di temizlikti asllında çok yediğim için gürmeye yüüzüm kalmadıı cumaya ne olurum bilinmezz bihaldeyimm offf börek ve tatlı yedim neyse bu hafta böyle olsun eşim 10 gün göreve gidiyo inşallah 1-2 killo veririm sıkmam lazımm artık martta kaynımın nişanı var en son temmuzda 92 kiloydum memlekete gittiğimde verdiğim kilolar fark edilsin istiyorum oda anca 10 klodan sonra belli oluyo sanırım kızlara mama hazırlayayım kendimide doyurayım uğrarım

Keşke o kadar kolay olsaydı tatlım benim 1 ay sonunda diyet işim bitmiş olurdu o kadar kolay değil malesef azmedip yavaş yavaş vereceğiz kilolarımızı başka yolu yok ayrıca hızlı verilen kilolar aynı hızla geri dönüyor

Bu arada Günaydın herkese

Sanada günaydın canım dikkat et ver en az 2-3 kilo herkesi şaşırt zaten 1-2 kilo verince temmuzdaki halinden 10 kilo az oluyorsun değilmi çok iyi farkedilir bende sana yetişmeye çalışıyorum

günaydın kızlarr...

hayırlı sabahlar herkese...

az önce çok üzücü bir haber aldım...ZEYNEP abla eşini kaybetmiş...ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun zeynep ablama ve yakınlarına sabır diliyorum...

saol cnm simdilik hafif atlatiyor kanimca gece ne yapariz bilmem hayirlisi bakalim
cnm senin olanda nerdeyse 23 haftalik olmus artik top oynamaya baslamistir hissediyormusuun cok guzel duygu bebisin oynamasini hissetmek tadini cikar cnm
bazen çok hareketli velet bazen sessizce uyuyor, ya da gün için de çalışırken anneciğini rahatsız etmek istemiyo, o hareket edince ben de sürekli gülüyorum, etrafımdakiler noldu noldu diye soruyorlar, gerçekten onun hareketlerini hissetmek öyle mutlu ediyo ki anlatamam...
en çok istediğim şey kucağıma alıp, başını omzuma koyup doya doya koklamak, rüyamda görmeye başladım kuzumu, tabi şimdi merak da ediyorum, bakalım asker gibi gün sayıyoruz oğlumla

günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
ben idare ediyorum çok şükür
niyetliyim bugün allah nasip ederse yarında tutucam
belki boğazıma da dur demiş olurum
çok zor ama

ah öyle kolay olsa biz eneyiyiz zaten aylardır didinip duruyoruz .

ayy başı sağolsun. rabbim geride kalanlara ömür versin. sabah sabah çok üzüldüm. allahım sabrını versin inş.

ceco canım detoksum bitti bugün. 90 la başlamıştım. 87 ile bitirdim. aferin bana. kilo çok olunca çok gidiyor. adet olmasa birazda spor yapsam kesin süper olcaktı ama neyse. yarın aıl sonuç önemli ama malum cuma .

günaydın cnm
allah sabır versin zeynep ablaya
allah rahmet etsin eşini de
çok üzüldüm gerçekten

cnm nasıl bi detoks anlatsana bi merak ettim
dr. Mu önerdi sana neye göre yaptın

içim cız etti çok üzüldüm Allah rahmet eylesin
zeynep ablacığıma da sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…