Tam cıkıyordum sana yazayım dedim ama bu seferde sen gitmişsin
Bilgisayar dondu bir arada
tatlım nasıl araım ve buldumtekrar basladım canım devam edıyorum ılk baslarken 5 tahıl 3 et 3 sut 3 meyveydı sonra drum tahılımı 4 e ındırdı sımdı 4-5 arası gıdıp gelıyorum bazen 4 bazen 5 yıyorum
anlatayım bıraz uzun yanlız bırazda karısık gelebılır gecen yenı baslayan bı arkadasa anlatmıstım tekrar anlatayım yukarıdakı gıbı beslenıyorum gunluk haklarım var belırlı bı menum yok bu hakları gun ıçınde jeton harcar gıbı harcıyorum
5 tahıl ıle basladım sımdılerde 4 sonra 3 et 3 meyve 3 sut hakkım var sınırsız cıg sebze ve pısmıs sebze 10 yk
gelelım tahılın ne olduguna
1 tahıl=1 dılım 25 gr ekmek
=2 yk pilav/makarna
=1 orta boy patates
=1 mısır/1 sb patlamıs yagsız mısır
=1 kepce corba
bunlar hatırladıklarım
1 et=50 gr et tavuk 1avuc ıçı buyuklugunde oluyor
=1 tavuk baget
=1 yumurta
=1 kkbuyuklugunde peynır
bunlarda 3 tane sec gun ıçınde
1 sut=1 bardak sut veya yogurt
bundanda 3
1 meyve=1 elma/1 kucuk boy muz/ 10 yesıl erık ....vs bunların porsıyonları ınternette yazıyor bunlardana 3 u gecme bırde uutmusum 1 yk recel 1 meyve demek ama ben yemıyorum 6 ay soz verdım kendıme tatlı yemıcem
not:meyveyle bırlıkte sut ıç yada yogurt ye cunku sekerın bırden yukseıp dusmez daha gec acıkırsın
sıstemım bu benım sıstemımde 1 lahmacun=2 tahıl+1 et demek yanı yasak degıl
1 hamburger= 2tahıl+1 et demek
5 y k yagsız mantı= 2 tahıl +1 et +1 sut demek
yanı hıç bırsey yasak degıl ıstedıgının olcusunu hesabın yaparak yıyorsun
kalorı hesabı yapmıyosun sadece paketlı urunlerın kalorısını okuyup 70e boluyosun cıkan sayı senın yedıgın tahıl sayısını gosterıyor
ornek 1 halley 140 kal 1 dılım ekmek 70 kalorı 140 ı 70 e bolersek 2 cıkıyor 1 halley yersen 2 tahıl hakkın gıdıyor gerıye 2-3 tahıl hakkın kalıyor
bırde 2 kesme seker =1 tahıl demek
sekerı tamamen cıkardım hayatımdan
yaga dıkkat etmek gerekır o kadar basıt aslında sınırlama yok sunu yıyemem bunu yıyemem yok herseyı yerım ama hesap yaparak yerım dıyorum
yeni bir diyet listesi girmiş allah razı olsun bir arkadaş 15 günde 9 kilo verdiriyormuş..
2,5 ay sıkıp bunu yapacağım veeee 45 kilo verip diyet sayfasını kapatacağım bu kadar basitmiş haberimiz yokmuş.
Sizede söylüyorum haberiniz olsun,ilgilenirseniz diye .
Yeni bir diyet listesi girmiş Allah razı olsun bir arkadaş 15 günde 9 kilo verdiriyormuş..
2,5 ay sıkıp bunu yapacağım veeee 45 kilo verip diyet sayfasını kapatacağım bu kadar basitmiş haberimiz yokmuş.
güüünnaayyddıınn kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim misafir di temizlikti asllında çok yediğim için gürmeye yüüzüm kalmadıı cumaya ne olurum bilinmezz bihaldeyimm offf börek ve tatlı yedim neyse bu hafta böyle olsun eşim 10 gün göreve gidiyo inşallah 1-2 killo veririm sıkmam lazımm artık martta kaynımın nişanı var en son temmuzda 92 kiloydum memlekete gittiğimde verdiğim kilolar fark edilsin istiyorum oda anca 10 klodan sonra belli oluyo sanırım kızlara mama hazırlayayım kendimide doyurayım uğrarım
günaydın kızlarr...
hayırlı sabahlar herkese...
az önce çok üzücü bir haber aldım...ZEYNEP abla eşini kaybetmiş...ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun zeynep ablama ve yakınlarına sabır diliyorum...
bazen çok hareketli velet bazen sessizce uyuyor, ya da gün için de çalışırken anneciğini rahatsız etmek istemiyo, o hareket edince ben de sürekli gülüyorum, etrafımdakiler noldu noldu diye soruyorlar, gerçekten onun hareketlerini hissetmek öyle mutlu ediyo ki anlatamam...saol cnm simdilik hafif atlatiyor kanimca gece ne yapariz bilmem hayirlisi bakalim
cnm senin olanda nerdeyse 23 haftalik olmus artik top oynamaya baslamistirhissediyormusuun cok guzel duygu bebisin oynamasini hissetmek tadini cikar cnm
en çok istediğim şey kucağıma alıp, başını omzuma koyup doya doya koklamak, rüyamda görmeye başladım kuzumu, tabi şimdi merak da ediyorum, bakalım asker gibi gün sayıyoruz oğlumlaSelam kızlarrrrrrrrrrr :122: :122:
İyi olmanıza sevindim canımHadi bakalım büyük güne az kaldı yakında sende o güzel mucizeyi kuçağına alacak o cennet kokusunu derin derin içine çekeceksin Rabbim bütün bebiş bekleyen Güzel Anne adaylarınada o cennet kokusunu derin derin içine çekmeyi nasip eder inşallah ... Aminnnnnnnnn
ah öyle kolay olsa biz eneyiyiz zaten aylardır didinip duruyoruz .Yeni bir diyet listesi girmiş Allah razı olsun bir arkadaş 15 günde 9 kilo verdiriyormuş..
günaydın kızlarr...
az önce çok üzücü bir haber aldım...ZEYNEP abla eşini kaybetmiş...ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun zeynep ablama ve yakınlarına sabır diliyorum...
günaydın kızlarr...
Hayırlı sabahlar herkese...
Az önce çok üzücü bir haber aldım...zeynep abla eşini kaybetmiş...allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun zeynep ablama ve yakınlarına sabır diliyorum...
ceco canım detoksum bitti bugün. 90 la başlamıştım. 87 ile bitirdim. Aferin bana. Kilo çok olunca çok gidiyor. Adet olmasa birazda spor yapsam kesin süper olcaktı ama neyse. Yarın aıl sonuç önemli ama malum cuma .
günaydın kızlarr...
günaydın cnm
allah sabır versin zeynep ablaya
allah rahmet etsin eşini de
çok üzüldüm gerçekten
cnm nasıl bi detoks anlatsana bi merak ettim
dr. Mu önerdi sana neye göre yaptın
canım site içinde var. Diyet deneyimlerimizde. %100 detoks diye. Dur topiği buraya yapıştırayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
saol cnm niyetliyim bugun ve yrn haftaya bende yapayım bakayım irademe sahip olabilirsem
ben saldım diyeti falan toparlanamıyorum bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?