Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayirli gunler cnm
zeynep ablacim esine ALLAH rahmet eylesin rabbim sana ve oluna sabirlar versin okuyunca icim ciz etti cok üzüldüm

kızlar kar nedeni ile üşüdükçe dışarı çıkamadıkça tatlıya tuzluya sardım resmen. bizim ev ayda 400-500 doğalGAZ odesek de ısınmıyor. resmen buz. bir de hastadım tam oldum. oğlumla burunlar şar sar dolaşıyoruz. neyse benim diyet yattı bu hafta umarım çok almamışımdır.

resimleri nihayetyükledim arkadaşa geldim mutfakyaptıracak onlar mutfakta ölçerken karar verirlerken bendesize bakayım dedim istavrit ve ceconun merak ettiğinigörünce hemen yükledik

Derin çok zarifsin, kilonu göstermiyorsun bence hiç. Yüzünde omuzlarında falan hiç bişey yok. Ortada toplanmış kilon ama dedeiğim gibi hiç göstermiyorsun. saçların çok yakışmış güle güle kullan.
Kızın 3 yaşına yakın sanırım, maşallah çok tatlı, Allah nazardan saklasın..

Ceco çok komiksin, seni okudukça gülüyorum, neşen hiç eksilmesin inşallah :)

Hızlı kilo verme işine kesinlikle inanmayanlardan biriyim..Maalesef mucize diye bişey yok..
Mesajımda ironi söz konusu zaten:)

Son düzenleme:

Sabah her yer bembeyaz uyandık..Burda karın yağması olay oluyor.:).Tepede oturduğumuz için bayağı tutmuş şanslıyız.Hemen giyinip dışarı çıktık ..Epey oynadık çocuklarla..
KArdanadam yapıp balkona getirdik.:)

Geçmiş olsun size...

Son düzenleme:
Sabah zeynep'le konuştum.
Şokta henüz,Altınolukta defnedeceğini söyledi..Bu ayaz havada Allah yardımcıları olsun...MEkanı cennet olsun..
Allah sabır versin...

Tombulkelebekim masallah 24 kilo vermissin darisi basima insallah

24 verdim de daha 30 daha vereceğim yolumuz çok uzun ve meşakkatli... İnşallah canım sen de en kısa sürede dilediğin kiloya ulaşırsın umarım

Valla doğru cümleleri bulamıyorum üzüntümü anlatmak için. Allah rahmet eylesin zeynep ablayada Allahım sabır versin inşallah

Merhabalar kızlar

Bugün de -300 gr gördüm baskülde Çok şükür Allahıma

Yarın kaç görücem çok merak ediyorum :44:

burasida cok soguktu,bayada az yemek yiyince
suan baya atesim var,donuyorum ,
Allah rahatlik versin dermanabla ,bari gidip erkenden yatayim
sizlere doyum olmaz

Allaha emanet olun canlar

selam ve dua ile
canım geçmiş olsun kesşke terlesende terinle atsan hastalıgı inan herşey terlemekten geçiyo benimde bir kere olmuştu senin gibi rahmetli kızımdaterledim geçti rabbim şifa versin işşallah tez zamanda

Baslarda insanin pismanlik duygusu daha cok oluyor ama sonra sonra yapmamaya daha cok özen gösteriyor cnm korkma telafi edersin

Aleyküm selam cnm cok az yemissin üsümen cok normal
işşallahta öle yapmaya çalışıyorum canım bakalım zaman ne göstericek
canım geçebde benim elektiirkler giti çokzor elektiriginde gitmesi eşim eve geç geldi :18::18:korkudan tırstım eşim geldide mutlu oldum suda çok önemli aslında elektirik gitsinde su gitmesin ya suya çare yokta elektirige var
canım buraya koy sana zahmet:2::2:

canım rabbim eşine gani gani rahmet eylesin yattıgı yerler nur olsun işşallah eşinede sabır versin sözün bittigiyerdeyiz inan laf bulamıyorum rabbim eyüp sabrı versin işşallah

kızlar benimde malum gene kahvaltı listem aynı degişmiyo 5 yeşil zeytin kibrik kutusu kadar peynir baden domates yeşil çay haslama yumurta akşamada haslama sebzem varspor yapamıyorum dıları çıkamıyourm soguk evde plates topumla haşır neşir olmayıda düşünmmüyo degilimherkeze güzel bir gün diliyorum rabbime emanet olun

ayşecim nasılsın
allah kabul etsin orucunu

ayça kaya diyetinimi denesek acaba??
amin
saol cnm iyi olmaya çalışıyoruz işte
keyfim yok bazı sıkıntılarımız var ama çok şükür bugünümüze

ayşecik sen ne yaptın duruldu mu sular.

napim cnm uğraşıp duruyorum işte
bunaldıkça yemeye veriyorum kendimi
o kadar vermişimki 3 hanelilere geçtim yine
akşam yaptım koca bi kase kısır yedim
3 tane büyük boy cips yedim
kek yedim
döner ekmek yedim
N**** (Siyahi) yedim daha saymim bu nasıl bir mide demeyin

geçmiş olsun cnm

Son düzenleme:

anladım canım anneni en kısa zamanda götürmelisin tabi.inşallah bişey çıkmazda sadece diyet yaparak kiloları da gider.aslında herkesi bilinçlendirmek lazım.ablamın tokluk şekeri 180 çıkmış.uyardım baya şeker çıktıktan sonra uğraşması çok çok zor çünkü.gece 12 de halley yiyordu uyuyup uyanıp .dedim bende bu hale geldim gece tatlılarıyla...

geçmiş olsun mutlum ikinizede

saol cnm niyetliyim bugun ve yrn haftaya bende yapayım bakayım irademe sahip olabilirsem
ben saldım diyeti falan toparlanamıyorum bi türlü
canım zaten 2 saatte bir bişey yiyorsun arada hala açım dersen ayran yap. ben dün sıkıntıdan açlık hissi oluştu. tartımada kötü yansımadı.
canım diyetisyeninin söylediği bir diyeti paylaşmışsın yanlış anlamadıysam bizede söylermisin regl 2 günü yapılan şimdiden sağol

canım aynı burdaki gibi bir liste vermişti diyetisyen. ama normal ara yapılıyordu. kepekli makarna, bulgur gibi besinler tüketiliyordu sadece. bol salata. özellikle kısır şeklinde beslenmemi söyledi. ama 4 kaşık bulgur gerisi salata. regl ilk 2 günü yapılıyodu. listeyi bulursam detaylı paylaşırım.

cnm sana ve oluna gecmis olsun bizde ayni hastayiz minik ve ben büyükde uyaninca anne banada bulastirdiniz diyor simdilik 1esim saglam sabahdan beri sürayiye yesil cay kusburnu tarcin karabiber top olarakta azcikta toz karabiber ve karanfili demliyorum iciyorum bogazima iyi geliyor prensesimede cay yaptim icmiyor be
nde sute pekmez kattim azcik icti :2:

saol cnm haftaya yapmayı düşünüyorum bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…