canım diyetisyeninin söylediği bir diyeti paylaşmışsın yanlış anlamadıysam bizede söylermisin regl 2 günü yapılan şimdiden sağolcanım site içinde var. diyet deneyimlerimizde. %100 detoks diye. dur topiği buraya yapıştırayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
günaydın kızlarr...
hayırlı sabahlar herkese...
az önce çok üzücü bir haber aldım...ZEYNEP abla eşini kaybetmiş...ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun zeynep ablama ve yakınlarına sabır diliyorum...
resimleri nihayetyükledim arkadaşa geldim mutfakyaptıracak onlar mutfakta ölçerken karar verirlerken bendesize bakayım dedim istavrit ve ceconun merak ettiğinigörünce hemen yükledik
Kızlar yaaa deminden beri unutuyorumyediklerimi yazayım bari ;
Sabah:
2 Yumurta ( haşlama )
5 siyah zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz yeşil çay
( evde kahvaltılık kalmamıştı bende kar sebebiyle bayırı cıkıp alışveriş yapamadım Allah ne verdiyse yidim)
Öğlen:
Yağsız tuzsuz 1 tabak Mantar ( pirinçsiz )
1 şekersiz nescafe
Akşam:
5 Köfte ( ızgara )
Bol havuç, turp salatası
1 kase yoğurt
Gün içinde tam 3 litre su içtim ve lavabo salon arası postacı yürüyüşü yapıyorumüstelik yemeğide erken yediğim için şaban gibi hala açlığımı bastırsın diye su içiyorum benim kara vicdanlıda geçmiş karşıma şambali tatlısı yiyor ama asla ona uymayacağım hatta kızım bile niyeti bozdu ama onuda engelledim şu an fena bozuldu bana ama oda aldı başını gidiyor :26: sonradan keşkeler yaşayacağına şu an bana kızsın nasılsa yarın sabah kahvaltı hazırlayınca kesin affeder beni
Keşke o kadar kolay olsaydı tatlım benim 1 ay sonunda diyet işim bitmiş olurdu o kadar kolay değil malesef azmedip yavaş yavaş vereceğiz kilolarımızı başka yolu yok ayrıca hızlı verilen kilolar aynı hızla geri dönüyor
Bu arada Günaydın herkese
kızlar kar nedeni ile üşüdükçe dışarı çıkamadıkça tatlıya tuzluya sardım resmen. bizim ev ayda 400-500 doğalGAZ odesek de ısınmıyor. resmen buz. bir de hastadım tam oldum. oğlumla burunlar şar sar dolaşıyoruz. neyse benim diyet yattı bu hafta umarım çok almamışımdır.
Tombulkelebekim masallah 24 kilo vermissin darisi basima insallah
günaydın kızlarr...
az önce çok üzücü bir haber aldım...ZEYNEP abla eşini kaybetmiş...ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun zeynep ablama ve yakınlarına sabır diliyorum...
canım geçmiş olsun kesşke terlesende terinle atsan hastalıgı inan herşey terlemekten geçiyo benimde bir kere olmuştu senin gibi rahmetli kızımdaburasida cok soguktu,bayada az yemek yiyince
suan baya atesim var,donuyorum ,
Allah rahatlik versin dermanabla ,bari gidip erkenden yatayim
sizlere doyum olmaz
Allaha emanet olun canlar
selam ve dua ile
Çok haklısın valla bizler neysede çocuklara yazık ya.
Ben kullandım hiç bir faydasını görmedim daha sonra gittiğim başka bir dr anlattı bunu uzun kullananlar bebek beziyle geziyolarmış her an başına bir iş gelebilir benden demesi.
Öyle canım sen geliceğe bak.
Geçmiş olsun hasta olucan heralde..
işşallahta öle yapmaya çalışıyorum canım bakalım zaman ne göstericekBaslarda insanin pismanlik duygusu daha cok oluyor ama sonra sonra yapmamaya daha cok özen gösteriyor cnm korkma telafi edersin
Aleyküm selam cnm cok az yemissin üsümen cok normal
canım geçebde benim elektiirkler giti çokzor elektiriginde gitmesi eşim eve geç geldi :18::18:korkudan tırstım eşim geldide mutlu oldumoffffffffff şu sular hala gelmedi kafayı yiyeceğim
Dağ gibi çamaşır birikti :26: sular gelse bir dert gelmese bir dert :26:
Bu gidişle sabaha kadar suların gelmesini beklemek zorunda kalıcağım ki az da olsa akarsa kenara su koyayım
canım buraya koy sana zahmet:2::2:Yeni bir diyet listesi girmiş Allah razı olsun bir arkadaş 15 günde 9 kilo verdiriyormuş..
2,5 ay sıkıp bunu yapacağım veeee 45 kilo verip diyet sayfasını kapatacağım bu kadar basitmiş haberimiz yokmuş.
Sizede söylüyorum haberiniz olsun,ilgilenirseniz diye .
günaydın kızlarr...
aminayşecim nasılsın
allah kabul etsin orucunu
ayça kaya diyetinimi denesek acaba??
ayşecik sen ne yaptın duruldu mu sular.
kızlar kar nedeni ile üşüdükçe dışarı çıkamadıkça tatlıya tuzluya sardım resmen. bizim ev ayda 400-500 doğalGAZ odesek de ısınmıyor. resmen buz. bir de hastadım tam oldum. oğlumla burunlar şar sar dolaşıyoruz. neyse benim diyet yattı bu hafta umarım çok almamışımdır.
ece canım bu arada evet kekleri ben götürüyomuşum. iyide 90 kilonun altında kimse yokki bizde. koca göbüşlü bir baba, 130 dan fazla kilosu olan bir anne, hem enine hem boyuna bir erkek kardeş ne bekliyosun demi :) tombiş teyzeler annane tombik çok yani :))
istanbulda iyi bir endokrine götürmek istiyorum annemi. bakalım ne olcak.
canım zaten 2 saatte bir bişey yiyorsun arada hala açım dersen ayran yap. ben dün sıkıntıdan açlık hissi oluştu. tartımada kötü yansımadı.saol cnm niyetliyim bugun ve yrn haftaya bende yapayım bakayım irademe sahip olabilirsem
ben saldım diyeti falan toparlanamıyorum bi türlü
canım diyetisyeninin söylediği bir diyeti paylaşmışsın yanlış anlamadıysam bizede söylermisin regl 2 günü yapılan şimdiden sağol
canım zaten 2 saatte bir bişey yiyorsun arada hala açım dersen ayran yap. ben dün sıkıntıdan açlık hissi oluştu. tartımada kötü yansımadı.
canım aynı burdaki gibi bir liste vermişti diyetisyen. ama normal ara yapılıyordu. kepekli makarna, bulgur gibi besinler tüketiliyordu sadece. bol salata. özellikle kısır şeklinde beslenmemi söyledi. ama 4 kaşık bulgur gerisi salata. regl ilk 2 günü yapılıyodu. listeyi bulursam detaylı paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?