Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kac gundur tartilmiyorum yarini dört gözle bekliyorum insallah azcik ekside olurum kacamak yapmiyorum sporda az yaptim 150dakkacik

ben çıkıyorum kızlar servis yine erken kalkıcakmış yrn görüşene kadar allaha emanet olun hepiniz
bu arada yağmurgözlüm tahlil sonuçların nasıl çıktı merak ettim

akşam iftarda ve sonrasında cozutmam inş.
bugün toparlanmanın da başlangıcı olur benim için
zor ama bakalım ne olacak

harikaaaa size değişiklik oldu biz sıkıldık çok....

ahhh canmmm nasıl dayandım bir de bana sor...içiin yağları eridi vallahii:2::2::2:
amann dedm sonra ben cok yemiştim zaten zamanında
hahahha ayhh yenam çok hoşsun...
bu arada seni gördügüme çok sevindim.. özlemiştim
kızz birde kilo çok olunca cok gidiyor demişsin ben yapsam 5 kg veririm kesin ozaman
ayhhh bende yapayım barim hemen
bu cumaki birincimiz belli sanırım

Sabah zeynep'le konuştum.
Şokta henüz,Altınolukta defnedeceğini söyledi..Bu ayaz havada Allah yardımcıları olsun...MEkanı cennet olsun..
Allah sabır versin...
Amin...Allah sabır versin geride kalanlara..
Merhabalar kızlar

Bugün de -300 gr gördüm baskülde Çok şükür Allahıma

Yarın kaç görücem çok merak ediyorum :44:

vallahi bende kaç görünecegini merak edıyorum...
ama seni şimdiden tebrik ederim

ben yalan oldum bu haftaaa içliköfteleri gümlettim

kızlar
ev bakıyoruz eşimle, oturduğumuz civardan ama o kadar pahalı ki heryer. 250 bin civarı tüm 3 artı bir olan eli yüzü düzgün daireler. neyse vazgeçtik çünkü paramız yok hani 4de 1 ödeyelim kira öder gibi devamını kredide öderiz dedik. ama nerdeee 30-40 bin ancak biraraya gelir gerisi kredi olsa 10 yıl 3-4 bin ödeyecek babayiğit biz değiliz. baya bunaldım. vazgeçtim dün. neyse sabah hadi biraz bakınayım neolacak dedim. bir ev buldum 140.000 lira içi yapılmamış. pazarlığı da varmış. heyecan sardı 120.000 falan alsak(hayal tabi daha kimse ile görüşmedim) içinide oldukça yaptırırırız.yavaş yavaş ama evde iş de bayaaa var. hayırlısı tabiii.

benimki sıfır içiyor su dışına bişi, çok nadır ayran böyle karışımları zor içer. offff kış bitsin yahu umut demiş ya baharla gelen kadın diye yok kardeşim ben BKGK olurum ancak BahardaKendine Gelen Kadın aklımfikrim yeme içme soğukta iyice azdı iştahım.

ben cuma yarışmasına dahil değilim canım. sürekli paylaşımda bulunamıyorum. arkadaşlardan kopamadığımdan fırsat buldukça geliyorum.
ama gönüllerde birinciliği kabul ederim :)

Allah kolaylık versin canım..rastgetirsin..
Siz o niyete girdinizya Allah da yardm eder insallah..
bu arada nerede oturuyorsun? Allah ım herkesi ev sahibi yapsın kendi yuvasında mutlu etsin insallah
ben cuma yarışmasına dahil değilim canım. sürekli paylaşımda bulunamıyorum. arkadaşlardan kopamadığımdan fırsat buldukça geliyorum.
ama gönüllerde birinciliği kabul ederim :)

ooo kolaymıs o tamam seni gönüllerin birincisi seçelim

ebrumu göremiyorum bi kaçgündür...:26::26::26:
kar dolayısıyla tatil mi acaba hala?
bak ozaman cok sevinirim su sogukta ev keyfi yapsın..
umarım ters birsey yoktur...duyar sesimi

Selam kızlarrrrr :122: :122: :122:

Dün eşim annesinin evinden laptobunu getirdi nasılsa KV Annesinde kalıyor bari sen gündüz sıkılma dedi
Geçmişi okuyup size koştum
Bugün sabah güzel güzel kahvaltımı yedim hemde hiç ekmeksiz

Kahvaltı;
1 KK yağsız beyaz peynir
5 tuzsuz zeytin
1/2 salatalık
1/2 domates
3 dilim salam
1 bardak greyfurt suyu
1 fincan yeşilçay

Öğlende 1 kase yoğurt ve 2 YK Yulaf kepeği karıştırıp yiyeyim dedim. Dedim diyorum çünkü tadını hiiiiiççç sevmedim ve maalesef ancak 4 kaşık yiyebildim :26:
Midem bulandı ve birkaç tane cubuk kraker yemek zorunda kaldım :26: yanınada şekersiz nescafe içtim.

Offf yaaa bir kerede bozmasam şu düzenimi dişimi kıracağım

Akşamlık ızgarada kendime hindi eti yapmayı düşünüyorum. Yanınada yağsız salata ve 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum
Tabi yatana kadar yine 3 litreye yakın su içerim. Eşim ve çocuklar için yanına artık yarım paketten de olsa makarna yaparım herhalde yoksa 1 saat sonra başlıyorlar karnımız açıktı demeye zaten ufaklık için zaten mecburum düzgün birşeyler yapmaya bari oda o arada doyar.

İlgiyle takip ediyoruz seni
Dediğin gibi okadar basit olaydı senelerce bu damacanaları sırtımızda taşımazdık
( ironi olduğunu bildiğim için öyle diyorum )

ya

OOOOOffff yaaa Ablacığım inan okuyunca çok kötü oldum. Zeynep Ablam kim bilir ne kadar kötüdür şu anda. Allah sabır versin eşininde mekanını cennet eylesin
Aslında çok şey söylemek geliyor içimden ama kelimeler bir türlü bir araya gelmiyor. Resmen beynim durdu diyebilirim.

Oyyyy maşallah kuzucuk şimdiden annesini üzmüyor. İnşallah doğduğunda çok uysal ve huzurlu bir bebek olur

günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
ben idare ediyorum çok şükür
niyetliyim bugün allah nasip ederse yarında tutucam
belki boğazıma da dur demiş olurum
çok zor ama

Allah kabul etsin canım ne güzel orucunu da tutuyorsun.
Sen bence kendini nasılsa toparlarsın fazla üzülme güzelim hepimiz havalardanmıdır nedir bunalımda gibiyiz ve eski düzenimizi bulacağız inşallah

Süper yaaa
Ne güzel gitmiş kilocuklar. Bende pazartesi inşallah aynı detoksu yaparım bakalım bende ne kadar gidecek :122: :122: :122:

Canım ikinizede çok geçmiş olsun.
Bu kış hepimizi dağıttı yaaa Valla birde okadar doğalgaz ödeyip ısınamamak insanı daha çok sinir eder. Bizim şükür ev çok güzel ısınıyor en fazla faturam 180 tl oluyor genelde ama tabi evin içinde tshirtle geziyoruz

Allah gönlüne göre versin güzelim İnşallah kesenizede göre bir ev bulursunuz. Evin fiyatı uygun gibi ama işte içine yapacağın masrafıda hesaba katman gerekiyor. .aalesef artık tadilat yapmak lüks gibi oluyor ama sen zaten daha iyi bilirsin ne kadar masraf tutabileceğini
Olmazsa daha uygun bir semt bakın eğer eşinin işine de ters olmazsa. Hayırlısı canım ...

biz hergün dışardayız valla duramıyoruz yerimizde gündüz kar oynadık ablamlarla gece yürüyüş arterium a...takıl bize....

saçların çok yakışmış canım..kızın da maşallah ne tatlı benim ayşeciğe benziyor birazda...profil de resmi var bak ....

zeynep ablam başın sağolsun ..kaderin cilvesi senin yanında son nefesini verdi...allah rahmet eylesin ...yine de yanan sen oldun...

Sanada günaydın canım dikkat et ver en az 2-3 kilo herkesi şaşırt zaten 1-2 kilo verince temmuzdaki halinden 10 kilo az oluyorsun değilmi çok iyi farkedilir bende sana yetişmeye çalışıyorum
şimdi bile fark ediliyoda ne bileyim göbegimden rahatsızım çokkk inşallllahh verecem
allah rahmet eylesinnn zeynepm ablayada allah sabır versin

tombulkelebekim sarkma oldumu yada nası toparllıyosun ben az killo vermemme rağmen baya sallanıyo lımlımbır lımbır kıyafette neyse ama denizde falan acayip durur sallanıyo sıklaştırıcı krem falan kullansammıkki fayda edermiiiii 2 . doğumdan sonra daha gevşedi göbek hamiş kalmadan öncede verdi 1o killo bu kilodaydım daha zayıf duruyorum doğumlar baya vücüdu yıpratıyoo

istanbul buyukçekmece mimaroba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…