Sabah her yer bembeyaz uyandık..Burda karın yağması olay oluyor.:).Tepede oturduğumuz için bayağı tutmuş şanslıyız.Hemen giyinip dışarı çıktık ..Epey oynadık çocuklarla..
KArdanadam yapıp balkona getirdik.:)
Geçmiş olsun size...
harikaaaa size değişiklik oldu biz sıkıldık çok....
mutluuuuu bende çooookkk sıkıldım
ahhh canmmm nasıl dayandım bir de bana sor...içiin yağları eridi vallahii:2::2::2:Rica ederim canim,biz stuttgartta kaliyoruz C&A da baya dedigin gibi indirimler ver,firsati kacirmadigin cok iyi olmus.
mmery Annenin ellerine saglik ,baya güzel hazirliklar yapmis yani mantiya dayanabildinya ne diyeyim masallah :)
Kristalbebek bahseettigin ilactan yillar evvel kullandim ve ölümden döndüm :)
hahahha ayhh yenam çok hoşsun...Yeni bir diyet listesi girmiş Allah razı olsun bir arkadaş 15 günde 9 kilo verdiriyormuş..
2,5 ay sıkıp bunu yapacağım veeee 45 kilo verip diyet sayfasını kapatacağım bu kadar basitmiş haberimiz yokmuş.
Sizede söylüyorum haberiniz olsun,ilgilenirseniz diye .
ceco canım detoksum bitti bugün. 90 la başlamıştım. 87 ile bitirdim. aferin bana. kilo çok olunca çok gidiyor. adet olmasa birazda spor yapsam kesin süper olcaktı ama neyse. yarın aıl sonuç önemli ama malum cuma .
Amin...Allah sabır versin geride kalanlara..Sabah zeynep'le konuştum.
Şokta henüz,Altınolukta defnedeceğini söyledi..Bu ayaz havada Allah yardımcıları olsun...MEkanı cennet olsun..
Allah sabır versin...
Merhabalar kızlar
Bugün de -300 gr gördüm basküldeÇok şükür Allahıma
Yarın kaç görücem çok merak ediyorum :44:
cnm sana ve oluna gecmis olsun bizde ayni hastayiz minik ve ben büyükde uyaninca anne banada bulastirdiniz diyor simdilik 1esim saglam sabahdan beri sürayiye yesil cay kusburnu tarcin karabiber top olarakta azcikta toz karabiber ve karanfili demliyorum iciyorum bogazima iyi geliyor prensesimede cay yaptim icmiyor be
nde sute pekmez kattim azcik icti :2:
ahhh canmmm nasıl dayandım bir de bana sor...içiin yağları eridi vallahii:2::2::2:
amann dedm sonra ben cok yemiştim zaten zamanında
hahahha ayhh yenam çok hoşsun...
bu arada seni gördügüme çok sevindim.. özlemiştim
kızz birde kilo çok olunca cok gidiyor demişsin ben yapsam 5 kg veririm kesin ozaman
ayhhh bende yapayım barim hemen
bu cumaki birincimiz belli sanırım
Allah kolaylık versin canım..rastgetirsin..kızlar
ev bakıyoruz eşimle, oturduğumuz civardan ama o kadar pahalı ki heryer. 250 bin civarı tüm 3 artı bir olan eli yüzü düzgün daireler. neyse vazgeçtik çünkü paramız yok hani 4de 1 ödeyelim kira öder gibi devamını kredide öderiz dedik. ama nerdeee 30-40 bin ancak biraraya gelir gerisi kredi olsa 10 yıl 3-4 bin ödeyecek babayiğit biz değiliz. baya bunaldım. vazgeçtim dün. neyse sabah hadi biraz bakınayım neolacak dedim. bir ev buldum 140.000 lira içi yapılmamış. pazarlığı da varmış. heyecan sardı 120.000 falan alsak(hayal tabi daha kimse ile görüşmedim) içinide oldukça yaptırırırız.yavaş yavaş ama evde iş de bayaaa var. hayırlısı tabiii.
ben cuma yarışmasına dahil değilim canım. sürekli paylaşımda bulunamıyorum. arkadaşlardan kopamadığımdan fırsat buldukça geliyorum.
ama gönüllerde birinciliği kabul ederim :)
Yeni bir diyet listesi girmiş Allah razı olsun bir arkadaş 15 günde 9 kilo verdiriyormuş..
2,5 ay sıkıp bunu yapacağım veeee 45 kilo verip diyet sayfasını kapatacağım bu kadar basitmiş haberimiz yokmuş.
Sizede söylüyorum haberiniz olsun,ilgilenirseniz diye .
yagünaydın kızlarr...
hayırlı sabahlar herkese...
az önce çok üzücü bir haber aldım...ZEYNEP abla eşini kaybetmiş...ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun zeynep ablama ve yakınlarına sabır diliyorum...
bazen çok hareketli velet bazen sessizce uyuyor, ya da gün için de çalışırken anneciğini rahatsız etmek istemiyo, o hareket edince ben de sürekli gülüyorum, etrafımdakiler noldu noldu diye soruyorlar, gerçekten onun hareketlerini hissetmek öyle mutlu ediyo ki anlatamam...
en çok istediğim şey kucağıma alıp, başını omzuma koyup doya doya koklamak, rüyamda görmeye başladım kuzumu, tabi şimdi merak da ediyorum, bakalım asker gibi gün sayıyoruz oğlumla
günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
ben idare ediyorum çok şükür
niyetliyim bugün allah nasip ederse yarında tutucam
belki boğazıma da dur demiş olurum
çok zor ama
ceco canım detoksum bitti bugün. 90 la başlamıştım. 87 ile bitirdim. aferin bana. kilo çok olunca çok gidiyor. adet olmasa birazda spor yapsam kesin süper olcaktı ama neyse. yarın aıl sonuç önemli ama malum cuma .
kızlar kar nedeni ile üşüdükçe dışarı çıkamadıkça tatlıya tuzluya sardım resmen. bizim ev ayda 400-500 doğalGAZ odesek de ısınmıyor. resmen buz. bir de hastadım tam oldum. oğlumla burunlar şar sar dolaşıyoruz. neyse benim diyet yattı bu hafta umarım çok almamışımdır.
kızlar
ev bakıyoruz eşimle, oturduğumuz civardan ama o kadar pahalı ki heryer. 250 bin civarı tüm 3 artı bir olan eli yüzü düzgün daireler. neyse vazgeçtik çünkü paramız yok hani 4de 1 ödeyelim kira öder gibi devamını kredide öderiz dedik. ama nerdeee 30-40 bin ancak biraraya gelir gerisi kredi olsa 10 yıl 3-4 bin ödeyecek babayiğit biz değiliz. baya bunaldım. vazgeçtim dün. neyse sabah hadi biraz bakınayım neolacak dedim. bir ev buldum 140.000 lira içi yapılmamış. pazarlığı da varmış. heyecan sardı 120.000 falan alsak(hayal tabi daha kimse ile görüşmedim) içinide oldukça yaptırırırız.yavaş yavaş ama evde iş de bayaaa var. hayırlısı tabiii.
Link vermiş bir arkadaş ordan gir gerçekten güzel diet.
Sen ne kadar verdin?
Geçmiş olsun canım...
Burasıda çok kötü baharcım.
Nasıl gittin kız benim eşim gidemedi bravo valla sana.
Ohh ne mamalar yapılmış altlarda okudum yutulmuşta afiyet olsun canım.
Çok zor zamanlar yaşadın inşallah bir daha böyle şeyler yaşamassın kilolarınıda verirsin...
Nerde canım ya eşim bile işe gidemedi düşün bizizm küçük uyum bile geç saatte açıldı fırın ekmekte 2 olarak verdi herkese tam mahrumiyetti öğleden sonra biraz yollar açılmış.
Kar oynamaya çıktık resmen bele kadardı çok güzeldi şimdi baktım hala yağıyor inşallah artık kesilir ama....
Güle güle kullan derincim saçlarını çok yakışmıştır muhakkak.
günaydın kızlarr...
az önce çok üzücü bir haber aldım...ZEYNEP abla eşini kaybetmiş...ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun zeynep ablama ve yakınlarına sabır diliyorum...
şimdi bile fark ediliyoda ne bileyim göbegimden rahatsızım çokkk inşallllahh verecemSanada günaydın canım dikkat et ver en az 2-3 kilo herkesi şaşırt zaten 1-2 kilo verince temmuzdaki halinden 10 kilo az oluyorsun değilmi çok iyi farkedilir bende sana yetişmeye çalışıyorum
allah rahmet eylesinnn zeynepm ablayada allah sabır versingünaydın kızlarr...
24 verdim de daha 30 daha vereceğim yolumuz çok uzun ve meşakkatli... İnşallah canım sen de en kısa sürede dilediğin kiloya ulaşırsın umarım
Valla doğru cümleleri bulamıyorum üzüntümü anlatmak için. Allah rahmet eylesin zeynep ablayada Allahım sabır versin inşallah
Allah kolaylık versin canım..rastgetirsin..
Siz o niyete girdinizya Allah da yardm eder insallah..
bu arada nerede oturuyorsun? Allah ım herkesi ev sahibi yapsın kendi yuvasında mutlu etsin insallah
ooo kolaymıs otamam seni gönüllerin birincisi seçelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?