Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

burayı çok seviyorum(ablama yakın) denize yakın sakin.
ev masrafı çok ama kendime göre yapma fikri harika cünkü evde parke, kapı boya mutfak dolabı, ve dublex olduu için gerekli merdiven yok(yeni bina tamamlanmamış). masrafı sağlamyani. alıp girilecek gibi değil. ama kendim düzenleyeceğim için çok heyecanlı. yani ben olan duvarları bile kaldırrırım heralde.(iyi mimarımdır laf aramızda çok kullanışlı bir evi daha küçük alanlarda çözebilirim. buna karşıık kocaman bir salon ve açık mutfak hayalim var. var da var yaniiii. kısmet tabi. elbette bir de mobilya işleri var biz oturduğumuz eve hep ikeadan modüler dolaplar alıp fazla masraf yapmadık kendi evimiz olursa ahşap mobilyaların tamamını tasarlayacağım. tv ünitesi, yemek destek üniteleri, mutfak, yatak odalarının dolapları, giriş mobilyaları...33 yaşında kendine cm üretmeyen bir insan olarak çok enteresan bir heyecan.

Valla ben bile bir an gözümün önüne getirdimde çok heycan verici dediğin gibi
Ben evimdeki mobilyaların hepsini kendim tasarlayıp cizmiştim eşimde babasının dükkanında yapmıştı geçmişte saatlerce uğraşmıştım cizimi için ama dediğin gibi çok zevk almıştım. Hatta sonradan KPnin bazi müşterilerine de cizim yapmıştım ama insanın hayalindeki evini tasarlaması çok daha güzel olur.
Umarım gönlüne göre olurda hayallerini gerçekleştirip bizimle resimlerini paylaşırsın

Çok keyif verici olur eminim. Okuması bile heyecan verdi bana. Gerçi benim bu tür şeylere hiç yeteneğim yoktur ama yine de heyecanlandım :)
Allah gönlüne göre versin inşallah.

Bende senin gibi ev bakıyorum, aynı planlar dahilinde. Şu an oturduğum evin kirasına çok acıyorum. Her ay 1250 tl kira veriyoruz, kredi çekip ödesek hiç değilse kendi evimiz olur. Bu oturduğum evi alabilmeyi çok istiyorum aslında ama baya pahalı, ağzını aramıştık bir kaç ay önce ev sahibinin, 270-280 bin gibi demişti

Ama bizimde peşinat konusunda sıkıntımız var, zamanında eşim ve ben eşşeklik edip sağa sola borç vermemiş olmasaydık, şimdi peşinatımız hazırdı. Verilen borçlar itinayla geri alınamaz bizde
Ehh Allah büyük, vardır elbet bizimde bir yerlerde bizi bekleyen bir evimiz.

çok isterim. evi resimlerde gördüm inşallah hayal kırıklığına uğramam. tasarım işi yetenek işi banum. velhasıl ben matematiğine çok hakimim ama ev tasarımı beni geriyor. perde, koltuk halı denince tüylerim diken diken oluyor. ama şimdi heyecanlandım hayallerimi çizip senin gibi yaptırma şansım da (param da:18:) olursa harika olur.

siz nerde oturuyorsunuz inşallah gönlünüze göre bir yer çıkar.

Sende bendensin desene daha yeni evliyken borç verdiğimiz bir '' arkadaş '' üzerinden 13 sene geçtiği halde bir kez olsun ya borcum var ama ödeyemiyeceğim hakkınızı bari helal edin demedi ki dese içim gam yemiyecek. Eşimde bende başımızın gözümüzün sadakası olsun dedik ve bir kere bile hatırlatmadık.
Borç almaya gelince herkes sıraya girer ama borç vermeye gelince kimsede para olmaz eşimin her zaman dediği gibi
Olsun canım Rabbim senin ve eşinin güzel yüreğine karşılık inşallah hayallerindeki evi size almayı nasip eder inşallah ... Aminnnn

Bu arada maşallah sizin evsahibide baya yüksek fiyat çekmiş. O fiyata az zorlasan başka semtlerde müstakil ev bile alabilirsin.
Kim bilir belki Rabbim size çok daha güzel ve büyük bir ev nasip eder

İnşallah canım herşey nasip kısmet.

Canım hiç sorma ya benimde özellikle bacak aralarım ve kollarım çok sarkıyor çok düzenli spor yapmam lazımki toparlasın yoksa krem falan hikaye napcam bilmiyorum

Yaa Ceco, öyle az buz da değil ki, başımızın gözümüzün sadakası diyeyim Aynen dediğin gibi kimse kıymette bilmiyor, ihtiyacın olunca yanında kimseyi bulamıyorsun. Mesela bu borcunu ödemeyen hatta sözünü bile açmayanlardan biri eşimin erkek kardeşi. Geçenlerde eşimi aradı diyor ki 'abi arabayı değiştiricem sıfır bilmemne arabasından alıcam da 5bin lira eksiğim var koltuk çıkar mısın' Eşim de güldü söyledi artık, önce sen bana borcunu bi öde de ondan sonra konuşalım dedi. Ayıp ama ya çok sinirlendim gerçekten. Daha böyle neler neler..
Ben hala alırız bir gün diyorum ama eşim unut o parayı, sen işine bak diyor..
Bizim ev dubleks, çok büyük ve gerçekten baya kullanışlı. bu yüzden fiyatı yüksek sanırım. Gerçi hiç sorup soruşturmadık çevrede adam kafadan mı attı yoksa hakkaten biliyordamı söylüyor bilemedim.
Hayırlısı olsun, amin canım inşallah çok sağol güzel duaların için.

Enişteninde kardeşi hakikaten tam kahkalıkmık :26: ben olsam değil borç istemek abim olsa yüzüne bile bakamam herhalde öyle bir şey olsa. Yine eşin güzel söylemiş şakayla karışıkda olsa. Arkadaşlar yapınca insana koyuyor ama akrabadan gelince daha beter. Biz kaç kere sırf eşim rahmetli babasına hayır diyemiyor diye borça bile girdik bizde yok diye. Sonra biz sıkıştığımızda onlar lüks içinde yaşarken eşime derdim ya söylesene bak çocuğa bez bile alamıyoruz diye ( büyük kızımda ) ya diyemem olsa zaten verir derdi eşim ama bir bakmışsın KV ve KP 15 gün kaplıcalara gidiyorlar. Hatta sonradan bir öğreniyorum ki onun bile parasını benim akıllı kocam ödemiş :26:
Hayır benim kızdığım borç vermesi değildi ama sonuçta onlara veriyordu ama çok sıkışıncada benim Babam kapatıyordu.
Ağrıma gidende oydu aslında. Neyse artık en son resti çektiğimden beri benden habersiz ( şimdilik öyle gibi ama emin de olamiyorum ) para vermiyor hesapta. Daha birkaç saat önce yine sözü açıldıda valla keyfin bilir bir daha benden gizli birşey yaptığını duyduğum an Ananın evine yol alırsın bende arkandan şarkı söylerim ; '' Gülle gülle yavrum gülle gülle! Gülle gülle sana gülle gülle .... '' diye dedim

sabah:
beyaz peynirli ve domatesli kepekli tost
ara öğün:
1 bardak süt
öğle:
1 parça tavuk
yarım dilim kepekli ekmek
ara öğün:
3 yemek kaşığı nar
akşam:
etli dolma(5 lahana-4 yaprak)(valla gözüm hiçbişeyi görmedi daha da yiyecektim frenledim kendimi)
yarım dilim kepekli ekmek
ara öğün:
1 kivi
yarım greyfurt

Aklımdayken bende akşam yediklerimi yazayım

1 avuç içi kadar izgara hindi eti
2 çatal az zeytin yağlı barbunya
1 kase havuç ve turp Salata rendesi
3 - 4 kaşık yoğurt
2 ufacık parça turşu ( dayanamadım :26: )

Şimdide şekersiz nescafemi içiyorum yatmadan evvelde bir yeşil çay içerim kesin.
Bol bol su içiyorum hatta okadar bol içiyorum ki neredeyse 15 dakika arayla tuvalete koşturuyorum ama olsun yarın cuma inşallah eksilerle bildirim yaparimda bari koştuğuma deysin

Üsküdardayız. İnşallah..

yaaaa orası harika biz setbaşında 4 sene oturduk 90-94arsı ortaokula gittim halide edip adıvar lisesine çok güzel bir semt ama pahalıdır. biz size göre bildiğin dağ başındayız ama ev fiyatları yakın. rezalet uçmuş herkez. Allah nasip ede inşallah hepimizin gönlüne göre bir ev. ev işi zor hayırlısı olsun hepimiz için.

Son düzenleme:

süpersn banucğum ben bildiğin battım bu cuma tartılacam ama söyleyebilirmiyim bilmem.

süpersn banucğum ben bildiğin battım bu cuma tartılacam ama söyleyebilirmiyim bilmem.

YOk yok umutsuzluğa kapılma canım sonuçta okadar kilo verdin metabolizman benimkinden daha düzgün çalışıyordur bence. Vermemiş olsanda en azından almamışsındır diye düşünüyorum.
Hakikaten yine bu ara bizim topiğe nazarmı deydi nedir devamlı ya hastayız yada içimizdeki canavar saldırıya geçiyor inşallah o canavarıda yok edebileceğimiz günleride göreceğiz.

Allah nasip kısmet ederse ( kesin konuşamıyorum çünkü hep aksi oluyor ) yarından itibaren gündüz inşallah başlıyorum sporuma. Eşim annesinin laptobunu nasılsa evde kalmıyor diye bize getirdi :122: evdeki pc bozuktu zaten bende onunkini Televisyona bağlayıp yaparım artık zumba yada leslie mi
Benim mutlaka daha güzel bu işe sarılmam lazım ki yaza akçayda şöyle salına salına dolanayım

o işler öyle canım kardeşler özelliklede şımarık ve paragözlerse insanın sırtından inmiyorlar. hem de insanı mecbur hissettirıyorlar ki tam komedi. işin düştüğünde aa ben de ne zor durumdayım diye üste çıkıyorlar.
yıllar önce 2005 falan kira emı ödeyemedim ve kardeşimden böyle telefonda net olmasa da para istiyordumki (kirayı ödeyemedim ama zaten ekmek alacak param yok falan dediğimi hatırlıyorum) (bekardım ve tek başıma istanbulda ayakta durmaya çalışıyordum okul daha yeni bitmişti annemin verdiği akıl abine sor ). neyse... cevap gecıkmedi ben de ev alacam işte sukadar eksik çok ama çok zor durumdayım dedi. şaka aldım ağzımın payını.

ya evet en az 15 atmalıyız mümkünse 20 ne güzel ne rahat bir yaz olur. 90-85 arasındaydım ben yaz ve sonbahar çok rahat ettim banum. böyle kuş gibi hissediyordum kendimi. 20 kilo atınca süper olmuştu sen benim gecen sene nisan 1 deki kilomdasın yani temmuzda 8 leri görmen işten değil.

kesin gidiyordur az çok bizde öyle en azından olsun zaten ama hani ben rahat olyım onlarda anladın sen beni

İnşallah canım ağzından bal damlıyor Valla ben dediğin gibi o kiloya düşsem zaten tam kuş olurum ama minik kuş olsun valla 95i bile görsem ki Allahın izniyle kesin görürüm cünkü hem azimliyim abur cubur konusunda hemde birşeyleri değiştirmeye karar verdikten sonra mutlaka birşeylerin düzeleceğine eminim

canım ben 118 kilolu halimle hep derdim başarama diye ama inan azim edince veriyosun bak bana 95 kiloyum şuansabredicen kardeşim şeytana uymucen bak bakalım nasılda veriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…