İnşallah canım ağzından bal damlıyorValla ben dediğin gibi o kiloya düşsem zaten tam kuş olurum ama minik kuş olsun valla 95i bile görsem ki Allahın izniyle kesin görürüm cünkü hem azimliyim abur cubur konusunda hemde birşeyleri değiştirmeye karar verdikten sonra mutlaka birşeylerin düzeleceğine eminim
canım ben 118 kilolu halimle hep derdim başarama diye ama inan azim edince veriyosun bak bana 95 kiloyum şuansabredicen kardeşim şeytana uymucen bak bakalım nasılda veriyosun
canım ben 118 kilolu halimle hep derdim başarama diye ama inan azim edince veriyosun bak bana 95 kiloyum şuansabredicen kardeşim şeytana uymucen bak bakalım nasılda veriyosun
15 garantiii azımle gidince tıkır tıkır gidiyor.
kışı atlatsak bende hızlanıcam 8 leri görerek martı bulsam gerisi gelir diyorumda boğazıma dinletemiyorum.
Enişteninde kardeşi hakikaten tam kahkalıkmık :26: ben olsam değil borç istemek abim olsa yüzüne bile bakamam herhalde öyle bir şey olsa. Yine eşin güzel söylemiş şakayla karışıkda olsa. Arkadaşlar yapınca insana koyuyor ama akrabadan gelince daha beter. Biz kaç kere sırf eşim rahmetli babasına hayır diyemiyor diye borça bile girdik bizde yok diye. Sonra biz sıkıştığımızda onlar lüks içinde yaşarken eşime derdim ya söylesene bak çocuğa bez bile alamıyoruz diye ( büyük kızımda ) ya diyemem olsa zaten verir derdi eşim ama bir bakmışsın KV ve KP 15 gün kaplıcalara gidiyorlar. Hatta sonradan bir öğreniyorum ki onun bile parasını benim akıllı kocam ödemiş :26:
Hayır benim kızdığım borç vermesi değildi ama sonuçta onlara veriyordu ama çok sıkışıncada benim Babam kapatıyordu.
Ağrıma gidende oydu aslında. Neyse artık en son resti çektiğimden beri benden habersiz ( şimdilik öyle gibi ama emin de olamiyorum ) para vermiyor hesapta. Daha birkaç saat önce yine sözü açıldıda valla keyfin bilir bir daha benden gizli birşey yaptığını duyduğum an Ananın evine yol alırsın bende arkandan şarkı söylerim ; '' Gülle gülle yavrum gülle gülle! Gülle gülle sana gülle gülle .... '' diye dedim
yaaaa orası harika biz setbaşında 4 sene oturduk 90-94arsı ortaokula gittim halide edip adıvar lisesine çok güzel bir semt ama pahalıdır. biz size göre bildiğin dağ başındayız ama ev fiyatları yakın. rezalet uçmuş herkez. Allah nasip ede inşallah hepimizin gönlüne göre bir ev. ev işi zor hayırlısı olsun hepimiz için.
o işler öyle canım kardeşler özelliklede şımarık ve paragözlerse insanın sırtından inmiyorlar. hem de insanı mecbur hissettirıyorlar ki tam komedi. işin düştüğünde aa ben de ne zor durumdayım diye üste çıkıyorlar.
yıllar önce 2005 falan kira emı ödeyemedim ve kardeşimden böyle telefonda net olmasa da para istiyordumki (kirayı ödeyemedim ama zaten ekmek alacak param yok falan dediğimi hatırlıyorum) (bekardım ve tek başıma istanbulda ayakta durmaya çalışıyordum okul daha yeni bitmişti annemin verdiği akıl abine sor). neyse... cevap gecıkmedi ben de ev alacam işte sukadar eksik çok ama çok zor durumdayım dedi. şaka aldım ağzımın payını.
Sanada iyi akşamlarrrrrrrrrrHoşgeldin
gene veririsin bebem ya azim edicez ilk anahtarımız azim unutmayınöyle veriliyor gerçekten ama benim de 86 kadar düştü geri aldım 8 ini şimdi de yiyorum durmadan fenaaaaaa. neyse gecen sene 25 gitmişti ne güzel.
kır bebem benim yerimede kır benide kız zorluyo malesef yaz olsa biizm buralarda yürüyüş yoluvar oraya gider 3 tur atarım tamamdır bu işAzimliyim dağları devireceğimaslında inan ben o şeytanın bacağını kıracağımda dua etsin kış havalar ısınınca daha rahat sporumu yapabileceğime göre o bacak kesin kırılır
Bencede zaten havalar ısınsın hepimiz kendimizi sokaklara dökeriz :34 ondan sonrada sıkıyorsa gitmesin kilolar
iyi akşamlar
gene veririsin bebem ya azim edicez ilk anahtarımız azim unutmayın
kır bebem benim yerimede kır benide kız zorluyo malesef yaz olsa biizm buralarda yürüyüş yoluvar oraya gider 3 tur atarım tamamdır bu iş
aaaa çok ayıp at bakıyım elindekinişöyle güzel bebek figürleri görüyüm sende yeşil aycı ol kız yoksa elimnden çekicegin olur he
yeşil aycı olalım lüffen yoksa nasıl veririzi kiloları sporda yapmak lazım ahbir yaz olsa ne kaldı şurda 2 ay ozaman bol yürüyüş yaparım tamamdır bu iş azda plates sonra sıkı bir vucut gelme keyfime
hoş buldum canım
dün gece beni yannız bıraktın
oysa benim uykum kaçmıştı birazda canım sıkkındı
senin hoş sohbetinle şenlenmeye gelmiştim
gene veririsin bebem ya azim edicez ilk anahtarımız azim unutmayın
kır bebem benim yerimede kır benide kız zorluyo malesef yaz olsa biizm buralarda yürüyüş yoluvar oraya gider 3 tur atarım tamamdır bu iş
aaaa çok ayıp at bakıyım elindekinişöyle güzel bebek figürleri görüyüm sende yeşil aycı ol kız yoksa elimnden çekicegin olur he
Ne güzel çok sevindim senin adına Çok geçmiş olsun abinin hanımınada.Derinciğim iyi günlerde kullan saçlarını yakışmış..
ben koyu saç sevdiğim için diğer saçında çok yakışıyordu sana...Güzel hatun olunca rengin önemi kalmıyor tabii..Her renk yakışıyor derinciğime.
Naz'a ne demeli.. bayıldım.. maşallah suphanallah...Çok büyümüş, ayrıca hiçte zayıf değil annesi, haksızlık etme prensese...
--------------
İki gündür abimlerdeyiz. abimin eşi hastalandı çoluk çocukla hasta bakmak zor oldu ama kalmasaydım kendimi kötü hissederdim..
Özellikle bugün oğlum saçmalamaya başladı iyice,düzeni bozulunca,birde babayı özledi sanırım ne rezillikler yaptı çıldırttı beni..Akşam üzeri toparlanıp eve geldik mecburen..
Yeme düzenim berbat..elimde değil olmuyor belli bir düzenin olması gerekiyor düzenli beslenmek içinde...2 haftam boşa gidiyor ama sağlık olsun diyorum..
Bağlama kursuna başlayacağım bende sevinçliyim uzun zamandır istediğim birşeydi..Sarı saçlı mİhriban la başlarım heralde..
Çok mesudum.eşimin 3 gitarından sonra bende bağlamamı asarım duvara hehehe .
Sırada fransızca var.eşimi ikna edersemde tango var :) o zamana kadar zayıflarım inşallah..:)
------
umuttçuğum ..
Beyzuuuşşş,mecburi bekleyişmi var memlekette benden izin almadan gittin bak neler oldu..Şaka bir yana kuzuuu özledim seni ama..
Herkeşlere selam ederim,sonrada öperim şlaapp şlaappp diyerekten..
Süper valla bu arada sen o saatte nasıl kalktın kız...Bu tarzmı yapmaya karar verdin?tatlım nasıl araım ve buldum
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın zeynep ablayada Allah sabır versin....günaydın kızlarr...
hayırlı sabahlar herkese...
az önce çok üzücü bir haber aldım...ZEYNEP abla eşini kaybetmiş...ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun zeynep ablama ve yakınlarına sabır diliyorum...
Allah kabul etsin canım.günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
ben idare ediyorum çok şükür
niyetliyim bugün allah nasip ederse yarında tutucam
belki boğazıma da dur demiş olurum
çok zor ama
Sabah her yer bembeyaz uyandık..Burda karın yağması olay oluyor.:).Tepede oturduğumuz için bayağı tutmuş şanslıyız.Hemen giyinip dışarı çıktık ..Epey oynadık çocuklarla..
KArdanadam yapıp balkona getirdik.:)
Geçmiş olsun size...
Hayırlısı inşallah olur canım.kızlar
ev bakıyoruz eşimle, oturduğumuz civardan ama o kadar pahalı ki heryer. 250 bin civarı tüm 3 artı bir olan eli yüzü düzgün daireler. neyse vazgeçtik çünkü paramız yok hani 4de 1 ödeyelim kira öder gibi devamını kredide öderiz dedik. ama nerdeee 30-40 bin ancak biraraya gelir gerisi kredi olsa 10 yıl 3-4 bin ödeyecek babayiğit biz değiliz. baya bunaldım. vazgeçtim dün. neyse sabah hadi biraz bakınayım neolacak dedim. bir ev buldum 140.000 lira içi yapılmamış. pazarlığı da varmış. heyecan sardı 120.000 falan alsak(hayal tabi daha kimse ile görüşmedim) içinide oldukça yaptırırırız.yavaş yavaş ama evde iş de bayaaa var. hayırlısı tabiii.
Valla bu kadar yakınız bir türlü buluşamadık...
biz hergün dışardayız valla duramıyoruz yerimizde gündüz kar oynadık ablamlarla gece yürüyüş arterium a...takıl bize....
saçların çok yakışmış canım..kızın da maşallah ne tatlı benim ayşeciğe benziyor birazda...profil de resmi var bak ....
zeynep ablam başın sağolsun ..kaderin cilvesi senin yanında son nefesini verdi...allah rahmet eylesin ...yine de yanan sen oldun...
Ceco canım benim dietisyenim bir orta boy havuş 4 yk sebze yemeğine denk demişti haberin olsun.Aklımdayken bende akşam yediklerimi yazayım
1 avuç içi kadar izgara hindi eti
2 çatal az zeytin yağlı barbunya
1 kase havuç ve turp Salata rendesi
3 - 4 kaşık yoğurt
2 ufacık parça turşu ( dayanamadım :26: )
Şimdide şekersiz nescafemi içiyorumyatmadan evvelde bir yeşil çay içerim kesin.
Bol bol su içiyorum hatta okadar bol içiyorum ki neredeyse 15 dakika arayla tuvalete koşturuyorumama olsun yarın cuma inşallah eksilerle bildirim yaparimda bari koştuğuma deysin
Ceco canım benim dietisyenim bir orta boy havuş 4 yk sebze yemeğine denk demişti haberin olsun.
Ya dün benim net ağırdı herhalde çünkü baya bir sayfa yeniledim açılmadı sonra cıktım. Sabahta bir baktım yazmışsın meğer :26:
Keşke sohbet etme imkanı olsaydı bende sıkıntıdan patladım evde de suları bekledim ama naafile sonunda yattım sabah yarım saat kadar sular vardı ama o ara yeni uyanmıştım kesilmez nasılsa diye önce kahvaltımı yapayım dedim tam soyundum duşa girecektim ki bir baktım ip gibi akıyoryine giyindim oturuyorum pasaklı marimar gibi
Aslında kışı çok seviyorum ama yazın en azından bizim buradaki parka çıkarım. Dediğin gibi yürüyüş parkurları var belediyenin spor aletleri var üstelik zaten o sıcak insanı terletip daha çok su tüketmeye ve daha az yemeye teşvik ediyorneyse biz yaza kadar bir 10 kilo verelimde yani mayısa kadar yaz dediysem sonra nasılsa bir okadar daha veririz inşallahhhhhhhhhhhh .... Aminnnnnnnn
anladım canım bende saat ilerlemişti uykunun geldiğini düşünmüştüm
bu ne böyle suyun olmaması çok sıkıntılı gerçekten bu nasıl mega kentmiş öyle günlerce susuz birakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?