Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

15 garantiii azımle gidince tıkır tıkır gidiyor.

kışı atlatsak bende hızlanıcam 8 leri görerek martı bulsam gerisi gelir diyorumda boğazıma dinletemiyorum.

canım ben 118 kilolu halimle hep derdim başarama diye ama inan azim edince veriyosun bak bana 95 kiloyum şuansabredicen kardeşim şeytana uymucen bak bakalım nasılda veriyosun

öyle veriliyor gerçekten ama benim de 86 kadar düştü geri aldım 8 ini şimdi de yiyorum durmadan fenaaaaaa. neyse gecen sene 25 gitmişti ne güzel.

canım ben 118 kilolu halimle hep derdim başarama diye ama inan azim edince veriyosun bak bana 95 kiloyum şuansabredicen kardeşim şeytana uymucen bak bakalım nasılda veriyosun

Azimliyim dağları devireceğim aslında inan ben o şeytanın bacağını kıracağımda dua etsin kış havalar ısınınca daha rahat sporumu yapabileceğime göre o bacak kesin kırılır

15 garantiii azımle gidince tıkır tıkır gidiyor.

kışı atlatsak bende hızlanıcam 8 leri görerek martı bulsam gerisi gelir diyorumda boğazıma dinletemiyorum.

Bencede zaten havalar ısınsın hepimiz kendimizi sokaklara dökeriz :34 ondan sonrada sıkıyorsa gitmesin kilolar

Çok güzel yazmışsın :)
Aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen. Benim eşimde önceleri saklıyordu ama sonradan herşeyi bir bir anlatmaya başladı. O anlattıkça ben üzüldüm durumlarına, iyi yapmışsın, iyi ki yardım etmişsin dedim ama.. Ben nasılsa borç diye düşündüm, geri gelecek dedim, gelmedi..

Evet çok güzel burası ben çok sevdim.
Daha önce 7 sene Göztepede oturdum, orayı da çok seviyordum ama buradaki ev daha güzel olduğu için burayı daha çok sevdim :) Çok haklısın bunlar nasıl rakamlar, nasıl alıcaz ev ben bilmiyorum valla

Off insanın ne zoruna gidiyor di mi?
Aynen benim kayınbiraderimi tarif etmişsin, eşimin çeki vardı bir keresinde, az bir açığı kalmış, gelecek parası varmış gelmemiş vs sıkışınca aramış kardeşini ama nerdee.. Anca ağlamış bizim arkadaş..
Allah kardeşinde akrabanın da dostunda, zor günde yanında olanını nasip etsin..

öyle veriliyor gerçekten ama benim de 86 kadar düştü geri aldım 8 ini şimdi de yiyorum durmadan fenaaaaaa. neyse gecen sene 25 gitmişti ne güzel.
gene veririsin bebem ya azim edicez ilk anahtarımız azim unutmayın
kır bebem benim yerimede kır benide kız zorluyo malesef yaz olsa biizm buralarda yürüyüş yoluvar oraya gider 3 tur atarım tamamdır bu iş

aaaa çok ayıp at bakıyım elindekinişöyle güzel bebek figürleri görüyüm sende yeşil aycı ol kız yoksa elimnden çekicegin olur he

hoş buldum canım
dün gece beni yannız bıraktın
oysa benim uykum kaçmıştı birazda canım sıkkındı
senin hoş sohbetinle şenlenmeye gelmiştim

Ya dün benim net ağırdı herhalde çünkü baya bir sayfa yeniledim açılmadı sonra cıktım. Sabahta bir baktım yazmışsın meğer :26:
Keşke sohbet etme imkanı olsaydı bende sıkıntıdan patladım evde de suları bekledim ama naafile sonunda yattım sabah yarım saat kadar sular vardı ama o ara yeni uyanmıştım kesilmez nasılsa diye önce kahvaltımı yapayım dedim tam soyundum duşa girecektim ki bir baktım ip gibi akıyor yine giyindim oturuyorum pasaklı marimar gibi

Aslında kışı çok seviyorum ama yazın en azından bizim buradaki parka çıkarım. Dediğin gibi yürüyüş parkurları var belediyenin spor aletleri var üstelik zaten o sıcak insanı terletip daha çok su tüketmeye ve daha az yemeye teşvik ediyor neyse biz yaza kadar bir 10 kilo verelimde yani mayısa kadar yaz dediysem sonra nasılsa bir okadar daha veririz inşallahhhhhhhhhhhh .... Aminnnnnnnn

Ne güzel çok sevindim senin adına Çok geçmiş olsun abinin hanımınada.
İzmire kae yağdını haberlerden duyunca dedim kesin yena çocuklarla çıkmıştır diye kaç sene sonra yağmış ne güzel.
tatlım nasıl araım ve buldum
Süper valla bu arada sen o saatte nasıl kalktın kız...Bu tarzmı yapmaya karar verdin?
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın zeynep ablayada Allah sabır versin....
günaydınlar herkese
umarım keyifler yerindedir
ben idare ediyorum çok şükür
niyetliyim bugün allah nasip ederse yarında tutucam
belki boğazıma da dur demiş olurum
çok zor ama

Allah kabul etsin canım.

Hayırlısı inşallah olur canım.
Valla bu kadar yakınız bir türlü buluşamadık...
Ceco canım benim dietisyenim bir orta boy havuş 4 yk sebze yemeğine denk demişti haberin olsun.

Bu gün çocukları aldım eltimlerle birlikte yemeğe götürdüm sabah sadece kahvaltı etmiştim saat 3 gibi 6-7 tane köfte kızarmış patates 1 bardak ayran yedim akşam da yemedim ara öğünde yemedim inşallah yarın + ile çıkmam karşınıza

Ceco canım benim dietisyenim bir orta boy havuş 4 yk sebze yemeğine denk demişti haberin olsun.

Canım kasede herhalde 4 en fazla 5 kaşık rende salata vardı ki yarısı turptu ama iyi oldu söylediğin çünkü bilmiyordum sonra sağlıklı beslendiğimi sanıp sonrada neden veremedim diye söylenip dururdum herhalde
Valla kışın neyle salata yapacağımı şaşırıyorum be güzelim. Marul olsun göbek olsun ateş pahası hadi parasını boşver tadı tuzu yok iyice kar tadı var sanki limonda bassan birşeye benzemiyor :26:
Domates zaten mevsimi değil ki normalde çok severim bol soğanlı domates salatasına Aslında bayılmadığım salata çeşiti yokki

anladım canım bende saat ilerlemişti uykunun geldiğini düşünmüştüm
bu ne böyle suyun olmaması çok sıkıntılı gerçekten bu nasıl mega kentmiş öyle günlerce susuz birakıyorlar

anladım canım bende saat ilerlemişti uykunun geldiğini düşünmüştüm
bu ne böyle suyun olmaması çok sıkıntılı gerçekten bu nasıl mega kentmiş öyle günlerce susuz birakıyorlar

Sorma canım bıktırdılar inan 3 gündür sular kesik aksine de ufaklık devamlı kıyafet kirletiyor eee bizimde kıyafetlerde var inan çamaşırlık doldu tabi birde yıkanamadığım için krizlere gireceğim artık bu gece su nöbeti tutacağım büyük ihtimalle hatta eşimede tembihledim olurda sabah o işe giderken sular akarsa yeni dahi uyumuş olsam bile beni uyandırda bir kırklanayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…