Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öyle valla kışın salata işi çok zor havuç güzel bir seçenek ama kalorili olduğundan yiyemiyoruz bende az havuç bol turp ve mor lahana yapıyorum üstünede taze soğan maydonoz fena olmuyor.

Banucuğum nasılsın..varmı ayşecikle ilgili bir gelişme.??
Valla kar iyiydi ama çabuk bitti arkasından yağmur yağdı güzelim karlarımız eridi gitti.

Mutlu,
Allah gönlünüze göre verir inşallah..İyi yine sizin kenarda varmış paranız bizim araba dışında hiçbirşeyimiz yoktu..Çok gerekirse arabayı satarız diye düşünüyorduk..Bir giriştik Allah yardım etti..Siz karar verin yoluna girer inanıyorum ben..
Geri ödeme zorluyor biraz fakat başka türlüsü bizim gibiler için olmuyor..yardım eden,mirasta olmayınnca..
Gerçi mısır prenseslerindenmişim ama ne fayda..

Öyle valla kışın salata işi çok zor havuç güzel bir seçenek ama kalorili olduğundan yiyemiyoruz bende az havuç bol turp ve mor lahana yapıyorum üstünede taze soğan maydonoz fena olmuyor.

Roka, ay şeklinde doğranmış kurusoğan ve çeri domatesle yaptığım salatayı kaşıklayarak yiyorum nefis oluyor varsa turpta ekliyorum ama rendelemiyorum ince ince doğruyorum...

Son düzenleme:

Neden kesik,arızamı var.?
Ne zor ya..Su bu başka bişey değil..

Sevgili merry,
sevgili annenin yaptığı içli köfteleri ( hemde Adana usulü ) duydumki yememişsin.:))
Bu ne büyük bir irade böyle şiddetle kınıyorum seni..topiğimizin şu an içinde bulunduğu iradesizliğe çok ters.
Tez o içli köfteler yenile..

hürmetler anneciğine.. KEyfini çıkar.

Son düzenleme:
Neden kesik,arızamı var.?
Ne zor ya..Su bu başka bişey değil..

Valla ne olduğunu bende bilmiyorum hesapta arıza varmış ve tam 3 gündür şu eziyeti çekiyoruz. Bir tek sabahları incecik akıyor o arada da ancak tuvaleti temizleyip ona kovalara su ayırabiliyorum.
Hatta dün haberlerde bile çıktı G.o.P.da sular kesik diye hatta dün üstüne birde elektrik kesintisi vardı gündüz. Bugün şükür kesilmedi elektrikler. Bırak cumartesi günü eşimin iş arkadaşı bizi kahvaltıya davet etti ve ben bu saçlarla değil kahvaltıya bakkala bile çıkmam zaten yağlı saçlarım bir gün bile yıkamadığım an parlıyorum olmadı kuaföremi gitsem orada hallolur nasılsa

Bencede git kuaföre,hazır kahvaltı kaçmaz..

Yürüyüş-koşu bandı olan var mı aramızda? Kullanıyor musunuz? Yada bir zamanlar aldım ama karşılıklı bakışıyoruz mu diyorsunuz?
Benim aklıma düştü, günlerdir kar yağıyor evdeyim dışarı çıkamıyorum hava malum, kızımla yürüyüş yapmama imkan yok, bırakabileceğim kimsede yok, yürüyüş benim için hayal. Hoş zaten misafir var bugünlerde zaten çıkamam da..
Ama yine de alsam, kızı uyutunca çıkıp tepesine yarım saat yürüsem diye geçiyor aklımdan ama.. Alıpta kullanmazsam iyice kızarım kendime.
Ne dersiniz?

Valla canım seni bilemem ama biz uzun zamandır koşu bandımla bakışıyorduk hatta en son salonda çok yer kaplıyor diye yatak odasına attım. Hatta eşimde 1200 liraya almıştık 4 sene evvel şimdi satmaya çalışıyor nasılsa binmiyoruz bari yer kaplamasın diye
Eğer kendimi kasıp kesin her gün binerim diyorsan al yoksa parana yazık.
Ayşede hatta satıcağım diyordu kendi koşu bandını.

Ben biraz evvel eşime netten 1 zumba, 1 leslie birde 2 tane yoga videosu linki kaydettim yarın iş yerinde flashbelleğe kayıt edecek sonra onu Televizyona takıp yapmayı düşünüyorum. Hatta yarın başlayacağım Allahın izniyle Laptobu Televizyona bağlayarak İnşallah bundan sonra biraz daha fazla hareket ederim de şu kilolardan daha hızlı kurtulurum

Ceco34 merhaba ben de Bayrampaşa da oturuyorum bizim de 4 gündür kesik sularımız valla su geldi dye çamaşır bulaşık çalıştırıyorum makineleri anaaa yarıda kalıyo ondan sonra ne zaman tazyik yeterli gelirse kaldığı yerden devam. Off ana borularda problem varmış olur olmaz saatlerde veriyolar. Bugün artık ip gibi akan suyla banyo yaptım ama kombi şaşırdı kendini bir sıcak bir soğuk saçlar uzun ve gür banyodan çıkana kadar deli çıktım :))))

merhabalar hayırsız tursari yine aranızda ya artık kendimi bile unutur durumdayım malesef size kendimi bir şarkıyla ifade etmek istiyorum
yogun geçen gülerin oldu
size bakmadım yola gelmedim halaaaaaa
diyet miyet yok
düşlerim bir sonraki pazaraaaaalalalalaa

falan filan yani ben daha aynıyım karın tadını çıkarıyorum ahh şahaneee izmirliler sizleride tebrik ediyorum 21 yıl sonra gelen kardan dolayı yani:))

yakışır, nilüfer prenses, paracıkları bilmem ama bir zarafetiniz olduğunu kimse gözardı edemez

ev işi gerçekten zor. kısmet. inşallah bizi uzmeyecek güzel bir ev kısmetimizde vardır.

tşk canım çok sağol moral verdiniz bana, öyle canım kız çocuklarını giydirmek çok zevkli şimdi kendisi seçiyor giyeceği kıyafeti zillim, ojeyide hiç sorma bütün gün sürsem bıkmaz annesinin kızı
yenacım çok sağol arkadaşım benim ne güzel iltifatlar öyle...evt canım naz yemediğine öre kilosu fena değil...
çok tşk canım..kızımda evt tam 2.5 yaşında....

evt canım benziyor senin kızına çok tatlı maşallah oda...

zeynep ablacım başın sağolsun çok üzüldüm amcayı tanımış kadar olmuştuk burada sen anlattıça, allah sabırlar versin....

Keşke ip gibide olsa aksa bizim sularda :26: Ben makinaya doldurdum bulaşık olsun çamaşır olsun ama hiç akmıyorki çalıştırayım. Bırak bende bir ufak cadı var ( 18 aylık ) oda aksilik gibi devamlı altına yapıyor öyle böyle değil en iyi bez bile pes dedi bugün son kilotlu çorabını giydirdim artık uzun tayt ve kısa çoraplara geçiyoruz
Dün gece 3 buçuğa kadar su bekledim gelirse bari elde de olsa yıkarım diye ama yok. Sabah çok az aktı ondada ancak tuvalet için su biriktirdim ama şu an itibariyle oda bitti :26:

Bende şimdi netten bakıcaktım acaba ne kadar sürecek daha şu kesintiler diye fransızlar gibi ıslak mendille temizlenip kremleneceğiz bu gidişle

İskinin sayfasına baktım ama görünürde bizim semtlerle ilgili bir bilgi yok

Son düzenleme:

Anladım canım. Biraz düşün diyorsun yani.
Ben biliyorum kendimi ya, şimdi o kadar para verip alırsam ve sonra kullanmazsam suçlarım kendimi çok kızarım ve kendimi daha kötü hissederim. Zumba'nın ne olduğunu bilmiyorum Leslie yi biliyorum. Zumbayı araştırayım şimdi biraz.
İnşallah hep birlikte kurtulalım şu dertten ya

Banucuğum nasılsın..varmı ayşecikle ilgili bir gelişme.??
Valla kar iyiydi ama çabuk bitti arkasından yağmur yağdı güzelim karlarımız eridi gitti.
Çok şükür sonuçlar iyi çıktı lenfleride küçülmüş doktor 3 hafta sonra kontrol dedi ama tedirgin olmayın artık dedi şükürler olsun.
Roka, ay şeklinde doğranmış kurusoğan ve çeri domatesle yaptığım salatayı kaşıklayarak yiyorum nefis oluyor varsa turpta ekliyorum ama rendelemiyorum ince ince doğruyorum...
Lezzetli gibi gözüküyor deniyim bakıyım bende.
Valla canım benimde var ben ona o bana bakıyodu dayanamadım sonunda bakışmayalım dedim balkona kaldırdım:)

iskinin sitesinde Gop un tüm mahalleleri bizim de 2 mahallenin kesik gösteriyor. Sizin tamamen kesik demek ki Bizim gene akıyor Allaha şükür yetişmediği yerde damacana su alırsın olmazsa. Çok zor susuzluk valla , ben evlenip buraya taşınana kadar böyle bişi görmemiştim :S
Allah yardım etsin inşallah bir an önce hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…