Öyle valla kışın salata işi çok zor havuç güzel bir seçenek ama kalorili olduğundan yiyemiyoruz bende az havuç bol turp ve mor lahana yapıyorum üstünede taze soğan maydonoz fena olmuyor.Canım kasede herhalde 4 en fazla 5 kaşık rende salata vardı ki yarısı turptu ama iyi oldu söylediğin çünkü bilmiyordum sonra sağlıklı beslendiğimi sanıp sonrada neden veremedim diye söylenip dururdum herhalde
Valla kışın neyle salata yapacağımı şaşırıyorum be güzelim. Marul olsun göbek olsun ateş pahası hadi parasını boşver tadı tuzu yok iyice kar tadı var sanki limonda bassan birşeye benzemiyor :26:
Domates zaten mevsimi değil ki normalde çok severim bol soğanlı domates salatasınaAslında bayılmadığım salata çeşiti yokki
Öyle valla kışın salata işi çok zor havuç güzel bir seçenek ama kalorili olduğundan yiyemiyoruz bende az havuç bol turp ve mor lahana yapıyorum üstünede taze soğan maydonoz fena olmuyor.
Sorma canım bıktırdılar inan 3 gündür sular kesik aksine de ufaklık devamlı kıyafet kirletiyor eee bizimde kıyafetlerde var inan çamaşırlık doldu tabi birde yıkanamadığım için krizlere gireceğimartık bu gece su nöbeti tutacağım büyük ihtimalle hatta eşimede tembihledim olurda sabah o işe giderken sular akarsa yeni dahi uyumuş olsam bile beni uyandırda bir kırklanayım diye
Neden kesik,arızamı var.?
Ne zor ya..Su bu başka bişey değil..
Valla ne olduğunu bende bilmiyorum hesapta arıza varmış ve tam 3 gündür şu eziyeti çekiyoruz. Bir tek sabahları incecik akıyor o arada da ancak tuvaleti temizleyip ona kovalara su ayırabiliyorum.
Hatta dün haberlerde bile çıktı G.o.P.da sular kesik diye hatta dün üstüne birde elektrik kesintisi vardı gündüz. Bugün şükür kesilmedi elektrikler. Bırak cumartesi günü eşimin iş arkadaşı bizi kahvaltıya davet etti ve ben bu saçlarla değil kahvaltıya bakkala bile çıkmamzaten yağlı saçlarım bir gün bile yıkamadığım an parlıyorum olmadı kuaföremi gitsem orada hallolur nasılsa
Yürüyüş-koşu bandı olan var mı aramızda? Kullanıyor musunuz? Yada bir zamanlar aldım ama karşılıklı bakışıyoruz mu diyorsunuz?
Benim aklıma düştü, günlerdir kar yağıyor evdeyim dışarı çıkamıyorum hava malum, kızımla yürüyüş yapmama imkan yok, bırakabileceğim kimsede yok, yürüyüş benim için hayal. Hoş zaten misafir var bugünlerde zaten çıkamam da..
Ama yine de alsam, kızı uyutunca çıkıp tepesine yarım saat yürüsem diye geçiyor aklımdan ama.. Alıpta kullanmazsam iyice kızarım kendime.
Ne dersiniz?
Valla ne olduğunu bende bilmiyorum hesapta arıza varmış ve tam 3 gündür şu eziyeti çekiyoruz. Bir tek sabahları incecik akıyor o arada da ancak tuvaleti temizleyip ona kovalara su ayırabiliyorum.
Hatta dün haberlerde bile çıktı G.o.P.da sular kesik diye hatta dün üstüne birde elektrik kesintisi vardı gündüz. Bugün şükür kesilmedi elektrikler. Bırak cumartesi günü eşimin iş arkadaşı bizi kahvaltıya davet etti ve ben bu saçlarla değil kahvaltıya bakkala bile çıkmamzaten yağlı saçlarım bir gün bile yıkamadığım an parlıyorum olmadı kuaföremi gitsem orada hallolur nasılsa
Mutlu,
Allah gönlünüze göre verir inşallah..İyi yine sizin kenarda varmış paranız bizim araba dışında hiçbirşeyimiz yoktu..Çok gerekirse arabayı satarız diye düşünüyorduk..Bir giriştik Allah yardım etti..Siz karar verin yoluna girer inanıyorum ben..
Geri ödeme zorluyor biraz fakat başka türlüsü bizim gibiler için olmuyor..yardım eden,mirasta olmayınnca..
Gerçi mısır prenseslerindenmişim ama ne fayda..
tşk canım çok sağol moral verdiniz bana, öyle canım kız çocuklarını giydirmek çok zevkli şimdi kendisi seçiyor giyeceği kıyafeti zillim, ojeyide hiç sorma bütün gün sürsem bıkmaz annesinin kızıcanım hakkaten derin hatunmuşun ne diyim. maşallahtan başka :)
o fıstığın ojelerini severim. kız çocuğununda bu yönü bambaşka işte. benim oğlum var şimdi en büyük isteğim en kısa zamanda bir takım elbisenin içine sokmak onu. babasını giydiremiyorum oğlumu giydiriyim bari
ece canım bu arada evet kekleri ben götürüyomuşum. iyide 90 kilonun altında kimse yokki bizde. koca göbüşlü bir baba, 130 dan fazla kilosu olan bir anne, hem enine hem boyuna bir erkek kardeş ne bekliyosun demi :) tombiş teyzeler annane tombik çok yani :))
istanbulda iyi bir endokrine götürmek istiyorum annemi. bakalım ne olcak.
yenacım çok sağol arkadaşım benim ne güzel iltifatlar öyle...evt canım naz yemediğine öre kilosu fena değil...Derinciğim iyi günlerde kullan saçlarını yakışmış..
ben koyu saç sevdiğim için diğer saçında çok yakışıyordu sana...Güzel hatun olunca rengin önemi kalmıyor tabii..Her renk yakışıyor derinciğime.
Naz'a ne demeli.. bayıldım.. maşallah suphanallah...Çok büyümüş, ayrıca hiçte zayıf değil annesi, haksızlık etme prensese...
--------------
İki gündür abimlerdeyiz. abimin eşi hastalandı çoluk çocukla hasta bakmak zor oldu ama kalmasaydım kendimi kötü hissederdim..
Özellikle bugün oğlum saçmalamaya başladı iyice,düzeni bozulunca,birde babayı özledi sanırım ne rezillikler yaptı çıldırttı beni..Akşam üzeri toparlanıp eve geldik mecburen..
Yeme düzenim berbat..elimde değil olmuyor belli bir düzenin olması gerekiyor düzenli beslenmek içinde...2 haftam boşa gidiyor ama sağlık olsun diyorum..
Bağlama kursuna başlayacağım bende sevinçliyim uzun zamandır istediğim birşeydi..Sarı saçlı mİhriban la başlarım heralde..
Çok mesudum.eşimin 3 gitarından sonra bende bağlamamı asarım duvara hehehe .
Sırada fransızca var.eşimi ikna edersemde tango var :) o zamana kadar zayıflarım inşallah..:)
------
umuttçuğum ..
Beyzuuuşşş,mecburi bekleyişmi var memlekette benden izin almadan gittin bak neler oldu..Şaka bir yana kuzuuu özledim seni ama..
Herkeşlere selam ederim,sonrada öperim şlaapp şlaappp diyerekten..
çok tşk canım..kızımda evt tam 2.5 yaşında....Derin çok zarifsin, kilonu göstermiyorsun bence hiç. Yüzünde omuzlarında falan hiç bişey yok. Ortada toplanmış kilon ama dedeiğim gibi hiç göstermiyorsun. saçların çok yakışmış güle güle kullan.
Kızın 3 yaşına yakın sanırım, maşallah çok tatlı, Allah nazardan saklasın..
Ceco çok komiksin, seni okudukça gülüyorum, neşen hiç eksilmesin inşallah :)
biz hergün dışardayız valla duramıyoruz yerimizde gündüz kar oynadık ablamlarla gece yürüyüş arterium a...takıl bize....
saçların çok yakışmış canım..kızın da maşallah ne tatlı benim ayşeciğe benziyor birazda...profil de resmi var bak ....
zeynep ablam başın sağolsun ..kaderin cilvesi senin yanında son nefesini verdi...allah rahmet eylesin ...yine de yanan sen oldun...
Ceco34 merhaba ben de Bayrampaşa da oturuyorum bizim de 4 gündür kesik sularımız valla su geldi dye çamaşır bulaşık çalıştırıyorum makineleri anaaa yarıda kalıyo ondan sonra ne zaman tazyik yeterli gelirse kaldığı yerden devam. Off ana borularda problem varmış olur olmaz saatlerde veriyolar. Bugün artık ip gibi akan suyla banyo yaptım ama kombi şaşırdı kendini bir sıcak bir soğuk saçlar uzun ve gür banyodan çıkana kadar deli çıktım :))))
Valla canım seni bilemem ama biz uzun zamandır koşu bandımla bakışıyordukhatta en son salonda çok yer kaplıyor diye yatak odasına attım. Hatta eşimde 1200 liraya almıştık 4 sene evvel şimdi satmaya çalışıyor nasılsa binmiyoruz bari yer kaplamasın diye
Eğer kendimi kasıp kesin her gün binerim diyorsan al yoksa parana yazık.
Ayşede hatta satıcağım diyordu kendi koşu bandını.
Ben biraz evvel eşime netten 1 zumba, 1 leslie birde 2 tane yoga videosu linki kaydettim yarın iş yerinde flashbelleğe kayıt edecek sonra onu Televizyona takıp yapmayı düşünüyorum. Hatta yarın başlayacağım Allahın izniyle Laptobu Televizyona bağlayarakİnşallah bundan sonra biraz daha fazla hareket ederim de şu kilolardan daha hızlı kurtulurum
Çok şükür sonuçlar iyi çıktı lenfleride küçülmüş doktor 3 hafta sonra kontrol dedi ama tedirgin olmayın artık dedi şükürler olsun.Banucuğum nasılsın..varmı ayşecikle ilgili bir gelişme.??
Valla kar iyiydi ama çabuk bitti arkasından yağmur yağdı güzelim karlarımız eridi gitti.
Lezzetli gibi gözüküyor deniyim bakıyım bende.Roka, ay şeklinde doğranmış kurusoğan ve çeri domatesle yaptığım salatayı kaşıklayarak yiyorum nefis oluyor varsa turpta ekliyorum ama rendelemiyorum ince ince doğruyorum...
Valla canım benimde var ben ona o bana bakıyodu dayanamadım sonunda bakışmayalım dedim balkona kaldırdım:)Yürüyüş-koşu bandı olan var mı aramızda? Kullanıyor musunuz? Yada bir zamanlar aldım ama karşılıklı bakışıyoruz mu diyorsunuz?
Benim aklıma düştü, günlerdir kar yağıyor evdeyim dışarı çıkamıyorum hava malum, kızımla yürüyüş yapmama imkan yok, bırakabileceğim kimsede yok, yürüyüş benim için hayal. Hoş zaten misafir var bugünlerde zaten çıkamam da..
Ama yine de alsam, kızı uyutunca çıkıp tepesine yarım saat yürüsem diye geçiyor aklımdan ama.. Alıpta kullanmazsam iyice kızarım kendime.
Ne dersiniz?
Keşke ip gibide olsa aksa bizim sularda :26: Ben makinaya doldurdum bulaşık olsun çamaşır olsun ama hiç akmıyorki çalıştırayım. Bırak bende bir ufak cadı var ( 18 aylık ) oda aksilik gibi devamlı altına yapıyor öyle böyle değil en iyi bez bile pes dedibugün son kilotlu çorabını giydirdim artık uzun tayt ve kısa çoraplara geçiyoruz
Dün gece 3 buçuğa kadar su bekledim gelirse bari elde de olsa yıkarım diye ama yok. Sabah çok az aktı ondada ancak tuvalet için su biriktirdim ama şu an itibariyle oda bitti :26:
Bende şimdi netten bakıcaktım acaba ne kadar sürecek daha şu kesintiler diyefransızlar gibi ıslak mendille temizlenip kremleneceğiz bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?