Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler herkese
ben de hala toparlanamayıp yemeye devam edenlerdenim ama sanırım buna ihtiyacım vardı hiç pişman olmuyorum abartmadan ne istersem yiyorum
sonrasında daha sıkı sarılırım diye umuyorum sağlıklı beslenmeme
havalar ve belim biraz daha düzelirse spora da başlarım inşallah
yena çabuk gitse de iyi olmuş kar çocuklara tatil hediyesi
bizde geçen hafta yağan kar hala kalkmadı bakalım yarın yine yağacakmış belki biraz yumuşar hava
ev almak isteyenlere Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah bize de tabii
mutlu gönlüne göre çıkar inşallah baktığın ev canım
yarın tartı günü ben hiç bir umut beslemiyorum tabii inşallah haftaya artık

roka salatası süper oluyor özellikle nar ekşisiyle ağzım sulandı yaa
sağlıksız beslendim acıktım şimdi tabii

Halamı yok ya yazık valla hiç bir bilgi yokmu iskiyi arayın belediyeyi en azından arada versinler günah be.

Zumba müzik eşliğinde sporla karışık dans. Brezilyalı danscı kızlar gibi totoşumu sallayacağım evin içinde en azından o erisin dimi ama

inşallah canım. yarın hava biraz düzelirse gidip bakacağım.

diyet bende de nanay. bakalım hayırlısı durmadı durmuyor boğazım.

Zumba müzik eşliğinde sporla karışık dans. Brezilyalı danscı kızlar gibi totoşumu sallayacağım evin içinde en azından o erisin dimi ama

Evet evet şimdi seyrettim youtube dan ama ben yapamam sanırım. Bu hareketleri bu bünye kaldırmaz, nefes nefese kalırım vallahi kimse kaldıramaz sonra beni yerimden :) Biri görse gülmekten yerlere yatar :))

Benim daha hafif bişeylere ihtiyacım var.

Valla ben Türkiyeye evlenene kadar böyle birşey görmemiştim Ne yapalım bu gece yine su nöbetide bana kaldı eşim yattı sıpalarıda bana bıraktı sular gelirse beni uyandır dedi ailecek sıraya gireriz artık.

Canım bencede pişman olma sonuçta okadar güzel kilolar verdin ufak bir molayı hak ettin ama aman diyeyim sakın abartıpta kilo alma yazık okadar iradeni zorlayıp çoğu şeye hayır dedin de bin bir emekle verdin o kiloları.
Bugün bende komşumla konuştum da oda diyor sen asla kilo alacak biri değildin ama işte evlilik, ev hanımlığı, hastalıklar falan derken saldın kendini diyor. Haklı aslında yeni evliyken ödüm kopuyordu gram alacağım diye ama işte Kv sağ olsun sıkıntıdan yidimde yidim neyse şimdide ona inat vericeğim de vericeğim

roka salatası süper oluyor özellikle nar ekşisiyle ağzım sulandı yaa
sağlıksız beslendim acıktım şimdi tabii

Anammm durun valla ağzım sulandı dedinde benimki de sulandı anında zaten karnım aç.
Dün bizimkileri alışverişe gönderdim herzamanki naneli limonlu yeşil çayımı bulamadıkları için kayısılı karışık bitki çayı almışlar bana :26: kokusu aslında çok ağır ama yinede inat ettim şifa niyetine içeceğim diye bağırsaklara iyi geldi gibi.

Halamı yok ya yazık valla hiç bir bilgi yokmu iskiyi arayın belediyeyi en azından arada versinler günah be.

Biraz evvel 5 dakika kadar ip gibi aktı o arada ancak yarım kova su doldurabildim :26:
Bekliyorum belki sabaha karşı gelirde en azından tuvaleti temizler yine su depolarım. Korkuyorum çocuklar mikrop kapacak diye

Bende onu zaten hem hareket olsun hemde kızlarımla eğlenmek için onu istiyorum
Büyük kızım 11 yaşında ve o tip bir şey yaptığımızda yerlere yatıyor bana gülmekten ama baya terletiyor.

Başlayanlar için yoga da buldum onuda eşime kayıt ettireceğim. En azından hem çok yavaş hareket ediliyor, hem nefes egzersizleri yapılıyor hemde insanı rahatlatıyor

Yoga güzel fikir bak, bunu seyrediyorum şimdi. Aklıma yattı bu.
Çok sağol Ceco !

İyi geceler hoş muhabbetler kızlar

En yalnız olduğum anda bile girip burayı okuyunca burda bir hareketlilik görünce yalnız olmadığımı hissediyorum iyiki varsın +90

Ben yatıyorum bugün 5-6 tane çiğköfte yedim umarım yarın baskülde yine - birşeyler görebilirim

Hadi bakalım cümleten iyi uykular

Hem hüpletiyorsun hem gümletiyorsun Maşallah canım
Allah nazarlardan saklasın bizlerinde başına versin

Hadi sana iyi uykular
Yenanında bir keresinde ettiği duayi tekrarlıyayım
İnşallah yarın hepimiz en azından - 2 kilo çıkarızzzzzzzz .... Aminnnnnnnnnnnn

Sabah kızımın oyun grubu var, erken yatmalıyım. Cümleten iyi geceler herkese.
Bu arada bugün kandil, hepinizin kandili mübarek olsun..

insallah cecoşum... ne saglıklı beslenmişsin
maş. su içmeye de baslamıssın..sevindim canım

yaaa yanlış duymussun yena cığım
yedim yedim hemde ögle 3,aksam 3 ohhhhh ama çok mutlu oldum

çıkarıyorum canım keyfini...hatta degmeyin keyfime
teşekkür ederim bizden de hürmetler

oooo iddiadaşıma abakkk ne marifetler var ne marifetler...
anammm bu ne hızzz kız

Yalaan geçen kışta yarım saat falan yağmıştı.:))
biz dağbaşında oturduğumuz için yararlanmıştık..:)

Asucuğum yarın liste tersine dönecek sanırım. eksi yerine hep artı.

Yarın kalabalık misafirim var inşallah kaçırmam bu hafta zaten gene kötü gitti.

Kolay gelsin banucuğum...

umuttt,nasılsın,iyileştinizmi tamamen.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…