Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banu , Derinn oğluma ve kızıma bakmak istermisiniz.?

Yenacım çorba tavuklu patates yaptım beşamal sos üstünede kaşar koyup fırına vericem barbunya ıspanak borani makarna böreği irmik helvası börek kek nohutlu pilav sosyete mantısı ben bakalım napıcam yarın.

amann amannnn ne hamaratsın banucum sen...bu kadar seyi nasıl hazırladın..
ben 3 cesitten fazlasını zor yapıyorum

Kızlar ana yemeğim çok tuhaf oldu patatesleri kızarttım tavuk kavruldu sonrfaabirleşip pişince cins oldu bende beşamalle kurtarırım diyorum ama sizce nasıl olur patates ve beşamal başka napa bilirim hiç çıkarmasam başka şeymi yapsam fikir kv gelicek ve kardeşleri rezil olmak istemiyorum.

Arkadaş değilmişiz..
Sana arkadaşlık teklif ediyorum kabul edersen olur.:))

Amaaan amaaan nefisss..bir sürü şey yapmışın..eline sağlık..

Sabah kızımın oyun grubu var, erken yatmalıyım. Cümleten iyi geceler herkese.
Bu arada bugün kandil, hepinizin kandili mübarek olsun..

Herkesin Kandili Mübarek olsun

Sağ ol İddadaşım ne yapayım kilocuklar öbür türlü gitmek bilmiyor eccük dürtmem lazım ki sana yetişeyim
İddayı kaybetmek değil de yaza damga vurmak için bunu yapmak zorundayız dimi ama

Benim fikrim beşamel sos herşeye lezzet katıyor..ben çok severim..:)
Olmadı mantarda ekleyebilirsin.:)

amann amannnn ne hamaratsın banucum sen...bu kadar seyi nasıl hazırladın..
ben 3 cesitten fazlasını zor yapıyorum
İnan bende şaşkınım ben bu kadar şeyi nasıl yaptım diye ama bazı insanların işi hızlı biter derler ya doğru birde üstüne evi temizledim nışadırlanmış gibiydim::::)))))))))))

KAndiliniz mübarek olsun...
Dualarımızın kabul olması dileğiyle..

Yok canım neden rezil olasın bencede çok lezzetli olur.
Olmadı tavuğu karıştırma sadece patatesleri beşamel sosuyla kaşar ekleyip firına ver tavuğada biraz koyu bir salçalı sos yapabilirsin. Birazda karabiber ve kekikle lezzetlendirip iki çeşit olarakta sunabilirsin olmadı size özel olsun diye yurtdışında yaşayan bir arkadaştan tarifi aldım de ki baştan eleştirinin önünü kes hani bak bizler için okadar uğraşmış diyip eleştiremesinler

Zeynep şu an naapıyor acaba.:26:
Birden onu düşündüm içim sızladı..

Oğlu yanındadır şimdi daha güçlü hissediyordur kendini..

KAndiliniz mübarek olsun...
Dualarımızın kabul olması dileğiyle..
Seninde kandilin mubarek olsun canım.
Gece gece güldürdün beni valla iyi akıl ben senin dediğini söyliyim aslında senin dediğin çok daha güzel olurmuş ama ben onları karıştırdım hangi akılla karıştırdıysam işte.

teşekkürler canım benim seninde kandilin mübarek olsun.

tabiki iiddia degil önemli olan sağlımız ve bikiniler
insallah cabucak veriris kilocuklarımızı..eee sulardan ne haber?

Yena cığım gördüm miniklerini maş.
kızın tam bir genç kız olmus oğlun da çok tatlı...ne güzel meleklerin var ne sanslısın

bu arada orada hoş bir hatun da gördüm

Yenacım resimleriniz çok güzel çıkmış sende çok hoş çıkmışsın ama yeni değil senin foto yada ateşmi bastı seni:)

anammm ne güsel seyler düşünmüşsün cicişim sen..banu sorunca ben de düşünmüştüm ama bulamamıstım bir sey...senin fikirlerin ne güzel

ayhhh gece gece karnım öyle acıktı kiiii
ipin ucu kaçtı mı tam kaçıyor ya ufff...hala açım

hahahaha yurtdısından arkadas hee...ben sana geldigim de öle dersen biseye inanmam bak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…