Sağol yenacım teşekkürler herşeyimi hallattim akşamdan temizlimide yaptım rahatım artık.
ohhh ohh hamarat hatunSağol yenacım teşekkürler herşeyimi hallattim akşamdan temizlimide yaptım rahatım artık.
Banu , Derinn oğluma ve kızıma bakmak istermisiniz.?
Yenacım çorba tavuklu patates yaptım beşamal sos üstünede kaşar koyup fırına vericem barbunya ıspanak borani makarna böreği irmik helvası börek kek nohutlu pilav sosyete mantısı ben bakalım napıcam yarın.
ben ben ben
Yenacım çorba tavuklu patates yaptım beşamal sos üstünede kaşar koyup fırına vericem barbunya ıspanak borani makarna böreği irmik helvası börek kek nohutlu pilav sosyete mantısı ben bakalım napıcam yarın.
Sabah kızımın oyun grubu var, erken yatmalıyım. Cümleten iyi geceler herkese.
Bu arada bugün kandil, hepinizin kandili mübarek olsun..
insallah cecoşum... ne saglıklı beslenmişsin
maş.su içmeye de baslamıssın..sevindim canım
yaaa yanlış duymussun yena cığım
yedim yedim hemde ögle 3,aksam 3 ohhhhh ama çok mutlu oldum
çıkarıyorum canım keyfini...hatta degmeyin keyfime
teşekkür ederim bizden de hürmetler
oooo iddiadaşıma abakkk ne marifetler var ne marifetler...
anammm bu ne hızzz kız
Kızlar ana yemeğim çok tuhaf oldu patatesleri kızarttım tavuk kavruldu sonrfaabirleşip pişince cins oldu bende beşamalle kurtarırım diyorum ama sizce nasıl olur patates ve beşamal başka napa bilirim hiç çıkarmasam başka şeymi yapsam fikir kv gelicek ve kardeşleri rezil olmak istemiyorum.
İnan bende şaşkınım ben bu kadar şeyi nasıl yaptım diye ama bazı insanların işi hızlı biter derler ya doğru birde üstüne evi temizledim nışadırlanmış gibiydim::::)))))))))))amann amannnn ne hamaratsın banucum sen...bu kadar seyi nasıl hazırladın..
ben 3 cesitten fazlasını zor yapıyorum
Bakalım beşamal hazır zaten dolaba koydum yarın karıştırıyım dedim haklısın aslında mantar güzel fikir sağol yenacım...Benim fikrim beşamel sos herşeye lezzet katıyor..ben çok severim..:)
Olmadı mantarda ekleyebilirsin.:)
Kızlar ana yemeğim çok tuhaf oldu patatesleri kızarttım tavuk kavruldu sonrfaabirleşip pişince cins oldu bende beşamalle kurtarırım diyorum ama sizce nasıl olur patates ve beşamal başka napa bilirim hiç çıkarmasam başka şeymi yapsam fikir kv gelicek ve kardeşleri rezil olmak istemiyorum.
Seninde kandilin mubarek olsun canım.KAndiliniz mübarek olsun...
Dualarımızın kabul olması dileğiyle..
Gece gece güldürdün beni valla iyi akıl ben senin dediğini söyliyim aslında senin dediğin çok daha güzel olurmuş ama ben onları karıştırdım hangi akılla karıştırdıysam işte.Yok canım neden rezil olasınbencede çok lezzetli olur.
Olmadı tavuğu karıştırma sadece patatesleri beşamel sosuyla kaşar ekleyip firına ver tavuğada biraz koyu bir salçalı sos yapabilirsin. Birazda karabiber ve kekikle lezzetlendirip iki çeşit olarakta sunabilirsinolmadı size özel olsun diye yurtdışında yaşayan bir arkadaştan tarifi aldım de ki baştan eleştirinin önünü kes hani bak bizler için okadar uğraşmış diyip eleştiremesinler
İnan benimde aklımdaydı çok zor Allah sabır versin görüşürsen başsağlığı dileklerimi ilet.Zeynep şu an naapıyor acaba.:26:
Birden onu düşündüm içim sızladı..
Oğlu yanındadır şimdi daha güçlü hissediyordur kendini..
teşekkürler canım benim seninde kandilin mübarek olsun.Herkesin Kandili Mübarek olsun
Eki Görüntüle 339027 Eki Görüntüle 339028
Sağ ol İddadaşımne yapayım kilocuklar öbür türlü gitmek bilmiyor eccük dürtmem lazım ki sana yetişeyim
İddayı kaybetmek değil de yaza damga vurmak için bunu yapmak zorundayız dimi ama
Yok canım neden rezil olasınbencede çok lezzetli olur.
Olmadı tavuğu karıştırma sadece patatesleri beşamel sosuyla kaşar ekleyip firına ver tavuğada biraz koyu bir salçalı sos yapabilirsin. Birazda karabiber ve kekikle lezzetlendirip iki çeşit olarakta sunabilirsinolmadı size özel olsun diye yurtdışında yaşayan bir arkadaştan tarifi aldım de ki baştan eleştirinin önünü kes hani bak bizler için okadar uğraşmış diyip eleştiremesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?