Yena cığım gördüm miniklerini maş.
kızın tam bir genç kız olmus oğlun da çok tatlı...ne güzel meleklerin var ne sanslısın
bu arada orada hoş bir hatun da gördüm
Yenacım resimleriniz çok güzel çıkmış sende çok hoş çıkmışsın ama yeni değil senin foto yada ateşmi bastı seni:)
İnan benimde aklımdaydı çok zor Allah sabır versin görüşürsen başsağlığı dileklerimi ilet.
teşekkürler canım benim seninde kandilin mübarek olsun.
tabiki iiddia degil önemli olan sağlımız ve bikiniler
insallah cabucak veriris kilocuklarımızı..eee sulardan ne haber?
Yena cığım gördüm miniklerini maş.
kızın tam bir genç kız olmus oğlun da çok tatlı...ne güzel meleklerin var ne sanslısın
bu arada orada hoş bir hatun da gördüm
anammm ne güsel seyler düşünmüşsün cicişim sen..banu sorunca ben de düşünmüştüm ama bulamamıstım bir sey...senin fikirlerin ne güzel
ayhhh gece gece karnım öyle acıktı kiiii
ipin ucu kaçtı mı tam kaçıyor ya ufff...hala açım
hahahaha yurtdısından arkadas hee...ben sana geldigim de öle dersen biseye inanmam bak artık
Çok şükür sular geldi gibi :122: kombi suyu ısıtırmı bilmem ama olmazsa ketelde kaynatır eski usül yıkanırımtabi önce şu kuçağımdaki cadıyı uyutmam lazım maaşallah iplikcı kadının totoşu gibi söyleniyor bana uyutmaya calışıyorum diye Allahtan daha konuşamıyor yoksa kesin neler söylerdi bana
O uyuyana kadar inşallah sular da iyice gelir
Sorma kız Şaban gibi acıktıkca su içiyorumvalla hıkıçık bile tuttu o kadar su içtim anla ne kadar açim
hahaha küçük cadıya bak sen...bu kıs sana çekmiş kesin
canm insallah gelir şu sular vallahi üzülüyorum sana...hadi yıkanmak neyse de nasıl ısınıyorsunuz canm?
hahahha şaban gibisin deme..ayyy bende mi öle yapsam acaba...
bol suuu..kız aclıktan uyuyamıyorum valla
Haklısın insan ne diyeceni bilemiyor Allah yardım etsin çok zor.Aramak sorun değilde..nutkum tutuluyor ne diyeceğim bilemiyorum kederden..
Bugün aradığımda bir yığın prova yapıp öyle aradım.
ama arayıp destek olmak,yanında olduğumuzu bilmesi acısını hafifletir..
İnsan sevincinide, üzüntüsünüde paylaşmak istiyor..
Aradığımda iletirim canım..
Ohh gözün aydın banu cup diye atla suya inşallah bir daha kesmezler.Çok şükür sular geldi gibi :122: kombi suyu ısıtırmı bilmem ama olmazsa ketelde kaynatır eski usül yıkanırımtabi önce şu kuçağımdaki cadıyı uyutmam lazım maaşallah iplikcı kadının totoşu gibi söyleniyor bana uyutmaya calışıyorum diye Allahtan daha konuşamıyor yoksa kesin neler söylerdi bana
O uyuyana kadar inşallah sular da iyice gelir
Sorma kız Şaban gibi acıktıkca su içiyorumvalla hıkıçık bile tuttu o kadar su içtim anla ne kadar açim
İyi geceler yenacım.İyi geceler arkadaşlar...
hahhah cecoşumyaa ne neşeli kadınsın..sen varya beni bu saatte bu halimle bile güldürüyosun...anası kılıklı ne demektir yaa ayh cok güldümSular geldi şükürde cadıyı uyutamıyorum ki hala söyleniyorşimdi uyumamak için mama diyor ki daha yeni bitirdi zorlada olsa sütünü Anası kılıklı tabiki daha şimdiden numaracı
Bende yatıyımda sabah erken kalkarım inşallah kv geldiğinde esniyor olmıyım dimi ama::))))Herkese iyi geceler.
Hepinizin kandili mubarek olsun Allah gönlünüzdekini versin.
hahhah cecoşumyaa ne neşeli kadınsın..sen varya beni bu saatte bu halimle bile güldürüyosun...anası kılıklı ne demektir yaa ayh cok güldüm
kız senn bundan çekecegin var
evet canm cok dinç ve güsel olmalısın...vallahi insanın uykusu varken misafir hiç çekilmiyor odama girip yataga atlayasım geliyor konusulanları bile anlamıyorum
senn de kandilin mübarek olsun...ii geceler canm
bende çokk severim üzerinede sumak nar ekşisi ve pul biberrrr süper oluyoooRoka, ay şeklinde doğranmış kurusoğan ve çeri domatesle yaptığım salatayı kaşıklayarak yiyorum nefis oluyor varsa turpta ekliyorum ama rendelemiyorum ince ince doğruyorum...
vallla bravooo annaaammm içli köftenin yanıda roka salatası güzel gider be yenaaaSevgili merry,
sevgili annenin yaptığı içli köfteleri ( hemde Adana usulü ) duydumki yememişsin.:))
Bu ne büyük bir irade böyle şiddetle kınıyorum seni..topiğimizin şu an içinde bulunduğu iradesizliğe çok ters.
Tez o içli köfteler yenile..
hürmetler anneciğine.. KEyfini çıkar.
KAndiliniz mübarek olsun...
Dualarımızın kabul olması dileğiyle..
kendimden nefret ede ede kilo bildirimi yapıyorum
kilo bildirimi: 100,700 kg
3lü rakamlara geçtim yine benden bi halt olacağı yok
bu işi becerebileceğim yok
hiç olmadığı kadar açık iştahım deli gibi yiyorum
abur cubur yemek herşeyi hemde
yenacım beni listeden çıkarabilirsin boşuna zahmet edip yazmana gerek yok
Günaydin kizlaaaaaaar. Herkesin cumasi mübarek olsun
Kilo bildirimi yapip kurs yollarina düsüyorum.
Gecen haftayi hatirlayamadim simdi
Bu hafta 94.900Ucundan acik gördüm cok mutluyum.
SPOR: 390dk.
Her ne kadar yagdan veremesemde inceldigimin farkindayim ben dün yine kendime ciciler aldim bi tane bogazli turuncu kazak ( ilk defa kendime turuncu bisiy aldim ) bi tanede gri penye .
Öptüm hepinizi görüsürüzzz
Ayşeciğim öyle hemen pes edip bırakmak yok .Buradasın aramızdasın bu işe başladın ve vazgeçmek yok.
İdeal kilomuzun üzerindeki her fazla kilo, yaşam kalitemizi doğrudan etkiliyor. Sadece estetik açıdan değil sağlık açısından da fazla kilolarımız dan kurtulmamız gerekiyor
Neden kilo vermemiz gerektiğini son bir kez aklından geçir bu hafta kaçamakların oldu (sigarayı bırakmak isteyen birinin son sigarasını içip bırakmaya karar vermesi gibi) senin de son kaçamakların olsun bunlar oğlunun büyüdüğünü görmek için bir ömür onun yanında olmak için kendine bir söz ver ve yeniden başla yapabilirsin hepimizde zaman zaman kırılmalar oluyor ama vazgeçmiyoruz sende vazgeçme yani sadece estetik açıdan değil sağlığımız için de kilo vermemiz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?