Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena cığım gördüm miniklerini maş.
kızın tam bir genç kız olmus oğlun da çok tatlı...ne güzel meleklerin var ne sanslısın

bu arada orada hoş bir hatun da gördüm

Teşekkür ederim canım..Çok zarifsin..
Kızım genç kız oldu valla..22 haziranda 14 olacak..

Yenacım resimleriniz çok güzel çıkmış sende çok hoş çıkmışsın ama yeni değil senin foto yada ateşmi bastı seni:)

ahahaha yok banucuğum eski o resim.. yazdan kalma..:))
Daha öncede albüme eklemiştim sonra sildim..:))

İnan benimde aklımdaydı çok zor Allah sabır versin görüşürsen başsağlığı dileklerimi ilet.

Aramak sorun değilde..nutkum tutuluyor ne diyeceğim bilemiyorum kederden..
Bugün aradığımda bir yığın prova yapıp öyle aradım.
ama arayıp destek olmak,yanında olduğumuzu bilmesi acısını hafifletir..
İnsan sevincinide, üzüntüsünüde paylaşmak istiyor..

Aradığımda iletirim canım..

Çok şükür sular geldi gibi :122: kombi suyu ısıtırmı bilmem ama olmazsa ketelde kaynatır eski usül yıkanırım tabi önce şu kuçağımdaki cadıyı uyutmam lazım maaşallah iplikcı kadının totoşu gibi söyleniyor bana uyutmaya calışıyorum diye Allahtan daha konuşamıyor yoksa kesin neler söylerdi bana
O uyuyana kadar inşallah sular da iyice gelir

Sorma kız Şaban gibi acıktıkca su içiyorum valla hıkıçık bile tuttu o kadar su içtim anla ne kadar açim

hahaha küçük cadıya bak sen... bu kıs sana çekmiş kesin
canm insallah gelir şu sular vallahi üzülüyorum sana...hadi yıkanmak neyse de nasıl ısınıyorsunuz canm?

hahahha şaban gibisin deme..ayyy bende mi öle yapsam acaba...
bol suuu..kız aclıktan uyuyamıyorum valla

Sular geldi şükürde cadıyı uyutamıyorum ki hala söyleniyor şimdi uyumamak için mama diyor ki daha yeni bitirdi zorlada olsa sütünü Anası kılıklı tabiki daha şimdiden numaracı

Haklısın insan ne diyeceni bilemiyor Allah yardım etsin çok zor.

Ohh gözün aydın banu cup diye atla suya inşallah bir daha kesmezler.
İyi geceler arkadaşlar...
İyi geceler yenacım.

Bende yatıyımda sabah erken kalkarım inşallah kv geldiğinde esniyor olmıyım dimi ama::))))Herkese iyi geceler.
Hepinizin kandili mubarek olsun Allah gönlünüzdekini versin.

Sular geldi şükürde cadıyı uyutamıyorum ki hala söyleniyor şimdi uyumamak için mama diyor ki daha yeni bitirdi zorlada olsa sütünü Anası kılıklı tabiki daha şimdiden numaracı
hahhah cecoşumyaa ne neşeli kadınsın..sen varya beni bu saatte bu halimle bile güldürüyosun...anası kılıklı ne demektir yaa ayh cok güldüm
kız senn bundan çekecegin var
Bende yatıyımda sabah erken kalkarım inşallah kv geldiğinde esniyor olmıyım dimi ama::))))Herkese iyi geceler.
Hepinizin kandili mubarek olsun Allah gönlünüzdekini versin.

evet canm cok dinç ve güsel olmalısın...vallahi insanın uykusu varken misafir hiç çekilmiyor odama girip yataga atlayasım geliyor konusulanları bile anlamıyorum
senn de kandilin mübarek olsun...ii geceler canm

Eeee dinsizin hakkından imansız gelir hesabı ama sonunda pes etti imansız kolumda uyudu sonunda bende 5 dakika sonra iyice dalsında 40lanmaya gireyim kesilmediyse tabi o arada
Eşim bile diyor büyüğüde biraz inat ama ufağı kesin tüğ dikecek başıma diye

Roka, ay şeklinde doğranmış kurusoğan ve çeri domatesle yaptığım salatayı kaşıklayarak yiyorum nefis oluyor varsa turpta ekliyorum ama rendelemiyorum ince ince doğruyorum...
bende çokk severim üzerinede sumak nar ekşisi ve pul biberrrr süper oluyooo
vallla bravooo annaaammm içli köftenin yanıda roka salatası güzel gider be yenaaa
KAndiliniz mübarek olsun...
Dualarımızın kabul olması dileğiyle..

seninde mübarek olsun

herkezin kandili mübarek olsun bişeyler atıştırıp oruç tutucam inşalllah
tartıya çıkmadım sabah çıkarım nasıl olsa çok çıkarsa oruç olduğumdan sinirimi mamalardan alamam:)))

ceco kırklanmaya giitmişin hala ses yok boğulmayasıınn kız sularda

banu elllerine sağlık süper ikramlar misolarına löp löp et olsunn kolay gelsin

ev almak steyenlere alllah kolaylık versin ay ben sanırım aynı evde yapamam yıllarca çingenelik ruhumda var bi evde en fazla 10 yıllık evllk hayatımda 1 buçuk yıl oturdum daha hiç 2 yıl olmadı 7 evim burası bu yaz gene tain var malesef mayıs gelsede toplansam yavaş yavaş bakalım kime yakkın bi yere tainimiz çıkıcak allah sağlık versinde

yeşil çayımı yudumluyorum şimdik
herkeze hayırlı günler dualarımız kabul olur inşallah

dua dedimde genelde dualarımın arasına alllahım ne olur azim ver kilo vereyim diye dua ediyorum sonrada içimden diyommki dünyayı yedin böyle erirmi totoşunu kaldırıp spor yamıyonda oturduğun yerden dua edyon biraz zor erirsin sen diyorum aman gece gece aklıma geldi neyse ben yatayımm en iyisi

kahvaltımı şmdik yapıyorum 2 yk lor peynir 1 dlm kepekli ekmek 1 yumurta maydonoz 4 tane çeri domates yeşil çayyyy

günaydınlar herkese
hayırlı cumalar hayırlı kandiller
umarım herkesin keyfi sağlığı sıhhati yerindedir

kendimden nefret ede ede kilo bildirimi yapıyorum

kilo bildirimi: 100,700 kg

3lü rakamlara geçtim yine benden bi halt olacağı yok
bu işi becerebileceğim yok
hiç olmadığı kadar açık iştahım deli gibi yiyorum
abur cubur yemek herşeyi hemde
yenacım beni listeden çıkarabilirsin boşuna zahmet edip yazmana gerek yok

Ayşeciğim öyle hemen pes edip bırakmak yok .Buradasın aramızdasın bu işe başladın ve vazgeçmek yok.
İdeal kilomuzun üzerindeki her fazla kilo, yaşam kalitemizi doğrudan etkiliyor. Sadece estetik açıdan değil sağlık açısından da fazla kilolarımız dan kurtulmamız gerekiyor

Neden kilo vermemiz gerektiğini son bir kez aklından geçir bu hafta kaçamakların oldu (sigarayı bırakmak isteyen birinin son sigarasını içip bırakmaya karar vermesi gibi) senin de son kaçamakların olsun bunlar oğlunun büyüdüğünü görmek için bir ömür onun yanında olmak için kendine bir söz ver ve yeniden başla yapabilirsin hepimizde zaman zaman kırılmalar oluyor ama vazgeçmiyoruz sende vazgeçme yani sadece estetik açıdan değil sağlığımız için de kilo vermemiz gerekiyor

Bende kilo bildirimi yapıyorum bende bir değişiklik yok malesef
Geçen hafta : 91.5
Bu hafta :91.5
Spor : 120 dk
almadım da vermedim de umarım bu hafta daha iyi bir hafta olur spora biraz daha önem vermeliyim bakalım daha sıkı bir şekilde devam etmek istiyorum umarım yapabilirim

Günaydin kizlaaaaaaar. Herkesin cumasi mübarek olsun
Kilo bildirimi yapip kurs yollarina düsüyorum.
Gecen haftayi hatirlayamadim simdi
Bu hafta 94.900 Ucundan acik gördüm cok mutluyum.
SPOR: 390dk.
Her ne kadar yagdan veremesemde inceldigimin farkindayim ben dün yine kendime ciciler aldim bi tane bogazli turuncu kazak ( ilk defa kendime turuncu bisiy aldim ) bi tanede gri penye .
Öptüm hepinizi görüsürüzzz

Her geçen gün zayıflayıp daha ne ciciler alacaksın kendine Güle güle giy cicilerini

haklısın bende farkındayım en önemlisi sağlığımız için zayıflamalıyız ama olmuyo
karnım tıka basa dolu olduğu halde elimde sürekli bişeyler yemek istiyorum
nasıl bir şey bu bilmiyorum
ama elim ağzım boş durmasın sürekli yiyeyim istiyorum
yemek yemekten çok zevk alıyorum
yapıcak bişey bulamadıkça yemek yemeye veriyorum kendimi
bilmiyorum yaaa
dün akşam ekmek yanında pilav yedim
hayatımda ilk kez
ekmeğin yanında pilav yenirmi yaa
kendime de şaşırıyorum ama off bilmiyorum
2 ay var tam ve benim o zamana kadar vermem gereken 12-13 kilo var ama imkansız
vermek yerine alıyorum benn sürekli

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah
Allahım zeynep ablaya da sabırlar versin
evladı olmayanlar hayırlı evlatlar nasib etsin
işi olmayanlara hayırlı iş bekarlara da hayırlı eşler verisn inşallah
borçlulara edalar dertlilere de devalar versin rabbim
günahlarımızı affetsin bir daha yapmama azmini de nasib etsin bize amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…