Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin ağzına sağlık ne güzel dua ettin sabah sabah allah dualarımızı kabul etsin

geçen hafta 79.5
bu hafta 79.7
gelen 200 gr cık az bile olmuş
sporum 60 dk
bu hafta da böyle oldu veren vermeyen alan burada olan herkesi tebrik ederim

Günaydın Kızlar

Bugün baskülüm bana - göstermedi ama olsun her ne kadar listeye yansımayacak olsa da bu hafta 3 kg verdim.
Geçen hafta 111.0 di bugün 108.0 Sonradan aldığım kilo olduğu için çabuk gitti tabi

Kilo bildirimi : 108.0
Spor : 150 dk

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Acil kahvaltımı yapıp çıkmam lazım hatırlayanlar vardır mary_porker vardı benim ortakımdı burada Erzuruma taşınmışlardı onunla kuaföre gidicez görüşürüz

Selam Ve Dua İle GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR Hayırlı Nurlu CUMALAR..!!

Allahım, kusurları gören değil, kusurları örtenlerden; teselli arayan değil, teselli edenlerden; anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden; yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil sevenlerden olmamıza yardım et AMİNNNN HAYIRLI KANDİLLER HERKESE.....

günaydın kızlar geçen hafta 109.5 bugün 108.7 dün 108 görmüştüm ama ikramlardan yiyince birde leslie yapamayınca 108 olmadı neyse haftaya inşallah az kaldı ikili rakamlar geliyorum....
spor çok az bu hafta 3 gün iki mille leslie 105 dak

tombulkelebeğim hadi yetiştim sana bende gçen hafta 111ler görmüştüm bende daha fazla verdim aslında çünki bir hafta önce 109.5 inmiştim neyse yavaş yavaş gidelim ama bir daha 100ün üzerine çıkmaya lım inşallah kahvaltı hazır hemen gideyim ...

kilo veren herkesi tebrik ederim

yenacım kafam o kadar dalgın ki sabah tartılmayı unutmuşum yolda aklıma geldi hafta içi de hiç tartılmadım o yüzden bildirim yapamıyorum beni aynı geçmeni rica ediyorum...

aminnnnnnn kızlar saolun

canımya aynı durumdayız biz maalesef yani kilo almama şaşmıyorum hastalık derecsine geldi artık bu hafta 4 gün akşam davetleri oldu saat 8 gibi yendi bende geri durmadım yedim vee sonuç yine artıııı...bırakmak yok pes etmek yok...bu kilolar yediğimiz için gitmiyor başka bir sebebi yok

bu güzel dualara amminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

biliyorum nevincim herşeyin farkındayım ama yine de yemeden de durmuyorum
böyle giderse 120leri görürüm benn yakında

canım ben senden farklı değilimki... görmeyeceğiz inşallah 120 leri...

2 haftada dört kilo aldım cnm
böyle devam ederse nasıl görmicem ki
dur demem lazım yememem lazım ama yok
şimdi msnden kuzenimle konuşuyorum bana gelicek yrn p.tesiye kadar beraberiz ne yapsam ne yesek onları soruyorum kıza

bazen vücudumuz tepki veriyoo almak için elinden gelenini yapıyo
çok acıktımmı galeta yiyorum kepekli seviyorum heledde ayran yada meyveyle dahada tok tutuyooo
geçen hafta 79.5
bu hafta 79.7
gelen 200 gr cık az bile olmuş
sporum 60 dk
bu hafta da böyle oldu veren vermeyen alan burada olan herkesi tebrik ederim
demekki rejim yapmasan kilonu koruyabilceksinn asu
15tatil bitince tam gaz devam edersin
resimlerin süper kızınada maşşallahhh büyümüş bende sen gibi alt ,basen yok amma göbek maşşallah sevmiyorum göbeğimi o yüzden bady giymek isitiyorum kısa ama nerdee

ne güzel bi dua aminnnnn

geçen hafta:103.6
bu hafta:101.7
giden kilo:1.9
spor:90 dk hasta olduğum ve hava kötü olduğu için spora pek gidemedim.inşallah iyileşince pazartesiden itibaren gidicem

kızlar kilo veren herkesi kutlarım

beni aynı yazarmısın yenacım bayaaaa bir artıdayım ama böyle yazılmak istemiyorum listeyeeeee (((((((

yani 93.500 kg

offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…