Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynep kardesimize sabir esinede rahmet diliyorum

kilo bildirimim :143,1
giden kilo 1.700

spor: 350 dakika yürüyüs

bu yolda ugras veren herkezi tebrik ediyorum Allah kolaylastirsin insallah

bu arada hem cumaniz hemde kandiliniz mübarek olsun.

benim iştahta öyle 1 hafta dursa ertesi hafta iyice kuduruyor. ne diyeyim ben de utancımdan yazamadım kilomu. hava çok soğuk olduğu içinde fena acıkıyoruz.

Selam...
3 gündür işe gelemiyordum.Malum hava koşulları.Evden bile çıkamadım ki işe geleyim.Bugün biraz düzeldi yollar açıldı da gelebildim.Çok özledim hepinizi.Bildirimi yapıp geçmişi okumak istiyorum tek tek.Tam 43 sayfa birikmiş.Ben yokken neler oldu çok meraktayım...Kio veremedim maalesef.Evdeydim.Eşim de gece vardiyesinden çıktığı için evdeydi bütün gün.Birlikte kahvaltı falan yaptık.O uyudu sonra.Akşam yemeğine uyandı.İyi de oldu aslında.Eşimle baya zaman geçirdim bahaneyle.

Kilo bildirimi
Geçen hafta:88,5
Bu hafta: 88,5

Umarım sizlerden bol eksili bildirimler gelir...

inşallah koruyabilirim canım ama kontrollü olmak şart inşallah tam gaz devam hep beraber
geçen hafta:103.6
bu hafta:101.7
giden kilo:1.9
spor:90 dk hasta olduğum ve hava kötü olduğu için spora pek gidemedim.inşallah iyileşince pazartesiden itibaren gidicem

maşallah güzel menülerin sonuç vermiş

yapmayacaktım ama neyse ibreti alem olayım yapayımda((

2 hafta önce: 75,4
geçen hafta izinliyidim ve
bu hafta:77,714:)

GELEN:2300gr43:)
spor yok malesef.....

neyse hakettim biliyorum ama inanın bu gelenin çoğu memleket faciası değil.ankaradayken cozuttum ben daha çok ve inanıyorum ki 2 kiloyu son 5 günde aldım .çünkü öncesinde hem dengeli yedim hem karışımdan içtim.bu hafta ptesiden beri karışıma ara verdim 1 hafta ara vermek iyi diye biliyorum.pazara tekrar başlarım artık.bu haftaki hedefim kilo çizelgeme yaklaşabilmek olacak((

günaydın arkadaşlar..hayırlı cumalar

geçen hafta kilo:95,50
bu hafta:94,50
kilo kaybı:1 kilo

spor:280 dakika

yena abla beyzuş abla şimdiden tşk ederim..kilo veren kilosu sabit kalan ve kilo vermek için çabalayan arkadaşlarımıda ayrıca tebrik ederim

Öncelikle Hayırlı kandiller cumalar dilerim :) Buraya daha az vakit ayırmak zorunda kalmak beni gerçekten üzüyor. Bu sabah diyetisyenime gittim kontrole. 82.7 cıktı kilom. 3 haftada 600 gr vermişim yani :) bunada şükür. öyle bir dadandımki çekirdek ve abur cubura anlatamam size. Ofiste hiç durmadan çekirdek yiyoruz hepbirlikte deli gibi. yağ ölçüm cihazına çıktım bu sabah diyet sürecimde ilk kez. vücudumda 33 kilo yağ varmış bu rakamı 17 lere indirmemiz gerekiyormuş. yani hedeflediğimiz kilo yani 60 kilolara inerken %80 yağdan kaybetmem gerekiyor. nasıl olacak bakalım. 2 hafta sonra aradaki değişimi göreceğiz. önümüzdeki hafta çarşamba günü istanbula gidiyorum. emitt fuarı var belki duymuşsunuzdur beylikdüzü fuar merkezinde pazar gününe kadar. ben çarşamba gidip pazartesi döneceğim. fuar perşembe pazar. inşallah pazartesi günü gezmeyi planlıyorum istanbulda hasret gidermek istiyorum. güzel değişik bir fuar emitt. otellerin ve acentaların oldugu büyük bir fuar. gelmek isteyen olursa bana özelden mesaj atabilir telefonlarımızı veririz birbirimize ben size davetiye veririm kapıdan gelir alırım sizi :) kilo verebilen veremeyen herkesi kutluyorum. Allah'ım bu güzel günde tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...

ece bu hafta o artıların çoğundan kurtulursun diye düşünüyorum canım
mola vermek iyi gelmiştir kafana takma sakın

hayırlı cumalar kandiliniz mübarek olsun
kilo bildirimi
geçen hafta tartılmadım ondan önceki hafta 87.1 di galiba
bu hafta 86.8
spor yok

benim iştahta öyle 1 hafta dursa ertesi hafta iyice kuduruyor. ne diyeyim ben de utancımdan yazamadım kilomu. hava çok soğuk olduğu içinde fena acıkıyoruz.

cnm yerken utanmıyoruz boşver yaz gitsin gerçek kilonu haftaya verirsen moral olur sana
bence aynı geçme kilonu
bak ben yüzsüzce söyledim
doymak bilmiyorum
orucum bugünde şuan aklımda akşam ne alsam ne yesem var yrn ne yesem pazar gnü ne yesem hep yemek yani

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...
KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUM ..ama bilesinizki regl dönemimdeyim oyüzden az verdim =)
Geçen hafta 106,4
bu hafta 105,4
spor yoq tabiki :27
BU ARADA HERKESİN MEVLÜD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN..HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR...

çizelgemde ufak bi yanlışlık olmuş =)) düzelteyim dedim

Günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr :122: :122: :122:

Sabah şerifleriniz hayırlı olsun diyeceğim ama öğlen oldu bile
Hesapta sadece bildirimimi yapıp cıkıcaktım geçmişi akşam okurum diyordum ama dayanamadım.
Topiğe şarkılar söyleyerek girdim ama sonra bir baktım topiğimiz baya bir dağılmış
Kızlar nazara geldiniz herhalde yaa her hafta o kadar güzel kilolar verirken bu hafta herkes az da olsa artıda :26:

Ammmmaaaaa...

...Pes etmek yok Sizler istedikten sonra çok daha güzel bildirimler yapabilirsiniz. Neticede hepiniz çok çok güzel kilolar verdiniz ve çoğumuzun örnek aldığı kişilerin başında geliyorsunuz. Regl miş, misafirmiş yada tatilmiş nasılsa bir iki gün içinde geçecek ve ben inanıyorum ki haftaya birincilik tahtında büyük bir çekişme olucaktır
Bizler sizlere güveniyoruz tıpkı sizlerinde bizlere artılarda olduğumuzda yada kilo veremediğimizde güvendiğiniz gibi

Hadı fıstık adayları en geç Pazar yine eski canlı ve inançlı topiktaşlarımı istiyorum ben yaaa :122:

Güzelim pes etme ne olursa olsun devam et. Ben verebiliyorsam zar zor da olsa herkes verir

Darısı başıma
Harikasın canım kıyafetlerinide güle güle giy eminim çok yakışmıştır.
Benimde zayıfken turuncu rengi V yaka güzel bir kazağım vardı hatta hala dolapta benim zayıflamamı bekliyor inşallah çok yakında yine birbirimize kavuşacağız
Eskiden ne güzel renga reng kazaklarım vardı şimdi kilolu olunca renk seçenekleri bile kısıtlı :26:
Bu durumda ne yapıyoruz bir güzel zayıflayıp dipçik gibi oluyor sonrada renkli renkli giyinip tıpki bir gökkuşağı gibi etrafımızdaki tüm gözleri üzerimize çekiyoruz

Sanada hayırlı cumalar ve hayırlı kandıller canım.
O güzel dileklerin içinde ancak Allah razı olsun ve aminnnnn denir

Aminnnnnnn... Rabbim hepinizin gönlünden geçenleri tez zamanda karşınıza çıkarsın inşallah

Üzme tatlı canını güzelim nasılsa şu tatil bir bitsin ondan sonra daha da düzene girersin. Benim kız bile evde olunca değişiyor herşey artık okullar açılacak diye seviniyorum valla Şimdiye kadar çok güzel kilolar verdin sende o 2 kilocukmu sana dokunacak. Haftaya eminim onların hepsi gitmiş olur

Anaaaaaa bildirim yapmayı unutuyordum az daha

Geçen hafta 111.5 kg
Bu hafta 110.5 kg

giden : 1 kg

İnşallah bundan sonra hep böyle bildirim yaparım en kötü ihtimalle .... Aminnnnnnnn

hayırlı cumalarrr........

hayırlı kandillerrr arkadaşşşlarrrr......

benim hala netim yokk kilo bildirimi yapıcammm...

bu hafta....aynıyımmm.. misafirim vardı bir haftadır diyet felan kalmadııı....öpüyorum hepiniziiii....çok özledim he
pinizii......

geçen hafta 105
bu hafta 103.5
giden 1500 gr maşallah

cherrycik izinli ve evdeymiş netinde sorun varmış herkese selam söyledi bu güzel bildirim de bana düştü

Selamlr hayırslı cumalar,
Ben hala annemdeyim,ablamn teldn yapiyorum bildirmimi.Kardşimin pc bozuk.Benim evin oralar baya kötüymüş eşim götürmedi o yüzden günlerdir yolda kalrzr diye.İnŞAllah bu gece dönücem,evimi özledm Ayrica çokta kilo aldım 15 günde (( geçen hafta eksideydm bu hafta öyle bi artıdayımkş off offff ((((( ne zormuş teldn yazmak bu arada yaa.İnşallah gece görüşürz kızlar öpüyorum hepinizi çok özledim.

Geçen hafta : 86.000
Bu hafta 88.600
Fark + 2.600
Spor yok (((

kilo veren herkesi kutluyorum

banuşum bu ayki listede çizittir bakıyım beni. geçen hafta 89.1
bu hafta 87.3
herkese hayırlı cumalar,
kandiliniz mübarek olsun.
görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…