Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banucum şu dönüşüme alınmayan damacanaardan alsana eve. doldur dursun kenarda benim 2 tane var biri lavaboda, diğeri antrede. ne olur ne olmaz.

Benimde öyle bir huyum varki eğer uykum varsa uyurum tutamam kendimi 5 dk bile yeter ama uyumam lazım bugün sızarmışım yanlarında rezalete bak::)))
Aminn nursenacım gelenler çöp gibi onlara et olsun beni teğet geçsin:)
Saçmalama ayşe listeden çıkarsan iyice dağıtırsın bu aralar moralin bozuk ondan böylesin geçicek merak etme...
Amin asumancım ne güzel bir duayla açtık günü.
Bravo bahar umarım hep böyle gider yaz bakalım listeni belki bizde veririz.
Amin yağmurgözlü
Canım galiba bu hepimizin sorunu beraber olmayı yemekle birleştiriyoruz bizde öyleyiz biri gelse beraber napsak değil ne yesek diye düşünüyoruz hatırlarsan sana geldiğimde anlatmıştım bende aynı durumdaydım sabah kalkar kalkmaz ne yesem deyip yiyordum çok şükür geçti seninde geçicek inan.

Benimde öyle bir huyum varki eğer uykum varsa uyurum tutamam kendimi 5 dk bile yeter ama uyumam lazım bugün sızarmışım yanlarında rezalete bak::)))
Aminn nursenacım gelenler çöp gibi onlara et olsun beni teğet geçsin:)
Saçmalama ayşe listeden çıkarsan iyice dağıtırsın bu aralar moralin bozuk ondan böylesin geçicek merak etme...
Amin asumancım ne güzel bir duayla açtık günü.
Amin yağmurgözlü
Canım galiba bu hepimizin sorunu beraber olmayı yemekle birleştiriyoruz bizde öyleyiz biri gelse beraber napsak değil ne yesek diye düşünüyoruz hatırlarsan sana geldiğimde anlatmıştım bende aynı durumdaydım sabah kalkar kalkmaz ne yesem deyip yiyordum çok şükür geçti seninde geçicek inan.

inşallah geçer zor biraz ama bakalım

Yenacım ben bugün tartılmadım korktum çıkamadım tartıya beni bilinmez geç aynı desem değilim eksi desem hiç değilim eğer korkumu yenersem tartılır söylerim.

.
.
.
.
.
Merhabalar, tatil matil dinlemeden kilo verebilen arkadaşlarımın hepsine benden bir madalya :))))

Bana gelince, az önce kayınvalidemleri yolcu ettim, dün bizde kalmışlardı, şimdi hazırlanmaya kayınbiraderimin evine gittiler, yarın sabah yolcular. Artık ben de normal düzenime dönerim inşallah. Geçen Pazartesi sabahı +1.500 gördüğüm için canım çok sıkkındı, hafta sonu davul gibi yemiştim çünkü (ne demekse??). Hafta boyu ancak artıları vermişim üzerine 300 gramcık daha gitmiş Eğer hafta sonu sapıtmasaydım öyle, bugün yüz güldüren bir bildirim yapardım belki.

Sonuç olarak;
Geçen hafta; 81.3 kg
Bu hafta 81 kg

Spor yok ne yazık ki, kardan kıştan yürüyüş iyice aksadı

Biraz geçmişe bakayım şimdi :)))

Misafir varken diet olmuyor umutcum ama gene 300 gr vermişsin o bile iyi valla.

kizlarrr çok fena grip olmuşum prenseste grip o hifif atlatıyor ben atesleniyorum griptenmi yoksa gogsumdenmi bilmem ama gogsum çok fena dün kadindoktruna gittim ilaç yazdı süt geri gitsin diyee insallah çabuk etki eder
heryerim sanki dayak yemisim
kg verenleri tbrler ediyorum
yenacim şimdiden ellerine sağlık cnm
kandiliniz mübarek olsun nice kandillere

ayyyhhh ben geç kaldım bugün netimde sabah sorun vardı sonra unutmusum yafff((

geçen hafta 107.2
bu hafta 107.5

annemin gelmesi ben de + yani pozitif bir etki yaratmış..
vallahi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim...

bir yanım veremedim diye üzülüyor..bir yanım o içliköfteleri götürürken düşünseydin diyor

inşallah koruyabilirim canım ama kontrollü olmak şart inşallah tam gaz devam hep beraber

maşallah güzel menülerin sonuç vermiş

sonradan alınan çabuk gider sen azimlisin verirsn boşver 2 gün daha keyfini çıkar bence

aman bende orucum helva kavurayım dedim akşam alşam yerim diye vaz geçtim zaten gr gr veriyorum ondan da ollmayayım

Canıııım hoşgeldin.Özledim seni.Beni merak etmişsin.Okudum geçmişi.Ters bişey yok şükür.Kar tatili yaptım.İnemedim ki kalıcı konutlardan aşağı.İyi oldu valla süper dinlendim ama bende kilo veremedim.
+ ya geçtin diye üzülme hemen.çok değil zaten 300 gram.Takma fazla.ipin ucunu da bırakma.Annen dönünce zaten eski moduna geçiceksin canım.Sen öyle şeylere hayır dedinki annenin yaptığıiyani düşünsene şuan +300 gram değil +3 kg da olabilirdi.Bu yönünden düşün istersen.Biz sana güveniyoruz.Annenin bi dahaki geldiğine baya kilo vermiş ve incecik olcaksın.İnşallah annen bi dahaki gelişine anneanne olarak gelir

Amin kızlarrr ne güzel dualar bunlar böyle...Allah kabul etsin..

ohhh evet ne güzel oldu senn için vallahi sevindim bol dinlendigine..evine zaman da ayırmıssındır...
evet üzülmedim canım,hakettim yanii...yersen alırsın bunun böle olacağı belliydi
köfteleri hüplettim haberin var mı?????
evet daha byük yara almamak lazım..takarsam daha kötü olur..

ayhh yazın ben gidicem annemin yanına ozamana senn kilona inebilmek tek hayalim..tabiki biras zor
son cümleni okuyuncaya kadar gülüyodum ama şimdi birden ağlamaya basladım...aslında çok doluyum ebrum ama şimdi anlatmanın ne yeri ne zamanı...
ben düşündüm de bebek hayalim bile yok,yani hayalini bile yapamıyorum inanmadığım için...

hayırlı kandiller tombul kuşlarım benim ben geldim topbul kusunuz geldi halen 95 psikolojim bozuk sormayın gitsin 5 biryerde çayları güzel kilo verdiriyomuş hazırıyla aktarcını arasında ne fark var el atın şu tombul kusunuza sizlere zahmet

geçen hafta 105
bu hafta 103.5
giden 1500 gr maşallah

cherrycik izinli ve evdeymiş netinde sorun varmış herkese selam söyledi bu güzel bildirim de bana düştü

cherycim bana da msj atmıştı da kuafördeydim ancak geldim evet ama sana da söylemiş sanırım tebrik ederim cherycim süper gidiyor kilolar

Teşekkür ederim banucum ama inan liste falan yok gayet relaxım sadece tatlı tüketmedim günde mutlaka 3 litre su içtim yaptığımda 150 dk leslie bence kasmamak en önemlisi bugüne kadar kasmıyordum dün akşam kasıldım biraz çiğköfte yedim veremiycem dedim sabah baktım verememişim çok üzüldüm olay bu kasmamak nasıl olsa veririm deyip rahat olmak en önemlisi. Az yedim meyve yedim akşamları da genelde aç uyudum bu haftada 3 kilo verebilirim inşallah diyicem ama o sonradan aldığım 3 kiloydu hemencik gitti bundan sonra daha zor gider ama olsun leslie arttırıcam

Geldimmmm

Tekrardan kilo veren herkesi tebrik ediyoruuuummmmm

Sabah dediğim gibi maryciğimle kuaföre gittik kestirdim saçlarımı ohhh yaa yeni bir hava geldi saçıma sevdim boydan aldırmadım da kenarlardan kat attırdım çıkışta maryciğim acıktım dedi gel gidelim buzlukta içli köfte var yiyelim dedi ben hayır dermiyim demedim valla gittik içli köfteleri gümletttik şimdi geldim eve hiçte pişman değilim cuma günlerini izin günü yaptım kendime bir hafta dişimi sıkıp 1 gün izinli olucam şimdi de gidip tiramisu yapıcam ablam niyetli bugün tiramisu istedi yapayım sevaptır

Kuzucuuum kıyamam ben sana yaa.Neden öyle düşünüyosun.Bak bende üzüldüm şimdi.Neden olumsuz bakıyosun ki bebek işine.Vardır bi hayır tatlım.Bak benim 2 düşüğüm var.Düşünsene ilki yaşasaydı şimdi 3 yaşında bi çocuğum olcaktı.Ama napalım.Öncelikli olan bizim ve kocalarımızın sağlıklı olması.Hayırlısı olsun hakkımızda güzelim.Meryemim tatlım,üzme tatlı canını eşin de üzülür bu haline.Sen elinden geleni yapıyorsun gerisini Allah'a bırak.Tevekkül ve dua et canım.
Bu arada sen kadın doğumcuda klomen veya yumurta çatlatma iğnesi falan olmadın mı hiç.Ben Veysel beye gittiğimde pko var dedi.Duphaston verdi.Adet olunca gittim.Klomen ilacını verdi.Yumurta takibi yaptı ve iğne verdi.İlişki önerdi.2 ay klomen tedavisi gördüm ama sonuç alamadık.Sende bu tür bi tedavi oldu mu?Neyi bekliyor doktorun?Pko nun tamamen geçmesini mi?Aşılama falan bir sürü yöntem var sen çok üzülme canım?Çareleri var rahatsızlıklarımızın.Allah dermansız dert vermesin...

Dertleşiriz bi gün bol bol dinlemek isterim seni.Yeter ki sen üzülme canım yaa.Tanımıyorum seni ama inan çok seviyorum...

baharcım saçlarını güle güle kullan sen kuafördeyken cherry ile konuştuk da bildirdim ben de kilosunu
tiramisuyu da yap canım sevaptır ellerine sağlık ben de lokma yapacağım inşallah

offf çok fena süt çekilmesi...ben bilmiyordum ve rahat rahat gezmiştim gece hatta sütyeni çıkarmıştım söylemesi ayıp...sonraki günlerde taş gibim oldum yaklaşık 1 hafta sürdü.karnımda bebek olduğu içn ilaçta kullnanamdım tabi...aslında sıkı sıkı sarmak veya dar sıkan bir sütyen takmak gerekliymiş.ama ben 2-3 gün sonra öğrendim dr a gittiğimde...kimseye sarılamıyordum bile arkadaşlarla buluştuğumuzda.kızım 15 aylıktı oğlum 5 yaşında onlardan da uzak durmaya çalışıypordum değdikçe onlar çok fena acıyordu.Allah kolaylık versin canım
sonradan alınan çabuk gider sen azimlisin verirsn boşver 2 gün daha keyfini çıkar bence

aman bende orucum helva kavurayım dedim akşam alşam yerim diye vaz geçtim zaten gr gr veriyorum ondan da ollmayayım
inşallah bende öyle ümit ediyoprum bir yandan da ben hedef kilom diye bırkasam diyeti nasıl gümleyeceğimi görmüş oldum yani bana bir ders oldu.insan 5 günde 2 kg alırmı?tamam yiyorum herşeyden ama çok çok abarttığımı zannetmiyorum.hem hala emziriyorum güya spor niyetine geçiyormuş alakası yok...ben 72 hedefim için 70 e inmeliyim ki 72 yi koruyayım.yoksa işim yaşş.valla oruçken hele helva kavurmadığın iyi olmuş.nasıl baştan çıkarıcı bir kokusu var o helvanın..aaahhhh ahhh.benm kv ve görümcelerim süper yapıyorlar bide.değişik bizim yaptığımızdan ve süper oluyor

ben yine de seni istiyorum o kadar mamaya rağmen 300 gr + süper canım.iradene kocaman bir

insan düzeni bozulunca gözünün önünde binbir çeşit olunca helede bunları anne yapmışsa tüm bunlara rağmen süpersin.asıl önemli olan bundan sonra istikrarlı davranman.ben memlekette geri çevirdğim çoğu şeyi ankarada yedim.buna da hiç bir anlam veremedim...bu nasıl bir açgözlülüktür bilememdim.halada toparlayamadım....neyse karmasarlık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…