Benimde öyle bir huyum varki eğer uykum varsa uyurum tutamam kendimi 5 dk bile yeter ama uyumam lazım bugün sızarmışım yanlarında rezalete bak::)))hahhah cecoşumyaa ne neşeli kadınsın..sen varya beni bu saatte bu halimle bile güldürüyosun...anası kılıklı ne demektir yaa ayh cok güldüm
kız senn bundan çekecegin var
evet canm cok dinç ve güsel olmalısın...vallahi insanın uykusu varken misafir hiç çekilmiyor odama girip yataga atlayasım geliyor konusulanları bile anlamıyorum
senn de kandilin mübarek olsun...ii geceler canm
Aminn nursenacım gelenler çöp gibi onlara et olsun beni teğet geçsin:)herkezin kandili mübarek olsun bişeyler atıştırıp oruç tutucam inşalllah
tartıya çıkmadım sabah çıkarım nasıl olsa çok çıkarsa oruç olduğumdan sinirimi mamalardan alamam:)))
ceco kırklanmaya giitmişin hala ses yok boğulmayasıınn kız sularda
banu elllerine sağlık süper ikramlar misolarına löp löp et olsunn kolay gelsin
ev almak steyenlere alllah kolaylık versin ay ben sanırım aynı evde yapamam yıllarca çingenelik ruhumda var bi evde en fazla 10 yıllık evllk hayatımda 1 buçuk yıl oturdum daha hiç 2 yıl olmadı 7 evim burası bu yaz gene tain var malesef mayıs gelsede toplansam yavaş yavaş bakalım kime yakkın bi yere tainimiz çıkıcak allah sağlık versinde
yeşil çayımı yudumluyorum şimdik
herkeze hayırlı günler dualarımız kabul olur inşallah
dua dedimde genelde dualarımın arasına alllahım ne olur azim ver kilo vereyim diye dua ediyorum sonrada içimden diyommki dünyayı yedin böyle erirmi totoşunu kaldırıp spor yamıyonda oturduğun yerden dua edyon biraz zor erirsin sen diyorum aman gece gece aklıma geldi neyse ben yatayımm en iyisi
kahvaltımı şmdik yapıyorum 2 yk lor peynir 1 dlm kepekli ekmek 1 yumurta maydonoz 4 tane çeri domates yeşil çayyyy
Saçmalama ayşe listeden çıkarsan iyice dağıtırsın bu aralar moralin bozuk ondan böylesin geçicek merak etme...kendimden nefret ede ede kilo bildirimi yapıyorum
kilo bildirimi: 100,700 kg
3lü rakamlara geçtim yine benden bi halt olacağı yok
bu işi becerebileceğim yok
hiç olmadığı kadar açık iştahım deli gibi yiyorum
abur cubur yemek herşeyi hemde
yenacım beni listeden çıkarabilirsin boşuna zahmet edip yazmana gerek yok
Amin asumancım ne güzel bir duayla açtık günü.herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah
Allahım zeynep ablaya da sabırlar versin
evladı olmayanlar hayırlı evlatlar nasib etsin
işi olmayanlara hayırlı iş bekarlara da hayırlı eşler verisn inşallah
borçlulara edalar dertlilere de devalar versin rabbim
günahlarımızı affetsin bir daha yapmama azmini de nasib etsin bize amin...
Bravo bahar umarım hep böyle gider yaz bakalım listeni belki bizde veririz.Günaydın Kızlar
Bugün baskülüm bana - göstermediama olsun her ne kadar listeye yansımayacak olsa da bu hafta 3 kg verdim.
Geçen hafta 111.0 di bugün 108.0Sonradan aldığım kilo olduğu için çabuk gitti tabi
Kilo bildirimi : 108.0
Spor : 150 dk
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Acil kahvaltımı yapıp çıkmam lazım hatırlayanlar vardır mary_porker vardı benim ortakımdı burada Erzuruma taşınmışlardı onunla kuaföre gidicezgörüşürüz
Amin yağmurgözlü
Selam Ve Dua İle GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR Hayırlı Nurlu CUMALAR..!!
Allahım, kusurları gören değil, kusurları örtenlerden; teselli arayan değil, teselli edenlerden; anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden; yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil sevenlerden olmamıza yardım et AMİNNNN HAYIRLI KANDİLLER HERKESE.....
Canım galiba bu hepimizin sorunu beraber olmayı yemekle birleştiriyoruz bizde öyleyiz biri gelse beraber napsak değil ne yesek diye düşünüyoruz hatırlarsan sana geldiğimde anlatmıştım bende aynı durumdaydım sabah kalkar kalkmaz ne yesem deyip yiyordum çok şükür geçti seninde geçicek inan.2 haftada dört kilo aldım cnm
böyle devam ederse nasıl görmicem ki
dur demem lazım yememem lazım ama yok
şimdi msnden kuzenimle konuşuyorum bana gelicek yrn p.tesiye kadar beraberiz ne yapsam ne yesek onları soruyorum kıza
Benimde öyle bir huyum varki eğer uykum varsa uyurum tutamam kendimi 5 dk bile yeter ama uyumam lazım bugün sızarmışım yanlarında rezalete bak::)))hahhah cecoşumyaa ne neşeli kadınsın..sen varya beni bu saatte bu halimle bile güldürüyosun...anası kılıklı ne demektir yaa ayh cok güldüm
kız senn bundan çekecegin var
evet canm cok dinç ve güsel olmalısın...vallahi insanın uykusu varken misafir hiç çekilmiyor odama girip yataga atlayasım geliyor konusulanları bile anlamıyorum
senn de kandilin mübarek olsun...ii geceler canm
Aminn nursenacım gelenler çöp gibi onlara et olsun beni teğet geçsin:)herkezin kandili mübarek olsun bişeyler atıştırıp oruç tutucam inşalllah
tartıya çıkmadım sabah çıkarım nasıl olsa çok çıkarsa oruç olduğumdan sinirimi mamalardan alamam:)))
ceco kırklanmaya giitmişin hala ses yok boğulmayasıınn kız sularda
banu elllerine sağlık süper ikramlar misolarına löp löp et olsunn kolay gelsin
ev almak steyenlere alllah kolaylık versin ay ben sanırım aynı evde yapamam yıllarca çingenelik ruhumda var bi evde en fazla 10 yıllık evllk hayatımda 1 buçuk yıl oturdum daha hiç 2 yıl olmadı 7 evim burası bu yaz gene tain var malesef mayıs gelsede toplansam yavaş yavaş bakalım kime yakkın bi yere tainimiz çıkıcak allah sağlık versinde
yeşil çayımı yudumluyorum şimdik
herkeze hayırlı günler dualarımız kabul olur inşallah
dua dedimde genelde dualarımın arasına alllahım ne olur azim ver kilo vereyim diye dua ediyorum sonrada içimden diyommki dünyayı yedin böyle erirmi totoşunu kaldırıp spor yamıyonda oturduğun yerden dua edyon biraz zor erirsin sen diyorum aman gece gece aklıma geldi neyse ben yatayımm en iyisi
kahvaltımı şmdik yapıyorum 2 yk lor peynir 1 dlm kepekli ekmek 1 yumurta maydonoz 4 tane çeri domates yeşil çayyyy
Saçmalama ayşe listeden çıkarsan iyice dağıtırsın bu aralar moralin bozuk ondan böylesin geçicek merak etme...kendimden nefret ede ede kilo bildirimi yapıyorum
kilo bildirimi: 100,700 kg
3lü rakamlara geçtim yine benden bi halt olacağı yok
bu işi becerebileceğim yok
hiç olmadığı kadar açık iştahım deli gibi yiyorum
abur cubur yemek herşeyi hemde
yenacım beni listeden çıkarabilirsin boşuna zahmet edip yazmana gerek yok
Amin asumancım ne güzel bir duayla açtık günü.herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah
Bravo bahar umarım hep böyle gider yaz bakalım listeni belki bizde veririz.Günaydın Kızlar
Bugün baskülüm bana - göstermediama olsun her ne kadar listeye yansımayacak olsa da bu hafta 3 kg verdim.
Geçen hafta 111.0 di bugün 108.0Sonradan aldığım kilo olduğu için çabuk gitti tabi
Kilo bildirimi : 108.0
Spor : 150 dk
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Acil kahvaltımı yapıp çıkmam lazım hatırlayanlar vardır mary_porker vardı benim ortakımdı burada Erzuruma taşınmışlardı onunla kuaföre gidicezgörüşürüz
Amin yağmurgözlü
Allahım, kusurları gören değil, kusurları örtenlerden; teselli arayan değil, teselli edenlerden; anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden; yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil sevenlerden olmamıza yardım et AMİNNNN HAYIRLI KANDİLLER HERKESE.....
Canım galiba bu hepimizin sorunu beraber olmayı yemekle birleştiriyoruz bizde öyleyiz biri gelse beraber napsak değil ne yesek diye düşünüyoruz hatırlarsan sana geldiğimde anlatmıştım bende aynı durumdaydım sabah kalkar kalkmaz ne yesem deyip yiyordum çok şükür geçti seninde geçicek inan.2 haftada dört kilo aldım cnm
böyle devam ederse nasıl görmicem ki
dur demem lazım yememem lazım ama yok
şimdi msnden kuzenimle konuşuyorum bana gelicek yrn p.tesiye kadar beraberiz ne yapsam ne yesek onları soruyorum kıza
Benimde öyle bir huyum varki eğer uykum varsa uyurum tutamam kendimi 5 dk bile yeter ama uyumam lazım bugün sızarmışım yanlarında rezalete bak::)))
Aminn nursenacım gelenler çöp gibi onlara et olsun beni teğet geçsin:)
Saçmalama ayşe listeden çıkarsan iyice dağıtırsın bu aralar moralin bozuk ondan böylesin geçicek merak etme...
Amin asumancım ne güzel bir duayla açtık günü.
Bravo bahar umarım hep böyle gider yaz bakalım listeni belki bizde veririz.
Amin yağmurgözlü
Canım galiba bu hepimizin sorunu beraber olmayı yemekle birleştiriyoruz bizde öyleyiz biri gelse beraber napsak değil ne yesek diye düşünüyoruz hatırlarsan sana geldiğimde anlatmıştım bende aynı durumdaydım sabah kalkar kalkmaz ne yesem deyip yiyordum çok şükür geçti seninde geçicek inan.
Misafir varken diet olmuyor umutcum ama gene 300 gr vermişsin o bile iyi valla..
.
.
.
.
Merhabalar, tatil matil dinlemeden kilo verebilen arkadaşlarımın hepsine benden bir madalya :))))Bana gelince, az önce kayınvalidemleri yolcu ettim, dün bizde kalmışlardı, şimdi hazırlanmaya kayınbiraderimin evine gittiler, yarın sabah yolcular. Artık ben de normal düzenime dönerim inşallah. Geçen Pazartesi sabahı +1.500 gördüğüm için canım çok sıkkındı, hafta sonu davul gibi yemiştim çünkü (ne demekse??). Hafta boyu ancak artıları vermişim üzerine 300 gramcık daha gitmiş
Eki Görüntüle 339234 Eğer hafta sonu sapıtmasaydım öyle, bugün yüz güldüren bir bildirim yapardım belki.
Sonuç olarak;
Geçen hafta; 81.3 kg
Bu hafta 81 kg
Spor yok ne yazık ki, kardan kıştan yürüyüş iyice aksadı
Biraz geçmişe bakayım şimdi :)))
inşallah koruyabilirim canım ama kontrollü olmak şart inşallah tam gaz devam hep beraber
maşallah güzel menülerin sonuç vermiş
sonradan alınan çabuk gider sen azimlisin verirsn boşver 2 gün daha keyfini çıkar benceyapmayacaktım ama neyse ibreti alem olayım yapayımda((
2 hafta önce: 75,4
geçen hafta izinliyidim ve
bu hafta:77,714: )
GELEN:2300gr43: )
spor yok malesef.....
neyse hakettim biliyorum ama inanın bu gelenin çoğu memleket faciası değil.ankaradayken cozuttum ben daha çok ve inanıyorum ki 2 kiloyu son 5 günde aldım .çünkü öncesinde hem dengeli yedim hem karışımdan içtim.bu hafta ptesiden beri karışıma ara verdim 1 hafta ara vermek iyi diye biliyorum.pazara tekrar başlarım artık.bu haftaki hedefim kilo çizelgeme yaklaşabilmek olacak((
cnm yerken utanmıyoruz boşver yaz gitsin gerçek kilonu haftaya verirsen moral olur sana
bence aynı geçme kilonu
bak ben yüzsüzce söyledim
doymak bilmiyorum
orucum bugünde şuan aklımda akşam ne alsam ne yesem var yrn ne yesem pazar gnü ne yesem hep yemek yani
ayyyhhh ben geç kaldım bugün netimde sabah sorun vardı sonra unutmusum yafff((
geçen hafta 107.2
bu hafta 107.5
annemin gelmesi ben de + yani pozitif bir etki yaratmış..
vallahi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim...
bir yanım veremedim diye üzülüyor..bir yanım o içliköfteleri götürürken düşünseydin diyor
herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah
Amin kızlarrr ne güzel dualar bunlar böyle...Allah kabul etsin..
Canıııım hoşgeldin.Özledim seni.Beni merak etmişsin.Okudum geçmişi.Ters bişey yok şükür.Kar tatili yaptım.İnemedim ki kalıcı konutlardan aşağı.İyi oldu valla süper dinlendim ama bende kilo veremedim.
+ ya geçtin diye üzülme hemen.çok değil zaten 300 gram.Takma fazla.ipin ucunu da bırakma.Annen dönünce zaten eski moduna geçiceksin canım.Sen öyle şeylere hayır dedinki annenin yaptığıiyani düşünsene şuan +300 gram değil +3 kg da olabilirdi.Bu yönünden düşün istersen.Biz sana güveniyoruz.Annenin bi dahaki geldiğine baya kilo vermiş ve incecik olcaksın.İnşallah annen bi dahaki gelişine anneanne olarak gelir
geçen hafta 105
bu hafta 103.5
giden 1500 gr maşallah
cherrycik izinli ve evdeymiş netinde sorun varmış herkese selam söyledi bu güzel bildirim de bana düştü
Bravo bahar umarım hep böyle gider yaz bakalım listeni belki bizde veririz.
Amin kızlarrr ne güzel dualar bunlar böyle...Allah kabul etsin..
ohhh evet ne güzel oldu senn için vallahi sevindim bol dinlendigine..evine zaman da ayırmıssındır...
evet üzülmedim canım,hakettim yanii...yersen alırsın bunun böle olacağı belliydi
köfteleri hüplettim haberin var mı?????
evet daha byük yara almamak lazım..takarsam daha kötü olur..
ayhh yazın ben gidicem annemin yanına ozamana senn kilona inebilmek tek hayalim..tabiki biras zor
son cümleni okuyuncaya kadar gülüyodum ama şimdi birden ağlamaya basladım...aslında çok doluyum ebrum ama şimdi anlatmanın ne yeri ne zamanı...
ben düşündüm de bebek hayalim bile yok,yani hayalini bile yapamıyorum inanmadığım için...
kizlarrr çok fena grip olmuşum prenseste grip o hifif atlatıyor ben atesleniyorum griptenmi yoksa gogsumdenmi bilmem ama gogsum çok fena dün kadindoktruna gittim ilaç yazdı süt geri gitsin diyee insallah çabuk etki eder
heryerim sanki dayak yemisim
kg verenleri tbrler ediyorum
yenacim şimdiden ellerine sağlık cnm
kandiliniz mübarek olsun nice kandillere
inşallah bende öyle ümit ediyoprum bir yandan da ben hedef kilom diye bırkasam diyeti nasıl gümleyeceğimi görmüş oldum yani bana bir ders oldu.insan 5 günde 2 kg alırmı?tamam yiyorum herşeyden ama çok çok abarttığımı zannetmiyorum.hem hala emziriyorum güya spor niyetine geçiyormuş alakası yok...ben 72 hedefim için 70 e inmeliyim ki 72 yi koruyayım.yoksa işim yaşş.valla oruçken hele helva kavurmadığın iyi olmuş.nasıl baştan çıkarıcı bir kokusu var o helvanın..aaahhhh ahhh.benm kv ve görümcelerim süper yapıyorlar bide.değişik bizim yaptığımızdan ve süper oluyorsonradan alınan çabuk gider sen azimlisin verirsn boşver 2 gün daha keyfini çıkar bence
aman bende orucum helva kavurayım dedim akşam alşam yerim diye vaz geçtim zaten gr gr veriyorum ondan da ollmayayım
ben yine de seniayyyhhh ben geç kaldım bugün netimde sabah sorun vardı sonra unutmusum yafff((
geçen hafta 107.2
bu hafta 107.5
annemin gelmesi ben de + yani pozitif bir etki yaratmış..
vallahi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim...
bir yanım veremedim diye üzülüyor..bir yanım o içliköfteleri götürürken düşünseydin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?