baharcım saçlarını güle güle kullan sen kuafördeyken cherry ile konuştuk da bildirdim ben de kilosunu
tiramisuyu da yap canım sevaptır ellerine sağlık ben de lokma yapacağım inşallah
Canım ya, uğraşmışsınız epey havaalanında, stres de cabası. Neyse ki çare gösterilmiş, bir arkadaşımın benzer durum (çocuğun pasaportu bulunamadı) başına gelmişti, kesinlikle kabul etmediler hiçbir çözümü, konsolosluk filan devreye girmişti gene olmadı, biletleri yandı, fazladan bir gün kalıp belge çıkartmışlardı :)....hoşbulduk teşekkür ederim.hepimiz ayrı yerlerdeydik buda bir garip geliyor insan korkuyor karda kışta..onlar yoldayken baya merak ettim hem giderlerken hem gelirlerken...çok şükür kavuştuk.kaldığımız yerden aynen devam.aynı enerji ile hala koşuşuyorlar hepsi.ama benim enerjim yok nedense...hafif kırıklığım vardı memlektteyken şimdi aslında iyi gibiyim ama her yerim ağrıyor.bi de ben şaşkın anne olarak en küçüğümün nüfus cüzdanını unutmuşum.giderken sorun yaşamadık gelirken tutturdular binemezsiniz diye uçağa.haklılar.ya kaçırıyorsam??kızım da benzemez bile bana hoş benzesede farketmezdi zaten...nasıl moralim bozuldu nasıl gerildim anlatamam.geliş biletlierini fln gösteriyorum yok diyorlar.neyse sonra polise yönlendirdiler.orada tc kimlik nosu ile nüfus cüzdan örneği gibi bişey çıkardı polis.ama ben stresten öldüm.diğerlerinin nüfus cüzdanlarını yanlarına vermiştim ama yanımdakinin unutmuşum yaaa şaşkınlığa bak
....
Saçların çok güzel olmuş canım. Ben doğal saç rengi dışında kolay kolay beğenmem ama senin ten rengin, göz rengin kaldırmış bu tonu, yakışmış gerçekten. Fıstık da çok şeker, bir de tatlı pozlar vermiş :))
...Cok tesekkürler umutcugum bu arada adin gecrekten umutmu???
Gercekten zayifladigini hissetmek kadar keyif verici hisbisey yokmus
...
Çok üzüldümgünaydın kızlarr...
hayırlı sabahlar herkese...
az önce çok üzücü bir haber aldım...ZEYNEP abla eşini kaybetmiş...ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun zeynep ablama ve yakınlarına sabır diliyorum...
İkinize de geçmiş olsun canım. Umarım çabuk atlatırsınız. Evi gördün mü ne yaptın merak ettim? Gönlünüze göre bir yer olur inşallah. Orası olmasa bile şartları zorlayıp, gözü karartıp ev sahibi olmayı düşünseniz keşke. Ben çok pişmanım 8-10 sene boşuna ödediğim kiralara, resmen havaya gitti o paralar. Biz de; iş kuruyoruz, düzen kuruyoruz, aile kuruyoruz derken peşinat toplayamamıştık bir türlü. Şimdiki aklım olsa arabamızı satar peşinat yapardım.kızlar kar nedeni ile üşüdükçe dışarı çıkamadıkça tatlıya tuzluya sardım resmen. bizim ev ayda 400-500 doğalGAZ odesek de ısınmıyor. resmen buz. bir de hastadım tam oldum. oğlumla burunlar şar sar dolaşıyoruz. neyse benim diyet yattı bu hafta umarım çok almamışımdır.
Canım gece kayınpederim sebebiyle aniden bilgisayar başından kalktım, gece gece bir şeye bakmak istedi, ben de kapattım sayfayı alelacele :)) İyileştik çok şükür. Sizlerin de iyi olmasına sevindim, merak etmiştim, yengen de iyileşmiştir umarım. Siz bizim yerimize de kar keyfi yapmışsınız, sevindim, bayıldım resimlere :))umuttt,nasılsın,iyileştinizmi tamamen.?
Sağol canım ilgin için, Yena'ya da yazdım, gece cevaplayamadım sizi :) İyiyiz çok şükürUmut derin sizler nasılsınız.
İyileştiniz inşallah umutcum.
Yeşimciğim belki sen buradayken bir buluşma yapabiliriz?? Programın uygun olur mu? Katılabilecek arkadaşlarla bir araya geliriz :)))Öncelikle Hayırlı kandiller cumalar dilerim :) Buraya daha az vakit ayırmak zorunda kalmak beni gerçekten üzüyor. Bu sabah diyetisyenime gittim kontrole. 82.7 cıktı kilom. 3 haftada 600 gr vermişim yani :) bunada şükür. öyle bir dadandımki çekirdek ve abur cubura anlatamam size. Ofiste hiç durmadan çekirdek yiyoruz hepbirlikte deli gibi. yağ ölçüm cihazına çıktım bu sabah diyet sürecimde ilk kez. vücudumda 33 kilo yağ varmışbu rakamı 17 lere indirmemiz gerekiyormuş. yani hedeflediğimiz kilo yani 60 kilolara inerken %80 yağdan kaybetmem gerekiyor. nasıl olacak bakalım. 2 hafta sonra aradaki değişimi göreceğiz. önümüzdeki hafta çarşamba günü istanbula gidiyorum. emitt fuarı var belki duymuşsunuzdur beylikdüzü fuar merkezinde pazar gününe kadar. ben çarşamba gidip pazartesi döneceğim. fuar perşembe pazar. inşallah pazartesi günü gezmeyi planlıyorum istanbulda hasret gidermek istiyorum. güzel değişik bir fuar emitt. otellerin ve acentaların oldugu büyük bir fuar. gelmek isteyen olursa bana özelden mesaj atabilir telefonlarımızı veririz birbirimize ben size davetiye veririm kapıdan gelir alırım sizi :) kilo verebilen veremeyen herkesi kutluyorum. Allah'ım bu güzel günde tüm dualarımızı kabul etsin inşallah...
Evet canım, tatilde sekteye uğruyor gerçekten. Ama benim her zamanki hatalarım aslında bunlar :))Misafir varken diet olmuyor umutcum ama gene 300 gr vermişsin o bile iyi valla.
asuuu geliyorum lokma yimeyeee tutmayın beniii
lokma dediğin tatlı mı tuzlumu?bazıları tuzlu da yapıyor sanırm bizde tuzlu ve biraz daha büyük yaptıklarında pişi derler.oda nefistir
tombulum kelebekim bak bende niyetliyim cnm tiramisu istedi
tarifini versen yapayım bende
Bence akşam daha sağlıklı şeyler ye orucunu açınca düşünme bu kalorili yiyecekleri
Allah kabul etsin canım
Çok basit hemen 15 dakikada yapılıyor yazayım tarifini ben yaptım geldim bile
Kolay tiramisu
Yarım litre süt
3 kaşık un
3 kaşık toz şeker
2 yumurta sarısı ya da tek 1 tam yumurta
1 paket labne peyniri
1 tane pasta tabanı. şu hazır kekler varya yaş pasta için onlardan kakaolu olacak
2 kaşık granül kahve evde yoksa 3ü1arada da olur
1 paket vanilya
1 kaşık kakao
Yarım litre sütü tencereye koy içine unu eleyerek koy şekeri yumurtasını koy ocağa koymadan iyice karıştır homojen olsun sonra ocağa koy sürekli karıştırarak pişir hemen pişiyor zaten piştikten sonra ocaktan al biraz soğuttuktan sonra içine labneyi ve vanilyayı koy mikserle güzelce çırp. Diğer tarafta hazır kekin bir parçasını açtığın kahveyle ıslat ama çok ıslanmasın kaşıkla böyle heryeri ıslanacak şekilde ıslatsan yeter pişirdiğin kremanın yarısını koy sonra üst katı koy onuda kahveyle ıslat kalan kremayı koy en sonda üstüne kakao ele ama çok olmasın kakao acı oluyorişte bu kadaaaarrrr afiyet olsun umarım anlatabilmişimdir :26:
HAFTANIN 1.si ,,,,,,,,,,,,,,- 1.9 kg.,,,,,,,,,,,,,,ejje89,,,,:81:
HAFTANIN 2.si ,,,,,,,,,,,,, - 1.7 kg.,,,,,,,,,,,,,akabe,,,,
HAFTANIN 3.sü ,,,,,,,,,,,, - 1.5 kg.,,,,,,,Cherry_pie,,,,,:124: :81:
yenacım ellerine sağlık dereceye girenleri tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?