Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nursena ne pişirdin.?
Fikir verin bana..geç kaldım ama ne yapacağım hiiç bilmiyorum..

Ellerine sağlık Yenacığım kilo verenleri ve kilosunu koruyanları tebrik ediyorum
HAFTANIN 1.si ,,,,,,,,,,,,,,- 1.9 kg.,,,,,,,,,,,,,,ejje89,,,, :81:

HAFTANIN 2.si ,,,,,,,,,,,,, - 1.7 kg.,,,,,,,,,,,,,akabe,,,,

HAFTANIN 3.sü ,,,,,,,,,,,, - 1.5 kg.,,,,,,,Cherry_pie,,,,, :124: :81:
Tebrikler kızlar harikasınız öpüyorum hepinizi

saol cnm aldım tarifi deniyeyim bakayım nasıl olacak yrn kuzen gelicek ya o da seviyo tiramisu
reklamm olcak ama bin dolapta satılan hazır tramiu var franbazlı yada çilokatalı 7 k üsür fiyatı tavsiye edilirrr
yine yedim ama artık pişmanım bundan sonra ne yaprım ne yediririm ne de yerim artık bu saatten sonra hiçbirşey yemezsem günü kurtarırım ancak
kızartmada nefis olur heee olsun battı balık yan gider hesabı yapmışsın

tebrik ederimmmmm ızlar darısı bizeee
nursena ne pişirdin.?
Fikir verin bana..geç kaldım ama ne yapacağım hiiç bilmiyorum..

yoğurtlu makarna kocam görevde olunca çeşit yapmadımm yenaa oruçta olunca 1 tabak yedim üstü domates soslu

çocuklara patatesli köfte yapabilirsin süper olurrr
yumruk kadar kıyma yumrumuzda tobiş oldundan baya olluyooo:)))
2 orta boy patayes çiğ rendele
1 paket kabartma tozu
1 kuru soğan
baharat maydonoz 1 yumurta yoğur uzunca köfte yap parmak gibi
galeta ununna yada normal una bula kızarttt
afiyet olsun çocuklarına tabisi

Son düzenleme:
Kızlar sporları yazmayı unutmuşum.. tekrardan o kadar sayfayı tek tek okumak çok zor geldi kusura bakmayın...
BEYZUSS karaiplerde olduğundan bana demişti...
Beyzuşummm kusura bakma canım..

Yada şöyle olur herkes yeniden bana özelden yollarsa yine listelerim..

Son düzenleme:

Kabartma tozu neden koyuyorsunki köfteye..
Ben havuçta renedeliyorum bazen köfteye, patateste olur iyi fikir. teşekkür ederim...

en iyisi bende fırında makarna yapayım..:)) diyet yemeği olsun..

Son düzenleme:
Kabartma tozu neden koyuyorsunki köfteye..
Ben havuçta renedeliyorum bazen köfteye, patateste olur iyi fikir. teşekkür ederim...

en iyisi bende fırında makarna yapayım..:)) diyet yemeği olsun..

sanırım fazla yağ çekmesin diye bide patates var ya nişastlı ondan heralde güzel oluyo ama besleyicide çocuklara havuçta iyi fikir benimde yazarken aklıma kaşar eklenebiliirmi aceba dedim

yenacim cok dikkatlisin masallah ben sabah yanlis yazmisim gecen hafta 72.2kg ben ama 72.4kg yazmissim birde sabahtan beri 1kg verdim diye seviniyom

Kilo verenler tebrikleeerrr Yenacım ellerine sağlık

Off sıkıldım konuşacak kimsem yok Buraya yazayım da belki sohbet edecek birileri olur

2 dilim tiramisu yiyince benim akşam yemeğim 1 dilim ekmek ve biraz peynir oldu annemde kandil diye un helvası yaptı ondan da bir tatlı kaşığı yedim ben helvayı sevmiyorum nedense çok tatlı geliyor bana :26: irmikli şeyleri de sevmem

Bugün kilo verememiş olmama bayağı üzüldüm 107 olmak istiyordum bu hafta ama hırs yaptım bu hafta 106 olacağım en az 2 kilo verme sözü verdim kendime

Sevgililer gününde kimler neler yapıyor bakalım Benim aşkım gelmeye çalışıcam dedi ama bakalım kısmet dün de bana parmak ölçümü sordu yüzük alacak belliki gelse yeter aslında 25 gündür görüşmüyoruz çok özledimmmmmmmmmmmm

Pazartesi günü marrycimlee nörolojiden randevu aldık sabah doktora gidicez onun boynunda düzleşme varmış benim de boynum başım ağırıyor sürekli MR falan çekecekler sanırım :26: Umarım önemli birşeyler çıkmaz

Eee sizde ne var ne yok kızlar

tebrikler zarif bayanlar:)))darısı benim gibi dağılanların başına inşallah.yenacım ellerine sağlık

yenacığım ellerine sağlık canım
derecedki arkadaşlarıda kar kış demeden kilo verdiklerinden ötürü çooooooooook tebrik ederim
yenacığım sporlar da önemli değil bence
beyzuş ablam da karayipler de mahsur kaldı yaa

ayyyyy çok mutlu oldum kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim inşallah bundan sonra da hep böyle kilolar veririz.bu hafta veremeyen ya da aynı kiloda kalan herkese de haftaya bol eksili sonuçlar diliyorum.

hemen bugün yediklerimi de yazayım
sabah:special k ve süt
ara öğün:3 yk light yoğurt
öğle:etli dolma(5 lahana-4 yaprak)
yarım dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 adet lokma(malum kandil olduğundan komşumuz getirdi)
yarım kk beyaz peynir
akşam:1 adet yağsız karnıyarık
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 adet kivi

Her geçen gün zayıflayıp daha ne ciciler alacaksın kendine Güle güle giy cicilerini
insallah cnmcim insallah esimde basladi diyet yapmaya insanin yaninda diyet yapan olunca daha bi hirsalniyor. Hergün su kadar vermisim bu kadar vermisim diyip beni sinir ediyor üstelik herseyde yiyor ama aksamlari pek abartmiyor artik eskiden daha cok yerdi boyu 188 kilosuda 109 uzun boydan isi kurtariyor ama yinede rahatsizlik veriyor
Banucum insallah cnm renk konusunda koyu renklerden baska yoktu eskiden dolabimda ama annem ve kizkardeslerimden firca yiyince bende basladim artik renkli seyler almaya bu yaza kadar 80e insem yeter 70leri düsünemiyorum bile ama sanirim cok yavas veriyorum 5kilo anca veririm gibime geliyor

Ellerine saglik yenacimmmmmm Kilo verenleri cooook tebrik ediyorum sabit kalanlarida tabiki ama alanlari bu sefer beyzus ablanin sisleriyle dürtüklüyorum
Zeynep ablanin esinede Allahtan rahmet diliyorum kendisinede bas sagligi diliyorum:26::26::26: Cok zor bir durum Rabbim sabrinida verir insallah
Asucummmmm bende lokma istiyoruuuuuummmmmmmm
Baharcim yeni saclarini güle güle kullan cnmcim eminim cok güzel olmussundur zaten güzelsin
Toksincim cok gecmis olsun cnm insallah cabucak toparlanirsiniz
Ececim sende artilarini takma isi ciddiye alinca inan bana 1 haftada halledersin sen bide ben halledebilsem keske :18::18::18:
Umutcugum sen yeterki iste canim hemen degisiyorum
Simdilik hatirladiklarim bunlar canimcimlar insallah herkesler iyidir

Kizlar bogazlarim cok aciyooooooooooooo:2::2::2: Burnumda su gibi akiyo insallah hasta olmam. Gideyimde sicak bisiyler iceyim gec vakit bakarim yine görüsürüzzz

Teşekkür ederim ebrucum inana bildigim ama bazen kendime bile dinletemedigim seyler sölemişsin..Sağlık en önemlisi biliyorum...Ben yumurta takibine falan baslayamıyorum..fazla kilomdan ötürü..Veysel bey bu kadar açık sölemedi yaza dogru baslarız dedi ama ben anladım. Kilom fazla oldugu içinmi diyededm bende..
Sanırım kilo vermemi beklıyor ebrucum...
insallah canım...yok üzülmüyorum aslında genel olarak ama bazen acıyo yaralarım...
ben de seni çookk seviyorum tatlımmmm

tebrikler kızlarrr

Kizlar bogazlarim cok aciyooooooooooooo:2::2::2: Burnumda su gibi akiyo insallah hasta olmam. Gideyimde sicak bisiyler iceyim gec vakit bakarim yine görüsürüzzz

gecmis olsun cnm benimde dün öyleydi bu gun daha fenayim ben kusburnu cayi iciyorum vitamin c deposuymus drlar söylüyorlar

Son düzenleme:
kilo veren herkesi tebrik ediyorum. ee okullar açıldı herkes düzene biner sanırım tebrikler...

MEVLİT KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN;RABBİM TÜM DUALARI KABUL ETSİN İNŞALLAH....

KİLO VEREN HERKESİ ÇOK ÇOK KUTLUYORUM......

ASUCUĞUM;

Gerçekten mahsur kaldım ama Karayiplere kış geldi...Karayipler ve kış??????Oldu işte......

Ne kusuru hayatım....Arkadaşlar kusura bakmazsa ,benim için hiç sorun değil...İnsanlık hali...Çoluklu çocuklu kadınsın..İki liste birden sana yeterince yük zaten...

Ben 2 gündür Zeynep'ten aldığım haberle çok kötü durumdayım...Çok üzgünüm Zeynep için...Hiç hatırlamadım bile bu gün cuma olduğunu..Yoksa spor listesini yapardım...

Benim kusuruma bakmayın hanımlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…