Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol ablacım senin kandilin de kutlu olsun
olmaz diye bişey yok değil mi ablacım neyse yakında yollar açılır da kavuşuruz sana sağlıcakla

ablacığım kusur ne demek ben kendi adıma söyleyim inan hiç önemli değil
zeynep abla için bizler de çok üzüldük Allah sabır versin

sahsen sıfır dakika sporla bende alınmadımm kusura bakamadımmmmm bende çok üzüldüm toparlanır inşallah tez zamanda zeynep abla

selamun aleykum kizlar
ben bugün cok mutluyum :119:
en tombik kusunuz olarak ikinci olmusum
cok sevindim valla insallah böyle devam eder ,tebrik edenlerdende Allah razi olsun insallah

Yena eline emegine saglik canim, Allah C.C razi ve hosnut oldugu kullarinin arasina katsin hepinizi
bugün beni gören herkez zayifladigimi fark etti,hatta komsumuz bir Amca,hanimina söylemis akabe´ye ne oluyor öyle
esiyle sabah namazinin ardina yürüyüslere cikiyor git gide zayifliyor diye
yavas yavas da hayat kalitemin arttigini fark ediyorum
mesela baska hic bir yerde abdest alamazdim muhakkak abdestimi tutardim,ayaklarimi lavobaya kaldiramiyorum diye
bu aksam da camide yatsi icin abdest almam gerekti hadi bir deniyeyim kimse yokken belki alabilirim dedim
öyle rahatlikla abdest aldimki ,hemen orada sizlere dua ettim
valla sizlerin vesilesi zayiflamaya hevesleniyorum..

dereceye girenleri kilo verenleri tebrik ediyorum ..
nursene oda göbekmiki gördüğün naz 2.5 yaşında 2 ay öncesine kadar hala 7 aylık hamile gibi geziyordum göbeim çok fazlaydı ,ancak sporla bu kadar eridi şimdilik 4 aylık var şu andada..

umutcum çok sağol canım güzel iltifatların için, kızımda öyle şu anda en çok sevdiği şey poz vermek resim çekilmek ve çekmek...

lasly den baska spor yapıyomusun nasıl eritiyosun göbeciği

nursena sadece leslie birde gün içerisinde hiç oturmuyorum desem yeridir gerçi sendede iki çocuk var sende oturamazsında...

koptum gülmekten geniş ekran seviyormuş yalannnnn

aleyküm selam arkadaşım,
evet ikinci olmussun tekrardan tebrik ediyorum seni
demek farketmelerde basladı işte bu en güzel yanlarından biri...
artık gitgide daha cok duyacaksın bunları ve hevesin artacak bende öyle olduda:))
kendinde farkları görmene inan çok sevindim..beraberce basaracagız bu işi canım..

aynen dedigin gibi mmery
en güzel yani buymus ac kalmanin :)
bugün hevesim tavan yapti :)
insallah hep beraber adim adim basariya :)

Geçmiş olsun toksincim seninde kandilin mubarek olsun.
Bencede baharcım kasmassak daha rahat veriliyor süpersin bu hafta maşallah.
HAFTANIN 1.si ,,,,,,,,,,,,,,- 1.9 kg.,,,,,,,,,,,,,,ejje89,,,, :81:

HAFTANIN 2.si ,,,,,,,,,,,,, - 1.7 kg.,,,,,,,,,,,,,akabe,,,,

HAFTANIN 3.sü ,,,,,,,,,,,, - 1.5 kg.,,,,,,,Cherry_pie,,,,, :124: :81:
Ellerine sağlık yenacımmm
Kilo verenler valla tebrikler bu buz gibi havalarda başardınız ya yazın sizi kimse tutamaz.
Kizlar bogazlarim cok aciyooooooooooooo:2::2::2: Burnumda su gibi akiyo insallah hasta olmam. Gideyimde sicak bisiyler iceyim gec vakit bakarim yine görüsürüzzz
Geçmiş olsun ilknur hastalanmışsın bence zaten.

daha da ayakta durmaya dayanamicam galiba
yatayim insallah
herkeze hayirli geceler duaalrda bulusuruz insallah

Allaha emanetsiniz canlar

selam ve dua ile

Kızlarrr ben geldimmmmm,

15 günlük bir kalabalık ve maratondan ve kaçamaklardan sorna döndüm aranıza şükür.Çok suçluyum çokkkk neler yemedimki (( kendime kesesim var valla.Yarın itibariyle düzenime geri döncem inşallah (bu 2 aydır kaçıncı söz verişim billmiyorum kendime )
İpin ucu bir kaçtım mı pir kaçıyor cidden sıkıldım ve yoruldum.Bir an önce şu karlar kalksada oksijen ala ala dışarda yürüsem bana dah faydalı oluyor.Evde kendi kendime yaptıklarım işe yaramıyor gibi geliyor bana nedense.Yarın inşallah erkenden kalkıp evi barkı temiziyip sonrada burada alcam soluğu.Ben yokken eşim iyi dağıtmış sağolsun :)) genelde düzenlidir ama uzun sürünce benim gezme sanırım sıkıldı ve dağıtmaya başladı geçmişi yarın okurum inşallah.Baya da sayfa birikmiş umarım önemli hiç bir şeyi atlamam.Öpüyorum hepinizi canlarım iyi geceler,hatta iyi sabahlar size.Ben de yatayım cidden yorgunum baya...

günaydın fıstıklarım. mesaiye filan gittiğim yok. gözüme çöpte kaçmadı. sadece kocişimi işe gönderdim oğluş uyurkende buraya koştum ama sanırım uykum var hala. amaaaa kahvaltımı yaptığım için malesefki yatamam .

insan böyle zamanlarda ayrı bir şevkleniyor. yok hiç bozmam diyetimi demeye başlıyor.

günayyydıınnnn
aynen dedigin gibi mmery
en güzel yani buymus ac kalmanin :)
bugün hevesim tavan yapti :)
insallah hep beraber adim adim basariya :)

ayyy böyle olunca sanki ben vermişim gibi oluyorum hepmz birbirimizin yaşadığı duyguları yaşıyoruz sevindim inşallah devamı gelirrr alllahın izniyle

yine uğursu 99 a dayandık değilmi canım.
aynen öyle yenacımv biz kurtulamıcaz 90 lı rakamlardan galiba

eee hadi bakalım yüzüklerde alınıyorsa bu iş ciddiyete doğru ilerliyordur..

ayy öyle sevindim ki canım inşallah hevesin hiç kaçmaz azmin hiç azalmaz.çok güzel bir duyguda nedense bende irade yokkk

günayyydıınnnn

ayyy böyle olunca sanki ben vermişim gibi oluyorum hepmz birbirimizin yaşadığı duyguları yaşıyoruz sevindim inşallah devamı gelirrr alllahın izniyle

günaydın kızlar..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…