- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
MEVLİT KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN;RABBİM TÜM DUALARI KABUL ETSİN İNŞALLAH....
KİLO VEREN HERKESİ ÇOK ÇOK KUTLUYORUM......
ASUCUĞUM;
Gerçekten mahsur kaldım ama Karayiplere kış geldi...Karayipler ve kış??????Oldu işte......
Ne kusuru hayatım....Arkadaşlar kusura bakmazsa ,benim için hiç sorun değil...İnsanlık hali...Çoluklu çocuklu kadınsın..İki liste birden sana yeterince yük zaten...
Ben 2 gündür Zeynep'ten aldığım haberle çok kötü durumdayım...Çok üzgünüm Zeynep için...Hiç hatırlamadım bile bu gün cuma olduğunu..Yoksa spor listesini yapardım...
Benim kusuruma bakmayın hanımlar....
2 tane kremalı bisküvi yedim inşallah + olarak dönmez bana
dereceye girenleri kilo verenleri tebrik ediyorum ..
nursene oda göbekmiki gördüğün naz 2.5 yaşında 2 ay öncesine kadar hala 7 aylık hamile gibi geziyordum göbeim çok fazlaydı ,ancak sporla bu kadar eridi şimdilik 4 aylık var şu andada..
umutcum çok sağol canım güzel iltifatların için, kızımda öyle şu anda en çok sevdiği şey poz vermek resim çekilmek ve çekmek...
selamun aleykum kizlar
ben bugün cok mutluyum :119:
en tombik kusunuz olarak ikinci olmusum
cok sevindim valla insallah böyle devam eder ,tebrik edenlerdende Allah razi olsun insallah
Yena eline emegine saglik canim, Allah C.C razi ve hosnut oldugu kullarinin arasina katsin hepinizi
bugün beni gören herkez zayifladigimi fark etti,hatta komsumuz bir Amca,hanimina söylemis akabe´ye ne oluyor öyle
esiyle sabah namazinin ardina yürüyüslere cikiyor git gide zayifliyor diye
yavas yavas da hayat kalitemin arttigini fark ediyorum
mesela baska hic bir yerde abdest alamazdim muhakkak abdestimi tutardim,ayaklarimi lavobaya kaldiramiyorum diye
bu aksam da camide yatsi icin abdest almam gerekti hadi bir deniyeyim kimse yokken belki alabilirim dedim
öyle rahatlikla abdest aldimki ,hemen orada sizlere dua ettim
valla sizlerin vesilesi zayiflamaya hevesleniyorum..
aleyküm selam arkadaşım,
evet ikinci olmussun tekrardan tebrik ediyorum seni
demek farketmelerde basladı işte bu en güzel yanlarından biri...
artık gitgide daha cok duyacaksın bunları ve hevesin artacak bende öyle olduda:))
kendinde farkları görmene inan çok sevindim..beraberce basaracagız bu işi canım..
Geçmiş olsun toksincim seninde kandilin mubarek olsun.kizlarrr çok fena grip olmuşum prenseste grip o hifif atlatıyor ben atesleniyorum griptenmi yoksa gogsumdenmi bilmem ama gogsum çok fena dün kadindoktruna gittim ilaç yazdı süt geri gitsin diyee insallah çabuk etki eder
heryerim sanki dayak yemisim
kg verenleri tbrler ediyorum
yenacim şimdiden ellerine sağlık cnm
kandiliniz mübarek olsun nice kandillere
Bencede baharcım kasmassak daha rahat veriliyor süpersin bu hafta maşallah.cherycim bana da msj atmıştı da kuafördeydim ancak geldim evet ama sana da söylemiş sanırım tebrik ederim cherycim süper gidiyor kilolar
Teşekkür ederim banucumama inan liste falan yok gayet relaxım sadece tatlı tüketmedim günde mutlaka 3 litre su içtim yaptığımda 150 dk leslie bence kasmamak en önemlisi bugüne kadar kasmıyordum dün akşam kasıldım biraz çiğköfte yedim veremiycem dedim sabah baktım verememişim çok üzüldüm olay bu kasmamak nasıl olsa veririm deyip rahat olmak en önemlisi. Az yedim meyve yedim akşamları da genelde aç uyudum bu haftada 3 kilo verebilirim inşallah diyicem ama o sonradan aldığım 3 kiloydu hemencik gitti bundan sonra daha zor gider ama olsun leslie arttırıcam
Ellerine sağlık yenacımmmHAFTANIN 1.si ,,,,,,,,,,,,,,- 1.9 kg.,,,,,,,,,,,,,,ejje89,,,,:81:
HAFTANIN 2.si ,,,,,,,,,,,,, - 1.7 kg.,,,,,,,,,,,,,akabe,,,,
HAFTANIN 3.sü ,,,,,,,,,,,, - 1.5 kg.,,,,,,,Cherry_pie,,,,,:124: :81:
Geçmiş olsun ilknur hastalanmışsın bence zaten.Kizlar bogazlarim cok aciyooooooooooooo:2::2::2: Burnumda su gibi akiyo insallah hasta olmam. Gideyimde sicak bisiyler iceyim gec vakit bakarim yine görüsürüzzz
hayırlı kandiler kızlar kocayı uyutum burdayım
selamun aleykum kizlar
en tombik kusunuz olarak ikinci olmusum
cok sevindim valla insallah böyle devam eder ,tebrik edenlerdende Allah razi olsun insallah
Yena eline emegine saglik canim, Allah C.C razi ve hosnut oldugu kullarinin arasina katsin hepinizi
bugün beni gören herkez zayifladigimi fark etti,hatta komsumuz bir Amca,hanimina söylemis akabe´ye ne oluyor öyle
mesela baska hic bir yerde abdest alamazdim muhakkak abdestimi tutardim,ayaklarimi lavobaya kaldiramiyorum diye
bu aksam da camide yatsi icin abdest almam gerekti hadi bir deniyeyim kimse yokken belki alabilirim dedim
aynen dedigin gibi mmery
en güzel yani buymus ac kalmanin :)
bugün hevesim tavan yapti :)
insallah hep beraber adim adim basariya :)
aynen öyle yenacımv biz kurtulamıcaz 90 lı rakamlardan galibayine uğursu 99 a dayandık değilmi canım.
eee hadi bakalım yüzüklerde alınıyorsa bu iş ciddiyete doğru ilerliyordur..kilo verenler tebrikleeerrr yenacım ellerine sağlık
Off sıkıldım konuşacak kimsem yokBuraya yazayım da belki sohbet edecek birileri olur
2 dilim tiramisu yiyince benim akşam yemeğim 1 dilim ekmek ve biraz peynir olduAnnemde kandil diye un helvası yaptı ondan da bir tatlı kaşığı yedim ben helvayı sevmiyorum nedense çok tatlı geliyor bana :26: Irmikli şeyleri de sevmem
Bugün kilo verememiş olmama bayağı üzüldüm 107 olmak istiyordum bu haftaAma hırs yaptım bu hafta 106 olacağım en az 2 kilo verme sözü verdim kendime
Sevgililer gününde kimler neler yapıyor bakalımBenim aşkım gelmeye çalışıcam dedi ama bakalım kısmet dün de bana parmak ölçümü sordu Yüzük alacak belliki Gelse yeter aslında 25 gündür görüşmüyoruz çok özledimmmmmmmmmmmm
Pazartesi günü marrycimlee nörolojiden randevu aldık sabah doktora gidicez onun boynunda düzleşme varmış benim de boynum başım ağırıyor sürekli mr falan çekecekler sanırım :26: Umarım önemli birşeyler çıkmaz
Eee sizde ne var ne yok kızlar
ayy öyle sevindim ki canım inşallah hevesin hiç kaçmaz azmin hiç azalmaz.çok güzel bir duyguda nedense bende irade yokkkselamun aleykum kizlar
En tombik kusunuz olarak ikinci olmusum
cok sevindim valla insallah böyle devam eder ,tebrik edenlerdende allah razi olsun insallah
Yena eline emegine saglik canim, allah c.c razi ve hosnut oldugu kullarinin arasina katsin hepinizi
Bugün beni gören herkez zayifladigimi fark etti,hatta komsumuz bir amca,hanimina söylemis akabe´ye ne oluyor öyle
günaydın fıstıklarım. Mesaiye filan gittiğim yok. Gözüme çöpte kaçmadı. Sadece kocişimi işe gönderdim oğluş uyurkende buraya koştum ama sanırım uykum var hala. Amaaaa kahvaltımı yaptığım için malesefki yatamam .
Insan böyle zamanlarda ayrı bir şevkleniyor. Yok hiç bozmam diyetimi demeye başlıyor.
günayyydıınnnn
ayyy böyle olunca sanki ben vermişim gibi oluyorum hepmz birbirimizin yaşadığı duyguları yaşıyoruz sevindim inşallah devamı gelirrr alllahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?