Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma canım yaa benim ufaklık zaten tek kişilik çete hadi 15 tatil bir derece ama yaz tatilinde valla kaçasım geliyor Annem yazın gelince hepimiz onun evinde toplanıyoruz. Bende 2 tane kız kardeşimde 4 yaşındaki ikizler derken ev tam bir curcuna oluyor babam geçen sene evden kaçıcağım artık diye tuturdu giderken benide götür yada çocukları al dedim
Hepsi kendi kafalarına göre takılmak istiyorlar bu sefer bizde aman cama cıkmayın aman oturun altta insan var aman öğlen uykusuna yatın devamlı söylenip duruyoruz. Kızkardeşim biraz daha sessiz o konuda hemen topu bana atıyor bende arada bir höyyyt diyorum hepsi sünüşüp uyuyor ama kalkınca yine aynı tas aynı hamam

Ama seninde dediğin gibi varlıkları ne kadar insanı bazen cıldırtsa bile Allah canlarını sağ etsin Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Bazen diyorum ya size sakinleştirici vericeğim yada kendim yutucağım diye

Neyse canım geç oldu benimki zaten bu gece biraz surat yaptı laptop başında fazla kaldım diye hatta küstü de yattı bende hazır ufaklık uyumuşken yatıp uyuyayım da yarın fazla geç kalkmayayım
Sana iyi geceler canım
yarın görüşene kadar Allaha emanet ol canım
Öpüyorum kocaman

Asucuğummmm senide kocaman öpüyorum kusura bakma uyku gözümden akıyor artık yarın uzun uzun konuşuruz inşallah

Son düzenleme:
Iyi geceler cnmcimmm
Asucum sen okuyorsun sanirim bende yatiyorum cok üsüdm öptm cok iyi geceleeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr

Iyi geceler cnmcimmm
Asucum sen okuyorsun sanirim bende yatiyorum cok üsüdm öptm cok iyi geceleeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr

iyi geceler canım akşam yine yaramazlık yaptım sesim çıkmıyor o yüzden
cecom öptüm ben de seni iyi geceler

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım bizde evdeydikde ne oldu boşver en azından eğlenceli geçmiştir....
Geçmiş olsun ıhlamı-ur adaçayı iç iyi gelir.
Çok güzel şeyler yapmışsın dünde bende vardı misafir tabiki onlarla altta kalmadım yuttum gitti.

Hoşgeldin özlem özledik seni hadi hayırlı olsun pazartesi işbaşı demek bizde özliycez seni buralarda.
yşe çok şükür düzeldi kan sonuçlarıda iyi çıktı lenfleride küçüldü şükür.

CECO canım yazını okudum çok duygulandım beni hatırladığın ve benim için iyi dileklerin ve duan için canım topik arkadaşlarım çok başkasınız yaa ne güzel yüzyüze birbirimizi görmeden iyi dilekler diliyoruz burda sizleri çok seviyorum.

günaydıınnn nasılsınızzz ben bu gün inşallah kaçamaksız bi haftaya hazırladım kendimi
kahvaltımı yaptım 1 yumurta az roka 2 kaşık lor 4 zeytin kepekli unla yaptığım yarım çay tabağı kadar puaça yedimm 1 de yeşil çay

sabahı hayırlısıyla atlattım darısı öğlen yemeğine

herkeze mutlu pazarlarrrr

Günaydın Kızlar

Moralim çok bozuk ya baskül 2 gündür 109 gösteriyor geçen hafta verdiklerimi bu hafta alacakmıyım nedir Aman Allah korusun bu hafta 106 olmam lazım hiç olmazsa 107

Merhaba arkadaşlar, siteyle tanışmamla birlikte,yeniden diyete başlamaya karar verdim. Azminiz, başarılarınız beni çok etkiledi. Tıpkı benim gibi,benim sıkıntılarımı yaşayan ,güç birliği yapmış,birbirine destek olan kişiler ,aynı masaya oturmuşlar görünce bu bana bir güç verdi,ben de başlıyorum.Sizi birkaç gündür izliyorum,maşallah çok güzel şeyler başarmışsınız,azminiz bana da azim katar inşallah.

Hoş geldin düşenin halinden ancak düşen anlarmış burda da herkes aynı durumda verilmeye çalışılan kilolar birbirimizden güç alıyoruz sende katıl bize daha güçlü olalım

cnm hosgeldin doğru yerdesin

hoşgeldin motivasyon için burda olmak şart inşallah başarılı olursun
hafta sonu ve tatilin son günü yarın artık toparlanma zamanı inşallah artık atalım şu kiloları

Dermanabla,Toksin ve Asumanzeynep mesajlarınız ve içten karşılamanız için teşekkürler.Cuma günü başladım,haftaya cumaya tartılacağım.İki gündür spor yapamadım ama pazartesi yürüyüşe başlıyorum inşallah.Size birşey söyleyeyim mi konuyu birkaç gündür sadece okuyorum.Sizlerin birbirinize mesajlarınız,cesaretlendirmeleriniz,sonra verdiğiniz kiloları gördüm ,tüm bunlar oturduğum yerden beni yüreklendirmeye yetti. Ben de bu güzel kızların ekibine kendimce sessiz sakin katılayım dedim. İnşallah hep beraber ince günlere...

merhaba sen de yenisin anladığım kadarıyla.inşallah başarırız....

hoşgeldin bebeğini güle güle büyüt
hamilelik kilolarından kolay kurtulursun çok sıkı diyet yapmana gerek yok emziriyorsundur çünkü

hoşbulduk.....teşekkür ederim ......emziriyorum ama zaten kiloluydum hamile kalmadan önce de.bi de üstüne hamilelik eklenince baya feci oldum.inşallah emzirme dönemini de iyi değerlendirip kilolarımdan kurtulmak istiyorum.hem de çokkkkkk istiyorum......

Evet tatlım inşallah başarırız.Anneliğini de tebrik ederim bu arada Allah bebeğine uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah.

inşallah başarırız.teşekkür ederim .inşallah birlikten güç doğar birlikte başarırız.....

hoşgelddin inşallah veririz bberaberrcee kiloları
merhabalar.

20 günlük lohusa bu hatunu da aranıza alır mısınız????????

emziriyosun çabuk verirsin yaza fıstıkkk anne olursun inşalllah

sabahtan beri direniyorum öyle abur cubur istiyoki midem anllatamam en son 1 ççay kaşıgı tahin helva attımağzımada rahatladım dolaptaki kızların çikolataları bana bakıyooo valllaa ama yemicem sanırım cozuttuğum 1 hafta için beynim devam et diyo yemeye ama yenecem inşallah brazdan 1 saat lasly yapayım yolsa sporsuz hayatta veremiyorum kiloo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…