- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Banucum cok sagol cnm insallah cabuk toparlarim
cumayi bende iple cekiyorum bakalim bu hafta kacamakta yapmiycam ne kadar fark olucak . Bu hafta cikolatadan tut bisküvilerden hatta dönerdenneler yedim nasil böyle oldu anlamadim ama iyi oldu cok sevindim
Asil tatil simdi basliyor sanada sanirim. Tatildeyken benimkilerde cok aziyolar . Sözde bir kizin bir oglun varsa rahat edersin derlerdi ama benimkilerde evde kedi köpek gibilerAllah canlarini sag etsin napalim tatli yaramazlik onlar
Iyi geceler cnmcimmmSorma canım yaa benim ufaklık zaten tek kişilik çetehadi 15 tatil bir derece ama yaz tatilinde valla kaçasım geliyor Annem yazın gelince hepimiz onun evinde toplanıyoruz. Bende 2 tane kız kardeşimde 4 yaşındaki ikizler derken ev tam bir curcuna oluyor babam geçen sene evden kaçıcağım artık diye tuturdu giderken benide götür yada çocukları al dedim
Hepsi kendi kafalarına göre takılmak istiyorlar bu sefer bizde aman cama cıkmayın aman oturun altta insan var aman öğlen uykusuna yatın devamlı söylenip duruyoruz. Kızkardeşim biraz daha sessiz o konuda hemen topu bana atıyor bende arada bir höyyyt diyorum hepsi sünüşüp uyuyor ama kalkınca yine aynı tas aynı hamam
Ama seninde dediğin gibi varlıkları ne kadar insanı bazen cıldırtsa bile Allah canlarını sağ etsinRabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Bazen diyorum ya size sakinleştirici vericeğim yada kendim yutucağım diye
Neyse canım geç oldu benimki zaten bu gece biraz surat yaptı laptop başında fazla kaldım diye hatta küstü de yattıbende hazır ufaklık uyumuşken yatıp uyuyayım da yarın fazla geç kalkmayayım
Sana iyi geceler canım
yarın görüşene kadar Allaha emanet ol canım
Öpüyorum kocaman
Asucuğummmm senide kocaman öpüyorum kusura bakma uyku gözümden akıyor artıkyarın uzun uzun konuşuruz inşallah
Iyi geceler cnmcimmm
Asucum sen okuyorsun sanirim bende yatiyorum cok üsüdm öptm cok iyi geceleeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
Hoşgeldin canım bizde evdeydikde ne oldu boşver en azından eğlenceli geçmiştir....Kızlarrr ben geldimmmmm,
15 günlük bir kalabalık ve maratondan ve kaçamaklardan sorna döndüm aranıza şükür.Çok suçluyum çokkkk neler yemedimki(( kendime kesesim var valla.Yarın itibariyle düzenime geri döncem inşallah (bu 2 aydır kaçıncı söz verişim billmiyorum kendime )
İpin ucu bir kaçtım mı pir kaçıyor cidden sıkıldım ve yoruldum.Bir an önce şu karlar kalksada oksijen ala ala dışarda yürüsem bana dah faydalı oluyor.Evde kendi kendime yaptıklarım işe yaramıyor gibi geliyor bana nedense.Yarın inşallah erkenden kalkıp evi barkı temiziyip sonrada burada alcam soluğu.Ben yokken eşim iyi dağıtmış sağolsun :)) genelde düzenlidir ama uzun sürünce benim gezme sanırım sıkıldı ve dağıtmaya başladıgeçmişi yarın okurum inşallah.Baya da sayfa birikmiş umarım önemli hiç bir şeyi atlamam.Öpüyorum hepinizi canlarım iyi geceler,hatta iyi sabahlar size.Ben de yatayım cidden yorgunum baya...
Geçmiş olsun ıhlamı-ur adaçayı iç iyi gelir.Günaydin tombul civcivlerim benimmmmmmm
Size bir iyi birde kötü haberim var. :26::26::26:
Kötüden basliyim ; hastayimmmmmm :2::2::2: Bogazlarim cok aciyor yutkunamiyorum. Burnum yaniyo kulaklarim kasiniyo insallah hafif atlatirim.
Gelelim iyi habere ; hani dün sabah 94.900le bildirim yapmistim ya az önce tartildim 94.200 geldim. Cok mutlu oldum.Sanirim seytanin bacigini kirdim vede eline verdim Cok sevindigim icin sizinlede paylasayim dedim. Cay icicem belki ogazimin acisini alir sicak sicak.
Çok güzel şeyler yapmışsın dünde bende vardı misafir tabiki onlarla altta kalmadım yuttum gitti.akşama misafirler gelecek yemeğe görümcemler çocukları ve ığıdrdan 2 günlüğüne iş içni gelen kaynım...
tavuk çorba,fırın torbada patetes mantarlı tavuk ,pilav var ana menü.borani yapmaya çalışacağım internetten anladığım kadarıyla.sonra havuç yoğrutlu,krımızı lahana salata yapmayı üdünüyorum.görümcek börek getirecek ama getirmezse buzlukta var onları yaparım duş almış börek.tatlı yaptım kafama göre inşallah güzel olmuştur kedi dili bisküvi kullandım.daha çok işim var.ev temizledik eşimle o bitti şükür.hadi ben kaçtım
selam kızlarrrrrrr gelemedim bayağıdır, ancak zamanım oldu :)
sizleri çok özledim tatil bana kilo olarak döndü
sözde hedeflerime ulaşmaya az kalmıştı ama nerdeeeeeeee
neyse ayrı kalmak yaramadı bana bundan sonra aynen devam
2 hafta 2 kilo olarak döndü neredeyse
kilo veren herkesi tebrik ederim :)
kızlar süpersiniz maşallah sizedarısı bana
canım ben nihayet evimdeyim haftaya inşallah bildirim yapacağım :) doğru biliyormuşsun bu arada...
ECEEEEE canım ya bende o kadar aldım yavereceğiz inşallah
ben sözde 73.8i bile gördüm bir ara ama sonra 76ya çıktım sözde akıllanmıştım bu mu akıllanmış halim ya çok kızıyorum kendime
BANUUUUUUUU CECOOOOO canım ya sende ne güzel vermişsin bu hafta hadi bakalım yaza hazırsın :)
İLKNUR canım çok geçmiş olsun sanada
EBRUUUUU fıstığım sen nasılsın bakalım?
ASU canım sen neler yaptın nasıl gidiiyor kilo verme işi?
ZEYNEP ablayla ilgili bir durum mu var okudum ama göremedim
TOKSİN canım sende vermişsin maşallah
UMUT seni ve sohbetini çok özledim :)
BANU canım senin nasıl gidiyor ayşecik nasıl oldu?
FÜSUN sende düzene girdin mi artık?
YEŞİMMMMMM canım sende iyisindir umarım o çekirdek işini bırak daha iyi olacak bak :)
NEVİNNN sen nasılsın canım?
BEYZUŞ ablacım sen neden üzgünsün kıyamam sana
NURSENA sen nasılsın çıktın mı tatile?nerelerdesin?
kızlar ne olur hatırlayamadıklarım kusura bakmasınlar bu ara pek iyi değilim pzt oğluşumu bırakıp işe başlayacağım o nedenle hiçbir şeye odaklanamıyorum
aklım hep onda olacak ve ben hep huzursuz
nasıl üzgünüm nasıl mutsuzum anlatamam
Merhaba arkadaşlar, siteyle tanışmamla birlikte,yeniden diyete başlamaya karar verdim. Azminiz, başarılarınız beni çok etkiledi. Tıpkı benim gibi,benim sıkıntılarımı yaşayan ,güç birliği yapmış,birbirine destek olan kişiler ,aynı masaya oturmuşlar görünce bu bana bir güç verdi,ben de başlıyorum.Sizi birkaç gündür izliyorum,maşallah çok güzel şeyler başarmışsınız,azminiz bana da azim katar inşallah.
Merhaba arkadaşlar, siteyle tanışmamla birlikte,yeniden diyete başlamaya karar verdim. Azminiz, başarılarınız beni çok etkiledi. Tıpkı benim gibi,benim sıkıntılarımı yaşayan ,güç birliği yapmış,birbirine destek olan kişiler ,aynı masaya oturmuşlar görünce bu bana bir güç verdi,ben de başlıyorum.Sizi birkaç gündür izliyorum,maşallah çok güzel şeyler başarmışsınız,azminiz bana da azim katar inşallah.
Dermanabla,Toksin ve Asumanzeynep mesajlarınız ve içten karşılamanız için teşekkürler.Cuma günü başladım,haftaya cumaya tartılacağım.İki gündür spor yapamadım ama pazartesi yürüyüşe başlıyorum inşallah.Size birşey söyleyeyim mi konuyu birkaç gündür sadece okuyorum.Sizlerin birbirinize mesajlarınız,cesaretlendirmeleriniz,sonra verdiğiniz kiloları gördüm ,tüm bunlar oturduğum yerden beni yüreklendirmeye yetti. Ben de bu güzel kızların ekibine kendimce sessiz sakin katılayım dedim. İnşallah hep beraber ince günlere...
merhabalar.
20 günlük lohusa bu hatunu da aranıza alır mısınız????????
merhaba sen de yenisin anladığım kadarıyla.inşallah başarırız....
hoşgeldin bebeğini güle güle büyüt
hamilelik kilolarından kolay kurtulursun çok sıkı diyet yapmana gerek yok emziriyorsundur çünkü
Evet tatlım inşallah başarırız.Anneliğini de tebrik ederim bu arada Allah bebeğine uzun sağlıklı bir ömür versin inşallah.
hoşgelddin inşallah veririz bberaberrcee kilolarıDermanabla,Toksin ve Asumanzeynep mesajlarınız ve içten karşılamanız için teşekkürler.Cuma günü başladım,haftaya cumaya tartılacağım.İki gündür spor yapamadım ama pazartesi yürüyüşe başlıyorum inşallah.Size birşey söyleyeyim mi konuyu birkaç gündür sadece okuyorum.Sizlerin birbirinize mesajlarınız,cesaretlendirmeleriniz,sonra verdiğiniz kiloları gördüm ,tüm bunlar oturduğum yerden beni yüreklendirmeye yetti. Ben de bu güzel kızların ekibine kendimce sessiz sakin katılayım dedim. İnşallah hep beraber ince günlere...
merhabalar.
20 günlük lohusa bu hatunu da aranıza alır mısınız????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?