Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam fıstıklarım hafta sonunu güzel geçirdim derken akşam üstü çikolata ve saleple kendi kendimin ayağına çelme taktım çok pişmanım
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz.
adese hamur işlerinden ve tatlıdan kendini biraz çeksen yeter. bebeğin senihem emmesinde vücutun epey bir enerji harcıyor.
bebeğinle geçircen güzel zamanlara odaklan, stres ve agresiflikten kaçın bebeğin ve kendin için. allah analı babalı büyütsün olmayanlada nasip etsin
amin

Merhaba arkadaşlar, bende sizlere katılmak istiyorum. ben geçen sene 107 kilo idim şimdi 90 kiloyum, hep zayıfma çabasındayım yani, yürüyüş çok önemli işallah sizlerle motive olarak bu kilolardan çok çabuk kurtuluruz. 2 haftadadır lahana kapsülü kullanıyorum faydasınıda gördüm.

merhaba topikimin güzel bayanları..annemlere geldim dün diyetim idare eder ama spor yapamadım 2 gündür..sizler de iyisinizdir inş

bugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
4 adet yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
ara öğün:3 yk light yoğurt
öğle:1 kase tel şehriyeli tavuk suyu çorbası
akşam:1 kase tel şehriyeli tavuk suyu çorbası
1 tavuk but
yarım dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi
bu arada çok hastayım bu yüzden içtim çorbayı da

Geçen hafta ne güzel Cuma dan başlamıştım boğazımı tutmaya leslie yapmaya bu hafta al pazartesi geldi çok kötü durumdayım Bugün oturdum pizzayla patates kızartması yedim dün yediklerimi saymıyorum bile motivasyonumu bozmadan yola devam etmem lazım aslında bozmadım da son 2 gündür baskülde +1 görüyor olmam sinirimi bozdu ondan yemeğe vurdum kendimi

Yarın sabahtan mirayla nörolojiye gidicez boynumun başımın ağrısını sorucam işte mirayda da boyun düzleşmesi varmış sanırım :26:

Gel gelelim işin güzel ve heyecanlı kısmına son 3-4 gündür Onurla birbirimizi yiyoruz resmen çok özledik görüşmeyeli 1 ay oldu nerdeyse Az önce maillerine bakıyordum onun bir de ne görsem bana koçakgolddan tektaş almış faturası mailine gelmişti ay nasıl heyecanlandım anlatamam yani verirken bu kadar heyecanlanacağımı sanmıyorum şimdi düşünüyorum acaba tektaşı verirken evlenme teklif edermi :26: :78:

özlem hoşgeldin canım
aldığın kiloda bişey yok canım halledersin sen biz evde aldık o kadar kiloyu
hoşbulduk canım, inşallah vereceğiz ne diyelim :9
tatil iyi olmadı valla ben daha iyi olur diyordum ama umduğum olmadı
benimde yüzüm yok yazmaya yemediğim ne varsa yedim

olsun canım nasipse 15 güne gidecekmişsin nasılsa ,aslında 2-3 kilo versen o bile fark eder
ay inşallah canım ya vermişken eskiye dönmek moralimi bozdu doğum günü hedefime yaklaşamadım bile bu yüzden yoksa 70i şimdiye görmüştüm valla
oğluşumu çok özleyeceğim ,nasıl yapacağım ve dayanacağım bilmiyorum ,daha önce hiç bu kadar ayrı kalmamıştık çünkü
bence sen yaza bayağı bir vereceksin hele bahar gelsin spor artsın dahada çok oalcak emin ol
oğluşum şimdiden huysuzluğa başladı yavrum hissediyor mu ne nasıl üzülüyorum ah bir bilsen
benimde kaygım işime odaklanabilmek bunu başarabilmem gerek
canım valla çok özledim ama zamanım olmadı hiç şimdi kv ve görümcem bende 1-2 güne erkek kardeşimde gelir ,üstüne birde okul inşallah sizlerede zaman ayırabilriirm canım :)
çok üzüldüm mekanı cennet olsun inşallah,allah ablamada sabırlar versin
inşallah canım izinden dönmek zor olacak ama bakalım
hoşbulduk canım sağol,evet yarın işbaşı malesef oğluşumdan ayrı kalmak bana zor olacak ama bakalım
beni bekleyin çayımı hazırlayın nasipse 19 gibi aranıza katılırım :)
şükürler olsun iyi çıktı demek inşallah dahada iyi olacak miniğimiz

offf offf ben neler yedim bir bilsen

bende grip oldum ,öksürük bir yandan . tam okul açılacakken olacak iş mi yani? gözlerim kıpkırmızı . offfffff

ne güüzel vermişsin valla bende 15 kilo versem ne iyi olur daha öncedende 93 le başladım 82 oldum sonra hamilelk doğum şimdide 85 im ama o halime bakıyorum göbek toparlanmıyo ya a hastayım doğurup doğurup kilo almayanlara
hoş geldin lahana kapsülü nası bişey tokmu tutuyoo ne kadara alıyosun
merhaba topikimin güzel bayanları..annemlere geldim dün diyetim idare eder ama spor yapamadım 2 gündür..sizler de iyisinizdir inş
hoş geldinnnnn anne olunca işin içinde ne iyi idare etmişin
az yiyosun bravo vallaa bende sen gibi yesem bay veririm sanırım olsun çorba tok tutar ama
ayy ayyyy ne güzelll heycan tek taşın hatrına gayret hafta içi toparlarsın inşallah
bende grip oldum ,öksürük bir yandan . tam okul açılacakken olacak iş mi yani? gözlerim kıpkırmızı . offfffff

oyyy stresten vücudun yorgun düştüüün emin ellerdeyse bebeğin meralkanma en azından tanıdık alllah kolaylık versin deneyimli bakıcı olması senin için en büyük avantajjj

ççookk yorulduummm 45 dk sporumu yaptımmm duşumu alayım gelirm veremiyorum sporsuzz azda yesem abartsamda spor olmadan olmuyo malesef şeytanın bacanı kırdım bbakalım bu hafta kaçç dk yapıcammm

ben geldim :)

selamun aleykum kizlar
gecmisi bir okuyayim insallah

menümüde paylasayim

sabah 1 tane beyaz peynir ve domatesle yapilmis cavdar ekmegi tost
öglen izgarada mantar ve biber
aksam 1 porsiyon kiymali kepek unundan yapilmis makarna

Selam kızlar ben geldimmm :122:

Fazla uzun kalamıyacağım ama uğramasaydımda aklım sizde kalırdı
Eşim bugün tam film akşamı ilan etti :122: öğlende 3 boyutlu transformers i izledik birazdan da piranhaları izleyeceğiz
Bayılıyorum korku ve bilimkurgu filmlerine
Eğer film bittikten sonra eşim ben yatıyorum sen istersen takıl derse kesin yine damlarım olmadı artık mecbur yarın akşama sohbet ederiz inşallah.
Bu arada eşime ne zamandır flashbelleğe leslie kaydet diyordum ya baktım hala tık yok bende kendim bugün indirip kayıt ettim bundan sonra inşallah her gün leslie ve yoga yapacağım :122: :122: :122: hatta bir tane daha evde spor programı indirdim ama o nasıl birşey bilmiyorum değişiklik olsun diye onuda indiriyorum şu an bitsin onuda diğerlerine ekliyeceğim ondan sonra inşallah daha düzenli sporumu yapacağım ve tekrar spor listesine gireceğim tabi kilocuklarımda ona göre gidecek :122:

Canım bizde seni seviyoruz İnan senden o müjdeyi alırsak ilerde hepimiz en az senin kadar çok sevineceğiz
Rabbim inşallah en kısa zamanda bize o sevinci yaşatır tabi diğer arkadaşlarımızdan da o müjdeyi almayı isteriz

Günaydın Kızlar

Moralim çok bozuk ya baskül 2 gündür 109 gösteriyor geçen hafta verdiklerimi bu hafta alacakmıyım nedir Aman Allah korusun bu hafta 106 olmam lazım hiç olmazsa 107

Canım çok fazla stres yapma normaldır belki biraz tuzlu yedin ödem oluştu bazen benimde iki kilo fazla çıkıyor tartıda bende hemen yapıp aynen kaldığım yerden devam ediyorum beslenmeme ve moralimi hiç bozmuyorum çünkü biliyorum stres kilo vermeyi engeller. Hem ne olucak bir kilo fazlalıkmı bizi pes ettirecek asla aksine daha bir sıkı sarılmamız lazım beslenmelerimize daha cumaya çok var ve eminim daha güzel sonuçlar vereceksin

Aramıza hoşgeldin inşallah hepbirlikte hedeflediğimiz kilolara düşer yaza fıstık gibi gireriz

merhabalar.

20 günlük lohusa bu hatunu da aranıza alır mısınız????????

Aldık gitti
Aramıza hoşgeldin Bu arada Allah Bebişini Analı babalı büyütsün ve nazardan saklasın

ben de size katılmak istiyorum???

Sende hoşgeldin Ne güzel yeni yeni arkadaşlar aramıza katılıyor ve motivasyonumuz günden güne artıyor İnşallah hepimiz bir an önce kendi eski güzel günlerimize döneriz

Sende hoşgeldin İnşallah burada bizlerle bbirlikte çok güzel kilolar verirsin sende
Bu arada Yeni Gelenlere genel bir duyuru yapayım bazen çok fazla yoğunluk olunca yazılarımız arada kaynayabiliyor sakın üzerinize alınmayın benim bile başıma geliyor elimizden geldiğince dikkatli olmaya calışıyoruz

Kız sen ne Yaramaz çocuklar gibi kurçalıyorsun bakalım çocuğun hesaplarını
Valla bir anlarsa yanarsın ona göre. Ona güvenmediğini düşünür üstelik evlenme teklif edeceksede vazgeçer allah korusun
İnşallah Rabbim hayırlı şeylerle karşılaştırır seni canım ... Aminnn
Rabbim gönlüne göre versin ve umarım evlendikten sonrada sık sık kapışmazsınız

Çok geçmiş olsun canım gerçektende tamda zamanıymış gibi :26: in:26:şallah bir an önce geçer.

nursena bende yürüyüs yapmayinca , inan tüm hafta tarti yerinden oynamiyoro yüzden sabah aksam sürekli yürüyüslerdeyim sen yine masallah evde spor yapabiliyorsun
ben pek yapamiyorum evde cabuk yoruluyorum

ilbatum cok gecmis olsun her yerde salgin bu grip burdada hastaneler cocuklar ve bebeklerle doldu

tombulkelebekim ,ne güzel bir sürpriz öyle simdiden güle güle kullan tek tasin canim

ejje89 afiyet olsun ,menün cok güzel

kirazseda hosgeldin canim masallah baya kilo vermissin ,nasil verdiginden biraz mahsedermisin?

adese sende hosgeldin canim Allah yavrunu sizlere bagislasin

gecece sende hosgeldin Allah kolayliklar versin

ysr38 yani arada bir kacamaklar olmasi normal o kadar pisman olma bence,kis aylarinda ara ara sicak cikolata salep felan ariyor insan bazen..

Toztoprak ne güzel annenin yanindasin,insallah güzel günler gecirirsin

Beyzat38 sende hosgeldin aramiza

aleykum selam
hosgeldin ceco34
soguk havalarda evde spor yapabilenler icin lesli harika birsey
insallah kilocuklarinda diledigin gibi erim erim erir:)
sana esinle kayifli aksamlar dilerim canim

aleykum selam
hosgeldin ceco34
soguk havalarda evde spor yapabilenler icin lesli harika birsey
insallah kilocuklarinda diledigin gibi erim erim erir:)
sana esinle kayifli aksamlar dilerim canim

Sağ ol canım şu Küçük Civciv uyusa daha keyifli olacak dakika durmuyor sandalye ve masa tepelerindeydi demin inşallah uyurda bizde rahat rahat film seyrederiz

nursena bende yürüyüs yapmayinca , inan tüm hafta tarti yerinden oynamiyoro yüzden sabah aksam sürekli yürüyüslerdeyim sen yine masallah evde spor yapabiliyorsun
ben pek yapamiyorum evde cabuk yoruluyorum

dıarı çıkma imkanım olsa yürürüm kar kış çocuklarr evde daha raht ediyorum onun için inşallah hava ısınınca atarız kendimiz sokaklara

dıarı çıkma imkanım olsa yürürüm kar kış çocuklarr evde daha raht ediyorum onun için inşallah hava ısınınca atarız kendimiz sokaklara

bu yilda mübarek her yer kar altinda,bazi yerler cidden cikilcak gibi degil
insallah canim havalar isininca acisini cikartirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…