hoşbulduk canım, inşallah vereceğiz ne diyelim :9özlem hoşgeldin canım
aldığın kiloda bişey yok canım halledersin sen biz evde aldık o kadar kiloyu
tatil iyi olmadı valla ben daha iyi olur diyordum ama umduğum olmadımerak etme tatil fena vurdu topikimizi ççogumuz gr verdik hatta +lar dayız bişey kaybetmiş sayılmazsınn
inşallah vericez beraber toparlanma zamanı geldiiii
neler yedim bugün yazamam yazmaya yüzüm bile yokkkkk offf yerlerdeyim resmen allahım yardım eder inşallahhh
tatile malesef tee bingööllerden kardan dolayı evdeydik kızımla geççirdik 15 gün kadar sonra kaynıma kız istemeye gidcez sanırım ben 80 ne düşemedim bille çakıldım kaldım 85 e
ankarayı özledimmm tatile gitmek stiyorum ama 80 le tabiiiiiiiiiiiii
ay inşallah canım ya vermişken eskiye dönmek moralimi bozdu doğum günü hedefime yaklaşamadım bile bu yüzden yoksa 70i şimdiye görmüştüm vallaSelam kızlarrrr :122: :122:
Cuma Bildiriminden beri görüşemedik çünkü malum dün Kandildi ve biz akşama doğru eşimin Anannesine ( KV orda kalıyor ) ordanda Amcasına gittik ve ancak gece 12de gelebildik eve. Tabi sonrasında da Kandilden faydalanmak istedim ve geçte olsa Kuran okudum Allah kabul edersesonrada ancak yattım.
Sabahta kahvaltı ettikten sonra küçük kuzumu yıkyadıktan sonra hazırlandıktan sonra Ataşehirdeki arkadaşa gittik. Yeni ev almışlar üstelik çok uzun zamandır evliler ve bebekleri olmuyordu ( 10 seneye yakın ). Rabbim sonunda onlarada o mucizeyi nasip etmiş ve daha dün 4 aylık hamile olduğunu öğrendik :122: baştan kimseye söylememişler Allah korusun bir şey olursa diye ama şu an havalarda uçuyorlar. Hatta kendi annelerine bile daha dün müjdeyi vermişler ( Annesi Mersinde yaşıyordu ve tatile gelmiş yanlarına )
Giderken ev hediyesi haricinde hemen çok güzel beyaz bir bebek takımı aldım şapkalı önlüklümeğer ilk hediyesini de biz almışız. İnanılmaz mutlu oldum onların adına ve o an bile Allahım bizim topikteki bütün bebiş isteyen arkadaşlarımada tez zamanda nasip et bu güzel müjdeyi diye.
Hatta itiraf edeyim ilk önce Adaşım aklıma geldiçünkü gerçekten uzun zamandır büyülü bahçe olmayı bekliyor
Güzel Allahım inşallah en kısa zamanda sizlerede inşallah o müjdeyi vermeyi nasip eder... Aminnnnnnnnnnnnnn
Çiziktirdim bile bakalım bu ay kim bizim gruptan birinci olucak
Kullanmadığım eşyaları kapattığım bir tuvaletim vardı ufacık; orada geçen gün düzeltmek için girdiğimde boş bir damacana buldum ve hemen doldurmaya niyetlendim ama sular maaşallah güldür güldürneyse yinede yedekte dursun dediğin gibi ne olur ne olmaz
Canım İddadaşım üzülme sonuçta çok az artı var belki ödemdir o dahem sonuçta annen zaten kısa süreli sende o gidince ondan kat kat fazlasını verirsin nasılsa sana güveniyorum canım Arkadaşım.
Gerçekten hem basit hemde hafife benziyor bende kayit edeyimde olurda ayın sonunda eşim doğum günümü hatırlamazsa bende kendime yaparımbirde mum diktimi tamamdır ama perşembeye geliyor yaaa Bildirim öncesi olmaz ki ama yaaaaa :26:
Neyse ben kayıt edeyim de bir ara nede olsa yemek için bir bahane bulurum
Ellerine ve emeğine sağlık
Haftanın birincilerini gönülden tebrik ediyorum
Darısı bizlerinde başına
İnşallah yaza hepimiz baya bir farklı kilolara sahip yaza damgamızı Allahın izniyle vuracağız
Canım çok geçmiş olsundikkat et daha beter üşütme. Sıcak sütün içine biraz bal koy yada sıcak suya limon sık birde biraz karabiber dök çok iyi geliyor hem boğazlarını rahatlatır hemde c vitamini alırsan daha kötü olmazsın Allahın izniyle
Sorma güzeli yaa inan okulların acılmasına benden çok sevinen yokturikisi bir arada çok kuduruyorlar. Benim ufaklıkta devamlı ablasını bağırtıyor. Büyüğü desen tatilin ilk gününden beri canım sıkılıyor canım sıkılıyor diye söylendi durdu bu gece en sonunda küçüğü ablasına kızıp kızı çok kötü ısırdı oda cığlığı bastı sonra başladı ağlamaya küçüğüne babası bir bağırdı oda pır diye kaçtı sonra bir ara baktım ufağı ağlıyor dedim herhalde büyüğü intikam aldı meğer ufaklık kendi kendini ısırmış canı yandı diye ağlıyormuş
Pazartesi kendime bayram ilan ediceğim en azından yarım gün kafamı dinliyorum ufağı yanlızken kendi kendine oturup sessizce oynuyor ama ablası oldumu ille kızdıracak onudaha şimdiden ne fettan olacağı belli eşim bile diyor yandık biz bununla diye.
Yeme düzenimde yerine gelicek inşallah o bahaneyle
Kız devamlı acıktım acıktım diye tuturuyor ama ne teklif etsem ben onu yemem diye tuturuyor. Artık bir tek akşam yemeğinde sorun yaşarız onu da kendime ayrı yemek yaparak hallederim
Olurmu canım ne kusuru her ikinizde okadar iş güç arasında bizlere vakit ayırıp listelerle uğraşıyorsunuz varsın bu haftada bir tane eksik olsun
İnan çok büyük bir heycanla okudum inşallah çok daha güzel kilolar verip sağlığımıza tamamen kavuşacağız ondan sonra artık ben parende mi atarım yoksa başka ney yaparım bilemiyorum
Süpermiş yaa ama o mantıkta gidersek biz hiç uğraşmayalım ufak ekran alan Adam yoktur bu dünyada hepsi ellerinde olsa dev ekran ister ama o da bizim açımızdan geçerli olmaz
Canım harika yaa bir günde bukadar fark müthişİnşallah haftaya da çok güzel bir bildirim yaparsın böyle devam edip
Bu arada tekrar geçmiş olsun güzelim inşallah en kısa zamanda toprlarsın kendini.
Ellerine sağlıkçok güzel dileklerin ve o süper resmin için teşekkür ederiz
Rabbim bizler için gönlünden geçen herşeyin kat kat fazlasını sanada nasip eder inşallah ... Aminnnn
Canım Allah yardımcın olsun inşallah ucuz atlatırsın ( hem yorulmadan , hem keyifli , hemde artılara ilerlemeden )
Canım biz sana güveniyoruz ve inanıyoruz sen bir en geç iki hafta içinde o fazlalıklardan kurtulur daha bile fazlasını verirsin
İnşallah herşey gönlüne göre olur ve akşamları da olsa uğrama fırsatı bulursunda seni daha fazla özlemek zorunda kalmayız
Sağ ol canım yaa inşallah bundan sonra her hafta iyi kötü de olsa böyle kilolar veririmde bir an önce gözle görülür bir fark oluşur artık. Aslında fark ediliyorda milletin gözüne sokabileceğim bir fark olsun istiyorum
Canım bu arada hayırlı olsun pazartesi yine başlıyorsunbirkaç gün belki aklın oğluşunda kalır belki oda huysuzluk yapar ama neticede çok güzel bir şey yapıyorsun ve öğluşun senle büyüdüğünde gurur duyacak. Üstelik sana ihtiyacı olan bir sürü öğrencide cabası. Herşey gönlünce olsun inşallah kuzucuğunda çabuk alışırda sende daha güzel odaklanırsın işine
Artık akşamdan akşama yolunu gözleriz bizde
canım valla çok özledim ama zamanım olmadı hiç şimdi kv ve görümcem bende 1-2 güne erkek kardeşimde gelir ,üstüne birde okul inşallah sizlerede zaman ayırabilriirm canım :)cok sagol asucum havalar bianda eksi 20ye düsünce hastalandim :26::26::26:
senin dikkat edip cabucak toparlanacagina eminim cnm insallah bende 8li rakamlara cabuk gecerim
dermanbla cok sagol cnm insallah cumaya 93lü bir bildirim yaparim
tesekkürler toksincim daha erken görseydim esime aldirirdim ama malum yarin pazar heryer kapali artik eldeki imkanlarla idare edicem
canim cim cok tesekkürler malum havalar soguk hasta olmamaya imkan yok :18::18::18:
özlemciiiiiiiiiiiiim cok sagol kuzum sende hosgeldin cok özlettin dön artik
zeynep ablada malesef esini kaybetti cnm Rabbim ona sabir versin
Bu arada isinde hayirli olsun cnm bebisinde önce Allaha emanetolsun insallah hersey istedigin gibi olur cnm
Banucum cok sagol cnm insallah cabuk toparlarim
cumayi bende iple cekiyorum bakalim bu hafta kacamakta yapmiycam ne kadar fark olucak . Bu hafta cikolatadan tut bisküvilerden hatta dönerdenneler yedim nasil böyle oldu anlamadim ama iyi oldu cok sevindim
Asil tatil simdi basliyor sanada sanirim. Tatildeyken benimkilerde cok aziyolar . Sözde bir kizin bir oglun varsa rahat edersin derlerdi ama benimkilerde evde kedi köpek gibilerAllah canlarini sag etsin napalim tatli yaramazlik onlar
hoşbulduk canım sağol,evet yarın işbaşı malesefHoşgeldin canım bizde evdeydikde ne oldu boşver en azından eğlenceli geçmiştir....
Geçmiş olsun ıhlamı-ur adaçayı iç iyi gelir.
Çok güzel şeyler yapmışsın dünde bende vardı misafir tabiki onlarla altta kalmadım yuttum gitti.
Hoşgeldin özlem özledik seni hadi hayırlı olsun pazartesi işbaşı demek bizde özliycez seni buralarda.
yşe çok şükür düzeldi kan sonuçlarıda iyi çıktı lenfleride küçüldü şükür.
sabahtan beri direniyorum öyle abur cubur istiyoki midem anllatamam en son 1 ççay kaşıgı tahin helva attımağzımada rahatladım dolaptaki kızların çikolataları bana bakıyooo valllaa ama yemicem sanırım cozuttuğum 1 hafta için beynim devam et diyo yemeye ama yenecem inşallah brazdan 1 saat lasly yapayım yolsa sporsuz hayatta veremiyorum kiloo
ne güüzel vermişsin valla bende 15 kilo versem ne iyi olur daha öncedende 93 le başladım 82 oldum sonra hamilelk doğum şimdide 85 im ama o halime bakıyorum göbek toparlanmıyo ya a hastayım doğurup doğurup kilo almayanlaraselam fıstıklarım hafta sonunu güzel geçirdim derken akşam üstü çikolata ve saleple kendi kendimin ayağına çelme taktım çok pişmanım
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz.
adese hamur işlerinden ve tatlıdan kendini biraz çeksen yeter. bebeğin senihem emmesinde vücutun epey bir enerji harcıyor.
bebeğinle geçircen güzel zamanlara odaklan, stres ve agresiflikten kaçın bebeğin ve kendin için. allah analı babalı büyütsün olmayanlada nasip etsin
amin
hoş geldin lahana kapsülü nası bişey tokmu tutuyoo ne kadara alıyosunMerhaba arkadaşlar, bende sizlere katılmak istiyorum. ben geçen sene 107 kilo idim şimdi 90 kiloyum, hep zayıfma çabasındayım yani, yürüyüş çok önemli işallah sizlerle motive olarak bu kilolardan çok çabuk kurtuluruz.2 haftadadır lahana kapsülü kullanıyorum faydasınıda gördüm.
hoş geldinnnnn anne olunca işin içinde ne iyi idare etmişinmerhaba topikimin güzel bayanları..annemlere geldim dün diyetim idare eder ama spor yapamadım 2 gündür..sizler de iyisinizdir inş
az yiyosun bravo vallaa bende sen gibi yesem bay veririm sanırım olsun çorba tok tutar amabugün yediklerim:
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 çeri domates
4 adet yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
ara öğün:3 yk light yoğurt
öğle:1 kase tel şehriyeli tavuk suyu çorbası
akşam:1 kase tel şehriyeli tavuk suyu çorbası
1 tavuk but
yarım dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 kivi
bu arada çok hastayım bu yüzden içtim çorbayı da
ayy ayyyy ne güzelll heycan tek taşın hatrına gayret hafta içi toparlarsın inşallahGeçen hafta ne güzel Cuma dan başlamıştım boğazımı tutmaya leslie yapmaya bu hafta al pazartesi geldi çok kötü durumdayım Bugün oturdum pizzayla patates kızartması yedim dün yediklerimi saymıyorum bile motivasyonumu bozmadan yola devam etmem lazım aslında bozmadım da son 2 gündür baskülde +1 görüyor olmam sinirimi bozdu ondan yemeğe vurdum kendimi
Yarın sabahtan mirayla nörolojiye gidicez boynumun başımın ağrısını sorucam işte mirayda da boyun düzleşmesi varmış sanırım :26:
Gel gelelim işin güzel ve heyecanlı kısmına son 3-4 gündür Onurla birbirimizi yiyoruz resmen çok özledik görüşmeyeli 1 ay oldu nerdeyseAz önce maillerine bakıyordum onun bir de ne görsem bana koçakgolddan tektaş almış faturası mailine gelmişti ay nasıl heyecanlandım anlatamam yani verirken bu kadar heyecanlanacağımı sanmıyorum şimdi düşünüyorum acaba tektaşı verirken evlenme teklif edermi :26: :78:
bende grip oldum ,öksürük bir yandan . tam okul açılacakken olacak iş mi yani? gözlerim kıpkırmızı . offfffff
CECO canım yazını okudum çok duygulandım beni hatırladığın ve benim için iyi dileklerin ve duan için canım topik arkadaşlarım çok başkasınız yaa ne güzel yüzyüze birbirimizi görmeden iyi dilekler diliyoruz burda sizleri çok seviyorum.
Günaydın Kızlar
Moralim çok bozuk ya baskül 2 gündür 109 gösteriyorgeçen hafta verdiklerimi bu hafta alacakmıyım nedir Aman Allah korusun bu hafta 106 olmam lazım hiç olmazsa 107
Merhaba arkadaşlar, siteyle tanışmamla birlikte,yeniden diyete başlamaya karar verdim. Azminiz, başarılarınız beni çok etkiledi. Tıpkı benim gibi,benim sıkıntılarımı yaşayan ,güç birliği yapmış,birbirine destek olan kişiler ,aynı masaya oturmuşlar görünce bu bana bir güç verdi,ben de başlıyorum.Sizi birkaç gündür izliyorum,maşallah çok güzel şeyler başarmışsınız,azminiz bana da azim katar inşallah.
merhabalar.
20 günlük lohusa bu hatunu da aranıza alır mısınız????????
ben de size katılmak istiyorum???
Merhaba arkadaşlar, bende sizlere katılmak istiyorum. ben geçen sene 107 kilo idim şimdi 90 kiloyum, hep zayıfma çabasındayım yani, yürüyüş çok önemli işallah sizlerle motive olarak bu kilolardan çok çabuk kurtuluruz.2 haftadadır lahana kapsülü kullanıyorum faydasınıda gördüm.
Geçen hafta ne güzel Cuma dan başlamıştım boğazımı tutmaya leslie yapmaya bu hafta al pazartesi geldi çok kötü durumdayım Bugün oturdum pizzayla patates kızartması yedim dün yediklerimi saymıyorum bile motivasyonumu bozmadan yola devam etmem lazım aslında bozmadım da son 2 gündür baskülde +1 görüyor olmam sinirimi bozdu ondan yemeğe vurdum kendimi
Yarın sabahtan mirayla nörolojiye gidicez boynumun başımın ağrısını sorucam işte mirayda da boyun düzleşmesi varmış sanırım :26:
Gel gelelim işin güzel ve heyecanlı kısmına son 3-4 gündür Onurla birbirimizi yiyoruz resmen çok özledik görüşmeyeli 1 ay oldu nerdeyseAz önce maillerine bakıyordum onun bir de ne görsem bana koçakgolddan tektaş almış faturası mailine gelmişti ay nasıl heyecanlandım anlatamam yani verirken bu kadar heyecanlanacağımı sanmıyorum şimdi düşünüyorum acaba tektaşı verirken evlenme teklif edermi :26: :78:
bende grip oldum ,öksürük bir yandan . tam okul açılacakken olacak iş mi yani? gözlerim kıpkırmızı . offfffff
Selam kızlar ben geldimmm :122:
Fazla uzun kalamıyacağım ama uğramasaydımda aklım sizde kalırdı
Eşim bugün tam film akşamı ilan etti :122: öğlende 3 boyutlu transformers i izledik birazdan da piranhaları izleyeceğiz
Bayılıyorum korku ve bilimkurgu filmlerine
Eğer film bittikten sonra eşim ben yatıyorum sen istersen takıl derse kesin yine damlarımolmadı artık mecbur yarın akşama sohbet ederiz inşallah.
Bu arada eşime ne zamandır flashbelleğe leslie kaydet diyordum ya baktım hala tık yok bende kendim bugün indirip kayıt ettimbundan sonra inşallah her gün leslie ve yoga yapacağım :122: :122: :122: hatta bir tane daha evde spor programı indirdim ama o nasıl birşey bilmiyorum değişiklik olsun diye onuda indiriyorum şu an bitsin onuda diğerlerine ekliyeceğim ondan sonra inşallah daha düzenli sporumu yapacağım ve tekrar spor listesine gireceğim tabi kilocuklarımda ona göre gidecek :122:
aleykum selam
hosgeldin ceco34
soguk havalarda evde spor yapabilenler icin lesli harika birsey
insallah kilocuklarinda diledigin gibi erim erim erir:)
sana esinle kayifli aksamlar dilerim canim
nursena bende yürüyüs yapmayinca , inan tüm hafta tarti yerinden oynamiyoro yüzden sabah aksam sürekli yürüyüslerdeyim sen yine masallah evde spor yapabiliyorsun
ben pek yapamiyorum evde cabuk yoruluyorum
Sağ ol canım şu Küçük Civciv uyusa daha keyifli olacak dakika durmuyorsandalye ve masa tepelerindeydi demin inşallah uyurda bizde rahat rahat film seyrederiz
dıarı çıkma imkanım olsa yürürüm kar kış çocuklarr evde daha raht ediyorum onun için inşallah hava ısınınca atarız kendimiz sokaklara
Geçmiş olsun canım tamda zamanında oldun valla...bende grip oldum ,öksürük bir yandan . tam okul açılacakken olacak iş mi yani? gözlerim kıpkırmızı . offfffff
selam hanımlar nasılsınız ben bugün yedim yedim yedim nefret ediyorum kendimden nefretttttt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?