Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Yok canım ya kurcalamıyordum kendisi aç dedi bir mailindeki numara lazımmış kendisi dışardaydı sen bak dedi bende açtım baktım faturalara gözüm ilişti bu ne ya dedim bir de ne göreyim canım aşkım benim

15 Şubata almış uçak biletini geliyoooooooooor 14 Şubatta olamıycak belki ama biz sevgililer günümüzü 15 şubatta kutluycaz işin kötüsü benim param yok yüzüğe karşılık verecek bir hediyem yok amann napıyım bende ona 1 ay önce birsürü para verip saat almıştım ona saysın

merhabalar.

20 günlük lohusa bu hatunu da aranıza alır mısınız????????

ben de size katılmak istiyorum???

kızlarrrrr hoşgeldinizz
seve seve alırız sizi de aramıza..insallah hep beraber güzelce kilolarımızdan kurtuluruz.

hepinize teşekkür ederim ..hoşbuldum.....
inşallah 40'ım çıkınca asılacağım diyet olayına.şimdilik sadece yediklerime dikkat ediyorum....bir an önce bi diyetisyene gidip liste almam lazım.diyet yapacağım diye sütümde azalırsa ona da çok üzülürüm.fıstığım birazcık emsin di mi teyzeleri.herkese iyi geceler tatlı rüyalar...

Son düzenleme:
slm kızlar
dün misafirlerimiz vardı söylemiştim gayet keyifli bir şekilde geçti ama bulaşık makinem bozuldu.dünden beri bi sürü bulaşık elde yıkıyoruz...diyete yarın kaldığım yerden devam edeceğim.herşey yedim yedim artık iğrendim hatta yemekten.midem çöplük gibi oldu.diyet yaparken ne kadar rahattım oysa.2-3 satte yiyordum ama hiçbir zaman tıka basa dolmadığı için rahattım.kaçgündür görmeimş gibi yedim yedim yedim...ama mutlu olmadım.yarın ola hayrola.yarın hiç kaçamak yapmamayı istiyorum şuan bile midem bulanıyor çünkü((

özlemcm gelmiş ama hem hasta hem üzgün gelmiş.çok geçmiş olsun.bende bi ara niyetlendim ara tatil sonrası başlasammı diye ama yok 3 çocuğun hengamesi biraz daha evde kalmaya karar verdim.bi de bizim okul pilot okul seçilmiş akıllı tahta ile eğitim olacakmış .hatta beni de şubat tatilinin ilk haftası aradılar kurs var 1 hafta diye.bende ücretsz izindeyim okula bile gelmiyorum ne kursu dedim...yani başlasaydım dolu dolu başlamış olacaktım.bugün çocukalrın hazırlıklarını bile zor bitirdik kaldıki bende işe başlasaydım çok gergin olurdum eminim.ama senn 1 beben var inşallah aklı başında bir bakıcında buldun.inan çalışmak iyi geliyor insana.ben diğerlerinde 4,5 aylıkkne ve 8 aylıkken bırakmıştım.ilk gün çok zor oldu hatta ilk haftalar ama sonra daha memnundum ben eve kapanma da zor geiyor çalışan insanlar içn.hele de gurbetteyse.hem öğrencilerle birlikte olmak iyi geliyor insana.okulda belki çok çok aklına gelmez.seninkiler ilköğretim bide bıcır bıcır olurlar nasıl da severler seni.gelince vaktini kaliteli birliktelik olarak ayarlayacağına eminim hatta bize bile çok katılma.bebiş uyuyunca gel.aynı anda olmasakta gene burdan haberleşiriz merak etme...şimdiden iyi çalışmalar ...1 yaşına kadar nöbet tutmuyorsun bide süt iznide var ama sınıf öğretmenlerinde nasıl bir uygulama oluyor hiç bilmiyorum.ben branş olduğum içn zaten az ders isteyince 16 -20 saat arası derse giriyordum sorun olmuyordu.

asuuu dün toparlnamıştın bugün tekrar kaçamak mı yaptın?ne oldu bize böyle((
kızlar tek tek alıntı yapamadım ama dün yaptığım ikramlıkları beğenen arkadaşlar olmuştu hatırladıklarım akabe,ebru,nursena idi yanlışsam özür...çok teşekkürler ama becerikli değilim malesef...anneme sorarım evlendiğim gün inanın pilav yapmayı bilmiyordum.börek,kek,poğça elim değmemişti.o nedenle yavaş yavaş öğrendim bazı şeyleri ama şimdi bile hemen internete başvuruyorum işte.yoksa aklımdada kalmıyor çoğu şey...
yarın görüşürüz inşallah benim de 2 miniğim gidecek okula ev sakinleşecek.en miniğim yürümeye çabalıyor.onla daha çok ilgilenirim inşallah.salıdan beri bugün ilk defa dışarı çıktım.güneşli bir gündü ama biz 5 te çıkınca oğlumla donduk biraz yürüyüş yapacaktık hava alma amaçlı ama azcık gidip markete girdik soğuktan.öyle biraz gezdik.

canım bende emziren anne diyeti vardı kk ya bir yerlere de yazmıştım.senin içni bulmaya çalışayım.yani özle diyetisyene gidersen özel ilgilenir kişiye özel tabi daha iyi olur.ama hastaneler fln klasik veriyorlar sanırım listeyi.2200 cal bir listeydi benimki.şimdi bile o kadar yemiyor olabilirsin gayet dolu dolu bir listeydi.emzirenlere yürüyüş bile verilmiyor insülin direnci fln gibi bir sorunun yoksa.bence çok iyi yapıyorsun.ben 96 ile doğuma girdim çıktığımda sadece 2,5 kg gitmişti bebeişim 3300 gr doğduğu halde.40 ım çıkarken 90 a düşmüştüm.sonra ye babam ye babam gece yemeleri tatlılar vs 97 olmutum.artık hamile pantolonlarım bile sıkmaya başlayınca karar verdim ama keşke senin gibiyken verseymişim. okadar yükü boşuna taşımazdım bebekle bile ilgilnemk çocuklarla uğraşmak zor geldi o zamanlar çünkü...hoşgeldin aramıza

haklısın canım fıstığının anne sütüne herseyden çok ihtiyacı var...ve evet senin bizlerden de bilinçli olman lazım sütüünün azalmaması için..
kaç kg ile hamile kaldın canım?ve hamşlik boyunca ne kadr aldn? ben biraz fazlamı meraklı oldum ne

günaydııııııııııııın

kimseler girmemiş herks okul telaşında sanırım.be benimkileri gönderdim bebişimi doyurdum .ama dün çok geç yattığım içn uyku sersemiyim hala.birazdan bebe uyursa bende uyurum artk.bu hafta hepimiz için mutlu geçer inşallah.benim hain kilolar geldikleri gibi giderler inşallh...hsonumda kötü geçti.eşim diyor spor yapmıyorsun iyice dağıttın diyor.bugnü lesliye başlıyorum inşallah .yaşasın lesliiiiii

meraklı seni...sürprizini kendin bozdun ama neyse...çok mutlu olursun inşallah...

bende grip oldum ,öksürük bir yandan . tam okul açılacakken olacak iş mi yani? gözlerim kıpkırmızı . offfffff
oo özlemcim geri dönmüşsün geçmiş olsun canım...

günaydınnn çıtır anne.. tatilde dağıttım diye üzülme sen toparlarsın bir an önce ben eminim...

öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve yenacığım ellerine sağlık liste için...hafta sonu giremediğim için yazamamıştım.benimde reglim bitti bu hafta kimse beni geçemez diyorum ve gaz veriyorum cherry =))

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...beyzat38,adese,gececek =))
bende yeni sayılırım 1 ay oldu yaklaşık olarak..iyi bir başlangıç yaptım(dukan diyeti yapıyorum)....hepinize kolay gelsin...

GÜNAYYDIINN kızlarrr herkeze hayırlı günlerr sabah kızlarımmla kahvaltı faslımızı yaptım 1 adet küçük krep labne peynirli 1 yeşil çay içiyorumm
45 dk laslym yapıcam sporda aynı yemekk gibi sabah yaptım yaptım yapmadımmı canım istemiyo bişey çıkıyo kalıyo neyse hayırlısı saabah tartıldım 84.500 almamışım devam yaniii inşallahh cumaya 1 kilo veririm çookkk azimliyimm çookkkkkk

bu yilda mübarek her yer kar altinda,bazi yerler cidden cikilcak gibi degil
insallah canim havalar isininca acisini cikartirsiniz.
biz doğuda mahrum biyerde görev yapıyoruz çıkmamın imkanı yok inşallah yaza batıya tain var o zaman kimse beni tutamazzz 2 yıldır evde küflendim resmen
sen ona tertemiz bi kalp vermişsin boş ver hediyeyi mutlu olun inşallahhh benimde eşim görevde dönmez sanırım baş başa geçiririz:))))))))))
günaydınlar herkese
umarım herkesin keyfi yerindedir

günayydınnn başım ağrıyo o kadar akşam spor yaptım duş aldım tabi sacımı kurutmadan yatıncaa boynum başım felaket bugünn

Günaydıııınnn :122: :122: :122:
Geçen hafta süper dinlendim evde.Patronumdan Allah razı olsun.Kar kış var diye gelme dedi bu hafta.Yani geçen hafta sadece pazartesi ve Cuma geldim işe.Bu hafta full çalışırım artık.

bende grip oldum ,öksürük bir yandan . tam okul açılacakken olacak iş mi yani? gözlerim kıpkırmızı . offfffff

Özlemim gelmiş hoşgelmiş. Çok sevindim seni gördüğüme canım özlemiştim çok.Ben İyiyim şükür.Elti adayım bendeydi bayadır.Onun yorgunluğu var.45 kiloydu ama 48 döndü kız :) Değdi yani yorgunluğa.+3 le yolladım eltiyi :))
Hafta sonu da annem babam kızkardeşlerim geldi memleketten.Dün döndüler.Bende kaçamaklıyım maalesef.Sana söz verdim ama annemin mantısına dayanamadım
İş başı yapmışsın bugün.Hayırlı olsun canım.Gündüzleri karşılaşamıcaz senle.Akşamda ben yokum.Hafta sonu cumartesi konuşabiliriz belki.Olsun senin varlığın yeter.
Geçmiş olsun bu arada.Dikkat et kendine canım.

Cumarteside gelemediğim için işe listeyi görememiştim.YENA teşekkürler.Emeğine sağlık canım.Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim.

günaydınlar herkese
umarım herkesin keyfi yerindedir

hepinize günaydın.. tünaydın mı demeliyim yoksa

selam tombiş hatunlar nasılsınız .beni soracak olursanız pazartesi temizligi yapıyordum bir topige merhaba diyip yarım kalan işlerime devam

Selamlar kızlar... Güzel haftalar diliyorum hepinize...

eterya; kilolarımız da çok yakın hadi bakalım ben de varım iddiaya sen de beni geçemezsin cuma günü arkanı topla gel

tombulum kelebeğim evlilik çanları çalmaya başladı sanırsam :) ayy hadi hayırlısı... diyetine de dikkat et toparlanmaya çalış gelinlik giyeceksin kuğu gibi süzülmen lazım :)

selamlar kızlar... Güzel haftalar diliyorum hepinize...

eterya; kilolarımız da çok yakın hadi bakalım ben de varım iddiaya sen de beni geçemezsin :d cuma günü arkanı topla gel

arkamı bi toparlayabilsem (popo+basen) =)) zaten hiç uğraşmayacam zayıflamaya... Cuma sabahı105,4 düm regldim ozaman.bu sabah 104,1 reglim bittiya attım üstümdeki ağırlıkları=)) boyun kaç ceryy ben 172 yani aslında bu kiloyla bile fit duruyorum ama sırf sana inat zayıflayacam =)))

Sağol canım benim
Düğüne çok var canım ya ondan pek umursamıyorum sanırım bu yaz evlenecek olsam nasıl hırs yapardım ama seneye yaza ancak sanırım o zamana kadar da veririm herhalde 30 kilocuk

Merhabalar kızlar

sabah miraycımla doktora gittik nörolojiye baş ağrılarım için stresten kaynaklanıyor anlaşıldığı üzere ama hastaneye girmişken çürük çarık herşeyimizi gösterelim dedim göz kapağımın üstünde küçük bir bölümde kızarıklık kabuk bağlama sonra normale dönme oluyordu yaklaşık 2 aydır cildiyeye gittim gözkapağı egzaması dedi krem verdi geçer umarım :26:

sabah sabah kahvaltısız gidince oturup yedik poğaçaları valla bu hafta kendimde hiçbir ışık göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…