Selamün aleyküm canım inşallah bende pazartesiden umutluyum artık.aleykum selam banu
deme öyle canim,bazen oluyor öyle yedikce yiyesiyor geliyor insanin
yarin haftanin basi insallah ya Allah ya bismillah diyip yine adim adim hedefe dogru yol alirsin
Selamün aleyküm canım inşallah bende pazartesiden umutluyum artık.
Kız sen ne Yaramaz çocuklar gibi kurçalıyorsun bakalım çocuğun hesaplarını
Valla bir anlarsa yanarsın ona göre. Ona güvenmediğini düşünür üstelik evlenme teklif edeceksede vazgeçer allah korusun
İnşallah Rabbim hayırlı şeylerle karşılaştırır seni canım ... Aminnn
Rabbim gönlüne göre versin ve umarım evlendikten sonrada sık sık kapışmazsınız
Dermanabla,Toksin ve Asumanzeynep mesajlarınız ve içten karşılamanız için teşekkürler.Cuma günü başladım,haftaya cumaya tartılacağım.İki gündür spor yapamadım ama pazartesi yürüyüşe başlıyorum inşallah.Size birşey söyleyeyim mi konuyu birkaç gündür sadece okuyorum.Sizlerin birbirinize mesajlarınız,cesaretlendirmeleriniz,sonra verdiğiniz kiloları gördüm ,tüm bunlar oturduğum yerden beni yüreklendirmeye yetti. Ben de bu güzel kızların ekibine kendimce sessiz sakin katılayım dedim. İnşallah hep beraber ince günlere...
merhabalar.
20 günlük lohusa bu hatunu da aranıza alır mısınız????????
ben de size katılmak istiyorum???
hepinize teşekkür ederim ..hoşbuldum.....
inşallah 40'ım çıkınca asılacağım diyet olayına.şimdilik sadece yediklerime dikkat ediyorum....bir an önce bi diyetisyene gidip liste almam lazım.diyet yapacağım diye sütümde azalırsa ona da çok üzülürüm.fıstığım birazcık emsin di mi teyzeleri.herkese iyi geceler tatlı rüyalar...
hepinize teşekkür ederim ..hoşbuldum.....
inşallah 40'ım çıkınca asılacağım diyet olayına.şimdilik sadece yediklerime dikkat ediyorum....bir an önce bi diyetisyene gidip liste almam lazım.diyet yapacağım diye sütümde azalırsa ona da çok üzülürüm.fıstığım birazcık emsin di mi teyzeleri.herkese iyi geceler tatlı rüyalar...
meraklı seni...sürprizini kendin bozdun ama neyse...çok mutlu olursun inşallah...Geçen hafta ne güzel Cuma dan başlamıştım boğazımı tutmaya leslie yapmaya bu hafta al pazartesi geldi çok kötü durumdayım Bugün oturdum pizzayla patates kızartması yedim dün yediklerimi saymıyorum bile motivasyonumu bozmadan yola devam etmem lazım aslında bozmadım da son 2 gündür baskülde +1 görüyor olmam sinirimi bozdu ondan yemeğe vurdum kendimi
Yarın sabahtan mirayla nörolojiye gidicez boynumun başımın ağrısını sorucam işte mirayda da boyun düzleşmesi varmış sanırım :26:
Gel gelelim işin güzel ve heyecanlı kısmına son 3-4 gündür Onurla birbirimizi yiyoruz resmen çok özledik görüşmeyeli 1 ay oldu nerdeyseAz önce maillerine bakıyordum onun bir de ne görsem bana koçakgolddan tektaş almış faturası mailine gelmişti ay nasıl heyecanlandım anlatamam yani verirken bu kadar heyecanlanacağımı sanmıyorum şimdi düşünüyorum acaba tektaşı verirken evlenme teklif edermi :26: :78:
oo özlemcim geri dönmüşsün geçmiş olsun canım...bende grip oldum ,öksürük bir yandan . tam okul açılacakken olacak iş mi yani? gözlerim kıpkırmızı . offfffff
günaydııııııııııııın
kimseler girmemiş herks okul telaşında sanırım.be benimkileri gönderdim bebişimi doyurdum .ama dün çok geç yattığım içn uyku sersemiyim hala.birazdan bebe uyursa bende uyurum artk.bu hafta hepimiz için mutlu geçer inşallah.benim hain kilolar geldikleri gibi giderler inşallh...hsonumda kötü geçti.eşim diyor spor yapmıyorsun iyice dağıttın diyor.bugnü lesliye başlıyorum inşallah .yaşasın lesliiiiii
biz doğuda mahrum biyerde görev yapıyoruz çıkmamın imkanı yok inşallah yaza batıya tain var o zaman kimse beni tutamazzz 2 yıldır evde küflendim resmenbu yilda mübarek her yer kar altinda,bazi yerler cidden cikilcak gibi degil
insallah canim havalar isininca acisini cikartirsiniz.
sen ona tertemiz bi kalp vermişsin boş ver hediyeyi mutlu olun inşallahhh benimde eşim görevde dönmez sanırım baş başa geçiririz:))))))))))
İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Yok canım ya kurcalamıyordum kendisi aç dedi bir mailindeki numara lazımmış kendisi dışardaydı sen bak dedi bende açtım baktımfaturalara gözüm ilişti bu ne ya dedim bir de ne göreyim canım aşkım benim
15 Şubata almış uçak biletini geliyoooooooooor14 Şubatta olamıycak belki ama biz sevgililer günümüzü 15 şubatta kutluycaz işin kötüsü benim param yok yüzüğe karşılık verecek bir hediyem yok amann napıyım bende ona 1 ay önce birsürü para verip saat almıştım ona saysın
günaydınlar herkese
umarım herkesin keyfi yerindedir
selam kızlarrrrrrr gelemedim bayağıdır, ancak zamanım oldu :)
sizleri çok özledim tatil bana kilo olarak döndü
sözde hedeflerime ulaşmaya az kalmıştı ama nerdeeeeeeee
neyse ayrı kalmak yaramadı bana bundan sonra aynen devam
2 hafta 2 kilo olarak döndü neredeyse
kilo veren herkesi tebrik ederim :)
bende grip oldum ,öksürük bir yandan . tam okul açılacakken olacak iş mi yani? gözlerim kıpkırmızı . offfffff
günaydınlar herkese
umarım herkesin keyfi yerindedir
Günaydıııınnn :122: :122: :122:
Geçen hafta süper dinlendim evde.Patronumdan Allah razı olsun.Kar kış var diye gelme dedi bu hafta.Yani geçen hafta sadece pazartesi ve Cuma geldim işe.Bu hafta full çalışırım artık.
Özlemim gelmiş hoşgelmiş.Çok sevindim seni gördüğüme canım özlemiştim çok.Ben İyiyim şükür.Elti adayım bendeydi bayadır.Onun yorgunluğu var.45 kiloydu ama 48 döndü kız :) Değdi yani yorgunluğa.+3 le yolladım eltiyi :))
Hafta sonu da annem babam kızkardeşlerim geldi memleketten.Dün döndüler.Bende kaçamaklıyım maalesef.Sana söz verdim ama annemin mantısına dayanamadım
İş başı yapmışsın bugün.Hayırlı olsun canım.Gündüzleri karşılaşamıcaz senle.Akşamda ben yokum.Hafta sonu cumartesi konuşabiliriz belki.Olsun senin varlığın yeter.
Geçmiş olsun bu arada.Dikkat et kendine canım.
Cumarteside gelemediğim için işe listeyi görememiştim.YENA teşekkürler.Emeğine sağlık canım.Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim.
GÜNAYYDIINN kızlarrr herkeze hayırlı günlerr sabah kızlarımmla kahvaltı faslımızı yaptım 1 adet küçük krep labne peynirli 1 yeşil çay içiyorumm
45 dk laslym yapıcam sporda aynı yemekk gibi sabah yaptım yaptım yapmadımmı canım istemiyo bişey çıkıyo kalıyo neyse hayırlısı saabah tartıldım 84.500 almamışım devam yaniii inşallahh cumaya 1 kilo veririm çookkk azimliyimm çookkkkkk
biz doğuda mahrum biyerde görev yapıyoruz çıkmamın imkanı yok inşallah yaza batıya tain var o zaman kimse beni tutamazzz 2 yıldır evde küflendim resmen
sen ona tertemiz bi kalp vermişsin boş ver hediyeyi mutlu olun inşallahhh benimde eşim görevde dönmez sanırım baş başa geçiririz:))))))))))
günayydınnn başım ağrıyo o kadar akşam spor yaptım duş aldım tabi sacımı kurutmadan yatıncaa boynum başım felaket bugünn
öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve yenacığım ellerine sağlık liste için...hafta sonu giremediğim için yazamamıştım.benimde reglim bitti bu hafta kimse beni geçemez diyorum ve gaz veriyorum cherry =))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...beyzat38,adese,gececek =))
bende yeni sayılırım 1 ay oldu yaklaşık olarak..iyi bir başlangıç yaptım(dukan diyeti yapıyorum)....hepinize kolay gelsin...
öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve yenacığım ellerine sağlık liste için...hafta sonu giremediğim için yazamamıştım.benimde reglim bitti bu hafta kimse beni geçemez diyorum ve gaz veriyorum cherry =))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...beyzat38,adese,gececek =))
bende yeni sayılırım 1 ay oldu yaklaşık olarak..iyi bir başlangıç yaptım(dukan diyeti yapıyorum)....hepinize kolay gelsin...
selamlar kızlar... Güzel haftalar diliyorum hepinize...
eterya; kilolarımız da çok yakın hadi bakalım ben de varım iddiaya sen de beni geçemezsin :d cuma günü arkanı topla gel
Selamlar kızlar... Güzel haftalar diliyorum hepinize...
tombulum kelebeğim evlilik çanları çalmaya başladı sanırsam :) ayy hadi hayırlısı... diyetine de dikkat et toparlanmaya çalış gelinlik giyeceksin kuğu gibi süzülmen lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?