- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
herkese hayırlı mutlu sağlıklı haftalar
hadi bismillah deyip başladım sağlıklı beslenmeme inşallah yine cozutmam
iyi günler merhabalar
hafta sonu annemlerdeydim tabii bol kaçamaklı oldu
ama bu gün baktım artıda değiliminşallah ilerleyen günlerdede artıda çıkmam
ay ben bu iltifata layık değilim inangünaydınnn çıtır anne.. tatilde dağıttım diye üzülme sen toparlarsın bir an önce ben eminim...
GÜNAYYDIINN kızlarrr herkeze hayırlı günlerr sabah kızlarımmla kahvaltı faslımızı yaptım 1 adet küçük krep labne peynirli 1 yeşil çay içiyorumm
45 dk laslym yapıcam sporda aynı yemekk gibi sabah yaptım yaptım yapmadımmı canım istemiyo bişey çıkıyo kalıyo neyse hayırlısı saabah tartıldım 84.500 almamışım devam yaniii inşallahh cumaya 1 kilo veririm çookkk azimliyimm çookkkkkk
günayydınnn başım ağrıyo o kadar akşam spor yaptım duş aldım tabi sacımı kurutmadan yatıncaa boynum başım felaket bugünn
kolay gelsin.ben dinlendim sabahtan.biz hsonu baya yoğun geçriyoruz.bazen aşkım şevkim olmuyor ptesiye...kolay gelsin sanaselam tombiş hatunlar nasılsınız .beni soracak olursanız pazartesi temizligi yapıyordum bir topige merhaba diyip yarım kalan işlerime devam
Günaydıııınnn :122: :122: :122:
Geçen hafta süper dinlendim evde.Patronumdan Allah razı olsun.Kar kış var diye gelme dedi bu hafta.Yani geçen hafta sadece pazartesi ve Cuma geldim işe.Bu hafta full çalışırım artık.
Özlemim gelmiş hoşgelmiş.Çok sevindim seni gördüğüme canım özlemiştim çok.Ben İyiyim şükür.Elti adayım bendeydi bayadır.Onun yorgunluğu var.45 kiloydu ama 48 döndü kız :) Değdi yani yorgunluğa.+3 le yolladım eltiyi :))
Hafta sonu da annem babam kızkardeşlerim geldi memleketten.Dün döndüler.Bende kaçamaklıyım maalesef.Sana söz verdim ama annemin mantısına dayanamadım
İş başı yapmışsın bugün.Hayırlı olsun canım.Gündüzleri karşılaşamıcaz senle.Akşamda ben yokum.Hafta sonu cumartesi konuşabiliriz belki.Olsun senin varlığın yeter.
Geçmiş olsun bu arada.Dikkat et kendine canım.
Cumarteside gelemediğim için işe listeyi görememiştim.YENA teşekkürler.Emeğine sağlık canım.Dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim.
herkese hayırlı mutlu sağlıklı haftalar
hadi bismillah deyip başladım sağlıklı beslenmeme inşallah yine cozutmam
iyi günler papatyacım...nasılsn?ilaca devam mı?
ayy ben annemlerde çarsamba gidiyor..sonunda kaçamaklardan kurtulacagım sanırım...
offff 2 hafta boşa gitti die üzülüorum belkide ilk kez hayatımda böle bişe olcak ama annemler gitcek die sevinmeye bile başladım
çünkü ev kalabalıkken ve öle güsel sofralar kurulurken bişey yemese baska bişeyden kaçamak oluyor
arkamı bi toparlayabilsem (popo+basen) =)) zaten hiç uğraşmayacam zayıflamaya... Cuma sabahı105,4 düm regldim ozaman.bu sabah 104,1 reglim bittiya attım üstümdeki ağırlıkları=)) boyun kaç ceryy ben 172 yani aslında bu kiloyla bile fit duruyorumama sırf sana inat zayıflayacam =)))
iyi günler papatyacım...nasılsn?ilaca devam mı?
ayy ben annemlerde çarsamba gidiyor..sonunda kaçamaklardan kurtulacagım sanırım...
offff 2 hafta boşa gitti die üzülüorum belkide ilk kez hayatımda böle bişe olcak ama annemler gitcek die sevinmeye bile başladım
çünkü ev kalabalıkken ve öle güsel sofralar kurulurken bişey yemese baska bişeyden kaçamak oluyor
evdeyim canım inşallah bu haftayı iyi geçiririz bakalımteşekkürler asucumm yeni hafta..yeni hedefler..yeni umutlar
nasılsın? evdemisin sen de bugün ben gibi?
ay ben bu iltifata layık değilim inanama yinede çok çok teşekkürler çok mutlu oldum Allahta seni mutlu etsin
iyi iyi hadi artısız başlamak ptesi içni mucize gibi.ben bazen banyoya girdiğimde kafamı yıkamıyorum sırf bu yüzden yani kurtamazsam çok başım ağrır benimde nednele lesliyi çok geçe bırakmışsam ve komşular nedeniyle kurutma açamıcaksam böyle bir çözüm buldum napim......sana çok geçmiş olsun arkadaşım
kolay gelsin.ben dinlendim sabahtan.biz hsonu baya yoğun geçriyoruz.bazen aşkım şevkim olmuyor ptesiye...kolay gelsin sana
seni seni....elitne 3 kilo aldırdın hee...helede 40 kilodaki biri için 3 kg almak ne zordur.şu kilo almaya çalışanlar gurubuna bi kamp aç varya zengin olursun:))))
hadi bakalıom asucum bende aynı moddoyım da inşallah cozutmam.lelsi yapalım bu hafta.gerçi sen çıkabiliyorsun da ama çok soğuk.dün bile donduk oğlumla 2 adım gidemedik çetinkayaya sığındık hemen.sonra nişantaşına attık kendimizi
seni seni....elitne 3 kilo aldırdın hee...helede 40 kilodaki biri için 3 kg almak ne zordur.şu kilo almaya çalışanlar gurubuna bi kamp aç varya zengin olursun:))))
iyim meryemcim yok ya ilacı 1 haftadır içmiyorum garip biriyim ben iradeli davranıp başladığım bir işi tamamına erdiremiyorum
bu gün tekrar başlayım içmeye
sen yine maşallah iyi dayanıyorsun az kaçamak yapıyorsun ben hafta sonu hiç diyette değilmişim gibi yedim de yedim
ama biraz çarşı pazar gezdik yürüdümya ondan heralde şimdilik artıda çıkmadım ama evime gelir gelmez dikkat etmeye başladım toparladım kendimi
aman artı çıkmadıysan süper...artık dikkat eder sebzeyle beslenirsen bişeycikler olmaz:)iyim meryemcim yok ya ilacı 1 haftadır içmiyorum garip biriyim ben iradeli davranıp başladığım bir işi tamamına erdiremiyorum
bu gün tekrar başlayım içmeye
sen yine maşallah iyi dayanıyorsun az kaçamak yapıyorsun ben hafta sonu hiç diyette değilmişim gibi yedim de yedim
ama biraz çarşı pazar gezdik yürüdümya ondan heralde şimdilik artıda çıkmadım ama evime gelir gelmez dikkat etmeye başladım toparladım kendimi
ayy maşBen de cuma 103,5 tum ama şu an kilomu söylemeyeyim bunalıma girmebenim de boyum 172 :)
Meryemcim hoşgeldin canım.Nasılsın?Kaçamaklara devam mı yoksa??
Benimde annemler dün gitti.Kaçamak yapmamaya çalıştım ama mantı yapmıştı.Dayanamadım maalesef
Bende glukofen 850ye başladım tekrar.Az bi ishal yaptı içimi temizlediBelki yaptığım kaçamaktan bu vesileyle kurtulurum.
sende hoşgeldin ebrum..iyiyim ben annem ev işi yapıyor,durduramıyorum
bende pc basında keyifteyim...kaçamaklara az az da olsa devam vallahi ne yalan diiyim((
hahha artık bana öle etkisi olmuyo bagısıklık yaptı sanırım:))
sen nasılsın?????
iyiyim ayşem sende iyi ol hep.ben dün akşam yine yemeğe davetliydim yemekte hiç kaçamak yoktuda çayın yanına ikram edilen yaş pastayı yedim valla:18:nasılsın nevincim
ben idare ediyorum işte
dün oğlumla kuzenimle sahile indik parka
çok eğlendi emir bey
diyet namına hiç bişey yok ama(
İyiyim bende güzelim çok şükür.Yaramaz bişey yok.Misafirleri yolladım işte dün.Sağ salim gittiler.Bende bugün itibariyle sıkıyönetim ilan ettim kendime.Sabah 1,5 dilim kepek ekmeği domates,5 tane siyah zeytin ve çok az kaşar peyniri yedim.Ara öğünde çeyrek elma yedim(pek sevmiyorum elmayı).Öğlen de haşlanmış beyaz et (baharatlı) ve 1 galeta yedim.Şimdilik iyi gidiyor tabii akşam cozutmazsam :) Bu akşam leslieye niyetleniyorum bakalım.Misafirleri yolladım eşim de 4/12 vardiyesinde.Akşam yalnızım rahat rahat yaparım diye düşünüyorum ama emin olamıyorum yine de kendimden.Ağırlık çöküyor akşam yemeğinden sonra.Hiç totoşu kaldıracak halim olmuyor valla
iyiyim ayşem sende iyi ol hep.ben dün akşam yine yemeğe davetliydim yemekte hiç kaçamak yoktuda çayın yanına ikram edilen yaş pastayı yedim valla:18:bu ara bu tatlı bağımlığıma taktım ya ekmek hiç yemesem aramam hamur işi filan ama tatlı yemeğe alışmışımbu sigara gibi bir bağımlılıkmıs hatta daha kötüymüş son zamanda okuduklarımdan çok etkilendim bu bağımlılıklarımdan kurtulmaya çalışıyorum öncelikle...bugün iş yerinde direniyorum önümden akıp giden hiçbişeye elimi sürmedim bu saate kadar...en azından 2 hafta tatlı yemzsen artık canın istemiyormuş onu denemeye çalışıyorum...ben artık şişkoluktan kurtulmak istiyorum ama önüme hedef filan koymuyorum sadece kilo vereyim az olsun çok olsun...birde spor için vakit yaratmam şart...
bende yedim o yüzden yerimde sayıyorum yemeden yaşanmıyormuş gibi..sen şimdi kafanı topla bu genç yaşımızda vermek daha kolay olur ilerisini düşünelim canım senin yavrun var onu düşün. bende bebiş sahibi olmak istediğimi düşüneyimde artık şu nefsimizin bizi ele geçirmesine izin vermeyelim.. fazladan yediğimiz her lokma haram...ben tatlı da yiyorum hamur işi de bisküvi de herşeyi off offf halim harap
arkadaşlar aranızda lahana çorbası kapsül kullanan varmııı varsa bana bilgi verin lütfen
Canım aynen valla.Elti adayı geldi şimdi herkes tartıldı kız 45 kilo.Benim yarım kadar.Kafaya koydum bunu memleketine yollamadan kilo aldırmaya.Börekler,köfteler,kızartmalar,abur cuburlar derken giderken bi tartıldı 48Amacıma ulaştım ve +3 le yolladım.Tek sorun aynı azmi kendime kilo verebilmek için kullanamıyorum...
Güzelim bende başladım glukofen850 ye.Ama sen öyle bi içip bi bırakırsan fayda göremezsin ki.Bence düzenli ve saatinde içmeye çalış canım.Ok.Öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?