Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese hayırlı mutlu sağlıklı haftalar
hadi bismillah deyip başladım sağlıklı beslenmeme inşallah yine cozutmam

iyi günler merhabalar
hafta sonu annemlerdeydim tabii bol kaçamaklı oldu
ama bu gün baktım artıda değilim inşallah ilerleyen günlerdede artıda çıkmam

iyi günler merhabalar
hafta sonu annemlerdeydim tabii bol kaçamaklı oldu
ama bu gün baktım artıda değilim inşallah ilerleyen günlerdede artıda çıkmam

iyi günler papatyacım...nasılsn?ilaca devam mı?
ayy ben annemlerde çarsamba gidiyor..sonunda kaçamaklardan kurtulacagım sanırım...
offff 2 hafta boşa gitti die üzülüorum belkide ilk kez hayatımda böle bişe olcak ama annemler gitcek die sevinmeye bile başladım
çünkü ev kalabalıkken ve öle güsel sofralar kurulurken bişey yemese baska bişeyden kaçamak oluyor

günaydınnn çıtır anne.. tatilde dağıttım diye üzülme sen toparlarsın bir an önce ben eminim...
ay ben bu iltifata layık değilim inan ama yinede çok çok teşekkürler çok mutlu oldum Allahta seni mutlu etsin

iyi iyi hadi artısız başlamak ptesi içni mucize gibi.ben bazen banyoya girdiğimde kafamı yıkamıyorum sırf bu yüzden yani kurtamazsam çok başım ağrır benimde nednele lesliyi çok geçe bırakmışsam ve komşular nedeniyle kurutma açamıcaksam böyle bir çözüm buldum napim......sana çok geçmiş olsun arkadaşım
selam tombiş hatunlar nasılsınız .beni soracak olursanız pazartesi temizligi yapıyordum bir topige merhaba diyip yarım kalan işlerime devam
kolay gelsin.ben dinlendim sabahtan.biz hsonu baya yoğun geçriyoruz.bazen aşkım şevkim olmuyor ptesiye...kolay gelsin sana

seni seni....elitne 3 kilo aldırdın hee...helede 40 kilodaki biri için 3 kg almak ne zordur.şu kilo almaya çalışanlar gurubuna bi kamp aç varya zengin olursun:))))

herkese hayırlı mutlu sağlıklı haftalar
hadi bismillah deyip başladım sağlıklı beslenmeme inşallah yine cozutmam

hadi bakalıom asucum bende aynı moddoyım da inşallah cozutmam.lelsi yapalım bu hafta.gerçi sen çıkabiliyorsun da ama çok soğuk.dün bile donduk oğlumla 2 adım gidemedik çetinkayaya sığındık hemen.sonra nişantaşına attık kendimizi

iyim meryemcim yok ya ilacı 1 haftadır içmiyorum garip biriyim ben iradeli davranıp başladığım bir işi tamamına erdiremiyorum
bu gün tekrar başlayım içmeye
sen yine maşallah iyi dayanıyorsun az kaçamak yapıyorsun ben hafta sonu hiç diyette değilmişim gibi yedim de yedim
ama biraz çarşı pazar gezdik yürüdümya ondan heralde şimdilik artıda çıkmadım ama evime gelir gelmez dikkat etmeye başladım toparladım kendimi

Ben de cuma 103,5 tum ama şu an kilomu söylemeyeyim bunalıma girme benim de boyum 172 :)

Meryemcim hoşgeldin canım.Nasılsın?Kaçamaklara devam mı yoksa??
Benimde annemler dün gitti.Kaçamak yapmamaya çalıştım ama mantı yapmıştı.Dayanamadım maalesef
Bende glukofen 850ye başladım tekrar.Az bi ishal yaptı içimi temizledi Belki yaptığım kaçamaktan bu vesileyle kurtulurum.

nasılsın nevincim
ben idare ediyorum işte
dün oğlumla kuzenimle sahile indik parka
çok eğlendi emir bey
diyet namına hiç bişey yok ama (

teşekkürler asucumm yeni hafta..yeni hedefler..yeni umutlar
nasılsın? evdemisin sen de bugün ben gibi?
evdeyim canım inşallah bu haftayı iyi geçiririz bakalım

niyetim sabah yürümekti ama gece çok geç uyudum o yüzden çıkamadım çok uykum vardı şimdi de canım istemiyor en azından yarım saat leslie yapsam iyi olur
ama yarın nişantaşı pazarına gideceğim yürüyerek inşallah

seni seni....elitne 3 kilo aldırdın hee...helede 40 kilodaki biri için 3 kg almak ne zordur.şu kilo almaya çalışanlar gurubuna bi kamp aç varya zengin olursun:))))

Canım aynen valla.Elti adayı geldi şimdi herkes tartıldı kız 45 kilo.Benim yarım kadar.Kafaya koydum bunu memleketine yollamadan kilo aldırmaya.Börekler,köfteler,kızartmalar,abur cuburlar derken giderken bi tartıldı 48 Amacıma ulaştım ve +3 le yolladım.Tek sorun aynı azmi kendime kilo verebilmek için kullanamıyorum...

Güzelim bende başladım glukofen850 ye.Ama sen öyle bi içip bi bırakırsan fayda göremezsin ki.Bence düzenli ve saatinde içmeye çalış canım.Ok.Öptüm...

aman artı çıkmadıysan süper...artık dikkat eder sebzeyle beslenirsen bişeycikler olmaz:)
Ben de cuma 103,5 tum ama şu an kilomu söylemeyeyim bunalıma girme benim de boyum 172 :)
ayy maş ne güsel boyunuz var kızlar..

sende hoşgeldin ebrum..iyiyim ben annem ev işi yapıyor,durduramıyorum
bende pc basında keyifteyim...kaçamaklara az az da olsa devam vallahi ne yalan diiyim ((
hahha artık bana öle etkisi olmuyo bagısıklık yaptı sanırım:))

sen nasılsın?????

İyiyim bende güzelim çok şükür.Yaramaz bişey yok.Misafirleri yolladım işte dün.Sağ salim gittiler.Bende bugün itibariyle sıkıyönetim ilan ettim kendime.Sabah 1,5 dilim kepek ekmeği domates,5 tane siyah zeytin ve çok az kaşar peyniri yedim.Ara öğünde çeyrek elma yedim(pek sevmiyorum elmayı).Öğlen de haşlanmış beyaz et (baharatlı) ve 1 galeta yedim.Şimdilik iyi gidiyor tabii akşam cozutmazsam :) Bu akşam leslieye niyetleniyorum bakalım.Misafirleri yolladım eşim de 4/12 vardiyesinde.Akşam yalnızım rahat rahat yaparım diye düşünüyorum ama emin olamıyorum yine de kendimden.Ağırlık çöküyor akşam yemeğinden sonra.Hiç totoşu kaldıracak halim olmuyor valla

nasılsın nevincim
ben idare ediyorum işte
dün oğlumla kuzenimle sahile indik parka
çok eğlendi emir bey
diyet namına hiç bişey yok ama (
iyiyim ayşem sende iyi ol hep.ben dün akşam yine yemeğe davetliydim yemekte hiç kaçamak yoktuda çayın yanına ikram edilen yaş pastayı yedim valla:18: bu ara bu tatlı bağımlığıma taktım ya ekmek hiç yemesem aramam hamur işi filan ama tatlı yemeğe alışmışımbu sigara gibi bir bağımlılıkmıs hatta daha kötüymüş son zamanda okuduklarımdan çok etkilendim bu bağımlılıklarımdan kurtulmaya çalışıyorum öncelikle...bugün iş yerinde direniyorum önümden akıp giden hiçbişeye elimi sürmedim bu saate kadar...en azından 2 hafta tatlı yemzsen artık canın istemiyormuş onu denemeye çalışıyorum...ben artık şişkoluktan kurtulmak istiyorum ama önüme hedef filan koymuyorum sadece kilo vereyim az olsun çok olsun...birde spor için vakit yaratmam şart...

ebru idi değilmi adın yanlış hatırlamıyorsamm ayy canımya bende onu düşünüyorum benimde bekar bir kaynım var şöle zayıf biriyle evlense çok kötü olurumyaa hemen çözüm bulmak lazım bu işe

ben tatlı da yiyorum hamur işi de bisküvi de herşeyi off offf halim harap

ben tatlı da yiyorum hamur işi de bisküvi de herşeyi off offf halim harap
bende yedim o yüzden yerimde sayıyorum yemeden yaşanmıyormuş gibi..sen şimdi kafanı topla bu genç yaşımızda vermek daha kolay olur ilerisini düşünelim canım senin yavrun var onu düşün. bende bebiş sahibi olmak istediğimi düşüneyimde artık şu nefsimizin bizi ele geçirmesine izin vermeyelim.. fazladan yediğimiz her lokma haram...

arkadaşlar aranızda lahana çorbası kapsül kullanan varmııı varsa bana bilgi verin lütfen

yok arkadaşım bu topikte kapsül ilaç şok diyet v.s yok sağlıklı beslenip sporla zayıflama çabası var çünkü bir çoğumuz zamanında bunları kullanıp üstüne daha çok kilolar aldık...

haklısın tomurcuk bu günden itibaren düzenli içmeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…