bende yedim o yüzden yerimde sayıyorum yemeden yaşanmıyormuş gibi..sen şimdi kafanı topla bu genç yaşımızda vermek daha kolay olur ilerisini düşünelim canım senin yavrun var onu düşün. Bende bebiş sahibi olmak istediğimi düşüneyimde artık şu nefsimizin bizi ele geçirmesine izin vermeyelim.. Fazladan yediğimiz her lokma haram...
ebru idi değilmi adın yanlış hatırlamıyorsamm ayy canımya bende onu düşünüyorum benimde bekar bir kaynım var şöle zayıf biriyle evlense çok kötü olurumyaa hemen çözüm bulmak lazım bu işe
arkadaşlar aranızda lahana çorbası kapsül kullanan varmııı varsa bana bilgi verin lütfen
ben de cuma 103,5 tum ama şu an kilomu söylemeyeyim bunalıma girmebenim de boyum 172 :)
bende seni seviyorum canım hayatımdaki en büyükdesteği hep sizden aldım çünkü bu problemi yaşayan bilir...ben bugün bismillah dedim seninde bu son akşamın haberin olsun ayşecim...çalışnız spora vakit ayıramıyoruz seni çok iyi anlıyorum ambir şekilde vakit yaratmamız şart 6 ay disiplinli gitsek dişimizi sıksak her şey cok farklı olacak inanki...seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmm
yarın sabah yeni bir ben olarak uyanırım inş.
Evet canım Ebru ismim.Doğru hatırlıyorsun
Elti olayına çözüm ona kilo aldırıken senin vermen olucak.Ben şimdi sıkıyönetimdeyim.Kıza 3 kilo aldırdım.Bende vermeye devam edersem ortak noktada buluşmayı düşünüyorum Nevincim.Yani elti gelip gittikçe yedirip yaklaşık 10 kilo aldırsam 55-58 olur.Bende 75 e falan düşersem e yeter heralde.Ben 2 düşük yaptım psikolojim hormonlarım bozuk deyip geçiyorum bazen :) Avuntu işte.Bahane ettiğim bi şey de pko idi.Ama benim elti olacak kızda da pko varmış.45 kiloda olmasına rağmenDumura uğradım resmen bende pko var ondan kiloluyum deyince bendede var Ebru abla demez mi
En sonunda hiç bişey bulamazsam eşim beni böyle beğeniyor deyip geçiyorum valla.Zaten benim eşim de 100-105 kilo civarında.Boyu da 1,87.Baya yapılı ben onun yanında ufak bile duruyorum
:)
bende 1 5yıldır glukofen kullanıyom hiç rejim yapmadan 14 kilo verdim ama ilk başladığımda ölüyom sandım hasta oldum sandım meğer hap yapıomuş
Sağol canım, çok tatlısın :))9Umutcugum[/B] sen yeterki iste canim hemen degisiyorum
Simdilik hatirladiklarim bunlar canimcimlar insallah herkesler iyidir[/I][/B]
kızlar süpersiniz maşallah sizedarısı bana
..... vermişsin maşallah
UMUT seni ve sohbetini çok özledim :)
....kızlar ne olur hatırlayamadıklarım kusura bakmasınlar bu ara pek iyi değilim pzt oğluşumu bırakıp işe başlayacağım o nedenle hiçbir şeye odaklanamıyorum
aklım hep onda olacak ve ben hep huzursuz
nasıl üzgünüm nasıl mutsuzum anlatamam
ozaman şöyle yapalım ben pas diyorum =)))
İnşallah canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
Yok canım ya kurcalamıyordum kendisi aç dedi bir mailindeki numara lazımmış kendisi dışardaydı sen bak dedi bende açtım baktımfaturalara gözüm ilişti bu ne ya dedim bir de ne göreyim canım aşkım benim
15 Şubata almış uçak biletini geliyoooooooooor14 Şubatta olamıycak belki ama biz sevgililer günümüzü 15 şubatta kutluycaz işin kötüsü benim param yok yüzüğe karşılık verecek bir hediyem yok amann napıyım bende ona 1 ay önce birsürü para verip saat almıştım ona saysın
sende hoşgeldin ebrum..iyiyim ben annem ev işi yapıyor,durduramıyorum
bende pc basında keyifteyim..
Selam güzeller,burda uzak kaldıkça sapıtan ben şükür bu sabah itibari ile 89.300 ü gördüm(( 3 ay önceki kiloma döndüm yani.Bu günü diyetimin başlangıcı sayıp sıfırdan başlıyorum şu ana kadar gayet başarılı geçti,bütün hafta dikkat etcem bakalım sonuç ne olacak.
Kar tatiliydi,aileydi,gelen giden gezmeler derken bütün düzenim şaştı.Yarın itibariyle evi dip köşe temizlemeye başlıycam biraz da öyle kalori harcıyım diyorum.Oturup bir iş planı ve diyet planı yapcam kendime.Günde 1-1.5 saat sporuma yeniden başlıycam ayrıca.Uzun zamandır evi dip köşe temizlemiyordum bahar temizliğine erkenden başlayasım var o yüzden.Kapılar,koltuklar,halılar,duvarlar her şeyi elden geçirmek istiyorum.Bana bir haller oldu kendimle birlikte evide bir hale yola sokmak isteği geldi.Bu gün başlıycaktım güya ama komşum sağolsun kahvaltıdan sonra aradı gel de gel diye illa aşağı indim anca geldim eve.
Tatilim kilo almak dışında güzel geçti,ablam öğretmen olduğu için o da annemdeydi,ikiz kız yeğenlerim var 1 e giden onlarda yanımızdaydı.Annem,ben,ablam,yeğenler hasret giderdik bayadır bir araya gelemiyorduk öyle uzun uzadıya.Gelin de akşamları bize katıldı valla bir söyleyip bin güldük çok iyi geldi bana.Aldığım kilolarıda dert etmiycem aldığım dopingle hepsini veririm diiyorum.Hafta sonu da eşimle birlikte ctesi pazar yedimde yedim bu gün başlıycam sıfırdan diyete diye.2 günde 88.600 den,89.300 e çıkmışım maşallah dana gibiyim
Geçmiş o kadar birikmiş ki şu yemeği halledip geliyimde okuyabildiğim kadarını okuyum bari yoksa bihaber kalcam her şeyden.Umarım kaçırdığım bir durum olmamıştır ben yokken her şey yolunda ve hayırlı gitmiştir herkes açısından.
Selam kızlar ben geldimmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün çok şükür abartmadım ve bu günüde güzel atlattımhee leslie yapabildinmi diye sorun maalesef bugün bütün gün evi temizlemekten halsiz düştüm ve sadece izlemeyle kaldım
Hani Perihan Kutmanın Şener şenle bir filmi vardı ( ne olcak şimdi adı ) kadın otel odasında kocasını sekreteriyle basıyor oğlunuda elinden tutmuş tükür babanın suratına diyor hanihah işte kendi kendime öyle diyorum
Yarın dışarda işim vardı ama iptal oldu ( iyiki diyorum ) artık temizlik faslıda yarına kalmadığı için kıvıracak bir halim yok ve leslie ye yine şeytana uymazsam başlayacağım Allahın izniyle
Kız daha 9 gün var sevgilinin gelmesine eğer örgü biliyorsan ona en azından bir süvetter örhem el emeği hemde paha biçilemez Valla ben az zorlasam kendimi o süre içinde kesin uzun kollu önden fermuarlı hırka bile örebilirim
Yada en azından bir şakpa yada şal gibi birşey örhiç birşey vermemekten iyidir tabi yine sen bilirsin.
İnşallah herşey düşündüğün gibi olur ve müthiş bir kaç gün geçirirsiniz bir arada
Allah herşeyi gönlüne göre versin canım
Kız Annelerin hepsimi aynıbenimkide her sene geldiğinde mutlaka bir kere benim evi bir temizler ama geçen sene fırça attım eğer temizlik yapacaksan bana gelme dedim çok şükür sadece çaya geldi o akşam.
Kadın temizlik delisi ille her yere dip köşe girecek yoksa temizlikten saymıyor. Bazen amannn kendini yırtanda bir yan gelip yatanda diyorum şakasına da aman diyor canın istedimi benden beter inceliyorsun her yeri ama canın istemedimi kaynananın gördüğü yerleri yapıyorsun diyor
Ama bazende iyi geliyor yaa keyif yapıp yine bekarken olduğu gibi annenin elinin deymesi
Canım özlettin kendini yaa hiç deng gelemiyoruz artık eskisi gibi
Annenlerle güzel vakit geçirmene çok sevindim gerçektende süper enerji depolamışsındırartık çok daha güzel kilo vermeye odaklanabilirsin inşallah
Verelim şu kiloları artık yaw :122: :122:
iyi akşamlar kızlaar...benim profilden arkadaşlarıma bakarak bulabileceğiniz saphıra adlı arkadaşım ikinci el yürüme bandı bakıyor satmayı düşünen varsa ona özelden mesaj atsın anlaşmak size kalmıış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?