Geçmiş olsun baharcım dikkat et kendine.Merhabalar kızlar
sabah miraycımla doktora gittik nörolojiye baş ağrılarım için stresten kaynaklanıyor anlaşıldığı üzereama hastaneye girmişken çürük çarık herşeyimizi gösterelim dedim göz kapağımın üstünde küçük bir bölümde kızarıklık kabuk bağlama sonra normale dönme oluyordu yaklaşık 2 aydır cildiyeye gittim gözkapağı egzaması dedi krem verdi geçer umarım :26:
sabah sabah kahvaltısız gidince oturup yedik poğaçaları vallabu hafta kendimde hiçbir ışık göremiyorum
Valla ececim bulaşık makinası elimiz ayamız valla bozulunca çok zor oluyor şimdi yeni makinaların ömrünü bilerek heraldee kısa yapıyolar tekrar tekrar satılsın diye.bulaşık makinemiz gene tamire gitti.önceki gidişi daha 1 ay ancak olmuştur 130 tl idi masraf.şimdi başka bi yerde imiş arıza 150-200 arası tutar diyorlarcanım sıkıldı.9 yıl oldu alalı arçelik marka ama o zamanlar için büyük paralar ödedik 5 programlı.şimdden sırf arıza masrafı 300 olacak...annemee yazın 700 e bosh marka almıştık basitlerinden ama biz bu kadar para ödeyip 1-2 aya gene bozulursa diye korkuyorum...
canım sıkılıyor....bakıyorum her yerde iş var.buzdolabı,dolaplar,pencereler,günlük iş,yemek.,..evim çok çok sıcak ve mutfak dolaplarımın içi yeşil yeşil olmaya başladı..havalandırmaya çalışıyorum ama çocuklarla çok çok yapamıyorum. kaloriferi de kapatamıyorum ya üşürlerse diye.ben şortla geziyorum.bazen eşim geldiğinde ev soğumuş neden açık pencere diyor ben farkında olamıyorum hala şortla.emzirdiğimden herlade yanıyorum yani....bu arada bebişm daha çok ilgi istiyor.çocukalr gelecek 1,5 saatim kaldı.bebş uyudu.zaten biraz mızmız hasta.ses çıkarınca uyanıveriyor..eşim geç gelecekyanmışım ben aney aney aneyyyyyy
öyle oturdum kaldım.kalkıp yemek yapayım bari sessizce....bebeiş uynaınca süpürge yaparım .gene büyük işler kaldı.biri gelse de yapsa:)))
Selam kızlar ben geldimmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün çok şükür abartmadım ve bu günüde güzel atlattımhee leslie yapabildinmi diye sorun maalesef bugün bütün gün evi temizlemekten halsiz düştüm ve sadece izlemeyle kaldım
Hani Perihan Kutmanın Şener şenle bir filmi vardı ( ne olcak şimdi adı ) kadın otel odasında kocasını sekreteriyle basıyor oğlunuda elinden tutmuş tükür babanın suratına diyor hanihah işte kendi kendime öyle diyorum
Yarın dışarda işim vardı ama iptal oldu ( iyiki diyorum ) artık temizlik faslıda yarına kalmadığı için kıvıracak bir halim yok ve leslie ye yine şeytana uymazsam başlayacağım Allahın izniyle
Kız Annelerin hepsimi aynıbenimkide her sene geldiğinde mutlaka bir kere benim evi bir temizler ama geçen sene fırça attım eğer temizlik yapacaksan bana gelme dedim çok şükür sadece çaya geldi o akşam.
Kadın temizlik delisi ille her yere dip köşe girecek yoksa temizlikten saymıyor. Bazen amannn kendini yırtanda bir yan gelip yatanda diyorum şakasına da aman diyor canın istedimi benden beter inceliyorsun her yeri ama canın istemedimi kaynananın gördüğü yerleri yapıyorsun diyor
Ama bazende iyi geliyor yaa keyif yapıp yine bekarken olduğu gibi annenin elinin deymesi
Verelim şu kiloları artık yaw :122: :122:
Geçmiş olsun baharcım dikkat et kendine.
Valla ececim bulaşık makinası elimiz ayamız valla bozulunca çok zor oluyor şimdi yeni makinaların ömrünü bilerek heraldee kısa yapıyolar tekrar tekrar satılsın diye.
bugünü başarıyla geçirdim inşallah bu saatten sonra şeytana uymamam lazım ama gerçekten epeyce açım ama olsun hakettim sabredeceğim iki gün
ama insanın yedikçe yiyesi geliyor yemeyince daha rahatım en azından vicdanen:)
bu arada bugün en büyük başarım eşimin ısrarına rağmen kaymaklı ekmek kadayıfına pas vermemem oldu
bugünü başarıyla geçirdim inşallah bu saatten sonra şeytana uymamam lazım ama gerçekten epeyce açım ama olsun hakettim sabredeceğim iki gün
bu arada bugün en büyük başarım eşimin ısrarına rağmen kaymaklı ekmek kadayıfına pas vermemem oldu
Valla ececim bulaşık makinası elimiz ayamız valla bozulunca çok zor oluyor şimdi yeni makinaların ömrünü bilerek heraldee kısa yapıyolar tekrar tekrar satılsın diye.
arçelikse bi daha düşün derim.ben 2002 de 900 e almıştık.9 yıl bitti.makineninde ömrü bitti gibi....bari bikaç yıl daha gitse..siz iki kişisiniz gerçi çok birikmez bulaşık biz 5 nufusuz.biraz zorluyorAyyy ne zor bulaşık makinası olmaması ben blirim.Bu eve taşındıktan kısa bir süre sonra bozuldu yaklaşık bir yıldır elimde yıkıyorum.Eşime kalsa şimdilik idareten bir şey alalım diyor da ben istemiyorum.Bütün beyaz eşyalarımı inoxla değiştirmek istediğim için erteliyorum çünkü şu sıralar çok zor bir sürü taksit var evin taksidi de dahil olmak üzere.Ya bide şu arçeliğin kırmızı makinalarına hayran kaldım.Benim mutfak kremli koyu kırmızılı o yüzden yakışır diye düşünüyorum ama tabi kesin fiyatları çok uçuktur.
hadi bakalım asuuubugünü başarıyla geçirdim inşallah bu saatten sonra şeytana uymamam lazım ama gerçekten epeyce açım ama olsun hakettim sabredeceğim iki gün
amin canım hepimizin var o azime ihtiyacıAyy bu eşler ne tuhaf yaaa!! Benimkide akşam gelir gelmez annemdeki menüyü duyunca dibin düşcek yukarıda yiycem ben dedi.Dedim sus söyleme git ye gel.Zaten 10 günde 3.5 kilo almışım diyince tamam tamam dedi yok artık sana abur cubur filan.Dedim anca anladın sana alma alma dedikçe alıyorsun kaç aydır.Ama eskiden yemiyordun alsam da diyor bide.Dedim her zaman aynı olmuyor insanın pes ettiği zamanlar oluyor,elinin altındaysa yiyiveriyorsun.Offff kızlar offff bunaldım bu diyet meselesinden.Çay demliyorum şimdi kocaya kendimde limonlu demleme yeşil çay içcem.1.5 litre suyumu da içtim,saat 7 den sonrada hiç bir şey yemedim.Böyle böyle frenliycem kendimi eskisi gibi inşallah.Bu gün komşumdaki gofret ve çikolataya da yüz vermedim,Rabbim aynı azmi verir inşallah bir ömür bana...
Allah nazardan saklasın
İnşallah hepimiz kendimizi her anlamda toparlar şu kilolardan bir an önce kurtuluruz.
Sende bizim için idolsun
ctesiden beri elimde yıkıyorum bide ben her gün bir makine çalıştırıyorum bazen 2 bile oluyordu.ctesi misafirler varken zor oldu baya.bu akşam ancak gtti ve ne zaman geleceği de belli olmadığı içn alıştırıyorum kendimi sıcağı sıcağına yıkıyorum hemen.hatta bu akşam bi yandan yıkadım bi yandan oğluma kitap okuttum:)))ama gerçektne makinelerin ömrünü kısalttılar doğru diyorsun
arçelikse bi daha düşün derim.ben 2002 de 900 e almıştık.9 yıl bitti.makineninde ömrü bitti gibi....bari bikaç yıl daha gitse..siz iki kişisiniz gerçi çok birikmez bulaşık biz 5 nufusuz.biraz zorluyor
hadi bakalım asuuuayran çorbası bende yapmıştım 2 yıl önce.aslında başta tok tutuyor gibi oluyor ama gece fln çok acıkmıştım hatta bebeğim ağlamıştı heralde sütümü de azalttı..emzirirken asla yapmam bi daha.ama seni toparlar inşallah.dayan dayan
kızım uyuymuyor.onların odasına gidiyorum.biraz lesli yapmayı planlıyorum yoksa tembelliğe çok alıştım çokkkkk
Canım inşallah bişey olmadan atlatırsınız bu günleri eşimin yiğenide aynı şekilde rahatsızdı çok şükür atlattı bu zamana kadar hiç nöbeti olmadı askere gitti geldi maşşallah çok iyi...Slm kizlarrr
Gecmise falan bakamadim kusura bakmayin.Bugün aldigim haberle yine mutsuzum berbatim ve herseyi sifirladim
Yusuufcuk kusumun canim oglumun kontrolünü yaptirmistik hatirlarsaniz. O günden bu yana hic haber cikmadi diye ssevinirken bugün ben kurstayken haber gelmis. Esimi doktoru aramisEEG sini incelemisler ve malesef epilepsi tekrar görülmüs. :18::18::18: Nöbet gecirirken kullandigimiz acil bir ilaci vardi popodan sikiliyordu jel daha dogrusu. Gelin recetenizi alin evde bulundurun demis ve esimde hemen gidip almis. Yani kisacasi beni yine diken üstünde günler bekliyor. Olacak diye birsey yok ama dikkatli olun demis doktor. Birde uyuyamiyor demistim ya hani hala devam ediyor. Esim onuda sormus. Eger 2 hafta icinde düzelmezse getirin bi bakalim demis. OFFFFFFFFFF suan cok kötüyüm Allahima beterin beteri var diye sükrediyorum ama inanin benim durumumda olmayi kimse istemez. Heran bir belirsizlik icindeyim. Rabbim dermansiz dert vermesin. Belki kizacaksiniz bana ama sakin cocuklariniz hasta oldugunda üzülmeyin. Keske hersey grip gibi öksürük gibi olsa Rabbim tüm yavrularimizi korusun cok kötüyüm coooookkkkk......
Canım büyük geçmiş olsun Rabbim şifa versin.Slm kizlarrr
Gecmise falan bakamadim kusura bakmayin.Bugün aldigim haberle yine mutsuzum berbatim ve herseyi sifirladim
Yusuufcuk kusumun canim oglumun kontrolünü yaptirmistik hatirlarsaniz. O günden bu yana hic haber cikmadi diye ssevinirken bugün ben kurstayken haber gelmis. Esimi doktoru aramisEEG sini incelemisler ve malesef epilepsi tekrar görülmüs. :18::18::18: Nöbet gecirirken kullandigimiz acil bir ilaci vardi popodan sikiliyordu jel daha dogrusu. Gelin recetenizi alin evde bulundurun demis ve esimde hemen gidip almis. Yani kisacasi beni yine diken üstünde günler bekliyor. Olacak diye birsey yok ama dikkatli olun demis doktor. Birde uyuyamiyor demistim ya hani hala devam ediyor. Esim onuda sormus. Eger 2 hafta icinde düzelmezse getirin bi bakalim demis. OFFFFFFFFFF suan cok kötüyüm Allahima beterin beteri var diye sükrediyorum ama inanin benim durumumda olmayi kimse istemez. Heran bir belirsizlik icindeyim. Rabbim dermansiz dert vermesin. Belki kizacaksiniz bana ama sakin cocuklariniz hasta oldugunda üzülmeyin. Keske hersey grip gibi öksürük gibi olsa Rabbim tüm yavrularimizi korusun cok kötüyüm coooookkkkk......
Canım inşallah bişey olmadan atlatırsınız bu günleri eşimin yiğenide aynı şekilde rahatsızdı çok şükür atlattı bu zamana kadar hiç nöbeti olmadı askere gitti geldi maşşallah çok iyi...
Canım büyük geçmiş olsun Rabbim şifa versin.
Slm kizlarrr
Canım çok geçmiş olsunAnne olarak çok endişeli olduğunu biliyorum ama sen dua et Rabbim tez zamanda şifasınıda verir inşallah. Tamam önlem olarak doktor evde bulundurun demiş ama sonuçta olucak diye birşey yok
Rabbim dualarını kabul etsin ve tüm hastalara şifa versin inşallah... Aminnnn
Sen çok güçlü bir Annesin ve senin bu güçün evladınada kuvvet verecektir oda bu rahatsızlığı tez zamanda atlatacak inşallah
Slm kizlarrr
Amin cnm aminnnnnnn insallah gecerde kimsenin basinada gelmez
Suan melekler gibi uyuyor keske demek istemiyorum ama keske böyle olmasaydi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?