Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun baharcım dikkat et kendine.
Valla ececim bulaşık makinası elimiz ayamız valla bozulunca çok zor oluyor şimdi yeni makinaların ömrünü bilerek heraldee kısa yapıyolar tekrar tekrar satılsın diye.

hahahah ahhh iddiadaşım alemsin..nerden aklına geldi o film şimdi..ayyy okuyup okuyup güldüm
yapsın vallahi benm annem hiçşikayetim yok:))tembelim kız ben...
evi parlattıütülerimi yaptı...tüllerimi yıkadı astı ohhhh
ben de elinin altında dönüyorum ama hayatımdan memnundum canım annemmmmmm

Ayyy ne zor bulaşık makinası olmaması ben blirim.Bu eve taşındıktan kısa bir süre sonra bozuldu yaklaşık bir yıldır elimde yıkıyorum.Eşime kalsa şimdilik idareten bir şey alalım diyor da ben istemiyorum.Bütün beyaz eşyalarımı inoxla değiştirmek istediğim için erteliyorum çünkü şu sıralar çok zor bir sürü taksit var evin taksidi de dahil olmak üzere.Ya bide şu arçeliğin kırmızı makinalarına hayran kaldım.Benim mutfak kremli koyu kırmızılı o yüzden yakışır diye düşünüyorum ama tabi kesin fiyatları çok uçuktur.

bugünü başarıyla geçirdim inşallah bu saatten sonra şeytana uymamam lazım ama gerçekten epeyce açım ama olsun hakettim sabredeceğim iki gün
ama insanın yedikçe yiyesi geliyor yemeyince daha rahatım en azından vicdanen:)
bu arada bugün en büyük başarım eşimin ısrarına rağmen kaymaklı ekmek kadayıfına pas vermemem oldu

Ayy bu eşler ne tuhaf yaaa!! Benimkide akşam gelir gelmez annemdeki menüyü duyunca dibin düşcek yukarıda yiycem ben dedi.Dedim sus söyleme git ye gel.Zaten 10 günde 3.5 kilo almışım diyince tamam tamam dedi yok artık sana abur cubur filan.Dedim anca anladın sana alma alma dedikçe alıyorsun kaç aydır.Ama eskiden yemiyordun alsam da diyor bide.Dedim her zaman aynı olmuyor insanın pes ettiği zamanlar oluyor,elinin altındaysa yiyiveriyorsun.Offff kızlar offff bunaldım bu diyet meselesinden.Çay demliyorum şimdi kocaya kendimde limonlu demleme yeşil çay içcem.1.5 litre suyumu da içtim,saat 7 den sonrada hiç bir şey yemedim.Böyle böyle frenliycem kendimi eskisi gibi inşallah.Bu gün komşumdaki gofret ve çikolataya da yüz vermedim,Rabbim aynı azmi verir inşallah bir ömür bana...

Allah nazardan saklasın

İnşallah hepimiz kendimizi her anlamda toparlar şu kilolardan bir an önce kurtuluruz.
Sende bizim için idolsun

Valla ececim bulaşık makinası elimiz ayamız valla bozulunca çok zor oluyor şimdi yeni makinaların ömrünü bilerek heraldee kısa yapıyolar tekrar tekrar satılsın diye.

ctesiden beri elimde yıkıyorum bide ben her gün bir makine çalıştırıyorum bazen 2 bile oluyordu.ctesi misafirler varken zor oldu baya.bu akşam ancak gtti ve ne zaman geleceği de belli olmadığı içn alıştırıyorum kendimi sıcağı sıcağına yıkıyorum hemen.hatta bu akşam bi yandan yıkadım bi yandan oğluma kitap okuttum:)))ama gerçektne makinelerin ömrünü kısalttılar doğru diyorsun

arçelikse bi daha düşün derim.ben 2002 de 900 e almıştık.9 yıl bitti.makineninde ömrü bitti gibi....bari bikaç yıl daha gitse..siz iki kişisiniz gerçi çok birikmez bulaşık biz 5 nufusuz.biraz zorluyor

hadi bakalım asuuu ayran çorbası bende yapmıştım 2 yıl önce.aslında başta tok tutuyor gibi oluyor ama gece fln çok acıkmıştım hatta bebeğim ağlamıştı heralde sütümü de azalttı..emzirirken asla yapmam bi daha.ama seni toparlar inşallah.dayan dayan

amin canım hepimizin var o azime ihtiyacı
işimiz zor ya oof oof az önce de çikolata sınavını geçtim ama yapacam kendime bir çikolata günü o gün midem bulanana kadar yiyecem
Allah nazardan saklasın

İnşallah hepimiz kendimizi her anlamda toparlar şu kilolardan bir an önce kurtuluruz.
Sende bizim için idolsun

kurtulalım ya yeter artıkcecom
idolluk durum yok canım estağfirullah ancak cozuttuklarımı toplamam lazım bugünü atlattım yarını da atlatabilirsem normal menüme dönerim

bulaşık makinesi kötü olmuş canım ya kolay gelsin sana benim de bir ara bozulmuştu da anlarım halinden
evet başta tok tutuyor gibiydi ama akşamdan beri açım ben de en son 10 da azcık yedim tekrar gece dayanamam diye korktum ama açım yani gerçek değişmedi ama dayanmam lazım gerçekten

kızım uyuymuyor.onların odasına gidiyorum.biraz lesli yapmayı planlıyorum yoksa tembelliğe çok alıştım çokkkkk

Slm kizlarrr
Gecmise falan bakamadim kusura bakmayin. Bugün aldigim haberle yine mutsuzum berbatim ve herseyi sifirladim
Yusuufcuk kusumun canim oglumun kontrolünü yaptirmistik hatirlarsaniz. O günden bu yana hic haber cikmadi diye ssevinirken bugün ben kurstayken haber gelmis. Esimi doktoru aramis EEG sini incelemisler ve malesef epilepsi tekrar görülmüs. :18::18::18: Nöbet gecirirken kullandigimiz acil bir ilaci vardi popodan sikiliyordu jel daha dogrusu. Gelin recetenizi alin evde bulundurun demis ve esimde hemen gidip almis. Yani kisacasi beni yine diken üstünde günler bekliyor. Olacak diye birsey yok ama dikkatli olun demis doktor. Birde uyuyamiyor demistim ya hani hala devam ediyor. Esim onuda sormus. Eger 2 hafta icinde düzelmezse getirin bi bakalim demis. OFFFFFFFFFF suan cok kötüyüm Allahima beterin beteri var diye sükrediyorum ama inanin benim durumumda olmayi kimse istemez. Heran bir belirsizlik icindeyim. Rabbim dermansiz dert vermesin. Belki kizacaksiniz bana ama sakin cocuklariniz hasta oldugunda üzülmeyin. Keske hersey grip gibi öksürük gibi olsa Rabbim tüm yavrularimizi korusun cok kötüyüm coooookkkkk......

Son düzenleme:
Canım inşallah bişey olmadan atlatırsınız bu günleri eşimin yiğenide aynı şekilde rahatsızdı çok şükür atlattı bu zamana kadar hiç nöbeti olmadı askere gitti geldi maşşallah çok iyi...

Canım büyük geçmiş olsun Rabbim şifa versin.

Sizin adiniza sevindim cnm insallah bizde tamamen atlatiriz ama bunada sükür diyelim yinede. Insallah oglusum saglikli kocaman oldugu günleri bende görürüm

Canım çok geçmiş olsun Anne olarak çok endişeli olduğunu biliyorum ama sen dua et Rabbim tez zamanda şifasınıda verir inşallah. Tamam önlem olarak doktor evde bulundurun demiş ama sonuçta olucak diye birşey yok
Rabbim dualarını kabul etsin ve tüm hastalara şifa versin inşallah... Aminnnn

Sen çok güçlü bir Annesin ve senin bu güçün evladınada kuvvet verecektir oda bu rahatsızlığı tez zamanda atlatacak inşallah

Cok sagol canim benim ah ben bide icimdeki soru isaretlerini durdurabilsem
Aynen artik endisekerim ikiye cikicak artik heran yusuuuuff diye seslenicem. :18::18::18:
Rabbim dermansiz dert vermesin insallahhhh cok sagolun buraya yazdigim zaman sesimi duyanlarin beni ve melegim icin dua edeceklerini biliyorum . Sizi hic görmedim ama cok seviyorum

Amin cnm aminnnnnnn insallah gecerde kimsenin basinada gelmez
Suan melekler gibi uyuyor keske demek istemiyorum ama keske böyle olmasaydi :26:

çok kötü oldum bende okurken ama sabırlı olmak ve bol dua etmek lazım.dünya dualarımızla ayakta duruyor diye duymuştum...evlat öyle birşeyki artık kendimize bile bişey olduğunda onlar için onlara daha iyi bakamayacağım için üzülüyorum bende.inşallah Rabbim şifasını verir hiç nöbet geçirmeden büyür bir şekilde.imtihan dünyasındayız ve evlatlarımız bize emanet biliyoruz.sorgulamamk lazım keşke dememk lazım ama seni çok iyi anlıyorum canım.inşallah bu zor günler dualarınızla, hayırlarla dolu geçecek ve arkaya dönüp baktığınızda şükredeceksiniz geçtiği içn bi de bu açıdan bak canım.rahat olduğumuz dönemlerde dua fln aklımaza gelemeye biliyorve gün lerimiz boş boş geçebiliyor..
benim abim zihinsel engelli 45 yaşında şimdi.düzelme umudu hiç olmadı.bezleniyor,besleniyor,yıkanması,tıraşı ,hastalığı....annem bunu bile bile her zman şefkatli ilk düşündüğü o.bu dünyada çok şeyden mahrum kalmış biçok yere gezmeye eğlenmeye gidememiş belki.bizler büyürken hep bir bebeği daha varmış.diyorki nasıl yemek yediğimi bilmiyorum.bi yandan abine bi yandan bebeğe(5 kardeşiz) yediriken bi yandan kendim yerdim lokmaları çiğnemen hzlıca yutardım diyor.şeker hastası oldu daha başka hastalıkları da var şimdi 69 yaşında hala abime tek başına bakıyor ev ile ilgileniyor...çok yazıdm kusura bakma.her zaman gözümün önünde canlı bir örnek ...

ilknurcum geçmiş olsun
hastalıkta sağlıkta rabbimden Allah beterini vermesin tedbirli olmak en iyisi doktorun da demiş inşallah bişeycik olmaz canım geçer gider bu kadarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…