Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleykum kizlar iyi aksamlar

ilknur cok gecmis olsun canim

ece ,Allah sizlerede sabir güc kuvvet abinede acil sifalar versin canim

Allah C.C kuluna kaldiramayacagi yükü yüklemez..sabir insallah

Son düzenleme:
yap canım tembelliğe ben de alıştım ama yarın yürüyeceğim nişantaşı pazarına inşallah

30 dk lesli yaptım 15 dk kadar twist 10 dk kadar da üst bölgemiçin kendi kendime spor yaptım:)))
etti 55 dk.ama terlemedim çok nedense.anlamadım.sen bu soğukta nişantaşına yürüme bence.dolmuşla gel dolaş bol bol yürü.eve dönerken yokuş aşağı daha kolay olur hem tempolu yürüyüp evde üstünü değişirsin.yoksa buraya kadar yokuşlarla soğukta yürüyüp nişantaşından duarkasayarak yürüyeceksin terin üstünde soğuyacak hasta olursan Allah korusun.benimki öneri tabi ama öbür türlüsü yazın bile çok hoş olmuyor ter üstünde soğuyunca.ama nişantaşında hızlı hızlı gezip 1-2 biş ialıp çıkıp geri yürüyeceksen bilemem tabi:)))

Canım valla okurken çok üzüldüm Allah oğluna sağlık sana eşine sabır versin çok meşakkatli bir hastalık Çok güzel çocukların maşallahhhları var acaba nazarmı değdi bol bol oku yavrularını ikiside çok güzeller maşallah Allahım inşallah tez zamanda sağlık haberlerini almanı nasibeder. Çok üzüldüm valla okurken oturdum ağladım Allahım tez zamanda şifasını versin inşallah

Valla canım senin yazdıklarını okuyunca bende çok kötü oldum ana gibi yar olmaz diye boşuna dememişler Allahım annene sağlık verir inşallahta abine daha iyi yardımcı olur. Abine de Allah şifa versin ne diyim. Cennetlik olmuştur annen inşallah. Çok üzüldüm valla tutamadım kendimi ağlıyorum. Allah güç kuvvet sabır şifa versin inşallah

Cok saol ccnm arkadasim cok sagol her zaman her nefesime sükreden biriyim ama canimdan can icin olan herseyde kanatlarim kiriliyor. Annecigini cok iyi anliyorum belki benim evladim o derecede degil ama insanin beynini kemiren acabalarim var hep. Namazlarimin pesine önce evlatlarimin sagligini diliyorum Rabbimden . Insallah tüm evlatlarimizin ayagi tasa bile degmeden büyür. Annecigini anlatinca kendi annem geldi aklima. Bizde 4 kardes büyüdük ayni anlattigin gibiydik yemeklerin icinden ettir kiymadir hep ayirir bize yedirirdi. Rabbim benide annem gibi sabirli eylesin insallah. Cok sagol cnm iyiki varsiniz
ilknurcum geçmiş olsun
hastalıkta sağlıkta rabbimden Allah beterini vermesin tedbirli olmak en iyisi doktorun da demiş inşallah bişeycik olmaz canım geçer gider bu kadarla

Asuuummmmm
Cok tesekkürler cnm. Insallah hersey dedigin gibi olur

selamun aleykum kizlar iyi aksamlar

ilknur cok gecmis olsun canim

ece ,Allah sizlerede sabir güc kuvvet abinede acil sifalar versin canim

Allah C.C kuluna kaldiramayacagi yükü yüklemez..sabir insallah
akabecim cok sagol cnm
Cok tesekkürler baharcim
Cok kisiye okuttum kendimde okur dururum ama nazara bende inanirim. Cok dikkat ceken bir cocuktur cünkü. Seni bir kere görmesi yeter 40 yillik es dost gibi samimiyet kurar insallah dedigin gibi tez zammanda saglik haberlerini aliriz cnm cok sagol kiyamam sana ben aglama nolur bizim icin dua et sadece

kıyamam sana...gözyaşlarına kıyamam...inşallah cennetliktir diye ümit ediyorum.böyle engelli insanlar yakınlarına şefaatçi oluyorlarmış inşallah annemede şefaatçi olur abicim.
seni çok çok iyi anlıyrum.benim de yavrularım var ve onlara bişey olacak diye ödüm patlıyor.o kadar çok seviyorum ki onları bazen emanet olduklarını unutuyorum malesef..dua etmeye çalışıyorum bende.sen çok iyi bir annesin canım.annen gibi anne buna gönülden inanıyorum.

CANIM ARKADASLARIM HEPINIZE HAYIRLI GECELER DILIYORUM DUALARINIZDA BIZIDE UNUTMAYIN NOLUR SIMDI CIKMALIYIM YARIN KURSA GITMEK ZORUNDAYIM: mECBUR OLMASAM INANIN GIDECEK DURUMDA DEGILIM HEPINIZE AYRI AYRI TESEKKÜR EDIYORUM IYIKI SIZIN GIBI ARKADASLARA SAHIBIM ALLAHA EMANET OLUNNN...

Son düzenleme:

selametle canim sende Allaha emanetsin

canım çok geçmiş olsungözlerim doldu bir anda, maşallah çok tatlı bir çocuk nazarmı değdi acaba sürekli oku canım,inşallah tekrarlamaz canım

bende hafta sonu kaçıranlardanım maalesef bugün +1.5 gördüm..bugünde hastaneye gittim diyetisyenim 1500 cal diyet verdi bunu uygula dedi ama hiç suyum artmamış metabolizmam hiç hızlanmamış ,bende bugün leslieyi 5 milleye çıkardım tam 1 saat ter içinde kaldım çünki iki aydır hep iki mille yapıyordum ,bu daha çok hoşuma gitti daha hareketli...

geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir allah dert verip derman aratmasın kiimseye

ece annene de allah güç kuvvet versin

asuu inşallah ayran diyeti bu hafta belli eder kendini

okul acıır düzene girerim dedim öğretmenimiz 1 hafta raporluymuş okula yollamıyorum kızımı
inşallah geri kalmayız fazla daha fazla rapor almasa bari aynı okuldan 5 öğretmen raporllu olunca ana sınıfı öğretmeni giriyomuş oyun resim yaptırıyomuş bende yollamadım
bu haftayıda atlatırız inşallah

herkese günaydın
ayran detoksu ancak hafta sonu artılarımı götürecek sanırım ama zaten amacım da buydu sonrasında da tekrar çizelgemdeki kiloya insem süper olur
ece anneciğine Allah güç kuvvet kolaylıklar versin Allahın sevdiği kullarından inşallah bence
9 gibi çıkıp yürüyeceğim ece sağol canım ne güzel düşünmüşün beni haklısın çıkarken terleyince yaz b,le olsa pazarda gezerken terin soğuyunca üşünüyor ama ben gezmeyeceğim pazarı sadece peynir alıp çıkarım hızlıca amacım zaten yürümek pazar bahanesi canım
tatil bitti hala yena yok mutlu yok beyza yine kayıplarda semiran dönmedi beyzuş bala da karayiplerden arada uğruyor sevim de görünmedi dün
hadi artık herkesler toplansın da kilo verelim beraberce

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım,çocuklar hasta olunca benim içim acıyor gerçi hamd olsun hasta değil yusufçuk canım biliyorsun ki bu hastalıkta hep tetikte olacaksın olcak diye bişey yok eşimin yeğeninde vardı aynen o jel ve bi sürü ilaç hep yanlarında gezerdi.küçükken cok nöbetleri olmuş ama şimdi iyi. sana düşen sabretmek ve sürekli takip etmek...Allah dermansız dert vermesin canım ne yapalım herşey bizim için..

ece canım abicinede Rabbim şifa versin...

günaydın asuman ablacım bende dün artık yendien başladım...ama nedense herkes bana düşman,akşama kadar iyi gittim snra kardeşlerine gittik ayyy sütlü nuriyeler künefeler havalarda uçuşuyor,neyse ki akşam 1 dilim ekmekle çorba içtim.tatlıdan da 1 çatal aldım...tek kötü yani birazcık çekirdek yememdi..

son zamanlarıma göre başarılı buluyorum kendimi inşallah... evet kimsecikler yok topikte herkesler nerelere gitti..

günaydın kızlar bu sabah eşim dr gitti biraz zamanım var topige girmeye .nasılsınız kilolar ne alemde ben kaçgündür gram bile veremiyorum dukana tam uydugum halde.Kızımla beraber başladık 3 kilo verdi ama ben 99.5 de takıldım kaldım akşam görümcem gelmişti neler yediler karşımda ama hiç bozmadım diyeti .tartıda eksileri göremeyince morelim bozuluyor

nevincim hep azimle devam edersin inşallah canım azcık kaçamak zarar etmez
herkes düşman sadece sana değil canım hepimiz aynı durumdayız dün akşam eşimin yediği kaymaklı ekmek kadayıfını görseydin sen anlardın zaten bide ısrar etti illa tadına bak çok taze diye inatla yemedim daha sonra da çikolata yediler baba kız karşımda kızım bide anne sen yemeyince de olmuyo ki diyor hem de yiyor yani
ama uymayacağız onlara canım

ilknurcum çok geçmiş olsun ,senin oglana nazr degmiş kesin çok tatlılar maşallah sen yakınlarda tanıdıgın bir hocaya nazar ayeti yazdır sürekli boynunda taşısın kızına yaptır çok dikkat çekiyorlar ALLAH ŞİFASINI VERİR İNŞALLAH .BENİM İKİZLERDE ÇOK ÇABUK NAZARA GELİRLER AMA NAZAR AYETİ TAŞIRLAR BOYUNLARINDA

fadime moralini bozma azimle devam et sen elbet sonucunu alırsın
ankarada kar başladı yine ama ben yürüyeceğim yine de saat 9 olsun da çıkayım

inşallah ablacım sendeki irade yok bende sana maşallah biz diyet yapınca herkes bi iştahlanıyor sanırsam

bizim burasıda çok soguk yarın yine kar başlıcakmış

fadime abla yine donacağız öyle gözüküyor..dukan diyeti sana yaramadımı acaba bünyeye göre farklılık gösterir...

günaydın canım ilk başlarda biraz verdimö ama şimdi hiç veremedim dikkatli uyguladım halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…