günaydın canım ilk başlarda biraz verdimö ama şimdi hiç veremedim dikkatli uyguladım halde
günaydın kızlar bu sabah eşim dr gitti biraz zamanım var topige girmeye .nasılsınız kilolar ne alemde ben kaçgündür gram bile veremiyorum dukana tam uydugum halde.kızımla beraber başladık 3 kilo verdi ama ben 99.5 de takıldım kaldım akşam görümcem gelmişti neler yediler karşımda ama hiç bozmadım diyeti .tartıda eksileri göremeyince morelim bozuluyor
CANIM ARKADASLARIM HEPINIZE HAYIRLI GECELER DILIYORUM DUALARINIZDA BIZIDE UNUTMAYIN NOLUR SIMDI CIKMALIYIM YARIN KURSA GITMEK ZORUNDAYIM: mECBUR OLMASAM INANIN GIDECEK DURUMDA DEGILIM HEPINIZE AYRI AYRI TESEKKÜR EDIYORUM IYIKI SIZIN GIBI ARKADASLARA SAHIBIM ALLAHA EMANET OLUNNN...
bizim burasıda çok soguk yarın yine kar başlıcakmış
Slm kizlarrr
Gecmise falan bakamadim kusura bakmayin.Bugün aldigim haberle yine mutsuzum berbatim ve herseyi sifirladim
Yusuufcuk kusumun canim oglumun kontrolünü yaptirmistik hatirlarsaniz. O günden bu yana hic haber cikmadi diye ssevinirken bugün ben kurstayken haber gelmis. Esimi doktoru aramisEEG sini incelemisler ve malesef epilepsi tekrar görülmüs. :18::18::18: Nöbet gecirirken kullandigimiz acil bir ilaci vardi popodan sikiliyordu jel daha dogrusu. Gelin recetenizi alin evde bulundurun demis ve esimde hemen gidip almis. Yani kisacasi beni yine diken üstünde günler bekliyor. Olacak diye birsey yok ama dikkatli olun demis doktor. Birde uyuyamiyor demistim ya hani hala devam ediyor. Esim onuda sormus. Eger 2 hafta icinde düzelmezse getirin bi bakalim demis. OFFFFFFFFFF suan cok kötüyüm Allahima beterin beteri var diye sükrediyorum ama inanin benim durumumda olmayi kimse istemez. Heran bir belirsizlik icindeyim. Rabbim dermansiz dert vermesin. Belki kizacaksiniz bana ama sakin cocuklariniz hasta oldugunda üzülmeyin. Keske hersey grip gibi öksürük gibi olsa Rabbim tüm yavrularimizi korusun cok kötüyüm coooookkkkk......
bizde başladı tuttu bile yerler
günaydınlar herkese
hala kahvaltı yapmadım evden de getirmediğim için malesef ne yiyeceğim hiç bir fikrim yok
simit almak da istemiyorum
ya aslında çok zararlı biliyorum ama şu 5gün 5 kilo diyeti mi yapsam
1 kilo bile versem moral olur
günaydın canım.
Simit yersen bugün ekmek yemezsin başka ama sandviç tarzı olursa daha iyi tabikide...aman deyim sakın o diyetleri yapma güzelim hem senin midende rahatsız allah korusun bak füsun arkadaşımız neler yaşadı biliyorsun...evet eksi görmek istiyoruz ama yanlış bişey kalıcı hasar verır allah korusun..
elma yiyim en iyisi bi tane
biliyorum cnm zararlı ama işte ne bilim ya
en iyisi elma ye..vitamin alırsın bak yine soğuklar başladı bende hapşırık burun akıntısı başladı hemen...c vitamin takviyesi yapmak lazımm
nevincim hep azimle devam edersin inşallah canım azcık kaçamak zarar etmez
herkes düşman sadece sana değil canım hepimiz aynı durumdayız dün akşam eşimin yediği kaymaklı ekmek kadayıfını görseydin sen anlardın zaten bide ısrar etti illa tadına bak çok taze diye inatla yemedim daha sonra da çikolata yediler baba kız karşımda kızım bide anne sen yemeyince de olmuyo ki diyor hem de yiyor yani
ama uymayacağız onlara canım
Slm kizlarrr
Gecmise falan bakamadim kusura bakmayin.Bugün aldigim haberle yine mutsuzum berbatim ve herseyi sifirladim
Yusuufcuk kusumun canim oglumun kontrolünü yaptirmistik hatirlarsaniz. O günden bu yana hic haber cikmadi diye ssevinirken bugün ben kurstayken haber gelmis. Esimi doktoru aramisEEG sini incelemisler ve malesef epilepsi tekrar görülmüs. :18::18::18: Nöbet gecirirken kullandigimiz acil bir ilaci vardi popodan sikiliyordu jel daha dogrusu. Gelin recetenizi alin evde bulundurun demis ve esimde hemen gidip almis. Yani kisacasi beni yine diken üstünde günler bekliyor. Olacak diye birsey yok ama dikkatli olun demis doktor. Birde uyuyamiyor demistim ya hani hala devam ediyor. Esim onuda sormus. Eger 2 hafta icinde düzelmezse getirin bi bakalim demis. OFFFFFFFFFF suan cok kötüyüm Allahima beterin beteri var diye sükrediyorum ama inanin benim durumumda olmayi kimse istemez. Heran bir belirsizlik icindeyim. Rabbim dermansiz dert vermesin. Belki kizacaksiniz bana ama sakin cocuklariniz hasta oldugunda üzülmeyin. Keske hersey grip gibi öksürük gibi olsa Rabbim tüm yavrularimizi korusun cok kötüyüm coooookkkkk......
Günaydın Kızlar
Sabahtan beri kendime kızıp duruyorumhasta olunca sağlığın kıymetini bilip rejime başlıyorum azıcık iyileşince sağlığı falan unutup tekrar yemeye başlıyorum. Kendimden sıkıldım artık ya bir kere de verdiğim sözü tutayım da şu kilolardan kurtulayım dimi yokkk böyle giderse ben daha 2 sene veremem bu 30 kiloyu biri gelse beni bir temiz dövse belki o zaman yola gelirim
biri gelse de ikimizi birdfen dövse keşke
evet senin daha çok vaktin var spor için aslında seni daha çok dövmek lazımYa işte yumurta kapıya dayanmadan bir zayıflayalım dimi sağlığımız elden gidince dank edecek ama o zaman çok geç olacakkendimi dövmek istiyorum hadi sen çalışıyorsun motive olman daha zor ben akşama kadar evdeyim en iyi rejim ve spor yapabilecek dönemimdeyim ama yok işte yooooooook
bende bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?