Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canlarımm ben geldimm habersiz gittim gitmek zorunda kaldım hastalandım evde kaldım cuma günü evdede net yok geçen haftada işler çok yoğundu hafiflettim derken haydaa pc de sorun çıktı dün itibarıyla normale döndüm kusura bakma yenacıım sabah tartıldım 96 geldimmmm yanii maşallah bana

Son düzenleme:

günaydın kızlar....

Fadimeciğim dukan kitabında eğer lilo vermeniz 1 haftadan fazla süre durduysa yediklerinizi gözden geçirmelisiniz diyo..acaba peynir süt yoğurt çokmu tüketiyosun ve yağ oranları nedir? Bir de eğer herşey doğruysa ve hala kilo vermenizde sıkıntı varsa sporu arttırın diyo haftada 3 gun 60 dakika geri kalan günler seyir evresi için 30 dakika...canım benim dun tam 3 hafta oldu başlayalı dukana 111 den 104 e düşmüşüm =) rabbim hepimize kolaylık versin inş..

ilknur çok geçmiş olsun korktuğumuza uğratmasın allah

çok geçmişş olsun canım inş..sağlığına kavuşur tez zaman da.....

bizde başladı tuttu bile yerler

günaydın şekeer....burası da soğudu kar mı geliyor yoksaa....geçmiş olsun canıım...

günaydınlar herkese
hala kahvaltı yapmadım evden de getirmediğim için malesef ne yiyeceğim hiç bir fikrim yok
simit almak da istemiyorum
ya aslında çok zararlı biliyorum ama şu 5gün 5 kilo diyeti mi yapsam
1 kilo bile versem moral olur

günaydın canım.
Simit yersen bugün ekmek yemezsin başka ama sandviç tarzı olursa daha iyi tabikide...aman deyim sakın o diyetleri yapma güzelim hem senin midende rahatsız allah korusun bak füsun arkadaşımız neler yaşadı biliyorsun...evet eksi görmek istiyoruz ama yanlış bişey kalıcı hasar verır allah korusun..

elma yiyim en iyisi bi tane
biliyorum cnm zararlı ama işte ne bilim ya

merhaba..
90 kiloolarak 6 haftalık hamıleyım birkaç gundur dıyetıme devam edıyordum ancak bugun moralım o kadar bozuk ki arkadaşımın getirdiği böreklere dayanamadım..

Günaydın herkese dün hiç giremedim misafirim vardı geçmişe şöyle bir göz attım yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler Hasta olanlara geçmiş olsun diyorum hepinizi öpüyorum

hah ebru mu o asuuu dıkkat et ılerde sen de kılo problemı yasarsan görürsün deseydın asuu bızım topıge gelsenee

Günaydııınnn...
Çok iyi hissediyorum kendimi.Dün ilk defa leslie yaptım. Çok eğlenceliydi devam edicem inşallah.3 mil olanını yaptım.Yaklaşık 50 dk. sürdü.Baya terletti ama.Hoşuma gitti.Keşke daha önce başlasaymışım.Neyse artık bundan sonrası gelir umarım.Gitsin kilolar artık

Ayy güzelim çok geçmiş olsun.Allah şifa ve sabır versin size ve tüm hastası olanlara.Yalnız geçen forumda albümlere bakarken senin resimlerini gördüm.Sitenin genel albümündede vardı senin ve çocuklarının resimleri.İstersen özelleştir canım albümüne bakanları.Herkes görmesin.Sadece arkadaşların görebilsin.Nazar değiyodur.Maşallah çok tatlılar.Allah kem gözden korusun.Öpüyorum tatlım.Kendinize iyi bakın...

Günaydın Kızlar

Sabahtan beri kendime kızıp duruyorum hasta olunca sağlığın kıymetini bilip rejime başlıyorum azıcık iyileşince sağlığı falan unutup tekrar yemeye başlıyorum. Kendimden sıkıldım artık ya bir kere de verdiğim sözü tutayım da şu kilolardan kurtulayım dimi yokkk böyle giderse ben daha 2 sene veremem bu 30 kiloyu biri gelse beni bir temiz dövse belki o zaman yola gelirim

biri gelse de ikimizi birdfen dövse keşke

biri gelse de ikimizi birdfen dövse keşke

Ya işte yumurta kapıya dayanmadan bir zayıflayalım dimi sağlığımız elden gidince dank edecek ama o zaman çok geç olacak kendimi dövmek istiyorum hadi sen çalışıyorsun motive olman daha zor ben akşama kadar evdeyim en iyi rejim ve spor yapabilecek dönemimdeyim ama yok işte yooooooook

evet senin daha çok vaktin var spor için aslında seni daha çok dövmek lazım

gel dayakdaşım sende gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…