Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar,bi göründüm bi daha da giremedim kusuruma bakmayın.malum bebek daha çok yeni fırsatım olmuyor.yazmasam da arada girip sizleri okuyorum.şimdi de tam bilgisayarı açtım içerden sesi geldi.dur bi gidip bakayım sıpaya...

gittim uyuyor....

evet fırsat bulmuşken kendimi tanıtayım.35 yaşındayım aslında 5 şubatta 36 ya girdim .12 ve 7 yaşında iki kız annesiydim şimdi 3.kızımı doğurdum.85 kilo ile hamile kaldım .yıllardır da o kilodaydım .107 ile doğuma girdim.şu an 97 kiloyum.ve bir an önce 90 ardından 85 olmak istiyorum.dr gideceğim ama henüz dışarıya çıkmaya cesaret edmiyorum yerler kayıyor falan düşersem diye tırsıyorum.biraz havalar düzelsin ilk işim bi diyetisyene gitmek olacak.hepinizden yardım bekliyorum.şimdiden herkese teşekkürler.....

80 dk yürüdüm geldim kahvaltımı yaptım
öğleden sonra eşimle çıkacağız yüyürüz yine giderken en azından
ayşe bahar ve nevin gerekirse itinayla döverim hepinizi çok hareket az yemek o kadar
bakın dündne beri açım ama mutluyum siz de yaparsınız azcık sıkın dişinizi

asummm nasıl gidiyo ayran diyeti
tartıldın mı eksi varmı ne kadar var :)
dövvvv beni

asummm nasıl gidiyo ayran diyeti
tartıldın mı eksi varmı ne kadar var :)
dövvvv beni

dün iyi gitti canım bakalım bugün ne olacak kahvaltıda azcık bozdum yani zeytin yoktu yedim bir de ekmeği 2 dilim kadar yedim
eksi düne göre 600 gr ama çizelgeden hala çok uzağım 80.2 malesef dün 80.8dim
sen de toparla artık lütfen
lütfen diyosam sert bi şekilde diyorum ona göre canın ne isterse ye ama azzzz tamammı

Bana kızılcık sopası lazım

ama ablacım senin vurduğun yerde gül biter haklısın.bende dünden beri en azından şimdi umutluyum.şunu da iyi biliyorum ki sadece spor yaptığım dönemde kilo verebildim gerisi yerimde saymaca...

Bana kızılcık sopası lazım
aman oda çok acıtır be baharcım.

evde nohutum yok akşam alayım da bende yrn ayran detoksu yapayım inş.
bugün kocaman bir döner ekmek yedim
1 paket bisküvide hediyesi

evde nohutum yok akşam alayım da bende yrn ayran detoksu yapayım inş.
bugün kocaman bir döner ekmek yedim
1 paket bisküvide hediyesi

çünkü kendini baya aç bıraktın öğlen dayanmadın canım hep yaşadığımız durum malasef. bende az önce 2 adet küğçük çiko attım ağzıma en az 150 kalori vardır...akşama bol salata yemek en güzeli..

gözüm aç cnm benim gözüm aç
karnım doyuyo ama yemeye devam ediyorum
sonrada midem çok dolu olduğu için rahat uyuyamıyorum bile düşün
kendimden iğrenerek söyliyeyim
dün gece kalktım saat 2 de yaklaşık 20 tane zeytin yedim kocaman bir dilim ekmekle birlikte

Hoşgeldin canım, güzel bir tatilden sonra yaklaşan baharın da motivasyonu ile çabucak verirsin artılarını bence :))
İlknurcuğum çok geçmiş olsun. Çok zor bir anne için anlıyorum, oğlumda doğumsal kalp anomalisi olduğu için -ameliyatlı da- ben de devamlı dikkat halindeyimdir, yatağını bile ayıramadım, uyurken kontrol ediyorum diye Ama endişe ile de yaşanmıyor, çocukların güvenebilecekleri dağları anneleri; biz sağlam, sağlıklı, soğukkanlı olacağız ki onlar da öyle olsun. Biliyorum dile kolay geliyor ama ben eminim sen en kısa sürede kendini toparlarsın.
Nasıl ki daha önceki durumuna göre düzelme gösterdi; büyüdükçe tamamen düzelecek, incelemelerde tertemiz çıkacak inşallah.
Cansel, annen de eli öpülecek, fedakar ve cefakar bir anneymiş. Allah güç kuvvet versin ona da...
Asumancığım sen bu haftaya kararlı başladın biz de peşinden gelelim. Benim için dün de kayıp gündü, gerçekten saldırmak istiyordum herşeye, regl döneminde pek böyle olmam ben ama bu sefer oldum işte. Neyse şimdi son günlerim ve bugün durumum iyi. İştahım kontroll altında, kaçamağım da yok, bir de erken kalkabileseydim
Hakikaten ortalık sakinleşti, müdavimlerden eksilme var, herkes iyidir umarım...
Merhaba canım, hoşgeldin. Tatil dönemi hastalık, misafir, yolculuk derken hepimizin düzenini bozdu. Bundan sonra kaçamaksız gideriz inşallah.

Ayşeciğim öyle şok diyetler yapmana gerek yok ki, kendi diyetini hiç kaçamaksız uygularsan, karbonhidrattan zengin seçenekleri bu haftalık yemezsen (diyetinde olan pilav, kısır, makarna,patates gibi ürünleri) bir haftada kesinlikle 1 kg üzeri veririsin. İstersen ben diyetisyenimin bana duraklama ve kaçamak sonrası için verdiği sebze diyetini sana yazarım, haftada 1 kg kesin verdiriyor. Ki eminim senin diyetinle çok benzer içeriği vardır, sadece sebze ağırlıklı.
Madem sabırla bir liste uygulamaya niyetlisin, sağlıklı bir listeye uy bence, sonuç aynı hatta yağdan verdiğin için daha iyi olcaktır :))

boğazıma dur desem vericem de ztn işte onu yapamıyorum cnm ben saol

Bende bu gün öğlen 1 dilim ekmek fazladan yedim ve 12 yaşındaki kızım şu anda zebra kek yapıyor iki renkli harika bir şey fırına şöyle bir baktım da sanırım ara öğünde ince bir dilim yiyeceğim

saat 4 oldu ben kaçar kızlar
akşam belki kayınvalideler yatıya gelirler
evde eşyaları toplandı çünkü yrn yüklenecek arabaya onlarda bugun ve yrn akşam bizde kalıcaklar muhtemelen
sadece mercimek çorbam var yemek azıcıkta nohutum
gelirlerse yemekte yapmak lazım bakalım
yrn görüşürüz hoşçakalın allaha emanet olun

asuman sana bişey sormak istiyorum
benim bu gün misafirlerim vardı makarna salatası yapmıştım baya çok yapmışım çoğu kaldı
aceba saklama kabına koyup dondurucuya koysam nasıl olur?

nursena hosgeldin canim nasilsin?
görmemişim kusura akma iyiz valla hala kar yağmakta olulları bu hafta tatil yapmışlar gene
benim annemlerde esatta oturuyo her gelmeme kışsa oraya yazsa sıhıyedeki sosyete pazarına giderim ilk iş olarak tatilde kendim alışveriş merkezlerine atmak olluyo allah kimseyi gördüğünden geri koymasın büyük şehirde yaşayıpta böle eve tıkanmak çokk zor benim için
merhaba..
90 kiloolarak 6 haftalık hamıleyım birkaç gundur dıyetıme devam edıyordum ancak bugun moralım o kadar bozuk ki arkadaşımın getirdiği böreklere dayanamadım..
bende 88 le hamiş kaldım 2. kızıma dillat etiysemde sadece ekmeği kestim100 kilo le gittim doğuma 12 kilo almışım yani 1 yıldır 90 lardaydım doğumdan beri şimdi 84 düm ama vücut malesef salıyo sıklaşamıyorum genede şükürr inşallah evlendiğim kilo olan 73 e düşerimm
15 mayıs senromu yaşıyosun bence aşlısın gelcek heycan nereleri gezdirsem ne yesek ne yapsam hediyede alamadın diye talıyosun sanırım azcık bence atkı ör bitane çok güzel ipler var verirkende parfümünden sıkıver kokunu istanbullardan duysun:))

ne güzelll 3 kız maşşallah benimde 2 kızım var keşke bidaha olsa çok seviyorum çocuklu aileleri arkadaşlarım delisin diyo ama napayımm annem öğretmendi akıcılarda büyüdüm gurbete gelin olldum yalnızım hepp çok çocuk çok dert derler ama napayım her insanın yapısı farklı inşallah benimde zayıfladıktan sonra 1 tane daha evladım ollur eşime her ne kadar sölemesemde ben öle düşünüyorum
keşke süt yada elma yeseydinnnnn
asuman sana bişey sormak istiyorum
benim bu gün misafirlerim vardı makarna salatası yapmıştım baya çok yapmışım çoğu kaldı
aceba saklama kabına koyup dondurucuya koysam nasıl olur?
okurken aklıma geldi mayonez yoksa yufka 3 yufkayla börek yapablirsin 1makarna böreği nette vardır tarifi

Son düzenleme:
sabah kahvaltım 1 yumurta 2 kaşık lor2 çeri domates roka 2 dlm layt ekmek5 zeytim
öğlen 1 kepçe mercimek çorba 4 lahana sarma 1 kaşık yogurt
arda gezmeye gittim 1 dlm biküvili pasta

akşam meyve yerm kızım canı sıkılıyo ona elmalı pasta sözü verdim 1 dlm yerim heralde
lasly yapayım 45 dakkika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…