- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
aman oda çok acıtır be baharcım.
15 şubat senromu yaşıyosun bence aşlısın gelcek heycan nereleri gezdirsem ne yesek ne yapsam hediyede alamadın diye talıyosun sanırım azcık bence atkı ör bitane çok güzel ipler var verirkende parfümünden sıkıver kokunu istanbullardan duysun:))
canım sıkıtıyı çeken bilir tabiki ama bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum.Allah kolaylık versin yeniden görüldü dediğine göre tamamem geçme ümidi var demektir.bol bol dua edersek Allahın izniyle hiç bişeyciğ kalmaz yusufcuğun.Bunuda imtihan olarak görmelm Allah beterinden korusun diyelim bol bol dua edelim inşallah sadece adı olurda nöbet geçirmeden bu dönemide atlatırsın canım buda bi dönem diyelim değişik bir temenni olacak ama bu günleri düşünüp güler geçersin inşallah en kısa zamanda dualarımız seninle olsun....Slm kizlarrr
Gecmise falan bakamadim kusura bakmayin.Bugün aldigim haberle yine mutsuzum berbatim ve herseyi sifirladim
Yusuufcuk kusumun canim oglumun kontrolünü yaptirmistik hatirlarsaniz. O günden bu yana hic haber cikmadi diye ssevinirken bugün ben kurstayken haber gelmis. Esimi doktoru aramisEEG sini incelemisler ve malesef epilepsi tekrar görülmüs. :18::18::18: Nöbet gecirirken kullandigimiz acil bir ilaci vardi popodan sikiliyordu jel daha dogrusu. Gelin recetenizi alin evde bulundurun demis ve esimde hemen gidip almis. Yani kisacasi beni yine diken üstünde günler bekliyor. Olacak diye birsey yok ama dikkatli olun demis doktor. Birde uyuyamiyor demistim ya hani hala devam ediyor. Esim onuda sormus. Eger 2 hafta icinde düzelmezse getirin bi bakalim demis. OFFFFFFFFFF suan cok kötüyüm Allahima beterin beteri var diye sükrediyorum ama inanin benim durumumda olmayi kimse istemez. Heran bir belirsizlik icindeyim. Rabbim dermansiz dert vermesin. Belki kizacaksiniz bana ama sakin cocuklariniz hasta oldugunda üzülmeyin. Keske hersey grip gibi öksürük gibi olsa Rabbim tüm yavrularimizi korusun cok kötüyüm coooookkkkk......
sabah kahvaltım 1 yumurta 2 kaşık lor2 çeri domates roka 2 dlm layt ekmek5 zeytim
öğlen 1 kepçe mercimek çorba 4 lahana sarma 1 kaşık yogurt
arda gezmeye gittim 1 dlm biküvili pasta
akşam meyve yerm kızım canı sıkılıyo ona elmalı pasta sözü verdim 1 dlm yerim heralde
lasly yapayım 45 dakkika
valla bilemedim onu hiç koymamıştım buzluğa ama olur herhalde neden olmasın
off of bi dayakta bana lazım tartıldım bu sabah kaç dersiniz 93 çıktım yaaaa geçe hafta bu kadar değildimkesin kesin karar vermem lazım hafta sonu yediğim pastamı üç kilo yaptı hende acaba gerçi bide düşüyorumda tuzu fena kaçırdım fala filan yada kendimi kandırıyorda olabilirim olabilirmiyim acaba :44::44::44:
okurken aklıma geldi mayonez yoksa yufka 3 yufkayla börek yapablirsin 1makarna böreği nette vardır tarifi
görmemişim kusura akma iyiz valla hala kar yağmakta olulları bu hafta tatil yapmışlar gene
benim annemlerde esatta oturuyo her gelmeme kışsa oraya yazsa sıhıyedeki sosyete pazarına giderim ilk iş olarak tatilde kendim alışveriş merkezlerine atmak olluyo allah kimseyi gördüğünden geri koymasın büyük şehirde yaşayıpta böle eve tıkanmak çokk zor benim için
bende 88 le hamiş kaldım 2. kızıma dillat etiysemde sadece ekmeği kestim100 kilo le gittim doğuma 12 kilo almışım yani 1 yıldır 90 lardaydım doğumdan beri şimdi 84 düm ama vücut malesef salıyo sıklaşamıyorum genede şükürr inşallah evlendiğim kilo olan 73 e düşerimm
15 mayıs senromu yaşıyosun bence aşlısın gelcek heycan nereleri gezdirsem ne yesek ne yapsam hediyede alamadın diye talıyosun sanırım azcık bence atkı ör bitane çok güzel ipler var verirkende parfümünden sıkıver kokunu istanbullardan duysun:))
ne güzelll 3 kız maşşallah benimde 2 kızım var keşke bidaha olsa çok seviyorum çocuklu aileleri arkadaşlarım delisin diyo ama napayımm annem öğretmendi akıcılarda büyüdüm gurbete gelin olldum yalnızım hepp çok çocuk çok dert derler ama napayım her insanın yapısı farklı inşallah benimde zayıfladıktan sonra 1 tane daha evladım ollur eşime her ne kadar sölemesemde ben öle düşünüyorum
keşke süt yada elma yeseydinnnnn
okurken aklıma geldi mayonez yoksa yufka 3 yufkayla börek yapablirsin 1makarna böreği nette vardır tarifi
zor canım ya büyük şehire alışınca küçük yerlere adapte olmak ben de 2 3 sene 10 hanelik bir köyde kaldım az çok anlayabiliyorum seni inşallah daha iyi bir yere tayininiz çıkar
ben bugün 150 dk yürüdüm söylemesi ayıp hamlamışım iyi geldi yarın da hava şartları müsade etsede yürüsem iyi olur
ayran detoksu bugün daha zor oldu ama şimdiye kadar pek bozdum sayılmaz inşallah yarına iyi sonuçlar alırım ve gece de dayanabilirim
[I
nursenacım maşallah hiç zaman kaybetmeden düşmüssün yine 84 de valla azmine hayran olmamak mümkün değil ağır ama em,in adımlarla ilerliyorsun valla bravoah bide ben öyle olsammm
ne bilem olur heralde mutfakta çareler tükenmezzznursena iyi fikir hiç aklıma gelmemişti
ama mayonez var içinde niye olmaz ki mayonez olunca içinde:44:
inşalah allah hayırlısını versin hakımızda ohh maşşallah ne güzel yürümüşsünnzor canım ya büyük şehire alışınca küçük yerlere adapte olmak ben de 2 3 sene 10 hanelik bir köyde kaldım az çok anlayabiliyorum seni inşallah daha iyi bir yere tayininiz çıkar
ben bugün 150 dk yürüdüm söylemesi ayıp hamlamışım iyi geldi yarın da hava şartları müsade etsede yürüsem iyi olur
ayran detoksu bugün daha zor oldu ama şimdiye kadar pek bozdum sayılmaz inşallah yarına iyi sonuçlar alırım ve gece de dayanabilirim
ilknur cnm gecmis olsun
dogacim sanada gecmis olsun cnm
ececim annene rabbim sabir ve güc kuvvet versin cok zorrrr
inşallah inerim hedefime doğurup doğurup bu topite alıyom soluguu :))) sen 2, düşünmüyormusun bu sefer kendimi fazla kasmadan az verip ööz vererek devam ediyorum yemedikler,imde aklım kallıyo sonra bi yerim şişcek aman gr vereyim kasmayım kendimi DEMİ
ne bilem olur heralde mutfakta çareler tükenmezzz
inşalah allah hayırlısını versin hakımızda ohh maşşallah ne güzel yürümüşsünn
toksin diyet nası gidiyo yazmıyosun yediklerini sporunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?