Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

önemli değil kızlar gezdiğim topiklerden çalıntı yapıyorum

Çocukluğumda 6 öğün diye bişey yoktu ama 3 öğün vardı sabah,öğlen,akşam yemeği yenirdi muhakak evimizde..

Böyle bir pazar oluştu şişmanlatan ve sözde zayıflatan ...
Yazık bize.

asuuu ve füsun nasılsınız.??

Sanki BEYZUŞU gördüm sevindim ama bir baktım yok olmuş.

BEYZUŞŞŞ sesimemi geldin...:)

asuuu ve füsun nasılsınız.??

Sanki BEYZUŞU gördüm sevindim ama bir baktım yok olmuş.

Geldim canım geldim....

Msn e de yetişemedim çıkmışsın...Kalorifer peteğim patlamış;tamirci vardı.Uzun uzun yazdım msn den...Allahtan bu gün döndüm evime..Eşim de fark etmemiş..Kullanmadığımız odaninki patlamış..Hiç girmediği için;alt komşuya inmiş sular.Duvarı mahvolmuş kadının..Üzüldüm ama Allah cana vermesin.Gerçi benimle çok güleryüzle konuştu ama kocası çok beter bakıyordu yüzüme...
İşte böyle canlarım;hepinizi çok özledim.Azıcıkta kilo aldım geldimmmmm....

Hoşgeldin canım...

Tühh iş ve masraf çıkmış size..NEyse Allah beterinden korusun..Çok geçmiş olsun canım...

Bende kilo aldım sanırım..

Bu arada mesajın gelmedi bana msn deki..

Tabii;tam da öyle....Güzel sesin çok davetkardı....

BEYZUUUŞŞ,Bişey soracağım sana..Ben muhteşemi izlemeye başladım demiştim yaa..Orda rum meyhanesinde çalan müzik çok hoşuma gidiyor nasıl bulabilirim acaba..Çok beğendim diziyi tam dediğin gibi ne entirakalar öyle fakat süleyman'ın şiirlerinede hasta oldum ne aşk yahu..

KEsin karısı kuduruyordur kıskançlıktan...Sürekli halvet kim dayanır bu duruma..

Son düzenleme:

Kesin çatlıyordur valla....Hele hele Hürroşum gibi güzel kadın sözkonusu olunca bence çatlamaktan öteye gidiyordur kıskançlık.Kolay değil ;ben aktör eşi falan olamazdım şahsen...

Adım çıkardı sanat camiasında ''deli kadın'' diye;çünkü yolar geçerdim;Hürroş Mürroş demezdim...

Canım;ben de bayılıyorum o müzik tarzına ama bilmiyorum kimin eseridir ama araştırırım..Ayrıca kk da Muhteşem yüzyıl diye topik var.Çok eğlenceli tavsiye ederim.Belki oradaki arkadaşlar bilirler müziğin kaynağını;zira çok bilgili ve araştırmacı kişilikler var ....

Selam kızlar :122: :122:

Geçte olsa bir 5 dakika dahi olsa uğramak istedim
Bugün baya bir yoğundum ev olsun çocuklar olsun. Akşamda ufak bir pürüz yaşandığı için eşimle konuşmak zorunda kaldım ama şükür hallettik
Artık yarın daha rahat sohbet etme fırsatım olur inşallah çünkü bizim küçük cadıyı erken yatmaya alıştırmam gerekiyor yoksa her gece saat 3lere kadar oturuyoruz bu sefer öğlene doğru uyanıyoruz ana kız
Şu hayatımı artık bir düzene sokmam lazım yoksa iyice kafayı yiyeceğim hem kilolarda öbür türlü gitmeyecek

en iyisi elma ye..vitamin alırsın bak yine soğuklar başladı bende hapşırık burun akıntısı başladı hemen...c vitamin takviyesi yapmak lazımm

Canım çok geçmiş olsun inşallah şu an daha iyisindir

merhaba..
90 kiloolarak 6 haftalık hamıleyım birkaç gundur dıyetıme devam edıyordum ancak bugun moralım o kadar bozuk ki arkadaşımın getirdiği böreklere dayanamadım..

Hamilelikte diyet yapmasan daha iyi olur yani ye ama az ve yağsız ye o zaman birşey olmaz İnşallah Allah tamamını erdirir sağlıklı ve huzurlu bir bebek alırsın kuçağına

Paylaşımın için teşekkürler canım Anneminde hep söylediği şeydir senelerdir Profesör gibi kadın mübarek
Zaten Peygamber Efendimiz (s.a.) sofradan doymadan kalkarmış. Sonuçta herşeyin fazlası zarar dimi ama
Üstelik bu kadar aç insanlar varken ben istesemde günde 6 kere kendime özel birşeyler hazırlayıp yiyemem boğazımdan geçmez
Rabbim hepimize hayalini kurduğumuz kilolara düşmeyi ve bir an önce sağlığımıza kavuşmayı nasip eder inşallah ... Aminnnnnnnnn

iyi geceler
ben aç ve iyiyim şükür
beyzuş abla ne çok iş çıkmıştır sana şimdi kolay gelsin
yena özlettin yine kendini

detooks neyin yapıyormuşsun...Şu buğdaylı,nohutlu olanımı yapıyorsun.??

merhabalar,varlığım pek farkedilmemiş ama ben yine de yazmaya devam edeyim:)

tabi burada dostluklar kurulmuş ama yeni dostlarda iyi olur yahu.....

henüz diyet yapmadığım için diyet listemi de yazamayacağım......o yüzden ne yazsam tıkandım...

herkese iyi geceler.......

Eminim ne kadar kıskançlık yapsanda arada salon kadını imajını korurdun..

erkeklerinde fena ama kadınların kıskançlıkları acaip oluyor...Görümcem çok kıskanç ve felaket belirtir..:)

MErhaba,

Muhakak farkedileceksin ısrarla yazmaya devam et..MAlum çok kalabalık burası..
Önemsemediğimzden değilde topik sürekli aktığı için atlamışızdır..
3 kız annesi olan sendin değilmi.?

Çok teşekkür ederim Yenacım bende kendi adıma çok mutluyum maşallah diyim hayallerimdeki gibi bir erkek arkadaşım var beni gerçekten çok seven Allah bekar olan ve isteyen herkesin gönlünün muradını versin. Çok üzüldüm çok ağlatıldım ama kışın sonu bahar derler ya ben baharıma kavuştum çok şükür Allahım yazımızı güzel yazsın inşallah

Yüzüğümü mutlaka gösteririm hele bi şu parmağıma geçsin de

Sevgililer günü pek mantıklı değil zaten ben sevdiğimi ne zaman bulduysam o gündür benim Sevgililer günüm biz de onu 3 Eylül olarak kutluycaz artıkın ama tabi işin ucunda böyle güzel hediyeler olması da pek cazip tabi

tombulkelebek cnm o adr. eksik yazmisim 10 dakk beklemem gerekmis

Canım bu adresi faceden mi ekliycem :44: msnden mi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…