Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

MErhaba,

Muhakak farkedileceksin ısrarla yazmaya devam et..MAlum çok kalabalık burası..
Önemsemediğimzden değilde topik sürekli aktığı için atlamışızdır..
3 kız annesi olan sendin değilmi.?

evet evet o benim:)
yazacağım o zaman durmak yok yola devam.....

adese ben de okuyorum yazdıklarını 3kızının olması çok hoşuma gitti hatta benim de 2 kızım var 3. ye cesaret edemedim
kiloları bahane ettim şimdi de yaş 40 a dayandı

evet evet o benim:)
yazacağım o zaman durmak yok yola devam.....

Gördünmü hemen farkedilmişsin..

Benimde 14 yaşında kızım 4 yaşında oğlum var...

adese ben de okuyorum yazdıklarını 3kızının olması çok hoşuma gitti hatta benim de 2 kızım var 3. ye cesaret edemedim

Olsun asuuu kilolarıda verdin.bebek severiz bizde.:)

İyi akşamlar kızlar

Keyifler iyidir inşallah Bayağı kalabalık bir akşam topicimiz için

Ben tekrar karar aldım yarından itibaren sağlıklı beslenme ve spora ağırlık vericem cumaya kadar ne versem kardır bu arada onur da salma kendini dikkat et dedi. Ben gelene kadar 1 kilo ver dedi ben de gaza geldim aşkım gelmene 1 hafta var söz veriyorum 2 kilo vereceğim dedim Şimdi ipe ipe vericem o 2 kiloyu kaçarı yok hatta 3 versem tam süper bile olur :128: :130:

Baharcığım sen eskiden disiplinli bir şekilde epey spor yapıyordun...

Tüm şevkimizi kaybettik değilmi.??

iyi geceler
ben aç ve iyiyim şükür
beyzuş abla ne çok iş çıkmıştır sana şimdi kolay gelsin
yena özlettin yine kendini

Çıktı Asucuğum çıktı....

Duvar ve halının sağlam silinmesi gerekiyor.Belkide duvar kağıdının değişmesi gerekecek bilmiyorum.Duvar bir kurusunda göreceğiz...

Hoşgeldin hediyesi oldu bana...Canlar sağ olsun..İşler yapılır...

merhaba.benimki de zaten deli cesaretiydi.kimse hamile olduğumu duyunca tebrik etmedi.herkes kızdı.arkadaşlarım,ailem,eşimannem küsdü.ama ben çok istiyordum ilerde çok çocuğum olsun bi ona bi öbürüne gideyim istiyorum.....

hamileliğim boyunca kimseye naz yapamadım,biraz biryerim ağrıyor desem ,ohhh kendin ettin kendin buldun....tarzı konuşmalara katlanmak zorunda kaldım.

ama rabbime binlerce şükür bebeğimi doğurdum.şu an uyuyor yanımda ve o kadar tatlı ki.......kayınvalidem ''keşke ikiz doğursaydın''diyecek kadar çok seviyor.eşim gece uyanıp onu seviyor.annem 2 güne bi gelmek istiyor.yani bebek sevgisi ile geliyor......sonuç ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM:)

adese bende fark ettim etmesine de :) adeleyle bir an aynı sandım hatta kendi kendime yaw hamilemi 3 çocuklumu üstelik ben cevap yazdım niye görmedi dedim bir an kendi kendime
Kafam hala yerine gelmedi ondandır kusura bakma artık yarın inşallah

Neyse kızlar ben kaçtım ufaklık rahat vermiyor yarın görüşürüz inşallah
Öpüyorum kocaman

Herkese iyi geceler

papatya naptın makarna salatasını attınmı buzluğa gönderseydin konu komşuya aslında o da olurdu

Asuuuuuuuuuu ben kendime inanamıyorum hergün şu topice giripte senin çizelgene nasıl dikkat etmediğimi aklım almıyor resmen 35 kilo vermişsin yaaaa Maşallllaaaaaaah diyorum ben seni 90larda başladın falan sanıyordum bir baktım 113 Maşallaaahhh ne güzel vermişsin çok tebrik ederim ve kısa sürede verdin sanırım dimi :26: Vallla tam çıtır olmuşsun

İyi geceler ceco..

Pürüz var demişsin umarım önemli bişey değildir..

Son düzenleme:

iyi geceler canım

amma ben sana cevap yazmışm idiimm neyse hoş geldin bu kadar ilgiye ve gaza bi çizelge yapıverde gazagel arkadaşım

aaaaa görmedim tatlım.hoşbulduk......

henüz çizelge yapıp her seferinde o kiloyu görmeye hazır değilim......malesef acı ama gerçek............

kolay gelsin ablacım benimde eylülde mutfak borum patlamıştıda yan odamın duvarı ıslanmıştı kuruyunca hep kabardı kazındı alçı çekildi hala boyanacak duruyor ben de acaba duvar kağıdımı yapsam diye düşünmekteyim ama eşim ihmal etti azcık bu işi aylardır bekliyor

mutlaka canım sevilmez mi hiç Allahın lutfu
nasip diyim ben de napıyım hayırlısı ama bi yerlerim de yemiyor aslında keşke şimdiki aklım bi 5 sene önce olsaydı

AKABE gelmiş hoş gelmiş
artık kilonu söylesen çok merak ediyorum kaç kilo olduğunu
tahmin yürüteyim mi 150 kilo olabilirmisin(söylemediğine göre)

Hoş geldin canım...

Hiç alınganlık yapma...Fark etmememiz mümkün değil...Biraz zaman alır belki ama asla yok saymayız...

Birlikte zayıflarız inşallah....

Sizin adiniza sevindim cnm insallah bizde tamamen atlatiriz ama bunada sükür diyelim yinede. Insallah oglusum saglikli kocaman oldugu günleri bende görürüm
İnşallah ilknurcum.
Çok geçmiş olsun beyzuş ablacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…