Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese hayırlı geceler benim bugünüm üzgün geçti eski binamda çok sevdiğim bir abla vardı onun ölüm haberini aldım oraya gittim dünya ne kadar kısa insan böyle durumlarda anlıyor.

yena bugün dilenci düştü aklıma yok mu hiç görüşen

Yok valla asucuğum bende onu hatırlarım ara ara..
Çok özeldir bendeki yeri..Bende sadece MSN adresi var ama onuda pek kullanmıyor daha doğrusu hiiç kullanmıyor sanırım...

Yektaa biliyordur belki fakat oda uğramıyor.. eskiden okumaya gelirdi şimdi görmüorum pek...

Birde Lunaazul aniden gitti ve gelmedi..

Herkese hayırlı geceler benim bugünüm üzgün geçti eski binamda çok sevdiğim bir abla vardı onun ölüm haberini aldım oraya gittim dünya ne kadar kısa insan böyle durumlarda anlıyor.

İyi geceler banucuğum..Haklısın üzücü bir haber..mekanı cennet olsun..

ben de seviyorum zuhali güzel günlerimiz oldu
cadı didem de kk da geziyor ama topiğe uğramıyor yakalarsam sorarım
lunazulla da face de görüşüyordum ama epeydir rastlaşmadık işleri yoğundu en son

Gerçekten yenacım bazı arkadaşları nasıl merak ediyoruz keşke gelip bir gözükseler arifeebe vardı ondan haberiniz varmı?

ben de seviyorum zuhali güzel günlerimiz oldu
cadı didem de kk da geziyor ama topiğe uğramıyor yakalarsam sorarım
lunazulla da face de görüşüyordum ama epeydir rastlaşmadık işleri yoğundu en son

Bende face hesabı açtırsammı ne yapsam..
Herkeste var geçen arkadaş diyor facesi olmayanı dövüyorlar diye laf atıyor bana..:))

Kızım için istemiyorum benim olursa oda isteyecek..
fakat uygun bulmuyorum şu an..

en çok istanbulda bu şişkolar zaten ankaradakiler azcık dökülmeye başladı ama izmir de hiç yok gerçekten sen dedahil zarif hep bayanları anlaşılan
yena çok isterim ankaraya yolun düşsün de görüşelim ya da benim izmire
istanbula da gidersem görmek isterim ordakileri de
ne çok isteğim var yaa olur inşallah
mutlu ve beyza yine yoklar bu arada

Sağol yenacım Amin ne zor bir tane kızı vardı en çokta ona üzüldüm babada yok yapayalnız kaldı küçük değil ama bu dünyada yalnız olmak çok zor çok etkilendim...

Kızı kaç yaşıdna banucuğum...Ateş düştüğü yeri yakar.(
Çok üzüldüm şimdi..

Evet bende yazacaktım sonra vazgeçtim..İkiside yine yoklar..:)

İnşallah görüşürüz çok istiyorum bende..

valla kontrollu olunursa sakıncası yok gibi benim kızların var
zaten şimdi bir de twitter var face demode bile oluyo nerdeyse o daha beter sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…