valla kontrollu olunursa sakıncası yok gibi benim kızların var
zaten şimdi bir de twitter var face demode bile oluyo nerdeyse o daha beter sanki
canım çok geçmiş olsungözlerim doldu bir anda, maşallah çok tatlı bir çocuk nazarmı değdi acaba sürekli oku canım,inşallah tekrarlamaz canım
bende hafta sonu kaçıranlardanım maalesef bugün +1.5 gördüm..bugünde hastaneye gittim diyetisyenim 1500 cal diyet verdi bunu uygula dedi ama hiç suyum artmamış metabolizmam hiç hızlanmamış ,bende bugün leslieyi 5 milleye çıkardım tam 1 saat ter içinde kaldım çünki iki aydır hep iki mille yapıyordum ,bu daha çok hoşuma gitti daha hareketli...
geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir allah dert verip derman aratmasın kiimseye
ece annene de allah güç kuvvet versin
asuu inşallah ayran diyeti bu hafta belli eder kendini
okul acıır düzene girerim dedim öğretmenimiz 1 hafta raporluymuş okula yollamıyorum kızımı
inşallah geri kalmayız fazla daha fazla rapor almasa bari aynı okuldan 5 öğretmen raporllu olunca ana sınıfı öğretmeni giriyomuş oyun resim yaptırıyomuş bende yollamadım
bu haftayıda atlatırız inşallah
çok geçmiş olsun canım,çocuklar hasta olunca benim içim acıyor gerçi hamd olsun hasta değil yusufçuk canım biliyorsun ki bu hastalıkta hep tetikte olacaksın olcak diye bişey yok eşimin yeğeninde vardı aynen o jel ve bi sürü ilaç hep yanlarında gezerdi.küçükken cok nöbetleri olmuş ama şimdi iyi. sana düşen sabretmek ve sürekli takip etmek...Allah dermansız dert vermesin canım ne yapalım herşey bizim için..
ece canım abicinede Rabbim şifa versin...
günaydın asuman ablacım bende dün artık yendien başladım...ama nedense herkes bana düşman,akşama kadar iyi gittim snra kardeşlerine gittik ayyy sütlü nuriyeler künefeler havalarda uçuşuyor,neyse ki akşam 1 dilim ekmekle çorba içtim.tatlıdan da 1 çatal aldım...tek kötü yani birazcık çekirdek yememdi..
son zamanlarıma göre başarılı buluyorum kendimi inşallah... evet kimsecikler yok topikte herkesler nerelere gitti..
ilknurcum çok geçmiş olsun ,senin oglana nazr degmiş kesin çok tatlılar maşallah sen yakınlarda tanıdıgın bir hocaya nazar ayeti yazdır sürekli boynunda taşısın kızına yaptır çok dikkat çekiyorlar ALLAH ŞİFASINI VERİR İNŞALLAH .BENİM İKİZLERDE ÇOK ÇABUK NAZARA GELİRLER AMA NAZAR AYETİ TAŞIRLAR BOYUNLARINDA
ilknur çok geçmiş olsun korktuğumuza uğratmasın allah
çok geçmişş olsun canım inş..sağlığına kavuşur tez zaman da.....
günaydın şekeer....burası da soğudu kar mı geliyor yoksaa....geçmiş olsun canıım...
Günaydııınnn...
Çok iyi hissediyorum kendimi.Dün ilk defa leslie yaptım.Çok eğlenceliydi devam edicem inşallah.3 mil olanını yaptım.Yaklaşık 50 dk. sürdü.Baya terletti ama.Hoşuma gitti.Keşke daha önce başlasaymışım.Neyse artık bundan sonrası gelir umarım.Gitsin kilolar artık
Ayy güzelim çok geçmiş olsun.Allah şifa ve sabır versin size ve tüm hastası olanlara.Yalnız geçen forumda albümlere bakarken senin resimlerini gördüm.Sitenin genel albümündede vardı senin ve çocuklarının resimleri.İstersen özelleştir canım albümüne bakanları.Herkes görmesin.Sadece arkadaşların görebilsin.Nazar değiyodur.Maşallah çok tatlılar.Allah kem gözden korusun.Öpüyorum tatlım.Kendinize iyi bakın...
Hoşgeldin canım, güzel bir tatilden sonra yaklaşan baharın da motivasyonu ile çabucak verirsin artılarını bence :))
İlknurcuğum çok geçmiş olsun. Çok zor bir anne için anlıyorum, oğlumda doğumsal kalp anomalisi olduğu için -ameliyatlı da- ben de devamlı dikkat halindeyimdir, yatağını bile ayıramadım, uyurken kontrol ediyorum diyeAma endişe ile de yaşanmıyor, çocukların güvenebilecekleri dağları anneleri; biz sağlam, sağlıklı, soğukkanlı olacağız ki onlar da öyle olsun. Biliyorum dile kolay geliyor ama ben eminim sen en kısa sürede kendini toparlarsın.
Nasıl ki daha önceki durumuna göre düzelme gösterdi; büyüdükçe tamamen düzelecek, incelemelerde tertemiz çıkacak inşallah.
Cansel, annen de eli öpülecek, fedakar ve cefakar bir anneymiş. Allah güç kuvvet versin ona da...
Asumancığım sen bu haftaya kararlı başladın biz de peşinden gelelim. Benim için dün de kayıp gündü, gerçekten saldırmak istiyordum herşeye, regl döneminde pek böyle olmam ben ama bu sefer oldum işte. Neyse şimdi son günlerim ve bugün durumum iyi. İştahım kontroll altında, kaçamağım da yok, bir de erken kalkabileseydim
Hakikaten ortalık sakinleşti, müdavimlerden eksilme var, herkes iyidir umarım...
Merhaba canım, hoşgeldin. Tatil dönemi hastalık, misafir, yolculuk derken hepimizin düzenini bozdu.Bundan sonra kaçamaksız gideriz inşallah.
Ayşeciğim öyle şok diyetler yapmana gerek yok ki, kendi diyetini hiç kaçamaksız uygularsan, karbonhidrattan zengin seçenekleri bu haftalık yemezsen (diyetinde olan pilav, kısır, makarna,patates gibi ürünleri) bir haftada kesinlikle 1 kg üzeri veririsin. İstersen ben diyetisyenimin bana duraklama ve kaçamak sonrası için verdiği sebze diyetini sana yazarım, haftada 1 kg kesin verdiriyor. Ki eminim senin diyetinle çok benzer içeriği vardır, sadece sebze ağırlıklı.
Madem sabırla bir liste uygulamaya niyetlisin, sağlıklı bir listeye uy bence, sonuç aynı hatta yağdan verdiğin için daha iyi olcaktır :))
canım sıkıtıyı çeken bilir tabiki ama bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum.Allah kolaylık versin yeniden görüldü dediğine göre tamamem geçme ümidi var demektir.bol bol dua edersek Allahın izniyle hiç bişeyciğ kalmaz yusufcuğun.Bunuda imtihan olarak görmelm Allah beterinden korusun diyelim bol bol dua edelim inşallah sadece adı olurda nöbet geçirmeden bu dönemide atlatırsın canım buda bi dönem diyelim değişik bir temenni olacak ama bu günleri düşünüp güler geçersin inşallah en kısa zamanda dualarımız seninle olsun....
nursenacım maşallah hiç zaman kaybetmeden düşmüssün yine 84 de valla azmine hayran olmamak mümkün değil ağır ama em,in adımlarla ilerliyorsun valla bravoah bide ben öyle olsammm
İlknur'cuğum,
mesajını görünce çok üzüldüm..ne diyebilirimki,ne desem sen yine bildiğin gibi üzüleceksin...
Kendimden biliyorum oğlum 42 günlükken kalp yetmezliği olduğunu söylediklerinde dünyam başıma yıkılmıştı..hiç bir şeyin anlamı yoktu..
Doğuştan kalbinde delik vardı oğlumun 5mm....Çok şükür 3 yaşında kapandı,iyileşti..
Buna rağmen hastalandığında nezle vb. hala diyorumki acaba kalbiylemi ilgili ..
Allah hayırlı şifalar versin..Allah beterinden korusun..Ben tamamen iyileşeceğine inanıyorum,sen tevekkül içinde ol..sende inan. ayrıca doktorlar da önlem amacıyla aldırıyorlar ilacı seninde dediğin gibi..
Canim arkadaslarim hepinize ayri ayri cooooook tesekkür ederim. Tavsiyelerinize uymaya calisicam en azindan. Cünkü dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Hastalik süresince gecirdigimiz her gün saniyesi saniyesine gözümün önünde canlandi durdu. Insallah o ggünlere geri dönmeyiz ama en azindan sizin gibi iyi yürekli arkadaslarimin dualarini duyar Rabbim diye düsünüyorum. Stresten olsa gerek midem cok bulaniyor. Rabbim hakkimizda hayirlisini verir insallah. Birde tedavisini yaptirabildigimiz icin Rabime binlerce kez sükrediyorum.ilknur cnm gecmis olsun
dogacim sanada gecmis olsun cnm
ececim annene rabbim sabir ve güc kuvvet versin cok zorrrr
Sağol canım...Dedim ya cana gelmesin...İnşallah ilknurcum.
Çok geçmiş olsun beyzuş ablacım.
Ben de merak ediyorum...Hiç uğramıyor artık.İnşallah iyidir..yena bugün dilenci düştü aklıma yok mu hiç görüşen
İyi o zaman,sevindim...Her zaman gel;tanışıklık dostluğa dönüşsün...yok tatlım alınganlık değildi yaptığım....inşallah inşallah......bu arada da hoşbulduk.....
Allah sabır versin sana ve sevenlerine;mekanı cennet olsun...Hayat kısa ve dünya işleri boş haklısın.Oyalanıyoruz işte.Her şeyi dert etmeden iyi insan olmaya çalışarak ömrü geçirmek lazım ama günlük hayat akarken maalesef unutuyoruz bunları...Allah rahmet eylesin canım...Herkese hayırlı geceler benim bugünüm üzgün geçti eski binamda çok sevdiğim bir abla vardı onun ölüm haberini aldım oraya gittim dünya ne kadar kısa insan böyle durumlarda anlıyor.
İzmirden hiiç şişko yok...tüm şişkolar İstanbel ve Ankarada toplanmış.
bende istiyorum obez buluşması.:84:
Yaz tatilinde artık ana kız faceleniriz.:)
twitter modası epey revaçta..artık gizli hiçbirşeyimiz yok herşey alenen ortada..
Kimin eli kimin cebinde..
ya iyi hoşda şu dizi koskoca padişahı Dünyaya nam salmış Kanuniyi başka işi yokmuş gibi sarayda hangi kadıı öpsem diye dolaşan şalvasr düşküü bir adam yaptılar yaww. ya tmm senaristi harika bir yazar ama ne biliyim benim zoruma gidiyorBEYZUUUŞŞ,Bişey soracağım sana..Ben muhteşemi izlemeye başladım demiştim yaa..Orda rum meyhanesinde çalan müzik çok hoşuma gidiyor nasıl bulabilirim acaba..Çok beğendim diziyi tam dediğin gibi ne entirakalar öyle fakat süleyman'ın şiirlerinede hasta oldum ne aşk yahu..
KEsin karısı kuduruyordur kıskançlıktan...Sürekli halvet kim dayanır bu duruma..
hoşgeldinn aramıza iyiki geldin birlikten kuvvet doğuyor burdaa97 ile ben de katılmak istiyorum yarışmaya. :)
Kesin çatlıyordur valla....Hele hele Hürroşum gibi güzel kadın sözkonusu olunca bence çatlamaktan öteye gidiyordur kıskançlık.Kolay değil ;ben aktör eşi falan olamazdım şahsen...
Adım çıkardı sanat camiasında ''deli kadın'' diye;çünkü yolar geçerdim;Hürroş Mürroş demezdim...
Canım;ben de bayılıyorum o müzik tarzına ama bilmiyorum kimin eseridir ama araştırırım..Ayrıca kk da Muhteşem yüzyıl diye topik var.Çok eğlenceli tavsiye ederim.Belki oradaki arkadaşlar bilirler müziğin kaynağını;zira çok bilgili ve araştırmacı kişilikler var ....
hoşgeldin adese bak bi söyle bin işit buna benziyorevet evet o benim:)
yazacağım o zaman durmak yok yola devam.....
sanki Allah takdir etmiyormuşda sadece kişinin fikriymiş gibi isanın üzerine geliyorlarya bazen bi garipsiyorum çok iyi yapmışsı harikası bende sana kucak dolusu tebrikmerhaba.benimki de zaten deli cesaretiydi.kimse hamile olduğumu duyunca tebrik etmedi.herkes kızdı.arkadaşlarım,ailem,eşimannem küsdü.ama ben çok istiyordum ilerde çok çocuğum olsun bi ona bi öbürüne gideyim istiyorum.....
hamileliğim boyunca kimseye naz yapamadım,biraz biryerim ağrıyor desem ,ohhh kendin ettin kendin buldun....tarzı konuşmalara katlanmak zorunda kaldım.
ama rabbime binlerce şükür bebeğimi doğurdum.şu an uyuyor yanımda ve o kadar tatlı ki.......kayınvalidem ''keşke ikiz doğursaydın''diyecek kadar çok seviyor.eşim gece uyanıp onu seviyor.annem 2 güne bi gelmek istiyor.yani bebek sevgisi ile geliyor......sonuç ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM:)
dilecide buralardamı yoksaaayena bugün dilenci düştü aklıma yok mu hiç görüşen
Asuuu senin kızların hoşlandıkları falan varmı anlatıyormu sana..:)
Anam;kaç kez söyledim;bizden bahsederken şişko ve obez sıfatlarını kullanma diye ayol......
Tamam fazla kiloluyuz ama obez deme bebeğim hastalık çağrıştırıyor...Üstelik sosyal statüm sarsılıyor....
en çok istanbulda bu şişkolar zaten ankaradakiler azcık dökülmeye başladı ama izmir de hiç yok gerçekten sen dedahil zarif hep bayanları anlaşılan
yena çok isterim ankaraya yolun düşsün de görüşelim ya da benim izmire
istanbula da gidersem görmek isterim ordakileri de
ne çok isteğim var yaa olur inşallah
mutlu ve beyza yine yoklar bu arada
ben yatayım epeyce açım uyuyum uyanıyım da kahvaltı zamanı gelsin
yarın şöyle rahatça bi kahvemi içeyim hatta minik bir de çikolata
yarın görüşürüz güzeller
Canim arkadaslarim hepinize ayri ayri cooooook tesekkür ederim. Tavsiyelerinize uymaya calisicam en azindan. Cünkü dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Hastalik süresince gecirdigimiz her gün saniyesi saniyesine gözümün önünde canlandi durdu. Insallah o ggünlere geri dönmeyiz ama en azindan sizin gibi iyi yürekli arkadaslarimin dualarini duyar Rabbim diye düsünüyorum. Stresten olsa gerek midem cok bulaniyor. Rabbim hakkimizda hayirlisini verir insallah. Birde tedavisini yaptirabildigimiz icin Rabime binlerce kez sükrediyorum.
HEPINIZI COOOK SEVIYORUM
ben yatayım epeyce açım uyuyum uyanıyım da kahvaltı zamanı gelsin
yarın şöyle rahatça bi kahvemi içeyim hatta minik bir de çikolata
yarın görüşürüz güzeller
sohbetinizi sesiz sessiz takip ettim çokta keyif aldım hem okudum hem elişi yaptım çokta uykum geldi
hepinize hayırlı geceler görüşürüz
İLKNUR;
Canım;geçmiş olsun öncelikle...
Hemen moralini bozma;belli ki çok yoğun bir bulgu yok gibi;tedbir amaçlı kontrol etmek istiyorlar.Çok şükür imkanların var ve tedavide zorlanmıyorsunuz...Moralli ol ki kuzucuğun hissetmesin.
Benden iyi bilirsin ki onlar hemen hisseder ve annelerinin üzülmesi onları yıkar..Her şey iyi olacak;kuzucuğun için iyi haberler alacaksın inşallah...
ya iyi hoşda şu dizi koskoca padişahı Dünyaya nam salmış Kanuniyi başka işi yokmuş gibi sarayda hangi kadıı öpsem diye dolaşan şalvasr düşküü bir adam yaptılar yaww. ya tmm senaristi harika bir yazar ama ne biliyim benim zoruma gidiyorhatta geçen gün bir gazeteci yazar konuşuyordu tv de bizim diziler hai yurtdışındada gösterimdeya işte yurt dışından bir misafiri gelmiş yazara demişki
yaa biz kauniyi gözümüzde çok büyütmüşüz böyle bir adammıydı demiş gülüp geçmiş. bence bu dizi bizim ecdadımızı çoookkk yançlış tanıtıyorkimseye tabi izlemede diyemeyiz ama tarih bilmeyenler bunun gereçeketen böyle olduğunu zannediyorlar dizi gibi izlemiyorlar pöfffff çokk içim yanmış bu koudan
hoşgeldinn aramıza iyiki geldin birlikten kuvvet doğuyor burdaa
aplammm ben gelir gibi oldum sen kaçmışsın hoşgeldin bu arada geçmiş olsun malum duvar halı falan Allahtan erken gelmişsin evede göçmeden kurtarmışsın
hoşgeldin adese bak bi söyle bin işit buna benziyorufak bi serzenişte bulundun topik önüne döküldü valla bizim topik diye demiyom 2009 marttı sanırım o zamandan beridir burdayım (aradaki kaçamaklar hariç)çok vefalıdır hele hele beyzusum ve yenoşum yokmu ah ah tanıyınca anlarsın
sanki Allah takdir etmiyormuşda sadece kişinin fikriymiş gibi isanın üzerine geliyorlarya bazen bi garipsiyorum çok iyi yapmışsı harikası bende sana kucak dolusu tebrik
dilecide buralardamı yoksaaa
Yaptığım kabalığa,görgüsüzlüğe bakarmısın...Hem OBEZ hemde ŞİŞKO ikisinide aynı cümlede kullanmışım..
Rezilim ben rezilim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?