Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla kontrollu olunursa sakıncası yok gibi benim kızların var
zaten şimdi bir de twitter var face demode bile oluyo nerdeyse o daha beter sanki

Yaz tatilinde artık ana kız faceleniriz.:)

twitter modası epey revaçta..artık gizli hiçbirşeyimiz yok herşey alenen ortada..

Son düzenleme:
pısst tursari..güzel gözlü kadın..
Uyudunmu.?? .:)

ilknur çok geçmiş olsun korktuğumuza uğratmasın allah

çok geçmişş olsun canım inş..sağlığına kavuşur tez zaman da.....

günaydın şekeer....burası da soğudu kar mı geliyor yoksaa....geçmiş olsun canıım...

ilknur cnm gecmis olsun

dogacim sanada gecmis olsun cnm

ececim annene rabbim sabir ve güc kuvvet versin cok zorrrr
Canim arkadaslarim hepinize ayri ayri cooooook tesekkür ederim. Tavsiyelerinize uymaya calisicam en azindan. Cünkü dünden beri yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum. Hastalik süresince gecirdigimiz her gün saniyesi saniyesine gözümün önünde canlandi durdu. Insallah o ggünlere geri dönmeyiz ama en azindan sizin gibi iyi yürekli arkadaslarimin dualarini duyar Rabbim diye düsünüyorum. Stresten olsa gerek midem cok bulaniyor. Rabbim hakkimizda hayirlisini verir insallah. Birde tedavisini yaptirabildigimiz icin Rabime binlerce kez sükrediyorum.
HEPINIZI COOOK SEVIYORUM

İnşallah ilknurcum.

Çok geçmiş olsun beyzuş ablacım.
Sağol canım...Dedim ya cana gelmesin...

yena bugün dilenci düştü aklıma yok mu hiç görüşen
Ben de merak ediyorum...Hiç uğramıyor artık.İnşallah iyidir..

yok tatlım alınganlık değildi yaptığım....inşallah inşallah......bu arada da hoşbulduk.....
İyi o zaman,sevindim...Her zaman gel;tanışıklık dostluğa dönüşsün...

Herkese hayırlı geceler benim bugünüm üzgün geçti eski binamda çok sevdiğim bir abla vardı onun ölüm haberini aldım oraya gittim dünya ne kadar kısa insan böyle durumlarda anlıyor.
Allah sabır versin sana ve sevenlerine;mekanı cennet olsun...Hayat kısa ve dünya işleri boş haklısın.Oyalanıyoruz işte.Her şeyi dert etmeden iyi insan olmaya çalışarak ömrü geçirmek lazım ama günlük hayat akarken maalesef unutuyoruz bunları...Allah rahmet eylesin canım...

İzmirden hiiç şişko yok...tüm şişkolar İstanbel ve Ankarada toplanmış.

bende istiyorum obez buluşması.:84:

Anam;kaç kez söyledim;bizden bahsederken şişko ve obez sıfatlarını kullanma diye ayol......
Tamam fazla kiloluyuz ama obez deme bebeğim hastalık çağrıştırıyor...Üstelik sosyal statüm sarsılıyor....

Yaz tatilinde artık ana kız faceleniriz.:)

twitter modası epey revaçta..artık gizli hiçbirşeyimiz yok herşey alenen ortada..
Kimin eli kimin cebinde..

hadi bakalım bekleriz biz yazı artık
twitter bana da çok itici geliyor millet wc ye gittiğini bile yazıyor sanırsam hiç bulaşmayız inşallah

Asuuu senin kızların hoşlandıkları falan varmı anlatıyormu sana..:)

ya iyi hoşda şu dizi koskoca padişahı Dünyaya nam salmış Kanuniyi başka işi yokmuş gibi sarayda hangi kadıı öpsem diye dolaşan şalvasr düşküü bir adam yaptılar yaww. ya tmm senaristi harika bir yazar ama ne biliyim benim zoruma gidiyor hatta geçen gün bir gazeteci yazar konuşuyordu tv de bizim diziler hai yurtdışındada gösterimdeya işte yurt dışından bir misafiri gelmiş yazara demişki
yaa biz kauniyi gözümüzde çok büyütmüşüz böyle bir adammıydı demiş gülüp geçmiş. bence bu dizi bizim ecdadımızı çoookkk yançlış tanıtıyorkimseye tabi izlemede diyemeyiz ama tarih bilmeyenler bunun gereçeketen böyle olduğunu zannediyorlar dizi gibi izlemiyorlar pöfffff çokk içim yanmış bu koudan

97 ile ben de katılmak istiyorum yarışmaya. :)
hoşgeldinn aramıza iyiki geldin birlikten kuvvet doğuyor burdaa

aplammm ben gelir gibioldum sen kaçmışsın hoşgeldin bu arada geçmiş olsun malum duvar halı falan Allahtan erken gelmişsin evede göçmeden kurtarmışsın

evet evet o benim:)
yazacağım o zaman durmak yok yola devam.....
hoşgeldin adese bak bi söyle bin işit buna benziyor ufak bi serzenişte bulundun topik önüne döküldü valla bizim topik diye demiyom 2009 marttı sanırım o zamandan beridir burdayım (aradaki kaçamaklar hariç)çok vefalıdır hele hele beyzusum ve yenoşum yokmu ah ah tanıyınca anlarsın
sanki Allah takdir etmiyormuşda sadece kişinin fikriymiş gibi isanın üzerine geliyorlarya bazen bi garipsiyorum çok iyi yapmışsı harikası bende sana kucak dolusu tebrik
yena bugün dilenci düştü aklıma yok mu hiç görüşen
dilecide buralardamı yoksaaa

Yaptığım kabalığa,görgüsüzlüğe bakarmısın...Hem OBEZ hemde ŞİŞKO ikisinide aynı cümlede kullanmışım..
Rezilim ben rezilim ben...

ben yatayım epeyce açım uyuyum uyanıyım da kahvaltı zamanı gelsin
yarın şöyle rahatça bi kahvemi içeyim hatta minik bir de çikolata
yarın görüşürüz güzeller

Pirimiz İstanbul'da yaşıyor Asucuğum ne yapalım....Feyz alıyoruz demek ki....

tursari,canım başındada yazıyor ya tarihten ilham alınmış,gerçeklik payı çok azdır .. sonuçta kurgusal bişey bilimsel değil..
İnsanımız zaten dizilere çok önem verir..Dizi kültürüyle yetiştiğimiz için..tarihi bilmeyenler ,okumayanlar için kötü tabii haklısın...

eşimde kızıyor ve izlemiyor hiçç.Zaten yerli yapım pek izlemez o..
bende yeni başladım indirip indirip izliyorum.:)

İLKNUR;

Canım;geçmiş olsun öncelikle...

Hemen moralini bozma;belli ki çok yoğun bir bulgu yok gibi;tedbir amaçlı kontrol etmek istiyorlar.Çok şükür imkanların var ve tedavide zorlanmıyorsunuz...Moralli ol ki kuzucuğun hissetmesin.

Benden iyi bilirsin ki onlar hemen hisseder ve annelerinin üzülmesi onları yıkar..Her şey iyi olacak;kuzucuğun için iyi haberler alacaksın inşallah...

ben yatayım epeyce açım uyuyum uyanıyım da kahvaltı zamanı gelsin
yarın şöyle rahatça bi kahvemi içeyim hatta minik bir de çikolata
yarın görüşürüz güzeller

Ahahaha hayalin bile sakıncalı..

Sen iki gün ayran detoksu yap ertesi gün çikolata hayal et.:))

İyi geceler canım...

sohbetinizi sesiz sessiz takip ettim çokta keyif aldım hem okudum hem elişi yaptım çokta uykum geldi
hepinize hayırlı geceler görüşürüz

Beyzus ablacim cok sagol destegin icin . Insallah hersey sizlerinde dedigi gibi yolunda gider. Birde hala uyku sorunumuz devam ediyor. Belkide cok normal olan bisey ama suan inan bana aldigi nefes bile degisik geliyor. Sanki heran nöbet gecirecekmis gibi hissediyorum. Rahatsizligin ilk zamanlarindada böyleydim. O zamanlar bunu cok zor atlatmistim insallah hersey iyi olur . Desteginizle cabuk atlatirim insallahhh

Hoş buldum canım.Sen de hoş geldin...Daim olur inşallah....Bizi boşlama sakın...

Muhteşem yüzyıla da kızma canım...film olarak izle...Süleyman'ın ne muhteşem olduğunu tüm dünya biliyor...Başında da kurgudur diyor zaten..Bir de şöyle düşün bu dizi yüzünden çok kişi tarihimize merak sarıp gerçekleri araştırdı ve tarihimizi öğrendi..Bu da kazançtır sonuçta....

Yaptığım kabalığa,görgüsüzlüğe bakarmısın...Hem OBEZ hemde ŞİŞKO ikisinide aynı cümlede kullanmışım..
Rezilim ben rezilim ben...

Aaaaaaa olmadı şimdi......
Asla böyle yakıştırmaları sana layık göremem...Duymayayım bir daha...Sen kim;kabalık ve görgüsüzlük kim...Üzüldüm bak....
Hassasiyetini ve zarifliğini en iyi bilenlerdenim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…