Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler..
Ne işliyorsun.??
yenacım beyzusablacım nereerdesiniz özledik sizleri vallahi yokluğunuz hemen farkediliyor...

tursari gelmiş hoşgeldin canım özlettin kendini vallahi.....

bende bugün annemdeydim sabah börek yapmış yedim akşam yemeğini çok hafif geçirdim inş eritmişimdir...az öncde 5 mille yaptım yine çok zevkliydi çok daha hareketli 3 milleye göre...

Derinciğim 5 mıle yi nasıl yapabiliyorsun yaa...Bravo.
Ben 1-2 kez denedim ama ruhumu teslim edecektim neredeyse..:)
3 mıle uygundur benim için..

Derinciğim 5 mıle yi nasıl yapabiliyorsun yaa...Bravo.
Ben 1-2 kez denedim ama ruhumu teslim edecektim neredeyse..:)
3 mıle uygundur benim için..

bende eskiden iki milleyi ancak bitiriyordum hatta 3. bile yapmıyordum ama iki gündür başladım 5 milleye hakikatten çok yorucu ama dayanıyorum canım bakalım bu hafta nasıl etkileyecek kilomu dün sinir oldum canım metabolizmam iki aydır spor yapmama rağmen hiç hızlanmamış çok hırs yaptım bakalım ne kadar dayanabileceğim

Herkese hayırlı geceler benim bugünüm üzgün geçti eski binamda çok sevdiğim bir abla vardı onun ölüm haberini aldım oraya gittim dünya ne kadar kısa insan böyle durumlarda anlıyor.
başın sağolsun canım yaa insan yakınında birini kaybedinca daha iyi anlıyor dün yanın faniliğini
Gerçekten yenacım bazı arkadaşları nasıl merak ediyoruz keşke gelip bir gözükseler arifeebe vardı ondan haberiniz varmı?

İzmirden hiiç şişko yok...tüm şişkolar İstanbul ve Ankarada toplanmış.

bende istiyorum obez buluşması.:84:
eeee izmirin hatunları nam salmış değil boşuna yenoşum sende olardansı nedemek şişkoooo aaaa

Sağol yenacım Amin ne zor bir tane kızı vardı en çokta ona üzüldüm babada yok yapayalnız kaldı küçük değil ama bu dünyada yalnız olmak çok zor çok etkilendim...
ooooo offf Allah kızıa kolaylık versinn off çok zoruma gitti şimdi yaaa
pısst tursari..güzel gözlü kadın..
Uyudunmu.?? .:)
buyrun efemmmm izmirin, çiğdemi boyozu hertürlü güzelliği ya bu arada ben senin şu yazı yazmaa hayranım hiç bozmadan yazıyorsun benim gibi saal değil yani

canımm geçicek bebeğim bu gülerde sevdiklerin herzaman yanında olacaktır bizde dahil
Yaptığım kabalığa,görgüsüzlüğe bakarmısın...Hem OBEZ hemde ŞİŞKO ikisinide aynı cümlede kullanmışım..
Rezilim ben rezilim ben...
çatlarcasına gülmek istiyorummmmm
Pirimiz İstanbul'da yaşıyor Asucuğum ne yapalım....Feyz alıyoruz demek ki....

baysuzzzzz aplammmmmmm son nokta

kendi tarihini okumaya fırsat bulamamış (bende tarih flozofu değilim ama)kimseler programı başıda yazan yazılarımı okuyacak.bizim kültürümüzde atalarımıza ecdadımıza inat bir okumama alışkanlığı var malesef. çok kişiyle karşılaştım üstünde kullanım talimatı olduğu halde bunasıl çalışıyor diye elindeki alete bakıp aynı zamada üstündeki yazıyı bile görmeyenlerle çok karşılaştım.off of buda bir yara neyse bende eleştirmen gibi işte insan önce kendi belini doğrultmalı aslında neyse seni biliyoruz nekadar kitap okumayı seven ve kültürlü bir hatun olduğunu maşallahhhzaten bizim topiki maşallahı var hem e güzeller burda hemnde en akıllılar (nassıı kendimede pay çıkarıyom heee )bu arada senin eşin yengeçti değilmi yanlış hatırlamıyorsam

Son düzenleme:

Hoş buldum Derinciğim;ben de sizleri çok özledim canım...

sevgili dostlarım:acımı paylaşıp benimle olduğunuz için hepinize sonsuz teşekkürler..iyiki varsınız.ve hep sağlıkla var olun.
ben dik durmaya çalışıyorum.emir büyük yerden.allah kısa zamanda kabullenmeme yardım etsin..

:))) güldürdün beni kullanma talimatı konusunda haklsın..:)
birde herşeyi eşlerinden bekleyen yetersiz kadınlara kızarım ben çok...

Eşim yengeç evet kızımda yengeç...Neden sordun.? merak ettim.:)

Unutmadan sen yazmaya devam ediyormusun.?şiir vb..Eğer öyleyse paylaşırsan çok sevinirim...Ne güzel bir ara bonusla birlikte güzel paylaşımlarınız oluyordu...

Son düzenleme:

Canım hoşgeldin..
Allah yardımcın olsun..Zaman herşeyin ilacı..
Acını doya doya yaşa..O ne der bu ne der diye düşünme canım...Bu şekil daha kolay atlatırsın ve kabullenirsin...

seni hep düşünüyor ve seviyoruz..

Hoş geldin canım Zeynebim....

Sende ki bu dirayet ve hayat görüşü olduktan sonra her zoru aşarsın bir tanem...Rabbim sabrını verecek ...

öff aplamm yaa kızmıyorumda bazen zoruma gidiyor işte.dediğnde doğru ama bazı tarihçiler bile gerçetkleri çarpıtabiliyorken bu dizi tzu biber oldu gibi bişey yani ne biliyim yaff işte

hoşbulduk canimmmm maşallah süper gidiyosun

Ah ablacım başın sağolsun tekrardan bukonuya bir hadisi şerif ilave etmek istiyorum iznin oplursa ablacım
hadisi şerifde Peygamber efendimiz buyuruyorlarki : -benim ümmetimin ekserisi yatağında vefat eden şehitlerdir..buyuruyor..inşallah şehitler makamına ismini yazdırmıştır abimiz mekanı cennet olsun

sağol birtanem..en ihtiyacım olan zaman.acımı yaşamama izin vermiyorlar.yanımda kardeşim var.şöyle böğüre böğür ağlayacağım bir yer olsa..kimsenin duymayacağı bir yer..içimdeki tüm safraları atabilsem..neyse ..biraz sizleri göreyim istedim.banyo yapıp dualara başlayacğım.bana hep destek oldunuz..sizleri çok seviyorum..bu dünyayı yaşanılılası kılan çiçekler gibisiniz..

Sen ne bambaşka bir insansın Zeynebim....Sen bizim çiçeğimizsin....

Allah tüm dualarını kabul ve daim etsin inşallah...

rabbim en iyisini bilir..ama bende aynı şeyi düşünüyorum.içimde ukte kalan bir iki kelime bile etmeden gitmesi.var bundada bir hikmet.tüm hakkımı her gittiğimde helal ettim..ama her şey çok kolay oldu..hiç bir sıkıntı olmadan ..organizasyon yapsak böyle olmazdı..mekanı cennet olsun.

bende yengecimde ondan sordum yanlış hatırlamamışım bende yabancı dizileri daha çok seyrederimde bi tanıdık geldisen kovaydın bi kızını yanlış hatırladım oda kova diye hatırlamıştım neyse bu aralar fırsatım olmuyor ilham tatile çıktıda

Sen ne bambaşka bir insansın Zeynebim....Sen bizim çiçeğimizsin....

Allah tüm dualarını kabul ve daim etsin inşallah...

sevgili dostum varlığın hastane köşelerinde dayanaklarımdan biriydi.inşallah rabbim lutfeder kabul görür..o dualarda sizlerde varsınız..şimde edeceklerimde.de..şimdilik iyi geceler.sözünü tuttum..bir süre girdim..

Rabbim herşeyin hayrlısını bilen ve ona göre bir düzen koyadır inşallah cennette bolbol sohbet etmek fırsatı bulursunuz ablacım inancımızı yitirmeyelim Allah c.c. Merhametim Gazabımı geçmiştir buyurmuştur

İyi geceler güzel yürekli dostum.Tüm sabrım senin olsun....Geldiğin için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…