Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler arkadaşlar...
Allah rahatlık versin..

Cansel, annen de eli öpülecek, fedakar ve cefakar bir anneymiş. Allah güç kuvvet versin ona da...
amin canım çok sağol..

bende geçen yıl öğrendim zerbra keki maden suyu ile yapılıyor benimki ve çok hoş çok hafif ve güzel.eçen yılk bebeğimi görmeye gelenlerin büyük çoğunluğuna yaptığım içn ve her canım istedüiğinde yine yaptığım içni vazgeçilmezim oldu.geçen hafta gene yaptım:)))

çok zor zamanlar geçirmişsin yena bilmiyordum.çok şükür geçmiş ama neler yaşamışsındr kimbilir...

Ece ciğim annene sağlıklı uzun ömürler diliyorum...

.:)
çok sağol yenacm

ilknur cnm gecmis olsun

dogacim sanada gecmis olsun cnm

ececim annene rabbim sabir ve güc kuvvet versin cok zorrrr
çok teşekkürler canım.annelik böyle bişey işte ona hiç zor gelmediğini söyler durur.ankaraya kontrole geldiğinde ablamlar sıra ile bakmışlardı.altını alırkn ağladım dedi biri.çok zor dedi...koca adam boyu ben gibi uzun.kuvveti yerinde.ama anneme zor gelmiyor görüyorum

tatlı bir telaşe olmuş.bu hafta olmasaymış iyiymiş ayran detoksundan sonra dikkat edilmezse verilen geri alınabiliyor.ya da be almıştım hemencik geri yaptığımda.

Herkese hayırlı geceler benim bugünüm üzgün geçti eski binamda çok sevdiğim bir abla vardı onun ölüm haberini aldım oraya gittim dünya ne kadar kısa insan böyle durumlarda anlıyor.
Allah mekanını cennet eylesin inşallah.ölümü uzak zannediyoruz ama tanıdığımız birinin başına gelince dank ediyor malesef...Allah kızına dayanma gücü versin inşallah

beyza ablacım hoşgeldin.tatsız bir hadise olmuş tatil dönüşü can sıkıcı olmuştur eminim ama cana gelmesin de ...aklıma yaşadığım bir olay geldi.eşim askere gittiğinde annem ve bahsettiğim zihinsel engelli abim bana geldiler.çkaleden ankaraya otobüsle yolculuk ettik 11 saat sürdü.annem çok stresliydi abim şehir dışı ve halkın arasında otobüsle yolculuk etmemeişti daha önce.o nedenle annem çok yoruldu zaten hastalıkları da var.neyse eşimin bir arkadaşı bizi garajdan aldı eve geldik bir koku...nasıl bir koku leş var sanki...meğer bizim sigorta atmış buzluktaki etler çözülmüş buzdolabının içine akmış.nasıl bir koku anlatamam.o gün o yorgun halimizle nasıl uğraştık ve kokuyu çıkaramadık.kaç günler gitmedi azaldı ama gitmesi uzun sürdü..

asucum hem detoks yaptın hem onca yürüdün sana takmak istiyorum canımsınnnben ne yaptım???günlerdir gezmeye gitmiyorduk pazar günü nişantaşını saymassam.panoraya gittik yemek yedik hemde gobit arası döner....karnım şiş.bu sabah cuma tartımın bile üzerindeydim.bu hafta ümidimi kaybettim 1-5 fln veririm diyordum ama yok .kendimi kasmayacağım yoksa daha kötü oluyor.dengeli beslenmeye devam ama azda versem üzülp saldırmayacağım yiyeceklere yani saldırmamalıyımmmm

Bu kadar zor olmamıstı şimdiye kadar hiç...
Hani zamanla alışılınıyordu?Hani ilk zamanlar zorlanacaktım..

Annemleri havaalanına bırakıp geldik ve su an 7.10 uçakları kalktı..
2gündür her dk.mı onlarla geçirdim ve gidecekler diye onların görmedigi heran gözüm yaşlıydı..
Aslında 2 gündür gitmişler gbi davranıyordum kendmi alıştırıyordum...
Havaalanına gelince onları kapıda bırakıp içeri bile giremedim...
Eşim 7de işte olmak zorunda oldugu için annemi babamı öylece kapıda indirip hızlıca vedalaşıp arabaya binmek öle içimi acıttı..2saattir yutkunuyorum ve bogazıma birsey oturdu sanki...

Kardeşim benden 12yas küçük..O annemle babamın ortasnda babamın koluna girmiş içeri girerken daha beter oldum..Arkalarından bakakaldım..
Korku,kıskançlık,özlem,kızgınlık her korkuyu o bikaç saniyede yaşadım..
Acaba dedim beni burada eşimle bırakınca unuturlar mı?Kardeşim mi artık onların gerçek çocukları?
Ben hep uzaktaydımya beni az görüyorlar acaba 2.sıraya mı düştüm ben şimdi?
Anne olamadığım için bilemedim..Çok mu saçmaladım acaba..
Ya da üzüntüden böyle düşündüm bilemedim..

Ben aslında hep ailemden uzaktım 13yaşımda cıktım evden...
Önce fen lisesi için,arkasından daha da uzak bir sehire üniversite için..
Sonra da evlillik ve yine bambaşka bir şehir..Uzaklığı ya ben seçmiştim..Ya da gerçekten buydu kaderim..

Alışmıştım..alıştım diyordum...alışmıssın diyorlardı...
Ama yanılmıstım..herkes yanılmıstı...
Sanırım her defasında daha da canımı acıtacak..onlara hiç doyamamam,hep gurbette olmam içimi yakacak..
Anneme babama hiç doyamamam hep pişmanlığım olacak...

Aslında çok şey vardı içimde biriktirdiğim..Yazacaklarımda birsürü idi..ama buraya dökemiyorumki..
Belki tam yansıtamadım..biras ordan biras burdan yazdım ama içimi başka kime dökebilirimki..
Eve girene kadar ağladım yolda,eşimin yanında..Onuda suçluyorum içten içe..
Hiç bir suçunun olmadığını bilsem de..

Başınızı şişirmeyeyim daha fazla..iyiki sizler varsınız..Yalnızlığıma her zaman yoldassınız..

Günaydın herkese...Yeni umutlarla...

Pirimiz İstanbul'da yaşıyor Asucuğum ne yapalım....Feyz alıyoruz demek ki....

ay ablacım ne tatlısın güne gülerek başladım sayende
Ahahaha hayalin bile sakıncalı..

Sen iki gün ayran detoksu yap ertesi gün çikolata hayal et.:))

İyi geceler canım...
insan aiç olunca bir de eşim içerde kahve çikolata ve okan keyfindeydi ben yanına bile uğramadım ancak hayal ettim de
Eki Görüntüle 342207 Eki Görüntüle 342208
Hepinize hayirli geceler . Yarin görüsürüzzz...
amin canım duların kabul olsun

bence de kasma canım kendini bu mola iyi gelecek sana eminim zaten fazlan yok sayılır bir süre sonra toparlarsın
ben de öyle yaptım işte 1 5tatilde yedim toparlamak için de detoks iyi oldu bana
yürüyüş de iyi geldi tabii bacaklarım acıyor bugün hamladım tabii
nişantaşı pazarına yüyürüm geldim öğleden sonra da eşimle yürüdük fırsatı kaçırmayım dedim kışın her zaman çıkılmıyor bugün de yürüyeceğiz şükür

günaydın meryemcim Allah kavuştursun inşallah
alışınca nasıl da zorlanmışsın Allah sağlık sıhhat versin annene babana kardeşine canım
ama kardeşler arası kıskançlık da hiç bitmiyor değil mi eve dönünce de anne baban sürekli sendne bahsediyordur ve kardeşin de seni kıskanıyordur eminim bizde de aynısı oluyor da
evde bekar kardeşim var benim de benden 10 yaş küçük hep der her sofra da hep sizi anıyoruz diye

herkese günaydın bile demeden başladım yazmaya
günümüz aydın olsun inşallah güzel bir gün olur
evet detoks sonucunda çizelge kilomu yakalamasam da cuma bildiriminden 100 gr aşağıya indim çok şükür
pazartesi 80.8 dim bugün 79.6 çıktımbu sonuç açlığımı unutturdu tabii şimdi geceki yemek hayallerimi unuttum ve yine dikkatli bir gün geçirmeyi planlıyorum oysa kalktığımda tartılmadan önce kahve ve çikolata yemeyi planlıyordum yürüyüşe çıkmadan yaparım belki bu hayalimi

ilknurcum yeni gördüm canım..
geçmiş olsun,Allah korktugundan sakınsın..
dualarım seninle..bende seni görmesem de çok seviyorum

günaydın canım..amin insallah kavusuruz tez zamanda..
evet cok zor inan...ne zaman geçecek acaba bu kalbime oturan acı????..
aslında ben kardeşimi hiç kıskanmadım o 1yasına geldiginde cıkmıstım evden ben..ama nebilim belki üzüntüden böle saçma seyler geldi aklıma..o hala bizim bebeğimiz çünkü..
kardeşim hala annemin babamın kucagında yatar..tv izlerken bile kafası annemin gögsündedri..asumancım ben hiç öle bir cocuk olmadım hep yasımdan olgundum hep agırbaşlı dedikleri cinsten..hep mesafeli..
belkide benm onun yasında yasayamadıgım şeyler oldugu için böle bir düşünce oldu..

erken yaşta evden ayrılamanın verdiği birşey bu hissettiklerin
biraz da yapısal olgun bir yapın var demekki zamanında yapamadıklarını şimdi yapmak istiyorsun bol bol sarılsaydın yanındayken anne babana şöyle kardeşine sen hele uzak dur burdayken benimler deyiverseydin yapmadıysan bir dahakine öyle yap bence

evet canım öyle haklısınki...
öyle yaptım bu sefer sarıldım,hep babamla şakalaştım,konustum,öptüm..
sana bir anne olarak sormak istedim bir yavrun uzakta da olsa,sevgisini belli edemese de aklının bir kösesinde olmas dimi?yani her cocugun sevgisi eşitmidir?küçük-büyük,yakın-uzak farkeder mi?
hazır konusu açılmısken merak ettigim birşeydi sormak istedim..Allah ım henüz annelik duygusunu tattırmayı nasip etmediği için bana hiç fikir yürütemiyorumda

canım büyük küçük uzak yakın hiç farketmez evlat hep aynı oluyor hep aklında oluyor insanın
bak ben 40 yaşıma geldim aynı şehirdeyiz annemlerle ama çok sık görüşemiyoruz okul felan yüzünden ama kardeşim hep der hep sizi konuşuyorlar ne yediler ne yaptılar diye
yani aklının köşesini bırak tam orta yerinde olursun emin ol
her çocuğun yeri ayrıdır hepsi ayrı sevilir hepsine de yeter sevgimiz biz dört kardeşiz annem hep der 5 parmağın beşi farklı ama hepsini kes acır kanar
evlat küçük olsun büyük olsun uzak olsun yakın olsun canından can nasıl aklından çıkabilir ki tatlım
Allahım sana da 3 tane evlat nasip etsin inşallah içimden 3 geldi

teşekkürler canım...seninle konusmak çok iyi geldi,mutlu etti beni..
iyiki varsın..ALLAH ım seni ve meleklerini korusun,birbirinizden ayrı düşürmesin insallah..

3 mü ahh hiç fena olmaz..ayy ben 1.yi bir bulayım da...
Allah ım duysun sesini..yanından bir melek bana da nasip etsin

inşallah canım namazlarım da dualarımdasın sen ve tüm evlat isteyen arkadaşlarımız rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Tekrar başınsağ olsun zeynep abla allah sana sabırlar versin
Canım allah kavuştursun alışıp ayrılmak ne kadar zor değilmi
sevim yedin mi kızının kekinden
ellerine sağlık yenmez mi hiç

Evet Asuman'cığım yedim valla kızım kurabiye falan yapıyordu da kek ilk kez denedi facebook da bir sayfa var "Eyvah misafir geldi " çok güzel tarifler var kızım da oradan gördü deneyebilirmiyim anne dedi bende izin verdim çook güzel olmuştu ama bu gün yemeyeceğim daha var kekten

bence de yeme bugün maşalah meraklı demek mutfak işlerine kızın
facedeki sayfaya baktım ben de güzel gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…