amin canım çok sağol..Cansel, annen de eli öpülecek, fedakar ve cefakar bir anneymiş. Allah güç kuvvet versin ona da...
Bende bu gün öğlen 1 dilim ekmek fazladan yedim ve 12 yaşındaki kızım şu anda zebra kek yapıyor iki renkli harika bir şey fırına şöyle bir baktım da sanırım ara öğünde ince bir dilim yiyeceğim
çok zor zamanlar geçirmişsin yena bilmiyordum.çok şükür geçmiş ama neler yaşamışsındr kimbilir...mesajını görünce çok üzüldüm..ne diyebilirimki,ne desem sen yine bildiğin gibi üzüleceksin...
Kendimden biliyorum oğlum 42 günlükken kalp yetmezliği olduğunu söylediklerinde dünyam başıma yıkılmıştı..hiç bir şeyin anlamı yoktu..
Doğuştan kalbinde delik vardı oğlumun 5mm....Çok şükür 3 yaşında kapandı,iyileşti..
Buna rağmen hastalandığında nezle vb. hala diyorumki acaba kalbiylemi ilgili ..
Allah hayırlı şifalar versin..Allah beterinden korusun..Ben tamamen iyileşeceğine inanıyorum,sen tevekkül içinde ol..sende inan. ayrıca doktorlar da önlem amacıyla aldırıyorlar ilacı seninde dediğin gibi..
çok sağol yenacmEce ciğim annene sağlıklı uzun ömürler diliyorum...
.:)
çok teşekkürler canım.annelik böyle bişey işte ona hiç zor gelmediğini söyler durur.ankaraya kontrole geldiğinde ablamlar sıra ile bakmışlardı.altını alırkn ağladım dedi biri.çok zor dedi...koca adam boyu ben gibi uzun.kuvveti yerinde.ama anneme zor gelmiyor görüyorumilknur cnm gecmis olsun
dogacim sanada gecmis olsun cnm
ececim annene rabbim sabir ve güc kuvvet versin cok zorrrr
tatlı bir telaşe olmuş.bu hafta olmasaymış iyiymiş ayran detoksundan sonra dikkat edilmezse verilen geri alınabiliyor.ya da be almıştım hemencik geri yaptığımda.selam kızlar nasılsınız görmeye gelemedim sizi. 2 gündür yoğunum. dün dışardaydım bugünde misafirlerim vardı. 2 yıldır ilkkez bu kadar kalabalık misafir ağırladım. yediklerimden dolayı üzgünüm ama misafirlerimden dolayı çok mutluyum.
evlenirken seremediğim çeyizlerimi döktüm hep. aa ne güzelmiş lafları çok hoşuma gitti(hiç birinde adam gibi bir emeğim olmasada).
yedirdim içirdim. gırgır şamata. hiç tanışmadıkları halde tanıdığım bütün giresunluları bir araya topladım :)
güzel ama yorucu bir günün ardından kendimi yatağa atmak istiyorum. yedim tatlıları şimdi yeşil çayımı aldım elime ne işe yarayacaksa ???
Allah mekanını cennet eylesin inşallah.ölümü uzak zannediyoruz ama tanıdığımız birinin başına gelince dank ediyor malesef...Allah kızına dayanma gücü versin inşallahHerkese hayırlı geceler benim bugünüm üzgün geçti eski binamda çok sevdiğim bir abla vardı onun ölüm haberini aldım oraya gittim dünya ne kadar kısa insan böyle durumlarda anlıyor.
ay ablacım ne tatlısın güne gülerek başladım sayende
insan aiç olunca bir de eşim içerde kahve çikolata ve okan keyfindeydi ben yanına bile uğramadım ancak hayal ettim deAhahaha hayalin bile sakıncalı..
Sen iki gün ayran detoksu yap ertesi gün çikolata hayal et.:))
İyi geceler canım...
amin canım duların kabul olsun
beyza ablacım hoşgeldin.tatsız bir hadise olmuş tatil dönüşü can sıkıcı olmuştur eminim ama cana gelmesin de ...aklıma yaşadığım bir olay geldi.eşim askere gittiğinde annem ve bahsettiğim zihinsel engelli abim bana geldiler.çkaleden ankaraya otobüsle yolculuk ettik 11 saat sürdü.annem çok stresliydi abim şehir dışı ve halkın arasında otobüsle yolculuk etmemeişti daha önce.o nedenle annem çok yoruldu zaten hastalıkları da var.neyse eşimin bir arkadaşı bizi garajdan aldı eve geldik bir koku...nasıl bir koku leş var sanki...meğer bizim sigorta atmış buzluktaki etler çözülmüş buzdolabının içine akmış.nasıl bir koku anlatamam.o gün o yorgun halimizle nasıl uğraştık ve kokuyu çıkaramadık.kaç günler gitmedi azaldı ama gitmesi uzun sürdü..
asucum hem detoks yaptın hem onca yürüdün sanatakmak istiyorum canımsınnn ben ne yaptım???günlerdir gezmeye gitmiyorduk pazar günü nişantaşını saymassam.panoraya gittik yemek yedik hemde gobit arası döner....karnım şiş.bu sabah cuma tartımın bile üzerindeydim.bu hafta ümidimi kaybettim 1-5 fln veririm diyordum ama yok .kendimi kasmayacağım yoksa daha kötü oluyor.dengeli beslenmeye devam ama azda versem üzülp saldırmayacağım yiyeceklere yani saldırmamalıyımmmm
ilknurcum yeni gördüm canım..Cok sagol canim benim ah ben bide icimdeki soru isaretlerini durdurabilsem
Aynen artik endisekerim ikiye cikicak artik heran yusuuuuff diye seslenicem. :18::18::18:
Rabbim dermansiz dert vermesin insallahhhh cok sagolun buraya yazdigim zaman sesimi duyanlarin beni ve melegim icin dua edeceklerini biliyorum . Sizi hic görmedim ama cok seviyorum
günaydın meryemcim Allah kavuştursun inşallah
alışınca nasıl da zorlanmışsın Allah sağlık sıhhat versin annene babana kardeşine canım
ama kardeşler arası kıskançlık da hiç bitmiyor değil mi eve dönünce de anne baban sürekli sendne bahsediyordur ve kardeşin de seni kıskanıyordur eminim bizde de aynısı oluyor da
evde bekar kardeşim var benim de benden 10 yaş küçük hep der her sofra da hep sizi anıyoruz diye
ilknurcum yeni gördüm canım..
geçmiş olsun,Allah korktugundan sakınsın..
dualarım seninle..bende seni görmesem de çok seviyorum
günaydın canım..amin insallah kavusuruz tez zamanda..
evet cok zor inan...ne zaman geçecek acaba bu kalbime oturan acı????..
aslında ben kardeşimi hiç kıskanmadım o 1yasına geldiginde cıkmıstım evden ben..ama nebilim belki üzüntüden böle saçma seyler geldi aklıma..o hala bizim bebeğimiz çünkü..
kardeşim hala annemin babamın kucagında yatar..tv izlerken bile kafası annemin gögsündedri..asumancım ben hiç öle bir cocuk olmadım hep yasımdan olgundum hep agırbaşlı dedikleri cinsten..hep mesafeli..
belkide benm onun yasında yasayamadıgım şeyler oldugu için böle bir düşünce oldu..
erken yaşta evden ayrılamanın verdiği birşey bu hissettiklerin
biraz da yapısal olgun bir yapın var demekki zamanında yapamadıklarını şimdi yapmak istiyorsun bol bol sarılsaydın yanındayken anne babana şöyle kardeşine sen hele uzak dur burdayken benimler deyiverseydin yapmadıysan bir dahakine öyle yap bence
evet canım öyle haklısınki...
öyle yaptım bu sefer sarıldım,hep babamla şakalaştım,konustum,öptüm..
sana bir anne olarak sormak istedim bir yavrun uzakta da olsa,sevgisini belli edemese de aklının bir kösesinde olmas dimi?yani her cocugun sevgisi eşitmidir?küçük-büyük,yakın-uzak farkeder mi?
hazır konusu açılmısken merak ettigim birşeydi sormak istedim..Allah ım henüz annelik duygusunu tattırmayı nasip etmediği için bana hiç fikir yürütemiyorumda
canım büyük küçük uzak yakın hiç farketmez evlat hep aynı oluyor hep aklında oluyor insanın
bak ben 40 yaşıma geldim aynı şehirdeyiz annemlerle ama çok sık görüşemiyoruz okul felan yüzünden ama kardeşim hep der hep sizi konuşuyorlar ne yediler ne yaptılar diye
yani aklının köşesini bırak tam orta yerinde olursun emin ol
her çocuğun yeri ayrıdır hepsi ayrı sevilir hepsine de yeter sevgimiz biz dört kardeşiz annem hep der 5 parmağın beşi farklı ama hepsini kes acır kanar
evlat küçük olsun büyük olsun uzak olsun yakın olsun canından can nasıl aklından çıkabilir ki tatlım
Allahım sana da 3 tane evlat nasip etsin inşallah içimden 3 geldi
teşekkürler canım...seninle konusmak çok iyi geldi,mutlu etti beni..
iyiki varsın..ALLAH ım seni ve meleklerini korusun,birbirinizden ayrı düşürmesin insallah..
3 müahh hiç fena olmaz..ayy ben 1.yi bir bulayım da...
Allah ım duysun sesini..yanından bir melek bana da nasip etsin
Tekrar başınsağ olsun zeynep abla allah sana sabırlar versinsevgili dostlarım:acımı paylaşıp benimle olduğunuz için hepinize sonsuz teşekkürler..iyiki varsınız.ve hep sağlıkla var olun.
ben dik durmaya çalışıyorum.emir büyük yerden.allah kısa zamanda kabullenmeme yardım etsin..
Canım allah kavuştursun alışıp ayrılmak ne kadar zor değilmiBu kadar zor olmamıstı şimdiye kadar hiç...
Hani zamanla alışılınıyordu?Hani ilk zamanlar zorlanacaktım..
Annemleri havaalanına bırakıp geldik ve su an 7.10 uçakları kalktı..
2gündür her dk.mı onlarla geçirdim ve gidecekler diye onların görmedigi heran gözüm yaşlıydı..
Aslında 2 gündür gitmişler gbi davranıyordum kendmi alıştırıyordum...
Havaalanına gelince onları kapıda bırakıp içeri bile giremedim...
Eşim 7de işte olmak zorunda oldugu için annemi babamı öylece kapıda indirip hızlıca vedalaşıp arabaya binmek öle içimi acıttı..2saattir yutkunuyorum ve bogazıma birsey oturdu sanki...
Kardeşim benden 12yas küçük..O annemle babamın ortasnda babamın koluna girmiş içeri girerken daha beter oldum..Arkalarından bakakaldım..
Korku,kıskançlık,özlem,kızgınlık her korkuyu o bikaç saniyede yaşadım..
Acaba dedim beni burada eşimle bırakınca unuturlar mı?Kardeşim mi artık onların gerçek çocukları?
Ben hep uzaktaydımya beni az görüyorlar acaba 2.sıraya mı düştüm ben şimdi?
Anne olamadığım için bilemedim..Çok mu saçmaladım acaba..
Ya da üzüntüden böyle düşündüm bilemedim..
Ben aslında hep ailemden uzaktım 13yaşımda cıktım evden...
Önce fen lisesi için,arkasından daha da uzak bir sehire üniversite için..
Sonra da evlillik ve yine bambaşka bir şehir..Uzaklığı ya ben seçmiştim..Ya da gerçekten buydu kaderim..
Alışmıştım..alıştım diyordum...alışmıssın diyorlardı...
Ama yanılmıstım..herkes yanılmıstı...
Sanırım her defasında daha da canımı acıtacak..onlara hiç doyamamam,hep gurbette olmam içimi yakacak..
Anneme babama hiç doyamamam hep pişmanlığım olacak...
Aslında çok şey vardı içimde biriktirdiğim..Yazacaklarımda birsürü idi..ama buraya dökemiyorumki..
Belki tam yansıtamadım..biras ordan biras burdan yazdım ama içimi başka kime dökebilirimki..
Eve girene kadar ağladım yolda,eşimin yanında..Onuda suçluyorum içten içe..
Hiç bir suçunun olmadığını bilsem de..
Başınızı şişirmeyeyim daha fazla..iyiki sizler varsınız..Yalnızlığıma her zaman yoldassınız..
Günaydın herkese...Yeni umutlarla...
sevim yedin mi kızının kekinden
ellerine sağlık yenmez mi hiç
Tekrar başınsağ olsun zeynep abla allah sana sabırlar versin
Canım allah kavuştursun alışıp ayrılmak ne kadar zor değilmi
Evet Asuman'cığım yedim valla kızım kurabiye falan yapıyordu da kek ilk kez denedi facebook da bir sayfa var "Eyvah misafir geldi " çok güzel tarifler var kızım da oradan gördü deneyebilirmiyim anne dedi bende izin verdim çook güzel olmuştu ama bu gün yemeyeceğim daha var kekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?