Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar leslie indirme konusunda yardımcı olurmusunuz bana daha önce ilk üye olduğumda denemiştim ama becerememiştim de

ayşecim sen de toparlanıyorsun galiba leslie sorduğuna göre
dikkat edin canım yaşınız genç verirsiniz hemen azcık tutun boğazı tamamdır
baharcım sende nasıl durumlar

seni çok iyi anlıyorum bende gurbetteyim evlendim evleneli evet eşimle severek evllendik mutluyuz ama hep içim buruk kadeşim çok yakın oda evlii ama kıskançlık deilde imreniyorum her zaman yanındalar her şeyllerinde doğumgünü bayram benim birnde varsa birinde yoklar izinlerde giidiyorum daha çok sinir olup geliyorum kaynanamlarda malesef yakın oraya git oraya git delii oluyorum çocuk olmadan önce ölüyodum anne diye 2 kızım oldu evime daha bi düştüm 2 çocukla hayat telaşı gitmek istemiyorum bunaltıcı bi ortamda yaşıyoruz kafa dinlemek tatil istiyoruz böyle olunca ailelerimize 1 er hafta kakıyo senede allah sana ve tüm isteyenlere çocuk verir inşallahh

eşim geçen tain yerlerini yazarken ankara yazsakmıki dedim o da hayatım alıştık rahat kafamıza göre yaşamaya nasıl olsa emeklilikte ankaraya yerleşicez boşver dediii
iyi yönü de var mış gurbetin akrabalarda bana imrenir ohhh ne güüüzel karışanınız yokk kafanıza göre gezip tozuyonuz diye gurbettekiler için akraba sevgisi daha fazla oluyo ama yakındakiler için sorun oluyo sanırım
allahım senin gönlüne göre verir inşşallah 2. kızıma hamile kaldığımda büyük kızıma haksızlık yapıyorum küçüğü sevememki diyodum doğana dek onsuzda olmuyo onsuzda okula gitse bi rahatlasam diyorum sonra okuldan gelene kadar gözüm patlıyo küçük uyuyunca evde bişey eksikmiş gibi gidip gidip kapıdan bakıyorum
nası evlendircem bilmem benim gibi gurbete gidermiki
evlendiimde annemle çok tel konuşuyorum diye eşim kızar dururdu bende kküserdim annem arıcam tabi diye
allah 2 kız verdi şimdi aramadan duramaz evennce aramazsın araşimdi diye laf sokarım arada
bence senin kardeşinde bekar ondan böyle onunda yuvası sevdiği olsun oda sen gibi olur evllenince daha bi ağırlaşıyo insan
neyse bende baya yazdım içim dolmuşmu nee çıkardın dışarıı daha neler yazardım da neysee çocuklardan nası yazdımı da anlamadım biri kucamda biri anne diye mızıklar hiç sevmiyo benipc aşında görmeyi heemen kkaldırmak çn su ister küçükle kavga eder aman işte hayat devam ediiyooo

güünayydınnn diyim dedim içimi boşalttım ohh rahatladımmm

sabah - leri gördüm tartıda inşallllahhh cumaya devam eder spor yapınca iniyorum yoksa otur otur evde alıyorum kiloo

kahvaltıda 3 zeytin 2 kaşık lor 1 domates
az roka 1 adet kkepekli puaca(yarım çay tabağı kadar) çayy

diyetimin favori kalimesiiisonra yerim
o an puaçamı yaptım hemen sonra yerim diyorum sonrada unutup iştahım geçiyo yiyemiyorum dün arkadaş sütlaç getirdi akşam 9 da aman zaten 6 da yemek yedim acıkmışım yede tadına bi bak dedi sonra yerim dedim şimdi canım bile istemiyo çokk severim alşam dayanamasaydım tutmasaydımkendimi koca kasenin dibi görünmüştü

evi toplayım mutfakta malesef yıkanmayı bekleyen ıspanak varrr hiç sevmem yıkamayı sonra uğrarımm
hayırlı günlerrr

kızlar leslie indirme konusunda yardımcı olurmusunuz bana daha önce ilk üye olduğumda denemiştim ama becerememiştim de

şu 5 mil olanı istiyorum bende uzun süredir 3 mil yapıyorum 5 mile geçeyim artık vücut alıştı

çekirdeğin kalorisi nedir bilen varmıki öğün yerine yesem
canım çok çekirdek istiyo bi 80 olayım 1 kase çekirdek çinticemmm sonra yerim hesabı oldu gene

Son düzenleme:

ah asum aahhhh toparlanmak şart her ne kadar bu ara herşeyi salmış olsamda şart yani
bu ara çok zor günler geçiriyorum
eşimle de sıkıntılıyız ailesi yüzünden abisi yengesi ablası
kendimden eminim bi saygısılık bi kötülük yapmadım ama ne bileyim moralim bozuldukça eşimlede tartışıyorum
sonra da ye babam ye
çok bunaldım
dün akşam oturdum ciddi ciddi adamı boşamayı düşündüm
haa deli gibi seviyorum o ayrı
aslında ikili bi sorunumuz yok ama ben ailesinin bana yaşattıklarını ondan çıkarmaya çalışıyuorum
üstüne bi de işleri bozuk dünya kadar alcakları var ama aldıkları 1 lira yok
dün söylenene göre de martta bizi de iştnn çıkarıcaklar
çok berbat bi durumdayım yani
bi yandan yazıp bi yandn ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
hakkımızda hayırlısı olsun
rabbim başka dert keder vermesin inş.

Canım bak bu siteye üyelik yap hemen iniyor tek link halinde burda

http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...sone-kucultulmus-tek-linkler-guncellendi.html

Valla asucum sabah kalkıp olması gerektiği gibi yaptım kahvaltımı ama nedense hala aç hissediyorum kendimi Birazdan ya dışarı çıkıp yürüycem ya da leslie yapıcam dün akşam yine kolum uyuştu dün su çok az içmiştim çünkü Bugün bismillah deyip başladım inşallah yarı yolda kalmaz

Bu arada dün akşam sana bir msj yazmıştım ama kalabalıktık sayfalar arasında görmedin sanırım ya da sen cevap yazdıysan ben göremedim

Bu zor günlerinde Allah sabır versin canım ama üzme kendini Allah büyüktür ve derler ya bir kapı kapanır başka bir kapı açılır diye belki böylesi hayırlıdır de Allah gönlüne göre versin eşinle de aran düzelir inşallah en kısa sürede o da zor durumdaysa bence köstek olma destek ol eşine beraber kalkın bu zor durumun üstesinden.

ayşeciğim, ailevi sorunlar insanı çok yıpratıyor..gerek kendi ailen gerekse eşinin ailesiyle olan sorunlar hiiç farketmez..
İnan hiiçte bitmez biri biter biri başlar..Ele karışmak kolay değil uzun yıllar geçmeli düzene alışmak için benim şahsi görüşüm bu..
Bizde öyle oldu çünkü..
Herşey düzelecek emin ol..
Sen azıcık rahat olmaya çalış,herkesle çok iyi olmana gerek yokki, olamazsın zaten..Yapın gereği anladığım hep iyi olmak istiyorsun ama öyle olmuyor maalesef.
Biraz akışına bırak olayları..KArşı tarafa en iyi ceza onları önemsemiyoruş gibi davranmak..Sen masumsan eni sonu düzelecek herşey iyi olacak..
Ayrıca eşinin hiç bir suçu yok bu olaylarda..Ne mutlu hala aşıksınız birbirinize..birde oğlun var Allah bağışlasın..
Görüyorsun topiğimizde bile bebek için ne masraf yapan ne üzülen arkadaşlarımız var...
En büyük değerimiz evlatlarımız zaten...
bugünden itibaren en aza indir üzüntünü lütfen..

Birde çıkş konusunda..İşyerlerinin kanunu söylentiler bitmez, hep vardır...
Hele böyle büyük toplu yerlerde..
ben yeni mezun olduğumda Manisa'da çok büyük bir fabrikanın üretiminde çalıştım yıllarca hiiç bitmezdi orda bu tip laflar..
Lafı ortaya atanda inanırdı söylediğine .:)

Gerçekten yenacım bazı arkadaşları nasıl merak ediyoruz keşke gelip bir gözükseler arifeebe vardı ondan haberiniz varmı?
başın sağolsun banu allah mekanını cennet etsin..bol bol dua et kuran oku..bazı cenazelere gidiyorum laklak dünyalık konuşmalar oysa gideni gerçekten seviyorsanız yapmanız gereken kuran okumak dua etmek onun için....

allah kavuştursun canım ..inş..yine kavuşursun tez zamnda....

allah sıkıntılarını gidersin canım....işten çıkarmazlar inşallah...insanın içinden çıkmıyor yappılanlar ama her zaman öne sürüp eşinle de huzursuz olma sabır iste allahtan ...
Linki göstermiyor özelden msj atayım ayşecim gelir umarım :26: facebook kullanıyorsan faceden de yollayabilirim

kelebeğim hayırlı olsun yüzüğün inş..mürüvetini de görürüz....

cnm benim çok çok saol
tabiki herkesle iyi olamazsın
ama nedensiz olması tuhafıma gidiyo
sürekli dönüp dolaşıp kendimi eleştiriyorum ama bulamıyorum bişeyde
görümcemle bi tartışma oldu konuşmuyoruz
bi nedeni var en azından
ama eltimle o kadar samimi iken sırf eşlerimiz arasındaki sorundan benimle konuşmaması beni geç hadi emirle bile ilgilenmemesi acayip dokunuyo el kadar bebek neden anlıyo
kayınvalidede karşılaşıyoruz
emir acayip sıcakkanlı bir çocuk
garibim gidiyo önünde duruyo gülüyo şımarıklık yapıyo insan o çocugun yüzüne bakmazmı yaa
artık gerçekten sıyırmak üzereyim
bu zamana kadar maddi olarak çok sömürdüler bizi yazıklar olsun ne diyim
aklımdan bi saniye çıkmıyo malesef
gerçekten çok huzursuz ve mutsuzum bu yüzden

elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum cnm
para benim için bu hayatta ki en önemsiz şey
benim ekstra harcamalarım yoktur ztn
paranın ne zorlukla kazanıldığını bildiğim için öyle har vurup harman savurmam
ama ticaret yapmak çok zor ve eşimde bunun zorlukları ile uğraşıyo

allah sıkıntılarını gidersin canım....işten çıkarmazlar inşallah...insanın içinden çıkmıyor yappılanlar ama her zaman öne sürüp eşinle de huzursuz olma sabır iste allahtan ...
amin cnm benim çok saol

Günaydın...
ah meryy vah meryy.

Senin duygularını,küçücük masum kıskançlıklığını,sılaya olan hasretini,hafif öfkeni azda olsa kendini kasarak ne güzel dile getirmişsin..
İyide yapmışsın..İçinde birikmesi,kendini kasman çok fena...
duygularını sadece burda paylaşabiliyorsun değilmi.?..reelde birinin yüzüne bakarak anlatabiliyormusun.?
MEsafeli olduğunu yazınca ki bende öyleyim..yazmak iyi gelmiştir sana..
Kendimde sevmediğim yaş alınca yavaş yavaş attığım bu yönümü hiiç sevmiyorum..Sürekli birikim,bastırılmış öfke ve duyguya epey biriktiriyorum bu geniş bünyede.:)

Kardeşinle olan hislerine şunu demek istiyorum onunla zaman geçirmediğin için,henüz yeterince tanımamandır bunları düşündüren sana..

Kızımla oğlum arasında 10 yaş var..Çok endişeliydim bende. bunca yıldan sonra kızıma büyük haksızlık yaptığımı düşünüp kendimi suçluyordum aradaki eşitliği nasıl sağlayacağım nasıl sevgimi adil göstereceğim diye düşünüp kahrederdim kendimi..
sevgim ikiye nasıl bölünürdü bunu beceremem diye düşünürdüm..
Doğuma gittiğimde sancılı halimle sürekli kızımı telefonla arar konuşurdum onunla, acaba bana kızgınmı diye sesindeki tınıyı analiz ederdim..

Doğumdan sonra oğlanın herşeyine kızımı dahil ettim birlikte yıkadık o su döktü vb..altınıı değiştirirken bezini getirdi tuttu..
ben emzirirken yanıma gelmesini söyledim ona dokundum ve anlattım sende böyle emiyordun,şunu yapıyordun..
Bahanelerle dışarı çıkıp onları yalnız bıraktım..Şimdi küçük anne gibi kızım.. ben bunlara bağlıyorum..

Tatilde falan hep yanına gelsin uzun uzun birlikte vakit geçirin kardeşinle..

son olarak mümkünmüdür annenin babanın çocuklarına farklı bakması kesinlikle söz konusu bile olamaz..sen onların hala gözbebeğisin,hep öyle olacaksın..
hep özlemle senden bahsediyorlardır şu an..Annen her yemeğe oturduğunda keşke mery de olsa diyordur..

Sende eğitimin için dışarıdaydın çok geçerli bir sebeb.. iyi bir eğitim almış ,çok kaliteli bir insan olmuşsun sevdiğin bir adamla evlenmişsin ne mutlu sana..
Bunların bedelide azıcık özlem aileye olsun o kadar.:))

ayşecim hepimiz yaşadık aynı tarz sorunları yaşayacağız da inan
ama sen eşini sevdikten sonra gerisi boş gerçekten sen sıkıldıkça eşine yükleniyorsun haklısın bunalıyosun kime nazımız geçer ki zaten
ama mümkün olduğunca yapma canım evdeki huzur en önemlsi gerisi kim olursa olsun dışarda sonuçta
kısa zamanda atlatırsın inşallah bunları da canım
ama sıkıntıdan yemeğe verme eşine de sarma öyle yapınca her yönden yine sen kendine yapmış oluyorsun

baharcııım ne yazmıştın canım ya görmedim yada cevap yazdıysam da hatırlayamadım şimdi tekrar edersen sevinirim canım

TRT çocukta bir program var..Arkadaşım bıdı...
Oğlum çok seviyor şu an açık ne iğrenç bir sesi var şı bıdı nın..:))
Nasıl kulak tırmalıyor öfff...

yenacım bu arada işten çıkarılma konusunda burda ne söylenti olursa aslı oluyo cnm
sağlık mezunlarını yasa gereği taşeron çalıştırmak yasak ya 4B yada 657 çalıştırmak zorunda
bu zamana kadar usulsuzce idara etti hastane ama artık edemiyo
büyük para cezaları yediler bu yüzden
o nedenle kadro da açıtı ama hastanede çalışan elemanları dışında dışardan eleman alıp kendi elemanlarını magdur ediyolar
şimdi marta kadar süre verilmiş
mart çıkarmalar olacak
çıkarılmayanlar da farklı statülerde maaşları düşerek çalışacaklar

haklısın asucum kendime ediyorum sadece kimseye bi zarar verdiğim yok
en kısa zamanda atlatırız umarım bu sorunları

Son düzenleme:
tşk ederim canım vitanim takviyesi yapıyorum...

hoşgeldin...

allah sabırlar versin ablacım...

seni öle iyi anlıyorum ki.. ben evden çıktım annem babam yalnızlar bu daha çok acıtıyor..evet sevdik evlendik uzaklara geldikte..yinede anne gibi olmuyor ya en hep pişmanım uzak olduğum için. belki bebişleriiz olduğunda alışırız...

günaydınlar herkese

günaydın kızlar...

kelebeğim hayırlı olsun yüzüğün inş..mürüvetini de görürüz....

Sağolasın canım inşallaaahhhhh düğünüm istanbulda olacak Allah nasibederde Onurumla evlenirsem o zaman İstanbulda olan ya da farklı şehirlerde olup düğünüme gelmek isteyen herkesi 4 gözle bekliyor olacağım
TCDD nin Fenerbahçede deniz kenarında bir Tesisi varmış %90 orda olacak düğünümüz ayyy düşüncesi bile çok güzel ya

Asucummm buydu dün akşam yazdığım msj :26: görmüşmüydün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…