Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inş. canım allah hayırlısıyla tamamına erdirsin...gelirim düğüne de belli olmaaz....

Kızı kaç yaşıdna banucuğum...Ateş düştüğü yeri yakar.(
Çok üzüldüm şimdi..
23 25 yaşlarında canım büyük ama ne kadar büyükde olsan yalnızlık başka kardeşide yok babada yokkk.
Ablacım Akkah sabır versin sana.

Ayşecim sabret canım bugünlerde geçicek inşallah hemende ümitsizliğie kapılma bakarsın seni çıkarmazlar.Dışardan etkilerden dolayıda evliliğine yıpratma canım.

beni öyle iyi anlamıssınki nursenacım..
sanırım gurbet psikolojisi bu..kaynana meselesi bende de aynı..sürekli konusuruz,hasta olur kosarız,iyi de biridir severim de ama...basbasa kalınca kocama dırdırım bitnez bu yüzden..benm annemle böle ilgilenme fırsatım hiç olmucak...ben hep anneme özlem olacm diye..o garibimde bunu sen seçtin meryem bile demez yüzüme:)
tabi çocuk olunca senn gibimi düşünecegim bilemiyorum ama şimdi sanki hiç geçmicek gibi düşünüyorum.
kardeşimi kesinlikle kıskanmıyorum evet dgru kelime imrenme...
hayatta bir çok sevgiyi tam tadamamısım..anlamamısım..şimdi ise bir seylere geç kaldım diyorum..
teşekkür ederim derdimle ilgilenip bana böyle güsel,içten bir yazı yazdıgın için.

Son düzenleme:
of kızlar öyle karışık duygular içindeyimki
eşimi aralık ayında tayin dilekçesi için kayseriden aradılar. bizde çok sevindik. aralığın 28 de dilekçemizi verdik ve hala cevap bekliyoruz.
pazarteside istanbuldan görevde yükselme ve ünvan değişikliği ile ilgili kadro açılmış ve eşimi telefonla aradılar. bugünde oraya dilekçe verdi.
biz kayseriye gitmeyi çok istiyorduk. sonuçta ikimizin aileside orda. oğlumuz küçük ve ben çalışıyorum. kimseyi yerinden etmeyecektik ve oğlumuz akrabaların güvendiğimiz insanların arasında büyüyecekti. gözümüz arkada kalmayacaktı.
benim eşim sanat tarihçisi ve o müzeleri gezerken. o tarihi eserlere bakarkenki gözlerinde parlayan ışığı göz ardı etmem imkansız.
sonuçta 60 yaşına kadar çalışcak. severek ömrünü vermesi daha iyi değilmi?
dipteyim sondayım depresyondayım. bir yanda oğlum diğer yanda eşim. ve bizi arada bırakan 2 şehir, 2 telefon, 2 meslek ...

teşekkür ederim...beni dinleyip anlamak istedigin için yena cığım..
seninde dediğin gibi dısarda hiç kimseye anlatamam böyle..kimseye göstermem gözyaslarımı..
öle gözü yaslı biri degilimdir..hep içime akıtırım ya da yalnızken patlarım..
memnunda değilim hep sorunsuz,güleryüzlü görünmekten,şöyle birine sarılıp ağlayamamaktan..
bak gerek kilo konusunda olsun,gerek bebek için bir cok tedavi oldum,oluyorum..günde 2tane sürekli kullandığım ilacım var hormonlarım için ve de aralıklarla kullanmak zorunda olduklarım var.ama bir gün anneme bile oturup anlatamam..
aslında belki biraz derdimi döksem,biraz beni rahatlatan sözlerini duysam mutlu olacağım..ama onu üzebilecegimi düşünüp vazgeçiyorum..hep herseyin altından tek kalkabilirim sanıyorum..

kardeşim mevzuuna gelince sanırım bak orada anlatamamısım yazsam bile derdimi:)
kıskançlık değildi bu asla değildi..dogru kelime imrenme diyeyim..zamanında yaşayamamanın pişmanlığı..
kardeşim inan hala aileminde benimde bebegimiz ve degil 15yaş,25te olsa öle olacak sanırım..hiç büyümüyor sıpamız..
hem onun ismini ben koydum..isim annesiyim..yas farkı çok olunca sanırım kardeş degil benim bebegim gibi..

ve şöyleydi asıl düşüncem orda.. benim 1 anne babam var hep uzak olduğum,hep hasret çektigim...
en cok beni otogardan almaya gelirken gördügüm elleri ceplerinde bi babam..hep beni karsılarken de ugurlarken de ağlayan bir annem..otogara almaya da gelemezdi ugurlamaya da..bilirdim evde ağlayacak..
yani en cok hatırladığım sahneler bunlar..
ama onların hepyanında olan bir cocugu daha var acaba avuntu oluyormudur?mesela babam hep der başak ı hiç dısarı göndermiyeceğim diye..lise için bile hiç dısarı yazmadık..bizim mahalleden bir anadolu lisesine gidiyor şimdi..
acaba onlar benim kadar yalnız hissetmiyor mudur?
neden düşündüm bunu sabahın 5.30.da bilemiyorum..

hala ağlıyorum ben...hala çıkmadım yataktan..su koca evde yine yapayalnızım..
şu koca şehirde kimsem yok...
peki şu bogazıma oturan sey ne?yutkunamıyorum..nefes alamıcam sanıyorum..
bu acı ne zaman diner acaba? ben ne zaman 15gün önceki ben olurum..
Allah ım ne olur bana yardım et...

evet ben istedim..deliler gibi sevdim..ben alışıgım uzaklara dedim ama evlilik bambaskaymıs..
insan büyüdükçe anlıyormus yalnızlığı,aile hasretini..gençlikte,okulda böyle değildim..
benimde hayatımda en büyük pişmanlığım bu olacak sanırım...
inşallah insallah avuntuyu bebişlerde buluruz..artık gelseler keşke...artık bekletmeseler bizi
offf inan herseye ağlıyorum...

Canım arkadaşım.Öncelikle Allah kavuştursun.Ve en kısa zamanda tekrarını nasip etsin.
Seni en iyi anlayanlardan biri de benimdir sanırım.Evden 17 yaşımda üniversite için çıktım ve çıkış o çıkış.Yaklaşık 10 senedir dışarlardayım.Dediğin gibi evlendim ve bambaşka hayatlar bambaşka insanlar.Başka kültürler...Çok farklıydı herşey.Ailemden uzak olmak kardeşlerimden ayrı kalmak beni de çok üzüyordu.
Taa ki rahmetli halamı ve eniştemi haybedene kadar.Eniştem beyin kanamasından vefat ettikten bir süre sonra halam da kanser oldu 4 yıl kanserle mücadeleden sonra onu da kaybettik.38 yaşındaydı öldüğünde halam.3 çocukları hem öksüz hem yetim kalmıştı.En küçükleri 2 yaşındaydı babası öldüğünde.Annesi öldüğünde ise ilkokula yeni başlamış karnesini bile alamamıştı henüz.Büyük oğlu küçüğüne baba ortanca olan kızı da anne olmaya çalıştı her daim.Bi şekilde hayat devam ediyordu.Yetiştirdiler kendilerini.Büyük kuzenim şimdi matematik öğretmeni,ortanca kuzenim edebiyet öğretmeni oldu.Küçük ise kpss ye girdi ve genç yaşta devlet memuru oldu şükür.Kızı abime kardeşlerime bakıcam ev temizlicem yemek yapıcam ütü yapcam diye birçok fedakarlıkta bulundu.Evlendi şimdi.Mutlu şükür.Büyük kuzende evlendi 3 ay oldu.Küçüğü de abisiyle kalıyor şimdilik.Düşünsene bi ne kadar özlüyorlardır.Biz özleyince seslerini duyabiliyoruz en azından.Ama onların öyle bir avuntuları bile yok...
Yani canım uzun lafın kısası Allah ailelerimize kardeşlerimize can sağlığı versin.Allah bizlerin acılarını da onlara göstermesin.Düşünsene biz kuzenlerimizin yanında anne baba kelimelerini kullanamıyoruz.Annemi çok özlesem bile yanlarında öpüp sarılamıyorum.Düşünsene ne anneleri var nede babaları.Onları otogarda uğurlayabilecek acaba ne yiyo ne içiyor şuanda ne yapıyor diye düşünebilecek bi aileleri yok.Etrafımız bu ve bunun gibi örneklerle dolu.
Meryemcim,şimdi bir estağfur tövbe çek çok üzülme çok gözyaşı dökme canım.Sağ salim ulaşmışlardır inşallah.Halimize şükredelim canım.Biliyorum mesafeniz çok uzun.Ha diyince gidilip gelinmiyor.Bizimkiler yakın 5 saat sürüyo.Özleyince çıkıp gelebiliyorlar yada biz gidebiliyoruz.Varlıkları yeter be güzelim.Allah başımızdan eksik etmesin yine de.Sağ ve sağlıklı olsunlar da uzakta olsunlar.Öpüyorum seni çok.Allah'a emanet ol...

Son düzenleme:
tombul kelebekimmmm onur kardeşimizle çok yakışıyorsunuz birbirinize maşallahdüğününü sabırsızlıkla bekliyorummmmm

Son düzenleme:

Allah kavuştursun canım benim zor çok zor olmalı ben seni tam anlamıyla anlayamam seni gurbet hasreti çekenler anlar.ama şunu biliyorumki kim dışarıdaysa o çok daha fazla özleniyr .benim kardeşimde safranboluda canımız çok sıkılıyor her ortamda onu arıyoruz ama ona kesinlikle söylemiyoruz morali bozulmasın diye abla olmanın dez avantajlarından biride gereksiz olgunluk malesef niye yapıyoruz bunu bilmiyorum ama malesef bende öyleyim ama kıskanmıyorsundurda özeniyorsumdur.bi bebişin oluca sende onunla ilgilenmekten düşünmeye fırsatın olmicak bile böyle şeyleri e kısa zamanda Allah gönlüne göre versin inşallah heran anıldığını unutma sakı ben gurbette değilim ama gurbbette olanım var bide bizimkisi çokda uzakta değil yani

aminn en kısa zamanda inşallah bir arkadaşın olur evde benimde bir oğlum var 4 yaşında benim eşim gece 3 lere4 lere kadar çalışıyor oyüzden hep yanlızım komsumda yok malesef benim bitek dayanağım oğlum seninde bir meleğin olucak inşallah bir arkadaşın en kısa zamanda hayırlısıyla

ayşecim sen de toparlanıyorsun galiba leslie sorduğuna göre
dikkat edin canım yaşınız genç verirsiniz hemen azcık tutun boğazı tamamdır
baharcım sende nasıl durumlar

aynen canım ya benimde spor yapmm lazım bu arada şahane bir tesbitin var sigarada böyle ertelener bırakılırken neden diyette olamsın şahanesinn

TRT çocukta bir program var..Arkadaşım bıdı...
Oğlum çok seviyor şu an açık ne iğrenç bir sesi var şı bıdı nın..:))
Nasıl kulak tırmalıyor öfff...
ayy ben bayılıyorum bıdıya zaten çizgifilm izlemeyi çok severim içimdeki çocuk hala seviyor
valla şahanesin yaaa süper aferin sana bir defa yapan takrar yaparr süper yaaa

senin için hayırlısı olsun canım benim kafana takma bu sıkıntılar geçer desekde sen dinlemicen takıcan biliyorum ama bol bol dua et kendine lahavle çek bolbol içini rahatlatır kısa zamanda maddi olarakda manevi olarakda rahatlarsınız dua müminin silahıdır.dualarımız seninle olucaktır topikce.bi söz vardırya gecenin en karanlık anı güneşin doğmasından biraz öncedir diye böyle düşün canım benim

2 kez çıkmış mesajım.Sildim...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 342207 Eki Görüntüle 342208
Hepinize hayirli geceler . Yarin görüsürüzzz...

ne kadar dogru sözlerr cnm senınde kuzuna gecmış olosunn okudum ama anca yazabıldım kusura bakma

zeynep ablacım basın saolsun allah sabır versın mekanı cennet olsun inşallah

merhabalar hanımlarr
şükür 93 ü yenıden gördümm bakalım cumaya kadar kaybetmezsem daha yazacaklarım vardı unuttum yaa

ah tomurcukcuuuuuummm güldürdün bei ne yazcaktın unuttun hee eyse canlar görüşürüz sizi seviyoum bisürü işim var nasıl bitcek bu işler bu saatte oldu pofffff

çok haklısın ebrucum..Allah ıma şükürler olsun uzaktada olsa benm yanımdalar..benimde halam kanserden öldü en byük çocugu ortaokula giderken.suan 2 oglanda üniversiteye yerleştiler..insallah onların da sonu senn kuzenlerin gibi olur.
ayy isyan ettim resmen dimi..tövbeye gelmeli..evet ebrum sağsalim evlerindeler..
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım..sende Allah a emanet ol..Allah ım sevdiklerimizin acısını yaşatmasın.
bizlere birer melek göndersin ve acılarımızı dindirsin insallah

Evet asuman da senin gibi dedi..demek insanın bir gayesi olunca sıkıntıları hafifliyor,kendi haytına daha cok alışıyor.
Allah yavruna sağlık versin sizi birbirinizden uzağa yazmasın insaşşah canım..
Evet insallah olucak,bazen inancımı yitirsem de olacak biliyorum..çok teşekkür ederim güzel sözlerin ve düşüncen için..iyiki burdasınız ve sanırım sizleri bulmakta benim için çok büyük bir sans

tursari tomurcuk nasılsınız kızlarr

Hoşgeldin canım.İyiyim çok şükür.Sen nasılsın?Keyifler nasıl bakemmm?
Ekmek yemeye yemeye b12 vitaminin eksildi galiba.Unutkanlık başlamış Bende aynıyım canım ya.Eşim kahve istiyor.Mutfağa yapmaya gidiyorum ama başka bi şeye takılıp unutuyorum kahveyi.İçeri geliyorum elim boş.Eşim yüzüme bakıyo.Bi de nooldu ne bakıyosun öyle durmadan diyorum adama Kahve istedim ya hatun içip te mi geldin diyo o da bana Bende fenayım yani canım...

ah tomurcukcuuuuuummm güldürdün bei ne yazcaktın unuttun hee eyse canlar görüşürüz sizi seviyoum bisürü işim var nasıl bitcek bu işler bu saatte oldu pofffff

Güzelim ben değil gulma unuttu yazacaklarını ama unutkalnık bende de var mütemadiyen.Sorun yok yani mesajını bende üstüme alabilirim

Son düzenleme:
şükür bugün de yürüdüm 1 saat akşama da balık var fırında yapacağım salatayla süper sağlıklı olacak
baharcım görmemişim mesajını canım arada kaçırmışım demekki
ben martta başladım biliyorsun başlarda hızlı verdim son 4 aydır yerimde sayıyorum işte şimdilerde azcık atak yapıp kalanları da vereyim diyorum bakalım

iyi günler kizlarr
cnm insan kiloyu geri alinca üzülüyor ama sen geri verdin masallah sana ben de 69 inmek istiyorum 70leri hic sevmedim bu hafta olmassa insallah sagligim el verirse diyorum ilaclarimi doktor 1gün 100mikrogram 1gün 75mikrogram verdi ama ben 100 ictimmi cok fena oluyorum dr söyledim 75 ic dedi hep 2gün 75 kullaniyorum ama buda olmadi rahatsizim yine kendi drum izindeymis gelsinde kan aldirip baksinlar ve ayarlasinlar artik ilacimi offffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…