Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tombul kelebekimmmm onur kardeşimizle çok yakışıyorsunuz birbirinize maşallahdüğününü sabırsızlıkla bekliyorummmmm

Çooooooooook teşekkür ederim canım benimmmm çok sevindirdi bu msjın beni İnşallah Allah kısmet ederde tez zamanda benim düğünümde +90 olarak kurtlarımızı dökeriz

Maşallaaaaaah diyorum nerdeyse 1 sene bile olmamış ama verilen kilo muazzam iradeni çok tebrik ediyorum canım Allah o iradeyi zayıflamak isteyen bizlere de nasip etsin inşallahhh

Arada sırada gelinlik modelleri bakıyorum da çok şık çok güzel olmam lazım saçım nasıl olsun gelinlik modeli nasıl olsun hepsi kafamı karıştırıyor merak ettim acaba sizlerin gelinlikleri nasıldı :26: Resimleri olan paylaşmak isteyenler resimlerini koyarsa bana da fikir olur belki

cnm herseyin hayirlisi olsun bu dünyanin isi ,derdi bitmez hic birzaman benimde SIKINTILARIM var rahatsizim esimle kavgaliyiz büyük kizim hasta her an hersey olabilir ama ben bunlari düsünerek yasamak istemiyorum zaten hayat zor cnm demek istedigim o derdimiz bittiginde diet yaparsak yandik kendini birakma bak ben biraktim 2haftata aldim baya onun icin artik kendimi hic birakmak istemiyorum rabbimin izniyle (ben kendimi zor ifade ediyorum insallah ne demek istedigimi anlamissindir cnm )

Son düzenleme:
Hepinize iyi günler arkadaşlar;umarım herkes iyidir.Maalesef iki gündür hava şartlarından yürüyüş yapamıyorum.Dün biraz diyetimi aksattım ama bugün daha iyiydi.Bugünkü yediklerimi yazayım hemen.
Sabah:2 d ekmek ,b peynir, bir kaç zeytin , tere
Öğle: 2 d ekmek,tavuk eti,salata,2 kaşık patates yemeği
İkindi: portakal yedim.
Akşama da karnıbahar ve salata yemeyi düşünüyorum. İnşallah ileriki saatlerde dellenmem.

iyi akşamlar güzel bayanlar nasılsınız hürremi kimler izler ben bayılıyorum tek dizim desem yeridir

sen de güzel kilolar verdin canım devamı da gelir inşallah Allah nasip etti bana şükür inşallah tüm topiğimiz istediği kilolara ulaşır

çabuk durdurabildim kendimi şükür de fazla almadan toparladım canım
sen de fazla takma zaten kilon fazla değil sağlık işlerin hallolsun kalan kiloyu da verirsin inşallah

valla bende yürüyüş yapamıyorum sürekli yagmur uygun bi spor salonu olsa gidecem :26:

TRT çocukta bir program var..Arkadaşım bıdı...
Oğlum çok seviyor şu an açık ne iğrenç bir sesi var şı bıdı nın..:))
Nasıl kulak tırmalıyor öfff...

cnm senin olun bakiyormus ne guzel benimkine oturuyorum anlatiyorum baksin diye hic alakasi yok nerde yaramazlik orda benim prenses gel otur diyorum oturmucam yat diyorum yatmicam salincaga binme diyorum bincem diyor ne dersem tersini yapiyor bizde yaptirmak icin tersine diyoruz artik kizimla ben

cnm hangisi hayirliysa o olsun kendini yipratma hersey olacagina varacak üzme kendini

canım bende gurbette olanlardanım.ankarada yaşıyorum ailemin hepsi çanakkaledeler.bende önce üniversiyeyi izmirde okudum sonra ankaraya evlendim.eşimi çok seviyorum.liseden sınıf arkadaşım olur kendisi.evliliğimin ilk yılı çok zordu.yani eşimle iyi anlaşıyorduk evet ama ailenin yeri çok başka.11 saat uzaklıkta olduğumuz içni kolayla kimse gelmiyordu halada öyle.yılda 1 kere ancak aileden 1-2 kişi gelir bikaçgünlüğüne.o zmanlar bayram reklamlarında fln nasıl ağlardım.ayrılırken hep gözlerim yaşla dolardı.4 yıl çocuğumuz olmadı.istemedik.biraz gezelim tozalım dedik 23 yaşında evlendim zaten.sonra çocuk olduktan sonrada gözlerim ailemi aradı.şimdi 3 çocuğum var .evet onlarla zaman çok çabuk geçiyor sanki koşuyor.hiç anlamıyorum hsonu nasıl geldi evde olduğum halde.ama keşke teyzeler olsa anneanneler olsa diyorum.gelse biri benim bazen çok bunaldığım çocuklarımla oynasa....sadece oynasa sevgi gösterse.benimkiler çok sıcak kanlılar.her gördüklerine hemen bağlanırlar.size gellelim fln derler. o zmaan daha çok üzülüyorum.kimse benim çocuğumu annem yada kardeşim kadar sevemez....hala hergün tel ile konuşuruz annemle.anlatırım çocukları. bana öğütler verir kendi baya bilgilidir ilkokul mezunu da olsa çok zeki bir bayandr.eksikliklerini çok hissediyorum.ama memlekete gittiğimde de evimin rahatını özlüyorum.3 çocukla hiçbir yere sığamıyorum .demekki bir şekilde alışmışız....(gerçi 3-4 hafta kalıyorum yazın çkalede.) ozman da eşimi özlüyorum...bu özlem hiç bitmeyecek sanırım.ama arkadaşların dediği gibi herkes yerinde sağlıklı olsunlarda bizde özleyiveririrz ne olacak

[birazdan arkadaşa gideceğiz.krem karamel ve fırında makarna var.şuan çok açım.fırında karnıbahar yiyip öyle çıkacağım.inşallah tatlıyı yemem.anca kendime geldim yoksa sürekli yeme peşindeydim....ama bugün doymadım nedense.az yemeye çalıştım ama doymadım.bi sürü içecekte içtim ama yok çok açımmm hemen yemeliyim

cnm rabbim tez zamanda kavustursun

İnşallah Rabbim en güzelini en iyisini nasip etsincanım.
Canım belliki zor günler geçiriyosun inşallah biran önce moralin düzelir aileden uzak olmak çok zordur.
cnm rabbim kizina sabirlar versin cok zor durum kimsesiz olmak
Amin canım.
Bende havalar soğudukca yeme isteğim artıyor bugün bende doyamadım.
Ece inşallah annenlere kavuşursun sende yazını okurken çocukların ve sewnin için çok duygulandım

Merhaba arkadaşlar. Geçmişi okudum, birçok da alıntı yaptım, yazdım ama gönderemedim, saatler sonra bilgisayar başına oturunca alıntılarım da gitti. Tam da melankolik modumdaydım, güzel güzel yazmıştım ama gitti, ne yapalım :)

Bugün itibariyle +300'deyim ben, tatil sonrası hala toplanamadım. Biraz da canım sıkkın, hevesim yok pek. Önümüzdeki haftaya bağladım umutlarımı, temiz bir başlangıç yapayım diye. Neden hep böyledir acaba? Kafamın bir tarafında "dur önümüzdeki haftaya kadar ne yesem kardır" diye düşünürdüm eskiden. Şimdi daha kontrollü yiyorum, öyle saldırmıyorum ama gene de kaçamaklar yapabilmek, kendimi sıkmamak daha kolayıma geliyor.

Kuzenimle yaşıtız (dayımın kızı), o benden erken evlendi, erken bebek sahibi oldu, erken kilolandı. Yani 22-23 yaşlarında ben 36-38 bedenken o benim şimdiki kilolarımdaydı. Sanırım 5-6 sene de bu kilolarda kaldı. Sonra rolleri değiştik, ben kilo aldıkça o inceldi. Çok sık görüşemiyoruz ama yaklaşık 15 yılın bilançosu böyle. Uzattım gene diyeceğim şu; 2 sene kadar önce görüştüğümüzde ona nasıl kilo verdiğini ve almadığını sormuştum. Bana dedi ki; "sık sık karar verip diyete başlıyor, bazen de iyi sonuçlar alıyor, sonra gene başa dönüyordum. Bir gün gene Çarşamba sabahı aynı duygularla zayıflamaya karar verdim ve Çarşamba öğleden sonra diyete başladım. İlk defa diyete başlamak için Pazartesi'yi beklememiştim, işte o benim en kararlı ve son başlangıcım oldu, o başlangıçla 7-8 ayda 25 kilo, ardından 6 ayda 5 kilo daha, toplam 30 kilo verdim" demişti. Az yemek ve bol spor ikilisiyle başarmış kilolarını vermeyi.

Zaten formülü hepimiz biliyoruz da mesele uygulamak. Ben hala başlamak için ertesi günü ya da ertesi haftayı bekliyorum, o kararlılığa, o dönüm noktasına ulaşamadım henüz, ulaşabilecek miyim ona da emin değilim :) Azla yetinmek, "bari 75 olsam demek", birşeyleri yarım bırakmak en sinir olduğum huylarım. Beyin-zayıflama ilişkisi üzerine kitaba başladım, onu bile yarım bıraktım. Ki konulu bir kitaba başlayıp yarım bıraktığım vaki değildir, kilolar söz konusu olunca o bile sıktı beni :)

Motivasyonumu kaybettim hükümsüzdür, bulanların görenlerin müdüriyete başvurması rica olunur :))))

bugün sabah erkenden spor salonuna gittim 75 dk spor yaptım.herşey gayet güzeldi ama öğleden sonra yeni bebekleri olmuş bi arkrabamıza gittim bir sürü ikram vardı ama yine de çok kaçırmadım.
sabah:domatesli peynirli yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:2 diyet bisküvi
öğle:2 adet kuru pasta
akşam:5-6 yk kapuska
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 yeşil elma

istersen ben koyayım baharcım..kilolarımızda yakın..gerçi ben ozamanlar şimdiki kg degildim..
benm hayalim de hiç gelinlik modeli olmamıstı..diktirmeye gittigimde tamamen ustaya bıraktım işi..
bana yakısanı yapın dedim ve sonuç mükemmel oldu yani olmuş:))
gören herkes cok begenmişti..
iyi akşamlar güzel bayanlar nasılsınız hürremi kimler izler ben bayılıyorum tek dizim desem yeridir
ayyy bir ben izleyemiyorum sanırım su diziyi..
çocuklar duymasını izliyorum bazen sen düşün halimi
evet beni anlıyorsun ececigim..belki çocugum olunca benmde günlerim çabuk geçer baska avuntularım olur..
ama o zamanda dedgin gibi anane teyze sevgisinden yoksun olacak..eşimin babası vefat etmiş yani burada bir dedesi bile olmayacak onu parka götüren
ahh ahh anneler ilkokul mezunu olsa ne olur canım..onlardaki bilgi,beceri..bizde yarısı kadar olsak keşke..

ayy bana getir meleklerini..şöyle doya doya seveyim..
burada bende senin yavruların gibiyim kimle az samimi olsam bana da gelin bana da gelin diyorum
ne de olsa yaralı kuşum
cnm rabbim tez zamanda kavustursun
amin canım
İnşallah Rabbim en güzelini en iyisini nasip etsincanım.

Canım belliki zor günler geçiriyosun inşallah biran önce moralin düzelir aileden uzak olmak çok zordur.

evet banucum öyle zorki hersey..ve de gün geçtikçe daha da zorlaşıyor..
daha 24 saat bile olmadan özledim ben

Selam kızlarrrrrrrrrrrrr :122: :122:

Sülüman başlamadan bir uğrayayım dedim
Dünden beri baya bir geçmiş birikmiş onuda bir çırpıda okdum
Bugün benim günüm çok iyi geçti. Beslenme konusunda da hiç taviz vermedim ama cuma günü için garanti veremem elimden geleni yapacağım inşallah

İyi geceler ceco..

Pürüz var demişsin umarım önemli bişey değildir..

Sorma dün eşimin maillerine bir göz atarken ( ki kendi her zaman gir bak bakalım yeni mail gelmişmi der )bir sohbet sitesinden mail gördüm üstelik 1 değil 4 tane :26: siteye girip kadınlarıda görünce kim tutar beni adama anında saydım meğer spam mesajıymış ama ben nasıl gözüm döndüyse adamı dinlemek bile istemedim az daha adamı kapı önüne koyuyordum
En sonunda beni zorla bilgisayar başına oturtup spam olduğunu ispatladıda adam şerrimden kurtuldu hatta aynı mesajlar şirketteki sekretere kadar gelmiş eşimde demiş sorma Banu dün o mesaj yüzünden beri haşladı valla zor kurtuldum diye
Anam ben bile kendime şaştım çünkü hayatta kıskanmam derdim
Ben bu adamı seviyormuşum meğer eşim bile şaşırdı sen böyle şey yapmazdın yoksa bu zayıflama çabalarımı sinirlerini bozdu diye ama şükür ne zayıflamaktan vazgeçtim nede eşimin öyle bir durumu yokmuş

eve t ceco ben de merak ettim önemli değildir inşallah
iyi geceler

YOk yok önemliydi ama önemini kaybetti
Çok iyisiniz hepiniz yaa kendi canınızdanmışım gibi beni merak etmeniz o güzel yüreklerinizin sadece bir ıspatı daha bana göre
İyiki varsınız ve iyiki sizleri tanıma şansını Rabbim bana verdi

Herkese hayırlı geceler benim bugünüm üzgün geçti eski binamda çok sevdiğim bir abla vardı onun ölüm haberini aldım oraya gittim dünya ne kadar kısa insan böyle durumlarda anlıyor.

Canım hepinizin başı sağ olsun. Rabbim sabır versin geride kalanlara ve Ölen ablanın mekanını cennet etsin ... Aminnnn

Eki Görüntüle 342207 Eki Görüntüle 342208
Hepinize hayirli geceler . Yarin görüsürüzzz...

Paylaşımın için çok teşekkür ederiz canım Allah dualarını ve güzel dileklerini kabul etsin canım

Ablacığım bütün dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun inşallahda tez zamanda kendini toparlama fırsatın olur
Asıl biz teşekkür ederiz ki senin gibi yüreği güzel bir Abla bizlere yarenlik ediyor bu zorlu yolda. Tabiki bizlerde her daim sana destek olacağız

Canım seni okadar iyi anlıyorum ki benim 13 sene oldu evleneli ama hala her sene ayrılırken içim cız ediyor ve hep göz önünden ayrıldıklarında gözyaşlarımı tutamıyorum.
Ben artık hep Rabbime dua ediyorum benden uzakta olsalar sağlıklarını daim eyle onlara uzun ömürler ver diye
Uzakta olsa sağlar ve senede bir yada iki de olsa onları görme imkanı bulacağız inşallah

Umarım şu an çok daha iyisindir canım iddadaşım üzülme dayanamam bak bende bir an önce kendini toparlayıp tekrar eski neşenle aramıza dön

Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlı ve güzel şeylerle karşılaşırsın bundan sonra
Bende dün adamı boşuyordum az daha ama benimki yanlış alarmmış
Allah yuvanı daim ve huzurlu kılar inşallah ... Aminnn
Hepimiz sağlıklı, zayıf ve huzurlu bir hayat yaşarız inşallah .. Aminnnnnnnnn

Maaşallah çok güzel olmuş darısı bizlerin başına ben onun başladığı kiloya düşsem bile benim için süper olurdu

Rabbim hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah Karar vermek te zor Allah yardımcınız olsun ... Aminnn

Maaşallah yaa ne güzel valla ben tam 30 kilo versem daha ne isterim :122: bende pazartesi günlerini sevmiyorum küçüklükten beri pazartesi sanki direk depresyona sebep oluyor hani yolun başındasın iki gün sonra kesin pes edersin gibilerinden ben istesemde pazartesi günleri için plan bile yapmam genelde ister istemez

Umarım hepimiz başladığımız bu yolculuğu zaferle bitiririz inşallah ... Aminnn

Tombulkelebekim gelinlik modelleri baktığını söylemişsin ya bu forumda evlilik bölümünde gelinlikli resimlerini paylaşanlarında bölümü var istersen bir oraya bak canım bir sürü modeli vardı

hayirli aksamlar canlarim
bugünkü menümü yazayim ve gecmise dalayim :)

sabah:
1 posiyon mercimek corbasi
2 adet kuru kayisi
1 adet kuru incir

öglen: iki kase keskek yemegi

aksam 1 elma ,keskegi dengelesin diye düsündüm ama aciktim yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…