Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam fıstıklarrrrrrrrrrr
sözde evime geldim artık daha çok girerim dedim ama nerdeeeee
sabahın 6sında kalkıp 7de yollara düşüyorum 1 saat yol sürüyor
okuldaki ses cabası derken eve yine yorgun argın geliyorum
bu kezde oğlumun istekleri ve özlem giderme derken vakit bulamıyorum
sizleri çok özledim ve bir o kadarda ihtiyacım var ama zamanım yok
yediklerime dikkat edemiyorum ama birşeyde yemiyorum açıkçası
ben cumaları bildirim yapamayacağım çünkü anlattığım gibi durum
yarın boş günüm perşembeleri bildirsem olur değil mi?
bilemiyorum ne oldu son durum gerçi bu ara regl zamanımda geldi ama bakalım
inşallah yarına girerim fıstıklar

Canım Allah yardımcın olsun Ya bence listeden cıkma perşembe akşamından da olsa bildirimini yap.
Bu arada özledik senlede sohbet etmeyi yaa
Olmadı sen bana özelden yaz ben cuma günü bildirini senin yerine yaparım nasılsa karışıklık olma ihtimali sıfır arada büyük fark var

kendini özletme canim bir 5 dak. olsun girmeye calis
günün yorgunlugundan pek aktif de olamasam bile ,aksam geldigimde göremedigim nikler olunca merak ediyorum
dietinide insallah kisa zamanda kaldigin yerden devam edersin canim

özlemcim aklımdasın hep naptın oğluşun naptı alıştımı bakan bayana
erkenden çıkıp geç geliyorsun Allah yardım etsin canım
bildirim işini bence de perşembe akşam yapabilirsin yada ceconun dediği gibi biz de yaparız istersen canım

cnm merak etmistim seni gelip arada bize haberdar et cnm zamanla hersey yerine oturdumu senin beslenmen düzelir rabbim yardimcin olsun
okuladaki arkadaslarin ne dediler zayiflamana

Son düzenleme:
Allaha emanet olun canlarim
gecmisi okudum ama kendi kendime icimden cevaplarda söyledim amma velakin yorgunluktan tuslara basamiyorum
gidip yatayim insallah

kizlar su ayeti kerimeyi paylasasim geldi

Ey Rabbimiz ! Bizi sana boyun eğenlerden kıl . Neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar , bize ibadet usullerimizi göster , Tevbemizi kabul et ; zira , tevbeleri çokça kabul eden , çok merhametli olan ancak Sensin.'
( Bakara 128 )

amin insallah, haydin hayirli geceler..Allaha emanet olun

Valla çok iyi olur canım görmek isterim. Bende bu kiloyla gelin olmam olamam hayallerim bu şekilde değil en fazla 90 olmalıyım zaman var daha veririm diye düşünüyorum inşallah tabiki

Tombulkelebekim gelinlik modelleri baktığını söylemişsin ya bu forumda evlilik bölümünde gelinlikli resimlerini paylaşanlarında bölümü var istersen bir oraya bak canım bir sürü modeli vardı

Aaa öylemi hemen bakayım ben hiç dikkat etmemişim

Özlemcim canım bu aralar koşturmalı geçiyor zamanın bizlerde seni özlüyoruz burda aralarda genede uğra canım.

aminnn insallah cnm

Sabah
2 dilim ekmek 1 yumurta peynir 2 zeytin domates salatalık şekersiz çay.
Öğlen
1 tane tost diet cola.
Ara
10 badem 1 ufak portakal.
Akşam
Pırasa yemeği 1 dilim ekmek 2 kepçe tarhana çorbası yoğurt salata.
Ara
10 badem 5 fındık az yabanmersini kuru dut.

Arkadaşlar yediklerim çokmu olmuş sizce ayça kaya dieti yapıyorum ama ara öğünler bazen tam onun dediği gibi olmuyor.

Paylaşımın için çok teşekkür ederiz Sana iyi geceler
Allaha emanet ol ve kendine iyi bak canım

cnm ben yorum yapayim hmm pirasa yemegi princlimi bulgurlumu
ve ekmek yemissin ve tarhana corbasi undan yapiyliyor oda kac ekmek yerine geciyor ben bilmiyorum ama bana cok geldi aksam yemegin

Bence yediklerin çok değil ama yinede tecrübelilere de danışmak lazım

Ya bu arada bende bugün Profit'in daha evvel paylaştığı Ayranlı detoksu yapıyorum tuvaletle akraba oldum bugün resmen.
Bakalım cuma günü ne çıkacak tartıda :122: çok merak ediyorum doğrusu ama tartıyada cıkmadım dün geceden beri banada süpriz olsun
Bu arada Ayran karışımın tadı çacıktan varksız ama tabi iki saatte bir içince herhalde yarından sonra büyük bir süre çacık yimem

Canım kolay gelsin..Bayağı yoğun ve yorgun oluyorsun haklı olarak...
Yol eziyeti,çocuk gürültüsü hiç bişey yapmasanda çok yoruyor insanı...
PErşembe tabiiki olur bildirim için..

Umuttçuğum neyin var.?.Sadece zayıflayamama dır umarım..
sanki beni anlatmışsın.ertelemek için hep bahane bulmak veya bahaneleri uzatmakta üstüme yoktur.:)
O yüzden şişmanız zaten ve burdayız..:)
Ben takmamaya çalışıyorum artık yoksa akıl sağlığımı kaybedeceğim kendime olan güvenimi kaybettim bari yarım olan aklımdan olmayayım..
Tatil fena vurdu benide.:)Hala toparlanamdım.. yarın yaprak sarıp yeyip perşembe günü başlamayı düşünüyorum.. şimdilik ama.:))

Daha sık gel özletme kendini..

Bugün bağlama kursunun ilk günüydü muhtemelen son günü olacak..
Kendimi orda çok eğreti hissettim.. sonra bir sürü üzüldüm..

Büyük umutlarla çok fazla isteyerek başladım ama olmayacak sanırım..

cnm ben yorum yapayim hmm pirasa yemegi princlimi bulgurlumu
ve ekmek yemissin ve tarhana corbasi undan yapiyliyor oda kac ekmek yerine geciyor ben bilmiyorum ama bana cok geldi aksam yemegin
Öylemi diyosun toksincim yemek pirinçsiz sayılırdı çok az koydum bir fiske kadar.Ayça kayanın dietini yapıyorum onda akşam hem sebze hem çorba hem ekmek var artık çorbayı içmesemmi acaba.
Bu havada nasıl detoks dieti yapıyosun tebrikler valla.

Cecocuğum dün aksiyon vardı haneninizde öylemi.? :)

Olsun arada ister,iyi gelir hareket.

cnm neden öyle diyorsunki daha yolun basindasin
yarin persembe aaa ben cuma diye heyacan yapmistim

Yenacım neden ilk günden pes etti canım hiç sana göre bişey değil bu bence vazgeçme bende çocukken gitmiştim tek öğrendiğim oy oy eminemdi zavallı evimizin altında elektrikci bir abi vardı severdi bizide habire ona çalardım ıyy adamcaz neler çekmiş benden o kadar kötüydüm ben ama inanıyorum sen yaparsın gibi geliyor.

İnşallah canım :) Kafasına koyan yapıyor, vazgeçsem şu ertelemelerden... Burada oldukça umut var yine de :)) Hepimiz için...
Kolay gelsin Özlemciğim. İlk günler daha zor olur tahminimce, biraz zaman geçip bu tempoya alıştıkça daha sık girersin umarım, şimdilik de perşembe günleri ile idare ederiz ne yapalım :))

Canımm, gel dedin, dıuydum geldim bak :)) En önemli sorunumuz zayıflayamamak olsa keşke :)) Yeme bozukluğu bir sonuç aslında, o sonuca sebep olana çözüm bulmalı asıl. Neyse derin mevzular bunlar... Destek bulabilmek çok değerli, o yüzden buryı yazıştığım diğer platformlardan daha çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…