selam fıstıklarrrrrrrrrrr
sözde evime geldim artık daha çok girerim dedim ama nerdeeeee
sabahın 6sında kalkıp 7de yollara düşüyorum 1 saat yol sürüyor
okuldaki ses cabası derken eve yine yorgun argın geliyorum
bu kezde oğlumun istekleri ve özlem giderme derken vakit bulamıyorum
sizleri çok özledim ve bir o kadarda ihtiyacım var ama zamanım yok
yediklerime dikkat edemiyorum ama birşeyde yemiyorum açıkçası
ben cumaları bildirim yapamayacağım çünkü anlattığım gibi durum
yarın boş günüm perşembeleri bildirsem olur değil mi?
bilemiyorum ne oldu son durum gerçi bu ara regl zamanımda geldi ama bakalım
inşallah yarına girerim fıstıklar
istersen ben koyayım baharcım..kilolarımızda yakın..gerçi ben ozamanlar şimdiki kg degildim..
benm hayalim de hiç gelinlik modeli olmamıstı..diktirmeye gittigimde tamamen ustaya bıraktım işi..
bana yakısanı yapın dedim ve sonuç mükemmel oldu yani olmuş:))
gören herkes cok begenmişti..
Tombulkelebekim gelinlik modelleri baktığını söylemişsin ya bu forumda evlilik bölümünde gelinlikli resimlerini paylaşanlarında bölümü var istersen bir oraya bak canım bir sürü modeli vardı
Özlemcim canım bu aralar koşturmalı geçiyor zamanın bizlerde seni özlüyoruz burda aralarda genede uğra canım.selam fıstıklarrrrrrrrrrr
Allaha emanet olun canlarim
gecmisi okudum ama kendi kendime icimden cevaplarda söyledim amma velakin yorgunluktan tuslara basamiyorum
gidip yatayim insallah
kizlar su ayeti kerimeyi paylasasim geldi
Ey Rabbimiz ! Bizi sana boyun eğenlerden kıl . Neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar , bize ibadet usullerimizi göster , Tevbemizi kabul et ; zira , tevbeleri çokça kabul eden , çok merhametli olan ancak Sensin.'
( Bakara 128 )
amin insallah, haydin hayirli geceler..Allaha emanet olun
Allaha emanet olun canlarim
gecmisi okudum ama kendi kendime icimden cevaplarda söyledim amma velakin yorgunluktan tuslara basamiyorum
gidip yatayim insallah
kizlar su ayeti kerimeyi paylasasim geldi
Ey Rabbimiz ! Bizi sana boyun eğenlerden kıl . Neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar , bize ibadet usullerimizi göster , Tevbemizi kabul et ; zira , tevbeleri çokça kabul eden , çok merhametli olan ancak Sensin.'
( Bakara 128 )
amin insallah, haydin hayirli geceler..Allaha emanet olun
Sabah
2 dilim ekmek 1 yumurta peynir 2 zeytin domates salatalık şekersiz çay.
Öğlen
1 tane tost diet cola.
Ara
10 badem 1 ufak portakal.
Akşam
Pırasa yemeği 1 dilim ekmek 2 kepçe tarhana çorbası yoğurt salata.
Ara
10 badem 5 fındık az yabanmersini kuru dut.
Arkadaşlar yediklerim çokmu olmuş sizce ayça kaya dieti yapıyorum ama ara öğünler bazen tam onun dediği gibi olmuyor.
Sabah
2 dilim ekmek 1 yumurta peynir 2 zeytin domates salatalık şekersiz çay.
Öğlen
1 tane tost diet cola.
Ara
10 badem 1 ufak portakal.
Akşam
Pırasa yemeği 1 dilim ekmek 2 kepçe tarhana çorbası yoğurt salata.
Ara
10 badem 5 fındık az yabanmersini kuru dut.
Arkadaşlar yediklerim çokmu olmuş sizce ayça kaya dieti yapıyorum ama ara öğünler bazen tam onun dediği gibi olmuyor.
Merhaba arkadaşlar. Geçmişi okudum, birçok da alıntı yaptım, yazdım ama gönderemedim, saatler sonra bilgisayar başına oturunca alıntılarım da gitti. Tam da melankolik modumdaydım, güzel güzel yazmıştım ama gitti, ne yapalım :)
Bugün itibariyle +300'deyim ben, tatil sonrası hala toplanamadım. Biraz da canım sıkkın, hevesim yok pek. Önümüzdeki haftaya bağladım umutlarımı, temiz bir başlangıç yapayım diye. Neden hep böyledir acaba? Kafamın bir tarafında "dur önümüzdeki haftaya kadar ne yesem kardır" diye düşünürdüm eskiden. Şimdi daha kontrollü yiyorum, öyle saldırmıyorum ama gene de kaçamaklar yapabilmek, kendimi sıkmamak daha kolayıma geliyor.
Kuzenimle yaşıtız (dayımın kızı), o benden erken evlendi, erken bebek sahibi oldu, erken kilolandı. Yani 22-23 yaşlarında ben 36-38 bedenken o benim şimdiki kilolarımdaydı. Sanırım 5-6 sene de bu kilolarda kaldı. Sonra rolleri değiştik, ben kilo aldıkça o inceldi. Çok sık görüşemiyoruz ama yaklaşık 15 yılın bilançosu böyle. Uzattım gene diyeceğim şu; 2 sene kadar önce görüştüğümüzde ona nasıl kilo verdiğini ve almadığını sormuştum. Bana dedi ki; "sık sık karar verip diyete başlıyor, bazen de iyi sonuçlar alıyor, sonra gene başa dönüyordum. Bir gün gene Çarşamba sabahı aynı duygularla zayıflamaya karar verdim ve Çarşamba öğleden sonra diyete başladım. İlk defa diyete başlamak için Pazartesi'yi beklememiştim, işte o benim en kararlı ve son başlangıcım oldu, o başlangıçla 7-8 ayda 25 kilo, ardından 6 ayda 5 kilo daha, toplam 30 kilo verdim" demişti. Az yemek ve bol spor ikilisiyle başarmış kilolarını vermeyi.
Zaten formülü hepimiz biliyoruz da mesele uygulamak. Ben hala başlamak için ertesi günü ya da ertesi haftayı bekliyorum, o kararlılığa, o dönüm noktasına ulaşamadım henüz, ulaşabilecek miyim ona da emin değilim :) Azla yetinmek, "bari 75 olsam demek", birşeyleri yarım bırakmak en sinir olduğum huylarım. Beyin-zayıflama ilişkisi üzerine kitaba başladım, onu bile yarım bıraktım. Ki konulu bir kitaba başlayıp yarım bıraktığım vaki değildir, kilolar söz konusu olunca o bile sıktı beni :)
Motivasyonumu kaybettim hükümsüzdür, bulanların görenlerin müdüriyete başvurması rica olunur :))))
Öylemi diyosun toksincim yemek pirinçsiz sayılırdı çok az koydum bir fiske kadar.Ayça kayanın dietini yapıyorum onda akşam hem sebze hem çorba hem ekmek var artık çorbayı içmesemmi acaba.cnm ben yorum yapayim hmm pirasa yemegi princlimi bulgurlumu
ve ekmek yemissin ve tarhana corbasi undan yapiyliyor oda kac ekmek yerine geciyor ben bilmiyorum ama bana cok geldi aksam yemegin
Bu havada nasıl detoks dieti yapıyosun tebrikler valla.Bence yediklerin çok değil ama yinede tecrübelilere de danışmak lazım
Ya bu arada bende bugün Profit'in daha evvel paylaştığı Ayranlı detoksu yapıyorumtuvaletle akraba oldum bugün resmen.
Bakalım cuma günü ne çıkacak tartıda :122: çok merak ediyorum doğrusu ama tartıyada cıkmadım dün geceden beri banada süpriz olsun
Bu arada Ayran karışımın tadı çacıktan varksız ama tabi iki saatte bir içince herhalde yarından sonra büyük bir süre çacık yimem
Bugün bağlama kursunun ilk günüydü muhtemelen son günü olacak..
Kendimi orda çok eğreti hissettim.. sonra bir sürü üzüldüm..
Büyük umutlarla çok fazla isteyerek başladım ama olmayacak sanırım..
Yenacım neden ilk günden pes etti canım hiç sana göre bişey değil bu bence vazgeçme bende çocukken gitmiştim tek öğrendiğim oy oy eminemdi zavallı evimizin altında elektrikci bir abi vardı severdi bizide habire ona çalardım ıyy adamcaz neler çekmiş benden o kadar kötüydüm ben ama inanıyorum sen yaparsın gibi geliyor.Bugün bağlama kursunun ilk günüydü muhtemelen son günü olacak..
Kendimi orda çok eğreti hissettim.. sonra bir sürü üzüldüm..
Büyük umutlarla çok fazla isteyerek başladım ama olmayacak sanırım..
İnşallah canım :) Kafasına koyan yapıyor, vazgeçsem şu ertelemelerden... Burada oldukça umut var yine de :)) Hepimiz için.....Maaşallah yaa ne güzel valla ben tam 30 kilo versem daha ne isterim :122: bende pazartesi günlerini sevmiyorum küçüklükten beri pazartesi sanki direk depresyona sebep oluyor hani yolun başındasın iki gün sonra kesin pes edersin gibilerindenben istesemde pazartesi günleri için plan bile yapmam genelde ister istemez
Umarım hepimiz başladığımız bu yolculuğu zaferle bitiririz inşallah ... Aminnn
Kolay gelsin Özlemciğim. İlk günler daha zor olur tahminimce, biraz zaman geçip bu tempoya alıştıkça daha sık girersin umarım, şimdilik de perşembe günleri ile idare ederiz ne yapalım :))selam fıstıklarrrrrrrrrrr
...Umuttçuğum neyin var.?.Sadece zayıflayamama dır umarım..
sanki beni anlatmışsın.ertelemek için hep bahane bulmak veya bahaneleri uzatmakta üstüme yoktur.:)
O yüzden şişmanız zaten ve burdayız..:)
Ben takmamaya çalışıyorum artık yoksa akıl sağlığımı kaybedeceğim kendime olan güvenimi kaybettim bari yarım olan aklımdan olmayayım..
Tatil fena vurdu benide.:)Hala toparlanamdım.. yarın yaprak sarıp yeyip perşembe günü başlamayı düşünüyorum.. şimdilik ama.:))
Daha sık gel özletme kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?