Öylemi diyosun toksincim yemek pirinçsiz sayılırdı çok az koydum bir fiske kadar.Ayça kayanın dietini yapıyorum onda akşam hem sebze hem çorba hem ekmek var artık çorbayı içmesemmi acaba.
Bu havada nasıl detoks dieti yapıyosun tebrikler valla.
Bugün bağlama kursunun ilk günüydü muhtemelen son günü olacak..
Kendimi orda çok eğreti hissettim.. sonra bir sürü üzüldüm..
Büyük umutlarla çok fazla isteyerek başladım ama olmayacak sanırım..
Haklısın canım yarına kendime sebze çorbası yapıyım.cnm ben corbamini tamtahil unundan yapiyorum yada yulaftan yani beyaz un yaglarimizi sisiriyor yani corbayi birakma tarhanada cok un var baska corba icebilirsin cnm ben corbalardan kaciyorum kendim yapmassam
anaaa bu senmisin yenoşşşş :26::26: şaşırdım tabide normaldir böyle hissetmekte e az bir hafta ver kendine benceBugün bağlama kursunun ilk günüydü muhtemelen son günü olacak..
Kendimi orda çok eğreti hissettim.. sonra bir sürü üzüldüm..
Büyük umutlarla çok fazla isteyerek başladım ama olmayacak sanırım..
cnm ben corbamini tamtahil unundan yapiyorum yada yulaftan yani beyaz un yaglarimizi sisiriyor yani corbayi birakma tarhanada cok un var baska corba icebilirsin cnm ben corbalardan kaciyorum kendim yapmassam
Yenacım neden ilk günden pes etti canım hiç sana göre bişey değil bu bence vazgeçme bende çocukken gitmiştim tek öğrendiğim oy oy eminemdi zavallı evimizin altında elektrikci bir abi vardı severdi bizide habire ona çalardım ıyy adamcaz neler çekmiş benden o kadar kötüydüm ben ama inanıyorum sen yaparsın gibi geliyor.
Canımm, gel dedin, dıuydum geldim bak :)) En önemli sorunumuz zayıflayamamak olsa keşke :)) Yeme bozukluğu bir sonuç aslında, o sonuca sebep olana çözüm bulmalı asıl. Neyse derin mevzular bunlar... Destek bulabilmek çok değerli, o yüzden buryı yazıştığım diğer platformlardan daha çok seviyorum
anaaa bu senmisin yenoşşşş :26::26: şaşırdım tabide normaldir böyle hissetmekte e az bir hafta ver kendine bence
ee böyle tarhananın bile ununu hesaplarsan hedefine ulaşırsın tabi maşallah yaaa ben bunları hiiiiçççç düşünmembravo sana toksincimmm
Cecocuğum dün aksiyon vardı haneninizde öylemi.? :)
Olsun arada ister,iyi gelir hareket.
cnm neden öyle diyorsunki daha yolun basindasin
yarin persembe aaa ben cuma diye heyacan yapmistim
yenoşş benide cuma günkü listeye benide alllllllllllllll lüffennnn sana şarkıda söylerimmmsabahtan beridir düşünüyom ben bu hatuna ne dicektim diye :26::26::26:şimdi aklıma geldi zuhahhahahaha diye kendime gülesim varrrr
Böyle düşünme yenacım ben seni tanımadan(yüzyüze)seni kendimi örnek alıyorum bence sen bir çok şeyi başarmış bir insansın eşinde çok doğru söylemiş bak ne güzel çocuklar yetiştiriyosun...valla pes ettim banucuğum...Tutarken bile zorlandım yani göbeğimden koca memelerden..
Çok iyi olurdu yönüm değişirdi ama yok kararım kesin.
Bayağı oldu duyduğum ve onayladığım bir cümle..Amacı olmayan kişiler şişmanlar
Çok doğru geldi bana bu sözler..
4 şubat doğum günümdü çocuklar yattıktan sonra eşimle konuşuyoruz ben birden çok duygulandım..
Dedimki eşime şuraya bak kaç yaşındayım yarın öbürgün ölürsem bırakacağım hiç birşey yok ne diye anarlar beni..Sürekli keşkelerle yaşadım hala yaşıyorum..
eşimde dediki işte senin bırakacağın en muhteşem iki şey içerde uyuyor amacınsa yine onlar...Yani amaçsızım deme dedi..
Çok doğru söyledi ama ben hiiç ikna olmadım..
Toksinciğim bugün kızından bahsetmişsin yaa.Çok güldüm ama tersini yapıyoruz dediğin için..
birde gözümün önüne geldi fıstık.:)
Çocukların inadı insanı kahrediyor zaten..
benim veletcan da senin kızın yaşındayken izlemezdi artık abi oldu oğlum.:)şimdi sevdiği çizgifilmleri izliyor hatta caillou nun mesela saat kaçta başladığını bile tahmin ediyor anne açalım caillou başlamıştır diyor...
aaaaa iki gündür kuduruyorum şu çizelgemi yapamadımmmmmmm
valla pes ettim banucuğum...Tutarken bile zorlandım yani göbeğimden koca memelerden..
Çok iyi olurdu yönüm değişirdi ama yok kararım kesin.
Bayağı oldu duyduğum ve onayladığım bir cümle..Amacı olmayan kişiler şişmanlar
Çok doğru geldi bana bu sözler..
4 şubat doğum günümdü çocuklar yattıktan sonra eşimle konuşuyoruz ben birden çok duygulandım..
Dedimki eşime şuraya bak kaç yaşındayım yarın öbürgün ölürsem bırakacağım hiç birşey yok ne diye anarlar beni..Sürekli keşkelerle yaşadım hala yaşıyorum..
eşimde dediki işte senin bırakacağın en muhteşem iki şey içerde uyuyor amacınsa yine onlar...Yani amaçsızım deme dedi..
Çok doğru söyledi ama ben hiiç ikna olmadım..
Geçmiş doğum günü kutlu olsun canım. Mutlu ve şanslı olur umarım yeni yaşın, her şey gönlünce olur.
Eki Görüntüle 342927
Üretmek insanı güçlü kılan bir şey, hele kadınları. Çeşitli sebeplerden üretemiyor ya da ürettiklerimizin farkında olamıyorsak amaçsız, mutsuz hissediyoruz işte kendimizi. Ama ben hedeflerimi küçülteli epey oldu Yenacığım; sağlık olsun, huzur olsun kafi diyorum. Bir zamandır bunları da bulamıyorum etrafımda, bunalıyorum. Aman senin de yazdığın gibi havalar mı sıkıyor nedir, bir iki gündür daha melankolik takılıyorum :))
Madem başlama uymadı sana, hazır hızını almışken Fransızcayı dene?
Baharcığım, Onurla birlikte olan fotonu albümüne eklesen keşke görsem bende feysim yok ya benim görmedim sizi hiç..
Sonra yine silersin istersen albümden olurmu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?