Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ben corbamini tamtahil unundan yapiyorum yada yulaftan yani beyaz un yaglarimizi sisiriyor yani corbayi birakma tarhanada cok un var baska corba icebilirsin cnm ben corbalardan kaciyorum kendim yapmassam

Anladığım kadarıyla ortam sana uymadı? Bazen çok heveslenince hayal kırıklığı daha fazla oluyor, bir-iki sefer daha şans versen? Bazen zorla başlayıp devamında alışıyoruz, seviyoruz bile. Kaldı ki, sen seve isteye başladın, hoşuna gitmeyen her neyse zamanla alışmaz mısın?

anaaa bu senmisin yenoşşşş :26::26: şaşırdım tabide normaldir böyle hissetmekte e az bir hafta ver kendine bence

cnm ben corbamini tamtahil unundan yapiyorum yada yulaftan yani beyaz un yaglarimizi sisiriyor yani corbayi birakma tarhanada cok un var baska corba icebilirsin cnm ben corbalardan kaciyorum kendim yapmassam

ee böyle tarhananın bile ununu hesaplarsan hedefine ulaşırsın tabi maşallah yaaa ben bunları hiiiiçççç düşünmembravo sana toksincimmm

valla pes ettim banucuğum...Tutarken bile zorlandım yani göbeğimden koca memelerden..
Çok iyi olurdu yönüm değişirdi ama yok kararım kesin.

Bayağı oldu duyduğum ve onayladığım bir cümle..Amacı olmayan kişiler şişmanlar
Çok doğru geldi bana bu sözler..

4 şubat doğum günümdü çocuklar yattıktan sonra eşimle konuşuyoruz ben birden çok duygulandım..
Dedimki eşime şuraya bak kaç yaşındayım yarın öbürgün ölürsem bırakacağım hiç birşey yok ne diye anarlar beni..Sürekli keşkelerle yaşadım hala yaşıyorum..
eşimde dediki işte senin bırakacağın en muhteşem iki şey içerde uyuyor amacınsa yine onlar...Yani amaçsızım deme dedi..
Çok doğru söyledi ama ben hiiç ikna olmadım..

Son düzenleme:

Öyle tursariciğim ya fenayım bu akşam..

Sen nasılsın.?

Banucuğum valla detoks her havada zordur herhalde sonuçta açımmmmmmmmm
Allahtan iki günlük birşey de fazla yormayacak. Yoksa bende yapamazdım çünkü fenalık geliyor tek tip uzun süre beslenmek zorunda kalınca inşallah cuma bildirimime de yansır bu açlığım

Cecocuğum dün aksiyon vardı haneninizde öylemi.? :)

Olsun arada ister,iyi gelir hareket.

Hemde ne aksiyon ama dediğin gibi arada aksiyon iyidir sonrasında insan daha yakın oluyor dünden beri eşim daha bir düşkün oldu hani meğer ben onu nekadar seviyormuşumda onun haberi yokmuş hesabı
Bakalım kaç gün sürecek olsun bir aksiyon daha yaratırım nasılsa

Bu arada kızlar bana müsaade ufaklık huysuzluk yapmaya başladı artık uykusuzluktan ama ille bizimle yatacak
Yarın akşam görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun
Hepinizi kocaman öpüyorum

yenoşş benide cuma günkü listeye benide alllllllllllllll lüffennnn sana şarkıda söylerimmm sabahtan beridir düşünüyom ben bu hatuna ne dicektim diye :26::26::26:şimdi aklıma geldi zuhahhahahaha diye kendime gülesim varrrr

cnm neden öyle diyorsunki daha yolun basindasin
yarin persembe aaa ben cuma diye heyacan yapmistim

Toksinciğim bugün kızından bahsetmişsin yaa.Çok güldüm ama tersini yapıyoruz dediğin için..
birde gözümün önüne geldi fıstık.:)
Çocukların inadı insanı kahrediyor zaten..
benim veletcan da senin kızın yaşındayken izlemezdi artık abi oldu oğlum.:)şimdi sevdiği çizgifilmleri izliyor hatta caillou nun mesela saat kaçta başladığını bile tahmin ediyor anne açalım caillou başlamıştır diyor...

ee böyle tarhananın bile ununu hesaplarsan hedefine ulaşırsın tabi maşallah yaaa ben bunları hiiiiçççç düşünmembravo sana toksincimmm [/QUOTE]

tsk cnm ama daha verecek 10 kg var bu yaza izine 65 altinda gitmek istiyorum

Tamam canım..ne söyleyeceksin istek kabul ediyormusun.?.:)

Böyle düşünme yenacım ben seni tanımadan(yüzyüze)seni kendimi örnek alıyorum bence sen bir çok şeyi başarmış bir insansın eşinde çok doğru söylemiş bak ne güzel çocuklar yetiştiriyosun...

cnm cocuk büyütmek cok zormus aksam yemeginde esim pilav tabagi koydu önüne bunu yeme bu ablanin dedi yicem dedi ve pilavi yedi ablasini rahat birakmiyor ablasida anneye gitme sakin diyor gidiyorummm diyor yani herseyi tersine cok sabirli olmak gerekiyor

Son düzenleme:
Baharcığım, Onurla birlikte olan fotonu albümüne eklesen keşke görsem bende feysim yok ya benim görmedim sizi hiç..
Sonra yine silersin istersen albümden olurmu.?

Geçmiş doğum günü kutlu olsun canım. Mutlu ve şanslı olur umarım yeni yaşın, her şey gönlünce olur.
Eki Görüntüle 342927

Üretmek insanı güçlü kılan bir şey, hele kadınları. Çeşitli sebeplerden üretemiyor ya da ürettiklerimizin farkında olamıyorsak amaçsız, mutsuz hissediyoruz işte kendimizi. Ama ben hedeflerimi küçülteli epey oldu Yenacığım; sağlık olsun, huzur olsun kafi diyorum. Bir zamandır bunları da bulamıyorum etrafımda, bunalıyorum. Aman senin de yazdığın gibi havalar mı sıkıyor nedir, bir iki gündür daha melankolik takılıyorum :))

Madem bağlama uymadı sana, hazır hızını almışken Fransızcayı dene?

Son düzenleme:

Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..Amin diyorum..Çok zevklisin çiçekler harika içim açıldı .:)

Evde yaptıklarımı çok küçümsüyorum illa dışarıdqa aktif olmayı üretmek olarak algılıyorum..

neysse sende bendensin bu aralar demek.. :)

Güzel günler göreceğiz inşallah.:)

umutçuum,iyileştinizmi artık..Çocuklar nasıl.?

Baharcığım, Onurla birlikte olan fotonu albümüne eklesen keşke görsem bende feysim yok ya benim görmedim sizi hiç..
Sonra yine silersin istersen albümden olurmu.?

Canım tombulkelebek =) albümüne eklemiştim 2-3 fotoğraf ordan görebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…