Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de öyle düşünüyorum, hatta hafif (!) kompleksli olduğumu bile söyleyebilirim. Kızımın sınıf arkadaşlarının yeni tanıştığım anneleri sorduğunda, evden yarı zamanlı işler yaptığımı, şirketin işleri ile ilgilendiğimi söyledim. Halbuki sadece hatır için kırk yılda bir bir kaç sayfa yazıyorum ki, bu da asıl işim değil zaten. Şirket için de bir şey yaptığım yok. Çalışmıyorum, evdeyim, ev kadınıyım demeye dilim varmadı işte

Kararlı olsam pıtır pıtır kiloları versem, çok daha iyi hissedeceğim kendimi eminim, yürüyüşüm bile değişirdi. O yüzden sızlanıp duruyorum kilolar için de. Aslında ne kadar şanslı olduğumuzu hatırlatan olaylar gördüğümüzde utanıyorum,"neye sıkılıyorum ben de" diyorum, ama insanoğlu işte, elimizde olmuyor.

Neyse bu bunalım konuşmaları bir yana bırakıyorum, komik sayılabilecek bir şey anlatayım size. Sakin geçen günümün tek macerasıydı bugün; akşamüzeri para çekmem gerekti, eve yakın ATM cihazları var, Yeliz çıkmadan çocukları bırakıp hızlıca yağmurda yürüdüm oraya. Elimde şemsiyem vardı ama kapüşonum olduğundan açmamıştım. Bir köpek geldi dibime, ama o kadar yaklaştı ve gitmiyor ki tırsmaya başladım, oğlum git bende bir şey yok filan diyorum nafile. Derken bir tanesi daha geldi, biri daha üçü birden burunları bana değecek şekilde etrafımı sardılar. Normalde fazla korkmam ama bu durumda ödüm gaytama karıştı tabiii :)))) Karanlık bir yandan, karşıdaki duraktan seyereden insanlar bir yandan rezil durumdayım. Hoşt moşt demekle olmayınca attım elimdeki şemsiyeyi taa ileriye, kendim de kaçtım ters tarafa. Hemen şemsiyeye koştular ben de kuytu bir yere kaçtım, bekliyorum gitmelerini, biri inatçı çıktı her tarafını yalıyor şemsiyenin, kemik gibi dişliyor filan....

Oğlum için bir ara verdim, devam edeyim :)))) Neyse köpek 3-4 dakika bırakmadı şemsiyemi, aksi gibi öyle değer verdiğim bir şemsiye, bir dünya anısı var, kaliteli de bir şey, saklandığım yerden bekledim, köpek sonunda pes etti, uaklaşınca ben de koşarak selpakla tuttum şemsiyeyi, eve götürüyorum. "Kılıfı yıkayıp, sapını dezenfektanla silerim, içine zaten bir şey olmamıştır" filan diye düşünürken ayyyy o da ne, şemsiyeyi didikleyen köpek gene gelmiş dibime, "ihhyyykk ihhykkkk" filan gibi tuhaf sesler çıkararak gene beni taciz ediyor. Resmen dişliyor giysilerimi. Hızlanarak güvenlik kapısına ulaşabildim, ama köpek hiç ara vermiyor. Güvenliğe "şu köpeği tutar mısınız, girmesin içeri" diyor ve rahat bir nefes alıyorum, bizim bloğa yürürken ne göreyim gene aynı köpek, güvenlik başka tarafa bakarken gene içeri girmiş del gibi koşarak üzerime geliyor. Dayanamayıp ben de koşmaya başlıyorum ve bırakıyorum hijyeni filan bir tarafa, elimle şemsiyenin kılıfını sıyırıp hayvana atıyorum. Resmen ağzına attı çiğnemeye başladı hayvan ya??? Bu arada ben blok kapısına ulaştım, kadının biri bana kibarlık olsun diye kapıyı ardına kadar açmış, köpek apartmana da girecek, "kapat bacımmmm kapaaaat" diyorum Seda Sayan havasıyla. Kabus gibiydi ya, neredeyse asansöre bile binecekti benimle. Olan kılıfa oldu ama şemsiyeyi dezenfektanla temizleyip sabunla yıkadık, kurtardık yani :))) Akşam eşime anlatıyorum, "sen popoyu kurtardığına dua etmiyorsun da şemsiyeye mi seviniyorsun?" diye güldü :))

Geçmiş olsun..ne ilginç ama neden şemsiye.?? Koku yayan şemsiyemi.? :)))
Bu arada seni tebrik ediyorum ben olsam hiiç beklemeden çığlık çığlığa bağırırdım çok korkarım köpeklerden bazen kedilerden bile..
Yürüyüş yaparken uzaktan bir köpek görsem başlıyorum endişelenmeye..

Elimde sadece şemsiye olduğu için ona saldırdılar aslında, çanta taşımıyordum cebime koymuştum 1-2 gerekli parçayı. Şemsiye de askılıkta asılı ve mutfağa yakın, yemek kokusu filan sinmiş olabilir mi diye fikir yürüttüm ben de. Ama beni asıl korkutan regl durumunda olmamdı, son günleri bile olsa bazı hayvanlar kokuya gelebiliyormuş diye duymuştum. Nahoş bir detay olduğu için anlatırken belirtmedim ama şimdi itiraf ediyorum. O manyak, sapık köpecik bu yüzden mi ısrarla beni takip etti bilmiyorum ama, saldırıverecek diye kalbim ağzıma geldi.
Bir de kötü muamele yapamam ben canlılara, yani bir tekme savursam belki giderdi ama bana zarar vermeyene ben de veremem. O sapıkça yaklaştı ben tırsarak uzaklaştım işte :))))

eşine teşekkürlerimi ilet çok güldüm, çok iyi geldi yaa..hahaha..:)

Köpekte sıkı takipçi çıkmış valla..Çok geçmiş olsun...

İkinci mesajımda bende onu yazdım sildim tekrar..regl kokusuna hassas olurmuş köpekler diye duymuştum..
Neyse ucuz kurtulmuşsun...

Epey oluyor tv.de hatırlarsan Billur Kalkavan dı sanırım sarışın bir hatun var..Köpeğiyle bir programda yaşadıklarını bilirmisin bilmem..:)

eşine teşekkürlerimi ilet çok güldüm, çok iyi geldi yaa..hahaha..:)

Köpekte sıkı takipçi çıkmış valla..Çok geçmiş olsun...

Sağol canım :)) Eh benim de hayatımın renkli anıları bunlar işte, düşün artık Billur Kalkavan'ı bilmiyorum ama merak ettim hemen netten izleyip bakayım :)))

Nilüfer sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün Okan Bayülgen medya arkası yapmış oradan görüp izledim ve koptum resmen. Gece gece neşem yerine geldi. Bu neşeyle ben de yatayım artık.

Banu, Yena, Gülma; iyi geceler huzurlu, güzel uykular sizlere :)))

İyi geceler..
gördün demek yeni bir program değil aslında artık nasıl etkilenmişsem..

Bende uyusam iyi olacak yarın erkenden okula gitmem gerek..

Son düzenleme:
Öyle tursariciğim ya fenayım bu akşam..

Sen nasılsın.?
toparlarsın yafff bişey olmaz bir hafta ver kendine yeter zate bilse bağlama çalmayı kursa niye gidesin yavvvvvvvvv

Tamam canım..ne söyleyeceksin istek kabul ediyormusun.?.:)
hazır bağlama demişken bu günlerin revaştaki şarkısı
tabip sen elleme benim yaramı
beni bu dertlere salanı getirrrrrrrrr
kabul etmem bigün eksik olursaaaa
benden bu ömrümü çalanı getir lele
git ara bul getir saçlarını yolgetir ahey ahey ahey aheybaşka

ee böyle tarhananın bile ununu hesaplarsan hedefine ulaşırsın tabi maşallah yaaa ben bunları hiiiiçççç düşünmembravo sana toksincimmm

tsk cnm ama daha verecek 10 kg var bu yaza izine 65 altinda gitmek istiyorum[/QUOTE] ahh ah bende istiyorum ama napalım daha o kadan dirayetli olamadım malesef .......

katılarak gülmek istiyorum hep böyle gitmesin biraz keçibir prenses anlaşılan

çok aradım ama ben onu bulamadım yavvvvvvvvvv:26::26:
geçmiş olsun bu ara köpeklerde bir hal var galiba geçen bende bir köpeciği sevmek istedim sakin bir köpek havladı hafifçe sahibide kızdı .korktuysanız dedi ondan havlamıştır yok dedim meğer arkadan sıyrılarak geçen bir baba oğul varmış onlara bağırmış bizdendir dedi adam çok hassas duyulara sahipler valla
Sağol canım :)) Eh benim de hayatımın renkli anıları bunlar işte, düşün artık Billur Kalkavan'ı bilmiyorum ama merak ettim hemen netten izleyip bakayım :)))

bu biraz siyah beyaz olmuş ama anı anıdır dimi billur ve köpeği fiyaskooooo

Bende havalar soğudukca yeme isteğim artıyor bugün bende doyamadım.
Ece inşallah annenlere kavuşursun sende yazını okurken çocukların ve sewnin için çok duygulandım
ben pek dışarı fln da çıkmıyorum ama gene soğuklardan etkileiyormuyumki:26::26:çok teşekkürler güzle dileklerin içn canım..bi ara oğlum küçükken yaşlılara anane diyordu.bigün yolda dilenci gördük kılığı fln karışık.anane anane diyor gene zor ikna ettim gidip sarılacaktı kadına.

senden ümitliyim bennnnn.haftaya başlayacağım deyip saldırmamak bile bu işi beyinde bitirdiğinini bir göstergesidir bence.azla yetinmek demeylimde gayet mantıklı hedefler koyuyorsun diyelim.

benimkiler şubat tatili ve yazın görüyor dede,annane,babanne...bunada şükür diyeim.demek sende benimkiler gibisin:)))bana da gelin banada gelin diyorsun:)))bende girişken değilim fazla.normalde çalıştığım için komşumda yok sayılırdı.şimdi eve kapanınca eksikliğini çok hissediyorum.candan 1 kişi olsa yetecek moral olacak bana ama yok malesef.arada buluştuklarım var ama çaya geliyorum diyebileceğim kişiler uzak olduğu içni olmuyor.evde yalnızım.iyiki sizler varsınız

ay ne sırnaşık bir köpekmiş.anlatırken korktum kendimi senn yerinde düşünüp.çok geçmiş olsun.eşin çok haklı bence

herkese günaydııııııın
yürüyüşten hamladım iyice bacaklarım çok acıyor ama 9 da çıkacağım yine yürüyüşe arkadaşla bu sefer
yenacım geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım sevdiklerinle mutlu sağlıklı nice seneler dilerim
umutt yazdıkların beni güldür ama gerçekten korkutucu yaşaması kendimi düşündüm bir an senin yerinde fena tırstım gerçekten sana geçmi,ş olsun canım şemsiye klıfıyla ucuz atlatmışsın
yenacım bağlama kursuna bi kaç şans daha versen belki ısınırsın umutun dediği gibi yada bişeyler öğrenirsen ilerletirsin kendi çabanla
ben de dün akşam balık yedim ama azcık büyüktü sanırım yanında da 1 dilim ekmek yedim sonrasında helva da yedim bu sefer malesef hem de fırında kızartıp ama güzeldi hakkını yemeyim o da bana artı olarak dönmüş zaten napalım olacak artık o kadar bugün az daha azimli olursam iyi olur

sana da günaydın ayşecim nasılsın bugün daha iyicesindir inşallah

çok şükür cnm idare ediyorum
ağzımın kenarında kocaman bir uçuk çıktı dün çok acıyo krem sürüyorum sürekli
bide gıdım acıyodu sabah bi dokundum ki lenflerim şişmiş yine yumurta gbi ve çok sert
birazdan dr.a göstericem
aslında göstermeyede gerek yok daha önce olmuştu hatta aynı banular gibi dr. beni korkutmuştu
ama bir hafta antibiyotik kullandıktan sonra düzelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…