Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..Amin diyorum..Çok zevklisin çiçekler harika içim açıldı .:)
Evde yaptıklarımı çok küçümsüyorum illa dışarıdqa aktif olmayı üretmek olarak algılıyorum..
neysse sende bendensin bu aralar demek..:)
Güzel günler göreceğiz inşallah.:)
Canım tombulkelebek =) albümüne eklemiştim 2-3 fotoğraf ordan görebilirsin
Ben de öyle düşünüyorum, hatta hafif (!) kompleksli olduğumu bile söyleyebilirim. Kızımın sınıf arkadaşlarının yeni tanıştığım anneleri sorduğunda, evden yarı zamanlı işler yaptığımı, şirketin işleri ile ilgilendiğimi söyledim. Halbuki sadece hatır için kırk yılda bir bir kaç sayfa yazıyorum ki, bu da asıl işim değil zaten. Şirket için de bir şey yaptığım yok. Çalışmıyorum, evdeyim, ev kadınıyım demeye dilim varmadı işte
Kararlı olsam pıtır pıtır kiloları versem, çok daha iyi hissedeceğim kendimi eminim, yürüyüşüm bile değişirdi. O yüzden sızlanıp duruyorum kilolar için de. Aslında ne kadar şanslı olduğumuzu hatırlatan olaylar gördüğümüzde utanıyorum,"neye sıkılıyorum ben de" diyorum, ama insanoğlu işte, elimizde olmuyor.
Neyse bu bunalım konuşmaları bir yana bırakıyorum, komik sayılabilecek bir şey anlatayım size. Sakin geçen günümün tek macerasıydı bugün; akşamüzeri para çekmem gerekti, eve yakın ATM cihazları var, Yeliz çıkmadan çocukları bırakıp hızlıca yağmurda yürüdüm oraya. Elimde şemsiyem vardı ama kapüşonum olduğundan açmamıştım. Bir köpek geldi dibime, ama o kadar yaklaştı ve gitmiyor ki tırsmaya başladım, oğlum git bende bir şey yok filan diyorum nafile. Derken bir tanesi daha geldi, biri daha üçü birden burunları bana değecek şekilde etrafımı sardılar. Normalde fazla korkmam ama bu durumda ödüm gaytama karıştı tabiii :)))) Karanlık bir yandan, karşıdaki duraktan seyereden insanlar bir yandan rezil durumdayım. Hoşt moşt demekle olmayınca attım elimdeki şemsiyeyi taa ileriye, kendim de kaçtım ters tarafa. Hemen şemsiyeye koştular ben de kuytu bir yere kaçtım, bekliyorum gitmelerini, biri inatçı çıktı her tarafını yalıyor şemsiyenin, kemik gibi dişliyor filan....
İyi geceler, iyi uykular canım :)Yenacım doğum gününmüydü.
Nice mutlu güzel seneler eşin ve çocuklarınla canım.
umutçuum,iyileştinizmi artık..Çocuklar nasıl.?
Yenacım doğum gününmüydü.
Nice mutlu güzel seneler eşin ve çocuklarınla canım.
İyi geceler ben acıktım hemen yatıyım yoksa kötü olucak hepinize kocaman öpücükler.
Geçmiş olsun..ne ilginç ama neden şemsiye.?? Koku yayan şemsiyemi.? :)))
Bu arada seni tebrik ediyorum ben olsam hiiç beklemeden çığlık çığlığa bağırırdım çok korkarım köpeklerden bazen kedilerden bile..
Yürüyüş yaparken uzaktan bir köpek görsem başlıyorum endişelenmeye..
Oğlum için bir ara verdim, devam edeyim :)))) Neyse köpek 3-4 dakika bırakmadı şemsiyemi, aksi gibi öyle değer verdiğim bir şemsiye, bir dünya anısı var, kaliteli de bir şey, saklandığım yerden bekledim, köpek sonunda pes etti, uaklaşınca ben de koşarak selpakla tuttum şemsiyeyi, eve götürüyorum. "Kılıfı yıkayıp, sapını dezenfektanla silerim, içine zaten bir şey olmamıştır" filan diye düşünürken ayyyy o da ne, şemsiyeyi didikleyen köpek gene gelmiş dibime, "ihhyyykk ihhykkkk" filan gibi tuhaf sesler çıkararak gene beni taciz ediyor. Resmen dişliyor giysilerimi. Hızlanarak güvenlik kapısına ulaşabildim, ama köpek hiç ara vermiyor. Güvenliğe "şu köpeği tutar mısınız, girmesin içeri" diyor ve rahat bir nefes alıyorum, bizim bloğa yürürken ne göreyim gene aynı köpek, güvenlik başka tarafa bakarken gene içeri girmiş del gibi koşarak üzerime geliyor. Dayanamayıp ben de koşmaya başlıyorum ve bırakıyorum hijyeni filan bir tarafa, elimle şemsiyenin kılıfını sıyırıp hayvana atıyorum. Resmen ağzına attı çiğnemeye başladı hayvan ya??? Bu arada ben blok kapısına ulaştım, kadının biri bana kibarlık olsun diye kapıyı ardına kadar açmış, köpek apartmana da girecek, "kapat bacımmmm kapaaaat" diyorum Seda Sayan havasıyla. Kabus gibiydi ya, neredeyse asansöre bile binecekti benimle. Olan kılıfa oldu ama şemsiyeyi dezenfektanla temizleyip sabunla yıkadık, kurtardık yani :))) Akşam eşime anlatıyorum, "sen popoyu kurtardığına dua etmiyorsun da şemsiyeye mi seviniyorsun?" diye güldü :))
Elimde sadece şemsiye olduğu için ona saldırdılar aslında, çanta taşımıyordum cebime koymuştum 1-2 gerekli parçayı. Şemsiye de askılıkta asılı ve mutfağa yakın, yemek kokusu filan sinmiş olabilir mi diye fikir yürüttüm ben de. Ama beni asıl korkutan regl durumunda olmamdı, son günleri bile olsa bazı hayvanlar kokuya gelebiliyormuş diye duymuştum. Nahoş bir detay olduğu için anlatırken belirtmedim ama şimdi itiraf ediyorum. O manyak, sapık köpecik bu yüzden mi ısrarla beni takip etti bilmiyorum ama, saldırıverecek diye kalbim ağzıma geldi.
Bir de kötü muamele yapamam ben canlılara, yani bir tekme savursam belki giderdi ama bana zarar vermeyene ben de veremem. O sapıkça yaklaştı ben tırsarak uzaklaştım işte :))))
eşine teşekkürlerimi ilet çok güldüm, çok iyi geldi yaa..hahaha..:)
Köpekte sıkı takipçi çıkmış valla..Çok geçmiş olsun...
Nilüfer sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsünOkan Bayülgen medya arkası yapmış oradan görüp izledim ve koptum resmen. Gece gece neşem yerine geldi. Bu neşeyle ben de yatayım artık.
Banu, Yena, Gülma; iyi geceler huzurlu, güzel uykular sizlere :)))
toparlarsın yafff bişey olmaz bir hafta ver kendine yeter zate bilse bağlama çalmayı kursa niye gidesin yavvvvvvvvvÖyle tursariciğim ya fenayım bu akşam..
Sen nasılsın.?
hazır bağlama demişken bu günlerin revaştaki şarkısıTamam canım..ne söyleyeceksin istek kabul ediyormusun.?.:)
ee böyle tarhananın bile ununu hesaplarsan hedefine ulaşırsın tabi maşallah yaaa ben bunları hiiiiçççç düşünmembravo sana toksincimmm
katılarak gülmek istiyorumcnm cocuk büyütmek cok zormus aksam yemeginde esim pilav tabagi koydu önüne bunu yeme bu ablanin dedi yicem dedi ve pilavi yediablasini rahat birakmiyor ablasida anneye gitme sakin diyor gidiyorummm diyor yani herseyi tersine cok sabirli olmak gerekiyor
çok aradım ama ben onu bulamadım yavvvvvvvvvv:26::26:
geçmiş olsun bu ara köpeklerde bir hal var galiba geçen bende bir köpeciği sevmek istedim sakin bir köpek havladı hafifçe sahibide kızdı .korktuysanız dedi ondan havlamıştır yok dedim meğer arkadan sıyrılarak geçen bir baba oğul varmış onlara bağırmışOğlum için bir ara verdim, devam edeyim :)))) Neyse köpek 3-4 dakika bırakmadı şemsiyemi, aksi gibi öyle değer verdiğim bir şemsiye, bir dünya anısı var, kaliteli de bir şey, saklandığım yerden bekledim, köpek sonunda pes etti, uaklaşınca ben de koşarak selpakla tuttum şemsiyeyi, eve götürüyorum. "Kılıfı yıkayıp, sapını dezenfektanla silerim, içine zaten bir şey olmamıştır" filan diye düşünürken ayyyy o da ne, şemsiyeyi didikleyen köpek gene gelmiş dibime, "ihhyyykk ihhykkkk" filan gibi tuhaf sesler çıkararak gene beni taciz ediyor. Resmen dişliyor giysilerimi. Hızlanarak güvenlik kapısına ulaşabildim, ama köpek hiç ara vermiyor. Güvenliğe "şu köpeği tutar mısınız, girmesin içeri" diyor ve rahat bir nefes alıyorum, bizim bloğa yürürken ne göreyim gene aynı köpek, güvenlik başka tarafa bakarken gene içeri girmiş del gibi koşarak üzerime geliyor. Dayanamayıp ben de koşmaya başlıyorum ve bırakıyorum hijyeni filan bir tarafa, elimle şemsiyenin kılıfını sıyırıp hayvana atıyorum. Resmen ağzına attı çiğnemeye başladı hayvan ya??? Bu arada ben blok kapısına ulaştım, kadının biri bana kibarlık olsun diye kapıyı ardına kadar açmış, köpek apartmana da girecek, "kapat bacımmmm kapaaaat" diyorum Seda Sayan havasıyla. Kabus gibiydi ya, neredeyse asansöre bile binecekti benimle. Olan kılıfa oldu ama şemsiyeyi dezenfektanla temizleyip sabunla yıkadık, kurtardık yani :))) Akşam eşime anlatıyorum, "sen popoyu kurtardığına dua etmiyorsun da şemsiyeye mi seviniyorsun?" diye güldü :))
Sağol canım :)) Eh benim de hayatımın renkli anıları bunlar işte, düşün artıkBillur Kalkavan'ı bilmiyorum ama merak ettim hemen netten izleyip bakayım :)))
ben pek dışarı fln da çıkmıyorum ama gene soğuklardan etkileiyormuyumki:26::26:çok teşekkürler güzle dileklerin içn canım..bi ara oğlum küçükken yaşlılara anane diyordu.bigün yolda dilenci gördük kılığı fln karışık.anane anane diyor gene zor ikna ettim gidip sarılacaktı kadına.Bende havalar soğudukca yeme isteğim artıyor bugün bende doyamadım.
Ece inşallah annenlere kavuşursun sende yazını okurken çocukların ve sewnin için çok duygulandım
Merhaba arkadaşlar. Geçmişi okudum, birçok da alıntı yaptım, yazdım ama gönderemedim, saatler sonra bilgisayar başına oturunca alıntılarım da gitti. Tam da melankolik modumdaydım, güzel güzel yazmıştım ama gitti, ne yapalım :)
Bugün itibariyle +300'deyim ben, tatil sonrası hala toplanamadım. Biraz da canım sıkkın, hevesim yok pek. Önümüzdeki haftaya bağladım umutlarımı, temiz bir başlangıç yapayım diye. Neden hep böyledir acaba? Kafamın bir tarafında "dur önümüzdeki haftaya kadar ne yesem kardır" diye düşünürdüm eskiden. Şimdi daha kontrollü yiyorum, öyle saldırmıyorum ama gene de kaçamaklar yapabilmek, kendimi sıkmamak daha kolayıma geliyor.
Kuzenimle yaşıtız (dayımın kızı), o benden erken evlendi, erken bebek sahibi oldu, erken kilolandı. Yani 22-23 yaşlarında ben 36-38 bedenken o benim şimdiki kilolarımdaydı. Sanırım 5-6 sene de bu kilolarda kaldı. Sonra rolleri değiştik, ben kilo aldıkça o inceldi. Çok sık görüşemiyoruz ama yaklaşık 15 yılın bilançosu böyle. Uzattım gene diyeceğim şu; 2 sene kadar önce görüştüğümüzde ona nasıl kilo verdiğini ve almadığını sormuştum. Bana dedi ki; "sık sık karar verip diyete başlıyor, bazen de iyi sonuçlar alıyor, sonra gene başa dönüyordum. Bir gün gene Çarşamba sabahı aynı duygularla zayıflamaya karar verdim ve Çarşamba öğleden sonra diyete başladım. İlk defa diyete başlamak için Pazartesi'yi beklememiştim, işte o benim en kararlı ve son başlangıcım oldu, o başlangıçla 7-8 ayda 25 kilo, ardından 6 ayda 5 kilo daha, toplam 30 kilo verdim" demişti. Az yemek ve bol spor ikilisiyle başarmış kilolarını vermeyi.
Zaten formülü hepimiz biliyoruz da mesele uygulamak. Ben hala başlamak için ertesi günü ya da ertesi haftayı bekliyorum, o kararlılığa, o dönüm noktasına ulaşamadım henüz, ulaşabilecek miyim ona da emin değilim :) Azla yetinmek, "bari 75 olsam demek", birşeyleri yarım bırakmak en sinir olduğum huylarım. Beyin-zayıflama ilişkisi üzerine kitaba başladım, onu bile yarım bıraktım. Ki konulu bir kitaba başlayıp yarım bıraktığım vaki değildir, kilolar söz konusu olunca o bile sıktı beni :)
Motivasyonumu kaybettim hükümsüzdür, bulanların görenlerin müdüriyete başvurması rica olunur :))))
benimkiler şubat tatili ve yazın görüyor dede,annane,babanne...bunada şükür diyeim.demek sende benimkiler gibisin:)))bana da gelin banada gelin diyorsun:)))bende girişken değilim fazla.normalde çalıştığım için komşumda yok sayılırdı.şimdi eve kapanınca eksikliğini çok hissediyorum.candan 1 kişi olsa yetecek moral olacak bana ama yok malesef.arada buluştuklarım var ama çaya geliyorum diyebileceğim kişiler uzak olduğu içni olmuyor.evde yalnızım.iyiki sizler varsınızevet beni anlıyorsun ececigim..belki çocugum olunca benmde günlerim çabuk geçer baska avuntularım olur..
ama o zamanda dedgin gibi anane teyze sevgisinden yoksun olacak..eşimin babası vefat etmiş yani burada bir dedesi bile olmayacak onu parka götüren
ahh ahh anneler ilkokul mezunu olsa ne olur canım..onlardaki bilgi,beceri..bizde yarısı kadar olsak keşke..
ayy bana getir meleklerini..şöyle doya doya seveyim..
burada bende senin yavruların gibiyim kimle az samimi olsam bana da gelin bana da gelin diyorum
ne de olsa yaralı kuşum
amin canım
:
Ben de öyle düşünüyorum, hatta hafif (!) kompleksli olduğumu bile söyleyebilirim. Kızımın sınıf arkadaşlarının yeni tanıştığım anneleri sorduğunda, evden yarı zamanlı işler yaptığımı, şirketin işleri ile ilgilendiğimi söyledim. Halbuki sadece hatır için kırk yılda bir bir kaç sayfa yazıyorum ki, bu da asıl işim değil zaten. Şirket için de bir şey yaptığım yok. Çalışmıyorum, evdeyim, ev kadınıyım demeye dilim varmadı işte
Kararlı olsam pıtır pıtır kiloları versem, çok daha iyi hissedeceğim kendimi eminim, yürüyüşüm bile değişirdi. O yüzden sızlanıp duruyorum kilolar için de. Aslında ne kadar şanslı olduğumuzu hatırlatan olaylar gördüğümüzde utanıyorum,"neye sıkılıyorum ben de" diyorum, ama insanoğlu işte, elimizde olmuyor.
Neyse bu bunalım konuşmaları bir yana bırakıyorum, komik sayılabilecek bir şey anlatayım size. Sakin geçen günümün tek macerasıydı bugün; akşamüzeri para çekmem gerekti, eve yakın ATM cihazları var, Yeliz çıkmadan çocukları bırakıp hızlıca yağmurda yürüdüm oraya. Elimde şemsiyem vardı ama kapüşonum olduğundan açmamıştım. Bir köpek geldi dibime, ama o kadar yaklaştı ve gitmiyor ki tırsmaya başladım, oğlum git bende bir şey yok filan diyorum nafile. Derken bir tanesi daha geldi, biri daha üçü birden burunları bana değecek şekilde etrafımı sardılar. Normalde fazla korkmam ama bu durumda ödüm gaytama karıştı tabiii :)))) Karanlık bir yandan, karşıdaki duraktan seyereden insanlar bir yandan rezil durumdayım. Hoşt moşt demekle olmayınca attım elimdeki şemsiyeyi taa ileriye, kendim de kaçtım ters tarafa. Hemen şemsiyeye koştular ben de kuytu bir yere kaçtım, bekliyorum gitmelerini, biri inatçı çıktı her tarafını yalıyor şemsiyenin, kemik gibi dişliyor filan....
Oğlum için bir ara verdim, devam edeyim :)))) Neyse köpek 3-4 dakika bırakmadı şemsiyemi, aksi gibi öyle değer verdiğim bir şemsiye, bir dünya anısı var, kaliteli de bir şey, saklandığım yerden bekledim, köpek sonunda pes etti, uaklaşınca ben de koşarak selpakla tuttum şemsiyeyi, eve götürüyorum. "Kılıfı yıkayıp, sapını dezenfektanla silerim, içine zaten bir şey olmamıştır" filan diye düşünürken ayyyy o da ne, şemsiyeyi didikleyen köpek gene gelmiş dibime, "ihhyyykk ihhykkkk" filan gibi tuhaf sesler çıkararak gene beni taciz ediyor. Resmen dişliyor giysilerimi. Hızlanarak güvenlik kapısına ulaşabildim, ama köpek hiç ara vermiyor. Güvenliğe "şu köpeği tutar mısınız, girmesin içeri" diyor ve rahat bir nefes alıyorum, bizim bloğa yürürken ne göreyim gene aynı köpek, güvenlik başka tarafa bakarken gene içeri girmiş del gibi koşarak üzerime geliyor. Dayanamayıp ben de koşmaya başlıyorum ve bırakıyorum hijyeni filan bir tarafa, elimle şemsiyenin kılıfını sıyırıp hayvana atıyorum. Resmen ağzına attı çiğnemeye başladı hayvan ya??? Bu arada ben blok kapısına ulaştım, kadının biri bana kibarlık olsun diye kapıyı ardına kadar açmış, köpek apartmana da girecek, "kapat bacımmmm kapaaaat" diyorum Seda Sayan havasıyla. Kabus gibiydi ya, neredeyse asansöre bile binecekti benimle. Olan kılıfa oldu ama şemsiyeyi dezenfektanla temizleyip sabunla yıkadık, kurtardık yani :))) Akşam eşime anlatıyorum, "sen popoyu kurtardığına dua etmiyorsun da şemsiyeye mi seviniyorsun?" diye güldü :))
günaydınlar
hayırlı, mutlu, huzurlu ve bol bereketli günler hepinize
sana da günaydın ayşecim nasılsın bugün daha iyicesindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?