Elimde sadece şemsiye olduğu için ona saldırdılar aslında, çanta taşımıyordum cebime koymuştum 1-2 gerekli parçayı. Şemsiye de askılıkta asılı ve mutfağa yakın, yemek kokusu filan sinmiş olabilir mi diye fikir yürüttüm ben de. Ama beni asıl korkutan regl durumunda olmamdı, son günleri bile olsa bazı hayvanlar kokuya gelebiliyormuş diye duymuştum. Nahoş bir detay olduğu için anlatırken belirtmedim ama şimdi itiraf ediyorum. O manyak, sapık köpecik bu yüzden mi ısrarla beni takip etti bilmiyorum ama, saldırıverecek diye kalbim ağzıma geldi.
Bir de kötü muamele yapamam ben canlılara, yani bir tekme savursam belki giderdi ama bana zarar vermeyene ben de veremem. O sapıkça yaklaştı ben tırsarak uzaklaştım işte :))))
çok şükür cnm idare ediyorum
ağzımın kenarında kocaman bir uçuk çıktı dün çok acıyo krem sürüyorum sürekli
bide gıdım acıyodu sabah bi dokundum ki lenflerim şişmiş yine yumurta gbi ve çok sert
birazdan dr.a göstericem
aslında göstermeyede gerek yok daha önce olmuştu hatta aynı banular gibi dr. beni korkutmuştu
ama bir hafta antibiyotik kullandıktan sonra düzelmişti
Elimde sadece şemsiye olduğu için ona saldırdılar aslında, çanta taşımıyordum cebime koymuştum 1-2 gerekli parçayı. Şemsiye de askılıkta asılı ve mutfağa yakın, yemek kokusu filan sinmiş olabilir mi diye fikir yürüttüm ben de. Ama beni asıl korkutan regl durumunda olmamdı, son günleri bile olsa bazı hayvanlar kokuya gelebiliyormuş diye duymuştum. Nahoş bir detay olduğu için anlatırken belirtmedim ama şimdi itiraf ediyorum. O manyak, sapık köpecik bu yüzden mi ısrarla beni takip etti bilmiyorum ama, saldırıverecek diye kalbim ağzıma geldi.
Bir de kötü muamele yapamam ben canlılara, yani bir tekme savursam belki giderdi ama bana zarar vermeyene ben de veremem. O sapıkça yaklaştı ben tırsarak uzaklaştım işte :))))
ahh ah bende istiyorum ama napalım daha o kadan dirayetli olamadım malesef .......toparlarsın yafff bişey olmaz bir hafta ver kendine yeter zate bilse bağlama çalmayı kursa niye gidesin yavvvvvvvvv
hazır bağlama demişken bu günlerin revaştaki şarkısı
tabip sen elleme benim yaramı
beni bu dertlere salanı getirrrrrrrrr
kabul etmem bigün eksik olursaaaa
benden bu ömrümü çalanı getir lele
git ara bul getir saçlarını yolgetir ahey ahey ahey aheybaşka
tsk cnm ama daha verecek 10 kg var bu yaza izine 65 altinda gitmek istiyorum
cnm gecmis olsun benimde bademciklerim sis pazartesi dr gittim guatr ilacini konustuk büyük kizimin ilacini yazdirdim derken kendi bademlerimi göstermeyi unutmusumçok şükür cnm idare ediyorum
bide gıdım acıyodu sabah bi dokundum ki lenflerim şişmiş yine yumurta gbi ve çok sert
birazdan dr.a göstericem
aslında göstermeyede gerek yok daha önce olmuştu hatta aynı banular gibi dr. beni korkutmuştu
herkese günaydııııııın
yürüyüşten hamladım iyice bacaklarım çok acıyor ama 9 da çıkacağım yine yürüyüşe arkadaşla bu sefer
yenacım geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım sevdiklerinle mutlu sağlıklı nice seneler dilerim
umutt yazdıkların beni güldür ama gerçekten korkutucu yaşaması kendimi düşündüm bir an senin yerinde fena tırstım gerçekten sana geçmi,ş olsun canım şemsiye klıfıyla ucuz atlatmışsın
yenacım bağlama kursuna bi kaç şans daha versen belki ısınırsın umutun dediği gibi yada bişeyler öğrenirsen ilerletirsin kendi çabanla
ben de dün akşam balık yedim ama azcık büyüktü sanırım yanında da 1 dilim ekmek yedim sonrasında helva da yedim bu sefer malesef hem de fırında kızartıp ama güzeldi hakkını yemeyim o da bana artı olarak dönmüş zaten napalım olacak artık o kadar bugün az daha azimli olursam iyi olur
geçmiş olsun canım sen görün yine de doktora daha çabuk geçer
sıkıntı herşeye sebep işte
cnm gecmis olsun benimde bademciklerim sis pazartesi dr gittim guatr ilacini konustuk büyük kizimin ilacini yazdirdim derken kendi bademlerimi göstermeyi unutmusum
Yenacığım benim kızımda 2 yaşını 4 ay geçti çok seviyor arkadaşım bıdıyıTRT çocukta bir program var..Arkadaşım bıdı...
Oğlum çok seviyor şu an açık ne iğrenç bir sesi var şı bıdı nın..:))
Nasıl kulak tırmalıyor öfff...
Umutcuğum geçmiş olsun yinede ucuz atlatmışsın bence ben olsam ne yapardım hiç kestiremedim şimdi sen iyi idare etmişsin yineOğlum için bir ara verdim, devam edeyim :)))) Neyse köpek 3-4 dakika bırakmadı şemsiyemi, aksi gibi öyle değer verdiğim bir şemsiye, bir dünya anısı var, kaliteli de bir şey, saklandığım yerden bekledim, köpek sonunda pes etti, uaklaşınca ben de koşarak selpakla tuttum şemsiyeyi, eve götürüyorum. "Kılıfı yıkayıp, sapını dezenfektanla silerim, içine zaten bir şey olmamıştır" filan diye düşünürken ayyyy o da ne, şemsiyeyi didikleyen köpek gene gelmiş dibime, "ihhyyykk ihhykkkk" filan gibi tuhaf sesler çıkararak gene beni taciz ediyor. Resmen dişliyor giysilerimi. Hızlanarak güvenlik kapısına ulaşabildim, ama köpek hiç ara vermiyor. Güvenliğe "şu köpeği tutar mısınız, girmesin içeri" diyor ve rahat bir nefes alıyorum, bizim bloğa yürürken ne göreyim gene aynı köpek, güvenlik başka tarafa bakarken gene içeri girmiş del gibi koşarak üzerime geliyor. Dayanamayıp ben de koşmaya başlıyorum ve bırakıyorum hijyeni filan bir tarafa, elimle şemsiyenin kılıfını sıyırıp hayvana atıyorum. Resmen ağzına attı çiğnemeye başladı hayvan ya??? Bu arada ben blok kapısına ulaştım, kadının biri bana kibarlık olsun diye kapıyı ardına kadar açmış, köpek apartmana da girecek, "kapat bacımmmm kapaaaat" diyorum Seda Sayan havasıyla. Kabus gibiydi ya, neredeyse asansöre bile binecekti benimle. Olan kılıfa oldu ama şemsiyeyi dezenfektanla temizleyip sabunla yıkadık, kurtardık yani :))) Akşam eşime anlatıyorum, "sen popoyu kurtardığına dua etmiyorsun da şemsiyeye mi seviniyorsun?" diye güldü :))
Asumancığım sana da günaydın son zamanlarda daha bir azimli görüyorum seni yürüyüş falan iyi gidiyorsun valla seni gördükçe gaza geliyorum yoksa pes etmek üzereyimherkese günaydııııııın
yürüyüşten hamladım iyice bacaklarım çok acıyor ama 9 da çıkacağım yine yürüyüşe arkadaşla bu sefer
yenacım geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım sevdiklerinle mutlu sağlıklı nice seneler dilerim
umutt yazdıkların beni güldür ama gerçekten korkutucu yaşaması kendimi düşündüm bir an senin yerinde fena tırstım gerçekten sana geçmi,ş olsun canım şemsiye klıfıyla ucuz atlatmışsın
yenacım bağlama kursuna bi kaç şans daha versen belki ısınırsın umutun dediği gibi yada bişeyler öğrenirsen ilerletirsin kendi çabanla
ben de dün akşam balık yedim ama azcık büyüktü sanırım yanında da 1 dilim ekmek yedim sonrasında helva da yedim bu sefer malesef hem de fırında kızartıp ama güzeldi hakkını yemeyim o da bana artı olarak dönmüş zaten napalım olacak artık o kadar bugün az daha azimli olursam iyi olur
Ayşeciğim nasıl oldun daha iyimisin sıkma canını hepimizin hayatında oluyor zaman zaman sıkıntılargünaydınlar
hayırlı, mutlu, huzurlu ve bol bereketli günler hepinize
Günaydın herkese geçmişi şöyle bir okumaya çalıştım acelece
Yenacığım benim kızımda 2 yaşını 4 ay geçti çok seviyor arkadaşım bıdıyı
Umutcuğum geçmiş olsun yinede ucuz atlatmışsın bence ben olsam ne yapardım hiç kestiremedim şimdi sen iyi idare etmişsin yine
Asumancığım sana da günaydın son zamanlarda daha bir azimli görüyorum seni yürüyüş falan iyi gidiyorsun valla seni gördükçe gaza geliyorum yoksa pes etmek üzereyim
Ayşeciğim nasıl oldun daha iyimisin sıkma canını hepimizin hayatında oluyor zaman zaman sıkıntılar
Herkese günaydınnnnnnnnnnnn
Buzz gibi hava yine. Sabah eşim bıraktı daha 8 olmadan işteydim bu sabah kızlar akşam yazdıklarınızı okudumda;
yenacım geçmiş doğum günün kutlu olsun... Bağlama çalma konusuna gelince düşündümde sırf kilo yüzünden hissetiklerimize baksana...kendimi bende hiçbiryere yakıştıramadığımı düşünüyorum ya artık düzgün bile oturamaz oldum göbeğimi saklamaktanben en çok önce kendime sonra eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum bu konuda...
umutçum köpek baya yapışık çıkmış ben de her sabah iş yerine gelirken dar bir merdivenden geçiyorum burda sahipli bir sibirya kurdu var dev gibi bişey saolsun her sabah orda bekliyor beni.bide çekilmiyorda sahibi gelip alıyor
ayşe canım geçmiş olsun sana...sıkıntıdan uçuk çıkmıştır.
Baya okudum ama unutuyorum arkadaşlar ne olur kusuruma bakmayın uykum hala açılmadı bu sabah...
günaydın ayşe geçmiş olsun uçuga terremycin merhemi ço iyi geliyor
kenacort ve aklavir kullanıyorum ben de cnm saol
ben neler kullandım geçmedi en son hele şu göz merhemini(trmc) deneyim dedim yatarken sürdüm ilk günden hemen gözle görülür iyileşme oldu 2-3 gün kullandım geçti
Gördüm canım harika..Oraya yazdım yorumumu.:)
Öyleydi canım..geçti artık..:))
bahar maşallah çok yakışmışsınız tamamına erdirsin
Umutcum çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın bundan seneler önce buna benzer bir olay kardeşimin başına gelmişti ama popoyu kurtaramamıştı azıcık ucundan koklamıştı.Oğlum için bir ara verdim, devam edeyim :)))) Neyse köpek 3-4 dakika bırakmadı şemsiyemi, aksi gibi öyle değer verdiğim bir şemsiye, bir dünya anısı var, kaliteli de bir şey, saklandığım yerden bekledim, köpek sonunda pes etti, uaklaşınca ben de koşarak selpakla tuttum şemsiyeyi, eve götürüyorum. "Kılıfı yıkayıp, sapını dezenfektanla silerim, içine zaten bir şey olmamıştır" filan diye düşünürken ayyyy o da ne, şemsiyeyi didikleyen köpek gene gelmiş dibime, "ihhyyykk ihhykkkk" filan gibi tuhaf sesler çıkararak gene beni taciz ediyor. Resmen dişliyor giysilerimi. Hızlanarak güvenlik kapısına ulaşabildim, ama köpek hiç ara vermiyor. Güvenliğe "şu köpeği tutar mısınız, girmesin içeri" diyor ve rahat bir nefes alıyorum, bizim bloğa yürürken ne göreyim gene aynı köpek, güvenlik başka tarafa bakarken gene içeri girmiş del gibi koşarak üzerime geliyor. Dayanamayıp ben de koşmaya başlıyorum ve bırakıyorum hijyeni filan bir tarafa, elimle şemsiyenin kılıfını sıyırıp hayvana atıyorum. Resmen ağzına attı çiğnemeye başladı hayvan ya??? Bu arada ben blok kapısına ulaştım, kadının biri bana kibarlık olsun diye kapıyı ardına kadar açmış, köpek apartmana da girecek, "kapat bacımmmm kapaaaat" diyorum Seda Sayan havasıyla. Kabus gibiydi ya, neredeyse asansöre bile binecekti benimle. Olan kılıfa oldu ama şemsiyeyi dezenfektanla temizleyip sabunla yıkadık, kurtardık yani :))) Akşam eşime anlatıyorum, "sen popoyu kurtardığına dua etmiyorsun da şemsiyeye mi seviniyorsun?" diye güldü :))
Çok acıkmıştımsorma bir yudum peynir atım yattım.Öyleydi canım..geçti artık..:))
İyi geceler banucuğum...
Çokmu acıktın.?
Geçmiş olsun ayşecim sen genede göster doktora.çok şükür cnm idare ediyorum
birazdan dr.a göstericem
Doğacım sağol canım seninde başın sağolsun.yenacım doğum günün kutlu olsun
umutt ben okurken korktum iyi dayanmışsın valla eşinin söylediklerinede " " " " diyorum doğru söylemiş altından olsa ne yazar at kaçççççççkorkarım köpeklerden
banum başın sağolsun benimde yakın bi ablam ölmüştü hala düşünüyorum o bunu şöyle yapardı ederdi diye nur içinde yatsınlar
bahar maşallah çok yakışmışsınız tamamına erdirsin
tursari hoş geldin kaç kilo oldun ben hala aynıyım
Baharcım iyi günlerde giy canım ne güzel bişey dimi 48:)Günaydın bayanlar
Dün akşam yine bir karar aldımBenim kararlar bitmez kararı almak kolayda uygulamaya gelince fosss
Ben ne olursa olsun sabah akşam leslie yapcam sonra kafama göre yicemDün akşam konuşurken onur söyledi ben senin yemene birşey demiyorum sadece sporu ihmal etme dedi ben de onu dinliycem artık.
Bir de şu son 2 aydır glukofen içmeme rağmen kilo alma nedenimde diğer doğum kontrol ilacıendokrin doktorum o kilo aldırır demişti hem de üstüne basa basa birkaç kere Allahtan kutuda 5 tane kaldı sonra kadın doğuma kontrole gidicem inşallah erimiştir kistim de şu ilacı bırakırım yaaa
Dün akşam ablama kot pantolon aldırdım şu LCW nın 1 beden küçük gösteren reform kotlarından belki bilenler vardır. En büyük bedeni 48ti içine girebildim fermuarıda çekebildim fakat midem olduğu gibi bir dağ yarattı bluzumun altındagöbeği bastırıyo içeri 1 beden küçük gösteriyor mideyi fırlatıyor 2 beden büyük gösteriyor ama şunu farkettim çok fazla sarkmışım midem bile sarkmış Bu pantolonun bana rahat rahat olabilmesi için en az 5-6 kilo vermem lazım sanırım :44: ama olsun artık 48 bedene girebiliyorum havam yeter
Bu arada bu pantolonları tavsiye ediyorum indirime girmiş 50 TL den 30 TLye düşmüş bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?