Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin kizlarrrr
cnm allah korumus ya saldirsaydilar
ben ilkokul2yemi gidiyordum felan anneannemde kaliyordum annemle babam avusturyadaydilar anneannem yufka aciyordu hava sicakti bizimde köpegimiz var sicakta susamistir köpek diye inek gibi sulamaya getirdim ipinden tutup orda ne olduysa oldu kuyrugunami bastim ne köpek bana saldirdi bacagimdan kapti hala izi var sen anlatinca aklima geldi anlatayim dedim cocuk akli al suyu götür tasina dök allah allah dimi yaw simdiki aklim olsa

yenacim gecmis yas gunun kutlu olsun ve nice saglikli mutlu zayif yillara

geçmiş olsun canım sen görün yine de doktora daha çabuk geçer
sıkıntı herşeye sebep işte

ahh ah bende istiyorum ama napalım daha o kadan dirayetli olamadım malesef .......

katılarak gülmek istiyorum hep böyle gitmesin biraz keçibir prenses anlaşılan

cnm keci gibi inat ama boga burcu boga olmasin diye sezeryan olmayi düsünmüstüm zaten drlar sezeryan ol diye tuttturdulardi ben istemedim ya olsaymismisim
esim dün ne dedi bu cocugun kumandasinin pili ters

cnm gecmis olsun benimde bademciklerim sis pazartesi dr gittim guatr ilacini konustuk büyük kizimin ilacini yazdirdim derken kendi bademlerimi göstermeyi unutmusum

toksin demek kumanda pili ters senin papatyanın:)
ben çıkıym kızlar hazrılanıp doğru yürüyüşe

cnm balik ne kadar büyük olursa olsun önemli deil baligi ben 3tane felan yiyorum balik kilo yapmaz kiloyu helva yapmistir kiloyu cnm gecende dr tv de ne dedi seker vucudumuza zararli ayni sigara gibi dedi karacigeri zorluyormus ben kirmizi kart yedim bu hafta ama hic ciko yemedim kuru meyve meyve yada stevya kullandim birde cikoya basladimmi daha cok istiyor canim en iyisi hic baslamamak

geçmiş olsun canım sen görün yine de doktora daha çabuk geçer
sıkıntı herşeye sebep işte

bakalım cnm bzim doktorcuklar gelsin onlara gösteririm bi derlerse git kbb ye giderim

cnm gecmis olsun benimde bademciklerim sis pazartesi dr gittim guatr ilacini konustuk büyük kizimin ilacini yazdirdim derken kendi bademlerimi göstermeyi unutmusum

saol cnm benim sanada çok geçmiş olsun

yenacım canım BENİM GEÇ OLDU AMA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
RABBİM EŞİNLE VE EVLATLRINLA SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU Bİ ÖMÜR NASİP ETSİN İNŞALLAH SİZE
KOCAMAN ÖPÜYORUM CNM SENİ

Günaydın herkese geçmişi şöyle bir okumaya çalıştım acelece
TRT çocukta bir program var..Arkadaşım bıdı...
Oğlum çok seviyor şu an açık ne iğrenç bir sesi var şı bıdı nın..:))
Nasıl kulak tırmalıyor öfff...
Yenacığım benim kızımda 2 yaşını 4 ay geçti çok seviyor arkadaşım bıdıyı
Umutcuğum geçmiş olsun yinede ucuz atlatmışsın bence ben olsam ne yapardım hiç kestiremedim şimdi sen iyi idare etmişsin yine
Asumancığım sana da günaydın son zamanlarda daha bir azimli görüyorum seni yürüyüş falan iyi gidiyorsun valla seni gördükçe gaza geliyorum yoksa pes etmek üzereyim
günaydınlar
hayırlı, mutlu, huzurlu ve bol bereketli günler hepinize
Ayşeciğim nasıl oldun daha iyimisin sıkma canını hepimizin hayatında oluyor zaman zaman sıkıntılar

yenacım doğum günün kutlu olsun

umutt ben okurken korktum iyi dayanmışsın valla eşinin söylediklerinede " " " " diyorum doğru söylemiş altından olsa ne yazar at kaçççççççkorkarım köpeklerden

banum başın sağolsun benimde yakın bi ablam ölmüştü hala düşünüyorum o bunu şöyle yapardı ederdi diye nur içinde yatsınlar

bahar maşallah çok yakışmışsınız tamamına erdirsin

tursari hoş geldin kaç kilo oldun ben hala aynıyım

Herkese günaydınnnnnnnnnnnn
Buzz gibi hava yine. Sabah eşim bıraktı daha 8 olmadan işteydim bu sabah kızlar akşam yazdıklarınızı okudumda;

yenacım
geçmiş doğum günün kutlu olsun... Bağlama çalma konusuna gelince düşündümde sırf kilo yüzünden hissetiklerimize baksana...kendimi bende hiçbiryere yakıştıramadığımı düşünüyorum ya artık düzgün bile oturamaz oldum göbeğimi saklamaktanben en çok önce kendime sonra eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum bu konuda...

umutçum
köpek baya yapışık çıkmış ben de her sabah iş yerine gelirken dar bir merdivenden geçiyorum burda sahipli bir sibirya kurdu var dev gibi bişey saolsun her sabah orda bekliyor beni.bide çekilmiyorda sahibi gelip alıyor

ayşe canım geçmiş olsun sana...sıkıntıdan uçuk çıkmıştır.

Baya okudum ama unutuyorum arkadaşlar ne olur kusuruma bakmayın uykum hala açılmadı bu sabah...

saol cnm iyi olmaya çalışıyorum çok şükür diyelim halimize

saol cnm bizim hocaya gösterdim şimdi bu şişliği
kbb de bi hocaya git dedi
hani durduk yere nie şişsin bişeye bağlı olması lazım dedi
birazdan giderim belki üşeniyorum bakalım

günaydin canlarim
kahvaltimi yazayim
sabah mis gibi bir kokuya uyandim ,esim erkenden kalkmis patatesleri soymus dilimlemis tefal actifry´da yagsiz pisirmis,kac gündür canim patates kizartmasi cekiyor diyip duruyordum aklima hic gelmiyor tefal aktifry da pisirmek ..
ardindan 2 indir+1 kuru kayisi yedim..öglene ne pisircem hic bir fikrim yok..

yenacim gecmis dogum günün kutlu olsun canim Rabbim ailenle huzur dolu saglikli rizasi dogrultusunda bir ömür yasatsin insallah

umuttcum o nasil bir köpek böyle,korku filmi gibi ya esin cok dogru demis :) kilifi bosver resmen canini zor kurtarmissin

kenacort ve aklavir kullanıyorum ben de cnm saol

ben neler kullandım geçmedi en son hele şu göz merhemini(trmc) deneyim dedim yatarken sürdüm ilk günden hemen gözle görülür iyileşme oldu 2-3 gün kullandım geçti

Gördüm canım harika..Oraya yazdım yorumumu.:)

Yenacım güzel yorumların için çok teşekkür ederim Saçlarımında önlerine kat attırdım sadece boy aynı renkte maalesef. Ama sen beğendiysen gideri var demek ben boşuna üzülmiyim rengini değiştiremiyorum diye

Öyleydi canım..geçti artık..:))

Aaa doğumgününmüş canım ama hiç haberimiz olmadı haber etseydin topicçe birleşip sana 20 katlı bir doğumgünü pastası hazırlardık rejimi delmeye bahane arıyoruz nasıl olsa

Sağlık,huzur ve mutlulukla nice senelere

bahar maşallah çok yakışmışsınız tamamına erdirsin

Çok teşekkür ederim Doğacımmmm

Günaydın bayanlar

Dün akşam yine bir karar aldım Benim kararlar bitmez kararı almak kolayda uygulamaya gelince fosss
Ben ne olursa olsun sabah akşam leslie yapcam sonra kafama göre yicem Dün akşam konuşurken onur söyledi ben senin yemene birşey demiyorum sadece sporu ihmal etme dedi ben de onu dinliycem artık.

Bir de şu son 2 aydır glukofen içmeme rağmen kilo alma nedenimde diğer doğum kontrol ilacı endokrin doktorum o kilo aldırır demişti hem de üstüne basa basa birkaç kere Allahtan kutuda 5 tane kaldı sonra kadın doğuma kontrole gidicem inşallah erimiştir kistim de şu ilacı bırakırım yaaa

Dün akşam ablama kot pantolon aldırdım şu LCW nın 1 beden küçük gösteren reform kotlarından belki bilenler vardır. En büyük bedeni 48ti içine girebildim fermuarıda çekebildim fakat midem olduğu gibi bir dağ yarattı bluzumun altında göbeği bastırıyo içeri 1 beden küçük gösteriyor mideyi fırlatıyor 2 beden büyük gösteriyor ama şunu farkettim çok fazla sarkmışım midem bile sarkmış Bu pantolonun bana rahat rahat olabilmesi için en az 5-6 kilo vermem lazım sanırım :44: ama olsun artık 48 bedene girebiliyorum havam yeter

Bu arada bu pantolonları tavsiye ediyorum indirime girmiş 50 TL den 30 TLye düşmüş bilginize

Umutcum çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın bundan seneler önce buna benzer bir olay kardeşimin başına gelmişti ama popoyu kurtaramamıştı azıcık ucundan koklamıştı.

Öyleydi canım..geçti artık..:))

İyi geceler banucuğum...
Çokmu acıktın.?
Çok acıkmıştımsorma bir yudum peynir atım yattım.
Valla nasıl farkedemedim doğum gününü inan üzüldüm...
Geçmiş olsun ayşecim sen genede göster doktora.
Doğacım sağol canım seninde başın sağolsun.
Baharcım iyi günlerde giy canım ne güzel bişey dimi 48:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…