Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar dün akşam o kadar çok korktumki bugün dudağım çok acıyor büyük ihtimalle uçuk çıkıcak.Hava soğuk olduğundan yatak odası daha sıcak olsun diye kapıyı kapatıyoruz gece bir anda uyandım yatak odasının kapısı hop azıcık açılıverdi o an resmen ödüm koptu dedim tamam hırsız girdi eve ki benim en büyük korkumdur yatakta öyle bir yatıyorumki kıpırdamadan yarım saate kadar öyle yattım sonra bir cesaret kalktım dolandım evi çok şükür kimse yok ama korkusu yetti arttı valla.

Korkusu bile yetiyor değil mi neyse allahtan değilmiş

Ben yeni gördüm Billur ve köpeğini, epey eskiymiş aslında :)) Boşuna hayvan dememişler, kontrol edememiş işte kendini :))
Canım sağol moral verdin :)) Bugün biraz daha umutluyum ama bu haftayı heba ettim işte Şöyle bir örnek vereyim, dün gecenin birine doğru bir dilim peynir, biber ve 1 adet portakal yedim. Ocağın üzerinde makarna dururyordu, gidip onu kaşıklamadım, dolapta puding benzeri muzlu tatlı vardı onu yemedim, ikramlık çikolata vb. vardı yanaşmadım ama gecenin birinde yedim mi yedim. Daha alacak yolum var ama umutsuz değil galiba durum :)

Canım bu hafta atağa kalktın sen, ne güzel, senden bana da heves gelir belki. Ay zifiri karanlıkta köpeklerle konuşmalarımı duysan gerçekten çok komikti, "abicim yok bende bir şey gidin ya" filan gibi cümlelerle resmen ikna etmeye çalıştım hayvanları...
Ayşe geçmiş olsun canım. Uçuk çok rahatsız eder bilirim, lenflerin de antibiyotiğe gerek kalmadan küçülürler umarım.
Seninki daha betermiş canım ya, küçükken daha korkutucu oluyor, saldırmışlar da üstelik. Karanlık olması ve sayıca fazla olmaları, bir de regl olmam beni korkuttu. Yoksa meşhur söze inanırım ben, "ısıracak köpek diş göstermez" derler ya :)) Ben zarar vermezsem, korkmuş ve zarar görmüş değilse hayvanlar da bana zarar vermez diye düşünürüm. (Hayvan evcilse tabii) İlk defa bu kadar etkilendim.
Günaydın herkese geçmişi şöyle bir okumaya çalıştım acelece
...Umutcuğum geçmiş olsun yinede ucuz atlatmışsın bence ben olsam ne yapardım hiç kestiremedim şimdi sen iyi idare etmişsin yine
Sağol canım :)) Bir daha karanlıkta hatta aydınlıkta bile o ATM'lerin olduğu bölgeye gitmeyi düşünmüyorum ama :) Meğer oranın gedikli köpekleriymiş onlar, eşim eve gelirken sık sık oradan para çeker, o bile çekiniyormuş köpeklerden, sürekli beraber dolaşıyorlarmış :)))
..... umutt ben okurken korktum iyi dayanmışsın valla eşinin söylediklerinede " " " " diyorum doğru söylemiş altından olsa ne yazar at kaçççççççkorkarım köpeklerden

Öyle deme canım, hafif yollu obsesifimdir ben, taktım mı takarım, şemsiyemin kılıfı bile kıymete bindi kaybedince. Bu şemsiyeyi şu gün almıştım, şöyle günümüzde yanımızdaydı, bir kere şöyle kaybetmiştim taksici evi bulup kapıya getirmişti filan diye anılarımı sıraladım dün. Kılıfı kaybolunca orjinalliği gitti diye hayıflandım, bir de köpek dokundu ya, ne kadar temizlesek de ona dokunmam vakit alır şimdi :)) Öyle de bir cinsimdir ben yani. Kızıma (5.5 yaşında) aldığım ilk paket bezden bile iki adet örnek alıp saklayan biriyim, kıyafet ve eşyalarına girmeyeyim hiç, birçok eşyaya değer yüklerim filan falan :)))) Allahtan eşim fazlalıkları hiç sevmeyen, gördü mü hemen icabına bakan biridir, dengeliyoruz birbirimizi :)
İşte bak ona gelemem, böyle kırk yılda bir karşıma çıktılar mı sorun yok da her gün önüme çıktı mı, ne yapacağımı bilemem. Yıllar önce Moda'da giriş katında öğrenci evim vardı. Aparmana konuşlanmış bir kedi vardı, barışmadı yıldızımız, öyle dikip gözünü bana bakıyor, asla çekmiyor. Pencereyi ne zaman açık unutsam hooop eve giriyor, dibime gelip gözlerini dikip bana bakıyor (bir dönüyorsun parlayan bir çift göz). Sonra ben halı sil, koltuk sil, yer sil, cam sil uğraşıyorum. Bir yılım böyle geçti, sonra sırra kadem bastı kedicik :)))
Neyse ki sahibi varmış, yoksa söz dinletmek zor olurdu Sibirya kurduna.
...............

İşin şakası bir yana hayvanlara ve onların yaşam alanına yaptıklarımızın farkına çok geç vardım ben. Anne olduktan sonra anladım ve ilgilendim sorunları ile diyebilirim. Hayvanların tüm yaşam alanlarını alıp, sonra oradan buradan, mahallemizden kovmaya çalışmak, onlara eziyet etmek; onları da çaresiz bırakıyor kimi zaman. Şansıma benim karşıma çıkanlar saldırgan değildiler, böyle de komik bir olay yaşamış oldum :))

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım. Hayvandan filan değil ama böyle durumdan ben de korkarım işte. Her türlü fenalık gelir çünkü insanın kötüsünden. Neyse ki kimseler yokmuş. Her işte bir hayır vardır derler, sen alabileceğin önlemler varsa alıp, durumu kontrol et bence :))

Büyük geçmiş olsun tatlım ya,ama ben olsam kesin eşimi uyandırırdım sen de iyi cesaret varmış valla :S

Ptesi sabahı 89.300 lük bir hezimetle güne hatta haftaya başlayan ben günlerdir çok dikkat ediyorum yediklerime,hatta erkenden akşam yemeğini yiyorum ve az yediğimden mi nedir gece yatarken yemek hayalleriyle uyuyorum hatta rüyamda çok güzel yemeklere ben diyetteyim diye hayır diyorum bir kısmını verdim kilocuklarımın oturmadan ama yarın tartıda görücem esas ne kadarını verebildim diye.Bu ay bitmeden 82 olcam koydum kafaya yeter artık 3 aydır aynı yerde sayıyorum.89 u gördüğümde gidip saçlarımı sarı yapmıştım hala 89 u görüyorsam yuh bana yani.O zamandan beri görmediğim bir arkadaşım vardı kız 14 kilo vermiş görmeyeli telefonda konuştum kızla (maşallah) şok oldum.Dedim ben neden yapamıyorum ya!!! Bunca kaçamakla tabiki yapamazsın dedim sonra kendime!!! Artık toparlanma vaktidir benim için ayda 4 kilo hedefim vardı başlarken şimdi inadına 5 kilo koyuyorum hedefi! Kendime öyle kızgınım ki anlatamam kızlar ya.Ben bu kadar mı iradesiz bu kadar mı hırssız,başarıya ulaşmayı bu kadar mı bilmeyen bir insanım diyorum günlerdir.Ama artık geçti o kaçamaklı devirler yok öyle hafta sonu kaçamakları vs.Hafta sonuda normal gün gibi disiplinli geçecek artık yoksa valla kendi kendimi yiye yie bitircem kilo vererek değilde.

.
.
.
Dün bu haftayı heba ettim diye canım sıkkındı; sabah saatlerinde çok sevdiğim arkadaşımla konuştum. Önceden de bahsetmişimdir, yurtdışında yaşıyor, 20 yıllık arkadaşım, her sene 1 aylığına Türkiye'ye gelir ve tozunu attırırız şehrin. Bu sene gelemeyecek, 4. çocuğuna hamile :)) Neyse konuşup plan yaptık, Nisan ayında ben onun yanına Dubai'ye gitmeye niyetliyim. Çocukları en fazla 5-6 günlüğüne bırakabilirim annemlere ama olsun, yeter bana. Hem arkadaşımla hasret gideririz, gezer tozarız, hem benim için bir tatil olur. Şimdiden paçaları sıvamayayım ama niyete girdim bir kere. Böylece kendime yeni bir motivasyon buldum, orada hava yaz olacak gittiğimde, hiç olmazsa iki beden daha zayıflamayı istiyorum gidene kadar. Fazla da bir zaman yok, 2-2.5 ay... Bugün biraz keyiflendim bu planlar sayesinde :))

Canım yalnız değilsin, sık sık benzer şekillerde isyan ediyoruz. Ben de daha dün benzer şeyler yazdım, ama burada olan, isteyen ve sabır gösteren herkesin bir şekilde zayıflayacağına inanıyorum ben. Yeter ki kopmayalım. Sen aldıklarını kısa sürede veririsin eminim, yerleşmiş kilolardan daha çabuk gidiyor sonradan gelen kilolar.
Kendini toparlayıp kaçamaklara son veren, kiloları vermeye başlayan her kişi diğerlerine de olumlu etki yapıyor bence. Çok sevindim senin için, bu azimle hedefine ulaşırsın umarım.

Korkusu bile yetiyor değil mi neyse allahtan değilmiş
Sorma valla çok korktum.
Önlemleri aldım canım kapının önüne sandalye üstünede bir sürü şey koydum hani girerse sesi gelsin diye camlaradan korkum yok hem kapalı hem 7. kattayım.
Büyük geçmiş olsun tatlım ya,ama ben olsam kesin eşimi uyandırırdım sen de iyi cesaret varmış valla :S
Bendede aslında cesaret yoktur ama ya evde biri varsa erkekler biliyosun daha bir atak davranıyolar ondan korktum ben görsem çıkarmazdım sesimi al git derdim yani...
Çok güzel bir motive olmuş sana inşallah güzel bir tatil olur.

bugün tartıldım ve sonuç
76.4 kilom kaçtı hatırlamıyorum ama sanırım +2 falan olmuşum
sözde doğum günüme 70 olacaktım ama çok zor pazara ne kaldı

sağol canım gerçekten çok yoruluyorum artık akşam pestilim çıkmış vaziyette evdeyim ve çocuğuma ayıracak enerjim yok
anlayışın için teşekkür ederim
bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun nice yıllara
pazarada benimki var :)
aaa neden öyle düşünüyorsun canım ya herkes orada öğrenmedi mi yani sende öğrenirsin ,biraz azim lütfen
sağol fıstığım benim allah razı olsun, yok listeden çıkmayı düşünmüyorum sadece bildirimde sorun olacak onun için perşembe olur mu diyorum. zaten dikkat etmedim kaç haftadır ve bana kilo olarak döndü
tamam canım olmadı yazarım
kendini özletme canim bir 5 dak. olsun girmeye calis
günün yorgunlugundan pek aktif de olamasam bile ,aksam geldigimde göremedigim nikler olunca merak ediyorum
dietinide insallah kisa zamanda kaldigin yerden devam edersin canim
keşke girebilsem bende nasıl özledim sizlerle sohbet etmeyi bir bilsen
inşallah bende girmeye çalışırım canım
kaldığım yerden hızla devam etmem gerek ama nasıl bu ay sonu 70 görebilsem bari ama çok uzak bir hedef
canım kv geldi o ilgileniyor şimdi teyzemizde ara ara geliyor alıştırmaya ,amin canım allah razı olsun
cnm merak etmistim seni gelip arada bize haberdar et cnm zamanla hersey yerine oturdumu senin beslenmen düzelir rabbim yardimcin olsun
okuladaki arkadaslarin ne dediler zayiflamana
ah o düzene bir girebilse ahhhh ,amin allah razı olsun
çok şaşırdılar bunu nasıl başardın diye herkes sordu çok güzeldi ,hatta erkek bir öğretmenimiz kıskandı :))) ertesi gün gelmiş tekrar tartılıyor ve bana dönüp dün çok üzüldüm hocam,bak üzüntüden ki.lo vermişim diyor :)

oğluşumun kokusunu duymadan yaşamak çok zormuş dayanamıyorum ama alışmak zorundayım. nasıl zor anlatamam bari öğlen aralarında görseydim o da yok sabahın 7sinde servisteyim akşam 6da evdeyim
bebeğimde çok bocaladı

ben grip oldum 3-4 gün önce neyse okula başladım en azından bebeğime bulaşmaz dedim ama tabi bağışıklık sistemi zayıf olduğu için kucağıma almadığım halde onada geçti. ben tam işe başladım bebeğim hastalandı dahada zorlaştı herşey. dr a gittik 2 gece önce acile fitil ve şurup verdi ki bizde zaten vardı vemriştik ama farklı şeyler yazdı . dünde eşim tekrar götürmiş ve dr a annesi işe başladı demiş drda strese girmiş olabilir demiş ay onu duyunca nasıl üzüldüm anlatamam. keşke iznimi uzatsam mı diye de aklımdan geçti ama nereye kadar değil mi bu sene olmasa seneye yine başlayacağım offfffffffff. bir daha dünyaya gelirsem çalışmayacağım ya...

bu arada okula gidince herkes oooo özlem hocam ne kadar zayıflamışsın dediler ,kimse inanamadı ,çok mutlu oldum :)))

kardeşimde aynı tepkiyi verdi ablam ne yaptın böyle maşallah dedi, gözlerine inanamadı o da :)))

e tabi bunları duyan ben kendini manken sanınca yedimde yedim ki hala yiyorum akıllanmadım ve sonuç +2 yinede iyi düyorum o kadar yemeye ama pztden itibaren dur diyeceğim çünkü pazar benim doğum günüm kesin kaçırırırm :)))

[QUOTE =ilbatum;23053692]ben grip oldum 3-4 gün önce neyse okula başladım en azından bebeğime bulaşmaz dedim ama tabi bağışıklık sistemi zayıf olduğu için kucağıma almadığım halde onada geçti. ben tam işe başladım bebeğim hastalandı dahada zorlaştı herşey. dr a gittik 2 gece önce acile fitil ve şurup verdi ki bizde zaten vardı vemriştik ama farklı şeyler yazdı . dünde eşim tekrar götürmiş ve dr a annesi işe başladı demiş drda strese girmiş olabilir demiş ay onu duyunca nasıl üzüldüm anlatamam. keşke iznimi uzatsam mı diye de aklımdan geçti ama nereye kadar değil mi bu sene olmasa seneye yine başlayacağım offfffffffff. bir daha dünyaya gelirsem çalışmayacağım ya...

bu arada okula gidince herkes oooo özlem hocam ne kadar zayıflamışsın dediler ,kimse inanamadı ,çok mutlu oldum :)))

kardeşimde aynı tepkiyi verdi ablam ne yaptın böyle maşallah dedi, gözlerine inanamadı o da :)))

e tabi bunları duyan ben kendini manken sanınca yedimde yedim ki hala yiyorum akıllanmadım ve sonuç +2 yinede iyi düyorum o kadar yemeye ama pztden itibaren dur diyeceğim çünkü pazar benim doğum günüm kesin kaçırırırm :)))[/QUOTE]

cnm geçmiş olsun oluşuna senin için zor bir durum
cnm zayıfladığını solemeleri insanı çok mutlu ediyor deilmi he sağlıklı beslenmeye devam

Özlemcim bebişinede çok geçmiş olsun yavrum ya demek strese girmiş çalışan annelerinde işi zor gerçekten.

Selam kızlar ben geldimmmm :122: :122: :122:

Bugün fırsat bulmuşken biraz erken gelebildim ama bakıyorumda baya sakin topiğimiz
Ya kızlar şu Ayran detoksunu yapıyorum ya iyi hoş güzelde eşim biraz evvel çayı koy ben gelince tost basarım yemek yapma sen dedi. Dedi demesine ama benimde aklıma tost düştü bayılırım beyaz peynirli tosta birde içine iki dilim domates koyunca börekten farksız geliyor bana tabi ben tost yaptığımızda dışına hiç yağ falan sürmem hem daha hafif hemde daha çıtır olsun diye.
Valla şeytan başlatma detoksuna nasılsa bu gece bitiyor ye tostunu bekle diyor ama hem geç oldu hemde bir kerede olsa nefsime hakim olmak istiyorum :26:
Oyyy oyyy yarında bildirim var artık bu gece bana sabah olmaz açımmmmmmmmmmmmm açımmmmmmmmmmmmm

Çok geçmiş olsun canım valla yine iyisin ben olsam zangır zangır titrer kesin kaskatı kesilirdim
Aslında çok seviyorum hayvanları ve yerim olsa kesin bir köpeğe sahip cıkmak isterdim. Küçükken çok haşır neşir oluyordum köpeklerle hatta annem yüz versem sokaktan alıp yatağına sokacaksın derdi Bir gün 12 yaşında falandım herhalde arkadaşımla onların apartmanının önünde evcilik oynarken ( ben kız evladı ; arkadaşım anneydi ) oyunda arkadaş beni kovalamaya başlıyor hani yaramazlık yaptın hesabı Onların apartmanında oturan komşularının köpeği beni kovalamaya başladımı. Ben kaçıyorum o kovalıyor ve hep dairesel şekilde koşuyordum ama sonra köpek benden daha akıllı cıktı ve ben daireyi koşarak cizerken beni bekledi ben arkamda köpek var sanarken köpek önümde bitti daha arkamı dönmemle haarrrrt diye resmen ses duydum totoşumu ısırdı
Köpeğinde aşıları tam değil diye arka arkaya 7 tane iğne yapmışlardı bana.
O gün bu gündür köpek gördüğümde ufaktan bir tırsma oluşuyor ve titremeye başlıyorum eğer üzerime fazla hızlı gelirse ama artık eskisi kadar değil tabiki ufak ufak alışmaya başlıyorum tekrar

Canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi çok daha iyisindir

Canım bende büyüğünün akrep olmasını istemiyordum ama oldu üstelik suni sanciyla hani gün seçme şansı zaten yoktu
Küçüğü Başak burcu ona da herkes aman başak zordur diyordu ama onuda seçme şansım yoktu
Allah başka dert keder vermesin ben benimkiler çok kudurduklarında ikinizinde kodu bozuk diyorum

Canım çok geçmiş olsun o korku bile yeter insana. Bende olsam kesin eşimi uyandırmakla kalmam adamı silkelerim kalksana diye
Rabbim göstermesin gerçeğini ... Aminnn

Canım stres yapma inşallah hepimiz güzel güzel kilolarımızı veririz. İnsan veremedikce dediğin gibi sinir oluyor kendine de kilolarada. Sen ne güzel kilo verdin ve ben sana inanıyorum ki devamı da gelecek yaza fıstık gibi olucaksın eminim buna.

Bugün adet oldum canım nasıl tatlı istiyor ama yemiyorum inşallah yemeden atlatırım geceyi.

cnm yogurta elma dogradim tarçın ve tatlandirici çok güzel oldu ve doydum
Hmm bulgurlu salata cnm bulgur yarın kilonu fazla gostettirebilir ben diyemde ama 2kasikmis heralde bişey olmaz ekmeği ben olsam yemezdim gorumcem kısır verdi dün yemedim sabahta cope döktüm şeytana uyarim diye
salataya ton balık çok güzel oluyor içine bol soğan ve tabasko sosu süper oluyor

Son düzenleme:
özlem kıyamam bebeğine strese mi girmiş((senin okul nasıl bir okul ben anlayamadım?sabahçı olsan öğlen çıkardın,öğleci olsan sabah geç çıkardın,tam gün olsa en geç 3 te çıkardın?bilemedim yani:26:çok uzunmuş gerçekten süre.ama biçok annede bu şekilde çalışıyordur eminim.dayanamzsanız izne ayrılmayı gözden geçirirsiniz tekrar...bu günleri seneye daha büyük olduğundan biraz daha zor...bakarsın duruma göre.bu gibi durmularda sekın elalem ne der diye düşünme.bu zamanı bitek sen yaşıyorsun kimse senin ne çektiğini bilemez.+ ları boşver verirsin bu tempoda.herksi şaşırttın,laflarını yedirdin ne güzel oldu hedeflediğin gibi.bende + dayım malesef( olsun yaza kadar daha da çıtır oluruz meraek etme.kış en zor zaman diyet içni.zoru başarmaya çalışıyoruz almamak bile bir iş bence.insan sürekli yemek düşünüyor çünkü

banu cnm dün çok kormussun geçmiş olsun ben gece yatmadan haberleri okurdum telden hırsızlıkla alakali okudummu gece çok korkardım uyandimmi sanki 1yatak odasında gibi hissederdim sonra biraktim okumayı şimdi kk yi okuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…