Kızlar dün akşam o kadar çok korktumki bugün dudağım çok acıyor büyük ihtimalle uçuk çıkıcak.Hava soğuk olduğundan yatak odası daha sıcak olsun diye kapıyı kapatıyoruz gece bir anda uyandım yatak odasının kapısı hop azıcık açılıverdi o an resmen ödüm koptu dedim tamam hırsız girdi eve ki benim en büyük korkumdur yatakta öyle bir yatıyorumki kıpırdamadan yarım saate kadar öyle yattım sonra bir cesaret kalktım dolandım evi çok şükür kimse yok ama korkusu yetti arttı valla.
geçmiş olsun bu ara köpeklerde bir hal var galiba geçen bende bir köpeciği sevmek istedim sakin bir köpek havladı hafifçe sahibide kızdı .korktuysanız dedi ondan havlamıştır yok dedim meğer arkadan sıyrılarak geçen bir baba oğul varmış onlara bağırmışbizdendir dedi adam çok hassas duyulara sahipler valla
bu biraz siyah beyaz olmuş ama anı anıdır dimibillur ve köpeği fiyaskooooo
Canım sağol moral verdin :)) Bugün biraz daha umutluyum ama bu haftayı heba ettim işte...senden ümitliyim bennnnn.haftaya başlayacağım deyip saldırmamak bile bu işi beyinde bitirdiğinini bir göstergesidir bence.azla yetinmek demeylimde gayet mantıklı hedefler koyuyorsun diyelim.
...ay ne sırnaşık bir köpekmiş.anlatırken korktum kendimi senn yerinde düşünüp.çok geçmiş olsun.eşin çok haklı bence
Canım bu hafta atağa kalktın sen, ne güzel, senden bana da heves gelir belki. Ay zifiri karanlıkta köpeklerle konuşmalarımı duysan gerçekten çok komikti, "abicim yok bende bir şey gidin ya" filan gibi cümlelerle resmen ikna etmeye çalıştım hayvanları...herkese günaydııııııın
yürüyüşten hamladım iyice bacaklarım çok acıyor ama 9 da çıkacağım yine yürüyüşe arkadaşla bu sefer
...umutt yazdıkların beni güldür ama gerçekten korkutucu yaşaması kendimi düşündüm bir an senin yerinde fena tırstım gerçekten sana geçmi,ş olsun canım şemsiye klıfıyla ucuz atlatmışsın...
Ayşe geçmiş olsun canım. Uçuk çok rahatsız eder bilirim, lenflerin de antibiyotiğe gerek kalmadan küçülürler umarım.çok şükür cnm idare ediyorum
ağzımın kenarında kocaman bir uçuk çıktı dün çok acıyo krem sürüyorum sürekli
bide gıdım acıyodu sabah bi dokundum ki lenflerim şişmiş yine yumurta gbi ve çok sert
birazdan dr.a göstericem
aslında göstermeyede gerek yok daha önce olmuştu hatta aynı banular gibi dr. beni korkutmuştu
ama bir hafta antibiyotik kullandıktan sonra düzelmişti
Seninki daha betermiş canım ya, küçükken daha korkutucu oluyor, saldırmışlar da üstelik. Karanlık olması ve sayıca fazla olmaları, bir de regl olmam beni korkuttu. Yoksa meşhur söze inanırım ben, "ısıracak köpek diş göstermez" derler ya :)) Ben zarar vermezsem, korkmuş ve zarar görmüş değilse hayvanlar da bana zarar vermez diye düşünürüm. (Hayvan evcilse tabii) İlk defa bu kadar etkilendim.gunaydin kizlarrrr
cnm allah korumus ya saldirsaydilar
ben ilkokul2yemi gidiyordum felan anneannemde kaliyordum annemle babam avusturyadaydilar anneannem yufka aciyordu hava sicakti bizimde köpegimiz var sicakta susamistir köpek diye inek gibi sulamaya getirdim ipinden tutup orda ne olduysa oldu kuyrugunami bastim ne köpek bana saldirdi bacagimdan kapti hala izi var sen anlatinca aklima geldi anlatayim dedim cocuk akli al suyu götür tasina dök allah allah dimi yaw simdiki aklim olsa
Sağol canım :)) Bir daha karanlıkta hatta aydınlıkta bile o ATM'lerin olduğu bölgeye gitmeyi düşünmüyorum ama :) Meğer oranın gedikli köpekleriymiş onlar, eşim eve gelirken sık sık oradan para çeker, o bile çekiniyormuş köpeklerden, sürekli beraber dolaşıyorlarmış :)))Günaydın herkese geçmişi şöyle bir okumaya çalıştım acelece
...Umutcuğum geçmiş olsun yinede ucuz atlatmışsın bence ben olsam ne yapardım hiç kestiremedim şimdi sen iyi idare etmişsin yine
..... umutt ben okurken korktum iyi dayanmışsın valla eşinin söylediklerinede " " " " diyorum doğru söylemiş altından olsa ne yazar at kaçççççççkorkarım köpeklerden
...umutçum
İşte bak ona gelemem, böyle kırk yılda bir karşıma çıktılar mı sorun yok da her gün önüme çıktı mı, ne yapacağımı bilemem. Yıllar önce Moda'da giriş katında öğrenci evim vardı. Aparmana konuşlanmış bir kedi vardı, barışmadı yıldızımız, öyle dikip gözünü bana bakıyor, asla çekmiyor. Pencereyi ne zaman açık unutsam hooop eve giriyor, dibime gelip gözlerini dikip bana bakıyor (bir dönüyorsun parlayan bir çift göz). Sonra ben halı sil, koltuk sil, yer sil, cam sil uğraşıyorum. Bir yılım böyle geçti, sonra sırra kadem bastı kedicik :)))köpek baya yapışık çıkmış ben de her sabah iş yerine gelirken dar bir merdivenden geçiyorum burda sahipli bir sibirya kurdu var dev gibi bişey saolsun her sabah orda bekliyor beni.bide çekilmiyorda sahibi gelip alıyor
...
Kızlar dün akşam o kadar çok korktumki bugün dudağım çok acıyor büyük ihtimalle uçuk çıkıcak.Hava soğuk olduğundan yatak odası daha sıcak olsun diye kapıyı kapatıyoruz gece bir anda uyandım yatak odasının kapısı hop azıcık açılıverdi o an resmen ödüm koptu dedim tamam hırsız girdi eve ki benim en büyük korkumdur yatakta öyle bir yatıyorumki kıpırdamadan yarım saate kadar öyle yattım sonra bir cesaret kalktım dolandım evi çok şükür kimse yok ama korkusu yetti arttı valla.
Geçmiş olsun canım. Hayvandan filan değil ama böyle durumdan ben de korkarım işte. Her türlü fenalık gelir çünkü insanın kötüsünden. Neyse ki kimseler yokmuş. Her işte bir hayır vardır derler, sen alabileceğin önlemler varsa alıp, durumu kontrol et bence :))
Ptesi sabahı 89.300 lük bir hezimetle güne hatta haftaya başlayan ben günlerdir çok dikkat ediyorum yediklerime,hatta erkenden akşam yemeğini yiyorum ve az yediğimden mi nedir gece yatarken yemek hayalleriyle uyuyorumhatta rüyamda çok güzel yemeklere ben diyetteyim diye hayır diyorum bir kısmını verdim kilocuklarımın oturmadan ama yarın tartıda görücem esas ne kadarını verebildim diye.Bu ay bitmeden 82 olcam koydum kafaya yeter artık 3 aydır aynı yerde sayıyorum.89 u gördüğümde gidip saçlarımı sarı yapmıştım hala 89 u görüyorsam yuh bana yani.O zamandan beri görmediğim bir arkadaşım vardı kız 14 kilo vermiş görmeyeli telefonda konuştum kızla (maşallah) şok oldum.Dedim ben neden yapamıyorum ya!!! Bunca kaçamakla tabiki yapamazsın dedim sonra kendime!!! Artık toparlanma vaktidir benim için ayda 4 kilo hedefim vardı başlarken şimdi inadına 5 kilo koyuyorum hedefi! Kendime öyle kızgınım ki anlatamam kızlar ya.Ben bu kadar mı iradesiz bu kadar mı hırssız,başarıya ulaşmayı bu kadar mı bilmeyen bir insanım diyorum günlerdir.Ama artık geçti o kaçamaklı devirler yok öyle hafta sonu kaçamakları vs.Hafta sonuda normal gün gibi disiplinli geçecek artık yoksa valla kendi kendimi yiye yie bitircem kilo vererek değilde.
Sorma valla çok korktum.Korkusu bile yetiyor değil mi neyse allahtan değilmiş
Önlemleri aldım canım kapının önüne sandalye üstünede bir sürü şey koydum hani girerse sesi gelsin diye camlaradan korkum yok hem kapalı hem 7. kattayım.Geçmiş olsun canım. Hayvandan filan değil ama böyle durumdan ben de korkarım işte. Her türlü fenalık gelir çünkü insanın kötüsünden. Neyse ki kimseler yokmuş. Her işte bir hayır vardır derler, sen alabileceğin önlemler varsa alıp, durumu kontrol et bence :))
Bendede aslında cesaret yoktur ama ya evde biri varsa erkekler biliyosun daha bir atak davranıyolar ondan korktum ben görsem çıkarmazdım sesimi al git derdim yani...Büyük geçmiş olsun tatlım ya,ama ben olsam kesin eşimi uyandırırdım sen de iyi cesaret varmış valla :S
Çok güzel bir motive olmuş sana inşallah güzel bir tatil olur..
.
.
Dün bu haftayı heba ettim diye canım sıkkındı; sabah saatlerinde çok sevdiğim arkadaşımla konuştum. Önceden de bahsetmişimdir, yurtdışında yaşıyor, 20 yıllık arkadaşım, her sene 1 aylığına Türkiye'ye gelir ve tozunu attırırız şehrin. Bu sene gelemeyecek, 4. çocuğuna hamile :)) Neyse konuşup plan yaptık, Nisan ayında ben onun yanına Dubai'ye gitmeye niyetliyim. Çocukları en fazla 5-6 günlüğüne bırakabilirim annemlere ama olsun, yeter bana. Hem arkadaşımla hasret gideririz, gezer tozarız, hem benim için bir tatil olur. Şimdiden paçaları sıvamayayım ama niyete girdim bir kere. Böylece kendime yeni bir motivasyon buldum, orada hava yaz olacak gittiğimde, hiç olmazsa iki beden daha zayıflamayı istiyorum gidene kadar. Fazla da bir zaman yok, 2-2.5 ay... Bugün biraz keyiflendim bu planlar sayesinde :))
Canım yalnız değilsin, sık sık benzer şekillerde isyan ediyoruz. Ben de daha dün benzer şeyler yazdım, ama burada olan, isteyen ve sabır gösteren herkesin bir şekilde zayıflayacağına inanıyorum ben. Yeter ki kopmayalım. Sen aldıklarını kısa sürede veririsin eminim, yerleşmiş kilolardan daha çabuk gidiyor sonradan gelen kilolar.
Kendini toparlayıp kaçamaklara son veren, kiloları vermeye başlayan her kişi diğerlerine de olumlu etki yapıyor bence. Çok sevindim senin için, bu azimle hedefine ulaşırsın umarım.
sağol canım gerçekten çok yoruluyorum artıkCanım kolay gelsin..Bayağı yoğun ve yorgun oluyorsun haklı olarak...
Yol eziyeti,çocuk gürültüsü hiç bişey yapmasanda çok yoruyor insanı...
PErşembe tabiiki olur bildirim için..
Umuttçuğum neyin var.?.Sadece zayıflayamama dır umarım..
sanki beni anlatmışsın.ertelemek için hep bahane bulmak veya bahaneleri uzatmakta üstüme yoktur.:)
O yüzden şişmanız zaten ve burdayız..:)
Ben takmamaya çalışıyorum artık yoksa akıl sağlığımı kaybedeceğim kendime olan güvenimi kaybettim bari yarım olan aklımdan olmayayım..
Tatil fena vurdu benide.:)Hala toparlanamdım.. yarın yaprak sarıp yeyip perşembe günü başlamayı düşünüyorum.. şimdilik ama.:))
Daha sık gel özletme kendini..
aaa neden öyle düşünüyorsun canım ya herkes orada öğrenmedi mi yani sende öğrenirsin ,biraz azim lütfenBugün bağlama kursunun ilk günüydü muhtemelen son günü olacak..
Kendimi orda çok eğreti hissettim.. sonra bir sürü üzüldüm..
Büyük umutlarla çok fazla isteyerek başladım ama olmayacak sanırım..
sağol fıstığım benim allah razı olsun, yok listeden çıkmayı düşünmüyorum sadece bildirimde sorun olacak onun için perşembe olur mu diyorum. zaten dikkat etmedim kaç haftadır ve bana kilo olarak döndüCanım Allah yardımcın olsunYa bence listeden cıkma perşembe akşamından da olsa bildirimini yap.
Bu arada özledik senlede sohbet etmeyi yaa
Olmadı sen bana özelden yaz ben cuma günü bildirini senin yerine yaparımnasılsa karışıklık olma ihtimali sıfır arada büyük fark var
keşke girebilsem bende nasıl özledim sizlerle sohbet etmeyi bir bilsenkendini özletme canim bir 5 dak. olsun girmeye calis
günün yorgunlugundan pek aktif de olamasam bile ,aksam geldigimde göremedigim nikler olunca merak ediyorum
dietinide insallah kisa zamanda kaldigin yerden devam edersin canim
canım kv geldi o ilgileniyor şimdi teyzemizde ara ara geliyor alıştırmaya ,amin canım allah razı olsunözlemcim aklımdasın hep naptın oğluşun naptı alıştımı bakan bayana
erkenden çıkıp geç geliyorsun Allah yardım etsin canım
bildirim işini bence de perşembe akşam yapabilirsin yada ceconun dediği gibi biz de yaparız istersen canım
ah o düzene bir girebilse ahhhh ,amin allah razı olsuncnm merak etmistim seni gelip arada bize haberdar et cnm zamanla hersey yerine oturdumu senin beslenmen düzelir rabbim yardimcin olsun
okuladaki arkadaslarin ne dediler zayiflamana
İnşallah canım :) Kafasına koyan yapıyor, vazgeçsem şu ertelemelerden... Burada oldukça umut var yine de :)) Hepimiz için...
Kolay gelsin Özlemciğim. İlk günler daha zor olur tahminimce, biraz zaman geçip bu tempoya alıştıkça daha sık girersin umarım, şimdilik de perşembe günleri ile idare ederiz ne yapalım :))
Canımm, gel dedin, dıuydum geldim bak :)) En önemli sorunumuz zayıflayamamak olsa keşke :)) Yeme bozukluğu bir sonuç aslında, o sonuca sebep olana çözüm bulmalı asıl. Neyse derin mevzular bunlar... Destek bulabilmek çok değerli, o yüzden buryı yazıştığım diğer platformlardan daha çok seviyorum
Özlemcim bebişinede çok geçmiş olsun yavrum ya demek strese girmiş çalışan annelerinde işi zor gerçekten.ben grip oldum 3-4 gün önce neyse okula başladım en azından bebeğime bulaşmaz dedim ama tabi bağışıklık sistemi zayıf olduğu için kucağıma almadığım halde onada geçti. ben tam işe başladım bebeğim hastalandı dahada zorlaştı herşey. dr a gittik 2 gece önce acile fitil ve şurup verdi ki bizde zaten vardı vemriştik ama farklı şeyler yazdı . dünde eşim tekrar götürmiş ve dr a annesi işe başladı demiş drda strese girmiş olabilir demiş ay onu duyunca nasıl üzüldüm anlatamam. keşke iznimi uzatsam mı diye de aklımdan geçti ama nereye kadar değil mi bu sene olmasa seneye yine başlayacağım offfffffffff. bir daha dünyaya gelirsem çalışmayacağım ya...
bu arada okula gidince herkes oooo özlem hocam ne kadar zayıflamışsın dediler ,kimse inanamadı ,çok mutlu oldum :)))
kardeşimde aynı tepkiyi verdi ablam ne yaptın böyle maşallah dedi, gözlerine inanamadı o da :)))
e tabi bunları duyan ben kendini manken sanınca yedimde yedim ki hala yiyorum akıllanmadım ve sonuç +2 yinede iyi düyorum o kadar yemeye ama pztden itibaren dur diyeceğim çünkü pazar benim doğum günüm kesin kaçırırırm :)))
Ben de öyle düşünüyorum, hatta hafif (!) kompleksli olduğumu bile söyleyebilirim. Kızımın sınıf arkadaşlarının yeni tanıştığım anneleri sorduğunda, evden yarı zamanlı işler yaptığımı, şirketin işleri ile ilgilendiğimi söyledim. Halbuki sadece hatır için kırk yılda bir bir kaç sayfa yazıyorum ki, bu da asıl işim değil zaten. Şirket için de bir şey yaptığım yok. Çalışmıyorum, evdeyim, ev kadınıyım demeye dilim varmadı işte
Kararlı olsam pıtır pıtır kiloları versem, çok daha iyi hissedeceğim kendimi eminim, yürüyüşüm bile değişirdi. O yüzden sızlanıp duruyorum kilolar için de. Aslında ne kadar şanslı olduğumuzu hatırlatan olaylar gördüğümüzde utanıyorum,"neye sıkılıyorum ben de" diyorum, ama insanoğlu işte, elimizde olmuyor.
Neyse bu bunalım konuşmaları bir yana bırakıyorum, komik sayılabilecek bir şey anlatayım size. Sakin geçen günümün tek macerasıydı bugün; akşamüzeri para çekmem gerekti, eve yakın ATM cihazları var, Yeliz çıkmadan çocukları bırakıp hızlıca yağmurda yürüdüm oraya. Elimde şemsiyem vardı ama kapüşonum olduğundan açmamıştım. Bir köpek geldi dibime, ama o kadar yaklaştı ve gitmiyor ki tırsmaya başladım, oğlum git bende bir şey yok filan diyorum nafile. Derken bir tanesi daha geldi, biri daha üçü birden burunları bana değecek şekilde etrafımı sardılar. Normalde fazla korkmam ama bu durumda ödüm gaytama karıştı tabiii :)))) Karanlık bir yandan, karşıdaki duraktan seyereden insanlar bir yandan rezil durumdayım. Hoşt moşt demekle olmayınca attım elimdeki şemsiyeyi taa ileriye, kendim de kaçtım ters tarafa. Hemen şemsiyeye koştular ben de kuytu bir yere kaçtım, bekliyorum gitmelerini, biri inatçı çıktı her tarafını yalıyor şemsiyenin, kemik gibi dişliyor filan....
Oğlum için bir ara verdim, devam edeyim :)))) Neyse köpek 3-4 dakika bırakmadı şemsiyemi, aksi gibi öyle değer verdiğim bir şemsiye, bir dünya anısı var, kaliteli de bir şey, saklandığım yerden bekledim, köpek sonunda pes etti, uaklaşınca ben de koşarak selpakla tuttum şemsiyeyi, eve götürüyorum. "Kılıfı yıkayıp, sapını dezenfektanla silerim, içine zaten bir şey olmamıştır" filan diye düşünürken ayyyy o da ne, şemsiyeyi didikleyen köpek gene gelmiş dibime, "ihhyyykk ihhykkkk" filan gibi tuhaf sesler çıkararak gene beni taciz ediyor. Resmen dişliyor giysilerimi. Hızlanarak güvenlik kapısına ulaşabildim, ama köpek hiç ara vermiyor. Güvenliğe "şu köpeği tutar mısınız, girmesin içeri" diyor ve rahat bir nefes alıyorum, bizim bloğa yürürken ne göreyim gene aynı köpek, güvenlik başka tarafa bakarken gene içeri girmiş del gibi koşarak üzerime geliyor. Dayanamayıp ben de koşmaya başlıyorum ve bırakıyorum hijyeni filan bir tarafa, elimle şemsiyenin kılıfını sıyırıp hayvana atıyorum. Resmen ağzına attı çiğnemeye başladı hayvan ya??? Bu arada ben blok kapısına ulaştım, kadının biri bana kibarlık olsun diye kapıyı ardına kadar açmış, köpek apartmana da girecek, "kapat bacımmmm kapaaaat" diyorum Seda Sayan havasıyla. Kabus gibiydi ya, neredeyse asansöre bile binecekti benimle. Olan kılıfa oldu ama şemsiyeyi dezenfektanla temizleyip sabunla yıkadık, kurtardık yani :))) Akşam eşime anlatıyorum, "sen popoyu kurtardığına dua etmiyorsun da şemsiyeye mi seviniyorsun?" diye güldü :))
çok şükür cnm idare ediyorum
ağzımın kenarında kocaman bir uçuk çıktı dün çok acıyo krem sürüyorum sürekli
bide gıdım acıyodu sabah bi dokundum ki lenflerim şişmiş yine yumurta gbi ve çok sert
birazdan dr.a göstericem
aslında göstermeyede gerek yok daha önce olmuştu hatta aynı banular gibi dr. beni korkutmuştu
ama bir hafta antibiyotik kullandıktan sonra düzelmişti
ahh ah bende istiyorum ama napalım daha o kadan dirayetli olamadım malesef .......
katılarak gülmek istiyorumhep böyle gitmesin biraz keçibir prenses anlaşılan
cnm keci gibi inat ama boga burcu boga olmasin diye sezeryan olmayi düsünmüstüm zaten drlar sezeryan ol diye tuttturdulardi ben istemedim ya olsaymismisim
esim dün ne dedi bu cocugun kumandasinin pili ters
Ptesi sabahı 89.300 lük bir hezimetle güne hatta haftaya başlayan ben günlerdir çok dikkat ediyorum yediklerime,hatta erkenden akşam yemeğini yiyorum ve az yediğimden mi nedir gece yatarken yemek hayalleriyle uyuyorumhatta rüyamda çok güzel yemeklere ben diyetteyim diye hayır diyorum bir kısmını verdim kilocuklarımın oturmadan ama yarın tartıda görücem esas ne kadarını verebildim diye.Bu ay bitmeden 82 olcam koydum kafaya yeter artık 3 aydır aynı yerde sayıyorum.89 u gördüğümde gidip saçlarımı sarı yapmıştım hala 89 u görüyorsam yuh bana yani.O zamandan beri görmediğim bir arkadaşım vardı kız 14 kilo vermiş görmeyeli telefonda konuştum kızla (maşallah) şok oldum.Dedim ben neden yapamıyorum ya!!! Bunca kaçamakla tabiki yapamazsın dedim sonra kendime!!! Artık toparlanma vaktidir benim için ayda 4 kilo hedefim vardı başlarken şimdi inadına 5 kilo koyuyorum hedefi! Kendime öyle kızgınım ki anlatamam kızlar ya.Ben bu kadar mı iradesiz bu kadar mı hırssız,başarıya ulaşmayı bu kadar mı bilmeyen bir insanım diyorum günlerdir.Ama artık geçti o kaçamaklı devirler yok öyle hafta sonu kaçamakları vs.Hafta sonuda normal gün gibi disiplinli geçecek artık yoksa valla kendi kendimi yiye yie bitircem kilo vererek değilde.
Bugün adet oldum canım nasıl tatlı istiyor ama yemiyorum inşallah yemeden atlatırım geceyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?