Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bılmıyorum tomurcuk ya kafam cok dagılır bu ara küçük kızıma tuvaletını ögretıyorum onunla ugrasıyorum cok sonra arkasından dagıttıklarını topla yemek bulasık falan derken hıç kendıme vaktım kalmıyor buraya bıle gırmeye fırsat kalmıyor dun belım ıncınmış sağ tarfım çok acıyor krem falan surdum bu cocuklar yatmak degıl oturmak bıle zor .. neyse ben sımdıden yatıcam tv seyrederek esım yok evde sabah erkenden uyanıyor benım sıpalar

yarın sabah görüşürüz inşallahh... herkeze iyi gecelerr

beyzus abla kalorıfer petegın palamıstı glıba sana kolay gelsın temızlıkte

banucum sende oku ufle yat canım allah korusun hırsız falann

hepiniz allah emanet olun kızlarr

hımm kımın dogum gunu kı acaba

bak şimdi yarın da benım oluşumun doğum günüsü artık hafta sonu kutlarızz...
6 yasına gırcek pasamm

Yenanın doğum günüymüş bende yeni öğrendim
Seninde oğluşunun doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı ve huzurlu nice seneler versin

Bu arada Yena Canım yaa yeni yaşın geçte olsa kutlu olsun
Ailen ve tüm sevdiklerinle nice senelere

Canım ya ben de senin bu yeni ve harika motivasyonuna çok sevindim hatta bayıldım :)) süper valla.Düşünsene sıcacık güneşin altında yazlık giysilerin içinde fit bit sen.Ben de inanıyorum sen verirsin canım o zaman kadar istediğin kadar kiloyu.Ben valla taktım 1 marta kadar 82 kilo olcam başka yolu yok!!!Yeter tembellik ettiğim 3 aydır ya!

Ayy canım ya inşallah ağzın bal yesin (ama kilo alma) hepimiz vericez inşallah kilları ama zaman zaman içimizdeki şeytana uymadan da edemiyoruz işte.

toksin canım yaa videoyu gönderemedim dosya çok büyük dedi diye ama hangi programla nasıl indirdiğimi yazdım sana umarım işini görür

iyi geceler kızlar ve yena , yenacım bana1ay izin vermiştin amaben sıkıntılarımın arasında üzerine birde sömestır gelince 1 ayın dolup dolmadığını takip edemedim şimdi ise geri dönmek istiyorum kışın veremesmde kontrol etmem açısından bu şart yarından itibaren kg bildirimlerimide yaparım

Özlemcimmm büyük geçmiş olsun hem sana hem oğluşuna.İşie de başlamışsın hayırlı olsun canım.Ama bak nolur yeme ve alma kilo tekrar.Valla sen benim idollerimdensin salma kendini.Sonra insan öyle üzülüyor ki bak ben 86 yı görüp sonra 89 küsüre çıkınca ağlıycaktım neredeyse.Sen yine eski düzenine dön doğum gününde de biraz dikkat eder biraz kaçamak yaparsın ama ptsi toparlen kuşum ya.Bak ne güzel incecik olmuşsun kıymetini bil.

Nilüfer canım geçmiş doğum günün kutlu olsun,Rabbim yüzünü hep güldürsün yeni yaşında ve bundan sonraki yaşantında inşallah.Yeni yaşında yeni bir sen hediye edersin inşallah kendine ve bambaşka fit bir hatun olursun (AMİN)

Bağlama kursu konusundaysa sana kızdım valla,kim anasının karnında öğrenmişki bunu hem ordakilerde eminim senin gibi hissediyordur ben de bilgisayar kursuna gitmiştim uyuz olmuştum kendime sanki herkes benden kolay öğreniyor gibi geliyordu.Ama noldu şimdi kullanamıyor muyum bilgisayarı o zaman ne zor geliyordu bir bilsen.Lütfen pes etme sen her şeyi başarırsın canım arkadaşım ben inanıyorum buna.Lütfen hadi öğren de izmire gelirsem bana çalarsın.Hee şaka bir yana sanırım bu sırarlar bir izmir olayım var valla gelmişken görmek isterim seni de (İstanbuldakileri gördüm bitirdim sıra sana geldi sanki dimi ) :)))) oyy kızlar var ya öyle bir gezesim öyle bir kız kıza eğlenesim var ki sormayın gitsin.Bir ara yine toplanılsa bu sefer ben de eşlik etsem ne güzel olur.

Tskler cnm şu caze uyusunda açarım laptopu bakarim
kız şeytana uymadin dimi

YOk güzelim eşim tosttan vazgeçti başka bir akşam yaparız sende yersin dedi hafta sonu yaparız olmazsa hem daha erken yeriz :122:

YOk güzelim eşim tosttan vazgeçti başka bir akşam yaparız sende yersin dedi hafta sonu yaparız olmazsa hem daha erken yeriz :122:

En güzelini yapmışsınız kutlarım sizi valla.O dediğin şekilde tosta ben de bayılırım yanında da bol köpüklü sodalı bir ayran offf offff yeme de yanında yat.Ama tabi pazar kahvaltısında yapmak lazım bunu yoksa totoşlara kaçak kat olarak dönüyor bize geri

Bende sanırım bişeyden etkilendim en iyisini yapıyosu sende boşver okuma ben artık mügeyi bile izlemiyorum.
Bu arada kısırıda yedim ekmekte yedim bir dilim...

kızlar canım şam tatlısı yada şambali (bunu yeni öğrendim ama şam tatlısına benziyor gibi) istiyor geçen bi yerde gördüm offf((küçükken önünde satılırdı.bende alırdım bazen...yarın niyeti bozdum gibi...ya bunu yada mersimek köfte vya kısır yapasım var...tutmayın beniiiii

Hayirli aksamlar canlarim
dökülüyorum bu aksam ,menümü yazayimda az gecmisi okuyayim

2 kepekli tost ekmegi
1 kahve kasigi sürme peynir
2 cherry domates
1 süs biber

İyi akşamlar arkadaşlar;

Hepiniz iyisiniz umarım....Ben dünden beri patlayan radyotör hasarlarıyla uğraştım.Halıyı silmek,duvarı temizlemeye çalışmak gibi...

Yorgunluktan uyuya kalmışım.Dün gece ortalarda olmayışımın sebebi buydu......

Sorma yaa ama ben şu ayran detoksundan sonra uzun bir süre çacık hatta ayran bile görmek istemiyorum
O kaçak katları inşaat sahipleri olarak bizler yıkacağız dubleks kalsa totoşlarımız yeter ne gerenk var apartmana hatta rezidanslara

Aman gözünü seyeyim yarım cuma sakın şeytana uyma zaten zar zor kilo veriyoruz heleki bildirim öncesi sakın
Konusunu bile etme insan saydıkca canının çekmeyeceği bile varsa çeker

oy oy oy canim benim bu kis günü ne kadar cok is cikmis basina,yardim eden yokmuydu Beyzus yalnizmi yaptin tüm bu isleri

geçmiş olsun cnm baya spor olmuş sana bu yönden bak

Umutttt senin köpek hikayesine çok güldüm ama aynen ben de senin gibi üstüme geldiklerinde korkuyorum elimde değil geçen yıl biz de eşimle öyle Albatros sahilde koca bi köpek sürüsünü köşeden dönüp üstümüze gelirken görünce öyle bir topuklayıp yan yola attık ki kendimizi sorma gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…