Hoşgeldin canım.İyiyim çok şükür.Sen nasılsın?Keyifler nasıl bakemmm?
Ekmek yemeye yemeye b12 vitaminin eksildi galiba.Unutkanlık başlamışBende aynıyım canım ya.Eşim kahve istiyor.Mutfağa yapmaya gidiyorum ama başka bi şeye takılıp unutuyorum kahveyi.İçeri geliyorum elim boş.Eşim yüzüme bakıyo.Bi de nooldu ne bakıyosun öyle durmadan diyorum adama Kahve istedim ya hatun içip te mi geldin diyo o da bana Bende fenayım yani canım...
Güzelim ben değil gulma unuttu yazacaklarını ama unutkalnık bende de var mütemadiyen.Sorun yok yani mesajını bende üstüme alabilirim
yenacım dün gece 2 de yazdığımdan unutmuşum biraz gecikmeli de olsa 'doğum günü kutlu olsun'
hımm kımın dogum gunu kı acaba
bak şimdi yarın da benım oluşumun doğum günüsü artık hafta sonu kutlarızz...
6 yasına gırcek pasamm
.
.
.
Dün bu haftayı heba ettim diye canım sıkkındı; sabah saatlerinde çok sevdiğim arkadaşımla konuştum. Önceden de bahsetmişimdir, yurtdışında yaşıyor, 20 yıllık arkadaşım, her sene 1 aylığına Türkiye'ye gelir ve tozunu attırırız şehrin. Bu sene gelemeyecek, 4. çocuğuna hamile :)) Neyse konuşup plan yaptık, Nisan ayında ben onun yanına Dubai'ye gitmeye niyetliyim. Çocukları en fazla 5-6 günlüğüne bırakabilirim annemlere ama olsun, yeter bana. Hem arkadaşımla hasret gideririz, gezer tozarız, hem benim için bir tatil olur. Şimdiden paçaları sıvamayayım ama niyete girdim bir kere. Böylece kendime yeni bir motivasyon buldum, orada hava yaz olacak gittiğimde, hiç olmazsa iki beden daha zayıflamayı istiyorum gidene kadar. Fazla da bir zaman yok, 2-2.5 ay... Bugün biraz keyiflendim bu planlar sayesinde :))
Canım yalnız değilsin, sık sık benzer şekillerde isyan ediyoruz. Ben de daha dün benzer şeyler yazdım, ama burada olan, isteyen ve sabır gösteren herkesin bir şekilde zayıflayacağına inanıyorum ben. Yeter ki kopmayalım. Sen aldıklarını kısa sürede veririsin eminim, yerleşmiş kilolardan daha çabuk gidiyor sonradan gelen kilolar.
Kendini toparlayıp kaçamaklara son veren, kiloları vermeye başlayan her kişi diğerlerine de olumlu etki yapıyor bence. Çok sevindim senin için, bu azimle hedefine ulaşırsın umarım.
Selam kızlar ben geldimmmm :122: :122: :122:
Bugün fırsat bulmuşken biraz erken gelebildim ama bakıyorumda baya sakin topiğimiz
Ya kızlar şu Ayran detoksunu yapıyorum ya iyi hoş güzelde eşim biraz evvel çayı koy ben gelince tost basarım yemek yapma sen dedi. Dedi demesine ama benimde aklıma tost düştübayılırım beyaz peynirli tosta birde içine iki dilim domates koyunca börekten farksız geliyor bana tabi ben tost yaptığımızda dışına hiç yağ falan sürmem hem daha hafif hemde daha çıtır olsun diye.
Valla şeytan başlatma detoksuna nasılsa bu gece bitiyor ye tostunu bekle diyor ama hem geç oldu hemde bir kerede olsa nefsime hakim olmak istiyorum :26:
Oyyy oyyy yarında bildirim var artık bu gece bana sabah olmazaçımmmmmmmmmmmmm açımmmmmmmmmmmmm
Çok geçmiş olsun canım valla yine iyisin ben olsam zangır zangır titrer kesin kaskatı kesilirdim
Aslında çok seviyorum hayvanları ve yerim olsa kesin bir köpeğe sahip cıkmak isterdim. Küçükken çok haşır neşir oluyordum köpeklerle hatta annem yüz versem sokaktan alıp yatağına sokacaksın derdiBir gün 12 yaşında falandım herhalde arkadaşımla onların apartmanının önünde evcilik oynarken ( ben kız evladı ; arkadaşım anneydi ) oyunda arkadaş beni kovalamaya başlıyor hani yaramazlık yaptın hesabı Onların apartmanında oturan komşularının köpeği beni kovalamaya başladımı. Ben kaçıyorum o kovalıyor ve hep dairesel şekilde koşuyordum ama sonra köpek benden daha akıllı cıktı ve ben daireyi koşarak cizerken beni bekledi ben arkamda köpek var sanarken köpek önümde bitti daha arkamı dönmemle haarrrrt diye resmen ses duydum totoşumu ısırdı
Köpeğinde aşıları tam değil diye arka arkaya 7 tane iğne yapmışlardı bana.
O gün bu gündür köpek gördüğümde ufaktan bir tırsma oluşuyor ve titremeye başlıyorum eğer üzerime fazla hızlı gelirseama artık eskisi kadar değil tabiki ufak ufak alışmaya başlıyorum tekrar
Canım çok geçmiş olsun inşallah şimdi çok daha iyisindir
Canım bende büyüğünün akrep olmasını istemiyordum ama olduüstelik suni sanciyla hani gün seçme şansı zaten yoktu
Küçüğü Başak burcu ona da herkes aman başak zordur diyordu ama onuda seçme şansım yoktu
Allah başka dert keder vermesinben benimkiler çok kudurduklarında ikinizinde kodu bozuk diyorum
Canım çok geçmiş olsun o korku bile yeter insana. Bende olsam kesin eşimi uyandırmakla kalmam adamı silkelerim kalksana diye
Rabbim göstermesin gerçeğini ... Aminnn
Canım stres yapma inşallah hepimiz güzel güzel kilolarımızı veririz. İnsan veremedikce dediğin gibi sinir oluyor kendine de kilolarada. Sen ne güzel kilo verdin ve ben sana inanıyorum ki devamı da gelecekyaza fıstık gibi olucaksın eminim buna.
toksin canım yaa videoyu gönderemedim dosya çok büyük dedi diye ama hangi programla nasıl indirdiğimi yazdım sana umarım işini görür
ben grip oldum 3-4 gün önce neyse okula başladım en azından bebeğime bulaşmaz dedim ama tabi bağışıklık sistemi zayıf olduğu için kucağıma almadığım halde onada geçti. ben tam işe başladım bebeğim hastalandı dahada zorlaştı herşey. dr a gittik 2 gece önce acile fitil ve şurup verdi ki bizde zaten vardı vemriştik ama farklı şeyler yazdı . dünde eşim tekrar götürmiş ve dr a annesi işe başladı demiş drda strese girmiş olabilir demiş ay onu duyunca nasıl üzüldüm anlatamam. keşke iznimi uzatsam mı diye de aklımdan geçti ama nereye kadar değil mi bu sene olmasa seneye yine başlayacağım offfffffffff. bir daha dünyaya gelirsem çalışmayacağım ya...
bu arada okula gidince herkes oooo özlem hocam ne kadar zayıflamışsın dediler ,kimse inanamadı ,çok mutlu oldum :)))
kardeşimde aynı tepkiyi verdi ablam ne yaptın böyle maşallah dedi, gözlerine inanamadı o da :)))
e tabi bunları duyan ben kendini manken sanınca yedimde yedim ki hala yiyorum akıllanmadım ve sonuç +2 yinede iyi düyorum o kadar yemeye ama pztden itibaren dur diyeceğim çünkü pazar benim doğum günüm kesin kaçırırırm :)))
Tskler cnm şu caze uyusunda açarım laptopu bakarim
kız şeytana uymadin dimi
YOk güzelim eşim tosttan vazgeçtibaşka bir akşam yaparız sende yersin dedi hafta sonu yaparız olmazsa hem daha erken yeriz :122:
Bende sanırım bişeyden etkilendim en iyisini yapıyosu sende boşver okuma ben artık mügeyi bile izlemiyorum.banu cnm dün çok kormussun geçmiş olsun ben gece yatmadan haberleri okurdum telden hırsızlıkla alakali okudummu gece çok korkardım uyandimmi sanki 1yatak odasında gibi hissederdim sonra biraktim okumayı şimdi kk yi okuyom
En güzelini yapmışsınız kutlarım sizi valla.O dediğin şekilde tosta ben de bayılırım yanında da bol köpüklü sodalı bir ayran offf offff yeme de yanında yat.Ama tabi pazar kahvaltısında yapmak lazım bunu yoksa totoşlara kaçak kat olarak dönüyor bize geri
kızlar canım şam tatlısı yada şambali (bunu yeni öğrendim ama şam tatlısına benziyor gibi) istiyor geçen bi yerde gördüm offf((küçükken önünde satılırdı.bende alırdım bazen...yarın niyeti bozdum gibi...ya bunu yada mersimek köfte vya kısır yapasım var...tutmayın beniiiii
İyi akşamlar arkadaşlar;
Hepiniz iyisiniz umarım....Ben dünden beri patlayan radyotör hasarlarıyla uğraştım.Halıyı silmek,duvarı temizlemeye çalışmak gibi...
Yorgunluktan uyuya kalmışım.Dün gece ortalarda olmayışımın sebebi buydu......
İyi akşamlar arkadaşlar;
Hepiniz iyisiniz umarım....Ben dünden beri patlayan radyotör hasarlarıyla uğraştım.Halıyı silmek,duvarı temizlemeye çalışmak gibi...
Yorgunluktan uyuya kalmışım.Dün gece ortalarda olmayışımın sebebi buydu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?