İyi akşamlar arkadaşlar;
Hepiniz iyisiniz umarım....Ben dünden beri patlayan radyotör hasarlarıyla uğraştım.Halıyı silmek,duvarı temizlemeye çalışmak gibi...
Yorgunluktan uyuya kalmışım.Dün gece ortalarda olmayışımın sebebi buydu......
Kolay gelsin beyzuş abla bu soğuklardada iş yapmak zordur valla.İyi akşamlar arkadaşlar;
Hepiniz iyisiniz umarım....Ben dünden beri patlayan radyotör hasarlarıyla uğraştım.Halıyı silmek,duvarı temizlemeye çalışmak gibi...
Yorgunluktan uyuya kalmışım.Dün gece ortalarda olmayışımın sebebi buydu......
Okadar çok mu kar yaa valla bu sene size çok zor geçti şu anda burdada yağıyor heryer bembyaz ve çokta soğuk buralarda.iyi geceler kızlar
bugün epeyce yoğundum uykusuz ve yorgunum
beslenmem de düzensz ve saçma oldu
bakalım yarına nasıl yansıyacak
sabah arkadaşla çıktık yürüyüşe güya hemen dönecektik ipçiye uğradık güzel modeller vardı modelleri gösteren bayanlar da oluyor ya şimdi ipçilerde benim de elim boş hadi başlayım dedim takıldık arkadaş başka bişey başladı ben de boş durmayım dedim
sonra başka bir ipçide de takıldık napıyolar felan baktık işte
sonunda açlık vurdu iyice kahvaltıda yapmamıştık saat 12 geçti bu arada eve döndük yüyrüyerek bize gidelim dedim arkadaş eve uğramak istedi ben eve geldim çay demle hazırla felan başka bir arkadaş da geldi 2 de kahvaltıya oturduk güzelce işte sonra kahve neyim akşam da yeğenim ve kardeşim bendeydiler kardan dolayı mahsur kaldılar eve gidemediler kardeşimin işyeri bize yakın
akşam da gayet neşeli ve hareketli geçti
ben de 5 buçuktan beri ayaktayım tabii
bugünü de böyle raporladım size uzun oldu kusura bakmayın
kızları yarın okula göndermeyeceğim çok kar var belki tatil olur olmasa da biz ilan ettik bile
Oldu işte şimdi pişman pişman bakınıyorum etrafıma.banu kötü olmuş tam da perşembe akşamı keşke azcık frenleyebilseydin ama olmuş artık önümüze bakalım bir daha da yapmayalım inşallah
Günaydınnnnnnn :122: :122:
Kızım geçenlerde odasındaki bilgisayarın kasasını ayağıyla devirmek suretiylekırdığı için eşim evden cıkmadan bildirimimi yapayım dedim ve günün ilk bildirimi benden gelsin
Haftanın başında 111leri yine görmüş olan ben
Geçen hafta: 110.5 kg
Bu hafta: 109.7 Kg
Fark: 800 gr
Bazıları için az gelebilir ama ben yinede kendimle gurur duyuyorumcünkü az az da olsa iki hafta üst üste kilo verdim ki bu bile benim için bir rekor ve regl önceside çok güzel bir motivasyon oldu
Umarım herkes bu hafta eksilerde olur ve süper bir haftaya başlamış oluruz ( benim için haftalar artık cuma günü başlıyor)
Kilo veren veya sabit kalan herkesi şimdiden tebrik ediyorum. İyiki varsınız ve inanıyorum hep birlikte arada artılarada cıksak biz bu kilolardan kurtulacağız
Hepinizi çooook seviyorum ve kocaman öpüyorummmm
Akşam görüşmek üzere Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Yenanın doğum günüymüş bende yazılanlardan öğrendim YENA cığım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllar dilerimhımm kımın dogum gunu kı acaba
bak şimdi yarın da benım oluşumun doğum günüsü artık hafta sonu kutlarızz...
6 yasına gırcek pasamm
Asumancığım bende gece boyu tatil bekledim ama nafile Ankara valisi Erzurumlumuymuş Erzurumdan mı gelmiş öyle bir şey yani adam öyle karlar görmüş ki Ankara daki kar adama az görünüyor benim kıza sabah okula gitme her yer kar kimse gelmez dedim ama dinletemedim gitti okulaiyi geceler kızlar
bugün epeyce yoğundum uykusuz ve yorgunum
beslenmem de düzensz ve saçma oldu
bakalım yarına nasıl yansıyacak
sabah arkadaşla çıktık yürüyüşe güya hemen dönecektik ipçiye uğradık güzel modeller vardı modelleri gösteren bayanlar da oluyor ya şimdi ipçilerde benim de elim boş hadi başlayım dedim takıldık arkadaş başka bişey başladı ben de boş durmayım dedim
sonra başka bir ipçide de takıldık napıyolar felan baktık işte
sonunda açlık vurdu iyice kahvaltıda yapmamıştık saat 12 geçti bu arada eve döndük yüyrüyerek bize gidelim dedim arkadaş eve uğramak istedi ben eve geldim çay demle hazırla felan başka bir arkadaş da geldi 2 de kahvaltıya oturduk güzelce işte sonra kahve neyim akşam da yeğenim ve kardeşim bendeydiler kardan dolayı mahsur kaldılar eve gidemediler kardeşimin işyeri bize yakın
akşam da gayet neşeli ve hareketli geçti
ben de 5 buçuktan beri ayaktayım tabii
bugünü de böyle raporladım size uzun oldu kusura bakmayın
kızları yarın okula göndermeyeceğim çok kar var belki tatil olur olmasa da biz ilan ettik bile
Tebrik ederim az olurmu ne güzel eksi işte 100 gr bile versen olur ki sen 800 gr vermişsin neticede eksilmişsinGünaydınnnnnnn :122: :122:
Kızım geçenlerde odasındaki bilgisayarın kasasını ayağıyla devirmek suretiylekırdığı için eşim evden cıkmadan bildirimimi yapayım dedim ve günün ilk bildirimi benden gelsin
Haftanın başında 111leri yine görmüş olan ben
Geçen hafta: 110.5 kg
Bu hafta: 109.7 Kg
Fark: 800 gr
Bazıları için az gelebilir ama ben yinede kendimle gurur duyuyorumcünkü az az da olsa iki hafta üst üste kilo verdim ki bu bile benim için bir rekor ve regl önceside çok güzel bir motivasyon oldu
Umarım herkes bu hafta eksilerde olur ve süper bir haftaya başlamış oluruz ( benim için haftalar artık cuma günü başlıyor)
Kilo veren veya sabit kalan herkesi şimdiden tebrik ediyorum. İyiki varsınız ve inanıyorum hep birlikte arada artılarada cıksak biz bu kilolardan kurtulacağız
Hepinizi çooook seviyorum ve kocaman öpüyorummmm
Akşam görüşmek üzere Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
Seni de tebrik ederimgünaydın fıstıklar...eh 2.ci bildirimde benden gelsin
annecigimin etkileri hala bünyede sürüyor ve regliminde 2.günü ama olsun..
2 haftadır sadece 200 gr verebilmşim
geçen hafta 107.5
bu hafta 107.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?