Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım aynı olay bekarken ablamla benim odamın başına gelmişti.Hatta yeni yaptırdığımız civ civ sarısı halıfleksimiz leke leke olmuştu cinnet geçirmiştik.Allah yardımcın olsun beterinden korusun canım benim...

beyzus ablacim benimde basima gelmisti ben annemin evine gidip yemek felan yapmistim sonrada annemleri hava alanindan alcaktik ama bebek arabasini unutmusum evde eve ugradik evin önünde itfaye arabasi allah allah diyorum dumanda yok ortalikta sonra yukariya ciktik anaaaaaaaaaaa bizim evin kapisi acik polis oturmus merdive itfayiciler icerde su cekiyor sok olmustuk hani derler ya bir kazan sicak su dökülmüs gibi oldum aynen öyle olmustuk benim camasir makinasi su kacirmis alt katta komsunun pirizlerden cikinca itfayeye aramislar felan iste benim evin heryerini su gitmisti o zaman baya bir spor yapmistim
bu olayi unutmustum efsun yazinca aklima geldi

Kolay gelsin beyzuş abla bu soğuklardada iş yapmak zordur valla.

Be az evvel uçtum canım tatlı istedi hadi 6 hurma yiyim geçsin dedim yok olmadı reçel yedim 2 tatlı kaşığı yok oda olmadı finger büsküviyi reçele batırdım 4 tane yedim yetmedi oha diyosunuz dimi 1 muz yedim ardından 1 portakal 4/1 elma kuruyemiş şimdi middem yanıyor bulanıyor oda yetmiyor ben kendimden nefret ediyorum ayyy gene koptum yaaaa bide yarın cuma adet olduğumun ilk günü hep başıma geliyor böyle şeyler...

iyi geceler kızlar
bugün epeyce yoğundum uykusuz ve yorgunum
beslenmem de düzensz ve saçma oldu
bakalım yarına nasıl yansıyacak
sabah arkadaşla çıktık yürüyüşe güya hemen dönecektik ipçiye uğradık güzel modeller vardı modelleri gösteren bayanlar da oluyor ya şimdi ipçilerde benim de elim boş hadi başlayım dedim takıldık arkadaş başka bişey başladı ben de boş durmayım dedim
sonra başka bir ipçide de takıldık napıyolar felan baktık işte
sonunda açlık vurdu iyice kahvaltıda yapmamıştık saat 12 geçti bu arada eve döndük yüyrüyerek bize gidelim dedim arkadaş eve uğramak istedi ben eve geldim çay demle hazırla felan başka bir arkadaş da geldi 2 de kahvaltıya oturduk güzelce işte sonra kahve neyim akşam da yeğenim ve kardeşim bendeydiler kardan dolayı mahsur kaldılar eve gidemediler kardeşimin işyeri bize yakın
akşam da gayet neşeli ve hareketli geçti
ben de 5 buçuktan beri ayaktayım tabii
bugünü de böyle raporladım size uzun oldu kusura bakmayın
kızları yarın okula göndermeyeceğim çok kar var belki tatil olur olmasa da biz ilan ettik bile

banu kötü olmuş tam da perşembe akşamı keşke azcık frenleyebilseydin ama olmuş artık önümüze bakalım bir daha da yapmayalım inşallah

Okadar çok mu kar yaa valla bu sene size çok zor geçti şu anda burdada yağıyor heryer bembyaz ve çokta soğuk buralarda.
banu kötü olmuş tam da perşembe akşamı keşke azcık frenleyebilseydin ama olmuş artık önümüze bakalım bir daha da yapmayalım inşallah
Oldu işte şimdi pişman pişman bakınıyorum etrafıma.

Banada müsaade yarın inşallah hepimiz çok güzel bildirimler yaparız

Herkese iyi geceler
Yarına kadar Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Öpüyorum sizi kocaman

Günaydınnnnnnn :122: :122:

Kızım geçenlerde odasındaki bilgisayarın kasasını ayağıyla devirmek suretiyle kırdığı için eşim evden cıkmadan bildirimimi yapayım dedim ve günün ilk bildirimi benden gelsin
Haftanın başında 111leri yine görmüş olan ben

Geçen hafta: 110.5 kg
Bu hafta: 109.7 Kg

Fark: 800 gr

Bazıları için az gelebilir ama ben yinede kendimle gurur duyuyorum cünkü az az da olsa iki hafta üst üste kilo verdim ki bu bile benim için bir rekor ve regl önceside çok güzel bir motivasyon oldu

Umarım herkes bu hafta eksilerde olur ve süper bir haftaya başlamış oluruz ( benim için haftalar artık cuma günü başlıyor )
Kilo veren veya sabit kalan herkesi şimdiden tebrik ediyorum. İyiki varsınız ve inanıyorum hep birlikte arada artılarada cıksak biz bu kilolardan kurtulacağız
Hepinizi çooook seviyorum ve kocaman öpüyorummmm

Akşam görüşmek üzere Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Son düzenleme:

ayy benden erkencileri de varmıs iddiadaşımmmm benimm...
seni tebrik ediyorum canım..ne güzel motivasyon olmustur simdi sana..

bu kilolardn kurtulacagız tabiki canım benim:)

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar...eh 2.ci bildirimde benden gelsin
annecigimin etkileri hala bünyede sürüyor ve regliminde 2.günü ama olsun..
2 haftadır sadece 200 gr verebilmşim

geçen hafta 107.5
bu hafta 107.0

hımm kımın dogum gunu kı acaba

bak şimdi yarın da benım oluşumun doğum günüsü artık hafta sonu kutlarızz...
6 yasına gırcek pasamm
Yenanın doğum günüymüş bende yazılanlardan öğrendim YENA cığım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim
Bu arada senin oğlunun da doğum günü kutlu olsun nice yaşlarını görürsünüz inşallah

Asumancığım bende gece boyu tatil bekledim ama nafile Ankara valisi Erzurumlumuymuş Erzurumdan mı gelmiş öyle bir şey yani adam öyle karlar görmüş ki Ankara daki kar adama az görünüyor benim kıza sabah okula gitme her yer kar kimse gelmez dedim ama dinletemedim gitti okula
Tebrik ederim az olurmu ne güzel eksi işte 100 gr bile versen olur ki sen 800 gr vermişsin neticede eksilmişsin
günaydın fıstıklar...eh 2.ci bildirimde benden gelsin
annecigimin etkileri hala bünyede sürüyor ve regliminde 2.günü ama olsun..
2 haftadır sadece 200 gr verebilmşim

geçen hafta 107.5
bu hafta 107.0
Seni de tebrik ederim

Ben de kilo bildirimi yapayım malesef bu hafta artıdayım hemde epey bir artı küçük kaçamaklarım oldu ama tartıda bu kadar fark ettiğine inanamıyorum
Geçen hafta :91.5 kg
Bu hafta : 92.6 kg
Gelen : 1.1 kg
Spor :120 dakika
Buda bana ders olsun önümüzdeki hafta sıkı bir şekilde diyetime asılacağım inşallah sporumu da aksatmazsam toparlarım belki

günaydınnn kızlarr...özledim sizleri bir türlü kendimi ve kafamı toparlayamadım...( diyet falan hak getire hiç bişey yaptığım yok hayattan herşeyden bıkmış bitkin yorgun çökmüş durumdayım...(( geçen hafta tartılmayı bile unutmuştum ama bu sabah unutmadım tartıldım...

yenacım....
kusura bakma canım geç oldu ama topiğe girmediğimden şimdi haberim oldu...(
geçmiş doğumgünün kutlu olsun arkadaşım sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllaraaaaa...

kilom.....97

herkese hayırlı cumalar dilerim
ben kızları göndermedim okula yine kar başladı burda
kafadan tatil yaptık biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…