Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar 97 olmuşun çok iyisin canım

günayyydınn kızlar dün misafir vardı okudum okudum kaçtım cevap yazamadım güzel muhabbetler vardı
köpek olayıı baya güldürdü

yena allah hayırlı ömürler versin

cecoo alacağın olsun beni mahfettin akşam misafr gitti ev toplamadan çocuklar ağlarkene açlıktan dilim damama yapışmışken bi açtım ne göreyim o nası bbi tost anlatış şekli allahım şeytan gece 12 de dürttü kalk yap bol kaşar 1 dlm domates ohhhh yağlama çıtır çıtır öldüm neyse ççay içtim yattım sabaha kadar domatesler tostlar resmi geçit yaptı gözümün önünde off yaniiii neyse sende yememişin iyi olmuş ammmaa bugün kaçarı yokk o tost buraya gelecek:))))))))))))))))))) benim olaccakkkkk bugün cummaaaaaa

herkeze hayırlı cumalarrr

çok mutluyum 2 yıl önce de burada sizlerle zayıflama çabamın sonuç bulduğu kiloma düştümm bugün
7 li rakamları görmeme az kaldı kii 10 yıl önce 7li rakamllardaydım inşallah gene inerimm hayal gibi ben ve 7 li rakamlar 3 kilo daha verirsem olacaak kendimi kasmadığımdan 1 ayda veririm artıkın inşallahh

Son düzenleme:
HERKESE HAYIRLI CUMALAR..BEN HALA DUKAN DİYETİ YAPIYORUM VE SANIYORUM BENİM VÜCUDUM DUKAN DİYETİNE DUYARLI
KAN TAHLİLLERİMİ YAPTIRDIM BU KADAR PROTEİN YEMEME RAĞMEN KOLLESTEROLÜM DÜŞMÜŞKAN DEĞERLERİM ESKİ VE YENİ
AKŞ(ŞEKER) 81-77
KOLLESTEROL 178-125

ŞİMDİ GELELİM KİLO BİLDİRİMİNE
GEÇEN HAFTA 105,4
BU HAFTA 103,1
GİDEN 2,3KG
SPOR 90DK

KİLO VEREN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM ..VE CHERRY HEYECANLA KİLO BİLDİRİMİNİ BEKLİYORUM =)

Hayirli Cumalar canlarim

Masallah ceco artik 110 kg´dan asagiya düstün ne güzel ,tebrik ederim canim
Insallah söyle kilocuklarimizdan bir an önce kurtuluruz hep beraber.

günaydın fıstıklar...eh 2.ci bildirimde benden gelsin
annecigimin etkileri hala bünyede sürüyor ve regliminde 2.günü ama olsun..
2 haftadır sadece 200 gr verebilmşim

geçen hafta 107.5
bu hafta 107.0

zaten malum günlerde tarti sagolsun yerinden bile oynuyor,ardindan ise hemen fark görülüyor
tbr ederim canim

Dermanabla sen cabuk toparlanirsin Allahin izni ile,arada bir böyle kacamaklarla kendimizi dengelemeyi daha cabuk ögreniriz ,masallah güzelde spor yapmissin,tbr ederim.

Amin ecmain insallahuRahman..Allah razi ve hocnut oldugu kullarinin arasina katsin seni yagmurgozlu

geçen hafta 79.7
bu hafta 79.7
fark ben göremedim
sporum da 300 dk

kilo verenleri şimdiden tebrik ederim

kar´in yagmasi cocuklarin isine yaradi :)
masallah asumanzeynep gecen hafta bende 300 dak. Spor yapmistim ama bu hafta maalesef cok az.

nursena ,ha gayret canim ,masallah sana 5 kilon kalmis 79 olmana
simdiden tbr

eterya dukan dieti baya ise yaramis, 1 haftada 2,3kg harika
kan degerlerinde normale düsmüs masallah
…tebrikler canim

Hayirli Cumalar canlarim

nursena ,ha gayret canim ,masallah sana 5 kilon kalmis 79 olmana
simdiden tbr
dur kalbime indirme 1 kilo 1 kilodur 79 za nmemem son 4 kaldıııı:))))))))))))
sanada hayırlı cumalarrrr dualarımız kabul olur inşallah

teşekkür ağır ağır lerlemeye çalışıyoruz işte
Hayirli Cumalar canlar

kilo bildirimim
gecen cuma 143,1kg

bugün 141,9kg
spor da maalesef ancak 240 dakika yapabildi

süper valla bu hafta baya veren var 15 tatil sendromundan çıkıyoruz yavaştan

Son düzenleme:
günaydınlar herkese
hayırlı cumalar

kilo bildirimi
99.300

bundan sonrası için herşey daha da güzel olacak diye umuyorum inşallah allahın izni ile

Son düzenleme:
kızlar Nisan ayında bi buluşma yapalım mı ne dersiniz ?
14 Nisan Cumartesi ya da 15 Nisan Pazar olabilir mesela

Son düzenleme:
Günaydınlar hanımlar...

dün kar nedeniyle eve gidemedim ofiste uyumak zorunda kaldım :) çok komik bi geceydi eğlenceliydi de :) biraz üşüdüm gece ama olsun.
Kısacası bugün bildirim yapamayacağım tartım yok :/ Üretimde de işçilerin arasında anca ayakkabıyla üstümle başımla tartılabilirim onun da bi faydası olmaz :)
kısacası beni aynı geçin lütfen :)

kilo veren veremeyen herkese tebrikler :) çabanız yeter öptüüümmmm...

saol cecocum cümlemizin yavrusuyla birlikte

tesekkur ederım derman abla saol

yenacım senınde dogum gunun kutlu olsun

kılom 93,9

spor --50 dk cık

çağırsaydın gece bende gelirdim :)))))

ablacım geçmiş olsun ,allah kolaylık versin...

Kilo verenleri sabit kalanları ne olursa olsun azimle devam eden herkesi kutluyorum...

Ayşe buluşma fikri güzelde ben çok uzağımyaa ama düşündümde teyzem var demiştimya beykentte bayadır gitmedim havalar ısınsın gideceğiz..pazar günü olabilir. Bazı arkadaşlara hafta sonuda uymuyor ama uyanlarla görüşürüz en azından....

Sahi mutlu ve leah nerelerdeler göremedim kaç gündür?

herkese hayırlı cumalar dilerim
ben kızları göndermedim okula yine kar başladı burda
kafadan tatil yaptık biz
hayırlı cumalar canım..:)
günaydın kızlar 97 olmuşun çok iyisin canım
günaydınnn doğacım evet 97 oldum ama uzun zamandır takıldım kaldım ilk hedefe 2 kg cuk kaldı....
günaydın canım hayırlı cumalar
Hayirli Cumalar canlarim

Amin ecmain insallahuRahman..Allah razi ve hocnut oldugu kullarinin arasina katsin seni yagmurgozlu
AMİNNNNN...CÜMLEMİZİ İNŞAALLAH...
günaydınlar herkese
hayırlı cumalar

kilo bildirimi
99.300

bundan sonrası için herşey daha da güzel olacak diye umuyorum inşallah allahın izni ile
günaydınnn ayşecim

günaydınnnnnnnn...bu gidişle kar böyle yağmaya devam ederse bende kalacam bir gün buralarda

günaydın herkeze...
kilom 109.7 geçen hafta 108.7
artıdayım ama benim bu basküldede birşey var 108 de gördüm belki 10 kez tartıldım neyse artık
sporum hergün 4 mille 5mille leslie 210 dak çünki bazen bitiremedim çok yorucuydu meğer 2 mille yapıyordum iki aydır hiç spor yapmıyormuşum ben her yerimden sular akıyor aşırı terliyorum....

yenacım geçmiş doğum günün kutlu olsun çok öpüyorum seni ...
bugün misafirim var mercimek köftesi saray lokumu kurabiye ve mayalı poğaca var menüde allahtan cumaya denk geldi az az yerim hepsinden ama mercimekli köfteye nasıl dayanırım söz veremiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…