günaydınnn kızlarr...özledim sizleri bir türlü kendimi ve kafamı toparlayamadım...( diyet falan hak getire hiç bişey yaptığım yok hayattan herşeyden bıkmış bitkin yorgun çökmüş durumdayım... (( geçen hafta tartılmayı bile unutmuştum ama bu sabah unutmadım tartıldım...
yenacım....
kusura bakma canım geç oldu ama topiğe girmediğimden şimdi haberim oldu...(
geçmiş doğumgünün kutlu olsun arkadaşım sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllaraaaaa...
kilom.....97
Günaydınnnnnnn :122: :122:
Kızım geçenlerde odasındaki bilgisayarın kasasını ayağıyla devirmek suretiylekırdığı için eşim evden cıkmadan bildirimimi yapayım dedim ve günün ilk bildirimi benden gelsin
Haftanın başında 111leri yine görmüş olan ben
Geçen hafta: 110.5 kg
Bu hafta: 109.7 Kg
Fark: 800 gr
Bazıları için az gelebilir ama ben yinede kendimle gurur duyuyorumcünkü az az da olsa iki hafta üst üste kilo verdim ki bu bile benim için bir rekor ve regl önceside çok güzel bir motivasyon oldu
Umarım herkes bu hafta eksilerde olur ve süper bir haftaya başlamış oluruz ( benim için haftalar artık cuma günü başlıyor)
Kilo veren veya sabit kalan herkesi şimdiden tebrik ediyorum. İyiki varsınız ve inanıyorum hep birlikte arada artılarada cıksak biz bu kilolardan kurtulacağız
Hepinizi çooook seviyorum ve kocaman öpüyorummmm
Akşam görüşmek üzere Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
günaydın fıstıklar...eh 2.ci bildirimde benden gelsin
annecigimin etkileri hala bünyede sürüyor ve regliminde 2.günü ama olsun..
2 haftadır sadece 200 gr verebilmşim
geçen hafta 107.5
bu hafta 107.0
Ben de kilo bildirimi yapayım malesef bu hafta artıdayım hemde epey bir artı küçük kaçamaklarım oldu ama tartıda bu kadar fark ettiğine inanamıyorum
Geçen hafta :91.5 kg
Bu hafta : 92.6 kg
Gelen : 1.1 kg
Spor :120 dakika
Buda bana ders olsun önümüzdeki hafta sıkı bir şekilde diyetime asılacağım inşallah sporumu da aksatmazsam toparlarım belki
ÖMRÜMÜZÜN HİKAYESİNİ YAZAN EN BÜYÜK ve EN GÜZELYAZICI OLAN RABBİM,GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN GÜZELLİKLERİ ALNIMIZA KADER DİYE YAZSIN...DUALARDA UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE...
HERKESE HAYIRLI CUMALAR...
geçen hafta 79.7
bu hafta 79.7
fark ben göremedim
sporum da 300 dk
kilo verenleri şimdiden tebrik ederim
dur kalbime indirme 1 kilo 1 kilodur 79 za nmemem son 4 kaldıııı:))))))))))))Hayirli Cumalar canlarim
nursena ,ha gayret canim ,masallah sana 5 kilon kalmis 79 olmana
simdiden tbr
teşekkür ağır ağır lerlemeye çalışıyoruz işteSÜPERRRR
Hayirli Cumalar canlar
kilo bildirimim
gecen cuma 143,1kg
bugün 141,9kg
spor da maalesef ancak 240 dakika yapabildi
süper valla bu hafta baya veren var 15 tatil sendromundan çıkıyoruz yavaştan
Yenanın doğum günüymüş bende yeni öğrendim
Seninde oğluşunun doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı ve huzurlu nice seneler versin
Bu arada Yena Canım yaa yeni yaşın geçte olsa kutlu olsun
Ailen ve tüm sevdiklerinle nice senelere
Yenanın doğum günüymüş bende yazılanlardan öğrendim YENA cığım doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim
Bu arada senin oğlunun da doğum günü kutlu olsun nice yaşlarını görürsünüz inşallah
Asumancığım bende gece boyu tatil bekledim ama nafile Ankara valisi Erzurumlumuymuş Erzurumdan mı gelmiş öyle bir şey yani adam öyle karlar görmüş ki Ankara daki kar adama az görünüyor benim kıza sabah okula gitme her yer kar kimse gelmez dedim ama dinletemedim gitti okula
Tebrik ederim az olurmu ne güzel eksi işte 100 gr bile versen olur ki sen 800 gr vermişsin neticede eksilmişsin
Seni de tebrik ederim
Günaydınlar hanımlar...
dün kar nedeniyle eve gidemedim ofiste uyumak zorunda kaldım :) çok komik bi geceydi eğlenceliydi de :) biraz üşüdüm gece ama olsun.
Kısacası bugün bildirim yapamayacağım tartım yok :/ Üretimde de işçilerin arasında anca ayakkabıyla üstümle başımla tartılabilirim onun da bi faydası olmaz :)
kısacası beni aynı geçin lütfen :)
kilo veren veremeyen herkese tebrikler :) çabanız yeteröptüüümmmm...
[ı]iyi akşamlar arkadaşlar;
hepiniz iyisiniz umarım....ben dünden beri patlayan radyotör hasarlarıyla uğraştım.halıyı silmek,duvarı temizlemeye çalışmak gibi...
Yorgunluktan uyuya kalmışım.dün gece ortalarda olmayışımın sebebi buydu......[/ı]
hayırlı cumalar canım..:)herkese hayırlı cumalar dilerim
ben kızları göndermedim okula yine kar başladı burda
kafadan tatil yaptık biz
günaydınnn doğacım evet 97 oldum ama uzun zamandır takıldım kaldım ilk hedefe 2 kg cuk kaldı....günaydın kızlar 97 olmuşun çok iyisin canım
günaydın canım hayırlı cumalargünayyydınn kızlar dün misafir vardı okudum okudum kaçtım cevap yazamadım güzel muhabbetler vardı
köpek olayıı baya güldürdü
herkeze hayırlı cumalarrr
çok mutluyum 2 yıl önce de burada sizlerle zayıflama çabamın sonuç bulduğu kiloma düştümm bugün
7 li rakamları görmeme az kaldı kii 10 yıl önce 7li rakamllardaydım inşallah gene inerimm hayal gibi ben ve 7 li rakamlar 3 kilo daha verirsem olacaak kendimi kasmadığımdan 1 ayda veririm artıkın inşallahh
AMİNNNNN...CÜMLEMİZİ İNŞAALLAH...Hayirli Cumalar canlarim
Amin ecmain insallahuRahman..Allah razi ve hocnut oldugu kullarinin arasina katsin seni yagmurgozlu
günaydınnn ayşecimgünaydınlar herkese
hayırlı cumalar
kilo bildirimi
99.300
bundan sonrası için herşey daha da güzel olacak diye umuyorum inşallah allahın izni ile
Günaydınlar hanımlar...
dün kar nedeniyle eve gidemedim ofiste uyumak zorunda kaldım :) çok komik bi geceydi eğlenceliydi de :) biraz üşüdüm gece ama olsun.
Kısacası bugün bildirim yapamayacağım tartım yok :/ Üretimde de işçilerin arasında anca ayakkabıyla üstümle başımla tartılabilirim onun da bi faydası olmaz :)
kısacası beni aynı geçin lütfen :)
kilo veren veremeyen herkese tebrikler :) çabanız yeteröptüüümmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?