ben grip oldum 3-4 gün önce neyse okula başladım en azından bebeğime bulaşmaz dedim ama tabi bağışıklık sistemi zayıf olduğu için kucağıma almadığım halde onada geçti. ben tam işe başladım bebeğim hastalandı dahada zorlaştı herşey. dr a gittik 2 gece önce acile fitil ve şurup verdi ki bizde zaten vardı vemriştik ama farklı şeyler yazdı . dünde eşim tekrar götürmiş ve dr a annesi işe başladı demiş drda strese girmiş olabilir demiş ay onu duyunca nasıl üzüldüm anlatamam. keşke iznimi uzatsam mı diye de aklımdan geçti ama nereye kadar değil mi bu sene olmasa seneye yine başlayacağım offfffffffff. bir daha dünyaya gelirsem çalışmayacağım ya...
bu arada okula gidince herkes oooo özlem hocam ne kadar zayıflamışsın dediler ,kimse inanamadı ,çok mutlu oldum :)))
kardeşimde aynı tepkiyi verdi ablam ne yaptın böyle maşallah dedi, gözlerine inanamadı o da :)))
e tabi bunları duyan ben kendini manken sanınca yedimde yedim ki hala yiyorum akıllanmadım ve sonuç +2 yinede iyi düyorum o kadar yemeye ama pztden itibaren dur diyeceğim çünkü pazar benim doğum günüm kesin kaçırırırm :)))
hımm kımın dogum gunu kı acaba
bak şimdi yarın da benım oluşumun doğum günüsü artık hafta sonu kutlarızz...
6 yasına gırcek pasamm
günaydınlar
hayırlı, mutlu, huzurlu ve bol bereketli günler hepinize
kızlar nisan ayında bi buluşma yapalım mı ne dersiniz ?
14 nisan cumartesi ya da 15 nisan pazar olabilir mesela
Kilo verenleri sabit kalanları ne olursa olsun azimle devam eden herkesi kutluyorum...
Ayşe buluşma fikri güzelde ben çok uzağımyaa ama düşündümde teyzem var demiştimya beykentte bayadır gitmedim havalar ısınsın gideceğiz..pazar günü olabilir. Bazı arkadaşlara hafta sonuda uymuyor ama uyanlarla görüşürüz en azından....
Sahi mutlu ve leah nerelerdeler göremedim kaç gündür?
hayırlı cumalar canım..:)
günaydınnn doğacım evet 97 oldum ama uzun zamandır takıldım kaldım ilk hedefe 2 kg cuk kaldı....
günaydın canım hayırlı cumalar
AMİNNNNN...CÜMLEMİZİ İNŞAALLAH...
günaydınnn ayşecim
günaydınnnnnnnn...bu gidişle kar böyle yağmaya devam ederse bende kalacam bir gün buralarda
yaptım bildirim asecikkkkk,
hiç iyi değil ama durum.
olabilir valla güzel de olur...ben ozamana kadar 85 olurum inşallah =))
S.A. Hayırlı cumalar diliyorum merhabalar topikten kopan semiran geldiii nasılsınız kızlar sanırım herkes iyi arada bakıp çıkıyorum ayşecim sabah gel diye msj atmıştı okuldayım bir slm vereyim dedim günüdüz okulda olunca hiç vaktim olmuyor ki size merhaba deyim adımı unutuyorum resmen inanın bana bildirim günü bugün nasıl herkes kilo vermiş almış yerinde saymış hayat devam ediyorr ben de dikkat etmeye başladım çok şükür spor yok ama olsun en azından birşeyler toparlandı şükür diyorum buna da herkesi öpüyorum yazabilirsem yine burdayım Allaha emanet olun....
S.A. Hayırlı cumalar diliyorum merhabalar topikten kopan semiran geldiii nasılsınız kızlar sanırım herkes iyi arada bakıp çıkıyorum ayşecim sabah gel diye msj atmıştı okuldayım bir slm vereyim dedim günüdüz okulda olunca hiç vaktim olmuyor ki size merhaba deyim adımı unutuyorum resmen inanın bana bildirim günü bugün nasıl herkes kilo vermiş almış yerinde saymış hayat devam ediyorr ben de dikkat etmeye başladım çok şükür spor yok ama olsun en azından birşeyler toparlandı şükür diyorum buna da herkesi öpüyorum yazabilirsem yine burdayım Allaha emanet olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?