Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah bu hafta çoğu kişi kilo vermiş hep böyle devam edelim valla ne güzel oluyo böyle.
geçen hafta:101.7
bu hafta:100.6
giden:1.1 kg
spor:75 dakikacık

Günaydın,hayırlı Cumalar..

Canım hoşgeldin.Sana ve Batu'ya geçmiş olsun.Strese girmesine üzüldüm hakkaten bebeğinin.Bakıcı durumları aniden senin iş başı yapman falan napsın yavrum tepki verdi vücudu demekki.Neyse umarım kısa zamanda toparlanırsınız.
Hani bi ara detoks gibi bişey yapmıştın ya canım.Ekmek makarna pilav falan kesmiştin hani.Tekrar yapsana onu.Eşinin iş arkadaşlarıyla olan yemeği yaklaşıyordu sanırım.75 altına insen iyi olur o zamana kadar.+2 fazla değil üzülme.Sen kafaya koy verirsin hemencecik.Ben sana güveniyorum.Başarırsın sen...Öpüyorum çok.Allah'a emanet olun.

hımm kımın dogum gunu kı acaba

bak şimdi yarın da benım oluşumun doğum günüsü artık hafta sonu kutlarızz...
6 yasına gırcek pasamm

Canım,oğlunun doğum günü kutlu olsun.Allah size bağışlasın uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.

YENA seninde doğum günün kutlu olsun canım.Yazılanlardan öğrendim bende valla.Eşinle evlatlarınla sevdiklerinle sevenlerinle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle.İyi ki doğmuşsun...

Bütün hafta fazla kaçamak yapmadan dikkat etmeme rağmen ve ara ara tartıda eksileri görmeme rağmen dün kv ye gidince iş çıkışı herşey değişti herzamanki gibi.Yeme düzenim bozuluyor tamamen yaa.Kuru fasulye,pilav ve turşu yedim.Turşunun tuzu su mu tuttu vücudumda nedir vermişsemde kilo aynı çıktı bugün tartıda.Bildirim öncesi günlerde bi daha misafirliğe gitmemeye ve misafir kabul etmemeye çalışıcam.

Kilo bildirimi
Geçen hafta:88,5
Bu hafta: 88,5

Pazartesi günü 50 dk.cık leslie yapabildim.Sonra fırsatım olmadı.Kayda değer bi sporum yok yani...

Şu kışta kıyamette kilo verebilenleri,sabit kalabilenleri,vermeye çalışan çabalayanları,kaçamak yapıp pişman olup toparlamaya çalışanları,üşenmeyip yürüyşe çıkan veya evinde leslie yapanları ve herşeye rağmen topicten kopmayanları can-ı gönülden tebrik ederim...

hayırlı cumalar
kilo bildiriminde bulunayım
geçen hafta 86.8
bu hafta 85.8
spor yok
inanamadım 1 haftada bir kilo verdiğime kaç kez tartıldım hep 85.8 gösteriyor bozuldumu aceba:44:şimdiye kadar 1 haftada 1 kilo hiç vermemiştim

kızlar dün sanah geç uyanduığım için kahvaltım öğleye kaydı.2 dlm ekmekli yumurta peynirli güzel kahvaltımı ettim.2 saat sonra 1 kase leblebi ve biraz bademle sütlü nescafe içtim.akşam yemeğnde 1 kepçe çorba(ince bulgurlu),fırında karnıbahar kızartma yoğrtlu,3,5 köfte,bo lbol salata zeytinyağlı yed,m hatta çok canım çektiği içni makarna böreinden ısırdım 2-3 kerede...sonra gecenin 10 unda(akşamı 7 de yedim) hayalimde şam tatlısı,mercimek köfte fln....karnım bağrıyor canım neler çekiyor.bende gene daha az leblebi ve badem yedim kesmedi.1 lokum ve 2-3 ısırık cezeryede yeidm fıstıklı....GÜndüz azmı olmuş kiŞEKERİM Mİ DÜŞMÜŞ NE OMLUŞ bana???bugnü iyiyim çok şükür.ama öğlen mercimek köfte yapabilirim kendime:)))

Hayirli cumalar arkadaslar kusura bakmayin kac gündür gelemedim.
Kilo bildirimi yapip cikicam.
Gecen hafta : 95
Bu hafta : 94.200
Spor 120 dk
Görüsürüzzz

kilo bildirimiii....

geçen hafta....120

bu hafta ........119.5

geçen hafta acil işim çıktı kilomu yazamadım aceleden ...çook özür diliyorum yenaaa....

Selamlar,hayırlı cumalar kızlar :)))

kilo bildirimimi yapayım

geçen hafta : 88.600
bu hafta : 87.000
fark : 1.600
spor : malesef yok bu hafta

yerleşmediği için kilolar henüz sanırım o sayede 1.600 verdim.Aslında dün 86.400 dü ama yine tartı stresi olsa gerek 600 ü geri geldi :))) sağlık olsun o da haftaya gider nasılsa.Bundan sonra kaçamaksız devam edicem yok cuma serbestmiş yok hafta sonu yok artık her tartı günü kendimle gurur duymak istiyorum

Kilo veren ve spor yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum,kilo alan arkadaşlarıma da hemen toparlanmalarını diliyorum inşallah...

selamlarrr bende hkilo bildirimimi yapıp bari geçmişi okuyayım dün netim gitti okuyamadım
kilom aynı 93 poffff

selammmm kızlarrrr nasılsınızzzz...dilerimm herkezz iyidirrr....benimm kiloo resmenn takıldıııı bennn ehhh be yeterrr ama demedennnn bu zamanıı aşmammm lazımmmm...kilo bildirimim aynı gibi..

bu hafta:: 93.6

spor yok...

S.A. Hayırlı cumalar diliyorum merhabalar topikten kopan semiran geldiii nasılsınız kızlar sanırım herkes iyi arada bakıp çıkıyorum ayşecim sabah gel diye msj atmıştı okuldayım bir slm vereyim dedim günüdüz okulda olunca hiç vaktim olmuyor ki size merhaba deyim adımı unutuyorum resmen inanın bana bildirim günü bugün nasıl herkes kilo vermiş almış yerinde saymış hayat devam ediyorr ben de dikkat etmeye başladım çok şükür spor yok ama olsun en azından birşeyler toparlandı şükür diyorum buna da herkesi öpüyorum yazabilirsem yine burdayım Allaha emanet olun....

Günaydın Kızlar

Geç kaldın günaydın için sanırım

Maşallah herkesler kilocukları vermiş ben de geçen hafta verdiklerimi bu hafta hiç çabasız geri aldım

Erzurumda 3 gündür durmadan kar yağıyor bugün okullar tatil bu şekilde yağmaya devam ederse evden çıkamıycaz artık Millet mersinde denize giriyormuş Adaletin bu mu dünyaaaaaa

Sonuç olarak kilo bildirimi istemeye istemeye yapıyorum

Geçen hafta 108
Bu hafta 109.5 :18:

Ben 105 göremiycem sanırım

cnm mutlu ve semirana dön çağrısı yaptım ama leah ın tel numarası olmadığı için onu taciz edemedim :)
bu görevi umuta devrediyorum :)))) zahmet olmazsa eğer

günaydınlar cnm umarım özel hayatınla ilgili sorunlarını birazcık daha yoluna sokabilmişsindir

yaptım bildirim asecikkkkk,
hiç iyi değil ama durum.

cnmmm olsun bende aylardır hatta yıllardır yerimdeyim ama napalım al ver al ver gidecek inşallah
benimde pek umudum yok ama olsun
siz olmayınca hiç olmuyo ama

olabilir valla güzel de olur...ben ozamana kadar 85 olurum inşallah =))

inşallah cnm inşallah
eğer arkadaşlarda isterse yaparız bi buluşma
ben eski buluşmamızda az olmamıza ve vaktin kısıtlı olmasına rağmen çok büyük keyif almıştım :)

canımcım hoş geldin ama hoş gitme sakın olurmu
özledik seni en azından akşamları ben olmasamda sen uğra buraya

Son düzenleme:

Semirancığım, daha şimdi girdim, seni gördüm sevindim. Bildirim yapmadan önce sana bir selam vereyim dedim, hemencecik kaçarsın filan neme lazım :)) Eskiden de okula gidip geliyordun ama buraya da sık sık geliyordun, yeni okul mu çok yoğun, motivasyonun mu yok, neden böyle uzun ara verdin? Nasıl keyfin, biraz daha iyi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…