Ben 109.5 çıktım ama sen bi güzellik yapıp 109.3 geçmişsin listeye teşekkür ederim Yenacım çok iyisin
Valla istanbulda olsam mutlaka gelirdim
Canım Allah kolaylık versin, ne diyelimZaman geçince ikinizde biraz daha alışırsınız, ilk zamanlar bebişin de bocalaması normal. İkinize de çok geçmiş olsun bu arada...
Küçükken saldırıya uğramak daha beter ya, büyüse de atamıyor insan onu üzerinden. Benim annem titizlik sebebiyle yaklaştırmazdı bizi hiç köpeklere, ucundan da korkuturdu, "kızım tırmalar, aman salyalarını sürer" vb. O yüzden ben pek haşır neşir olamadım hayvanlarla, mahalledeki kedilere salam vermek dışında bir muhabbetim olmamıştı. Oysa çocuk için ne kadar önemli hayvan dostluğu, gene de sokak hayvanlarına temkinli yaklaşmak gerek, senin hikayendeki olay benim kızın başına gelse 2 sene kendine gelemez :)))
Sağol canım, da benim o zamana fit olmam mümkün değil gibi, en iyisinden 74-75 bile olsam (ki pek gerçekçi değil) gene fit duracağımı düşünmüyorum. Ama tabii ki havada karada razıyım o ayrı meseleYAza düğüne (Temmuzda olacak) 70 kiloya insem o zaman fena durmam diye düşünüyorum :)))) Bu hafta ben de senin gibi kararlı gitmek istiyorum, bir sefer de irade göstereceğim yahu )
Sen böyle kararlı olunca eminim ulaşırsın hedefine, yazdığım gibi sonradan gelen hızlı gidiyor zaten :))
Beyzuş hoşgeldinBiraz gecikmeli oldu gerçi ama daha önce de yazmıştım, alıntılarım gitti Kolay gelsin de diyeceğim ama yapmışsın bitmiş gibi, eline sağlık diyeyim artık :))
Canım öyle karşı kaldırıma geçmeye filan benzemiyordu benimki ya, benim 1 mt ötemde 5-6 köpek toplaşsın umurum olmaz, bunlar direk beni hedef belirlediler, sağımdan solumdan çekiştirmeye başladılar. Bir de tuhaf sesler çıkarıyorlardı gıcırdama gibi iyycck iyyccck diye :))) Ay ben de birkaç köpekle muhatap oldum 3 gündür muhabbetini yapıyorum :))))
Yeşim yazmıştı bir ara, önümüzdeki ay buraya fuara gelecekti, eğer başkalarına da uyarsa onun geldiği hafta sonu da buluşabiliriz belki?? Nisan'daki tarih de güzel, bana uyar sanıırm, zaten benim tek engelim çocukları bırakmak, eğer annem müsaitse, bakabilecek durumdaysa ben gelirim mutlaka :)))
Mesaj atarak taciz ettim canım :)
Ben kısmet olursa seve seve gelirim ayşecim.
Ellerine sağlık yenacım.
Kilom 106 adet oldum dün ya ondan yda dün akşam yediklerimden.
Ben artık diet konusunda o kadar karışığımki bırakmak istemiyorum çünkü bir iki aya tüp denemesi var bazen diyorum lanet olsun zaten veremiyosun boş ver ye bugün çok karışık duygular içindeyim.
Ben artık diet konusunda o kadar karışığımki bırakmak istemiyorum çünkü bir iki aya tüp denemesi var bazen diyorum lanet olsun zaten veremiyosun boş ver ye bugün çok karışık duygular içindeyim.
HAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,, - 2.3 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,eterya,,:118: :81:
,,
HAFTANIN 2.si,,,,,,,,,,,, - 1.6 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,Efsunlu,,
HAFTANIN 3.leri,,,,,,,,, - 1.5 kg.,,,nursena & toksin,,:124: :119: :81:
Onur beni alana kadar Samsunsonra İstanbul hayırlısıyla
Sadece ben değil canım ya annem kardeşim hepimiz çok sıkıldık ablamın işi bağlıyor bizi buraya onu da Samsun Final kolejine yerleştirmeye çalışıcaz işte olmadı Bahçeşehir kolejigirsin de hangisine girerse girsin ya bıktıııkkkk
HAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,, - 2.3 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,eterya,,:118: :81:
,,
HAFTANIN 2.si,,,,,,,,,,,, - 1.6 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,Efsunlu,,
HAFTANIN 3.leri,,,,,,,,, - 1.5 kg.,,,nursena & toksin,,:124: :119: :81:
ehh sen de bir tebrigi hakettin papatyam..hemen maş.diyeyimyenacım teşekkür ederim ellerine sağlık
bu hafta çok mutlu oldum haftada 1 kilo vermişim hep gr. gr.ilerliyordum bu hafta tam oldu
banucum bak aynı durumdayız...seni kendime yakın görüyorum bu yüsden..Ben artık diet konusunda o kadar karışığımki bırakmak istemiyorum çünkü bir iki aya tüp denemesi var bazen diyorum lanet olsun zaten veremiyosun boş ver ye bugün çok karışık duygular içindeyim.
Banucum valla hepimiz zaman zaman bıkıp pes ediyoruz haklısın ama lütfen bebişin için sık dişini tatlım.
Ayşecim valal bu buluşmaya ben de gelmek istiyorum kısmetse,geçen buluşmaya gelememiştim o kadar da aramıştın haber vermiştin bana((
bu hafta 2. olmuşum heytt be kendimle hep böyle gurur duymak istiyorum
İnşallah canım gelivez tabi inşallah.inş cnm onurun yanına gelir bizi de aradan çıkarırsın işte :)
inşallah bakabilecek durumda olur cnm o zmn tarihi o zaman yıkn bi tarihte kesinleştirirsek herkes kendini ona göre ayarlar :)
ayyy heyecanlandım şimdiden azcık zayıflasam bari yaa
cnm sen ve ebru kesin geliceksiniz ztn cezalısın eskisine de gelememiştiniz
cnm yeme
en azından anne olmak için yeme
bu tabiki tüp bebek tutacak demek değil
10 kere yaptırıyolar öyle tutuyo
ama en azından zayıf olmak şansını arttıracak cnm benim
Haklısın buraya gelmesem daha çok kapıp koyucam kendimi biliyorum.Banucuğum bırakma gerçi bırakmasakta diet yaptığımız söylenemez ama..Burda olmamız bile çıkmamış candan umut kesilmez in göstergesi.
Valla inan bugün aklımdfan aynısı geçti inşallah dedim kalırımda yerim::))))))))))pofff bisürü alıntı yapmıştım ama malesef hepsini sildimkilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum...
yenoşummmm canımgeçmiş doğum günün kutlu ve mutlu olsunnn
beyzus aplammgeçmiş olsun tekrardan neyseki bitirmişsin bidaha bu tip kazalar göstermesin Allah haybeden iş hiç sevmm
aklımda kaldığı kadarıyla ayşecik canım bugün daha umutlu gördüm seni maşallah devamını dilerim
banucum sende tüp bebek demişsin sakın koyverme bunun için mutlaka diyet yapman gerekiyor şunu düşün hamileykende kilo alacaksın daha en azından rahat yemek yerim diye düşün hamileyken hani hamileyken anladınmı
Sıkıyorum ama olmuyor işte efsuncum.Banucum valla hepimiz zaman zaman bıkıp pes ediyoruz haklısın ama lütfen bebişin için sık dişini tatlım.
Ayşecim valal bu buluşmaya ben de gelmek istiyorum kısmetse,geçen buluşmaya gelememiştim o kadar da aramıştın haber vermiştin bana((
bu hafta 2. olmuşum heytt be kendimle hep böyle gurur duymak istiyorum
Ellerine sağlık beyzuş ablacım.SPORCULARIMIZ
- DERMANABLA..........120 DAK
- ASUMANZEYNAP..........300 DAK
- ETERYA..........90 DAK
- NURSENA..........150 DAK
- AKABE..........240 DAK
- GULMA..........50 DAK
- EJJE89..........75 DAK
- TOMURCUKKK..........50 DAK
- TOZTOPRAK..........100 DAK
- ECE78..........165 DAK
- İLKNUR83..........120 DAK
- UMUTTT.........65 DAK
Bravo valla bu havalarda tebrikler size.HAFTANIN BİRİNCİSİ...........ASUMANZEYNEP..........300 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............AKABE.......................240 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........ECE78........................165 DAK
Dimi merrycim inşallah sende anne olursun bende ve tüm isteyenler inşallah.tebrik ederim arkadaşlarım..
ehh sen de bir tebrigi hakettin papatyam..hemen maş.diyeyim
Cabalarının sonucsuz kalmaması ne güzel
banucum bak aynı durumdayız...seni kendime yakın görüyorum bu yüsden..
biz anne olmalıyız..anne..
ne yemek ne baska bişe aklını celmemeli..
bak yapalım bebekleri sonra istediğimizi yeriz bitanem..
ne güsel kendinle gurur duyman ama hakkın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?